Katot keittiössä, joka on paras valokuva

Mikä on katto keittiössä on parempi: valokuvia, videoita, vihjeitä

Korjaukset huoneessa voit toteuttaa minkä tahansa mielenkiintoinen ajatus. Esimerkiksi monet omistajat eivät tiedä, mitä kattoon keittiössä on parasta tehdä, koska on olemassa suuri määrä materiaaleja ja kokoonpanoja. Malleja tulisi sulautua saumattomasti suunnittelu huone. Suuri vaikutus tuotteiden valikoimaa säädetään niiden kestävyys, käytännöllisyys ja luotettavuus.

Mielenkiintoinen kuvio voidaan vedetään virkistävä materiaalista. Kaunis paikka lamppuja.

Sisältää valikoiman keittiön kattoon

Kattoon palveli pitkään, on tarpeen valita laadukkaita materiaaleja. Keittiö on paikka kohonneita kosteutta ja tiivistymistä. Kuuma höyry ja savun keitto- pinta voidaan kerrostaa yläpinnalle. Siksi sinun on otettava huomioon materiaalin ominaisuuksia ostohetkellä.

Asiantuntijat suosittelevat valitsemalla suunnittelu:

 • tulenkestävä;
 • kestävät äärilämpötiloja;
 • ei ole herkkä kosteudelle;
 • helppo puhdistaa.

On otettava huomioon ulkonäkö rakenteita. Nykyaikaiset tuotteet ovat vaihtelevia suunnittelun ja rakenne. Sen avulla voit luoda keittiöön ainutlaatuinen katon muotoilu. Joten mitä parempi tehdä kattoon keittiössä?

Kipsilevy - loistava materiaali luovuudelle

Maalaus katto keittiössä (maalattu katto)

Yksi yksinkertainen ja edullinen tapa päivittää yläpohjan maalaus. Tämä menettely on helppo tehdä itse. On suositeltavaa valita maalata vesipohjaisia ​​ominaisuudet. Seurauksena tuloksena pinta voidaan puhdistaa avulla nestettä paikkoja ilmestyi.

Kauniisti yhtenäisen värin toning tehdä yksinkertainen keittiö ylellisyyttä

Värillisiin pinnoite on toiminut jo pitkään, se on puhdistettava sisäkatto. Tämä menettely voidaan suorittaa lastalla tai lastalla erityistä.

Jos pinta on karkea, on suositeltavaa soveltaa pohjamaali ja kitti. Varoja käytetään useita kerroksia. Näin ollen pohja on valmistettu Maalausta. Huomaa, että jokaisen asetetun kerroksen on oltava täysin kuiva. Vasta sitten voit siirtyä koristelu kattoon.

Valkoinen katto näyttää aina voittaja

Tärkeimmät edut värillinen katto:

 • käyttömukavuutta;
 • minimaalinen rahoituskustannukset aineita;
 • rakentamista kestävyyttä.

Yksi tärkeimmistä haitat katon maalaus on se, että työ vie jonkin aikaa. Odota, kunnes rappaus kerroksia ja takit ovat kuivat, sileä pinta ja paikata kaikki saumat. Siksi tämä menettely voi kestää useita päiviä.

Maaleilla voi antaa mitään väriä kattoon. Nykyaikaiset työkalujen avulla voit saavuttaa kuvioitu. Joten, matta maali sopii koristamaan keittiöön. Ja alkydi koostumukset auttaa pääsemään eroon tahroja katossa.

Muovipaneelit koristeluun pinnan

Muovi on monipuolinen materiaali koristamaan huonetta, joissa kosteus voi kerätä. Nämä katot voi olla eri kokoja, ja koska nämä ominaisuudet, soveltuu mihin tahansa huoneeseen.

Suosio PVC kattopaneelit keittiössä johtuen useita etuja:

 • ne on helppo puhdistaa;
 • materiaaleista hintaluokassa;
 • paneeli kosteutta kestävä kertymistä.

Muovirakennelmaa on helppo asentaa itse. Huomaa kuitenkin, että ne eivät kestä paljon painetta. Kun liiallinen paine, ne voidaan muuttaa muotoaan. Siksi korjata muovi kattoon tulee olla varovainen.

Monet nykyaikaiset sisätilat koristeltu venytetty kankaalle. Asiantuntijat asettaa ne perustuvat koko keittiön ja suunnittelu mieltymysten omistajille. Mikä on sisäkaton on parempi valita keittiöön? Ensinnäkin, ohjaa sen ulkonäköä. Vetokatto voi olla kiiltävä, matta tai satiini pintaa. Tällaiset rainat ovat eri eri värejä. Jotkut Masters koota tuotteita erityisellä piirros tai valokuvien tulostamiseen.

Stretch katto on täysin yhdistetään malleja kipsilevyjen

Alakatot keittiössä on useita etuja:

 • vahvuus;
 • kosteudenkestävyys;
 • käyttömukavuutta;
 • esteettinen huippuosaamista.

Katot on valmistettu vinyyli materiaalista. Tämän vuoksi, rainoja on luotettava ja kestävä ominaisuuksia.

Suuri valikoima värejä ja kuvioita Sisäkattojen voit luoda alkuperäisen suunnittelun keittiössä. Niin kiiltävä katto keittiössä sileä pinta on erityisen tärkeää pienissä tiloissa. Se on visuaalisesti laajentaa tilaa. Sopii täydellisesti Classic sisustus tulee tylsää katto keittiössä.

Perinteinen käsittely pidetään papering kattoon. Tällainen menettely ei vaadi erityisiä taitoja tai kalliita materiaaleja. Tarpeeksi saada sopiva taustakuvaksi sisustukseen. Asiantuntijat suosittelevat valita kosteutta pinnoite. Ne ovat ihanteellisia koristeluun keittiön kattoon. Jos hyvin likainen, tapetti on helppo pestä.

Vaikutus vanhan katon - tapetti

Nykyaikaiset kankaat voi piilottaa tällaiset pienet kattoon vikoja, kuten halkeamia tai vikoja. Kuitenkin vahva väärinkäytöksiä, olisi aluksi pintakäsitellä tiivistysaine ja pohjamaali. Vasta sitten voit aloittaa liittämällä kattoon taustakuva.

Upea muotoilu katon avulla tapetti

Suunnitella keittiö on suositeltavaa valita tavallinen tuotteisiin. Valo taustakuva visuaalisesti laajentaa tilaa. Rulla maalaus luo ainutlaatuisen rakenne ja sävy kattoon.

Kipsilevy rakenne sisätilassa

Katto keittiössä kipsilevyä, kuten näkyy kuvassa, on valjaat, joka on kiinnitetty erikoismateriaaleja. Näitä rakenteita ei suositella käytettäväksi pieni keittiö. Tuotteet kiinteät lähtötason alapuolelle katon. Siksi huone näyttää pienempiä visuaalisesti.

Kipsilevyä voi luoda melkein minkä tahansa muodon

Yksi tärkeimmistä eduista käyttäen pahvi-kipsi rakenteita on aikaansaada aivan sileä pinta. Lisäksi materiaalit mahdollistavat luoda mitään kattoon kokoonpano. Kaareva muoto, kuperuus, monitasoinen järjestelmä ja kaarevat linjat ovat ominaispiirteitä pahvi-kipsi rakenteita.

Kiistaton Tämän materiaalin etuna on se, että se voi huomaamattomasti piilottaa johdot ja viestinnän. Siksi asiantuntijat suosittelevat asentamista kipsilevykattoihin keittiössä alkuvaiheessa viimeistely.

Katto keittiössä kipsilevy kätensä: video

Erilaisia ​​materiaaleja, joiden avulla tehdä laadukkaita ja luotettavia korjaukset keittiössä. Riippuen henkilökohtaisten mieltymysten ja taloudellisten mahdollisuuksien voit valita asianmukaiset välineet suunnittelussa kattoon.

 • Uskon, että on parempi maalata kattoon keittiössä, koska se nopeasti likaantuu. Maalaus halvempaa korvaavan paneelit.

  Me liittää taustakuva kattoon keittiön, ongelma alkoi pari vuotta, koska korkea lämpötila alkoi kuorinta. Siksi on parempi tehdä venyttää.

  Kiittää laatijat artikkelin pikemminkin analysoidaan yksityiskohtaisesti kysymystä, ja olen vihdoin päättänyt kattoon keittiöön, se venyy.

  Katto keittiössä, voit valita minkä tahansa värin, mutta useammin kuin mikään tyylin sopiva valkoinen, sitä enemmän minusta tuntuu, että keittiön tulee aina olla kevyt ja mukava.

  Meillä on keittiössä muovinen kattoon. Kuten on kuvattu artikkelissa mainittiin, ne todella ovat saatavilla ja hinta ja asennus. Mies itse tehdä työtä ja on ollut jo yli kymmenen vuotta emme tiedä ongelmia. Ja ne voivat olla, jos valittu katto- tai tapetti, kuten Naapurit ovat usein tulvii. Mutta katto ei näy millään tavalla, hyvin käytännöllinen!

  Ehkä Kehotan yläraja lastentarha valita? Niin se tasoitetaan, hiljaa seinille ..

  Keittiö on parempi venyttää, on rainoja, jotka voidaan pestä ja eivät muuta väriä keittiö polttava .... kuulla ilmaiseksi

  Jos olet blogissamme, joten etsit mielenkiintoisen ratkaisun suunnittelussa keittiön sisustus. Tämä on josta löydät vastauksia kysymyksiinsä! Meillä on paljon mielenkiintoisia ideoita luoda viihtyisä ja toimiva perheen keittiöön ja sen jälkeen.

  Mikä on enimmäismäärä keittiöön valita, hyviä ja huonoja puolia oikeita valokuvia

  Siinä esitetään korjaus, on syytä perusteellisesti ajatella läpi kaikki yksityiskohdat sisustus. On tärkeää, että kaikki korjaukset osoittautuivat paitsi taloudellisesti käytännöllinen, mutta myös kestävä. Jotkin osat, kuten esimerkiksi enimmäismäärää ei tehty yhdeksi vuodeksi. Harkitse perusvaihtoehtoja seinäpäällysteestä keittiössä.

  Nykypäivän erilaisia ​​katto kattavuus vaihtoehtoja, voit helposti hämmentyä unthought tässä tapauksessa henkilö. Aluksi siis, on suositeltavaa tutkia yksityiskohtaisesti kunkin kattoon, ja vasta sitten alkaa asentaa sen.

  Määrittämisen jälkeen merkittäviä etuja ja haittoja kunkin vaihtoehdon ostaja kattoon on helpompi tehdä oikea valinta. Tarkastellaan niitä alla.

  Pääasiallinen materiaali valmistuksessa venytys katto - vinyyli. Toisiinsa kautta korkean virran valmistamiseksi tällaisen katto ovat ohuita rainoja.

  Tämän seurauksena rainoja tuotetaan jopa viisi metriä pitkä, joten voit tehdä saumatonta katto pienillä alueilla.

  • nopea asennus.
  • Kestettävä sata litraa vettä neliömetriä kohti. Tämä kyky on erinomainen kätevä jos yhtäkkiä tulva naapurit. Kiristin web vain painuma, ja sen jälkeen vesi pumpata, palaa alkuasentoon.
  • Koska käytetyn materiaalin valmistuksen katto on keskimääräinen aste syttyvyyttä, hän voi oikeutetusti pitää paloturvallinen.
  • Erilaisia ​​malleja ja värejä.
  • Kosteutta kestävä sekä sadetta, joka vallitsee keittiössä liikaa johtuen jatkuvasta lämpötilan muutoksista.
  • Mekaanista rasitusta, joten kannattaa olla varovainen terävillä esineillä.
  • Vähentää korkeus katon neljä kohteeseen viisi senttimetriä.
  • Kun suuri osa mahdollisista näkyviä saumoja maalauksia.
  • Ensimmäistä kertaa asennuksen jälkeen kankaan voi esittää epämiellyttävää hajua.

  Pingotettu sisäkatto voi olla eri malleja:

  • kiiltävä;
  • matta;
  • satiini;
  • Koristelu. Värikuvia käytetään useimmiten, karttoja, linnut, pilvet, muotokuvia, tähtitaivas.

  On myytti, että sisäkaton voisi laukaista ulkonäkö hometta ja homeen. Mutta se ei ole niin. Niiden ulkonäkö liittyy ylimäärä kosteutta.

  Koska homehtunut paikka käsitellä erityisen antiseptinen on mahdotonta purkamatta koko jännitys kankaan, on suositeltavaa ennen sen asentamista käsitellä koko katto liuos.

  Hinta venytys katto on huomattavan nousun-up vähimmäis- ja enimmäismäärät. Pääsääntöisesti alhaisin neliömetrille maksaa noin viisi dollaria.

  Maksimiarvo rajoittamaton. Jos ajatellaan keskihinta on mahdollista tuoda arvon kymmenestä viiteentoista dollaria per 1 neliömetri.

  Kustannukset pingotettu sisäkatto riippuu seuraavista ehdoista:

  • Katto koko;
  • kaikki kulmat keittiössä (pyöreä tai neliömäinen);
  • määrä sulautettujen valaisimia;
  • tarve taivuttaa ympäri epätasainen pinta muodossa putkien;
  • Katon: kiiltävä on arvokkaampi kuin kaikki muut vaihtoehdot.

  Yleisimmin käytetty viallisia katot: epäsäännöllinen laatat, maaleja tai muita väärinkäytöksiä on peitetty.

  • Joustava ja vedenpitävä materiaali.
  • Kyky piilottaa johdot ja muut johdot.
  • Sen avulla kaavoitettu tilaa.
  • Muita äänieristys.
  • Kun sedimentin rakennuksen ei crack.
  • Erilaisia ​​muunnelmia suunnittelun ja värit.
  • Merkittävästi vähentää huonekorkeus (seitsemän senttimetriä).
  • Monimutkaisuus asennuksen.

  Sen asentaminen kattoon kipsilevyn voi olla:

  Kipsilevy katto on myös mahdollista käyttää ylimääräistä koriste muodossa peilien, lasin, puun.

  Mitä kustannukset ovat kattoon, hinnat alkavat kymmenen dollaria per neliömetri. Loput kaikki riippuu suunnittelusta ja sisustus käytetty.

  Tärkein etu tämän tyyppinen katto pinnoite on yhdistelmä esteettinen ulkonäkö ja ongelmitta kosiskelu. Suunnittelun, erikokoisia ja osien lukumäärä on yhden paneelin.

  • Helppo puhdistaa.
  • Helposti ulkoistaa tulvia vettä ylemmistä kerroksista.
  • Piilottaa johdot ja muut tiedonannot.
  • Lämpöshokkitesti.
  • Lisäksi eristekerros.
  • Heillä ei ole hajua.
  • Kohtuullisin kustannuksin.
  • Monipuolinen suunnittelu.

  Tärkein haitta on katon korkeutta voidaan pienentää usean senttimetrin.

  Monesta eri malleja muovi katto rakastui monia ihmisiä. Paneelit voivat jäljitellä puu-, marmori, metalli, bambua ja niin edelleen. Mitä väriä, se on useimmiten käytetty kattoon vaaleita sävyjä.

  Lasketaan paneeleja ei ole vaikeaa. Useimmiten, paksuus viisi vaille kymmenen millimetriä, leveys - two sata ja viisi sata millimetriä, ja pituus - enintään kolme metriä.

  Kustannukset ovat yläraja on yksi kaikkein kohtuuhintaisia. Hinnat alkavat kolme dollaria neliömetriä kohti.

  • Piilottaa kattoon väärinkäytöksiä.
  • Piilottaa johdot ja muita apuohjelmia.
  • nopea asennus.
  • Käytettävissä käytetyistä materiaaleista.

  Kuten edellisissä suoritusmuodoissa, pinnoite estää katon korkeus katon.

  Kustannukset katon riippuu käytetystä materiaalista. Keskimääräinen hinta vaihtelee kymmenestä viiteentoista dollaria per neliömetri.

  Trey katot keittiössä

  Tällaisen tyyppinen katto kansi voidaan helposti piiloon kattoon väärinkäytöksiä tai erilaisia ​​putkia ja johtoja.

  Yleisin käytetyt materiaalit asennus kaksitasoista kattoon:

  • kipsilevyä;
  • venytetty kangas;
  • alaslasketut katot;
  • kattolevyjen;
  • jalo kivi.
  • Hyvä kaavoitettu tilaa.
  • Tee visuaalisesti keittiön enemmän.
  • Hyvä naamiointi ja viestintä johtoja.
  • Katon korkeus pienenee useita senttimetrejä.
  • Hinta riippuu suunnitteluun ja käytetystä materiaalista.

  Rack katto luoda ainutlaatuinen muotoilu vuoksi hyvä joustavuus kiskot itse. Monipuolista värejä voit valita oikea sävy yksittäisten keittiö sisustus.

  • Hyvä kosteuden siirto.
  • Helppohoitoisuus.
  • Kuilu säleet mahdollistaa valaistuksen muuttuvat ajan purkamatta koko katon.
  • Kestävä ja sietää mekaanista rasitusta.
  • Kertyä pölyä.
  • Alhainen hinta.
  • Koska jousituksen rakenne vähentää katon korkeus muutamia senttimetrejä.
  • Muuta tarvittaessa seinäpäällysteestä tietyllä alueella ylärajan, koko katto purettiin.

  Hinta riippuu materiaalista nauhat. Keskihinta kattoon asti kymmenen viisitoista dollaria per neliömetri.

  Puu antaa mukavuutta ja hienostuneisuutta koko huoneeseen. Lisäksi tämä materiaali "hengittää", joka todistaa sen korkea ympäristöystävällisyys.

  • Se säilyttää lämpöä.
  • Lisäksi eristekerros.
  • Vuodat ja viestintä johdot.
  • Esteettinen ulkonäkö.

  Suurin haittapuoli Tällaisen katon kansi, joka puu ei siedä kosteutta. Ja keittiössä sitä tarpeeksi. Mutta tämä ongelma auttaa hallitsemaan eri kyllästys kattoon. He pelastaa puusta rot nopeasti.

  Useimmiten puinen katto käytetään tyyliin maassa, jossa puuta luovat kodikkaan tunnelman. Täydellinen niille, jotka rakastavat luontoa ja hiljaista elämää.

  Kustannukset katon riippuu puun, sekä design. Jos otat kasettikatto tehty tammesta, hinta alkaa sataviisikymmentä dollaria per neliömetri. Kaikilla ei ole varaa rahoituskustannukset sisäkatonpäällysteen.

  Ehkä vanhin ja aika-testattu muodossa sisäkatonpäällysteen. Lisäksi budjetti vaihtoehto. Tärkeintä sinun pitäisi tehdä ennen ostamista tapetti, on laadun määrittämiseksi.

  Tyypillisesti katto taustakuva valitaan valoa suuri kapasiteetti ja kosteuden läpäisevyys. On syytä huomata, että se on parempi valita neutraaleja värejä, koska ne piilottaa kertynyt rasvaa.

  Myös, ennen liittämistä on suositeltavaa kohdistaa kattoon, kipsissä hänen tai obbiv kosteudenkestävä kipsilevyä.

  • Edulliseen hintaan.
  • Laaja valikoima.
  • Jos käytät vedenkestävä tapetti on helppohoitoinen kattoon.
  • Mahdollisuus maalaat.
  • Helppous liimaamalla.
  • Eivät siedä altistusta höyryä.
  • Lyhyt elinkaari.
  • Täysin sileä katto.
  • On mahdotonta piilottaa johdot ja muita apuohjelmia.

  Taulukko arvioidut kustannukset töiden ja materiaalien (RUB)

  Valitse väri katon keittiöön

  Kumpi materiaali koristamaan kattoa ei käytetä, on erittäin tärkeää värejä. Useimmiten poimia katto valkoinen ja muut vaaleat värit. Mutta on myös hyvin eksentrinen vaihtoehdot, joissa on tilaa ja tummia sävyjä.

  Perinteinen väri katon pinnoitteet. Sen tärkein etu on, että se lisää visuaalista tilaa ja tehdä tilaa kevyempi. Tehokkaasti näyttää kiiltävä valkoinen katto.

  Sen pitäisi olla varovainen väriä. On parasta kuulla kokeneita suunnittelijoita, jotka kysyy paras vaihtoehto tummempi sävy kattoon.

  Asianmukaista vastaanotto voi olla illuusio puutteesta kattoon. Musta katto soveltuu vain keittiö, jossa korkeat katot.

  Pääsääntöisesti mieluummin punainen motivoituneita ihmisiä, joilla on pysyviä asenne ja selkeä laatu verraton johtaja. Katto punainen väri on käytetty melko harvoin. Mutta jos käytät sitä, saat erittäin mukava sisustus.

  Yksi edellytyksistä Tällaisten väri kattoon on toimivaltainen yhdessä muiden elintarvikkeiden värejä. Se on uskomaton vaikutus ylellisyyttä.

  On syytä muistaa, että punainen katto tulee olemaan valokeilassa tässä keittiössä, joten muun sisustuksen tulisi suorittaa vaimeaa värejä. Punainen herättää ruokahalua, joten keittiö on erittäin sopiva.

  Nykytekniikan avulla tarkasti kääntää kuvaa kattopintaan. Lisäksi kaikki toimivaltaisen valaistus ja sitten saada uskomaton kauneus kattoon.

  Useimmiten käytetään kuviota venyttää katot. Keittiön ihanteellinen vaihtoehto olisi kuva kukkia, taivas, eläimet, keittiövälineet. Hyvä idea voi tulla kotitalouden lähettämistä kuvista kattopintaan.

  Kumpi on parempi: kiiltävä tai matta kattoon?

  On vaikea sanoa tarkasti, millaisia ​​katto sopii parhaiten keittiöön. Kaikki riippuu henkilökohtainen maku asunnon omistaja, ja huoneen ja valaistus kokoja. Jos keittiö on suuri alue, kun taas suunnittelijat kehotetaan suosimaan matta vaihtoehtoa.

  Tuntijoiden kiilto on parempi valita keittiön sitten kaksitasoista kattoon.

  Kiiltävä kattoon kaunis valaistus voi vietellä hänen kaunis heijastus. Lisäksi tämän tyyppinen katto voidaan lisätä visuaalisia keittiö, joka on myös erinomainen ratkaisu pieni huone.

  Matt katto sovelletaan edelleen enemmän klassista. Yksi sen eduista on näkyvyyden puute liitosten sisäkattoverhoukset. Myös mattapintainen ei näy pölyä. Ei mitään ovat yleensä valittu keittiö on mattapinta.

  Mutta pieni keittiö sopii myös yhdistetty katto. Käyttämällä kiiltävä insertit mattapintainen visuaalisesti tehdä tilaa isompi ja ilmeikäs.

  Tutkittuaan kaikki edellä mainitut tiedot, jokainen voi löytää täydellisen katon kattavuus vain itsellesi. Ei pitäisi sokeasti jahtaavat muoti, tai periksi visuaalinen vaikutus saatu nähnyt viereisessä asunnossa tai kaunis kuva internetissä.

  Jos et ole päättänyt materiaalin valinta kattoon, sitten pyytää apua kokenut suunnittelijat, jotka poimia mielenkiintoinen ja sopiva malli on alle keittiöön.

  Voit myös nähdä kuvia todellisen katto keittiössä, ehkä niin tulet oman inspiraation.

  Kumpi on parempi keittiössä kattoon: valokuva ideoita inspiraatio

  Kumpi on parempi keittiössä kattoon: kuva esimerkkejä suunnittelun katon suunnitteluratkaisuja auttaa valitsemaan vaihtoehdon mieleisekseen. Loppujen lopuksi keittiö talossa - erityinen paikka. Ei vain se valmistaa erilaisia ​​ruokia, mutta myös menossa pöytään koko perheelle. Ja miten kuten kokoontumisia keittiössä Visitor "valoon" ystäviä. Siksi on tärkeää, muotoilultaan ja helppohoitoisuus, oikeus valita suunnittelun katon keittiössä, ja luoda viihtyisä ja ainutlaatuinen tyyli.

  Katto keittiössä on valmistettu käsitellyn puun kosteutta kestävä formulaation

  Miten saada katto keittiössä: valintaperusteet

  Miten parhaiten tehdä kattoon keittiössä? Niistä käsittämättömän erilaisia ​​tarjotaan materiaalien koristeluun kattoon, se voi olla vaikeaa tehdä valinta. Mutta mikä tärkeintä, katto keittiössä on täytettävä hyvin lähtökohta: Materiaali olisi kosteutta hylkivä, kestävä ja käytännöllinen. Yritetään tunnistaa etuja ja haittoja eri pinnoitteiden moderni design.

  Kaareva katto rakentaminen täydennetty nauha LED taustavalona

  Mikä on katto keittiössä on parempi: valokuva-versioita eri tyylejä

  Ei ole epäilystäkään siitä, että katon pinnoitteen pitäisi olla mahdollisimman pitkä. Ottaen huomioon, että keittiö on ero huoneen lämpötila, kosteus, ja ruoanlaiton vielä pitkään ja lauhde pinnoite on yhdistettävä kosteutta ja tulenkestävä ominaisuuksia. Harkitsetko korjaamisesta kattoon keittiössä, on otettava huomioon ja matching hänet ajattelemaan tyyliin. Ja mitä emäntä ei unelma keittiö, säteilevä puhtaus? Siksi prioriteetti materiaalit kattopinta, huolehtii, että varsin helposti ja nopeasti.

  keittiön katto ullakolla huone on rapattu ja maalattu valkoinen

  Päättää, mikä enimmäismäärät keittiö paremmin, tulisi noudattaa seuraavia:

  • pinnoitteen pitää kestää kosteutta;
  • rakenne ei saa muuttaa muotoaan lämmön;
  • päällyste on valittu tulenkestävät aineet;
  • Suunnittelu on helposti ja nopeasti puhdistaa.

  Design katto keittiössä (kuva monet niistä ainutlaatuisia) voidaan vaihdella ja ylläpitää tärkeimpiä sisätilojen kotiisi.

  Katto keittiössä on koristeltu puupanelointi

  Perinteisten viimeistely kattoon

  Valitessaan cover-versio, monet haluavat sileä rapattu katto. Tässä tapauksessa ei ole epäilystäkään ympäristönsuojelun pinnoite. Mutta kannattaa paljon kärsivällisyyttä, niin miten saavuttaa täydellisen tasaisen ja sileän pinnan maksaa huomattavasti työvoimaa. Se on huolellisesti puhdistettava ja kohdista pohjapinnan, joskus käytön kipsi raudoitetankoverkon.

  Jos yläraja pitivät Butt levyjen on puhdistettava ja siististi korjataan. Seuraava askel on - kohdistus kattoon täyteainetta. On suositeltavaa käyttää lasikuitua täyteaineen käsittelyyn, joka eliminoi halkeilua ja edistää elastisuus levitetty kerros. Kun alustan pinta on täysin sileä, voit käyttää valkopesu tai maalaamalla.

  Perinteinen viimeistely katto keittiössä - rappaus ja maalaus

  Vinkki! Kun on rinnastettu keittiön kattoon pinnan levyjen väliset liitoskohdat edellyttää kirjoa syvyyteen 50 mm, korkealaatuista pintaa liimaus ratkaisu.

  Kattoa kohti keittiössä koriste paneelit

  Kun maalaus käytetään lateksia ja vesi-emulsio maali. Levitä tämä maali on helppoa, se on vaaratonta ja käytännössä hajuton. Pinta voidaan pestä värjäyksen jälkeen pesuainekoostumuksissa. Jotta käytön aikana ei näyttänyt tahroja, tulee laittaa käyttökuntoon ennen maalausta pinta käyttämällä primerina alkydimaali matta vaikutus.

  Sitä ei pidä unohtaa, että kunkin kerroksen pinnoitteen tulee kuivua kunnolla ennen kuin sovelletaan uuteen. Kalvo, joka on muodostettu tuloksena kuivaus, mahdollistaa pinnan "hengittää", mutta samaan aikaan on suuri termiset ominaisuudet.

  Seinät ja katto keittiön maalattu vaalean turkoosi väri

  Kattoon värjäystä - melko budjetti vaihtoehto. Tällainen pinnoite voi antaa mitään väriä aksentti, ja tarvittaessa - päivittää tai muuttaa sävy pinnoite. Hän sopii täydellisesti suunnittelussa tahansa suuntaan, kestää lämpötilan ja höyryä, jo pitkään, ja on helppo puhdistaa.

  Valikoima kuvia katot keittiössä useissa lehdissä showcase klassinen pintakäsittelyt.

  Keltainen katto luo kirkas koristeellinen aksentti sisämaassa

  Tutut tapetit ja laatat vaahto kattoon

  Toinen edullinen tapa suunnitella katto keittiössä on sen tapetointia. Tässä tapauksessa on mahdollista nopeuttaa huomattavasti korjaus prosessi ja välttää ulkonäkö tuloksena kutistuminen pieniä halkeamia, onnistuneesti piilossa taustakuva. Hyväksyttävä pestävä tapetti voidaan päällystää ja vedenkestävä ominaisuuksia. Ne piilottaa kaikki epäkohdat katon ja antamaan näkyvän kiinteys pinnoitteen.

  Onnistuneen hankinnan keittiön kattoon on maalattava tapetti, joka voi helposti kestää toistuvaa käyttämistä värikerroksilla. Tämä taustakuva voi antaa sopivan värin tai kuvion, jolloin harmoninen katto keittiön kokonaisuudessaan.

  Keittiö on parasta valita pestävä kosteutta kestävä pinnoite

  Suhteellisen halpa ja helppo päällystämällä jokin katto laatta on valmistettu vaahtopolystyreenillä. Tämä materiaali on suhteellisen elastinen, sen nojalla voidaan helposti peittää väärinkäytöksiä, ja yksikkö katon keittiössä käsillään ei vaadi erityisiä taitoja. Pinoaminen tällaisten levyjen ei tarvitse kehysjärjestely.

  Perusteella katto käsitellään rasvanpoisto- ja verkolla perusteella liimattu laatat. Katto on valmistettu PVC-laatat helppo puhdistaa sienellä kastettu pesuainekoostumukseen. Niistä puutteet voidaan erottaa vanhanaikainen takki ja hänen soveltumattomuus modernia tyyliä, kuten nykyaikaisia, avantgarde, korkean teknologian.

  Katon keittiölaattansa liittää paisutettu polystyreeni laminoitu pinta

  Mitä paremmin katto keittiössä? Kuva onnistuneita hankkeita tuetaan, kun valitaan oikea tyyppi kattavuus.

  Rakenne PVC katto keittiö on järjestelmä sisäkaton profiilin metallikehikko, jossa muovi on asennettu paneeleja. Laitteille katon ja on sopiva kori puun. Katot keittiössä muovisen paneelit (kuva tosiasia vahvistus) näyttävät ilmeikäs ja täysin selviytymään vaikutus tyypillisen keittiön ympäristössä. Etuja tällaisten malleja voidaan tunnistaa, että ne on helppo puhdistaa, kestävät kosteutta, on alhainen paino.

  Duplex alakaton keittiössä-olohuone muovipaneelit

  Katto on valmistettu muovista mahdollistaa piilottaa puutteita tämänhetkinen perusta, ilman esikäsittelyä ja huolellinen puhdistus perusta. Lisäksi ontto tila välisiä muovi pinnoitteen ja alustan parantaa zvukopoglaschayuschie indikaattoreita voidaan piilottaa siinä ilmanvaihtoputket ja johdot upotettu taustavalo. Tällaisen päällysteen pitkäaikaisen toimintaa ei epämuodostunut eikä haalistu auringossa.

  Katto peili insertit visuaalisesti lisää huoneen korkeutta

  Vinkki! Selvittää laadun ostetun muovi, yrittää puristaa sormiaan reuna end cut. Jos kolhuja ja halkeamia, ei ole niin korkea plastiset ominaisuudet. Kiinteä muovinen pystyy nopeasti palauttaa äänenvoimakkuuden puristuksen jälkeen.

  Sisarusten valkoinen katto suunnittelussa moderni keittiö

  Tarvittavat välineet rakentamiseen omilla käsillään päässä muovipaneelit katto keittiössä on erittäin helppo menossa. Jos kaikki asennussuositukset täyttyvät, pinnoite on sileä, tasainen ja hyvin tukea valittua tyyliä.

  Keskuudessa puutteet Tällaisen päällysteen voidaan eristää, että kun virheellinen asennus muoville edelleen lommoja, kuten rakenteet eivät säilytä vettä jos vahingossa tulvien ja huoneen korkeus on jonkin verran pienentynyt johtuen laitteen runkoon. Vaikka jos käytät kiiltävää saumatonta materiaalia - se on visuaalisesti laajentaa äänenvoimakkuutta.

  Hanging kaapit, katto ja seinät keittiössä tehdään yksi väri

  Muovia katto keittiössä (Kuva vastaavia järjestelmiä ovat Internetissä) voi olla erivärisiä ja kastiketta. Valikoima paneelit muovista, jotka simuloivat erilaisia ​​kuvioita (marmori, puu, jne.) On esitetty melko laajalla alueella. Mitä katot keittiössä parempi asiakaspalaute auttaa valinnassa pinnoitteen.

  Alakatto keittiössä. Muotoilu. Photo ratkaisuja. Edut ja haitat venyttää kattoon. Sopivan esimerkiksi keittiöön. asennusohjeet, käyttö ja huolto.

  Suunnittelu hammastanko katto keittiössä

  Yksi Jousitusjärjestelmien vaihtoehtoja on teline kattoon. Tällainen rakenne on koottu liittämällä useita metallirunko kiskot. Ne ovat yleensä valmistettu alumiinista, on päällystetty lakkakerroksella. Vähemmän common rail puusta. Suikaleiksi erivärisiä kattoon luo illuusion korkeus, vahvistettu valokeilaan. Liioiteltu ulkonäkö kattoon, koottu nauhat peilin. Koska niiden sitkeys, nämä rakenteet voi olla sileä ja kaareva pinta. Haluttaessa voidaan luoda ainutlaatuisia rakenteita.

  Puinen teline kattoon sisäänrakennetulla valonheittimet

  Niistä eduista Telineet ovat seuraavat:

  • kyky kokonaan peittää väärinkäytöksiä ja puutteita perustukset;
  • kosteus ja vedenkestävyys;
  • nuhteeton laitteen monitasoisen rakenteita;
  • mahdollisuus integroida taustavalo;
  • käytännön ja kestävä;
  • valmistettu ympäristöystävällinen materiaali;
  • helppohoitoinen.

  Katto on valmistettu puusta keittiössä siniseksi maalattu vedenpitävä maali

  Kuten minkä tahansa keskeytettävä tai lennolle suunnittelu, teline katto vie vähän huonekorkeus ja päätellen arvosteluja, näyttää ole kotona. Se on ehkä kaikkia sen mahdollisia puutteita.

  Suunnittelu katto keittiössä on parempi? Tarjoamat valokuvat suunnittelussa sivustoja, joiden avulla tutkia ehdotusta yksityiskohtaisesti suunnittelussa.

  Duplex teline katto puusta keittiössä

  Kipsilevy katto keittiössä

  Rakentaminen kipsilevy on tullut tuttu valinta katto. Laatuominaisuuksien kipsilevyjen sallia niiden käytön kaikilla aloilla, mukaan lukien viimeistely katto olohuone, keittiö. Yleensä käytetään keittiöissä vedenkestävän kipsilevyn. Katot samalla tasolla kuin nopea ja helppo asentaa, ja jopa monitasoinen järjestelmä ja vaativat erityisosaamista, mutta voit luoda vaikutus tilan kaavoitus, jakamalla se useisiin vyöhykkeisiin.

  Vinkki! Jos aiot järjestää keittiön katto kipsilevy useilla tasoilla, muista, että suorakulmainen muoto suunnittelu pidentää keittiöön muoto on pyöreä - käytetään korostamaan keskelle kattoa alle neliö - joka yleensä sijaitsee ruokailutila.

  Asennus monitasoinen katto, on tarpeen kiinnittää huomiota valaistukseen. Tällainen malli mahdollistaa useiden valomoodien, mukaan lukien pääasiallinen lähde - kattokruunu keskellä enimmäismäärän ja valonheittimet rakennettu kehä.

  Levyjen alle kipsilevyn kattoon voi piilottaa johdot, ilmanvaihto putkien

  Huoneistoissa, joissa matalat katot on valittu järjestelmä Kipsilevy samalla tasolla, jotta ei vähentää jo pieni huone korkeus. Kipsilevy rakentaminen on kaikki edut jousitusjärjestelmien: ne ovat vedenkestäviä, kestävä, ja niiden muotoilu on helppo asentaa ja LED-nauhat valot.

  Haittana on, että kun järjestelmä katon kipsilevyn muodostetaan, vaaditaan viimeistely kattoon. Se sisältää itse serpyanku vahvistaminen nivelet nivelten kitti, Pohjamaalipinnan ja soveltamalla suoraan kankaan. Se voi olla koriste kipsi, maalaus tai tapetointia.

  Kaavoitus tilaa tupakeittiö avulla monitasoisen kattoon

  Perehtynyt valikoima kuvia kipsilevykattoihin keittiössä sivuillamme.

  Alakatot keittiössä valokuvasuunnittelua Saumaton muotoilu

  Yhä, suunnittelijat tarjoavat vaihtoehdoksi tavalliseen viimeistely käytetyt materiaalit kattoon jännitteitä pinnoite. Heillä on useita ominaisuuksia ja hyveitä, sekä muut riippuvat rakenteet:

  • ole tarvetta huolellista valmistelua nykyisten puitteiden;
  • nopea ja helppo asennus;
  • mahdollisuus piiloutua kattaa kaikki viestinnän ja rakentaa soffits;
  • täysin tasainen sileä pinta, moitteeton ulkonäkö;
  • helppohoitoisuus;
  • vaikuttava elinikä.

  Duplex alakattoon kohdevalo

  Materiaalin valmistukseen venyttää päällysteiden on jäykkä polyvinyylikloridia tai saumaton kangas on päällystetty polyuretaanilla koostumus. Rainan kiristyslaite rakenne on kosteuden kestävyys luotettavuus, muovattavuus. Se ei kulje eikä kerää pölyä, ei pelkää rasvaa pisaroita, tiivistymistä ei sitä, on kyky kestää runsaan vesimäärän tulvan sattuessa.

  Jotta voidaan parantaa akustisia ominaisuuksia kattoon, on suositeltavaa edelleen päällystää pääeristeen katon materiaalia, kuten mineraalivillaa.

  Voit kysyä eduista ja ominaisuuksista venyttää katto keittiössä, arviot ovat saatavilla verkkosivuilla keskeiset aiheet.

  Katto rakentaminen kipsilevyn ja matta PVC keittiössä

  Keskuudessa perus kuvioita alakatot valmistajat tarjoavat, ovat seuraavat:

  Suunnittelussa keittiön käytetty musta satiini pingotettu sisäkatto

  Kukin näyte kuvioitu kankaalla on ainutlaatuinen joukko värejä. Niin erilaisia ​​pintoja mahdollistaa toteuttaa suunnittelupäätös kirjoittamalla kattorakenteen haluttuun tyyliin, klassisesta nykyaikaiseen.

  Vinkki! Kun asennus jännitys katto on tarpeen kiinnittää huomiota haju tuotteen, sen ei pitäisi olla kovin terävä. Kun tämä tilanne tapahtuu, on välttämätöntä vaatia korvaaminen kireys.

  Sileä valkoinen katto on puiset palkit

  Rakentaminen pingotettu sisäkatto näyttää aina tyylikäs. Kiiltävä peili pinnat antavat tilaa vielä tilavuus. Katot on valmistettu käyttämällä jännitystä rakenteita, voi olla sekä yksinään että yhdistettynä kipsilevyjen järjestelmiin.

  Kupumainen katto on vuorattu pieni keittiö keraamisilla laatoilla

  Suurin haitta joustavat kankaat voivat sisältää vähentämällä korkeutta alttiutta teräviä esineitä, vetovoima asennus ammattilaisille ja kyvyttömyys sijainnin muuttaminen upotettavia valaisimia, koska reiät leikataan pinnoitteeseen vaiheessa asennuksen.

  Ottaa perehtyy ehdotettu mahdollisuus viimeistely kattoon, voit määrittää, miten sisäkaton keittiöön tulee paremmin yhdistää koko rakenteen kodin.

  Alakatto keittiössä. Muotoilu. Photo ratkaisuja. asianmukaisen erektio

  Katto kylpyhuoneessa: mitä valita materiaalia hänen suunnittelu

  Katto kylpyhuoneessa: valokuvan vaihtoehtoja, etuja ja haittoja

  Alakatto kylpyhuoneessa, valokuva valmis malleja

  Kipsilevykattoihin keittiöön: valokuvien esimerkkejä ja vinkkejä valitsemalla tyyli

  Alakatot kipsilevy: valokuva, suunnittelu eri huoneissa

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  34 − = 30