Alakatto teline Alumiini

Alumiini katto käsillään

 • 1 Ominaisuudet
 • 2 eri säleitä
 • 3 Mikä on jousitus
 • 4 Laskelma ja osto materiaalien
 • 5 Työkalut
 • 6 sijoittelu
 • 7 tukielementit turvaaminen
 • 8 kokoaminen
 • 9 Lisäsuosituksia
 • 10 Ominaisuudet toiminnan
 • 11 videot

Korkea ilmankosteus ja lämpötila muuttuu - se on ikuinen seuralaisensa keittiöt ja kylpyhuoneet. Korkean suorituskyvyn, siisti ulkonäkö ja asennus yksinkertaisuus - vain muutamia hyviä ominaisuuksia osoittaa hyväksi alumiinin alakatot. Ehdotamme tutustut ominaisuuksia tämän suunnittelun ja sen teknologian asennuksen. Tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan miten alumiini katto käsillään, näyttää valokuvia ja video-ohjeita.

Alaslasketut katot - on eräänlainen alakattoon. Jousitus järjestelmän avulla kiskoon on valmistettu eri materiaaleista, kuten alumiinista ja tallennetaan. Ne on valmistettu muovista, alumiinista tai teräsnauhan, jonka paksuus on 0,4-+0,7 mm, pituus on 6 m ja leveys - 50-300 mm.

Jos tilaat aihioita nauhat enimmäismäärät yksittäisiä kokoja, niin annetaan kiskojen pituudesta, joiden tarkkuus on enintään 1 mm.

Asennus telineeseen alumiini katto tehdään vasta valmistumisen Rappaus ja myöhemmin täydellisen kuivumisen seinän ja lattian päättyy.

Jos haluat asentaa kylpyhuoneessa tai keittiössä kattopaneelit on valmistettu alumiinista, et tule katumaan sitä yhden bitin koska hän ei ole ainoa luotettava ja kestävä, mutta sopii myös lähes kaikki mallit. Suuri valikoima tankoja pystyy tyydyttämään vaativimmankin asiakkaat. Ritilän päällä on sileä ja rei'itetty, matta ja kiiltävä. Ne jäljittelevät tekstuuria puuta, ja jopa ihon. Koskien sauvojen muodossa, ne on pyöristetty tai suorakaiteen. Valtava määrä värejä ja on yksinkertaisesti uskomaton. Reikiä on sijoitettu pitkin, koko katto, ja jopa vinosti. Näin ollen on mahdollista visuaalisesti vähentää tai lisätä tilaa.

Nämä enimmäismäärät ovat edelleen erilaiset Interfluves nivelet. Avoin kokoonpano kiskojen välillä ovat pieniä aukkoja yhtä suuri kuin 15 mm. He liittivät koristeellinen profiilin. Suljettuna telakointi alumiinipaneelit tulevat vastakkain. On niitä säleet jotka on liitetty päittäin, jolloin saadaan ontto liitos, eli ilman aukkoja.

Mikä on jousitus

Kampa tai universaali asennuskisko, kulma profiilit ja säädettävä jousitus - nämä ovat tärkeimmät komponentit jousituksen. Kampa on kaistale galvanoitu erityistä kiinnittimet, jotka on asennettu ja kiinnitetty kiskoon.

Kuten keskeyttämistä, se koostuu sauvan ja kiinnike. Kun tanko on kiinnitetty tärkein kattoon, ja kannatin - kantavan kampa. Asettamalla sisäkaton suoritetaan etäisyydellä 5-12 cm lattiasta. Tämä etäisyys määritetään tapauskohtaisesti, riippuen sijainnista kattoon viestinnän ja henkilökohtaisten mieltymysten.

Jos olet jo päättänyt väri katto ja näkemyksiä, se on tarpeen laskea materiaalien määrää:

 • Mittaa kehä kattoon. Tämä mittaus ilmoittaa tarvittavan määrän osto U-muotoinen profiili on kiinnitetty seiniin että posodeystvuet verhoiluun abutting katto seinät.
 • Laske pituus kammat. Voit tehdä tämän, tee ulkoasu kattoon, kohtisuoraan koriste paneelit, lisäyksin 1 m.
 • Määritetään katon päällysteen. Voit tehdä tämän, laskea kokonaispinta-ala tiloissa.

Sitten voit ostaa tarvittavat joukko materiaalien koristeluun alumiini katto, mukaan laskelmien teitä.

Ennen asennuksen aloittamista telineeseen alumiini katto, sinun täytyy kerätä seuraavat työkalut ja materiaalit:

 1. Kit katto- paneelit ja jäykkääjillä.
 2. Iskijän.
 3. Tulpat, nauloja ja ruuveja.
 4. Ripustuselementtejä.
 5. Rakentajan tasolla, mittanauha, merkki ja hallitsija.
 6. Ruuvimeisselillä.
 7. Pihdeillä.
 8. Pora.
 9. Veitsi ja sakset metallia.

Jos olet oikein merkata kattoon, asennus ohitat ilman vaikeuksia. Joten ensinnäkin, suorittaa kehä asettelua. Tämä on välttämätön kiinnittämiseksi U-muotoinen profiili. Jos kyseessä on täydellinen katto, vain onnekas. Tällöin voit yksinkertaisesti laittaa viiva haluttuun korkeuteen katosta.

Prosessissa merkintä kehä sisäkatto, eri tasoilla, sinun täytyy toteuttaa monimutkaisempia laskelmia. Offset reunasta seinät tässä tapauksessa riippuu täysin täyttää tyhjät.

Mikäli katto ei mitään piilotettuja viestintä, syvennys karkea katon on oltava minimaalista, eli 5 cm Mutta ennen kuin teet layout päättää -. Haluatko asentaa kattoon valaisimet. Jos näin on, sisennys 5 cm on riittävä.

Nyt tehdä merkinnän alla jäykisteet. Project viivan tulisi sijoittaa yhdensuuntaisesti sivuseinän, ja toisiaan, ja kohtisuoraan päätyseinän ja nähden yksittäisten paneelien.

Tappiliitoksin varmistaa U-muotoinen profiili. Tee luetelmakohdat reunoista 5 cm ja tee reiät porakoneella. Vaiheessa niiden välissä alle kiinnikkeet tulee olla noin 0,5 m.

Reiät porataan ulkopuolelta profiilin. Tämä toiminta estää muodostumista purseet, jotka estävät myöhemmin asettumasta profiilin seinään. Valmistamiseksi tapahtuvan väliaikaisesti mukaisesti olemassa olevien merkintöjen. Säädettävät ripustimet mahdollistavat yhdenmukaistaa kattoon tasolla. Viimeinen kohta on sijoitettava päätyseinämien etäisyydellä 30-40 cm. Välituote kohta, vaiheet 1,2-1,5 m. Kiinnitä jäykisteet, jotka tämän jälkeen vahvistetaan alumiinikiskon. Välillä profiili kiinnitetään seinään ja jäykisteet on oltava pieni rako on noin 1 cm. Tämä ehto on tärkeää huomata, että kun lämpötila laskee valmiin enimmäismäärää ei muotoaan.

Ennen asennusta katon rakenne, paneeli leikataan ennalta määrättyyn pituuteen. On tärkeää tehdä 3-5 mm lyhyempi kuin etäisyys profiilit myöhemmin työnnetään etupuolen paneelit. Nyt on aika koota kattopintaan. Työnnä paneelia jäykisteet kunnes se napsahtaa, todisti kiinnittämiseen on kampa.

Jos viimeinen paneeli ei sovi, teillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin leikata se. Merkitse katkaisukohta paikka, tee sitten kohtisuorassa viiltämällä sivupaneelit on irrotettu. Paneeli segmentit muodostettu leikkaukset tulisi katkaista, koska koukistus / laajennus alumiini. Karkki kiskon profiilin, kiinnitetään seinään, leikata puoli, ja toinen pää korjata jäykisteet.

Tämän prosessin nopeammin, paneeli asettaa leikattu toiseksi viimeinen ja viimeinen paneeli lyhenee 14 mm.

Sarja- asennus kiskot, joudut niitä lävistäjä profiileja, pultattu seinään. Sen sijaan viimeinen paneeli täytyy ensin siirtää sivuun, niin paljon kuin mahdollista kasvi oli ensimmäinen reuna profiilin. Näin ollen molemmat päät paneelin tasaisesti sijaita seinämän suhteen. Nyt on mahdollista kiinnittää paneelin asennuskiskoon.

Valonheittimet paremmin yhdenmukaistaa hyvin alakatot. Tästä valmiista reikiä heille. Piirtää ympyrän halkaisija valaisimen paikallaan. Keskustasta ympyrän ulompi rivi tehdä viillot pitkin sädettä. Voit tehdä tämän sinun täytyy rautaromuleikkurit. Muodostuu terälehtiä taitettua kun sisäpuolelle kattoon. Valaisimen on laadullinen, jos et kapeat terälehdet.

Asennus telineeseen kattoon alumiinia, varmista, että prosessi ei häiriinny eheyttä viimeistely kerroksen paneelit. Naarmuja, naarmuja ja muita mekaanisia vaurioita vain pahentaa ulkonäköä valmiin katon.

paneelit anodisointi antaa vakain ja kestävä pinnoite, toisin kuin muunlaisia ​​Sisustuspinnoille.

Alumiini enimmäismäärät ovat nopeasti likaantuneet keittiöön. Kuitenkin varovaisuutta on melko yksinkertainen heille. He eivät pelkää vettä. Tämä tarkoittaa, että pinta on näiden raja voidaan pestä saippuavedellä sienellä.

Hammastanko alumiini enimmäismäärät ovat ekologisesti turvallisia, joten niitä voidaan käyttää myös makuuhuoneessa ja lastenhuoneeseen.

Valitessaan alumiini enimmäismäärät parempi ostaa laatua sisäkattoverhoukset suojakalvo. Se suojaa enimmäismäärän lämpötilaerot, likaa, kosteutta ja likaa. Kun oikein asennettu, kattoon on pysyvästi säilyttää sen ulkonäköä. Asennuskehikkoon katto muistuttaa suunnittelija kokoelma. Jos sinulla on jo kokemusta asiasta, sinun kannattaa jakaa ne kommentit tämän artikkelin. Kaikki kysymykset? Tässä tapauksessa pyydä asiantuntija sivuillamme.

Ehdotamme näytät askel askeleelta ohjeet tehdä omia alumiini katto:

Asennuskehykseen katto alumiini

Teline alakatto - yksi edullisinta vaihtoehtoa sisustukseen korkea kosteus. Tällaiset katot ovat hyvin todistettu keittiöt ja kylpyhuoneet, koska niiden rakenne on hyvin korroosiota, laho, ja turvotusta.

Samanlaisia ​​järjestelmiä asennetaan myös toimistoissa, kahviloita, ravintoloita ja ostoskeskuksia. Täällä on ratkaiseva merkitys valinnassa pelaa mallikas ulkonäkö kattopaneelit.

Puoltavat hammastanko designvalinta

Ennen kuin selitetään asennus tutkii laitteen ominaisuuksia.

 • Pohjalaatan sellaisia ​​erityisiä paneelit on yhdistetty toisiinsa välissä profiileja.
 • Kehää pitkin huoneen paneeli on kiinnitetty lähtöaineena kulmat, joka on asennettu seinään.
 • Päälle kiinnitys kohtaavat renkaiden keskeyttämisestä. Täten saadaan tasainen kuormituksen jakautuminen seinät ja katot.

Paneelit ja väli- profiilit on valmistettu alumiinista kylmämuovaamalla. Alaslasketut katot on usein vakavia altistuminen kosteudelle, joten alumiini on päällystetty erityisellä jauhe maalit, ja joissakin tapauksissa - tai plastisolilla polyuretaani suojarakenteiden.

Lisäksi alumiinista valmistetaan puinen puukatto taloon. Kuitenkin sen elementit ovat vähemmän kosteutta kestäviä, ja tällaisen tuotteen neliöhinta on vaikuttava.

Jousitusjärjestelmän lujuuden varmistamiseksi ja kantavat säleet on valmistettu hiiliteräksestä. Tämä materiaali tarjoaa tukirakenteen joustavuudelle ja sillä on samalla suhteellisen pieni massa.

Kun olet asentanut teline katon, voit saada tällaisia ​​pluses.

 • Ensinnäkin muotoilun ulkonäkö on paljon parempi kuin maalattu katto tai muovipäällyste (PVC-paneelit). Sen rakenne on tiheä, toisin kuin muovivaihtoehdot, ja kun valaistus on kytketty päälle, runko ei ole näkyvissä etupuolen kautta.
 • Toiseksi pieni massa ei aiheuta ylimääräisiä kuormia kantavien seinien ja väliseinien päälle.
 • Kolmanneksi edullinen asennusohjelma mahdollistaa telineiden asennuksen itse. Ja tämä tarkoittaa, että säästämme rahaa päälliköiden töihin.

Pinnoituksen muita etuja - helppokäyttöisyys ja korkea tiiviys. Oikein koottu teline katto kylpyhuoneessa voi suojata huoneen kondensoitumista ylhäältä. Tietenkin, jos naapurit rikkovat nousuputken, malli ei voi selviytyä, mutta tässä tapauksessa vahinko minimoidaan. Luotettavaa suojaa tulvia vastaan ​​on parempi valita venytysraja, se voi kestää suuren määrän vettä, sitten se pumpataan ulos.

Katon katto altaan yläpuolella

Kaikki haarukan enimmäiskysymykset ovat pääasiassa taloudellinen puoli. Jos ostat tuotemerkkejä, kuten Albes tai Cesal, katot ovat melko kalliita. Mutta lopputulos on rahan arvoinen! Ja jos katsot, että metallijousitusrakenne kestää yli kymmenen vuotta, kustannukset eivät ole niin suuret.

Pakotettu huoneen korkeuden alentaminen - ei ole myöskään telineiden katon paras hetki, tämä johtuu suunnittelutoiminnoista.

Räkkilattiat käytetään paitsi huoneistoissa, myös suurissa kauppakeskuksissa, lentokentillä, hotelleissa ja uima-altaissa. Ne sopivat sairaaloihin ja päiväkoteihin. Valmistajilla on useita tyyppejä, jotka on esitetty alla olevassa kuvassa. Esimer- kiksi Albesin aukirunko voi olla epätyypillinen muoto, mutta kaareva. On myös tyyppejä, joissa on kuutioina muotoiltuja, V-muotoisia, tasomaisten levyjen muotoisia, tiukkoja saksalaisia, tyylikkäitä ranskalaisia ​​ja italialaisia ​​mallikokoelmia.

Kaarevat näkymät V-muotoiset kiskot

Osien ostaminen

Joten, on aika aloittaa työn. Aloitamme hankkimalla kaiken tarvittavan.

 • Useimmissa tapauksissa alumiiniprofiilit tehdään tilauksesta tietyn koon mukaan. Kuitenkin äskettäin sarjat universaali osat ovat ilmestyneet myynnissä. Niiden asennus vaatii vakavia taitoja, koska renkaat ja profiilit vaativat usein karsimista. Valmis sarjoilla on tavallisesti pieni ala, kylpyhuoneen tai wc: n alle: 1,5 neliömetriä. m., 2,55 neliömetriä. m., 4 neliömetriä. m.
 • Mallin valitseminen kannattaa suunnata itse, mukaan lukien yrityksen valmistaja. Viime aikoina kotimaisten ja ulkomaisten tuotteiden laatuerot ovat käytännöllisesti katsoen hävinneet, koska kaikki katot on tuotettu samanlaisilla tekniikoilla ja samoilla laitteilla.
 • Suunnittelun tilaamiseksi kannattaa tehdä mittauksia huoneen alueesta. Tällöin kaikki yksityiskohdat tehdään tavallisesti pienellä marginaalilla: 2-3 cm: n asennus ei ole vaikeaa leikata, mutta profiilia ei ole mahdollista rakentaa ilman liitosta.
 • Myös osia tilattaessa on kiinnitettävä huomiota huoneen kokoonpanon ominaisuuksiin. Jos kylpyhuone ja keittiö eivät ole suorakaiteen muotoisia, käytä asiantuntijapalvelun palveluja.
 • Paneelien väri voidaan valita makusi mukaan RAL-väritasolta. On tärkeää muistaa, että todellisuudessa värit voivat erota huomattavasti monitorissa näkyvistä.

Rack Kattoon värit

Kun tilatut osat toimitetaan, tarkista, että ne ovat valmiit. On parempi tehdä tämä etukäteen kuin havaita tarvittavien telineiden puuttuminen ja asentaa teline kattoon keittiössä.

Jotta asennuksen aikana ei olisi ongelmia, seuraavat työkalut valmistellaan etukäteen:

Asennustapa voi vaihdella hieman valitun version mukaan. Esimerkiksi joillekin tyypeille ei tarvitse asentaa välivipua, mutta yleensä jätetään aukko paneeleiden väliin. Jokainen katu - muovi, alumiini tai puu - asennetaan yhdestä järjestelmästä. Työn ensimmäisessä vaiheessa on merkintä.

 • Seinälle asetetaan perusviiva, johon asennus suoritetaan. Peruslinjan optimaalinen sisennys päällekkäisyydestä on 100-150 mm.

Päällysteen sileyden aikaansaamiseksi perusviiva asetetaan alimmalta kulmalta.

 • Jos aiot asentaa valaisimet, sinun on siirrettävä merkintä 100 mm: n välein. Ottakaa myös huomioon sisäänrakennetun valaisimen korkeus, jotta he voivat päästä vapaasti.
 • Käytäksesi merkintää, käytämme tasoa, ja parhaimmillaan - laserilla tai vesitasolla.

  Seuraavaksi siirry itse asennukseen.

  • Loppuprofiilia sovelletaan perusviivaan. Käytä betoniporaa käyttävää reikälevyä, jonka halkaisija on 6 mm ja syvyys vähintään 50 mm.
  • Kierrä reikiä muoviosat ja kiinnitä aloitusprofiili itsekierteillen ruuvilla.

  Keittiön katon asentaminen pakotamme laattojen porauksen. Erittäin laattojen "kulkea" käyttäen erityistä keihään muotoista porata, ja vain sitten käyttää porata.

 • Kattotasossa on päällekkäisiä kiinteitä ripustimia, joista kirjoitimme artikkelissa Armstrong-katon asennuksesta. Jos päällekkäisyyden taso laskee 10-15 cm, käytä metallilevyjä, jos enemmän, sitten kiinnitä teräsvaipat koukulla.
 • Suspensseihin kiinnitetään kantavat renkaat asettaen hampaansa alas. Tarvittaessa voit vähentää renkaiden pituutta, leikkaamalla ne saksilla metalliin.

  Jatka sitten keräämään kiskoja.

  • Jos katto on metallinen, telineprofiili leikataan kooltaan metallinen saha. Puu- ja muovielementtejä käsitellään hyvin sähköpyssyn avulla.
  • Leikattuja paneeleja ja väliprofiileja nostetaan vuorotellen kattoon ja ripustetaan renkaiden kannattimiin. Välikiskoasennus
  • Paneelit päätyvät seinään kiinnitettyyn kulmaan tai U-muotoiseen profiiliin.
  • Viimeinen paneeli on usein leikattava ja sen jälkeen se "johtaa ruuveilla". Älä huolestu, asenna se loppuelementtiin ja se vie nopeasti normaalin muodon. Ristikko-jakajat
  • Kokoonpanon loppuvaihe on valaistuksen asennus: valmistetuissa rei'issä johdetaan johtimet ja liitetään uppoasennetut kattovalaisimet niihin. LVI-valaisimien kiinnittäminen AL / R-erikoisverhouksiin on tarkoitettu. Itse lamput on asennettava erillisiin suspensioihin. Voit myös käyttää tavallisia sisäänrakennettuja valoja, pyöreitä reikiä, jotka tekevät suuttimen porakoneesta (kruunu).

  Yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät alla olevista videoista.

  Seinäkattojen asentaminen on välttämätöntä - seurata huolellisesti suoritettujen toimintojen laatua. Ja sitten saat kauniin, luotettavan ja käytännöllisen katon kannen!

  Askel askeleelta ohjeet Grilyato-ripustusjärjestelmän asennukseen: rungon asennus, grillin asentaminen ja valaisimien asennus.

  Mikä on Armstrongin kattojärjestelmä, päättyy. Armstrong-järjestelmän kokoonpanot: rungon asennus, ripustimet ja laatat.

  Ohjeet ripustetun kasettikattoon. Vinkkejä valitsemiseen. Valokuvakatot eri valmistajilta: Albes, Caveen, Cesal, Sky.

  Räkkikatto alumiiniprofiilissa - asennus ja kokoonpano

  Kun otetaan huomioon katukattojen aiheet, on tarpeen koskettaa yleisesti riippuvien kattojen käsitettä. Nimi puhuu itsestään: ne on ripustettu pohjaan, jossa on sisennys.

  Koska niiden koristeellinen toiminto, telineeseen ripustetut katot ovat myös nimeltään vääriä kattoja. Niiden suosio perustuu useisiin etuja, jotka joskus määrittävät:

  • nopea ja helppo kokoonpano;
  • ei tarvetta perustaa säätiötä;
  • Yksinkertaisuus valaistuksen kysymyksen ratkaisemisessa;
  • mahdollisuus viestien piilottamiseen;
  • rajaton valinta suunnitteluratkaisuihin;
  • Saatavuus, koska se on laaja valikoima vaihtoehtoja.

  Haittoja ovat väärä katto ja pohjakatto, jotka vähentävät huoneen kattojen korkeutta.

  Rack - katot, jotka on koottu telineistä, pitkistä kapeista paneeleista. On virheellisesti oletettu, että tällainen katto on koottu yksinomaan metallipaneeleista. Itse asiassa seuraavat lajit ovat suosittuja:

  • vuori;
  • seinäpaneelit (PVC, MDF);
  • metallireunalistat - alumiini, yleensä.

  Jokainen vaihtoehto on syytä harkita. Mutta alumiinilevy katot ovat mielenkiintoisin. Pysykäämme heitä.

  Alumiinikattojen edut:

  • yksinkertainen asennus;
  • kosteuden kestävyys;
  • paloturvallisuus;
  • kemiallisten ja bakteerivaikutusten kestävyys;
  • huollettavuus;
  • vahvuus;
  • saavutettavuus;
  • suunnittelun yksinoikeus.

  Kuva alumiinirungosta.

  Alumiinirungon katto

  Räkkilattiatilojen suunnittelu edellyttää useiden elementtien käyttöä:

  1. Alumiinipaneelit (telineet), leveys 40 - 400 mm ja pituus 3-6 metriä.
  2. Lisäosat (kapeat säleet, leveys 16 mm).
  3. Laakeriprofiili (rengas, jousi, kampa, pituus 4 m).
  4. Jousitus (säädettävä jousi tai ylempi).
  5. Reunaleikkaus (seinäkulma tai U-muotoinen profiili).

  Paneelit tulevat eri leveyksiin, eroavat toisistaan ​​värin, tekstuurin ja muotoilun ominaisuuksien suhteen: ne ovat avoimia ja suljettuja. Niissä on eroja.

  Avoimen tyyppiset paneelit, joissa on vakiokokoonpano, muodostavat 16 mm: n välisen aukon toisiinsa nähden, johon on lisättävä kapea insertti. Jos lisäosaa ei ole asennettu, läpivientireiät pysyvät ja paneelit eivät kiinnitä jäykästi.

  Suljetun tyypin reseptorit edellyttävät asennusta sisäosalla tai ilman sitä. Ja niiden muoto aiheuttaa vaihtoehtoisen kokoonpanon, koska kukin seuraavista reunoista asetetaan päällekkäin.

  Toinen tyyppinen telineiden katto - rajaton, kerätty ilman lisäosia. Itse asiassa ilman aukkoja voit koota paneelit. Koska se ei ole riippuvainen niiden muodoista vaan kantoväylän ominaisuuksista.

  Lisätietoja suunnittelun elementeistä,

  Kantavuus on jäykkä teräsrakenne. Sillä on V- tai H-muotoinen muoto, jonka yläosassa koukkujaukon reikiä. Alhaalla - on piikkejä kiinnittäjiä. Paneelit napsahtaa paikalleen. Piikkien sijainnista ja niiden välisestä etäisyydestä riippuu asennettavan katon tyyppi.

  Ostamalla katto teline, on tärkeää kiinnittää huomiota yksityiskohtien sekundaaripalkkien. Niiden olisi sama nimi valitun paneelien ja asennussarjatyyppi (rako tai aukoton). Tyypillisesti, välinen etäisyys tappien vaatii asennuksen paneelit on tietty leveys, on rako alle koriste insertin.

  Kampa on kiinnitetty kautta ripustimet alustaan ​​suoraan tai alapinta. Valinta johtuu huonekorkeus huoneeseen. Jos tämä vaihtoehto mahdollistaa "varastaa" 10 - 20 cm, käyttämällä säädettävä jousitus.

  Euro suspensiot toimitetaan usein säle katot.

  Tämä kiinnitin käsittää kaksi teräksistä neulaa järjestetty rinnakkain. Sen yläpuolella on mutka muodossa ringlet ruuvin, pohja - koukku lisätään tuessa kiskoon. Kytketty pinnoja C-muotoinen levy (jousi), joka kiinnittää kireyden. Tällainen suspensio on helppo asentaa ja säätää, mutta vaatii suuren tilan pohjan ja katon sitä.

  Universal Katto jousitus - rei'itetty ruostumaton teräs vyö.

  Yleispalvelun henkari voit asentaa valekattoon etäisyydellä 5 - 10 cm: n etäisyydelle katosta. Sen haittana on, että on tarpeen kiinnittää profiilin suspensioon, joten se on vaikea säätää. Mutta jos isäntä ei ole ensimmäinen kerta tilalla ruuvimeisseli kädessään, se ei ole ongelma.

  Tärkein elementti - pää vanteen. Se ei kestä sen painoa ja suorittaa koriste funktio. Koko visuaalinen vaikutus muodostuu elementin. Sen jälkeen, kun silmä on pääasiassa nähdään reunus, liitosten ja kulmat.

  Valita seinämän läheiselle alueelle ja U-profiili on melko yksinkertainen - kokenut mestari suosittelevat tarkalleen profiilia. Hän on kova itse, ja lisää jäykkyyttä koko katon rakennetta. Kuitenkin paketti sisältää usein yksinkertaisia ​​kulmia, ne ovat halvempia.

  U-profiili on välttämätön, jos kerran et voi koskettaa seiniä. Esimerkiksi laatta voi olla onteloita. Tämä tarkoittaa sitä, että poraus ja poraus johtaa jakaa laatat.

  Useimmissa tapauksissa linja leikata. Mutta suorat seinät - harvinaisuus, ja alumiinia nurkassa pahasti toistaa kaarevuus. Toisin sanoen muodostaa aukon, joka ei voi korjata. nämä raot on välillä seinän ja alueelle, ja kiskojen väliin ja alueen. Kuitenkin joskus, se kääntyy pois, kertainen nurkkaan, kaventamaan. Mutta toivo ei ole välttämätöntä. On parempi tarkistaa, onko seinään käyrät ja edetä että vuoden aineen hankintaan ja asennukseen. Joka tapauksessa U-muotoinen profiili on asennettu levyt tiukasti ilman tarpeettomia aukkoja.

  Asennus alumiininauhaa katot

  Kokoonpano jäädytetty alaslasketut katot voidaan jakaa kahteen vaiheeseen:

  Ensimmäinen vaihe alkaa asennus-line leikata tai U-profiili. Ensin täytyy vallata takaisin tuli raskaaksi huonekorkeus Rakennustasolla ympärillä kehä. Jos huone on kunnon kokoinen, se on kätevä käyttää laserilla tai gidrouroven.

  neuvosto: Monet ihmiset käyttävät tätä tarkoitusta varten valoisa merkki, ajattelematta, mitä se on pestävä. Eikä se, että tämä voidaan tehdä. On parempi tehdä valon katkoviiva lyijykynällä.

  Pelaajan kehä voidaan mitata nauha ulottuvuuksien mittaamiseen seinien ja kirjoitin suoraan niitä kuitenkin. On suotavaa määrittää ne millimetrin tarkkuudella. Kappaleet leikattiin halutun linjan leikata, asettaa niiden liitosten kulmissa tehdä Butt. Ulkokulmissa reunojen yhdistetty kulmassa 45 astetta.

  Photo kiinteän verkon leikata.

  Tärkeintä on, että ei ole päällekkäisyyttä, koska se lisää välit paneelien ja takana. Tämä tarkoittaa, että koko kunkin allekirjoittajan on vähennettävä leveyden ulkopuolelle tai profiili - 20 mm tai 25 mm.

  Pääsääntöisesti yksinkertainen reunat leikata saksilla metallille. Mutta sinun on oltava varovainen, ettei kaunistella reunan. Ne voidaan suoristaa pihdeillä tai vasaralla, mutta varmasti pysyvät jäljet. Lisäksi sakset, tämä työ voidaan tehdä "mylly". Kuitenkin maali reunoilla tuotteen todennäköisesti muuttuu mustaksi lämpöä.

  neuvosto: Siisti, mutta ei yksinkertaisempi tapa on käyttää rautasaha metallille.

  Sitten, että pinta kiinnike painetaan seinää vasten, porattu reikä, noin joka 50 cm. Kun profiili paikallaan, reikiä kynämerkintää seinään ja reiät, joiden halkaisija on 5-6 mm tappien.

  neuvosto: Asennus reunus seiniin, laatoitettu, voit yrittää ruuvi ruuvi saumaan. Joskus se on ainoa keino välttää split laatat ja nopeuttaa prosessia.

  Käytön aikana on tärkeää kiinnittää huomiota kaarevuus seinät, pohjalta, jotka ja paikka tulpat. Vetämällä kulmassa maahan koloja, pystyy välttämään ulkonäkö erot putkiston ja seinän väliin. Nurkka todennäköisesti mutkissa ja muodostaa raon keskenään ja kiskojen. Tee mitään aukkoja on mahdollista, jos seinät sileä. Muussa tapauksessa sinun täytyy etsiä "sweet spot".

  Turvaaminen reunus (alue) kiinnitettyyn kiskoon. Aseta se kohtisuorassa kiskot, leikkaa saksilla tai metalli mylly - esteettinen tässä ei ole tärkeää. Tärkeää on sijainti nastoja jäykkääjän. Trim stringer välttämätön, jotta ensimmäisen paneelin selvästi sai piikkeihin.

  Valmistautuminen sopivan pituisiksi renkaita, ne laitetaan linjaan Trim työntämällä vuorin 10 mm. Jos U-profiilia käytetään, ketjunauhan on lisätty sen ylätaso.

  Asennus kiinnityskisko.

  Tukevat profiili tulisi sijoittaa, 30 cm vetäytyvät sivuseinät. Välinen etäisyys profiilien saisi ylittää 100-110 cm, jotta vältettäisiin notko kattoon.

  Krepjat kannatinkiskon kautta ripustimet välimatkan pitäisi olla enintään 1 m. Taajuus suspensioiden yhteydessä määritellään perusteella johtuvaa rakenteellista jäykkyyttä.

  Suurissa tiloissa tarkistaa tasaisuus kattoon pitsi, pieni tee se vain silmämääräisesti, koska liikenteenharjoittaja profiili on melko kova sinänsä eikä se saa roikkua.

  Kehyksen, jotka on ratkaistava kysymys valaistus ja jakaa johdot. Asentaminen valaisimet valmistetaan samanaikaisesti asennuksen paneelit.

  Paneelit leikataan aina hiukan pienempi kuin seinien pituus, helpottaa asennusta. Tuota tämä operaatio sakset kulmahiomakone tai erittäin huolellisesti. Jokainen mutka, varmasti, se synnyttää ylimääräistä paikkaa. Kiinnitystangot on helpompaa kuin purkamisen, joten se ei ole koskaan väärässä.

  Asennuskehykseen kattopaneelit.

  Saavuttamisen jälkeen ensimmäinen piste lamppu, on tarpeen leikata reikä paneeliin alla.

  neuvosto: On helpompi tehdä, kun hän makaa lattialla. Tätä tarkoitusta varten sopivia ydin leikkuri puun. Valitsemisen jälkeen haluttu reikä on porattu alhaisella nopeudella pora. Tällöin on huolehdittava, jonka metalli pora voi liittää sen taakse ja taivuta.

  Viimeinen paneeli, yleensä tarvitse leikata pituussuunnassa. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisella toimisto veitsi, kylkiluut ei tarvitse puuttua. Vietettyään ne kiskon useita kertoja, se vain rikkoo. Hän asetettu ilman ongelmia. Meidän on kuitenkin otettava huomioon se, että paneelin reuna ei ole kiinteää. Näin ollen, se voidaan työntää päälle tiivistemateriaalin 10 mm, esimerkiksi kipsilevy.

  Hammastanko katto kylpyhuoneessa.

  Suunniteltaessa alaslasketun katon telineeseen, on tärkeää ymmärtää joitakin piirteitä:

  • Alumiini - pehmeä metalli, vaatii huolellista hoitoa;
  • epätasainen seinät voivat pilata ulkonäkö kattoon, niin se olisi hyvä mukauttaa niitä ensin;
  • Alumiini telineeseen enimmäismäärä on vahvistettu ole tiukasti. Tämä tarkoittaa sitä, että asennus tarvikkeet siihen toivottavaa.

  Miten piirustus neste tapetti seinällä itse? Artikkelissa kuvataan kuvion siirto vaiheet seinään paperille käyttäen lasilevyn ja taskulamppu.

  Artikkelissa kuvattu ja esitetty kuvassa kaikki riippumattomia valmistusvaiheita nesteen tapetti, paperi, mittasuhteet, ja vivahteita intricacies sellaisenaan.

  Yksityiskohtainen ja osoittavat selvästi, kuinka liimata bambu taustakuvan omasta, tehdä oikeita ulkoasun ja ohittaa kohdattujen esteiden häviöttömästi.

  Esimerkki asennus jännitys katto kädet harppuuna tavalla.

  Ohjeet kokoamiseksi laatikot kipsilevy, kärjet, vivahteet esimerkin kokoonpano laatikko on valmistettu kipsilevy kattoon valaistus.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 39 = 47