Alakatot makuuhuone valokuvan

Alakatto makuuhuoneessa (65 kuvat)

 • Suunniteltaessa sisustus tänään, kiinnitämme huomiota tähän näennäisen huomaamaton yksityiskohdat, kuten kattoon. Lisäksi standardin täyteainetta, joka ei ole paljon kätkee puutteita, erilaisia ​​visuaalisia vaihtoehtoja on keskeytetty rakentaminen. Asennus ei vie paljon aikaa, vaan määrittää suunnittelun ja teknisiä kysymyksiä ei kunkin omistajan. Yritämme ratkaista mysteerin kertomalla alakattoon makuuhuoneessa - paikka, jossa jokainen yksityiskohta on tärkeä!

  Alakatto - eräänlainen keskeytetty rakenteita, joihin kuuluu erikoisosastoilla kiinteät terät niitä. Huolimatta sen yksinkertaisuus, ulkoisen ja tekniset tiedot vaihtelevat seuraaviin kriteereihin.

  Tärkein ominaisuus, joka tulee ottaa huomioon valitessaan pingotettu sisäkatto makuuhuoneeseen - materiaalirainan. Ne on valmistettu polyvinyylikloridista (PVC) kalvot tai kankaita.

  Kalvo perustuu vinyyli hitsattu erilliset nauhat. asennus menetelmä vaatii valmistelua ja saatavuus erikoislaitteita - kuumailmapuhaltimella, jonka huoneen kuumennetaan 60 astetta. Tällaisissa olosuhteissa, kaivoa venytetään, minkä jälkeen se jännitetään runkoon.

  Itsekseen PVC elokuvat ovat erilaiset pinnan, mutta yleisin suoritusmuodoissa pidetään kiiltävä, himmeä ja satiini, jotka soveltuvat eri malleja.

  Haitat tämän lajin - selvästi saumalla, erityisesti korkea-kiiltävä pinta, ja alhaisen vastuksen mekaanista rasitusta ja korkeita lämpötiloja.

  Venytys katot on valmistettu kankaalla ovat vakaampia verrattuna edelliseen näkymään, eivät muodosta saumat, mutta samalla korkealla arvo on erilainen. Sillä on muita hyviä ominaisuuksia: kestävyys, ympäristöystävällisyys, kaunis rakenne ja eri värejä.

  Uskotaan, että tällaiset katot "hengittää", mikä on tärkeää viihtyisään makuuhuoneessa. Lisäksi ne voidaan maalata, kun taas PVC-kalvo on päivitettävä vaihdettaessa suunnitteluun. Mutta virtaamisen takaisin alkuperäiseen ulkonäön kudosrainaa ei toimi.

  Siten materiaalin valinta venytys katto on tarpeen aloittaa budjetin haluttu visuaalinen vaikutus ja olosuhteet huoneessa.

  Laji tyypin

  Kaikenlaisia ​​alakattoon kiinnitetään patonkia - profiilia, joka on asennettu kehä huoneen. Kunkin suunnittelun avulla voit luoda enimmäismäärät eri muotoja ja malleja.

  Yhden tason kattoon. Yksinkertaisin versio "ensimmäisen tason monimutkaisuutta." Mutta siinä piilee kauneutta ja käytännöllisyyttä pinnoitteen. On halvempaa rahassa ja ponnisteluja, on pitkä käyttöikä ja helppo huoltaa. Soveltuu minimalistisen pienet sisätilat, joissa ei ole tarvetta keskittyä yläosaan tilan. Mutta vaikka muuten - voit valita kirkkaita värejä, painatus- tai materiaaleja erilaisia ​​kuvioita.

  Monitasoinen kattoon. Toisen ja sitä seuraavien tasojen saavutetaan käyttämällä Kipsilevyjen tai profiileja kireys. Muihin tasot ovat ominaisia ​​suoraan saarekkeita, geometriset, kaarevia muotoja, jotka luoda monimutkaisia ​​muotoinen, sekä väri koostumuksia.

  Akustiikkakattoon. Tällä hetkellä pelastus meluisa naapureita edellä, jotka olivat aina hyppy ja heittää raskaita asioita lattialle. Väliseinän ja jännitys kangas on asennettu kerroksen polyesterikuitua, joka luo vapaan liikkeen akustinen heilahtelut, suojata ei-toivotuilta melua.

  Valitse vaihtoehto ei ole vaikeaa. Esimerkiksi tilava makuuhuone moderniin tyyliin sopivaksi monitasoinen rakenne, joka lisäksi suorittaa näkökyky kaavoituksen, jakamalla huoneen makuuhuoneeseen ja työtila. Huoneessa, jossa matalat katot parempi luopua eristys, joka "varastaa" korkeus seinät.

  Kukin laji alakatot ovat sen hyvät ja huonot puolensa, mutta yritämme yhdistellä tietoja ja varoittaa mahdollisista seurauksista virheellinen asennus.

  Edut alakatot makuuhuoneessa kuuluu:

  - Pitkä käyttöikä, joka voi vaihdella 10 minuutista 15 vuotta, mutta käytännössä voi olla enemmän, varsinkin kun ostaa laadukkaita materiaaleja. Pinta tuote ei pilaa ajan, ja jopa kudos voidaan uudelleen inked. Ainoa ehto - säännöllistä hoitoa.

  - Ympäristöystävällinen. Ja se ei ole pelkästään kudos lajikkeet: Modern PVC-kalvo, jos ne on valmistettu kansainvälisten normien mukaisesti, turvalliseksi terveydelle, ja tämä luku on tärkeä rooli alueella, jossa ihmiset ovat haavoittuvimpia - makuuhuoneessa.

  - Kyky salata pintavikoja tai tekniseen suunnitteluun. Tämä etu ja tärkein etu alakattoon muuntyyppisiin koriste, joka ulottui selviytyä täysin hyvin.

  - Nopea asennus, joka kestää enintään 5-6 tuntia - ennätysajassa! On yhden tason tilat menevät vielä pienempi, sillä ei ole puhdistaa huoneen roskia.

  - Erilaisia ​​suunnittelu - kaikenlaisia ​​värejä, kuvioita, kuviot, joka sopii lähes mihin tahansa makuuhuone sisustus. Kiiltävä pinta on kuvioitu tai monotoninen käytetty pinnoite modernia tyyliä, mutta perinteistä jopa himmennetty kangas, tai jopa tulostus kattoon Sikstuksen.

  Lisäksi haluaisin mainita tärkein "ammattilaiset" PVC-kalvo - edullinen ja kyky säilyttää kosteutta. Haitat taustalla ansioita ei näytä niin pelottava, ne myös vaihtelevat materiaalista riippuen.

  Ehkä joku oli kuullut tarinoita siitä, miten yksinkertaista liikkeen korkea huonekaluja johtaa repeämä kankaan kattoon, tai samppanjakorkki vahingossa murtautuivat ohut materiaali. Nämä "kauhu" viittaavat PVC-kalvo, joka ei ole suurta lujuutta. Välttää epämiellyttäviä tilanteita, valitse kangas vaihtoehtoja.

  Sama koskee täydellistä tiiviste, joka toisaalta säästää vedenpaisumuksesta, ja toisaalta - ei anna ilmaa huoneeseen. Ostaminen kankaat riistää ensimmäisen eduista päättää toisen haitta.

  Mutta suurin osa tarinoista liittyvät seuraukset virheellisestä asennuksesta: notko, "romahtaa", jne. Välttää epämiellyttäviä tuloksia, on parempi hakea apua ammattilaisilta, sillä asennettaessa on tärkeää ottaa huomioon kaikki vivahteen, että ei ole varaa tulokkaita.

  Hän käsitellyn teknisistä kysymyksistä, voit mennä erilaisia ​​ulkoisia Sisäkattojen makuuhuonetta ja niiden suunnittelun mahdollisuuksia.

  Yksinkertainen sileä katto, valmistettu yksivärinen - se ei ole hieno tai rajoituksia budjetin ja tyylikäs ratkaisu lähes kaikkiin sisustus, tarjoaa visuaalisen puhtauden ja väljyys huone. Vaihtelua, valitse kiiltävän pinnan, joka, kuin peili heijastaa huoneen. Matt lisää kurinalaisuutta ominaisuus klassisen tai skandinaaviseen tyyliin.

  Mahdollisuudet eivät rajoitu tulostaminen: se voi olla realistinen kukkia, tähti tai päivällä taivaalla. Erittäin sopiva makuuhuoneessa näyttää abstrakteja kuvioita, jolla voit simuloida nouveau ja itämainen tyyli.

  Väri venyttää katto makuuhuone

  Siirryn suoraan makuuhuoneeseen, toteamme, että väri katon avainasemassa suunnittelussa tilaan. On suositeltavaa valita coloristic ruumiillistuma esitetty alla.

  "Terse" värit eivät houkuttele liikaa huomiota yläosaan huoneeseen, niin että ne täydentävät toisiaan harmonisesti. Nämä sävyt kuuluvat perinteinen valkoinen, tyylikäs harmaa ja lempeä beige. Heidän tärkein etu on, että ne on helppo yhdistää lähes kaikki värit sisustus, niin yleispätevä ratkaisu.

  hieman erilaisia ​​auttaa tekemään rauhoittava pastelli paletti, joka vastaa sävy joidenkin elementin sisä- tai sopusoinnussa sen kanssa. Siten katto makuuhuoneessa voimistuvat, säilyttäen "stealth".

  Keskittyä jännitys kattoon makuuhuoneessa ei vain monitasoinen tuotteen, mutta myös käytön kirkas, kylläiset värit, jotka tasapainottavat valkoinen sisustus.

  Valaistus Sisäkattojen: Vaihtoehdot

  Valaistus makuuhuoneessa pitäisi suunnitella etukäteen, sillä asennuksen jälkeen jännitteitä katon se on ongelmallista. Alkaa kiinnittää huomiota valittaessa lamput, erityisesti PVC-kalvo. Se seikka, että tämä materiaali on riittävän herkkä ja ei siedä korkeita lämpötiloja, joten ei osta hehku- ja halogeeni. Edullisempia tyyppiset LED tai energiansäästön.

  Kattoon, voit käyttää useita valaistusjärjestelmiä. Ensinnäkin perinteinen valolähteitä - kattokruunu joka antaa hajavalon. Tämä on tärkeää makuuhuoneessa luoda rento ilmapiiri, sekä korostaa piirustuspohjassa, jos se on.

  Toiseksi mielenkiintoinen vaikutus saavutetaan valaistuksen kattoon kehä. Ainoa negatiivinen - se määrittelee selvästi tilaa, mikä ei ole toivottavaa huoneelle pienellä alueella.

  Kolmanneksi puku valonheittimet koko pinta vaihtoehtona valaistus. Mutta ne voidaan asentaa joko paikallisesti tai muodossa geometrisia muotoja.

  Toinen alkuperäinen ratkaisu, joka sopii makuuhuoneeseen - järjestelmä "tähtitaivas". Mutta se vaatii asennuksen lisäkoulutuksen: perforoinnissa terä asettaa monia valonlähteet, ja kuva itsessään on jo projisoidaan elokuva.

  Venytys enimmäismäärä pieni makuuhuone

  Venytys katot on asetettu hieman kustannuksella korkeus seinät, ja tämä on hyväksyttävä. Lisäksi pieni makuuhuoneen katto on osa, joka voi olla visuaalisesti vähentää tilaa, jos et noudata näitä suosituksia.

  Pääsääntö - valitse valo neutraalit värit, älä luo rajoja huoneessa. Parempi pysyä yksinkertainen yhden tason muodossa, sekä materiaalina ottaa PVC elokuvan kiilto vaikutus, mikä jos jatkaa huonekorkeus sen heijastus. Sen sijaan, massiivinen kattokruunut - pisteen valojärjestelmä, joka muodostaa pehmeän hajavalon.

  Tietenkin voimme ja tehdä ilman alakattojen, jos pelkäät, "ottaa" ylimääräiset neliön kuvamateriaalia, mutta joissakin tapauksissa se on yksinkertaisesti välttämätöntä: epätasainen pinta, läsnäolo ulkoisen viestinnän tai erityinen suunnittelu tarpeisiin. Vaan tarjota yksinkertainen, minimalistinen muoto, et voi murehtia huoneen alueella.

  Alakatot makuuhuoneessa - Kuva

  Toivomme, että materiaali on auttanut sinua ymmärtämään ominaisuuksia alakatot. Osoittamaan vaihtelevuus visuaaliset ratkaisut ja miten ne näyttävät sisätilojen makuuhuone oikeita esimerkkejä - olemme valmistaneet valikoima värikkäitä kuvia. Hyvää katselu!

  Alakatot makuuhuoneessa: 60 moderni variantteja, valokuva sisätilassa

  Alakatot makuuhuoneessa paitsi vähentää aikaa korjata, mutta myös auttaa visuaalisesti säätää huonekorkeus, lisää hänen valoa luoda kodikas tunnelma, ja jopa kääntää standardi huone epätavallinen tilaa, esimerkiksi painamalla.

  Valitaksesi oikean enimmäismäärät makuuhuoneessa, sinun täytyy olla selvillä siitä, mitä vaikutuksia haluat saavuttaa. Jos käytössäsi huoneen matalat katot ja pienet ikkunat, se voidaan tehdä kevyempi ja käyttämällä kiiltävä valkoinen katto.

  Liikaa tilaa voidaan tehdä mukavampaa ja kammion käyttämällä himmeä Canvastaulu tummia sävyjä. Monitasoinen katot antaa mahdollisuuden järjestää tilaa, ymmärtää mielenkiintoisia valaistus järjestelmä luo odottamattomia vaikutuksia. Mahdolliset vaihtoehdot.

  Variantteja venyttää katto makuuhuoneessa

  Suunnittelun, katot voivat olla kolmenlaisia:

  • sisarukset,
  • kahden tason,
  • layered (kolme tai enemmän tasoja).

  Asennettaessa mitään ylärajaa "sedayutsya9raquo; arvokas senttimetriä huonekorkeus. Jos katto on yhden tason, tappio on viisi vaille seitsemän senttimetriä, katto kolmen tason "otberet9raquo; kahdesti. Tämä tulee ottaa huomioon suunniteltaessa korjauksia.

  Yksitasotasapainotus alakatot makuuhuoneessa kaikenkokoisten näyttävät tyylikäs ja moderni. Pieniin tiloihin ja matalat katot on luultavasti paras ratkaisu. Sopivia yhden tason malli kaikille sisustustyyleihin, ja erottuu edukseen muihin budjetin hinta.

  Siinä tapauksessa, jos huone on melko suuri, kaksitasoista katot makuuhuoneessa apua havainnoida toimintayksiköiden, esimerkiksi lukualue, toimisto, tai pääalue - unelma. Tällöin lehtiä, jotka sijaitsevat eri korkeuksilla, ja voivat erota rakenteeltaan ja väriltään.

  Complex monitasoinen rakenne, joka käsittää kolme tai useampia lentokoneita, joita käytetään laajoilla alueilla makuuhuoneet, kun he haluavat varattu unen alueella, joten se intiimimpi.

  Rakenne materiaalin venyttää katto makuuhuoneessa

  Käytetyn materiaalin valmistuksessa alakattoon voi vaihdella tekstuuri pinnan. Kolme niistä:

  Kiiltävä sisäkaton makuuhuoneessa joskus kutsutaan lakka - sen pinta on erittäin suuri heijastuskyky verrattavissa peili - jopa 90%. Leveä huone matalat katot, siitä tulee visuaalisesti kahdesti käytettyinä koristeluun kiiltävän katon maalaus. Kasvaa ja valaistus.

  Näyttävät hyvältä makuuhuoneessa matta katot - klassinen versio, joka sopii kaikille, poikkeuksetta, sisustustyyleihin. Ulkoisesti, tällainen katto ei eroa tavanomaisista, voidaan tehdä mikä tahansa väri.

  Heijastava matta kerroin on pieni, mutta ne ovat hyvin hajottaa valon tasaisesti jakaa sen huoneen poikki. Iso plussa, varsinkin klassisen sisustus - ei häikäisyä, murskaus huomiota. Lisäksi se on budjetti vaihtoehto kaikkien saatavilla.

  Satiini katot ulkonäöltään samanlaisia ​​kuin tavanomaiset läpinäkymätön, mutta niiden pinta on silkkinen. Se jäljittelee tekstuuri luonnollisen kudoksen. Heijastuskerroin sitä suurempi kuin mattapintainen, mutta samalla se ei häikäisyä ja estää hahmottaa sisustus.

  Mahdollista yhdistää kaksi kuvioita monitasoinen katot - osa, joka sijaitsee välittömästi yläpuolella makuutilasta voidaan muodostaa kiiltävä materiaali ja muu katto - himmeä.

  Väri venyttää katto makuuhuoneessa

  Värin valinnalla on noudatettava kolmea perussääntöä:

  1. Väri katon pitäisi olla sopusoinnussa muiden värien sisätilojen huoneen;
  2. Värin tulee olla myönteinen vaikutus psyykeen;
  3. Väri on valittava ottaen huomioon mieltymykset omistajien huoneen.

  Klassinen versio - valkoinen. Hän täydellisesti yhdistää muihin väreihin antaa tunteen puhtauden, visuaalisesti lisää tilaa. Kuitenkin joissakin tapauksissa, valkoinen voidaan pitää liian kylmä ja epämiellyttävä, "ofitsialnyy9raquo; väri.

  Sininen, vihreä ja vaaleanpunainen sävyjä on rentouttava vaikutus, ja on siksi hyvin huonetta. Punainen, oranssi ja keltainen väri, erityisen kirkas, kiihottaa hermostoa, niin se on yleensä tilat on tarkoitettu rentoutumiseen, älä käytä niitä. Ruskean sävyjä voi olla laskeva vaikutus psyykeen, sekä musta.

  Suunnittelijat kehotetaan ottamaan huomioon vaikutukset väriä tilan hahmottamiseen kokonaisuutena.

  • Alhainen katto makuuhuoneessa on kevyt, ja lattia - tumma, tämä "lisää korkeutta."
  • Liian korkea katto on parempi tehdä pimeässä välttää vaikutus "kolodtsa9raquo-room;.
  • Jos ikkunat pohjoiseen päin, mieluiten lämpimät värit kattoon ja päinvastoin.
  • Pienet huoneet voi olla valmis samanvärisiä, mutta sävy on muuttunut pimeässä huoneessa alakertaan kevyempi yläosassa.
  • On myös tarpeen käyttää esille listoja jakoa tilaa.

  Lisäksi yksiväristä, voidaan käyttää makuuhuoneessa katto valokuvatulostuksen, jonka avulla voit luoda yksinomainen sisätilat ja toteuttaa kaikkein odottamattomia fantasioita. Valinta maalauksia, viedään kankaaseen venyttää, se ei ole erityisen rajoitettu. Kuitenkin ajatellaan, että ajan mittaan ne voivat kyllästyvät ja sitten muuttaa kattoon, mikä on melko kallista.

  Makuuhuone muotoilu Vetokatto

  Tämän tyyppinen katto voidaan käyttää lähes minkä tahansa tyylin - vain valita oikeanlainen kangasta. Alla tarjoamme hakutyypeissä enimmäismäärät eri tyylejä.

  • Classic. Matta tai satiini kangas valkoinen ja luonnonvalkoinen, norsunluusta, väri, kerma, maito, kylmä lumi sävyjä. Sitä voidaan käyttää yhden tason ja monitasoinen katot, mutta etusija annetaan yksivärinen versiot.
  • Moderni. Matta kangas kirkas värien mittakaavassa muun sisustuksen. Käytä yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja luoda enimmäismäärät eri tasoilla.
  • Minimalismia. Pääsääntöisesti valkoinen matta tai kiiltävä katto. Mahdollisen kontrastin suhteessa seiniin - mutta vain jos koko tilojen avulla.
  • Moderni. Kiiltävä katot, maalattu eri väreillä sekä fotoprint. Sallittu monitasoinen katot.
  • Parvi. Matt katto fotoprint "tiili", "vanha hallitus" tai "käännä betoniin." Tällaiset katot tehdään vain yhden tason.
  • Ethnics. Satiini katot, vastinetta sävy sisustus, etninen tyylejä tekee siitä ilmeikäs. Sallitut runsautta sekä koriste-elementit tarvittaessa tyyliin.

  Valaistus makuuhuoneessa Vetokatto

  Light - ohut työkalu, jolla voi vaihtaa mielialan sisustus, osoittaa sen vahvuudet ja piilottaa heikkoudet. Viime vuosina sitä pidetään klassikko valopiiri, joka sisältää kolme valaisintoiminnan: alkuun, täytevalo, keskilinjalla - seinävaloja, ja "nizhnee9raquo; valaistus sisältää lattiavalaisimet ja pöytälamput. Lisäksi, voi olla lisäyksiä, kuten huonekalujen valaistus, osien seinien ja jopa lattia.

  Valo vaihtuu visuaalisen tilan koko, jotta se isompi, korkeammalle, tason osuus. Useita lamppuja on järjestetty lyhyen sivun, visuaalisesti pidentää sitä. Liian kapea seinä näyttää laajempi, jos valitset sen kirkkaan valon. Kaikki nykyaikaiset laitteet, joissa on kevyttä työtä järjestelmiä ja luomaan erilaisia ​​valaistusta voidaan käyttää siinä tapauksessa, että enimmäismäärät makuuhuoneessa - jännitystä.

  Huomautus: Hävitä sipulit - ne antavat pois liikaa lämpöä ja sillä voi olla negatiivinen vaikutus PVC-kalvo. On parempi valita LED tai energiatehokas moderni lamput.

  Classic kattokruunu voidaan asentaa mihin tahansa stretch kattoon, yhdellä ehdolla - sivusto olisi määritettävä etukäteen, ennen lopullista asennusta.

  Valonheittimet, Spot - täydellinen asennus alakattoon, mukaan lukien - on venyttää. Sisäänrakennettu valaistus makuuhuoneessa alakatot voidaan allokoida desk tai pukeutumistila. Niitä käytetään luomaan ja täyttää valoa, ja eristämiseksi yksittäisten osien tilat, ja korostaa jako toiminnalliset alueet.

  On mahdollista saada aikaan sisäkaton makuuhuoneessa taustavalo, joka asennettu erityinen laatikko kehä koko huoneen. Epäsuorasti hän LED nauha luo vaikutus "paryaschego9raquo; katto ikkunat, jotka visuaalisesti lisäävät huoneen korkeutta. Laatikko voidaan korvata erityisellä polystyreeniä räystään.

  Valo piiri on suunniteltu erityisesti kattoon. Vuonna kankaalle tehdään reikä - tulevaisuudessa "zvezdy9raquo, ja katto valonlähteitä asennettu.

  Kuvia alakatot sisätilojen makuuhuone

  Kuva 1. yläpuolella suuri soikea pedin venyttää katto-osa on muodostettu vuode, ja on sama väri kuin hänen tekstiilit.

  Photo 2. Tämä makuuhuone on luopua keskeinen lamppu - valopilkuista on asennettu kattoon ympäri huonetta ja täydennetty tuulettimet ja pöytälamput.

  Kuva 3. Valokuvien tulostaminen katossa kuvaavat yötaivaan pilven avulla voit luoda romanttisen tunnelman.

  Valokuva 4. Tumma kiiltävä katto näyttää korkeampi, lisäksi lisää äänenvoimakkuutta huoneen ja sen syvyys.

  Valokuva 5. Trey katot voit korostaa makuutila ja visuaalisesti lisätä huonekorkeus.

  Photo 6. Yhdistelmä kiiltävät ja Mattapinnan korostaa pelin määrien ja luo ajoneuvoon tarpeellinen monimutkaisuus ja syvyys.

  Valokuva 7. kukkivat kukat kattoon, jotta vieraat makuuhuoneen ripaus romantiikkaa.

  Kuva 8. riippuvat lampun keskellä kiiltävä pinta kattovaloon ja lisää kiiltoa.

  Photo 9. Väri pääosan venyttää katto tukee värit huonekalut ja makuuhuoneen tekstiilejä.

  Kuva 10. Trey katot valkoinen mahdollistaa visuaalisesti lisäävät huoneen korkeutta.

  Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

  Alakatot makuuhuoneessa: 50 Ideat

  Kiitos sen houkutteleva ja tyylikäs ulkonäkö katot käytetään lähes missä tahansa ympäristössä. Niistä tulee alkuperäinen lisäys kunkin sisustustyyleihin.

  Lisäksi erilaisia ​​malleja voit täysin muuttaa tunnelmaa huoneeseen ja säädä tilan hahmottamiseen.

  Alakatot makuuhuoneeseen, kuten näkyy seuraava kuva, näyttää hyvin viihtyisä ja rauhoittava. Ne täyttävät huoneen lämpöä ja hellyyttä. Luovat vaikutelman keveydestä ja ilmavuutta.

  Ei viimeinen rooli on ja käytännöllisyys. Koska ne on helppo poistaa mekaanisia vaurioita, ne pystyvät kestämään veden paine voimalla 100 litraa 1 m 2.

  Mutta katsotaan ymmärtää aluksi, mitä materiaalia on parasta käyttää kattojen makuuhuoneessa.

  Päätyyppiä alaslasketut katot

  On olemassa useita erilaisia ​​jännitteitä pinnoite:

  Tyypin mukaan käytetty materiaali:

  • Kangas maalauksia. Ne on valmistettu erityisen synteettistä kuitua, joka vuoksi lujuus, saastumisen kestävyys ja erinomainen ulkonäkö jalostettu kyllästetty. Tämä materiaali ei ole liian elastinen, mutta todella tukeva ja toimiva.

  On syytä huomata, että nykyaikaisia ​​materiaaleja kattoon - on täysin vaaraton ihmiselle. Ne eivät sisällä myrkyllisiä tai allergisia reaktioita herättävä aineita.

  Lisäksi ne ovat hyvin tuuletettu ja älä turmele lämpötila laskee. He eivät ime hajuja, helppo puhdistaa ja säilyttää luonnollisen värin.

  Tyypin mukaan kankaan jännitteitä päällysteiden päästää saumaton. Ne koostuvat yhdestä kappaleesta materiaalia. Tähän mennessä suurin käytettävissä rainan leveyden on 5 metriä. Niiden asennus on käytetty kahta tai useampaa elementtiä, jotka ovat yhteydessä toisiinsa.

  Normaalisti tämä tekniikkaa käytetään erittäin suuret huoneet. Ja kytkentä menetelmässä käytetään nykyisen firmware tai tietyntyyppisiä liimaa.

  Ei ole olemassa selkeitä sääntöjä siitä, mitä varjossa kansi näyttää hyvältä missä tahansa tilanteessa. On aina paikka mielikuvitusta tai rohkeita eklektinen ratkaisuja, joka täysin muuttaa tilan hahmottamiseen.

  Voit valita kannen vastaamaan yleisväriä joka hallitsee huoneeseen. Esimerkiksi huoneen beige seinät ja vaaleanruskea huonekalut, katot voivat olla maitoa tai valkoinen.

  Jos klassista muotoilua massiivinen tummat puukalusteet ja suuri koriste-elementit sopivat mattapinnan viinin, sininen, tumman harmaa, violetti tai malakiitti sävyjä.

  Älä pelkää pimeää sävyjä. Jopa tuttu musta väri saattaa näyttää uskomattoman kallista ja näyttävää, jos syke sen kiiltäväpintainen ja seinät maalattu leveä raidat.

  Se näyttää hyvältä ja vastakkaisia ​​yhdistelmiä. Sapphire mielenkiintoinen katto lähti sisustus pastellisävyillä. Mutta vaaleanpunainen väri lisää ripaus romantiikkaa teräs-, hiili- ja suklaan sävyjä suunnittelussa huoneen.

  Kaikkein intohimoinen väri - punainen, soveltuvat myös erittäin hyvin makuuhuoneeseen. Se luo tunnelman emansipaatiota, herättää halun.

  Hänen kanssaan huone ei koskaan tylsää ja tavallista, koska se liittyy rakkautta ja tunnetta juhla.

  Kaikkein rauhoittava ja suorastaan ​​meditatiivinen ominaisuudet ovat vihreitä.

  Sinun tulisi kuitenkin tarkistaa, että sisätilojen makuuhuoneessa käytetään yksinomaan luonnollisia sävyjä: bambu, oliivi, suo, kalkki, parsa ja minttu.

  Toisiinsa, ne pystyvät luomaan vaikutelman aidosta yhtenäisyyttä luontoon. Mikä toimii paljon paremmin kuin perinteiset menetelmät rentoutumista.

  Miten "voittaa" yhden tason katot

  Tällaiset katot ovat kiinteä raina, joka on järjestetty samalla tasolla koko pituudelta, rinnakkain Main kattoon. Ne sopivat hyvin suppea sisustetut huoneet art deco tai "parvi".

  Tässä tapauksessa on tarpeen valita mattapintainen kangas, joka kattaa kaikki koska se näyttää huomaamaton ja palvelee kunnollinen huomiota yksityiskohtiin missä tahansa ympäristössä.

  Se voi olla joko yksivärinen tai koristaa lumoava kuvioita tai malleja.

  Uskomattoman viileä näyttää kattoon ikään kuin "flow" on yksi seinä. Tämä kurssi voit poistaa rajoja tilaa, joten se syvemmälle ja todella ainutlaatuinen.

  Pinnoite ei näyttänyt tylsä ​​ja arkipäiväinen, on tarpeen huolehtia mielenkiintoinen lampunvarjostin, joka koristaa kattoa. Se voi olla pyöreä tai kupolin muotoon, hapsut koristaa, maalata, lasimaalauksia.

  Tämä päätös tulee muuttamaan tavallisen yläraja hyvän taustan, jota vasten kaikki värit upealta, ja linjat ja yksityiskohdat - selkeästi ja havainnollisesti.

  Joissakin tapauksissa monitasoinen kattavuus - on paras ratkaisu makuuhuoneeseen

  Monikerrospäällysteitä ovat useita yksittäisiä elementtejä, jotka on erotettu väliseinillä erityisiä puusta tai kipsilevyä.

  Tämäntyyppinen suunnittelu käytetään suurissa tiloissa. Loppujen lopuksi tämä katto on melko raskas rakentaminen. Niin, se kätkee korkeuden ja on otettava tämä huomioon.

  Kaksitasoinen alakatot makuuhuoneessa, kuten nähdään edellä valokuvan, voit voittaa, yhdistämällä kaksi vastakkaista sävyjä. Esimerkiksi violetti ja keltainen, vaaleansininen ja oranssi, mandariini, tumman harmaa, musta ja valkoinen.

  Tähtitaivas on yksi yleisimmin käytetty vaihtoehdot. Tämä johtuu siitä, että se on orgaanisesti näyttää mihin tahansa makuuhuoneeseen: pariskunnille rakastunut tai lastentarha.

  Näitä eläviä ja todella tilaa vaikutus saavutetaan yhdistämällä kahden elementtejä. Lumoavaa sinivioletti tausta ja kaoottinen sironta valovoima tähteä eri halkaisijat.

  Jotkut heistä näyttävät siltä kuin ne sijaitsevat tuhansien kilometrien päässä. Toiset etualalle, täyttämällä heidän ylellinen säteily ympäri.

  Tämän tyyppinen päällyste voidaan levittää puhtaan valkoinen makuuhuoneessa joitakin jäljittelemätön aksentti, ja huoneen tyydyttyneitä sävyjä.

  Riippuen ympäristöstä tällaisten "tähti" katto näyttää vaimennettu tai poikkeuksellisen ilmeikäs.

  Mutta ei siinä kaikki. Jos et ole tyytyväinen standardin kuva taivaankappaleiden, luoda oman, alkuperäisen tähtiä ja planeettoja. Leikkiä tyylikäs väriyhdistelmiä, harkitse radikaalisti uusi kokoonpano, luoda taideteos.

  Koostumus laimennetaan nämä valonheittimet. Ne lisäävät syvyyttä ja tarvittavassa määrin tämä laulu enemmän filigraanityö koruja ja tarkka.

  Mitkä kuvat valita tulostettavaksi kattoon makuuhuoneessa?

  sinun täytyy valita ei ole liian kirkas, jopa filosofinen tulostettavat kuvat katossa makuuhuoneessa. He tuovat huoneeseen oikeaan tunnelmaan, joka räätälöidään nukkumaan ja rentoutumista.

  Tyypillisesti etusija annetaan luonnollisista syistä. Luvut auringonlasku kuva, väri, talvella metsässä, vedenpinnan - nämä ovat tärkeimmät tulkinta tämän teeman.

  Pääsääntöisesti kuvia ei pitäisi olla aggressiivinen tai oversaturated on monia yksityiskohtia vastakkaisia ​​sävyjä. Se häiritsee tai jopa ärsyttää teitä rankan työpäivän.

  3-D kuvat ovat aina näytti hyvin suuri ja vaikuttava. He eivät yksinkertaisesti voi jäädä huomaamatta, koska selkeitä ja huolellinen piirustus pienimmät yksityiskohdat ja saatavuus realistinen kokoa.

  Yksi parhaista vaihtoehdoista makuuhuoneessa, voit merkitä yksittäisiä esineitä on neutraali tausta: pisara kun sen putoamisen veden pinnalla, auringon häikäisyn, erilaiset mosaiikit.

  Rakastava parit pitäisi ajatella kuvaelementtejä, muistuttaa ensimmäinen päivä tai romanttista tapahtumaa.

  Kaunis enimmäismäärät makuuhuoneessa - se on ennen kaikkea ne, jotka kantavat sinua aamulla. Niiden pitäisi olla miellyttävä silmään, herättää sinussa miellyttäviä muistoja ja vilpitöntä iloa.

  Venyttää kansi on kolmenlaisia:

  • Matt. Perinteisin versio kansi, joka yleensä valita klassinen muotoilu. Heillä on karhea pinta, joka muistuttaa valkaistu pinnoite. Tarjota huone kuoritus rauhallisuutta ja pehmeyttä. Kankaat tämäntyyppistä hyvin salata mahdollisia väärinkäytöksiä. Lisäksi ne ovat edullisin kustannuksin.

  Niiden valinta riippuu ominaisuuksista huoneen. Kiiltävä pinnoite visuaalisesti laajentaa tilaa, joten ne pitäisi ehdottomasti käyttää pienissä, huonosti valaistussa huoneessa.

  Mattemaalauksia hyvännäköisen tilava, aristocratically sisustetut huoneet. Ne pehmentävät tilaa ja tehdä siitä entistä rento ja täyteläinen.

  Satin sama katon - sopii itämaistyylisessä sisätilat. Ne ovat edullisia etsiä runsaasti alkuperäisiä ja tekstiilit, käännä huone todelliseksi telttaan.

  Ne ovat välttämättömiä koristamaan huonetta modernia tyyliä, jota arvostetaan yksinkertaisuus muodot ja läsnäolo elementtejä innostukaan. He eivät kuormita tilaa liiallisen jäykkyyden, mutta tukee vain yleinen ajatus suunnittelun.

  Emme vain laittaa yhdessä sinulle monia kuvia. On erittäin tärkeää nähdä esimerkkejä siitä, miten muut ihmiset tekevät tällaista katot ja miten ne näyttävät lopulta sisätilojen makuuhuoneeseen.

  Millainen valaistus pitäisi poimia katoissa?

  Yhtenäisen tason sileä katto tulee yksi suuri lamppu, sijoitetaan huoneen keskelle. Ansiosta valo loistaa tasaisesti pintapäällysteen.

  Ja joustavat kankaat pieniä kuvioita, ja erityisesti 3D-kuva, on tarpeen valita täplät samankokoisia. Niiden oikea sijoittelu riippuu käsitys kuvan, säilyttäen sen mittasuhteet, värit ja oikea määrä.

  Mielenkiintoista se näyttää ja yhdistelmä lamppujen eri kokoisia ja muotoisia, mutta teki samalla tyylillä. Ne soveltuvat monikerrosrakenteita.

  Esimerkkinä voidaan ajatella epäsymmetrinen kierroksen lamput Pastellisävyin joita käytetään sisätilojen sarjakuva teema. Ne muistutetaan planeetan ja luoda todella maaginen tunnelma.

  Jos huoneessa on räystään, riittää tehokas ratkaisu voidaan pitää LED-taustavalo. Rauhoittava hehku, tuskin havaittava koska verhot, näkyy kattoon, ja täytä makuuhuoneessa värikäs ilotulitus.

  On tärkeää muistaa, että kattokruunu on jännitys kattoon makuuhuoneessa, kuten nähdään kuvan, tulisi sijoittaa niin, että sen pinta ei ole ylikuumentunut.

  Tämä on tärkeää, sillä pinnoitteen kalvo voi muuttaa muotoaan merkittävästi korkean lämpötilan altistumista.

  Tämän välttämiseksi on tarpeen käyttää hehkulamput jopa 50 wattia. Ja se on parempi valita loistelamppujen erityistä heijastimet. He pääse lämpenemään liikaa pitkänkään käytön ja eivät vahingoita tällaista kattoon.

  Välinen etäisyys valaisimet, koosta riippumatta, tulisi olla noin 25 senttimetriä. Jos me järjestämme niitä useammin, tummuminen voi tapahtua pinnoille.

  Jännitys päällysteen eri tyylejä sisätila

  Päällysteet valitaan riippuen sisustustyyli kussakin tapauksessa. Mutta on olemassa joitakin voittavat vaihtoehtoja, jotka ovat aina alkuperäisiä ja yksinkertaisesti moitteeton.

  Modernille dynaaminen tila voidaan valita monofonisia kiiltävä pinta. Vaihtoehtoisesti pieni väri aksentteja johonkin nurkkaan tai keskelle koostumus

  Koska tällainen kohde voi olla siluetti eläimen tai linnun, sironta pieniä esineitä, tai oksa kirsikankukkia. Tällainen suunnitteluratkaisu näyttää hienostunut ja todella tyylikäs.

  Sillä klassinen tyyli ominaisuus on käytössä beige, ruskea ja harmaa väri - vaimennettu, herkullinen ja kutsuva.

  Vuonna makuuhuoneessa voit nähdä maan kattoon muotoilu olki jäljitelmä. Mutta "Provence" varmasti miellyttää sinua koriste pieniä kukkia persikan tai keltaisella pohjalla.

  Empire mieluummin massiivinen muotoja ja isokokoiset. Täällä, mahdollisimman hyvin, muuten putoaa kuva jäljennöksiä maalauksia kuuluisa italialainen ja ranskalaisia ​​taiteilijoita.

  Barokki stukki kuva hyödyllistä tai pitsiä. Tällaisessa suunnittelu on erittäin arvostettu läsnäolo kultaa ja hopeaa aksentti, sekä monimutkainen mosaiikki.

  Mutta Konstruktivismi täydennetään kannet tilavuudessa muodossa kuvion muodossa tukkien tai puiset palkit. Tämä johtuu siitä, että tämä tyyli vaatii vähintään useita lisävarusteita ja käytännön soveltamisen kaikkien osien sisustus.

  Design alakatot makuuhuoneessa, kuten näissä kuvissa, on oltava sellaisia, että ne tarjoavat todellista esteettistä nautintoa.

  He voivat tehdä tilaa visuaalisesti jalompi, rikkaita ja yksinkertaisesti vertaansa vailla.

  Tällaiset sisäkattoverhoukset ovat olennaisesti erilaisia ​​arvo useista syistä:

  • kankaalle kokoa. Tietenkin isompi se on, sitä korkeampi on sen arvo.
  • Päällyksen tyypistä. Kiiltävät kankaat arvostetaan enemmän kuin matta ja satiini koska niillä olevat kuvat näyttävät realistisempi ja värikäs.
  • Saatavuus ja kuvaformaatti. Lisäksi kustannukset loppusuoralla katto vaikuttaa monimutkaisuus kuvan valitsemanne.
  • Runsaasti värejä, suuri määrä pieniä osia, mikä tekee tarvetta monimutkaisen leikkiä valon ja varjon - kaikki asiat, ja sinun pitäisi ottaa tämä huomioon, kun koristelu kunkin yksittäisen tilan.

  Näin voit hävitä oma budjetti. Ja saat mitä haluat kohtuulliseen hintaan.

  Vinkkejä suosittu suunnittelijat valinnassa tyyppi ja suunnittelu kattaa makuu

  Trendikkäimmälle sävyjä viime vuosina ovat "viininpunainen", syvä keltainen, laventeli, karpalo, lämmin vaaleanpunainen. Niiden sisätilojen turvallisesti käyttää pääasiallinen sävy tai korostus mehukas.

  Niissä yhdistyvät täydellisesti kaikki perus sävyjä, luo kokonaan uutta tilaa kuvaa.

  Lisäksi todella muodikas ja satunnaisia ​​ratkaisuja tulisi harkita valitsevat ns "kuvioitu" venyttää kattoon. Tämä pinnoite, joka simuloi tällaisten aineiden mokka, nahka, sametti, marmoria, kiveä, lasia.

  Tällaiset rainoja virheetön ulkoasua toimistoissa ja olohuoneisiin. Kuitenkin makuuhuoneessa, ne voivat olla "hänen" paikalla, jos valita oikeat värit ja orgaanisesti yhdistää sen muiden osien sisustus.

  Jos halutaan asentaa kuvan pinnalle rainan, suunnittelijat suosittelevat symbolinen piirustuksia tai kuvioita, jotka ovat ominaisia ​​tiettyjä kasveja ja ovat niiden historiaa.

  Kuvitella, miten liikkuvat näyttää kaksi kättä ojossa toisiinsa ystäville. Tai pari joutsenta tai kenties Afrikkalainen kuviot, jonka tarkoituksena on suojata parin kaikkien vastoinkäymisten.

  Lopullinen päätös on tietenkin sinun. Mutta muista, että tahallinen ja hyvin suunniteltuja kokeita johtavat yleensä täydellisen tuloksen. Joten älä pelkää murtaa stereotypioita ja olla avoin luovuuteen.

  Suositukset Vetokatto hoitoa

  Huolimatta siitä, että tällaiset päällysteet pidetään varsin oikukas, hoitaa niitä on vain muutamia perussääntöjä. Noudattamalla niitä, voit pitää moitteeton näkymä pinnoitteen, sen eheys ja puhtautta.

  • Käytön aikana hankausta, se ei jätä pieniä vaurioita pintaan pitäen nykyisten piirustus terävä ja rikas.
  • Tarvittaessa märkä puhdistus, käyttää. Mutta erityistapauksissa kiillotusaineet soveltuvat hoitotuotteet.
  • Vältä hyvin hankaavia tuotteita, jotka sisältävät ne, jotka sisältävät alkoholia tai happoa. Ne voivat vahingoittaa kuvan laatu, mikä on vähemmän kirkkaita ja yksityiskohtaisia.
  • Ei ole tarpeen painaa voimakkaasti pinnalla verkossa. Se voi vahingoittua, joutuisi kosketuksiin väärinkäytösten tärkeimmistä kattoon.
  • Lisäksi se voidaan tehdä, jos tämä putki tuoda laitteen lähelle rainan pintaa.
  • Emme suosittele harjat ja muut laitteet ja tarvikkeet.

  Tällaiset päällysteet eivät saa tuottaa voimakas mekaaninen vaikutus. Vaurioiden välttämiseksi ja merkittävää deformaatiota, raina voidaan poistaa, kun korjaus- tai rakentaminen.

  Tämä pitää sen hyvässä kunnossa, jolloin pinta sileä ja pölytön.

  Kuvia alakatot makuuhuoneessa, joka näkyy internetissä, varmista, että päällyste - todellinen ylellisyyttä. Ne ovat aina virkistävä tilaa, näyttää erittäin jalo ja kallis.

  Pitäisikö vedän katot keittiössä? Sitähän neuvoja suunnittelijoille.

  Mielenkiintoisin suunnitteluideat yhdistettynä kattojen sisätilojen olohuone, makuuhuone ja keittiö.

  Yksityiskohtainen analyysi etuja ja haittoja alakattoon kylpyhuone ja WC.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  30 − 24 =