Alakatto revitty mitä tehdä

Alakatto revitty mitä tehdä?

Syntymistä korkean laadun ja suhteellisen halvoista materiaaleista, asennus venyttää katto on lakannut olemasta etuoikeus rikas. Nykyään siitä on tullut mukava, käytännöllinen ja kaunis tapa piilottaa vikoja katossa rakentamisen suojautua tulvia ja saada tyylikäs, ainutlaatuinen muotoilu ansiosta laaja valikoima värejä ja kuvioita. Kuitenkin, kaikkine etuineen, todennäköisyys vahingoilta kankaalle terävällä esineellä pysyy korkeana. Miten käyttäytyä tällaisessa epämiellyttävästä tilanteesta? Se on korvattu kokonaan?

Ensimmäisen tarjouksen käsitellä tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa tämän ruma ulkonäkö venyttää kattoon.

 1. Avoin saumat. Tällainen ilmiö katsotaan naimisissa, joten se on - 100% takuu tapaus. Useimmissa tapauksissa, saumat poiketa liiallisen ahdistus rainan kokoamisen aikana tai heikon laadun sauman.
 2. Leikkaa lähelle seinää, koska ruuhkaa patonkia. Syynä tähän voi olla epäoikeudenmukaista asennusprofiilit takaavat myös tapauksessa, joten korjauskustannukset ei jää hartioihin.
 3. puuska seurauksena reikä. Syytä voi olla oma huolimattomuus asennuksen aikana räystään, liikkuvat, aktiivinen leikki, suorittaa, esimerkiksi, tikkaa kattoon tai rakkaus kuohuviinien.
 4. Vuotoa. Jos kuitenkin oli mitä pelättiin, ja naapurit onnistui silti tulva teille, sinun on toimittava huolellisesti. Tyhjentämiseksi kerääntynyt vesi on poistettava paikkaan lähimpään ulkopuolelle tulvia jännitettyyn sisäkattoon, valua, kuivaa pinta palauttaa rainan alla paikoillaan patonkia ja korjata tuloksen käyttämällä kuumailmapuhallinta.
 5. Notko. Yleensä se tapahtuu joko kun toiminta päättyy maalauksia aikaa tai heikon laadun sen asennuksen. Toinen tapaus, kuten tiedätte, on takuu.

Kun puhkeamisen katon takia materiaali- tai vilpillistä asentaa kaikki korjaukset tai korvaaminen kokonaan kankaan pitäisi tuottaa valmistava yritys, tietenkin omalla kustannuksellaan. Mutta sitten on kohtuullinen kysymys, onko luottaa teknikko on jälleen kerran osoittanut, ettei se ole erittäin hyvä puoli. Ehkä meidän pitäisi strebovat heidän moraalisen korvausta ja valittaa varmempi toimistossa?

Operatiiviset toimenpiteet leikkauksia venyttää katto

Jos sisäkaton on lakannut miellyttää ulkonäkönsä takia sinun syysi ilmestyi leikata tai punktio, kaikki mitä voi tehdä ei ole paniikkiin ja jälleen kerran olemaan painostaa rainan pinnalle. Erityisesti tämä väite totta, kun se tulee kattoon PVC-kalvo. Loppujen lopuksi häiritä sitä missään tapauksessa voida, niin paljon kuin mahdollista, voimme neuvoa sinua, siististi sinetöidä tilaa impulssi nauhan leikkaus ei ole myyty vielä ennen saapumista ammattilaiset joko aloittaa korjata paikan päällä tai purkaa kangasta ja korjaa sitä yritys.

Pitäisi tehdä varauksen heti, että kysymys palauttamisesta voi olla vain, jos katto on virittämä kiila teknologia, ja vain siinä tapauksessa, että vika sijaitsee etäisyydellä enintään 20 cm: n etäisyydelle seinästä.

Poistaa tämä puute on todellinen, jos joustavaa kangasta katto siten, että vahinko on piilotettu patonkia. Suorittaa nämä käsittelyt patonkia väliaikaisesti poistetaan ja jälkijännitys- PVC-kalvo asennetaan takaisin.

Jos vaurio ei ole seinämaalauksia, ja lähempänä keskustaa, se on purettava ja suorittaa korjauksia työpaikoilla. Tätä tarkoitusta varten, vaurioitunut osa on leikattu, ja sitten raina on juotettu puuttuvan osan. Kuitenkin sitten sisäkaton saa sauman, mikäli tällainen ratkaisu ei sovi sinulle, niin ainoa tie ulos - asettaa uuden lehden.

Korjaavan kudoksen venyttää katto

Menetelmiä korjaavan kudoksen jännitystä katto riippuu koosta leikkauksen. Kun kaksi senttimetriä impulssi, esimerkiksi raon reunat on riittävä vetämään erityinen koostumus tai tavallisella teipillä. Näin et vain estää laajentamisen kuilu, mutta myös piilottaa jakautuminen. Piilota loukkaantunut sivusto auttaa ja valonheittimet.

Kun suuri erittely piilottaa vaikeampaa. Ensimmäinen asia mitä tarvitsee tehdä, on reunojen tiivistämiseksi teippi estää sitä lisäämästä. Tämän jälkeen sinun on useita vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi:

 1. Laastari teipillä tai lasikuitu tehty kangas. Päällysti sen sisäpuolella, aukon reunat samalla varovasti kiristetty kätensä ja kiinnittää liimaamalla. Ulkoapäin laastari voidaan piilottaa avulla alkuperäisen hakemuksen, esimerkiksi ketjupyörät, koristeet ja muut vastaavat, jotka kaikki perustuvat koko huonetta aiheesta, jossa katto on asennettu. Jos katto on yksitoikkoista ja sovellus näyttää paikallaan, aseta aukko peittävä kalvo, sen värimaailma on valittu identtinen väri kattoon.
 2. Ommella nailonlanka. Tästä kangas puretaan ja ompelukone huolellisesti ommeltu näkymätön, kestävä sauma. Aseta päällekkäisiä sauma on peitetty maalaamalla.
 3. Asetus sijasta vika tai valonheittimet valaisevat kattoa. Hän keskelle asennetaan raon ja ylittävät reunat pidetään yhdessä yhdellä edellä kuvatuista menetelmistä.

Nämä menetelmät salaaminen sallitaan taukoja pienille puuskissa. Jos olet epäonninen riitä tekemään kattoon aukon yli 25 cm, lähtö on vain yksi - täydellinen korvaaminen terän.

Huolimatta ilmeinen monimutkaisuus korjaus vaurioituneen pingotettu sisäkatto - se ei ole niin pelottava tehtävä. Uusin tekniikka yhdistettynä mielikuvitus, anna tehdä tästä riesa ainutlaatuinen muotoilu ratkaisu.

Torn pingotettu sisäkatto: mitä tehdä?

Mitä pitäisi tehdä, jos kangas kattoon reikä? Tarve täydellinen korvaaminen kattavuus kiristyvät ei aina. Se riippuu raon koon ja materiaaliradan.

Viime vuosina korjauksessa asunnon tai talon asennetaan usein alakattoon. Se on käytännöllinen ja moderni, sitä enemmän pinnoitetta, että tällainen suoritusmuoto mahdollistaa tulvimisen välttämiseksi. Katto kuormittaa 100 kg / m2. Mutta joskus, siellä syntyy vikoja.

Ohut kalvo usein rikkoa vuokralaisille korjauksen aikana tai uudelleenjärjestely huonekaluja. Siinä tapauksessa, että sauma on poikkeava, ongelma poistuisi rakentajat takuukorttiin.

Yleensä jännitys päällysteen annetaan tae jopa 12 vuotta.

Jos sen toiminnan aikana oli katkos kattoon mukaan sopimusvalmistaja on velvollinen korjaamaan vian tai kokonaan vaihtaa kuoren.

Syyt murtaa vika asiantuntijat:

 • heikkolaatuinen materiaali;
 • virheellinen tekniikka hitsaussaumojen;
 • liian tiukka kangasta asennuksen aikana.

Mitä tehdä vahingon sattuessa?

Kun murtuminen tapahtuu pitkin saumaa, paras tapa - täysin muuttaa pinnoitteen. Mutta älä hakea uudelleen tähän yritykseen. Missä on tae siitä, että takana ei ole mitään muita ongelmia enimmäismäärän kanssa? Kohtuudella vaatia palauttamaan maksetun summan ja kirjan kansi toisessa organisaatiossa.

Murtuessa on vika asukkaiden vian poistamisen tehdään kustannuksella asiakkaalle.

Onko mahdollista sinetöidä reikä kankaalle? Tämä määräytyy luonteen raon. Jännitys päällysteen PVC-PVC, ja se toimii kiilan tekniikkaa. Ensimmäisessä tapauksessa, korjata katto voi olla vain alan asiantuntija. Toinen vaihtoehto edellyttää mahdollisuutta vaurioita omatoimisuus.

Korjata alakaton, tarvitset:

Katto kuilu voi lisätä. On välittömästi ryhdyttävä kiireellisiin toimenpiteisiin estääkseen tätä tapahtumasta:

 1. Aseta aukko tallennettu kaksipuolinen teippi.
 2. Kutsutut asiantuntijat joka analysoi ja ehdottaa vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi.
 3. Jälkiä salata vika koriste-elementti tai lamppu-applique.
 4. Korjata revitty enimmäismäärä voi olla silloin, kun oli pieni leikkaus ja 20 cm: n päähän seinästä.

Vaihtoehdot korjata vika:

 1. Irrota patonkia vedä elokuva jotta vahingot oli näkymätön, ja sitten asentaa patonki risteyksessä katon ja seinät.
 2. Liimakalvon - valitun materiaalin yhden värin kanssa pintajännitys rainan.
 3. Pieni reikä on peitetty avulla lisäelementtejä.
 4. Ongelmasta liimattu lasikuitu tapetit ja värjättiin niille väri kattoon.
 5. Pieni leikkaus piilottaa kapron kierteet ompeluun. Sitten käsittely kannen alapuolelle värisävy.

Mitä jos revitty kankaalle keskiosassa? Sitten sinun täytyy purkaa. Pala, joka on vaurioitunut, leikataan pois, ja sen tilalle uusi juote materiaalia. Mutta sitten, kun korjaukset katossa näkyvät sauman. Siinä tapauksessa, että tämä vaihtoehto ei sovi, niin sinun täytyy vaihtaa kansi kokonaan.

Jos jännitys kangas yhtäkkiä aukko, sitten heti pitäisi yritykseen, joka on asennettu kattoon. Sinun ei pitäisi tehdä mitään itse, ilman tarvittavia työkaluja, taitoja tässä asiassa, sillä muuten tilanne voi pahentua.

Jos näet aukkoja alalla kiinnitys ilman vaikutusta ulkopuolelta, se on valmistusvirhe, joka tarvitaan poistamaan asiantuntijoille ilmaiseksi.

Jos vuokralainen on lävistänyt kattoon, mitä tehdä? Tärkeintä - älä hätäänny. On välttämätöntä huolellisesti sinetöidä tähän paikkaan ja heti soittaa isäntä. On tärkeää palkata päteviä ammattilaisia. Vain ammattilaiset ovat asiantuntemus käsitellä erilaisia ​​vammoja ja korjataan tuotenimen helposti.

 • Miten maalata kattoon listoja vaahto
 • Itsenäisenä asentaa enimmäismäärät: tekniikka ja laitteen ominaispiirteisiin
 • Mitä ja miten sisustaa kattoon maan

Olisimme kiitollisia, jos voisitte jakaa kokemuksia ja kommentteja, se auttaa toisia ratkaisemaan ongelman nopeasti.

© 2016-2018. DekorPotolka.ru - kaikki noin viimeistely kattoon käsillään.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Mitä tehdä, jos sisäkaton revitään?

 • Miten sinetöidä revitty pingotettu sisäkatto?
 • Oli aukko sauma?

Jopa kaikkein juro skeptikko voi kieltää Näkyvä etu venyttää katon yli muunlaisia ​​viimeistely materiaaleja. Kuvaile kaikki viehätys ja arvokkuus jännitys kankaan ei loppujen saada valtava lista. Mutta haitat alakatot on vain kaksi:

 • Se kestää noin 4-5 cm: n päässä perus kattoon .;
 • pelkää terävä (erityisesti metalli) esineitä.

Teoriassa vaikea kuvitella, miten jännitys voi vaurioittaa pinnoitetta katon mekaanisesti? Loppujen lopuksi jopa "Crazy" juhlallinen samppanjakorkki tai tennispalloja, suorita rebyatnoy kattoon, eivät vahingoita kangasta tai PVC-kalvo. Mutta kukaan ei ole turvassa, ja vahingossa leikkaa läpi sisäkaton voi olla ennakoimattomia ongelmia. Ja jos on ongelma - sinun täytyy tietää, miten sen ratkaisun ja poistaa seurauksia.

Miten sinetöidä revitty pingotettu sisäkatto?

Jos puhkeaa muodostettu pieni reikä tai lovi, sinun täytyy nopeasti sulje se paperiteippi, ja sitten päättää, mitä tehdä seuraavaksi. Scotch ei salli reikä kasvaa vaikutuksen alaisena jännitystä. Kudosten korjaamiseen ylärajan voidaan suorittaa pienellä laastari vastaamaan kankaan tai aiheuttaa sovelluksia, joka ei ainoastaan ​​piilota vika, mutta se voi olla mielenkiintoinen täydentää yleistä sisustus. Toinen vaihtoehto - parsiminen nailonlangat kangasmaton ja myöhemmin maalausta, mutta tämä menettely edellyttää äärimmäistä tarkkuutta, eikä aina voi tallentaa ulkonäkö verkossa.

Jos sinulla on katto tehty PVC-kalvo, pistoskohtaan voi asentaa ylimääräinen valonlähde tai vääriä säleikkö tuuletusta. Jos olet vaurioitunut päällyste reunoilla, on järkevää yrittää voittaa vain osa elokuvaa. Valittaessa menetelmiä palauttaminen on tarpeen harkita suorittamistavasta jännitteitä. Klo merkittäviä vahinkoja, valitettavasti, mutta se vaatii täydellinen korvaaminen kaikkien sisäkattoverhoukset.

Oli aukko sauma?

Onneksi omistajat saumaton kangas katot tätä ongelmaa ei esiinny, ja kalvo vaihtoehdot voivat todella hajottaa sauma. Jos katto on revitty syyllisyys omistajan täytyy muuttaa kankaan omalla kustannuksellaan. Mutta ennen kaikkea, kuten epämiellyttävä tilanne tapahtuu, koska huono laatu asennuksen, rikkoo hitsaukseen ja kokoonpanoon tekniikkaa. Tässä tapauksessa terä on vaihdettava kustannuksella yritys, joka suorittaa asennus kattorakenteeseen.

Joka tapauksessa, jos se on vaurioitunut pingotettu sisäkatto pitäisi soittaa asiantuntija korjata vian omasta on erittäin vaikeaa. Tuomiosta isäntä voi olla pettymys - kangas on enää korjata ja sitä on korvattu kokonaan. Älä hätäänny, sillä positiivinen hetkiä löytyy missään tilanteessa:

 • sinulla on loistava tilaisuus päivittää tai vaihtaa suunnittelu katon;
 • varateriä on halvempi, koska profiilin ja ostaa patonki ei ole enää tarpeen;
 • työtä jännitys Uusien pinnoitteiden eivät vaadi valmistelua huoneeseen. Sinun ei tarvitse tehdä huonekaluja ja siivota vuorille rakentamisen roskia päätyttyä työn;
 • suunnittelemattomia kuluja opettaa sinulle ja läheisillesi ottaa asiat tarkemmin.

Lastaus.

 • Copyright © 2014-2017 | | Rakentaminen ja korjaus

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  87 + = 96