Älä sulje muovisen parvekkeen ovea, mitä tehdä

Älä sulje muovista ovea parvekkeelle: kiinnitysongelmat

Tällä hetkellä talon tai asunnon järjestämisessä ihmiset valitsevat nykyaikaisia ​​materiaaleja ja vastaavia komponentteja. Ja jos puoli vuosisataa sitten mies ei voinut edes ajatella, että puupaneelin tai parvekkeen sijaan hänellä olisi muovia, tänään tämä materiaali on yhä suosittu. Ja ei ole sattumaa, koska sama muovista valmistettu ovi, pää on teknisiltä ominaisuuksiltaan korkeampi, lisäksi on helppo huolehtia.

Valitettavasti oven alkutehokkuutta ei aina voida ylläpitää. Tämä voi tapahtua monesta syystä. Käytä epätarkkoja käsittelyjä tai käytä vain osia. Joka tapauksessa älä kiirehdi soittamaan päällikköä. Usein rikkaudet ovat pieniä, joten jokainen voi ratkaista ne yksin. Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitä tehdä, jos muovinen ovi parvekkeelle ei sulkeudu.

Älä sulje muovista ovea parvekkeelle monesta syystä, mutta joka tapauksessa on mahdollisuus palauttaa se työolosuhteisiin. Ja että tällaiset tapaukset eivät enää ilmene, on tarpeen tutustua "taudin oireisiin", toisin sanoen selvittää, miksi muotoilu hajoaa.

Sama tapahtuu, että ovi svengaamaan. Tässä tapauksessa älä paniikkia, koska tämä toimintahäiriö on poistettu hyvin yksinkertaisesti. Mitä syistä, tämä tapahtuu yksinkertaisesti kulumisen takia. Tosiasia on, että missään lasiyksikössä ennemmin tai myöhemmin sags. Ja aina ensimmäinen on vain lehti sen massan takia.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi tarvitset:

Usein tapahtuu myös, että tiiviste kuluu. Useimmiten tämä tapahtuu viiden vuoden toiminnan jälkeen. Mutta jos käsitellään muotoilua epätarkasti, tällä kertaa voidaan merkittävästi vähentää. Ensimmäinen signaali, jonka mukaan tiiviste oli kulunut, olisi luonnoksia ääriviivoja pitkin. Tällöin sinetöintiä ei voi palauttaa edelliseen näkymään, joten sinun on ostettava uusi erikoistarjonnassa. On suositeltavaa ostaa tiivisteitä saksalaisista valmistajista. Jos se ei näy, venäläinen on hyväksyttävä, mutta kiinalainen ei ole toivottavaa. Viimeksi mainitut ovat erittäin epäluotettavia eivätkä oikeuta kustannuksia.

Myös muovinen parvekkeellinen ovi ei sulkeudu useista muista, pienemmistä syistä, jotka ovat paljon harvinaisempia, mutta silti tapahtuu. On syytä mainita, että kun tilataan ikkunoiden lohkot luotetuilta ja luotettavalta valmistajalta, riski näiden ongelmien kohtaamisesta on äärimmäisen pieni.

Ja ongelmat voivat olla sellaisia:

 1. Oven kahvan vaurioituminen. Syy tähän on tarpeeton voimakas ponnistelu tähän osaan. Tai jos yrität avata ovea, kun kahva suljetaan. Jakautuminen voi olla kahta tyyppiä: kun ulompi osa on rikki tai sisäinen. Ensimmäisessä tapauksessa riittää vain korvata se, ja toisessa tapauksessa on tarpeen palauttaa mekanismi tai korvata se kokonaan.
 2. Silmukoiden rikkoutuminen. Tämä ongelma esiintyy useimmiten silloin, kun perheessä on lapsia. He yleensä haluavat roikkua avoimeen oviin, mikä on syy hajoamiseen. Tällöin toimintahäiriö voi olla myös kahdentyyppinen: kun kiinnittimet rikkoutuvat tai kun silmukat itseään kokonaan rikkovat. Ymmärtääksesi, että hajoaminen on mahdollista, voit tarkastella visuaalisesti ilman mitään manipulaatiota.

Entä jos lehti lähtee?

Jokainen, joka ostaa ikkunoiden lohkot, on valmis vastaamaan siihen, ettei muovinen ovi parvekkeelle sulkeudu. Poistuu ylä- tai alareunasta - sillä ei ole väliä. Ratkaise tämä ongelma säätämällä laitteistoa.

Joten, tämän ongelman ratkaisemiseksi tarvitaan vain yksi työkalu - heksahedri. Ovessa on erikoismekanismi, joka sijaitsee yläosassa. Se näkyy, jos avaat kehyksen. Se sijaitsee puskurissa. Käytä hex-näppäintä, sinun on käännettävä se. Kääntämällä vasemmalle tai oikealle, voit säätää oven tiiviyttä. Siinä tapauksessa, että ylälehdet, on tarpeen vetää se, toisessa - heikentää.

Näitä manipulointeja on hallittava itsenäisesti, ilman että kutsutaan asiantuntijoita, koska nämä toimet on toistettava ajoittain, koska ajan myötä mekanismit heikkenevät ja aukko ilmenee venttiilin ja kehyksen välillä.

Jos parvekkeella oleva muovi ei sulkeudu, kahva voi aiheuttaa tämän. Tämä ongelma on ilmeinen, ja tämä tarkoittaa, että lukituslaitteisto on rikki. Valitettavasti tätä mekanismia ei korjata, ja sitä on muutettava kokonaan.

Tekstin yläpuolella sanottiin, että rikkoutumiseen on kaksi vaihtoehtoa. Mutta menetelmä, jolla poistetaan vain yksi on täydellinen korvaaminen rikki elementti. Näin ollen, jos itse kahva on vahingoittunut, ulkoinen tai sisäinen, sitten erikoistuneessa myymälässä on välttämätöntä ostaa ja asentaa. Tämä toiminto voidaan suorittaa itsenäisesti.

Jos sisäinen mekanismi on vahingoittunut, sinun on ostettava se myös liikkeessä, mutta sen korvaaminen voi olla hankalaa, joten jos et ole varma kyvyistasi, luottaa asiantuntijaan paremmin.

Uppoaminen on toinen syy siihen, miksi muovinen ovi parvekkeelle ei sulkeudu. Ajan myötä, oman painonsa painon alla, rakenne voi liikkua alaspäin, tässä tapauksessa lehti koskettaa kehyksen reunaa.

Tämän ongelman korjaamiseksi on tarpeen säätää venttiili itse. On suositeltavaa oppia tekemään se itse, sillä sinun on toistettava tämä menettely useammin kuin kerran, koska ongelmien korjaamisen jälkeen se ratkaistaan ​​uudelleen. Valitettavasti tämä prosessi on suhdanneherkkä.

Joten siinä tapauksessa, että muovinen parvekkeelle jäävä ovi ei sulkeudu (se upposi), sinun on korottava sitä korkeammalle, sillä sinun täytyy avata erityinen mekanismi. Se sijaitsee oven pohjalla. Työ on kätevää, kun se suljetaan. Kun poistat suojakorkit, on tarpeen ottaa kuusikulmio ja sen jälkeen, kun se on sijoitettu vastaaviin aukkoihin, kääntyy oikealle tai vasemmalle. Jos pyörität myötäpäivään, läppä nousee, mikä on välttämätöntä tässä tapauksessa, mutta jos huomaat, että laitat liikaa vaivaa ja että läppä on noussut korkealle, voit kääntää avaimen vasemmalle laskeaksesi sen. Näiden manipulointien suorittaminen on mahdollista saavuttaa haluttu tulos muutamassa minuutissa.

Usein tapahtuu, että muoviovi ei ole lähellä parveketta ulkona tai sisälle. Tämä voi tapahtua kahdesta syystä. Ensimmäisessä versiossa syyllinen on lukko laitteisto - se oli kulunut tai yksinkertaisesti rikki. Toinen vaihtoehto on ovien virheellinen säätö. Molempia tapauksia käsitellään nyt.

Lisävarusteiden osalta kaikki on yksinkertaista. Tämä ongelma voi johtua edellä esitetystä. Hänen päätöstään on yksinkertaisesti korvata osa, mutta oikaista ovi niin, ettei se avaa itseään, sinun on tehtävä jotain manipulaatiota.

Yleensä kaikki toimenpiteet ovat tuskallisen yksinkertaisia. Tarvitset jonkin kahdesta työkalusta: kokoonpanoavain, jossa on aukko ovensisällölle, jota voi löytää ainoastaan ​​erikoistuneessa myymälässä tai tavallisissa pihdeissä. Työkalun valitseminen täytyy avata. Lopulta tulee epäkeskinen. Kun asetat ne pystyasentoon, säätämällä pidikettä niin, että se on minimaalinen, vaakasuoraan - maksimi. Kiertämällä epäkeskon, sinun on kohdistettava se niin, että sovitus on optimaalinen, ja lukon liitokset ovat parhaalla mahdollisella tavalla keskenään toisiinsa varmistaen siten oven tiukan sulkemisen.

Nyt, jos muovinen ovi parvekkeelle ei sulkeudu, niin mitä tiedät. Ilmeisesti se on helpompi korjata kuin miltä tuntuu. Ja on tärkeää oppia tekemään se itse, koska manipulaatiot ovat yksinkertaisia, ja ne on toistettava määräajoin, eikä kutsua päällikkö tällaisten vihjeiden vuoksi.

Parvekkeen ovi ei sulkeudu: 3 ongelmanvaihtoa ja niiden poistamista

Joissakin tapauksissa metalli-muovisten parvekkeiden omistajilla on vaikeuksia, nimittäin - parvekkeen ovi ei sulkeudu. Tämä johtuu yleensä oven saranoiden asteittaisesta löystymisestä ovien lehden painon alla ja myös varusteiden virheelliseen toimintaan (mekanismi, joka takaa oven avaamisen ja lukituksen).

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit perustaa parvekkeen ovi ilman turvautumatta asennusmestareiden palveluihin. Tämä auttaa sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti, samalla kun säästää merkittävästi rahaa huoltoon.

Älä sulje parvekkeen ovea

Jos parvekkeen muoviosa ei sulkeudu, se tarkoittaa, että on aika säätää sitä. Tämä voi olla asennuksen virhetoiminto, ovenlehden muoto (esim. Lämpötilan vaikutuksen alaisena) tai kuten edellä mainittiin - lehtien leikkaaminen saranoille.

Jos haluat ratkaista ongelmanratkaisun, kun parvekkeen ovi ei ole tiukasti suljettu, on välttämätöntä ymmärtää - ja mikä on syy.

Voit diagnosoida tämän useista syistä:

 • Jos parvekkeen ovi laskee kynnyksen ja sulkee tiukasti sen, sinun on nostettava läppä kahvan avulla melko suurella voimalla - todennäköisimmin ovi putosi omalla painollaan.

Tämä ongelma on tyypillistä monille metalli-muovirakenteille, mutta parvekkeen ovet suurien mittojensa vuoksi ilmenevät varsinkin usein.

 • Jos parvekkeen ovi tarttuu rungon keskelle - niin ovilehti siirtyy vaakasuoraan tai muodonmuutos (se on "keg" muodossa).

Syynä voi olla sekä oven lämpötilan muodonmuutos että edellä mainittujen silmukoiden sagging.

 • Jos parvekkeen ovi ei sulkeudu loppuun asti, vaikka kahvaa käännetään, ts. Rungon ja rungon välissä on aukko, jonka läpi kylmä ilma puhaltaa - kaikki asia on ristiriidassa kiristysmekanismin työn kanssa.

  Tässä tapauksessa sinun täytyy etsiä, kuinka kiristetään parvekkeen ovi ja kiristetään tiukemmin.

 • Erikseen on olemassa tapauksia, joissa kahva tai lukko parvekkeen ovi on vahingoittunut. Täällä todennäköisesti sinun tarvitsee vain korvata vaurioitunut osa.

  Poista suljettu ovi

  Joten, selvitimme ongelman luonteen. Katsotaan nyt algoritmia vianetsintävaiheistamme.

  Työkaluina tarvitsemme:

  • Uraruuvitaltan laaja kärki
  • ristipääruuvitaltta
  • pihdit
  • Aseta säätöavaimet, jonka muoto vastaa muotoa säätöruuvit saranoiden

  Jos et sulje vai ei avaa parvekkeen oven takia notko omalla painollaan sen saranat, on tarpeen, käyttäen silmukoita luonnostaan ​​suunnittelun mahdollisuuksia säätö, nosta läppä ja "vedä" sen yläkulma huipulle silmukka.

  • Avaa ovi ja aseta se pyörimisasennossa
  • Avulla säätämiseksi avain 4 mm pyörittämisen ruuvi siiven lähellä yläsaranan. Meidän täytyy vetää läpän silmukan, joten on välttämätöntä kiertää myötäpäivään. Kun olemme saavuttaneet toivottua tulosta - suljemme läppä.
  • Seuraava - tarve nostaa suljinluukkua. Tämän käytämme alasarana säätöruuveja.

  Useimmat mallit laitteisto saranoiden katetaan koristeelliset muovipullo. Päästä ruuveja, nämä korkit on poistettava, kampeamalla varovasti ruuvimeisselillä tai veitsellä.

  • Ruuvin avulla alapäähän silmukan, joten nostamme puitteen alareunaan se ei osu runkoon.

  Kun säätö on suoritettu parvekkeen oven - tarkistaa, kuinka vapaa tapahtuu sulkemaan oven. Säädetty oikein, ovi on kiinni, kun klikkaat kahvaa ilman työtä.

  Kun ei ole lukittu, muovia parvekkeen oven, ja samalla - ovilevy koskettaa jamb keskiosassa - sinun täytyy siirtää hyvin lähellä läpän saranan.

  Suunnittelu silmukkaa useimmat laitteet malleja, jotka mahdollistavat tehdä se purkamatta ovea - vain säätämällä:

  • Alamme säätää muovin parvekkeen oven alareunassa. Sivusuunnassa säätöruuvin alasarana säätötyökalut ja käännä sitä ylöspäin, kunnes alareunan läpät eivät riitä vetää.
  • Täsmälleen sama menettely toistetaan yläsaranan (säätö olemme kuvattu edellisessä osassa)

  Jos rullatessa silmukka on riittämätön vianmääritys tai lehtien on selviä merkkejä muodonmuutoksesta (kaareva keskiosa) - tulee ottaa yhteyttä yritys, joka tuotti ikkunoiden asennus.

  Tällaiset vakavat viat koskee usein tapauksia talteenotto ja se täytyy korjata maksutta.

  No, lopulta - kolmannessa tapauksessa olemme kuvanneet. Jos ovilevy suljetaan siten, että sen ja rungon on halki - sinun täytyy miettiä, miten puristaa parvekkeen oven runkoon.

  • Säätämällä puristin parvekkeen oven lukon puolella suoritetaan kiertämällä lukitusosat (nastat). Kierto suoritetaan joko pihdeillä, tai - säätö- avaimen.
  • Puristin saranapuolelle voidaan parantaa vetämällä oven saranoiden avulla säätöruuveilla. Miten se tehdään - olemme kuvanneet yllä.

  Toinen tapa ratkaista ongelma parvekkeen oven - säädettävät lasitus. Se on paljon vaikeampaa, mutta joskus se on mahdotonta poistaa avulla silmukoita säätö ongelma.

  Useimmiten käytetään säätö lasitus puitteen painumaa. Palata suljin alkuperäiseen asentoonsa, on tarpeen siirtää lasitus oven lähellä saranat.

  • Irrota lasituslistojen - osat, jotka kiinnittävät lasitus ovilevyyn.
  • Erityiset lapio vääntää ikkunat sivuun saranat. Tarvittaessa - välisen kuilun kaksinkertaiset ikkuna ja ovi profiilipesä välilevyt.
  • Pidä ikkunat, tarkista oven toiminnassa. Jos ongelma on ratkennut - palaa lasituslistat paikallaan.

  Kuten huomaatte, jos parvekkeen oven ei aukea tai suljettu - olette aivan pysty käsittelemään sitä omaa. Samalla vietät ole paljon aikaa - ja sinun ei tarvitse odottaa muutaman päivän, koska mestareita!

  Miten säätää muovin parvekkeen oven

  Säätö PVC lasikuitu tekee talon lämmin ja kutsuva. Usein kuitenkin onnellinen omistajat ryhmien parveke tarvetta säännellä niitä. Jos mekanismi on ongelma, ne voidaan ratkaista yksinkertaisesti seuraamalla ohjeita.

  Kun haluat säätää parvekkeen oven

  Koska toiminta rakentamisen PVC saattaa ilmetä seuraavia ongelmia osoittaa tarve sen vahvistamiseksi:

  • halkeamia ruudussa;
  • aukko on vaikeaa, vaatii liiallista voimaa;
  • kangas satuttaa suljettaessa laatikko;
  • narisevia muovi parvekkeen ovi;
  • Järjestelmä ei pidetä suljetussa asennossa, jos se ei ole suljettu;
  • havaittavissa tunkeutuminen kylmää ilmaa kadulta hyllyn ovenkarmiin.

  Ongelmat voivat olla niin ilmeinen. Miten tarkistaa:

  1. Määrittää tarkasti, jos säätö on tarpeen, toteuttaa tavallista paperia, ja laita se runkoon.
  2. Sulje terä, vedä arkki itseensä.
  3. Tee tämä ympäri kehä radan jotka pyritään poistaa paperin.
  4. Jos jossain paikassa arkin vedetään helposti, lehti sulkee vuotaa tarvitaan verkostoitumista.

  Mitä jos parvekkeen ovi ei ole kiinni

  Rakenne on tarkoitettu parvekkeiden, on vähemmän stabiili verrattuna tulo-ryhmän ja ikkunat helposti sags painon alla rainan. Älä odota, kun mekanismi on lopettaa kokonaan hoitaa tehtävänsä täysin epäonnistuu. Jos kohtaat ongelmia asetusta tarvitaan. Miten säätää muovinen parvekkeen oven? Voit käyttää vapaasti ohjatun mikäli takuuaikaa vielä kestää. Toinen vaihtoehto - riippumaton ympäristö, jossa ilmeinen säästöjä ylläpitokustannuksia.

  Miten säädellä muovi parvekeovet

  Säätö työn rakentaminen PVC vaatii täsmällistä työkaluja ja resursseja. Itsestään asetus mahdollistaa edullinen ratkaista ongelmia puitteen. Ennen säätää muovi parvekkeen oven, valmiina:

  • joukon L-muotoinen kuusiokoloavaimella (edellyttää useimmissa tapauksissa 4 mm koko);
  • muovi Vuori:
  • pihdit;
  • Ruuvimeisseli ja leveä kärki.

  Miten säätää muovinen ovi parvekkeelle? Ensinnäkin on tarpeen vahvistaa syitä, jotka johtavat toimintahäiriö. Voit tehdä tämän, voit avata sulkimen auki ja tarkasta tiiviste huolellisesti. Jälkiä puristus johto on sanonut luonteesta siirtymä. Muodonmuutosten ominaisuus - toimintahäiriö kahva, joka pyörii suurella voimalla, tai on rajoitettu isku.

  Säätäminen muovi parvekeovet löysällä

  Huomattava paino lasin ja kehyksen johtaa muodonmuutoksen niiden asema. Miten nostaa kankaalle jos se laantui? Tekosi:

  1. Avaa notko kankaalle auki.
  2. Löysää kiinnitysruuvi leikata.
  3. Sulje kansi.
  4. Poista suojukset.
  5. Pituuden säätämiseksi vaaka- ruuvit saranat. Nostamiseen pohjan lähellä kahvan kulman säätö on tarpeen yläreunassa ja keskellä. Jos haluat luoda koko korkeudelta, kiristä kolme silmukkaa.

  "Törmäsi" Usein profiilin elementtejä. Jos kotelo on ehjä, on välttämätöntä kiristää kiinnikkeitä. Säätäminen oven viallisen kahva? Tekosi ongelman ratkaisemiseksi:

  1. Avaa läppä.
  2. Pura pohjaosan kiertämällä alusta 90 astetta.
  3. Kiristämällä ruuvit varovasti ruuvimeisselillä auki, varoen vahingoittamasta kehon.
  4. Aseta korkki.

  Miten poistaa laiduntamiseen keskirunko

  Jos läppä koskettaa kehyksen keskellä on vaaditaan korvaamaan se suuntaan silmukan. Tämä on useimmiten riitä ratkaisemaan ongelmaa. Jos tällaiset toimet eivät ole tehokkaita, on korvattava laitteiston. Miten säätää muovin parvekkeen oven ja säästää korjauskustannuksia? Tekosi:

  1. Tiukentaa säätöruuvia puolella avaimen ohjaamaan rainan alemman saranan. Läppä on sitten herättänyt.
  2. Toista sama asia yläreunassa.

  mukautumiskyvylle hintojen ja korjaus muovi parvekeovet asiantuntijoilta

  voit valittaa kokenut mestareita erikoistuneita yrityksiä asennus ja huolto rakenteiden PVC haluttaessa. Hinta Palvelun riippuu monimutkaisuudesta verkostoitumisen ja siihen liittyvien aikaavievää:

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  25 − = 22