metalli verhotangot

Metalli reunalistat - paras ratkaisu

Eaves ovat olennainen osa kaikkia suunnittelua. He voivat sisustaa kodin ja korostavat piirteet sisustustyyli. Täällä voit ilmaista yksilöllisyyttä valitsemalla epätavallinen versio sisustus elementtejä. Joskus se on räystään voi olla ratkaiseva rooli - se tekee korjaukset valmiiksi ja harmoninen.

Nyt saamassa yhä enemmän suosiota modernia metallia reunalistat. Heillä on useita malleja, materiaaleja, värejä, kuvioita ja koristeet, erilaisia ​​suoritusmuotoja ideoita.

Eaves, metallia vahva ja kestävä. Johtuen metalli ne ovat erittäin kätevä käyttää. Niiden arvo riippuu materiaalista, jossa se on tehty ja miten aikaa vievää. Jotkut reunalistat todella voidaan pitää taideteos, koska ne tekevät vaikutuksen omaperäisyys ja jopa koruja. Jos haluat luoda ainutlaatuinen verhotanko teidän luonnos, se voi myös tilata tai noutaa ehdotetut materiaalit ja tarvikkeet. Suuressa maassa taloja orgaanisesti näyttävät taottu reunalistat, jotka usein tehdään tilauksesta, ottaen huomioon kaikki asiakkaan toivomusten.

Eaves, metallia mukavaa, koska ne ovat täydellisesti yhdistettynä muihin materiaaleihin - puu, kivi, lasi tai kiteitä. Tulppia tekee niistä epätavallinen ja yksinoikeudella. Se on myös suuri koristeellinen rooli taotut elementtejä ja erilaisia ​​suunnittelu vinkkejä. Ne voidaan kuoret kiteitä, puolijalokivet tai jalokivistä, puusta insertit lisää mielenkiintoisia kaiverruksia ja rikas värivalikoima, maalattu tahansa väri, lisätä glitter tai jättää sen luonnollisessa muodossa.

Erilaisia ​​metalli reunalistat

Laaja valikoima, voit poimia että vaihtoehto, joka sopii väri, materiaali, asennus tyyppi, tyyppi putki, ja kärki.

 1. Materiaalia. Mikä tahansa metalli on käytännöllisempi kuin muut materiaalit. Sillä on helppo huolehtia. Lisäksi se kestää suuremman kuorman, jos haluat ripustaa raskaat verhot. Verho käyttö pronssi, alumiini, teräs, messinki, kromi, nikkeli tai muiden metallien metalliseos. Ne eivät ole alttiita korroosiolle, lämpötilan muutokset siirretään stabiilisti. Alumiini on yleisin ja edullinen.
 2. Mount. Riippuen siitä, missä haluat liittää räystään, voit valita tyypin seinään tai kattoon.
 3. Ytimien lukumäärän. Eaves, metallia ovat yhdellä rivillä, kaksirivinen tai kolmessa rivissä. Tavanomainen rivi käsittää yhden putken kahden rivin kaksi putkea on liitetty kannatin. Edessä putki on leveämpi kuin halkaisija, takana - ovat ohuempia. Sarja sisältää kiinnike takana putki ja joukko renkaat leikkeet verhot. Jos haluat luoda monitasoisen rakenteen, valitse kahden tai kolmen rivin verhotangot.

Putki riippuu siitä, miten koko rakenne näyttää. Poimi on alla huonekaluja ja tekstiilejä. Jos sinulla on kevyt tylli, voit laittaa ohut naru räystään, mutta jos haluat ripustaa raskaat verhot, niin voit sovittaa putkeen. Siksi valittaessa kiinnitetään erityistä huomiota itse putki ja uloketta, jotka ovat erinomaisia ​​koriste ja koristeellinen kehys. Putket eroavat tällaisiin indikaattoreihin:

Putken pituus vaihtelee 1,6 m 2,4 m. Voit valita pituus, joka vastaa seinän leveydelle tai ikkuna. Jos huone on leveämpi kuin ehdotettu pituus telakka, voit kysyä muutamia metalliputkia ja näin tehdä yksi pitkä. On myös mahdollista kiinnittää hylly yläpuolella jokaisen ikkunan. Se näyttää erittäin vaikuttava ja visuaalisesti parantaa tilaa, jolloin tilaa kirkkaampi ja laajempi.

Halkaisija metalliputket ovat 16 mm ja 28 mm. Jos haluat valita vain yksi asia - verhot tai kaihtimet, voit asentaa kaunis laaja-rivin putkeen.

Muodon ero:

 • sileät putket (kiiltävä tai kohokuvioitu);
 • kierretty tai kierretty (niin kutsuttu "solmuun" -truby);
 • neliön tai suorakaiteen muotoisia ( "quad");
 • jouset - ne ovat ihanteellisia painoton tylliä.

On reunalistat metalliprofiililla, jotka näyttävät hyvin vakaa ja luotettava. Niiden avulla voit tehdä oikeita ja viisi riviä kiinnitys- ja liikkuvat verhot. Tällaiset reunalistat kutsutaan Japanin, ne soveltuvat verhoja eri rakenne ja tiheys.

Jakaa nurkka ja joustavat listat, ne pitäisi valita erkkeri, tapaan tai puoliympyrän ikkunat. Jotkut sisustus näyttää upealta listat, metalli patonkia, jotka muistuttavat patonkia, mutta sisältä ovat kiinnitys tyuley ja verhot. Ihanteellinen suuri osa klassiseen tyyliin.

Jos haluat luoda roomalaisia, huomiota houkuttelee alumiinin räystään Roman kaihtimet. Se voi kestää jopa kaikkein raskaat verhot suuri.

Joissakin sisätilat tarkoituksenmukaista käyttöä piilotettu alumiinilistat joka keskittyy verhot tai kattoon. Sovi huoneissa alakattoon.

Edut metalli verhotangot verhot

Voit olla aivan hiljaista, valitsemalla reunalistat metallia, joten he todella vakuuttaa sen laatu ja selviä etuja:

 • He eivät pelkää kosteutta, pölyä, likaa ja muut haitalliset olosuhteet. Useimmiten ne on päällystetty nikkelillä, kromattu tai erityinen polymeeri yhdiste, joka suojaa vahingoittumiselta ja naarmuja.
 • kestävä - heidän elämänsä on lähes rajaton.
 • Voit käyttää mitä tahansa pesuaineita välittävän.
 • kestää jatkuvaa kuormien raskaat verhot, ilman muutoksia tai epämuodostumia.
 • soveltuvat eri huonetta, joista keittiö ja kylpyhuone.
 • monipuolinen tyyli ja design - voit valita suunnittelun, joka parhaiten sopii sisustukseen. Lukuisat tarvikkeet antaa erityinen persoonallisuus.
 • erilainen konfiguraatio (tangot, suluissa, renkaat, suuttimet). Jos haluat korvata kärkeen ja antaa täysin uuden tyylin, voit korvata sen uudella ja siten koristella huoneeseen muut erät - mielenkiintoisia riipuksia verhot, kirkas huopa, kirjailtuja tyynyjä, alkuperäinen huonekalujen ja ovenkahvat, tai väärennetyn kukkaruukut . Vihje antaa nyt erityistä huomiota. Se antaa tilaa luovaa inspiraatiota.
 • mahdollisuus valita renkaat hiljainen ja korkean verhot mobiiliteknologiaa.

Siten se on vain katsella kuvia kaikenlaisia ​​metalli tangot ja määritelty, valinta!

metalli verhotangot

Kauniisti koristeltu ikkunat aina herättää huomiota. Tärkeä rooli suunnittelussa pelaa ehdottomasti mitään ikkunalauta, joka piti verhot. On tärkeää, että se ei vain yhdessä tyyliin koko huone, mutta oli luotettava. Tämä tehtävä pärjää metalli reunalistat.

Edut ja haitat pienoisrautateiden

Metalli verhotangot tapahtumat ovat erityisen kysynnän vuoksi useita etuja.

Yksi tärkeimmistä eduista on kestävyys. Kaikki tuotteet on rajaton elämä. Metalli, taustalla kaikki rakenteet on erittäin kestävä materiaali. Kaksi-, kolmi- ja jopa neljän kerroksen koostumus kestää metallituotteet melko pitkään ilman rakenteen muodonmuutosta. Johtuen siitä, että ne on päällystetty erityisiä yhdisteitä, jotka suojaavat erilaisia ​​mekaanisia vaurioita, reunalistat ovat sopivia yksi jokaiseen huoneeseen. Lisäksi ne eivät ole nirso hoidossa, voit käyttää mitä tahansa keinoja.

Metallisten räystäs täysin mahdollista toteuttaa mitään ideoita.

Laaja tuotevalikoima, jota myy valmistajat, tarjoaa mahdollisuuden valita malli sopusoinnussa sisustus ja minkäänlaista liitetiedoston. Erilaisia ​​sisustustuotteita voit koristella tuotteen oman harkintansa mukaan.

Metalli reunalistat ovat kaksi pientä haittoja: tämä paino ja hinta. Joissakin malleissa on huomattava painoarvo ja siten asennus vaatii perusteellista ja kestävä kiinnitys. Hinta - suhteellinen arvo. Joillekin se voi tuntua suurelta, mutta täysin hyväksyttävää joku. On otettava huomioon, että metalli - materiaali ei ole halpaa, joten hinta tällaisesta räystään voi olla melko alhainen.

Metalli listoja voidaan luokitella eri mittareiden mukaan.

 1. erilaisia ​​metallin valmistukseen. Yleisesti valmistajat tekevät artikkeleita alumiini, ruostumaton teräs, messinki, kromi, nikkeli, rauta ja kupari. Lisäksi, koristeluun, lisäksi käytetyn metallin ja muiden materiaalien.
 2. Useissa rivien jaettu reunalistat että yhden rivin, kaksirivinen ja kolmen rivin versiota. Verhot ja verhot sopivat tuotteet 2 krs, jos läsnä kappa, tarvitset räystään, joka koostuu kolmesta rivistä, ja yhden verho tarpeeksi ja yksi rivi.
 3. Poiketen asennus- erottaa katon ja seinän tangot. Kattoon versiot ovat ihanteellisia huonetta matalat katot. Tällä menetelmällä kiinnityskohdassa, katon korkeus visuaalisesti lisää, ja huoneen näyttämään enemmän tilava.

Vaihtoehdot, kiinnitä seinään paneeli, katso seinälle tyyppi. Suunnittelu Tämäntyyppisten koostuu putkista ja suluissa. On valtava valikoima seinä metalli reunalistat. Näitä ovat putkimaisen merkkijono, profiili.

 • string tuote koska riski notko on suunniteltu valoverhoille, tai voidaan käyttää yhdessä muiden lajien. Suunnittelun variantti on merkkijono Metallivaijerien jotka jännitetään tukien välillä.
 • Kaikki putkimainen kiskot Niillä on putki, riippuen menetelmän asennus verhot jaettu sauva ja profiilin vaihteluiden sen perusteella.
 • Profiilin tyypit käsitellään tuotteita, joilla on neliömäinen poikkileikkaus putket suorakulmainen ja pyöreä poikkileikkaus. Tunnusmerkki tämä tyyppi on läsnä kiskon mekanismi, joka koostuu yhdestä tai useampia aikavälejä, jotka koukut liikkua vapaasti rullien. Yleinen profiili hylly on tyypillisesti useita rivejä ja toimii hyvänä kiinnitys raskaan tekstiilejä.

Linja ja joustava alumiinilistat Ne ovat erilaisia ​​erikoistuotteita, turvaaminen useimmat kattoon. Väylä on jäykkä tasainen valekerrostunut muotoinen profiili. Etu, tämä vaihtoehto on usein koristeltu patonkia-hihna, auttaa piilottaa joitakin puutteita koukkuja ja seinälevy.

joustava vaihtoehto pohjimmiltaan on vain yksi rivi kiinnittämiseksi verhot, joten useita artikkeleita on asennettu monikerroksisen koostumuksia. Tämä vaihtoehto on suuri erkkeri, erilaisia ​​lokeroita ja kaaret. Joustava versio alumiini on hyvin yleinen, lisäksi huoneessa, joka on ladottu kylpyhuoneessa.

palkkituotteisiin Se perustuu putki on pyöreä poikkileikkaus. Heidän pakollisena ominaisuutena vaihdellaan muodossa vinkkejä.

Kaunein ja luotettavia edustajia Rod tuotteet ovat koristeellisia takorauta kiskot, jolla on monia etuja ja hyötyjä.

Heillä on suurin vahvuus ja kyky pitää erittäin raskas kankaista. Suunnittelu räystään kestämään kaikki kuormitukset, kirjoittaja ilman lisäaineita ja epäpuhtauksia metalli. Taottu reunalistat soveltuu ikkunoita epätavallinen muotoja, sekä ikkunat suuret mitat. Bar, joka on perusta räystään, voi olla sileä tai kierretty, ja kärki voidaan tehdä paitsi muodossa geometrisia muotoja, mutta muodossa kukkia tai lehtiä.

Pakkaus sisältää putkimaisen metalli- räystään tangot, kannattimet, korvakkeiden ja rengas. Kun varsi on kiinnitetty joko kattoon tai seinään. Suunnittelun, ne jaetaan avoimen ja suljetun malleja. Ulkona näkymä teline on helpompi käyttää. Putki sijoitetaan mallin edellä on erityinen syvennykseen ja kiinteästi siellä. Kun suljettu kiinnitystanko on asetettu reikään ja yhtä lujasti.

Useissa tankoja, jotka kiinnitetään räystään, on olemassa malleja yhden ja kahden hengene vähimmäismäärä suluissa yhden mallin -. kaksi kappaletta. Jos tangon pituus on yli 2,4 m, asennus lisä- varren päässä putken taipumisen estämiseksi. Vakiopituus jalka kiinnike Ensimmäisen tekstiilirainan kerros on 13-15 cm. Tämä etäisyys voidaan lisätä avulla puomin haluttaessa.

Kangas kangas on kiinnitetty sauvan renkaat koukuilla, renkaat leikkeitä, magneettinen tarraimet, kiinnikkeet ja koriste-renkaita. Yleisimpiä ovat kiinnitysrenkaan.

Joissakin malleissa on renkaita sisäpuolelle muovisia välikappaleita. Heidän läsnäolonsa estä mekaanisia vaurioita sauvoja ja liikkumista verhot tekee siitä hiljaa.

räystään koko on valittu koosta riippuen ikkunan avaamisesta ja riippuu tangon pituutta (putki). Pidempi räystään, sitä suurempi on oltava putken halkaisija. Sauva, jonka pituus on 1,6-1,7 m on tarpeeksi putken halkaisija 10 mm. . Jos räystään, joiden pituus on 1,7-2 m halkaisija, yleensä se on vakio koko - 16 mm.

Suuremmille ikkuna-aukkoja ja visuaalisen laajentumisen tarvittavan tilan pituus tangot 2-3 m. Kysyntä pituus 3 metriä. Tällainen pitkä rakenne on varustettu vastaavalla putken halkaisija 20, 25 ja jopa 28 mm.

Arvo halkaisijan sauva on myös valita riippuen kudoksen painon kankaita, jotka on tarkoitus pitää kiinni tasanteelle. Tiheämpi materiaali on, sitä suurempi tulee olla putken halkaisija. Optimaalinen tankohalkaisijan 25 mm, koska arvo ei ole vain pystyttävä pitämään riittävän raskaat verhot, mutta myös näyttää sauvan, jonka halkaisija paljon parempi.

Tähän mennessä valmistajilla on valtava valikoima värejä räystään sauva kipata paitsi metallista, vaan myös venetsialaisen lasin, kristallin, keramiikkaa, nahka- ja jopa jalokiviä. Tällaisia ​​epätavallisia vinkkejä yleensä paitsi koristella räystäät, mutta myös yhdistettynä esineitä huoneen.

 • Valkoinen räystään näyttää harmonisesti lähes mihin tahansa sisustukseene. Se on tuskin havaittavissa, ja mahdollistaa keskittyä kokoonpanosta kudoksen verhot.
 • Kromattu tanko on täydellinen modernit sisätilat, jossa on lasia, muovia ja metallia. Erityisen hyvin tämä kielekkeelle näyttää olohuoneessa, jossa on tällaisia ​​metallituotteet kuten kehystetty valokuvia, maalauksia, patsaita ja monia muita kohteita metalli elementtejä.
 • Matt räystään sopii huonetta, joista suurin osa puukalusteet. Tässä tapauksessa, kun läsnä on koristeellinen metalli elementtien ei ole tarpeen.
 • Musta räystään erittäin edullinen näyttävät pienessä huoneessa, jossa on vaalea viimeistely. Mutta tilavissa huoneissa räystään musta näyttää alkuperäisen, ja tulee täysin osana sisustus. Tämä on sopiva vaihtoehto huoneeseen, sisustettu tyyliin hi-tech tai minimalismi.

Jotta voidaan suunnitella metallia räystään säilyy mahdollisimman pitkään, ja sen ulkonäkö on säilynyt viehättävä, sinun täytyy huolehtia hänestä. Se ei vaadi paljon aikaa ja vaivaa, Pyyhi tarpeeksi räystään edustaja, jolla on antistaattinen vaikutus. Tämä on tarpeen, koska liiallinen pölyn kerääntymistä estää renkaat liikkua pitkin tankoa, ja itse renkaiden huono naarmu liukuva päällystyskoneet.

Koriste-elementtejä (bagetnye hihna, ulokkeet) ennen käsittelyä paremmin puhdistaa pehmeällä harjalla, pöly kaikista syvennyksistä.

Metalli verhotangot Hyväksytty monin tavoin. Näitä ovat: koko, vahvuus tarvikkeet, väri ja tyyli reunuslista.

 • Ennen kuin ostat reunuslista, sinun on ensin tehtävä mittaus ikkuna-aukko. Tähän on lisättävä arvo on vähintään 20-25 cm. Tämä on tehtävä, jotta verhot eivät häiritse tunkeutuminen päivänvalon.
 • Kokeneita suunnittelijoita kehotetaan visuaalisesti pidentymisen kapeita ikkunoita käyttävät pidemmän hylly. On parempi, jos räystään asennetaan seinästä seinään, mutta se on tarpeen jättää kunkin sivureunan 2-3 cm. Tässä järjestelyssä, verhot peittää osaa seinämistä, jolloin syntyy illuusio suuri ikkuna. Mutta joskus laaja ikkunat visuaalisesti kapea, kun taas räystään valitaan mukaan leveyden ikkuna-aukon.
 • Valitessaan metalli räystään on tarpeen kiinnittää huomiota yksityiskohtiin tarvikkeet: Kiinnikkeet ja sauvat. Niiden on oltava oikean kokoinen ja asianmukaisen laadun. Varren pituus valitaan perustuen leveys ikkunalaudalle. Jos pituus teline on pienempi kuin leveys kynnys, suljettu verho muodostaa tavallinen mutka. Tällaiseen tilanteeseen ei ole esiintynyt, on parempi valita suluissa ja mahdollisuus säätää pituutta.

Ideat ikkunakoristeita sisätilassa

Oikein valittu metalli räystään aina paitsi täysin sopusoinnussa koko huoneen ympäristön, mutta myös sen yksittäisiä osia, yhteensovitus väri, muoto ja koostumus. Reunalistat voi olla samanvärinen kuin verhot, nostamalla visuaalinen ikkuna-aukon, luo illuusion erittäin korkea katto, ja voi sulautua väriä seiniin, jolloin ikkuna on määräävä rooli tekstiilejä.

Makuuhuone, sisustettu klassiseen tyyliin, sopivia muokatut räystään. Tämä vaihtoehto on sopiva tapauksessa, jos heillä on erikoisen muotoiset ikkunasta asunnon.

Taokset myös näyttää hyvältä huoneessa, sisustettu tyyliin "Provence", jossa on kattokruunu samanlaisia ​​elementtejä tai takorautaiset huonekalut, kaikuvat tyyli räystään.

Huonetta, jotka on sisustettu nykypäivän tyylien hi-tech, parvi tai moderni, sopiva metalli tanko reunalistat kanssa verhot raksi tai profiilikiskot, johon verhot on kiinnitetty avulla pitomagneetit.

Metalli listoja voi olla ei ainoastaan ​​perinteinen muoto on yksinkertainen, mutta epätavallinen taivutettu, yhdistettynä ikkuna.

Käy verkkosivuilla lyhyessä viderolikov voi nähdä joitakin vaihtoehtoja metallia reunalistat, joka sisustaa tahansa huoneeseen. Mikä mount valita räystään?

Tämä kysymys on vastattu myymälän konsulttien video alla.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

metalli verhotangot

Kauniit ikkunat aina herättää huomiota, joten ainutlaatuinen huoneeseen. Tärkeä rooli on valinta räystään jolle verho sijaitsee. Kestävä ja luotettava metalli reunalistat, paitsi painon raskaan verhot volyymi, mutta myös auttaa luomaan tyylikäs ja hienostunut moderni design klassinen tai perinteisen sisustuksen. Rauta sauvat ovat saatavilla runsaasti erilaisia ​​- messinkiä ja ruostumatonta terästä nikkeli-pronssi.

Metalli reunalistat ovat suosittuja, ja sillä on vahvat perusteet. Voidaan mainita yleisimpiä syitä hankintaan räystäs metalli:

 1. Kestävyys ja luotettavuus, koska materiaali, josta on tehty räystäs elementtejä ja varusteet;
 2. Mahdollisuus pitää kiinni tällaisesta mallista verhojen painosta riippumatta ja rakenne;
 3. Monimuotoisuus räystään, muoto ulokkeet, värit ja pinnoitteet;
 4. Vaihtelua inkarnaatio kaikki mallit löytöjä;
 5. Harmoninen yhdistelmä eri suoritusmuotojen verhot ja huonekalut.

Metalli käytetään tuottamaan reunalistat, hyvin erilaisia. On takorauta tai tangot ruostumatonta terästä. Ne ovat kestäviä, eivät ruostu, koska omituisuuksia materiaalin, on ominainen väri ja kiilto ja näyttää erittäin houkutteleva. Niiden haittana voidaan kutsua merkittävää painon, vaaditaan enemmän kannattimet kiinnittämiseksi seinään ja läsnäolo vahvan seinät, kestää tällaista kuormitusta.

Alumiini kiskot suhteellisen kevyt. Koska tämä metalli ei ole ulkonäköä, on päällystetty erilaisten koostumusten antamaan näyttäviä värin tai kiillon. Useimmissa tapauksissa pinnoite kromia, on kuitenkin olemassa teknologioita, joissa alumiinia voidaan antaa muodossa listoja pronssi tai muokatut metallia.

Viehättävä ilme messinki tangot, tämä johtuu pääasiassa luonnollinen väri materiaalia, koska messinki on vaalean kultainen värisävy ja jalo kiilto. Paino tällaisia ​​rakenteita ei ole kovin merkittävä, ja käyttö mahdollistaa kevyen harjakattoisia kiinnittimet ja messinki alttius hoitoon laajentaa mahdollisuuksia tyyli- ratkaisuja.

Mielenkiintoinen syöttö eroavat Metallitangot koristekalvon tai muovipinnoite "puu", joka yhdistää lujuuden metallin ja ulkonäön puutuotteet.

Räystäs metalli voi olla sekä seinä ja katto. Uskotaan, että verhot, kiinnitetty kattoon räystään visuaalisesti vetää ikkunan, ja lisätä korkeus huoneen ja ei häiritse suoraan kangas.

Nykyaikainen teollisuus tuottaa joustava katto reunalistat linja, valmistettu alumiinista, joka voi täydellisesti sovi käyrät minkään erkkeri tai parveke. Ne ovat kertaluokkaa vahvempi kuin tehdyt tuotteet PVC, kestää pidempään, eivät menetä värin ja näyttää tyylikäs. Tällainen räystään voidaan kiinnittää myös seinään tai asentaa suspension. Tällaiset mallit ovat yhden rivin, joten kun haluat ripustaa verhot lisäksi enemmän ja tylli kappa tai kaihtimet asennetaan rinnakkain, kaksi tai kolme riviä joustavia rakenteita.

Epätavallinen sellainen metalli verhotangot ovat merkkijono haltijoille. Ne ovat hyödyllisiä silloin, kun huone on tehty teknis-tyyliä tai minimalistinen. Yksi haltija voi olla yhdestä kolmeen metalli jouset. Haitta tällaisten listojen on niiden vähäinen kantavuuden, ne soveltuvat vain roikkuu valoverhoille tai tulle ja SAG alle raskaampia kankaita.

Sauva listat ovat tarkoitettu suorittamista varten metallin. Yksinkertaisimmillaan, ne näyttävät tavalliset ontto putki, verhot jolle on asennettu avulla sirkkoja, renkaat. Tämä niin kutsuttu "klassisen putki." Lisäksi on olemassa neliön kiskot, kutsutaan "quad" ja kierretty, köysimäinen muodossa ja nimeltään "Twister".

Rengas liukumasta pois putkien päiden, ne ovat asetettu hylsyt, jotka ovat usein erittäin monimutkaisia ​​muodossa muodossa kimaltelevaa lasikuulia, tai taottu kaareva koriste. Saatavana yksittäisinä vaihtoehtoja, ja kahden tai kolmen hengen, jolloin samalla ripustaa verhot, perekidy ja tylli.

Myös alumiiniprofiilikiskoihin neliö suoritettu. Ne asennetaan kattoon tai seinään mukaisesti ideoita. Se voi olla kaksirivisen, kolmen rivin ja valmistuvat Velcro. Ne voidaan sulkea liinalla tai patonkia. Hyöty, rakenteiden läsnäolo sisäänrakennettu kaihtimet avausjärjestelmät. Tällainen järjestelmä voi olla joko mekaaninen, ohjataan ketju tai johto, sekä sähkökäyttö ja valvonta.

räystäs pituus vaihtelee suuresti. Alkuperäinen koko on 1,6 metriä; jota seuraa 1,8 m, 2 m, 2 m 4, 2, 8 m, 3 m, 3, 2, ja 3 m, 6 m. Lisäksi on kaikki-metalli, jonka pituus on 6 m ja paksuuntunut seinään.

on olemassa tietty standardi halkaisija seinämän onttoja putkia. Se on 25 28 mm. Poikkeukset on taottu tankoja, joiden paksuus on 16 mm, ja erityisen voimakas raskaiden verhojen putki, jonka halkaisija voi olla jopa 40 mm. Määräys on myös mini-tankoja, joiden halkaisija on 10 mm ja jotka on tarkoitettu valon verhot tai tulle.

Kätevästi keksintö, joka viime vuosina esiin tulleita, tulee nostettavan tai Teleskooppisauva-tangot, jonka pituus voi vaihdella sen mukaan, asiakkaan.

Nykyaikaiset verhotangot ovat metallia, saatavana eri väreissä, varsinkin näyttävyyttä kullattu tai hopeoitu mallia.

Katto renkaat tai joustavat elementit ovat yleensä valmistettu alumiinista on sputteroimalla valkoiseksi, koska se on kaikkein neutraali. Yleensä ne eivät ole näkyvissä taustalla kattoon, sitä enemmän ovat usein piilossa, koska teippi roikkuu lambrequin.

Putkimainen tai taottu reunalistat voi olla spray pinnoite, simuloida erilaisia ​​metalli, ja niillä on seuraavat nimet:

 • "Gold" joka voi parhaiten simuloida materiaalia, kuten messinkiä;
 • "Kupari" erityinen punertava hehku;
 • "Valkoinen kulta", jossa on lempeä valkoinen, tuskin havaittava kellertävä;
 • "Chromium", joka on tunnettu siitä, että viileä valkoinen fluoresoiva;
 • "Satin" on monimutkainen väri, valkoinen satiinimaisen modulaatiot;
 • "Arctic" - sävy viileä valkoinen väri sinertävän keskisävyjen;
 • "Onyx" - syvä musta väri;
 • "Musta kulta", on siirtyminen perinteisestä sävy musta väri "vanha";
 • "Antique", muistuttaa tumma pronssi.

On myös mahdollista valita erilaisia ​​sävyjä ikäinen metalli- tai räystään päällystetyn PVC-kalvon simuloida erilaisia ​​puuta.

Kun haluamme muuttaa ympäröivään tilaan, on tarpeen keskittyä yksityiskohtiin. Ripustaa verhot metalli hylly, lisälaitteet ja tarvikkeet. Aluksi se on tarpeen vahvistaa räystään seinälle, tämä on sellainen laite kuin varsi.

Se on metallitangon urilla, lasketaan muoto ja mitat räystään joka on alaosassa pyöreän levyn kiinnittämiseksi seinään pinnalla. Kannattimet voi olla yhden tai kahden hengen. Ulkoa kiinnike riippuu tyyli, joka teki räystään, joten useimmiten ne myydään sarjana. Sitä käytetään usein valmistuksessa komponenttien taidevalun, mikä tekee niistä enemmän koriste-elementtejä.

Koristeena verhot voidaan kutsua pidike paneelien avoimessa tilassa. Se pihdit, jossa on terävä reuna, joka on ruuvattu tai ajetaan seinään oikealle korkeudelle, ja sitä haltija joilla ei ole ainoastaan ​​toimiva, mutta myös koristelussa. Made in yleinen värimaailma räystään ja teline haltijoilla on usein kaikkein monimutkainen ja hienoja muotoja. Se voi olla lehtiä, kukkia, höyhenet, solkia, nimikirjaimet ja jopa pieni kruunu.

Tapauksissa, joissa verhot kiinnitetään renkaat, nimeltään sirkkoja, jälkimmäinen yleensä hyvin sovitettu yksivärinen versio metalli reunuslista. Hyvin usein prosessoitu metallirengas päällystetty, varmistetaan niiden äänetön liukuva.

Tapauksessa, jossa asennus verhot hylly tapahtuu avulla, koukkuja, jotka ovat näkyvissä kankaan pinnalle, ne voivat myös poimia ääni. Ne koukut, jotka ovat sisällä, on muovia ja on valkoinen väri.

Tähän mennessä Venäjän markkinat tarjoavat ostajille metallia räystäs yli 400 yritystä - maahantuojat Euroopasta ja venäläisiä valmistajia.

Johtajat joukossa ovat:

 1. Cessot - Ranskalainen merkki, tuottaa laadukkaita palkkio tangot pääasiassa messingistä päällystetty lakoissa. Hinnastot tuotteita alkaa 100 euroa.
 2. Marçal Filhos (Portugali), joka tuottaa metallokarnizy ja tarvikkeet. Se on erikoistunut väärennettyjä tuotteita.
 3. Olexdeco, joka on yksi suurimmista kotimaisen toimittajista verhotangot eri hintaluokissa, valmistetaan itse. Vaihtoehto "Design", joka on saatavilla yhtiön verkkosivuilla, ostaja voi suunnitella ja tilata oman uniikin reunuslista.
 4. Interstil - saksalainen, on nykyaikainen muotoilu tekno-tyyliin. Lisäksi tangon, tuottaa ja joustava profiili tuote.
 5. DDA - Russian valmistaja, joka tuottaa lähes 3000 lajikkeiden verhotangot, kaihtimet, jne ...

Arviot metalli reunalistat edullisinta. Ostajat, koristeltu ikkunat tällä tavalla, erittäin tyytyväinen valintaan ja suosittelee tällaisten reunalistat ostaa. Kun ostat kehotetaan kiinnittämään huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Siinä tapauksessa, raskas hylly pituus on yli kaksi metriä, se välttämättä kiinteästi keskellä kiinnike painumisen estämiseksi. Tämä seikka saattaa estää tylli työnnä oikealle tai vasemmalle puolelle.
 2. Kärki räystään ei voi kulkea pitkin pituutta, Jos huone on kapea, ja ikkuna on suuri. Tällöin voit ostaa muoviset tulpat.
 3. Renkaat, silmukat, metallia kannattaa ostaa silikoni sisempi pinnoite.
 4. Poimia joukko suluissa, kärki, silmukat tai tapit toivottavaa heti kun hankkimalla primaarisen kiinnitysjärjestelmän kaikki täydellisesti samaan värisävy.

Tyylikäs muokatut tai valettu räystään tapa sisustaa melkein mihin tahansa sisustukseen:

 • Väristä riippuen metallin ja valitun muodon se sopii huoneen sisustettu klassiseen viktoriaaniseen tyyliin.
 • Alueet, joissa ylellisyyttä, kuten Barokki tai rokokoo, erinomainen valinta olisi seinän hylly patonkia. Sen pohja on välttämättä erota kestävyys ja luotettavuus, tämä on paras sopiva metalli rakentamiseen puomi. Planck valmistettu samasta materiaalista kuin verhot, mutta voi olla tehty kankaasta viimeistely, kaikuva sisätilojen yksi päävärit.
 • String teräs verhotangot ovat hyvät, koska sen varkain, verhot niitä ikään kuin leijumaan ilmaan.
 • Joustava alumiini reunuslista voi muodostaa kaikkein epätavallinen muoto. Tällaiset mallit soveltuvat hyvin ikkunakoristeita muodossa kaaria ja monitasoinen malleja.

Opetella itse asentaa metalli räystään, voit katsoa videon alla.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 5 = 1