akku korjaus ruuvimeisseli kätensä Video

akku korjaus ruuvimeisseli: miten korjata

Meidän työpaja, on monia käteviä ja monikäyttöisiä voima, jota ilman on vaikea tehdä. Ruuvimeisseli - yksi niistä. Hänen kanssaan eivät pelkää mitään korjausta. Tämä on erityisen hyödyllinen työkalu, joka toimii itsenäisenä virtalähde - akkuja. Peritään etukäteen, mistä on sähköä, ja koko päivän voit työskennellä missä tahansa syrjäisessä kolkassa net.

Ominaisuudet akkutyyppiä + (video)

Akku - on tärkein osa on ruuvimeisseliä. Jos instrumentti on huono ajaa, niin yksi syy on se, ettei akku. Uuden akku on hieman pienempi kuin ruuvimeisseli. Ja meidän on tehtävä vakavasti valinta - ostaa uuden yksikön tai uusi työkalu. Ei halpa ilo.

Mutta jos se on luonut ihmisen, ihminen voi ja korjata. Tärkeintä, että toimi pää ja kädet oli oikea lähde. Hänen kätensä voi tehdä korjauksen akku, joka sitten ovat työskennelleet yli vuoden.

Akut koostuvat useista osista. Ne ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin perinteisissä akuissa, mutta voidaan ladata. Määrä latauskerrat vaihtelevat perus- hinta elementtejä. Tyypin materiaalia akkukennojen jaetaan:

Luettelossa sijaitsevat käyttötiheys. Nikkeli - kadmium-kennot (Ni-Cd) ovat yleisimpiä ruuvimeisseliä eri merkkejä. Tämä johtuu siitä, että vertaileva halpuuden. Mutta he ovat antaneet pois matalalla jännitteellä ja latauskertojen määrä - liian matala vastuuvapauden. Jännite yksi tällainen akku on noin 1,2 V. Jos ruuvimeisseli on työskenneltävä 12, akku pitäisi koostua vähintään 12 tällaisia ​​elementtejä.

He ovat jo pitkään pidetään varaukseton tilassa, ja eivät pelkää lämpötilan. Mutta taso purkautumista tekee usein lataa akkua, joka on vika. Ekologia Tuotannon tällaisten paristot eivät ole hyväksyttäviä kaikissa maailman maissa, mutta ehkä siksi ne ovat halvempia.

Litium - ioni (Li - ion) on parempi suorituskyky. Jännite erillinen esimerkiksi saavuttaa 3,6 V: n korkean varaustiheyden kapasiteetti. Seuraavat koskevat työkalun riittää neljä kappaletta. Tämä on erittäin miellyttävä kädessä, koska työkalu on välttämätöntä ja kuljettaa ja pitävät käsissään korkeudella. Lukumäärä latauskierrosta on korkea, mutta hinta ei ole liian alhainen. Sen sijaan, akku ei ole "muisti" tasolle maksun. Ja purkautumista on pieni. Lyhyesti sanottuna, kaikki on hyvää paitsi hinta.

Nikkeli - metalli - (Ni - MH) ovat lähes kaikki puutteet aiempien markkaa. Kun nikkeli - kadmium osia niiden hinta on sama kuin kustannukset litium - ioni. Soveltaminen käytännössä on hyvin alhainen, jossa on alhainen lämpötila. Alhaisissa lämpötiloissa välittömästi työkyvyttömäksi koko akku.

Korjaa akku akut käsillään kuin mahdollista, mutta tämä ei tarkoita, että voit korjata yhden kohteen. Yksi tekijä voi yrittää palauttaa, ja jos elpyminen ei toimi, niin se pitäisi yksinkertaisesti vaihtaa. Vaihda kaikki paristot kaikkia mahdollisia tekijöitä. Tämä on paras vaihtoehto - ostaa uusia kohteita ja tehdä muutoksia. Mutta tämä ei ole aina nopea, vaan väline tarvitaan juuri nyt.

Akkuvika voi olla piilossa missä tahansa solu tai useita. Harvoin epäonnistua kaikki kerralla. Tämä antaa toivoa mahdollisuuden korjata laitetta. Löytää viallinen komponentti tarvitse yleismittari, jonka pitäisi olla työpajassa on pakollinen ja autoteollisuuden lamppu 20 wattia.

Lataa akkua ajoissa, laitetaan sitten se on hehkulamppu. Kun valo palaa - laite valitsee akkuja, joissa jännite on matalin. Pikemminkin ne ovat vika. Tarkempaan diagnoosiin näistä elementeistä on välttämätöntä avata juotos akkua.

Akku juotettu, hitsattu tai pikemminkin kautta kiinnityslevyjä pistehitsauksella. On tarpeen huolellisesti sivuleikkurit tai muuta sopivaa työkalua repiä lautaselle.

On irrotettu osia ampeerimittari tarkistaa saman yleismittari tasavirtapiirin. Vain sulkee "+" ja "-" laite antureista. Virta viallisen akun on huomattavasti pienempi kuin muut.

Mikä on rikos ilmiön? Tosiasia on, että "huono" elementti ei mahdollista yleensä veloittaa enemmän. Hän tulee eräänlainen vastustuskyvyn nykyisellä tavalla, ja koko akun tulee varauksettomia haluttuun arvoon. Jonkin ajan kuluttua, koska jatkuvasti pienenä korvauksetta se kaikki epäonnistuu.

Palauta elementtejä - todellisuus

"Muisti" vaikutus akussa on paljon tulkintoja, mutta merkitys tämän ilmiön on se, että osa jokaisen latauksen vähentää latauskapasiteetti. Palauta yhdellä paristolla, sitten takaisin koko akku.

Recovery vaihtoehdot ovat erilaisia, mutta eivät kaikki, tuota tulosta. Usein se auttaa uudelleenkäytettäviä latausjakson - vastuuvapauden. Erillinen solu on ladattu ja poistetaan sitten on hehkulamppu. Kun täydellinen vastuuvapaus toistetaan maksutta. Tämä manipulointi tehdään niin kauan kuin tavaraa alkaa saada riittävä latauskapasiteetti. Jos näin ei tapahdu - se hävitetään, ja helpompi - hylätään.

Joskus asiantuntijat iskuilta Lataaminen. Käytössä suutari elementti, joka ei vastannut korjaavia toimenpiteitä, ei palvele 1.2, ja kaikki 12 V. Tämä shokki täristää joskus tuo tuloksia. Tämä on yksi yritys ennen lopullista julkaisua.

Mielenkiintoisia talteenottoon maallikko. Ne tietysti kuten shamanismi, mutta on myös olemassa. Ne kuuluvat vain Ni-Cd näytteitä. Ehdotetaan laittaa kohteen pakastimeen 1 tunnin ajan, ja sitten laittaa se muovipussiin ja vain koputtaa se jokin esine. Jos heittää sääli - kokeile.

Kun kaikki talteenottoon eivät ole onnistuneet, ja hylkäsi kohteita ovat poissa, sinun täytyy löytää korvaava. Ihanteellinen vaihtoehto on uusi elementti tai joukko elementtejä, mutta koska ilman näitä, voit poimia live elementti toisen vanhan akun. Valitse se voi olla samalla menetelmällä, jotkut poimittu akkukennon.

Korvaamalla osa aiemmin käytetty ole niin irrationaalinen kuin miltä se näyttää. Jos otat uuden elementin, sen laatu voidaan menettää taustalla vanhat paristot ja vanhoja live elementti toimii tasavertaisesti.

Pike - vaikeinta aikaa + (video)

Tehtaassa suljettuja paristoja pistehitsaus. Mutta ei joka kotiin työpaja on. Pysyviä mielestä vaikutukset korkean lämpötilan elementtien poistaa ne järjestelmästä. Lausunnot ovat, mutta ei ole näyttöä siitä, että. Näin ollen, elementtien kytkemiseksi akun voi olla tavanomaista juottamalla. Menetelmää testattiin ja li-ioni-akkuja.

Tätä tarkoitusta varten, sähköjuotoskolvi on otettu teho 40-60 wattia, vuo juottamalla nikkeli tai joka ei ole paksu nauhat ja tina. Liittimet ovat tina.

Ennen asennusta on zaludit kontaktitietoja saattaa ammattimaisesti paristoja ja yhdistävät levyjä. Sitten asettamalla levy yhteyttä ja painaa juotin. Voimakas juotos voi nopeasti säilyke- juotoskerroksen. Riittää toisen.

Tarkista juottamiseen fyysisellä kuilu. Samoin on välttämätöntä ReWire seuraavat yhteydet. Mikään monimutkaista tässä prosessissa. Vaatii tiettyä tarkkuutta ja taitoa tehdä kaikkea itse. Juottamisen jälkeen pyyhi kaikissa paikoissa, joissa alkoholin poistamiseksi fluksijäänteiden kerääntyvät akun kotelo ja laittaa lataukseen. Kun täyteen, tehdään täysi vastuuvapaus tasoitus elementtejä ja akku on käyttövalmis.

Oikea käyttö säästää talousarvio + (video)

Toimivat yksi sääntö - pitämään akku käyttökunnossa. Kerran kuukaudessa se on täysin ladata ja purkaa matkien työtä ruuvimeisselillä - kääntelemällä sitä päälle ja pois. Jopa tyhjäkäynnillä. Siinä koko temppu.

Asianmukaista korjaamista ruuvimeisseli akku

Suunnittelu ja akkuja

Ennen kuin aloitat palauttaa akun ruuvimeisselit kädet, sinun täytyy määrittää sen tyypin. Kunkin akun on omat etunsa ja haittansa.

Merkistä riippumatta ja valmistusmaa, rakenne on sama kuin akku. Sisältä löydämme sarjaan kytkettyä "pankkeja". Pääsääntöisesti ne ovat samankokoisia ja valtaa, mutta ne ovat eri kapasiteettia.

Akku valmistajat käyttävät metalleja, jotka antavat nimen paristot:

 • Nikkelikadmiumakkuja. Näiden akkujen nimellisjännite on alueella 1,25 volttia. Akut Tämän tyyppiset ovat hyvin edullisia ja niitä voidaan käyttää alhaisissa lämpötiloissa. Kuitenkin heillä on vähän kapasiteettia ja tyhjenee nopeasti.
 • Nikkeli Hydride. Tämän tyyppinen nimellisjännite on 1,2 volttia. On huomionarvoista, että vain ympäristöystävällisiä materiaaleja, he pidä periä pitkään ja on suuri kapasiteetti, jota käytetään tuotannossa nikkelivetyparistoissa. Mutta valitettavasti ne ovat erittäin kalliita, keskimäärin 2-2,5 kertaa kalliimpia kuin edellä.

 • Litium-ioni. Paristot tätä materiaalia käytetään vain harvoin, nimellisjännite on alueella 3,6 volttia. Litium-ioni-akkuja ei käytännössä ole purkautumista ja muisti-ilmiötä. Kuitenkin, johtuen siitä, että litium hajotetaan aikaa, akun kapasiteetin tyypin pienenee.

Määrittäminen akkuvika

Kun olet selvittänyt tyyppi, sinun täytyy oikein tunnistaa ongelman, muuten akku ruuvimeisselillä korjata omiin käsiinsä ei ole mahdollista. On syytä huomata, että kaikki elementit voi heikentyä jälleen erittäin harvinainen, koska ketju on johdonmukainen. Tämä on mahdollista vain pitkän aikavälin sulkeminen akun lähdöt.

Kysymykseen siitä, miten palauttaa akun ruuvimeisseli, ja vastaa niihin. Aluksi valmistella mittarin ja lamppu on 12-13 (jos olet 12 voltin akku), ja alkaa tarkistaa omiin käsiinsä:

 1. Ensinnäkin laittaa akun lataukseen ja odota signaali täyteen.
 2. Sitten pura koteloa ja mittaa jännite kunkin pankin. Ihannetapauksessa, jännite nikkeli-kadmium-akku on suuruusluokkaa 1,2-1,4 V. potentiaaliero litiumparistoa varten saavuttaa 3,8 V.
 3. Kaikki pankit, joka jännite on alempi kuin nimellinen, tavaramerkki.
 4. Sitten koota akkua ja työskennellä kunnes tunnet sen tehon menetystä.
 5. Sen jälkeen, pura akkua uudestaan ​​ja uudestaan ​​mitata jännite pankeille.

Pääsääntöisesti merkitty kennojännite prosyadet eniten. Se on näiden pankkien on poistettava edelleen "elvytys" tai vaihtamista.

Jos ruuvimeisseli toimii jännitteellä 12-13 V, etsintä vialliset kohdat voidaan tuottaa yksinkertaisempi menetelmä:

 1. Aloittaa täyteen ladattu akku, pura.
 2. Se yhdistetään liittimiin 12 voltin lamppu. Lamppu on eräänlainen kuorman ja purkautua täysin.
 3. Piirrä mittaus akkukennojen.

Paikat, joissa suurin jännite prosyadet, viallinen.

Jos on sopiva vastus, jolla on tarvittava kestävyys ja kapasiteetti, voidaan käyttää sen sijaan lampun.

On muitakin vikoja, kuten:

 • vahinkoa kontakteja alan juottamista paristojen;
 • epäonnistuminen termistoriantureita;
 • epäonnistuminen virtalähteen.

Kuitenkin nämä viat ovat äärimmäisen harvinaisia ​​ja lähes mahdoton korjata.

Miten korjata akku ruuvimeisseli

Nyt olemme löytäneet vikoja meidän akku, voit edetä välitöntä elpymistä akun ruuvimeisselin käsillään.

Tehokkain tapa korjausta pidetään viallisen osan vaihtamiseksi. Ensin täytyy saada uusi "pankit" tai erotettu vanhasta elementeistä huollettavissa paristo.

Hinta uusia elementtejä (2000 mA \ h) on enintään 100-150 ruplaa. Ennen kuin ostat varmasti olla varma koon ja kapasiteetin samaan aikaan "alkuperäinen".

Korjaus on tarpeen kolvi, 40 tai 60 wattia, tina, vuon malokorrozionny. Vuon on toivottavaa käyttää seosta, alkoholin ja hartsi. Prosessi korvaa yksinkertainen - vain leikata viallinen komponentti ja juottaa sijaan uusi.

On kuitenkin tarpeen harkita joitakin vivahteita:

 1. Juottaa nopeasti, niin että akku ei ylikuumene.
 2. Jos mahdollista, yhdisteitä käytettäväksi natiivin levyt, koska ne ylikuumenemisen vuoksi väärä johdotus osassa. Jos sinulla on kupari levyt kooltaan, voit käyttää niitä.
 3. Muista kaksinkertaistaa tarkistaa kaikki hyvät ja huonot puolet akkukennojen. Kytketty sarjaan, ja siksi täytyy mennä miinus plus uusien pankkien.

Juottamisen jälkeen on tarpeen yhdenmukaistaa potentiaaleja pankit. Aloita akku ladataan kokonaan käsin. On toivottavaa veloittaa yön yli, minkä jälkeen niiden annetaan jäähtyä huoneen lämpötilaan. Jäähdytyksen jälkeen promerte jännite jokaisen elementin. Jos olet tehnyt kaiken oikein - se on kaikkialla 1,3 V.

Seuraavaksi aseta ruuvimeisseli akun ja vastuuvapauden sen loppuun (kestää noin 1,5 tuntia). Tämä kantotapa / purku, toista 2-3 kertaa.

Onko mahdollista palauttaa elementtejä ruuvimeisseli?

Jos jostain syystä et voi palauttaa akun ruuvimeisseli kädet takia viallisten tölkit, voit yrittää elvyttää niitä. Huomaa kuitenkin, että litium-ioni-akkuja ei voida soveltaa elvytys. Kunnostus voidaan tehdä vain nikkelikadmiumakkuja.

On kaksi tapaa korjata akku ruuvimeisseli

 1. Tiivistys- ja puristus viallisten elementtejä. Suurin osa tämän toiminnon suorittamista vasara, ruuvipuristin pihdit.
 2. Firmware. Se on suoritettava jännitteen ja virran, joka on huomattavasti korkeampi kuin nimellinen.

Tämä menetelmä mahdollistaa palauttamista akun ja ruuvimeisseliä "muisti-ilmiötä".

Miten korjata akku ruuvimeisseli

Arsenaali mitään hyvää isäntä varmasti siellä pullollaan tänään kotona sähkötyökaluja - ruuvimeisselillä. Sen tärkein etu on liikkuvuus. Loppujen lopuksi tämä laite saa virtansa irrotettava akku, joka tekee sen käytöstä mahdollisimman helppoa, koska se ei tarvitse kytkeä pistorasiaan. Mutta mitä jos akku (akku) ruuvimeisselillä epäkunnossa? Osta uusi on melko kallista, koska se maksaa joissakin malleissa olla jopa 50-70% hinnasta ruuvimeisselin. Paljon käytännöllisempi vain ostaa uusi työkalusarja, joka sisältää kaksi täyttä akkua. Mutta pidentää vanhan ruuvimeisseli on edelleen mahdollista, korjata viallisen akun.

Mikä on akku ruuvimeisseli

Kaikissa malleissa elektroshurupovortov niin tärkeä tekijä kuin akku, se näyttää suunnilleen sama. Se on muovinen laatikko, jonka sisään on järjestetty kymmenen (ja joskus enemmän) paristoja. Ne on liitetty toisiinsa ketjussa ja ne on järjestetty siten, että päätteet ensimmäisen ja viimeisen tölkit suljetussa piirissä koskettimiin, ja syöttää virtaa laitteen yhteyden laturiin.

Akku ruuvimeisseli on ketju akut kytketään sarjaan

Akku ruuvimeisseli kaikenlaisia ​​on melko yksinkertainen rakenne, joka voi helposti ymmärtää kukaan edes hieman perehtyy sähkötekniikan. Sen lisäksi, että paristot akku koteloon voidaan sijoittaa:

 • termistori (lämpötila-anturi) suojaamiseksi akun tölkit ylikuumenemisen latauksen aikana ja termopreryvatel katkaista latauspiiri kun ylikuumentunut;
 • master-ohjainkortti (vain litium-ioni-akku tyyppi). litium-ioni-tyyppisiä akkuja ovat käynnissä erityisen ohjaimen

Riippuen pariston ruuvimeisseli akut ovat seuraavanlaisia:

 • nikkeli-kadmium, merkitään NiCd ja lasketaan nimellinen jännite 12 V;
 • Nikkeli-metalli (NiMH) kanssa sama nimellinen jännite, ja että elementit ensimmäisen tyypin (12);
 • litium-ioni (Li-Ion), joka jännite riippuen useita tekijöitä käytetään, voi olla 14,4-36 V.

Erityyppisiä paristoja tarjoavat nimellisjännite ja teho ruuvimeisseli

Ladattavien paristojen ensimmäistä tyyppiä (NiCd) ovat yleisimpiä nykyaikaisissa välineisiin, mikä johtui ennen kaikkea niiden alin arvo. Erityisen yleisiä akut perustuu nikkeli-kadmium-metalliseos löytyy low-end-mallit ruuvitaltat. He eivät pelkää alhaisissa lämpötiloissa ja se voidaan varastoida ja varaus purettuna, menettämättä sen ominaisuuksia. Niistä puutteet tällaisia ​​akkuja voidaan mainita:

 • lausutaan muisti-ilmiötä, kun akku on kuin kaupoissa veloittaa osa formulaatiota, joka arvoja käytettiin sen kapasiteetti, ja edelleen ei ole ladattu edellä nämä parametrit;
 • pieni kapasiteetti ja pieni määrä lataus- ja;
 • altistuminen purkautumista, kun käyttämätöntä ladattua akkua vähitellen menettää varauksen;
 • korkea myrkyllisyys on aukko pankkien johtuen tuloon kadmiumakkujen.

Jotta uusi paristo ruuvimeisselillä ole menettäneet kykynsä ensimmäisillä on tarpeen paljastaen veloitetaan 10-12 tuntia, vaikka näyttää siltä, ​​että hän ladattu paljon aikaisemmin. Toiminnassa akku on parempi käyttää täysimääräisesti lataus, sitten heti yhteyden laturiin asti täyteen.

Nikkeli-metalli elementtejä modernin ruuvimeisseli liian yleinen. Ne on valmistettu ympäristöystävällisistä osista, mutta ne ovat kalliimpia kuin nikkelikadmiumakkuja. Niillä on pieni itsepurkautuminen ja muisti-ilmiötä, ja suuremman määrän kertoja kuin NiCd tyyppi elementtejä. Mutta he pelkäävät matalissa lämpötiloissa ja tyhjä kunnossa ja menettävät ominaisuuksia.

Kallein ovat litium-ioni-akkuja, jotka, verrattuna kahden ensiksi on merkittäviä etuja:

 • Heillä ei ole muisti-ilmiötä;
 • melkein ei sovelleta purkautumista;
 • laskettu enemmän lataussyklien ja antaa suuremman kapasiteetin;
 • on kompaktit mitat, koska joukko halutun akun jännite vaatii vähemmän akkuja (tölkit). Kukin elementti litium-ioni-akku on korkeampi nimellisjännite, joten niiden käyttö on pienempi kuin muun tyyppisissä akun

Niistä puutteet tämäntyyppisen akku on huomattava niiden pienten elinaikanaan. Kolme vuotta myöhemmin, Li alkaa hajota, akun menettää kapasiteettia ei voida palauttaa.

Ominainen toimintahäiriöt akku ruuvimeisseli

Huolimatta siitä, että ruuvimeisselit on varustettu erityyppisiä paristoja, niillä kaikilla on sama rakenne ja sen kaltaisia ​​virheitä. Yleisimpiä jakautuivat seuraavasti laitteen:

 • menetys kapasiteetin yhden tai useamman ravintoaineita;
 • mekaanisia vaurioita akun piiri (lyijylevyin yhdistää pankit keskenään tai päätteet);
 • kuivaamalla elektrolyytin;
 • laajentaminen litium tyyppiä Li-Ion-soluja.

Menetys akuille - on yleisin vika akku ruuvimeisselillä. Sen ydin on se, että menetys maksu on vähintään yhden akun tekee mahdottomaksi täyteen muiden pankkien. Vastaanottaminen huonompaa maksu, akku tyhjenee nopeasti.

Tällainen vika voi johtaa muistin vaikutus kuivauksen elektrolyytin tai pankeissa, koska niiden lämmitys latauksen aikana, tai kuormitettuna. Tämä vika paristoja tahansa, voit korjata itse turvautumatta palvelukeskukseen. Tällöin voit yrittää palauttaa vialliset osat tai vaihda ne. Ei vain palauttaa litium-ioni-akut, jotka ovat menettäneet kykynsä seurauksena hajoamisen litiumia. Nämä pankit voidaan korvata uusilla, poistaa työelämän ulkopuolella akku.

Viallinen akku ruuvimeisseli voi johtua menetys kapasiteetin yhden tai useamman ravintoaineen, joten se on helppo irrottaa ja vaihtaa ne uusiin tai tiedät toimivan

akku ruuvimeisseli korjata omiin käsiinsä

Useimmat viat ruuvimeisseli akku helposti korjata itse, jos tiedät vian syy ja menetelmiä käsitellä sitä.

Vianmääritys Akku ruuvimeisseli

Ennen kuin siirrymme korjata akku, sinun täytyy testata sitä ja määrittää vian syy. Tätä varten:

 1. Täysin lataa akku. Pre-nikkeli-kadmium tai Ni-MH-akut on hoidettava nollaan välttää muisti-ilmiötä.
 2. Pura akkua kotelo irrottamalla kansi. Se voidaan kiinnittää ruuveilla tai istutettu liima, joka on hieman vaikea purkaa. Toisessa tapauksessa, kannen irrottamiseksi täytyy olla terävä leikkausveitsellä tai veitsellä kävellä liima yhdiste, ja sitten varovasti ripustamalla ohut ruuvimeisseli, irrota kansi. Kansi Akun voidaan kiinnittää kehonsa ruuveilla tai liimalla
 3. Silmämääräinen tarkastus määrittämään läsnäolo mekaanisia vaurioita, ketjun tauot sekä turvonneet tai potokshih akkua tölkit. Purkamisen jälkeen akku tuottaa silmämääräisesti sisällön läsnäolo ilmeisiä vikoja
 4. Yleismittarilla mitata jännite kunkin akun. Elementtien NiCd tai NiMh paristo, sen tulisi olla alueella 1,2-1,4 V, ja litium-ioni-tölkit - 3,6-3,8 V. Jokainen pankki mitattu arvo on parempi kirjoittaa kynällä, sekaannusten välttämiseksi. Mittaa jännite kunkin pankin löydät kaikki vialliset elementit
 5. Ladata akun liittämällä lähtöliittimiin tavallisella tiellä lampun tai vastusta. Yhdistävät lamppu, antavat mahdollisuuden paristojen työskennellä, osoittaa nostoa jännite kuormitettuna
 6. Pitää akun kuormitettuna, jälleen mitata jännite kunkin pankin ja löytää akut, johon oli suurinta nostoa. Tämä on vialliset tuotteet.

Video: Miten purkaa kokonaan akun ruuvimeisseli

Löytää vialliset akut, sinun täytyy päättää tapa korjata niitä. On olemassa kaksi mahdollisia toimintatapoja. Etusijalla - elvyttää vialliset akut ommeltu ne nykyistä korkeammalla jännitteellä tai lisätä tislattua vettä pankkien tapauksessa elektrolyytti kuivumista. Mutta nämä toimenpiteet ovat väliaikaisia, ongelmaksi saattaa ilmetä uudelleen. Tehokkaampi on toinen korjaus menetelmä, jolla on tarkoitus korvata vialliset akut uusiin tai käytettyjä, mutta varmasti käyttökelpoinen.

Video: Etsi viallisten akkujen akku ruuvimeisseli

Palauta akut

Talteenotto menetti akun kapasiteetti on mahdollista vain akkuja muisti-ilmiötä. Tämä nikkeli-kadmium- ja nikkelimetallihydridi akkuja. Tämä edellyttää tehokkaampi akkulaturi säädettävällä jännite ja virta. Jossa jännite on noin 4 V ja virran voimakkuus on 200 mA, tämä virta työskentelevät akkujen, joissa jännite ilmaistu suurin nostoa.

Voit yrittää palauttaa viallisen akun puristamalla tai tiivistymistä. Tämä menettely on laimennuskerroin elektrolyytin, jonka tilavuus pieneni akustoa. Tätä varten:

 1. Suoritettiin kuten hieno reikä viallinen tehon elementti, jossa mainittu elektrolyytti kiehuu päätypinnan puolella kontakti "miinus" ohuella poraa tai lyönti.
 2. Evakuoida ilmaa ruiskusta pankkien 1 cm 3.
 3. Käyttäen ruiskua sisällyttää akku 0,5-1 cm3 tislattua vettä. Paristokotelo tekee pieni reikä, jonka läpi ilma poistetaan ja täytetään noin "kuution" tislattua vettä
 4. Suorittaa tiivistys akun pankit avulla epoksihartsia.
 5. Tasaamiseksi purkauskyky akun kaikki tölkit, liittämällä kuorman puolella, joka voi olla tavanomainen 12-voltin lamppu, ja sitten täysin ladattu akku. Toista lataus-purku syklejä 5-6.

Kuvattua menettelyä 5 kohdassa, voi tietyissä olosuhteissa, elvyttää akut, jos syy sen epäonnistumiseen oli muisti-ilmiötä.

Video: Akun kapasiteetti toipuminen ruuvimeisseli

Tehokkain tapa Battery ruuvimeisseli korjaus on korvaaminen viallisen tölkit. Voit käyttää uutta akkua, joka nykyään helposti löydettävissä myyntiin tai poistaa huollettavissa purkki tyhjäkäynnillä akku. korvata työ voidaan suorittaa seuraavassa järjestyksessä:

 1. Poista akku ketjun viallisen akun. Kun otetaan huomioon, että ne ovat kaikki toisiinsa levyjä, istutetaan pistehitsaus, se on paras tähän tarkoitukseen käytössä sivuleikkurit. Tässä tapauksessa sinun täytyy jättää riittävän pitkä varren toimivalla pankin pystyä juottaa sen uudet paristot. On terveellistä pankkien täytyy pitää vaipat, jotta ne voidaan juottaa vikaantuneen pankin tehdä se ei ole välttämätöntä
 2. Uuden akun juotettu sijasta viallisen kauko pankit huomioiden vaadittu napaisuus. Positiivinen liitin on juotettu napaan "naapuri", ja negatiivinen -, vastaavasti, ja positiivinen. Tämä edellyttää, että kolvi vähintään 40 wattia ja juottamiseen happo. Jos et pysty ylläpitämään riittävän pitkä levy, on mahdollista kytkeä pankit kuparijohdin. Kovajuotteen levitetään vähintään 40 wattia ja juote happo
 3. Kerää paristot kehoon samalla tavalla, jolla ne oli asetettu ennen korjauksia. Asennuksen jälkeen koko ketjun ehjänä pankkien täytyy laittaa takaisin akkukotelo
 4. Suorita kohdistus maksun kunkin pankin toistamalla useita kertoja syklin ladata ja purkaa. Tarkista jännitepotentiaaleja jokaisen pankin yleismittarilla. Niiden on oltava samalla tasolla - 1,3 V.

On tärkeää, ettei ylikuumentaa pankille suoritettaessa juottamiseen. Siksi viivyttää juotin pisto akussa voi olla liian pitkä.

Korjaus akut litium-ioni-tyyppinen pankkien on samanlainen. Ainoa asia, joka vaikeuttaa niiden korjaamiseen, se irrottamalla akku ohjauskortin. Tällöin sovelletaan vain yksi tapa korjata - korvaaminen viallisen tölkit.

Video: miten oikein juotetaan tölkit akku ruuvimeisseli

Miten muuntaa akun ruuvimeisselin alla litiumioniakut

Usein omistajat ruuvitaltat nikkeli-kadmium-akkujen halua muuttaa sen litium-ioni-akku, akun. Ne ovat houkutelleet etuja, joita voi ostaa tällaisen jatkokehityksen akku:

 • helpottaa ruuvimeisseli paino, josta sinun tulee pienempi määrä akun samalla arvoilla akun kapasiteetti ja jännite;
 • päästä eroon muisti-ilmiötä, joka ei ole läsnä litium-ioni-akku tyyppi;
 • lyhentää akun latauksen.

Lisäksi, kun tietty rakentaa piiri voi kaksinkertaistaa latauskapasiteetista, ja siten ruuvimeisseli työskennellessään yhdellä latauksella. Edut, tietenkin, tietysti, mutta tämä ratkaisu on kääntöpuolensa, joka myös tiedettävä voidakseen punnita hyviä ja huonoja puolia. Kielteisiä puolia sopeutua litiumioniakun ruuvimeisseli pankeille on otettava huomioon:

 • suuremmat kustannukset litium-ioni-tyyppisiä paristoja;
 • tarve säilyttää varaustaso elementti on tiukasti välillä 2,7-4,2 V, mikä edellyttäisi ylimääräinen akkukotelo ohjainkortti lataus ja purkaminen;
 • suurikokoinen elementtien litiumioniakku tyyppinen, mikä edellyttää olla fiksu ja fantasiaa, sijoittaa ne akkukuorielementin ruuvimeisseli;
 • kyvyttömyydestä käyttää työkalua paristot alhaisissa lämpötiloissa.

Mutta jos päätös korvata nikkelikadmiumakkuja on vielä kesken, tarve edetä seuraavassa järjestyksessä:

 1. Määrän määrittämiseksi litium-ioni-akkuja, ja niiden sähköiset ominaisuudet. Esimerkiksi yleisin ruuvimeisseli, työskentelevät akuille, joiden nimellisjännite on 14,4 on parempi ottaa 4 litium-ioni-kenno, yhteensä enintään jännite, joka on yhtä suuri kuin 4,2h4 = 16,8 V. On otettava huomioon, että, heti koskevan työn aloittamista uusi akku jännite niistä on yhtä suuri prosyadet ja 14,4-14,8 V. Jos akun kapasiteetti mahdollistaa laatikoiden 8 voidaan toteuttaa tällaisten tölkkien on muodostettu neljä paria rinnan kytkettyjä akkuja. Tämä lisää akun käyttöaikaa 2 kertaa.
 2. Poimi ohjainkortti 4. paristoja. Sen parametrit täytyy noudattaa purkausvirtauksen ja nimellisjännitteestä valitun akun. Tässä työssä vastuuvapauden nykyinen olisi tekijällä 2 pienempi kuin raja-akun purkautumisen nykyinen, joka on tyypillisesti noin 25-30 A. Täten hallitus on suunniteltu virran 12-15 A. Ohjainkortti on suunniteltu toimimaan tarvittavan määrän akkuja ja suunniteltu poistamaan työ- nykyiset
 3. Koota laatikko ruuvimeisseli ja poista akku kaikesta nikkelikadmiumakkuja pankkeja. Leikata koko ketju terät tai leikkurit, jättäen vain ylemmän elimen koskettimet niiden yhteydessä työkalun. Termistori voidaan myös poistaa, koska nyt seuraa ohjaimen maksuja akkujen ylikuumenemisen. Ketju vanhoja tölkkien tarvitse lähteä jäseneksi yhteystiedoilla liitettäväksi ruuvimeisselin
 4. Kerää ketju litium-ioni-akkuja, niiden pripaivaya sarja ja kytke ohjainkortti järjestelmä, napaisuus. Kytkettäessä kortti ketju litium-ioni-akku hallinta ohjain on tarpeen tarkkailla napaisuus
 5. Sijoita kootun rakenteen akkukotelo. Litium-ioni-akkuja on parempi asettaa vaakasuoraan. Litium-ioni-akkuja on parempi sijoittaa koteloon akun ruuvimeisseli vaakasuoraan
 6. Sulje akun kansi, jossa on vaakasuoraan järjestetty akkutehoa elementti kontakteja vanha paristo.

Se voi olla, että kokoonpannun rakenteen ei veloiteta vanhaan laturiin. Sitten sinun täytyy asentaa plug uuden maksun.

Video: korvataan nikkeli-kadmium-akkujen litium-ioni-

Miten säilyttää akku ruuvimeisseli

Ruuvitalttalajin akku toimi niin kauan kuin mahdollista, se on varastoitava asianmukaisesti, varsinkin kun sitä ei käytetä kovin usein, ja pitkin väliajoin. Tässä tapauksessa sinun täytyy seurata joitakin sääntöjä.

Langaton yksiköissä kadmiumia on muisti vaikutus, joka vähentää kapasiteettia akun latauksen aikana puutteellisia formulaation. Näin ollen akut paristoilla, kuten NiCd ja NiMH tulee säilyttää puretussa tilassa, ja laitteen tyyppi litium-ioni-akkuja, - varaus niitä puoli kapasiteetti tölkit. Päästä sellaiselle tasolle voi olla jonkin aikaa, joka vastaa noin 65-70% normaalista täyden latauksen aikana.

Jos akku tyhjenee nopeasti tulla sinun ruuvimeisseli purkaa eivätkä pidä periä, älä kiirehdi heittää sen pois ja ostaa uusi. Sen käyttöikää voidaan pidentää helposti käyttämällä edellä esitetyt suuntaviivat. Tämä säästää paljon kustannuksia, koska akku ruuvimeisseli on arvokkaampi kuin puolet kustannuksista koko instrumentin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

74 − = 70