Akryylikylpyammeiden valmistus

Akryylikylpyammeiden valmistus

Tehdä kylpyhuoneen suunnittelu, yrittää ottaa huomioon kaikki sisustus, joten se on kätevä ja esteettisesti sisustettu, viihtyisä, huolellisesti valita laatat ja kalusteet, mutta pääpaino on LVI. Ja tämä on ymmärrettävää: LVI kylpyhuone - tärkein tekijä, joka yhdistää suunnitteluratkaisuja, toiminnallisuutta ja mukavuutta.

Tässä artikkelissa, aiomme tutkia tietoja tuotanto akryyli kylpyammeet, laitteiden hänelle valmistustekniikka.

LVI - se uppoaa, wc, bidee ja tietenkin kylpyhuone. Hän on keskeinen. Äskettäin koska kaikenlaisten ostajien parempana akryyli kylpyammeet. Hinta akryyli kylpyammeet on erilainen. On melko edullisia edullista vaihtoehtoa. Alhainen hinta akryyli kylpyammeet ei tarkoita huonolaatuista. Ei voi olla epäilystäkään. Halpuuden on aivan toinen selitys: tunnettujen valmistajien tämän tuotteen tarjoamaan tuotteita melko edullisia, ja laatu ei vaikuta, ja suorituskyky ominaisuudet eivät pahentua. Niin väitteen jonka "kalliimpi paremmin" tässä tapauksessa ei toimi.

Tärkeimmät laitteet tuottavat Akryylikylpyammeiden on tyhjiö-laudaksi kone (lämpömuovaus).

Kustannukset tällaisen koneen valmistukseen kylpyammeet alkaa noin 2,5 miljoonaa ruplaa.

Ne ovat halvempia, mutta valitettavasti koska pienempi alue muottivalulaite eivät sovellu. Tietyn vaadittua laudaksi kone ala on noin 2000 x 2000 mm.

Pelkkä nimi "Akryylikylpyammeiden" sanoo mistä aineesta ne on tehty - akryyli- tai akryyli, ja jos ollenkaan tieteellisellä tavalla - metakryylin. Sen ominaispiirteitä on satunnaisia ​​helppous yhdistettynä luotettavuuteen ja käyttövarmuuden. Akryyli on kahta eri makua: teollisuuden ja tekniikan. Tuotannon akryyli tekniseen käyttöön erityisiä lisäaineita, joiden tarkoituksena on vähentää kyky toistaa eri haitallisten mikro-organismien ja bakteerien pinnalla. Juuri tällainen akryyli käytetään valmistuksessa kylpyjä, mikä tekee heistä hygieenisiä ja turvallisia.

Akryylikylpyammeiden varten ruiskuvalutekniikka

Akryyli kylpy, sillä on korkea laatu ja luotettavuus, valmistettu valu tekniikkaa. akryylilevy kuumennetaan tässä menetelmässä, niin kauan kuin se ei hanki plastisessa tilassa. Sen sulassa muodossa sijoitetaan muotin kylpy, jossa akryylilevy on kirjaimellisesti painaa tyhjiössä. Lujuus, luotettavuus ja kestävyys vaatimukset soveltamalla useita kerroksia lasikuitua. Kerrosten lukumäärä lisätä vahvuus ja kestävyys saniteettituotteiden artikkeli. Akryyli kylpy on tuotettu tällä tavalla on tunnusomaista korkea laatuominaisuuksia. Ne säilyttävät ulkonäköä koko toiminta-ajalta ja se ei aiheuta mitään ongelmia omistajilleen.

Akryylikylpyammeiden ABS - toinen erilaisia ​​kylpyjä. Menetelmässä niiden valmistamiseksi polymetyylimetakrylaattia yhdiste akrilonetrilbutadienstirolom. Valmistuksessa tämän tyyppinen vesi- akrilonetrilbutadienstirola pinta peitetty sulan polymetyylimetakrylaattia. Soittamalla kylpy tällä tavalla voidaan valmistaa vain ehdollisesti akryyli. Tämäntyyppinen LVI on hyvin lyhytikäinen - olisi muistettava tämä. Joilla on hyvin ohut sisempi kerros, ne ovat melko herkkiä mekaanisille vaikutuksille. Elinkaarensa 3-4 vuotta, minkä jälkeen ne on vaihdettava.

Ole ensimmäinen kommentoija!

Sivusto on luotu auttamaan pieniä yrityksiä Venäjällä, Ukrainassa, Valko-Venäjä, Kazakstan, Uzbekistan, Azerbaidzan, Georgia, Armenia, Tadžikistan ja Kirgisia.

Top 8 parasta valmistajat akryyli kylpyjä - Markkinakatsaus

Akryyli kylpy - on loistava ratkaisu modernin järjestely kylpyhuone. Akryylikylpyammeiden ovat erittäin suosittuja asiakkaiden kanssa kaikkialla maailmassa, joten alue esitetty myymälöissä on hyvin laaja. Menee ostoksen, sinun täytyy olla ainakin jonkinlaisen käsityksen siitä pääpiirteistä ja johtava Akryylikylpyammeiden, ja sinun tulee olla helpompi tehdä oikea valinta. Kaikki tarvittavat tiedot sisältyvät tässä artikkelissa.

On monia vivahteita, jotka on otettava huomioon, jotta voitaisiin valita laatu akryyli kylpyamme:

 • Tyyppistä materiaalia. Akryyli, jota käytetään tuotannossa, solut voidaan valaa tai ekstrudoida. Ne ovat samanlaisia ​​kemiallinen koostumus, mutta on eriasteisia voimaa. Cast akryyli on edullinen kylpy tästä materiaalista kestää teitä paljon kauemmin.
 • Akryyli kerros. Sen pitäisi olla paksumpi, vähintään 0,5-0,6 cm. Tämä vaihtoehto on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota, koska suurin kaupallisesti saatavilla kylpyjä akryylipinnoite ei ylitä 0,4 cm, niin että ne kuluvat nopeasti.
 • Ulkoa akryylipinnoite. Laadukasta akryyli kylpyamme on kiehuvaa valkoinen (tietenkin, jos et valitse muuta väriä). Sen pinnalla on oltava karkea, se on aina täysin tasainen ja sileä.
 • Määrä materiaaleja. Tuotannon Akryylikylpyammeiden akryyli pinnoite levitetään polyuretaanin alustaan ​​antaa lisää jäykkyyttä. Näin ollen, lopullinen tuote on kaksikerroksinen. Kylpy, joka koostuu vain yhdestä akryyli - jotain hyvin herkkä ja epävakaa.
 • Jäykkyyttä. Tämä on epäilemättä yksi tärkeimmistä kriteereistä. Loppujen lopuksi, kuinka kovaa kylpy riippuu siitä, kuinka paljon painoa se voi kantaa ja mitä menetelmää asennusta ei tarvita sen (erityisesti särkyvät esineet edellyttävät lisävahvistusta). Testi akryyli kylpyamme jäykkyys helppoa - paina kovemmin hänen pohjassa sijaan, jos se on omiaan, tuote ei ole laatu.
 • läpikuultavuus materiaalin. Tämä akryyli - se ei ole läpinäkyvää materiaalia. Jos akryyli kylpyamme lähettää valoa suurella todennäköisyydellä voidaan väittää, että edessäsi väärennös.
 • Ulompi kerros. Kuten olemme nähneet, se on valmistettu polyuretaanista. Ulkopinnan akryyli kylpyammeet on tumma ja sileä. Jos se on karkea ja lisäksi antaa pois epämiellyttävää kemiallista hajua, on todennäköistä, valmistajan on päättänyt säästää ja käyttää tukikohtana lasi sekoitettu synteettisiä hartseja. Osta kylpy ei ole välttämätöntä.
 • kehikosta. Ihannetapauksessa sen pitäisi olla kiinnitys- tehty nimenomaan tätä mallia, kylpy, jalat, jotka ovat korkeus- ja tukee kulmissa. Jos on olemassa vain yksi kehys, joka on asennettu suoraan jalkalista, niin tämä muotoilu on hyvin epävakaa.
 • Lisätoimintoja. Jos et tarvitse, niin jottei ylihintaa, ostaa tavallinen kylpy, kuten monet "kellot ja pillit" voi piilottaa huono laatu tuotteen. Jos esimerkiksi tarvitset kylpytynnyri, sitten kiinnittää huomiota valmistaja erikoistunut tämän tyyppistä tuotetta.
 • Muodossa. Mikä helpottaa, kestävämpiä ja kestävät paremmin kylpyamme. Kylpy suuria tai monimutkaisia ​​muotoja on oltava erittäin korkealaatuisia. Näin ollen ne maksavat huomattavasti enemmän.
 • valua ja ylivuoto-järjestelmä. Se voi olla perinteinen, puoliautomaattinen tai automaattinen. Jokainen niistä on etunsa ja haittansa, joten se kuuluu yksinomaan mieltymyksiesi.

Vertailu johtavista

Akryyli, materiaalina saniteettitekniikka, on monia etuja verrattuna perinteisiin materiaaleihin: rauta ja teräs. Akryyli kylpyammeet painavat melkoisesti, joten voit helposti suorittaa asennuksen yksin. Lisäksi tuotanto teknologia mahdollistaa tuotannon akryyli kylpyammeet kaikki muodot ja koot. Niin erilaisia ​​suunnittelu voi ylpeillä mitään terästä tai valurautainen kylpyamme.

Niistä muita etuja Akryylikylpyammeiden mainitsemisen arvoista melko alhainen hinta, hyvä lämmöneristävyys ja helppo huoltaa.

Suurin suosio Euroopan maissa nauttia kylpy Tšekin Yritys «Ravak». Tuotanto tehdään nykyaikaisia ​​laitteita käyttäen laadukkaita raaka-aineita.

Tärkein etu tämän valmistajan kylpyjä - paksu akryyli, jonka kautta kaikki tuotteet saadaan erittäin vahva ja kestävä. Lisäksi yhtiö «Ravak» antaa asiakkaalle laajan valikoiman akryyli kylpyammeet ei-standardi koot ja muodot, mukaan lukien epäsymmetrinen fontti ja kylpy sivupainalluksia.

Puutteita yrityksen tuotantoon hieman. Merkittävin niistä - se on liittyvät ongelmat valikoima tarvikkeita ja varaosia tiettyihin malleihin.

Puolalainen yritys «Cersanit» on tunnettu venäläinen ostaja. Se valmistaa paitsi putkityöt, vaan myös viimeistely materiaaleja kylpyhuone ja keittiö.

Akryylikylpyammeiden Tämä yritys on merkittävää, että ovat laadukkaita tuotteita erittäin kohtuulliseen hintaan. Valmistaja tarjoaa takuun tuotteilleen ajaksi 7 vuotta. Vähemmän kylpyammeet «Cersanit» muodostuu siitä, että ne on päällystetty ohut kerros akryyli tarpeeksi - vain 0,4 cm, joten ne eivät ole riittävän kova ja nopea fyysiseen kulumista.

Hollantilaisen «Riho» käyttää sen akryyli kylpyammeet korkealaatuisia. Se on kevyt, kestävä ja täysin turvallinen ympäristölle. Paksuus akryyli kerroksen kylpyammeet kyseisen tuottajan on 0,6-0,8 cm.

«Aquanet» - venäläinen yhtiö, joka harjoittaa tuotantoa Akryylikylpyammeiden. Niistä eduista kotimaisten tuottajien - suhteellisen pieni hinta, monenlaisia ​​malleja sekä läsnäolo sisäisen laitteet - pääntuet, käsinojat ja kaiteet. Miinus - riittävän paksu akryyli - vain 0,5 cm.

Akryylikylpyammeiden espanjalainen valmistaja «allas SPA» kuuluisa uskomattoman kaunis ja harkitun suunnittelun. Yksinkertainen ja tyylikäs muoto, tyyli valittuja lisävarusteita - kaikki tämä on yksi kokonaisuus, ja se voi koristella kylpyhuoneeseen. Kunkin mallin, laaja valikoima lisävarusteita. Puute akryyli kylpyammeet «Pool SPA» piilee korkea hinta, mutta laatu on sen arvoista

Toinen tunnettu venäläinen valmistaja Akryylikylpyammeiden - yhtiö «BAS». Tuotanto tehdään Italian laitteet, tuotujen osien, joten tuotteet täyttävät kaikki eurooppalaiset laatuvaatimukset. Lue lisää Bass kylpy lukea toisessa artikkelissa.

«Villeroy & Boch» - tämä on yksi vanhimmista Ranskan harjoittavat yritykset valmistukseen saniteettituotteet. Markkinoilla, koska ne olivat vuonna 1836. Lähes kahden vuosisadan kokemus tuotannon, tietenkin vaikuttaa tuotteiden laadusta. Akryyli kylpyammeet houkutella yhtiö puhdistettu alkuperäisen suunnittelun ja pitkän käyttöiän.

Puolalaisen «Kolo» tuottaa edullisia Akryylikylpyammeiden, on hyvät ominaisuudet. Yhtiö tarjoaa laajan tuotevalikoiman. Ainoa negatiivinen - melko vaikea löytää kylpyamme varustettu hierova. On huomattava, että Akryylikylpyammeiden yhtiö «Kolo» ovat harvinaisia ​​maassamme myymälöissä.

Viime vuosikymmenellä, tuotanto Akryylikylpyammeiden kasvoi merkittävästi, sekä Venäjällä että ulkomailla. Asiantuntijat ennustavat, että ajan mittaan, Akryylikylpyammeiden korvaa vähitellen valurauta ja terästuotteita. Niinpä viime vuonna 2014 johtava asema käytössä valurautaa kylpyjä - niiden osuus 47% markkinoista kylpyjä. Kuitenkin, vuoden tuotannon tällaisten kylpyjä väheni 8%. Vuorostaan, teräksen tuotannossa kylpyammeet vähentää 13% ja tilavuus valmistettujen akryyli-tuotteet kasvoi 8%.

Mukavuussyistä, annamme tietoa Akryylikylpyammeiden hinnat johtavista muodossa taulukossa. Halvin kylpy - tämä on niin sanottu "vauva", 120 cm pitkä, ja kallein - suunnittelija kylpyammeet epätavallisia muotoja ja kokoja. Jotta standardin kylpy otimme yhden paikassa kylpy pituus 170 cm. Hinnat ovat Venäjällä keskimäärin.

Siten hinta Akryylikylpyammeiden vaihtelevat muutamasta tuhannesta useita satoja tuhansia. Standard Single kylpy soikea tai suorakulmainen, ilman poreallas ja muita lisäominaisuuksia voi ostaa 10-30 tuhatta ruplaa. Paljon korkeammat kustannukset tuotteen hyvälaatuinen johtavien venäläisten ja eurooppalaisten valmistajien.

Mikä voi pestä akryyli kylpyamme? Kaikissa akryyli hienous

Kylpy täyteainetta omin käsin alkuperäisen ulkoasun palauttamiseen kylvyn

Päällystenestenäytettä Akryylikylpyammeiden: me palauttaa kylpy käsillään

Akryylivuori kylvyssä - paras versio vanhasta kylpyhuoneen palauttaminen

Korjaussarja akryyli kylpyammeet

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Huippuvalmistajalta akryyli kylpyammeet: 8 johtavia yrityksiä

Äskettäin Akryylikylpyammeiden on kysyntää Bath - keskeinen osa kylpyhuoneen. Siksi valinta oikea malli on lähestyttävä vastuullisesti. Ei vähiten valmistajana välineitä kestää. Johtavat yritykset tarjoavat tarvittavat turvatoimet ja laatua.

Akryylikylpyammeiden tuotantoteknologia

Ennen valintaa mitä tehdä vesi-, sinun tulisi tuntea monenlaisia ​​tavaroita. Akryyli lajeja on monia etuja esteettisestä viimeistelijää komponenttien ja laatua. Making kylpy olisi myös otettava huomioon, jotta saataisiin käsitys asianmukaista hoitoa.

Ennen kuin valitset akryyli kylpyamme, lisäksi asennustapa ja asianmukaista hoitoa, sinun täytyy ymmärtää teknologian valmistus

 1. akryylilevy sulatetaan korkeissa lämpötiloissa. Edelleen tässä muodossa lähettää puristimen ja jotka muoto tulevan kylpy.
 2. Suulakepuristetun akryyli vahvistettu ulkopuolelta seoksella epoksihartsit. Että päällystekerroksella määrittelee kylpy kestävyys.

Tuotanto eroaa käytön eri akryyli: suulakepuristetun tai injektio. Materiaalit lähellä toisiaan, mutta vielä joitakin eroja kemiallinen koostumus. Cast akryyli vahvempi.

Ekstrudoitu vaihtoehto on alttiimpi mekaanisia vaurioita ja vähemmän lämpöä kestävä. Lisäksi on taipumus tämän materiaalin tilapäiseen heikentymiseen. Hetken kylpyaika murtuu lohjennut ja reiät näyttävät.

Tietoja kylpy materiaali on tarpeen kysyä myyjältä ja tutkia dokumentaation LVI.

Kun valitset akryyli kylpyamme, tämä seikka on otettava huomioon. On parempi valita laadukkaita valu tuotteita. Suulakepuristettu materiaali on sopivaa kylvyt, jotka ovat harvinaisia. Sitä voidaan käyttää maan talon tai huvilan.

kylpy Edut valettu akryyli, ja sen puutteita

Akryyli, kuten mikä tahansa muu materiaali, on sen hyvät ja huonot puolensa. Ennen ostamista on tärkeää tutkia niitä. Tämä auttaa estämään mahdollisia ongelmia kylpyhuone, sekä auttaa toiminnassa LVI.

Positiivisia ominaisuuksia tämä tuote on paljon enemmän kuin negatiivisia. Ensimmäinen etu on lämmön kosketuksessa pinnan kanssa ja aikaan antamisen vesihoidot

 • helppo;
 • Lumi-valkoinen väri;
 • Päällysteiden valintaan: sileä ja karkea;
 • Korjauksen jälkeen pitkäikäinen ilman ongelmia;
 • hiljainen;
 • Se säilyttää lämmön;
 • Laaja valikoima eri värejä, muotoja ja mahdollisuus kuviointi;
 • Voidaan säätää erikseen;
 • Tukeva;
 • Helppohoitoisuus.

Niistä eduista erityisesti halua korostaa lämmöneristyskyky. Akryyli mallit säilyttää lämpöä kauemmin kuin teräs tai valurauta. Vertailu muiden materiaalien kanssa osoittaa selvästi edut akryyli.

Akryyli saniteettitavarat on helppo puhdistaa. Puhdistaa niitä tarpeeksi pehmeää sieniä tai lämmintä vettä. sinun täytyy ostaa erikoistyökalua vaurioitumisen välttäminen kiilteen vakavia saastuminen.

Markkinoilla LVI voi tavata erilaisia ​​kylpyjä akryylia. Ota lomakkeet, erilaisia ​​toimintoja, värejä ja luovan suunnittelun. Siksi voimme valita sopiva vaihtoehto jokaiseen kylpyhuoneeseen.

 • hauraus;
 • Se vaatii asennuksen erityisten puitteiden (erityisesti pursotettu malli);
 • Se edellyttää huolellista hoitoa.

Kestävyys kylpy ilman runko on riittävän alhainen. Se ei pidä muotonsa täysin täytä se vedellä. Monet ihmettelevät, kuinka paljon on akryyli. Valu elää jopa 20 vuotta, ja ekstrudoidaan 10.

Valintaperusteet akryyli kylpyammeet: Tärkeä Vinkkejä

Usein markkinat löytänyt väärennöksiä, joka teki pienimuotoista menetelmällä. Se voi olla tuntematon tuotemerkkejä, tuotteita, jotka itsessään vanhentuvat vuoden kuluttua. Sinun ei pitäisi tehdä pieni kustannus. Laadukasta akryyli on kallista. Lisäksi sinun on käytettävä muita menetelmiä, joiden avulla voit valita hyvä kylpyhuone.

Akryylikylpyammeiden ovat hyvin käytännöllisiä, on paljon hyviä ominaisuuksia ja pitkä käyttöikä

 1. On parempi ostaa sarja valettu akryyli. Hän on vahva ja kestävä.
 2. Laadullisesti auttaa ymmärtämään lisenssejä ja laatusertifikaatti. Varmista ennen kuin ostat, lukea kaikki asiakirjat.
 3. Kiinnitä huomiota paksuus kylvyn. Laadullinen kylpy on kaksi kerrosta, koska yläosa on peitetty erityinen hartseja. Akryyli puristetaan 3-4 mm, loput - hartsi.
 4. Jos kylpyhuoneessa koostuu kolmesta kerroksesta, se on viallinen tuote. Koostumus sekoitetaan muovi, suulakepuristettu akryyli- ja vahvistaa seos.
 5. Korko LVI haju, ja valistaa sen. Läsnäolo kemiallisen hajun antaa väärennetty. Ja jos materiaali on valaistu, niin tämä ei ole aivan kylpyhuoneen sinun täytyy ostaa.
 6. Yritä painaa pohjaan mallin. Huonolaatuinen akryyli taipuu helposti. Outo muoto, ohuempi materiaali.
 7. Akryylikylpyammeiden on kehystetty. Jos se tulee puskurit kylpy, niin se on väärennös.
 8. Lisätoimintoja ei välttämättä ilmaise laatutuote. Pitäisi valita merkkejä, jotka ovat erikoistuneet valmistuksessa kylpyammeet lisävaihtoehtoja.

Paras kylpy on osoittautunut tuotemerkki. Tällöin perustuvat henkilökohtaiseen tietoon ja intuitioon viranomaisille. Akryyli anturia, varmista väri, tasaisuus, paksuus.

Tarkistaa paksuus kylpy voi valaista hänen taskulamppu. Mikäli se palaa, se ei kannata ostaa tätä mallia.

Valinnalla akryyli kylpyammeet on lähestyttävä erittäin vakavasti. Älä epäröi tarkistaa sen korkea laatu, sillä hyvin usein on väärennöksiä. Tutki myös kaikki asiakirjat LVI. Allennuskorin, sinun täytyy ottaa vastuu ostaa.

Jotka valmistaja Akryylikylpyammeiden paremmin

Akryyli on monia etuja verrattuna muihin materiaaleihin. Monet valmistajat tarjoavat laajan valikoiman kylpyammeet eri muotoja ja toimiva. Sen pitäisi tuntea välillä kunkin yrityksen tekemään oikean valinnan.

Ravak - paras valmistaja saniteettituotteet Euroopassa valloitti korkeimmalla kuluttaja arviointi

Huippuvalmistajalta akryyli kylpyammeet maailman:

 1. Ravak - Tsekin tehdas kylpyammeet paksu akryyli. Tuotteen lujuutta ja laaja valikoima erilaisia ​​malleja laadukkaita saniteettituotteet. Miinus - valinta tarvikkeet ja osat.
 2. Cersanit - Puolalainen yritys edullinen, mutta laadukas kylpyjä. Valmistaja takaa 7 vuoden LVI. Mutta tämä akryyli kerros on riittävän ohut, mikä johtaa nopeaan kulumiseen artikkelin.
 3. Riho - Hollanti valmistaja kiinteiden kylpy paksu akryyli.
 4. Aquanet - venäläinen valmistaja yritys on mukava ja edullinen malleja. Puute - pieni akryyli kerros.
 5. Allas SPA - Polish kylpyjä laadukkaaseen tuotantoon. Se miellyttää monenlaisia ​​malleja eri muotoja ja eri toimintoja. Kalleus täysin perusteltua.
 6. BAS - Yhtiö on Venäjällä. Eurooppalaiset standardit takaavat tuotteiden laadun.
 7. Villeroy&Boch - Ranskan brändi tuottaa alkuperäisen ja laadukkaan malleja.
 8. Kolo - puolalainen yritys, joka tuottaa edullisia, mutta laadukkaita tuotteita. Miinus - pieni kylpyhuoneissa hierova Colo.

LVI markkinat voivat täyttää sekä kotimaiset valmistajat ja ulkomailla. Tuotantolinja akryyli kylpyjä on riittävän leveä. Löydät malleja eri suunnittelu-, paksuus ja hinta.

Arvostelu Akryylikylpyammeiden laadun ja hinnan

Akryyli on pitkään voittanut suosiota materiaalien valmistuksessa kylpyjä. Tämä johtuu pitkä lista etuja. Monet valmistajat tuottavat erilaisia ​​malleja, jotka eroavat paitsi laatua, mutta myös hinta.

Akryylikylpyammeiden sarja avaa luettelon eniten laatumerkkejä markkinoilla LVI

Yleiskuva halpa laatu malleja:

Yritykset tarjoavat edullisia malleja polyuretaanihartsilla pinnoitteella. Tämä minimoi putoamisen. Akryyli itse riittävän hyvin mekaanisia vaurioita ja naarmuja. Yritys ROCA, joka on toiseksi sijoitusta, on riittävän kätevä muotoilu.

Arvostelu kylpyammeet keskimääräiset kustannukset laadun:

Ominaisuudet Allasveden keskenään samanlaisia. Tämä korkealaatuinen akryyli, joka on resistentti vaurioita. Tässä tapauksessa, Triton on varustettu hierova, ja Riho ei. Ravak yllättynyt pieni koko - 100x70. Lisäksi jokaisessa mallissa on lisäominaisuuksia, joka ilahduttaa asiakkaita.

Top 3 ylellisyyttä porealtaat:

Jokainen kylpyhuone on varustettu hierova. Laadukas paksu akryyli takaa pitkän käytön. Tässä tapauksessa ota, ja moderni ja kauniit näkymät LVI. BellRado Valko valmistus auttaa luomaan rento ilmapiiri kylpyhuoneessa takia valaistuksen ja ilmahieronta. Basso miellyttää mekaanisesti hallittavan poreallas.

Katsaus parhaiden valmistajien akryyli kylpyammeet (video)

Monet valmistajat ovat jo ansainneet hyvä nimi laatu valmistaja Akryylikylpyammeiden. Tässä LVI markkinat voivat löytää erilaisia ​​malleja kustannuksia. Eivät välttämättä kiinni myyjän kysymykseen "neuvoa akryyli kylpyamme." Valinta voidaan tehdä itsenäisesti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

12 − = 8