Alakatot makuuhuoneeseen kuva

Alakatto makuuhuoneessa (65 kuvat)

 • Suunniteltaessa sisustus tänään, kiinnitämme huomiota tähän näennäisen huomaamaton yksityiskohdat, kuten kattoon. Lisäksi standardin täyteainetta, joka ei ole paljon kätkee puutteita, erilaisia ​​visuaalisia vaihtoehtoja on keskeytetty rakentaminen. Asennus ei vie paljon aikaa, vaan määrittää suunnittelun ja teknisiä kysymyksiä ei kunkin omistajan. Yritämme ratkaista mysteerin kertomalla alakattoon makuuhuoneessa - paikka, jossa jokainen yksityiskohta on tärkeä!

  Alakatto - eräänlainen keskeytetty rakenteita, joihin kuuluu erikoisosastoilla kiinteät terät niitä. Huolimatta sen yksinkertaisuus, ulkoisen ja tekniset tiedot vaihtelevat seuraaviin kriteereihin.

  Tärkein ominaisuus, joka tulee ottaa huomioon valitessaan pingotettu sisäkatto makuuhuoneeseen - materiaalirainan. Ne on valmistettu polyvinyylikloridista (PVC) kalvot tai kankaita.

  Kalvo perustuu vinyyli hitsattu erilliset nauhat. asennus menetelmä vaatii valmistelua ja saatavuus erikoislaitteita - kuumailmapuhaltimella, jonka huoneen kuumennetaan 60 astetta. Tällaisissa olosuhteissa, kaivoa venytetään, minkä jälkeen se jännitetään runkoon.

  Itsekseen PVC elokuvat ovat erilaiset pinnan, mutta yleisin suoritusmuodoissa pidetään kiiltävä, himmeä ja satiini, jotka soveltuvat eri malleja.

  Haitat tämän lajin - selvästi saumalla, erityisesti korkea-kiiltävä pinta, ja alhaisen vastuksen mekaanista rasitusta ja korkeita lämpötiloja.

  Venytys katot on valmistettu kankaalla ovat vakaampia verrattuna edelliseen näkymään, eivät muodosta saumat, mutta samalla korkealla arvo on erilainen. Sillä on muita hyviä ominaisuuksia: kestävyys, ympäristöystävällisyys, kaunis rakenne ja eri värejä.

  Uskotaan, että tällaiset katot "hengittää", mikä on tärkeää viihtyisään makuuhuoneessa. Lisäksi ne voidaan maalata, kun taas PVC-kalvo on päivitettävä vaihdettaessa suunnitteluun. Mutta virtaamisen takaisin alkuperäiseen ulkonäön kudosrainaa ei toimi.

  Siten materiaalin valinta venytys katto on tarpeen aloittaa budjetin haluttu visuaalinen vaikutus ja olosuhteet huoneessa.

  Laji tyypin

  Kaikenlaisia ​​alakattoon kiinnitetään patonkia - profiilia, joka on asennettu kehä huoneen. Kunkin suunnittelun avulla voit luoda enimmäismäärät eri muotoja ja malleja.

  Yhden tason kattoon. Yksinkertaisin versio "ensimmäisen tason monimutkaisuutta." Mutta siinä piilee kauneutta ja käytännöllisyyttä pinnoitteen. On halvempaa rahassa ja ponnisteluja, on pitkä käyttöikä ja helppo huoltaa. Soveltuu minimalistisen pienet sisätilat, joissa ei ole tarvetta keskittyä yläosaan tilan. Mutta vaikka muuten - voit valita kirkkaita värejä, painatus- tai materiaaleja erilaisia ​​kuvioita.

  Monitasoinen kattoon. Toisen ja sitä seuraavien tasojen saavutetaan käyttämällä Kipsilevyjen tai profiileja kireys. Muihin tasot ovat ominaisia ​​suoraan saarekkeita, geometriset, kaarevia muotoja, jotka luoda monimutkaisia ​​muotoinen, sekä väri koostumuksia.

  Akustiikkakattoon. Tällä hetkellä pelastus meluisa naapureita edellä, jotka olivat aina hyppy ja heittää raskaita asioita lattialle. Väliseinän ja jännitys kangas on asennettu kerroksen polyesterikuitua, joka luo vapaan liikkeen akustinen heilahtelut, suojata ei-toivotuilta melua.

  Valitse vaihtoehto ei ole vaikeaa. Esimerkiksi tilava makuuhuone moderniin tyyliin sopivaksi monitasoinen rakenne, joka lisäksi suorittaa näkökyky kaavoituksen, jakamalla huoneen makuuhuoneeseen ja työtila. Huoneessa, jossa matalat katot parempi luopua eristys, joka "varastaa" korkeus seinät.

  Kukin laji alakatot ovat sen hyvät ja huonot puolensa, mutta yritämme yhdistellä tietoja ja varoittaa mahdollisista seurauksista virheellinen asennus.

  Edut alakatot makuuhuoneessa kuuluu:

  - Pitkä käyttöikä, joka voi vaihdella 10 minuutista 15 vuotta, mutta käytännössä voi olla enemmän, varsinkin kun ostaa laadukkaita materiaaleja. Pinta tuote ei pilaa ajan, ja jopa kudos voidaan uudelleen inked. Ainoa ehto - säännöllistä hoitoa.

  - Ympäristöystävällinen. Ja se ei ole pelkästään kudos lajikkeet: Modern PVC-kalvo, jos ne on valmistettu kansainvälisten normien mukaisesti, turvalliseksi terveydelle, ja tämä luku on tärkeä rooli alueella, jossa ihmiset ovat haavoittuvimpia - makuuhuoneessa.

  - Kyky salata pintavikoja tai tekniseen suunnitteluun. Tämä etu ja tärkein etu alakattoon muuntyyppisiin koriste, joka ulottui selviytyä täysin hyvin.

  - Nopea asennus, joka kestää enintään 5-6 tuntia - ennätysajassa! On yhden tason tilat menevät vielä pienempi, sillä ei ole puhdistaa huoneen roskia.

  - Erilaisia ​​suunnittelu - kaikenlaisia ​​värejä, kuvioita, kuviot, joka sopii lähes mihin tahansa makuuhuone sisustus. Kiiltävä pinta on kuvioitu tai monotoninen käytetty pinnoite modernia tyyliä, mutta perinteistä jopa himmennetty kangas, tai jopa tulostus kattoon Sikstuksen.

  Lisäksi haluaisin mainita tärkein "ammattilaiset" PVC-kalvo - edullinen ja kyky säilyttää kosteutta. Haitat taustalla ansioita ei näytä niin pelottava, ne myös vaihtelevat materiaalista riippuen.

  Ehkä joku oli kuullut tarinoita siitä, miten yksinkertaista liikkeen korkea huonekaluja johtaa repeämä kankaan kattoon, tai samppanjakorkki vahingossa murtautuivat ohut materiaali. Nämä "kauhu" viittaavat PVC-kalvo, joka ei ole suurta lujuutta. Välttää epämiellyttäviä tilanteita, valitse kangas vaihtoehtoja.

  Sama koskee täydellistä tiiviste, joka toisaalta säästää vedenpaisumuksesta, ja toisaalta - ei anna ilmaa huoneeseen. Ostaminen kankaat riistää ensimmäisen eduista päättää toisen haitta.

  Mutta suurin osa tarinoista liittyvät seuraukset virheellisestä asennuksesta: notko, "romahtaa", jne. Välttää epämiellyttäviä tuloksia, on parempi hakea apua ammattilaisilta, sillä asennettaessa on tärkeää ottaa huomioon kaikki vivahteen, että ei ole varaa tulokkaita.

  Hän käsitellyn teknisistä kysymyksistä, voit mennä erilaisia ​​ulkoisia Sisäkattojen makuuhuonetta ja niiden suunnittelun mahdollisuuksia.

  Yksinkertainen sileä katto, valmistettu yksivärinen - se ei ole hieno tai rajoituksia budjetin ja tyylikäs ratkaisu lähes kaikkiin sisustus, tarjoaa visuaalisen puhtauden ja väljyys huone. Vaihtelua, valitse kiiltävän pinnan, joka, kuin peili heijastaa huoneen. Matt lisää kurinalaisuutta ominaisuus klassisen tai skandinaaviseen tyyliin.

  Mahdollisuudet eivät rajoitu tulostaminen: se voi olla realistinen kukkia, tähti tai päivällä taivaalla. Erittäin sopiva makuuhuoneessa näyttää abstrakteja kuvioita, jolla voit simuloida nouveau ja itämainen tyyli.

  Väri venyttää katto makuuhuone

  Siirryn suoraan makuuhuoneeseen, toteamme, että väri katon avainasemassa suunnittelussa tilaan. On suositeltavaa valita coloristic ruumiillistuma esitetty alla.

  "Terse" värit eivät houkuttele liikaa huomiota yläosaan huoneeseen, niin että ne täydentävät toisiaan harmonisesti. Nämä sävyt kuuluvat perinteinen valkoinen, tyylikäs harmaa ja lempeä beige. Heidän tärkein etu on, että ne on helppo yhdistää lähes kaikki värit sisustus, niin yleispätevä ratkaisu.

  hieman erilaisia ​​auttaa tekemään rauhoittava pastelli paletti, joka vastaa sävy joidenkin elementin sisä- tai sopusoinnussa sen kanssa. Siten katto makuuhuoneessa voimistuvat, säilyttäen "stealth".

  Keskittyä jännitys kattoon makuuhuoneessa ei vain monitasoinen tuotteen, mutta myös käytön kirkas, kylläiset värit, jotka tasapainottavat valkoinen sisustus.

  Valaistus Sisäkattojen: Vaihtoehdot

  Valaistus makuuhuoneessa pitäisi suunnitella etukäteen, sillä asennuksen jälkeen jännitteitä katon se on ongelmallista. Alkaa kiinnittää huomiota valittaessa lamput, erityisesti PVC-kalvo. Se seikka, että tämä materiaali on riittävän herkkä ja ei siedä korkeita lämpötiloja, joten ei osta hehku- ja halogeeni. Edullisempia tyyppiset LED tai energiansäästön.

  Kattoon, voit käyttää useita valaistusjärjestelmiä. Ensinnäkin perinteinen valolähteitä - kattokruunu joka antaa hajavalon. Tämä on tärkeää makuuhuoneessa luoda rento ilmapiiri, sekä korostaa piirustuspohjassa, jos se on.

  Toiseksi mielenkiintoinen vaikutus saavutetaan valaistuksen kattoon kehä. Ainoa negatiivinen - se määrittelee selvästi tilaa, mikä ei ole toivottavaa huoneelle pienellä alueella.

  Kolmanneksi puku valonheittimet koko pinta vaihtoehtona valaistus. Mutta ne voidaan asentaa joko paikallisesti tai muodossa geometrisia muotoja.

  Toinen alkuperäinen ratkaisu, joka sopii makuuhuoneeseen - järjestelmä "tähtitaivas". Mutta se vaatii asennuksen lisäkoulutuksen: perforoinnissa terä asettaa monia valonlähteet, ja kuva itsessään on jo projisoidaan elokuva.

  Venytys enimmäismäärä pieni makuuhuone

  Venytys katot on asetettu hieman kustannuksella korkeus seinät, ja tämä on hyväksyttävä. Lisäksi pieni makuuhuoneen katto on osa, joka voi olla visuaalisesti vähentää tilaa, jos et noudata näitä suosituksia.

  Pääsääntö - valitse valo neutraalit värit, älä luo rajoja huoneessa. Parempi pysyä yksinkertainen yhden tason muodossa, sekä materiaalina ottaa PVC elokuvan kiilto vaikutus, mikä jos jatkaa huonekorkeus sen heijastus. Sen sijaan, massiivinen kattokruunut - pisteen valojärjestelmä, joka muodostaa pehmeän hajavalon.

  Tietenkin voimme ja tehdä ilman alakattojen, jos pelkäät, "ottaa" ylimääräiset neliön kuvamateriaalia, mutta joissakin tapauksissa se on yksinkertaisesti välttämätöntä: epätasainen pinta, läsnäolo ulkoisen viestinnän tai erityinen suunnittelu tarpeisiin. Vaan tarjota yksinkertainen, minimalistinen muoto, et voi murehtia huoneen alueella.

  Alakatot makuuhuoneessa - Kuva

  Toivomme, että materiaali on auttanut sinua ymmärtämään ominaisuuksia alakatot. Osoittamaan vaihtelevuus visuaaliset ratkaisut ja miten ne näyttävät sisätilojen makuuhuone oikeita esimerkkejä - olemme valmistaneet valikoima värikkäitä kuvia. Hyvää katselu!

  Alakatot makuuhuoneessa: 60 moderni variantteja, valokuva sisätilassa

  Alakatot makuuhuoneessa paitsi vähentää aikaa korjata, mutta myös auttaa visuaalisesti säätää huonekorkeus, lisää hänen valoa luoda kodikas tunnelma, ja jopa kääntää standardi huone epätavallinen tilaa, esimerkiksi painamalla.

  Valitaksesi oikean enimmäismäärät makuuhuoneessa, sinun täytyy olla selvillä siitä, mitä vaikutuksia haluat saavuttaa. Jos käytössäsi huoneen matalat katot ja pienet ikkunat, se voidaan tehdä kevyempi ja käyttämällä kiiltävä valkoinen katto.

  Liikaa tilaa voidaan tehdä mukavampaa ja kammion käyttämällä himmeä Canvastaulu tummia sävyjä. Monitasoinen katot antaa mahdollisuuden järjestää tilaa, ymmärtää mielenkiintoisia valaistus järjestelmä luo odottamattomia vaikutuksia. Mahdolliset vaihtoehdot.

  Variantteja venyttää katto makuuhuoneessa

  Suunnittelun, katot voivat olla kolmenlaisia:

  • sisarukset,
  • kahden tason,
  • layered (kolme tai enemmän tasoja).

  Asennettaessa mitään ylärajaa "sedayutsya9raquo; arvokas senttimetriä huonekorkeus. Jos katto on yhden tason, tappio on viisi vaille seitsemän senttimetriä, katto kolmen tason "otberet9raquo; kahdesti. Tämä tulee ottaa huomioon suunniteltaessa korjauksia.

  Yksitasotasapainotus alakatot makuuhuoneessa kaikenkokoisten näyttävät tyylikäs ja moderni. Pieniin tiloihin ja matalat katot on luultavasti paras ratkaisu. Sopivia yhden tason malli kaikille sisustustyyleihin, ja erottuu edukseen muihin budjetin hinta.

  Siinä tapauksessa, jos huone on melko suuri, kaksitasoista katot makuuhuoneessa apua havainnoida toimintayksiköiden, esimerkiksi lukualue, toimisto, tai pääalue - unelma. Tällöin lehtiä, jotka sijaitsevat eri korkeuksilla, ja voivat erota rakenteeltaan ja väriltään.

  Complex monitasoinen rakenne, joka käsittää kolme tai useampia lentokoneita, joita käytetään laajoilla alueilla makuuhuoneet, kun he haluavat varattu unen alueella, joten se intiimimpi.

  Rakenne materiaalin venyttää katto makuuhuoneessa

  Käytetyn materiaalin valmistuksessa alakattoon voi vaihdella tekstuuri pinnan. Kolme niistä:

  Kiiltävä sisäkaton makuuhuoneessa joskus kutsutaan lakka - sen pinta on erittäin suuri heijastuskyky verrattavissa peili - jopa 90%. Leveä huone matalat katot, siitä tulee visuaalisesti kahdesti käytettyinä koristeluun kiiltävän katon maalaus. Kasvaa ja valaistus.

  Näyttävät hyvältä makuuhuoneessa matta katot - klassinen versio, joka sopii kaikille, poikkeuksetta, sisustustyyleihin. Ulkoisesti, tällainen katto ei eroa tavanomaisista, voidaan tehdä mikä tahansa väri.

  Heijastava matta kerroin on pieni, mutta ne ovat hyvin hajottaa valon tasaisesti jakaa sen huoneen poikki. Iso plussa, varsinkin klassisen sisustus - ei häikäisyä, murskaus huomiota. Lisäksi se on budjetti vaihtoehto kaikkien saatavilla.

  Satiini katot ulkonäöltään samanlaisia ​​kuin tavanomaiset läpinäkymätön, mutta niiden pinta on silkkinen. Se jäljittelee tekstuuri luonnollisen kudoksen. Heijastuskerroin sitä suurempi kuin mattapintainen, mutta samalla se ei häikäisyä ja estää hahmottaa sisustus.

  Mahdollista yhdistää kaksi kuvioita monitasoinen katot - osa, joka sijaitsee välittömästi yläpuolella makuutilasta voidaan muodostaa kiiltävä materiaali ja muu katto - himmeä.

  Väri venyttää katto makuuhuoneessa

  Värin valinnalla on noudatettava kolmea perussääntöä:

  1. Väri katon pitäisi olla sopusoinnussa muiden värien sisätilojen huoneen;
  2. Värin tulee olla myönteinen vaikutus psyykeen;
  3. Väri on valittava ottaen huomioon mieltymykset omistajien huoneen.

  Klassinen versio - valkoinen. Hän täydellisesti yhdistää muihin väreihin antaa tunteen puhtauden, visuaalisesti lisää tilaa. Kuitenkin joissakin tapauksissa, valkoinen voidaan pitää liian kylmä ja epämiellyttävä, "ofitsialnyy9raquo; väri.

  Sininen, vihreä ja vaaleanpunainen sävyjä on rentouttava vaikutus, ja on siksi hyvin huonetta. Punainen, oranssi ja keltainen väri, erityisen kirkas, kiihottaa hermostoa, niin se on yleensä tilat on tarkoitettu rentoutumiseen, älä käytä niitä. Ruskean sävyjä voi olla laskeva vaikutus psyykeen, sekä musta.

  Suunnittelijat kehotetaan ottamaan huomioon vaikutukset väriä tilan hahmottamiseen kokonaisuutena.

  • Alhainen katto makuuhuoneessa on kevyt, ja lattia - tumma, tämä "lisää korkeutta."
  • Liian korkea katto on parempi tehdä pimeässä välttää vaikutus "kolodtsa9raquo-room;.
  • Jos ikkunat pohjoiseen päin, mieluiten lämpimät värit kattoon ja päinvastoin.
  • Pienet huoneet voi olla valmis samanvärisiä, mutta sävy on muuttunut pimeässä huoneessa alakertaan kevyempi yläosassa.
  • On myös tarpeen käyttää esille listoja jakoa tilaa.

  Lisäksi yksiväristä, voidaan käyttää makuuhuoneessa katto valokuvatulostuksen, jonka avulla voit luoda yksinomainen sisätilat ja toteuttaa kaikkein odottamattomia fantasioita. Valinta maalauksia, viedään kankaaseen venyttää, se ei ole erityisen rajoitettu. Kuitenkin ajatellaan, että ajan mittaan ne voivat kyllästyvät ja sitten muuttaa kattoon, mikä on melko kallista.

  Makuuhuone muotoilu Vetokatto

  Tämän tyyppinen katto voidaan käyttää lähes minkä tahansa tyylin - vain valita oikeanlainen kangasta. Alla tarjoamme hakutyypeissä enimmäismäärät eri tyylejä.

  • Classic. Matta tai satiini kangas valkoinen ja luonnonvalkoinen, norsunluusta, väri, kerma, maito, kylmä lumi sävyjä. Sitä voidaan käyttää yhden tason ja monitasoinen katot, mutta etusija annetaan yksivärinen versiot.
  • Moderni. Matta kangas kirkas värien mittakaavassa muun sisustuksen. Käytä yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja luoda enimmäismäärät eri tasoilla.
  • Minimalismia. Pääsääntöisesti valkoinen matta tai kiiltävä katto. Mahdollisen kontrastin suhteessa seiniin - mutta vain jos koko tilojen avulla.
  • Moderni. Kiiltävä katot, maalattu eri väreillä sekä fotoprint. Sallittu monitasoinen katot.
  • Parvi. Matt katto fotoprint "tiili", "vanha hallitus" tai "käännä betoniin." Tällaiset katot tehdään vain yhden tason.
  • Ethnics. Satiini katot, vastinetta sävy sisustus, etninen tyylejä tekee siitä ilmeikäs. Sallitut runsautta sekä koriste-elementit tarvittaessa tyyliin.

  Valaistus makuuhuoneessa Vetokatto

  Light - ohut työkalu, jolla voi vaihtaa mielialan sisustus, osoittaa sen vahvuudet ja piilottaa heikkoudet. Viime vuosina sitä pidetään klassikko valopiiri, joka sisältää kolme valaisintoiminnan: alkuun, täytevalo, keskilinjalla - seinävaloja, ja "nizhnee9raquo; valaistus sisältää lattiavalaisimet ja pöytälamput. Lisäksi, voi olla lisäyksiä, kuten huonekalujen valaistus, osien seinien ja jopa lattia.

  Valo vaihtuu visuaalisen tilan koko, jotta se isompi, korkeammalle, tason osuus. Useita lamppuja on järjestetty lyhyen sivun, visuaalisesti pidentää sitä. Liian kapea seinä näyttää laajempi, jos valitset sen kirkkaan valon. Kaikki nykyaikaiset laitteet, joissa on kevyttä työtä järjestelmiä ja luomaan erilaisia ​​valaistusta voidaan käyttää siinä tapauksessa, että enimmäismäärät makuuhuoneessa - jännitystä.

  Huomautus: Hävitä sipulit - ne antavat pois liikaa lämpöä ja sillä voi olla negatiivinen vaikutus PVC-kalvo. On parempi valita LED tai energiatehokas moderni lamput.

  Classic kattokruunu voidaan asentaa mihin tahansa stretch kattoon, yhdellä ehdolla - sivusto olisi määritettävä etukäteen, ennen lopullista asennusta.

  Valonheittimet, Spot - täydellinen asennus alakattoon, mukaan lukien - on venyttää. Sisäänrakennettu valaistus makuuhuoneessa alakatot voidaan allokoida desk tai pukeutumistila. Niitä käytetään luomaan ja täyttää valoa, ja eristämiseksi yksittäisten osien tilat, ja korostaa jako toiminnalliset alueet.

  On mahdollista saada aikaan sisäkaton makuuhuoneessa taustavalo, joka asennettu erityinen laatikko kehä koko huoneen. Epäsuorasti hän LED nauha luo vaikutus "paryaschego9raquo; katto ikkunat, jotka visuaalisesti lisäävät huoneen korkeutta. Laatikko voidaan korvata erityisellä polystyreeniä räystään.

  Valo piiri on suunniteltu erityisesti kattoon. Vuonna kankaalle tehdään reikä - tulevaisuudessa "zvezdy9raquo, ja katto valonlähteitä asennettu.

  Kuvia alakatot sisätilojen makuuhuone

  Kuva 1. yläpuolella suuri soikea pedin venyttää katto-osa on muodostettu vuode, ja on sama väri kuin hänen tekstiilit.

  Photo 2. Tämä makuuhuone on luopua keskeinen lamppu - valopilkuista on asennettu kattoon ympäri huonetta ja täydennetty tuulettimet ja pöytälamput.

  Kuva 3. Valokuvien tulostaminen katossa kuvaavat yötaivaan pilven avulla voit luoda romanttisen tunnelman.

  Valokuva 4. Tumma kiiltävä katto näyttää korkeampi, lisäksi lisää äänenvoimakkuutta huoneen ja sen syvyys.

  Valokuva 5. Trey katot voit korostaa makuutila ja visuaalisesti lisätä huonekorkeus.

  Photo 6. Yhdistelmä kiiltävät ja Mattapinnan korostaa pelin määrien ja luo ajoneuvoon tarpeellinen monimutkaisuus ja syvyys.

  Valokuva 7. kukkivat kukat kattoon, jotta vieraat makuuhuoneen ripaus romantiikkaa.

  Kuva 8. riippuvat lampun keskellä kiiltävä pinta kattovaloon ja lisää kiiltoa.

  Photo 9. Väri pääosan venyttää katto tukee värit huonekalut ja makuuhuoneen tekstiilejä.

  Kuva 10. Trey katot valkoinen mahdollistaa visuaalisesti lisäävät huoneen korkeutta.

  Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

  Miten näyttää enimmäismäärät makuuhuoneessa - Kuva katon muotoilu

  Alakatot voi koristella tahansa huoneeseen mallin ja koon, ja runsas valikoima värejä ja kankaita sävyt antavat mahdollisuuden luoda omia sisustus, joka parhaiten sopii sinun makuusi mieltymykset.

  Mitä katot valita makuuhuoneessa?

  Valitessaan yläraja makuuhuoneen ensinnäkin tulisi ohjata laatu ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, suojella itseään ja läheisiään allergioista. Nykyaikaiset kattomaalaukset ovat valmistettu luonnon materiaaleista, mutta se on parempi valita tavaroita Ranskasta tai Saksasta, koska tällaiset tuotteet katsotaan parasta laatua.

  Toinen näkökohta valittaessa mallisuojilla pidetään värin makuuhuone liinavaatteet. Makuuhuoneen paras vaihtoehto olisi kuitenkin enintään lämmin pastellivärit, se voi olla keltainen, kerma, helmi äänen tai lämmin värisävyjä.

  Lopuksi, riippuen edullinen päällysteen ulkonäön on tarpeen valita oikea kangas, joka teki kattoon. Tyypin kankaan alaslasketut katot ovat:

  • matta - esitetään karkeina liinoja, asettaa katot ulkonäöltään samanlainen kuin tavallinen maalaus;
  • kiiltävä - tällainen sileä kudos, joka pystyy heijastamaan valoa ja välkettä eri värejä riippuen katselukulman;
  • satiini - filmipinnoitteen muistuttavia himmeät katto voi hajottaa valoa, mutta se ei paista.

  • Opetusvideota asennusta varten venytys katto on täällä.
  • Miten valita venytys ylärajan lapsen huoneeseen, kertoa artikkelissa.
  • Katso kuvia eri vaihtoehtoja alakatot kylpyhuoneeseen tästä linkistä.

  Saatavana värit makuuhuoneeseen alakatot

  Alakatto makuuhuoneessa on paras virallistaa rauhallinen ja hillitty sävyjä, koska tämä huone on suunniteltu ensisijaisesti vapaa. Apua valita oikea väri kattoon huoneen auttaa taulukko vaikuttaa päävärit ihmisen psyyken. Hänen mukaansa:

  • oranssi suositellaan käytettäväksi ainoastaan ​​yhdessä muiden värien, koska hallitsevuus puhtaan sävyn vaikuta haitallisesti moraali, lämmin keltainen sävy rauhallisena ja rentoutua;
  • kaikki punaisen nosta painetta ja helpottaa herääminen libido;
  • vihreät ja kaikki sen johdannaiset - paras vaihtoehto luoda rauhallisessa ympäristössä;
  • sininen suurina määrinä alentava vaikutus psykologinen tila, mutta sininen Se suositteli rekisteröintiä makuuhuoneeseen, koska päinvastoin, on rauhoittava vaikutus;
  • violetti sävy, riippuen sävy, voi olla sekä jännittävä ja rentouttava ominaisuuksia, mutta joka tapauksessa se on parasta käyttää yhdessä rauhoittavia pastellivärejä.

  Luoda rauhanomainen ympäristö, joka edistää rentoutumista ja lepoa, se on välttämätöntä käyttää keltainen ja vihreä väri ja niiden sävyt. Punainen ja violetti värit hallitsevat makuuhuoneessa, joka on suunniteltu rakkaus mukavuutta, joten tämä sisustus sopii intohimoinen luontonsa. Ja kirkkaan sininen sävy voi olla erillinen huone alue antaa sille persoonallisuutta.

  optimaalisin väriyhdistelmiä koristeluun katon pinnan makuuhuoneet:

  • kiiltävä pinta vihreä sävy Se hohtaa vaikutuksen alaisena valon, joten hieman muuttaa väriään. Tämä katto ja näyttää hyvältä yksivärinen, mutta haluttaessa joka yhdistetään valkoinen, keltainen ja kermanvärinen;
  • satiini valkoinen katto yhdistettynä pastelli punainen liina Se luo ainutlaatuisen vaikutus. Se näyttää hienolta, kun seinän vieressä kirkkaan katon osaan on muotoiltu samalla väri, kun taas loput huoneet on maalattu valkoinen tai luonnonvalkoinen väri;
  • sininen kiiltävä katto täydellinen huoneet on sisustettu valon tapetti, luoda harmoninen ulkonäkö on suositeltavaa käyttää sisätilojen useissa osissa samaa sinistä väriä, esimerkiksi päiväpeite tai seinävalaisimet;
  • valkoinen sävy katto Voit vaihdella lisäämällä insertti kuvaa tähtitaivas tai monivärinen mosaiikki;
  • rikas keltainen pellava näyttää hyvältä, kun porrastettu katto, sitä voidaan käyttää massoja laimentamalla tai muita tason valkohiekkainen sävyjä kummallakin puolella;
  • beige katto Hyvä yhdessä kirkkaan insertit (leikkisä sisustus) ja itse (kun luot klassinen makuuhuone);
  • tumman ruskea tai musta sävy voidaan käyttää myös koristeluun makuuhuoneessa, se antaa tilaa uskomattoman vaikutuksen, mutta tämä huone sopii paremmin rakkaudesta viihde, pikemminkin kuin nukkumiseen.

  Suunnitteluratkaisuja katto, makuuhuone

  Venytys yläraja makuuhuoneessa voidaan koristeltu monin eri tavoin. CAmy yksinkertainen ja usein käytetty vaihtoehto - yksivärinen kangas, mutta monet laimennettu sen malleja ja kuvioita reunalla. Vaikuttava ja näyttää hienolta monitasoinen sisäkaton, tämä pinnoite auttaa korjaamaan väärä muoto huoneen ja antaa suuremman osuuden pitkänomainen huone.

  • Ja oikea muoto huone on sopiva tavanomainen yksikerroksinen sisäkaton. Se voidaan varustaa sisäänrakennetulla valot auttaa tunnistamaan vyöhyke laiturissa. Kun sänky on lähellä ikkunaa, voit tehdä ilman kalusteet, roikkuu kattokruunu keskellä huonetta, spottivalaistukseen riittää tuulettimet noin krovati.Chto tulee värivaihtoehtoja, kaikki riippuu koko rakenteen huoneen. Kirkas taustakuva seinillä on parempi yhdistää yksitoikkoinen kattovalaisin varjoa ja rauhallinen sävy seiniin tulee laimentaa ylimääräinen väri kankaalle kattoon. Sekoita hyvin ja ruskea hiekka seinä kattoon tapetti vaaleanpunainen ja violetti sävyjä sopivia kermaa tai kylmästi sävy, ja vaaleat seinät tulisi korostaa kuitenkin huomioon valkoinen katto.
  • Huoneissa on korkea katto voidaan koristeltu moniportainen rakenteita, Tällöin voit käyttää jännitys pinnoite, kaksi tai jopa kolme kerrosta. Lisäksi suuriinkin tiloihin sopivia katto useita värikkäitä maalauksia, jotka rajaavat tilaa. Alkuperäinen versio - luoda vino sisäkaton, kun toisaalta kansi on asennettu noin 10 cm alle tärkein kattopinnan, vähentämällä asteittain kohti vastakkaista seinää (tip: optimaalinen katon korkeusero vastakkaisilla puolilla -15-20 cm). Johtuen tällaisen kurssin suunnittelija huoneen visuaalisesti pidentää ja katto ei näytä niin suuri.
  • Luoda ainutlaatuinen muotoilu alkuperäiseen katon auttaa useita tasoja. Se voidaan asentaa avulla monitasoisen rakennus profiileja tai lisäksi suspensioon kipsilevy. Käyttö Kipsilevyjen tarjoaa edelleen suorittamisen yläraja kankaalla.

  Eri katon voidaan tehdä laatikon ulkopuolella, esimerkiksi alemman tason voidaan tehdä muodossa tähdet, salama, sydän, eikä laskea siksak. Klassisen katsojaa sopiva malli standardin versio - muodossa suorakaiteen siirtymiä, jotka voidaan tehdä kulmassa 90 astetta tai kallistettu tavalla asteittaista siirtymistä yhdeltä tasolta toiselle.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  58 − 56 =