alkuperäisiä maalauksia

Erikoisin kuuluisien taiteilijoiden maalaukset: valokuva ja kuvaus

Taidetta ei voi vain innostaa, vaan myös hurmata tai pelotella. Omaperäisistä kuva omin käsin, taiteilijat ilmentävät syvin kuvia, ja joskus ne ovat hyvin outoa. Kuitenkin näissä teoksissa on lähes aina paljon faneja.

Mitkä ovat epätavallisia kuvia maailman, joka luo heille ja mitä he voivat kertoa?

Tämä kauhistuttava kuva alkaa historiansa vuonna 1972. Silloin Bill Stoneham, taiteilija Kaliforniasta, löydettiin hänen arkistosta vanhan valokuvan. Hänen lapsensa olivat kuvassa: Bill itse ja hänen sisarensa, joka kuoli neljä vuotta. Taiteilija oli yllättynyt siitä, että kuva on otettu talossa, joka on tullut perheen kuoleman jälkeen tyttö. Mystinen tapaus inspiroi Bill luoda tämä epätavallinen kuva.

Kun maalaus esiteltiin taidetta, hän kuoli pian sen jälkeen. On vaikea sanoa, onko mahdollista kutsua sitä sattumaa, sillä näyttelijä John Marley, joka osti maalauksen, kuoli pian. Kangas oli menetetty ja sitten huomasin kaatopaikalle. Pieni tytär uusien omistajien maalauksen heti alkoi huomata outoa - hän vaati, että maalattu lasten taistella tai tule oven hänen huoneeseen. Isä laittaa huoneeseen, jossa kameran kuvaa, joka on vastattava liikettä, ja se toimi, mutta joka kerta vain melua jäi elokuvassa. Kun alussa uuden vuosituhannen maalaus kuitenkaan nettihuutokaupassa käyttäjät alkoivat valittavat huonovointisuus nähtyään sen. Siitä huolimatta se on ostettu. Kim Smith, omistaja pienen taidegallerian, päättänyt ostaa jotain epätavallista kuin näyttely.

Historian maalaus ei pääty tähän - paha lähtöisin se on nyt vietetään vierailijoille.

Viitaten epätavallinen maalauksia tunnettujen taiteilijoiden, ei voi kutsua tätä yksi. Tietoja "proklyatom9raquo; kankaalle nimeltään "Crying Boy" koko maailma tietää. Muodostaa käsitys taiteilijan käytti omaa poikaansa lapsenvahti. Poika ei itke noin vain, ja isäni erityisesti järkytti häntä, pelotteluun valaistu ottelun. Yksi lapsi huusi isälleen: "Burn itse!", Ja kirous oli tehokas - vauva pian kuoli keuhkokuumeeseen, ja hänen isänsä oli poltettiin elävältä talossa. Huomiota kiinnitettiin kuvan 1985, kun koko Pohjois-Englannissa alkoi tulipalon. Kodeissa ihmistä kuoli, ja vain yksinkertainen kopio kuva itkevän vauvan säilyi ennallaan. Tunnettuuden jatkaa maalauksen ja nyt - roikkua sitä monissa yksinkertaisesti eivät ole vaarassa. Vielä harvinaisempaa on, että alkuperäinen paikka ei ole tiedossa.

Epätavallinen kuvia jatkuvasti herättää huomiota yleisön ja jopa yrittää toistaa mestariteos. Yksi näistä maalauksia, josta tuli kultti nykykulttuurin on "Krik9raquo; Munch. Tämä on salaperäinen, mystinen kuva, että joku ajattelee fantasia mielisairaat, joku - ennustaminen ympäristökatastrofi, mutta joku kaikkiaan järjetön muotokuva muumio. Joka tapauksessa, pellava ilmapiiri houkuttelee ja säilyttää välinpitämättömyys. Epätavallinen maalaukset ovat usein täynnä yksityiskohtia, ja "Krik9raquo, päinvastoin, korosti yksinkertainen - on kaksi pääasiallista sävyjä käytetään, ja kuva kuvaan päähenkilö sievennetään primitivismi. Mutta juuri tällainen vääristynyt maailma ja tekee tuotteesta erityisen houkuttelevan.

Ja hänen tarinansa on epätavallinen - työ kerta toisensa jälkeen kaapattu. Silti se tallennetaan ja pysyy museossa, kannustaa elokuvantekijöitä luoda emotionaalisia bändit ja artistit - etsimään vähintään ilmeikäs kohtauksia kuin tämä.

Picasson maalaukset omistaa hyvin epätavallinen, mutta yksi niistä on erityisen mieleenpainuva. Ilmeikäs "Gernika9raquo; Se luotiin henkilökohtainen vastalauseena natsien toimia samassa kaupungissa. Se on täynnä henkilökohtaisia ​​kokemuksia taiteilijan. Kukin elementti kuva on täynnä syvää symboliikkaa: hahmo pakenee tulen, sonni polkee soturi aiheuttaa muistuttaa ristiinnaulitsemisen juurella - murskattu kukkia ja kyyhky, kallo ja rikki miekka. Yksivärinen maalaus tyyliin sanomalehden kuva on vaikuttava ja vaikuttaa suuresti katsojan tunteita.

Omaperäisistä kuva omin käsin, Leonardo da Vinci on säilyttänyt oman nimensä ikuisuudessa. Hänen maalauksiaan ei ole unohdettu kuusi vuosisataa. Tärkein niistä - "La Gioconda" tai "Mona Lisa." Yllättäen päiväkirjat nero ei kirjaa työtä tämän muotokuva. Yhtä epätavallinen ja monia versioita joka oli siellä kuvattu. Jotkut uskovat, että ihanteellinen naishahmo tai taiteilijan äiti, joku näkee hänet omakuva, ja joku - opiskelija Da Vinci. Mukaan "ofitsialnomu9raquo; lausuntoa, Mona Lisa oli vaimo firenzeläinen kauppias. Riippumatta oli itse asiassa muotokuva on todella harvinaista. Huulet tyttö kaartaa tuskin havaittava hymy, ja hänen silmänsä ovat uskomattomia - näyttää siltä, ​​tämä on kuva tarkastella maailmaa, ei yleisö tuijottavat häntä. Kuten monet muut epätavallinen kuva maailmasta, "Mona Lisa" on tehty erityisellä tekniikalla: ohuin maalikerrosten vetoa pienin, niin vaikeasti, ettei mikroskoopilla tai röntgensäteilyä ei voi havaita jälkiä taiteilijan työstä. Näyttää siltä, ​​että tyttö kuvassa vilkas ja valo savuinen valo, joka ympäröi sitä - aitoa.

Tietenkin kaikkein epätavallinen kuvan maailma ei voi tutkia lukematta teoksia Salvador Dali. Hänen hämmästyttävä teos "Temptation of St. Anthony" liittyvät seuraavan tarinan. Tällä hetkellä luomisen oli kilpailun valita näyttelijä elokuvassa Guy de Maupassant n "Bel Ami". Voittaja ja kiusattiin luoda kuva pyhimys. Mitä tapahtuu on inspiroinut taiteilijan jotta tontille käytettiin ja hänen suosikki taiteilijoita, kuten Bosch. Hän loi triptyykki aiheesta. Vastaavaa työtä kuvattu ja Cézanne. Epätavallinen Dali maalaus Saint Anthony - ei vain vanhurskas, joka näki vision synnin. Se on epätoivoinen luku mies joutuu synnit eläinten heikoilla tuurnanpidikkeet - jos hän sortuu kiusaukseen, hämähäkit jalat buckled allaan ja tuhota hänet.

Epätavalliset maalaukset ovat usein puuttuvat tai ovat keskellä mystinen tapahtumista. On "Night Watch" Rembrandtin Mitään tällaista ei ole tapahtunut, mutta web mysteereistä edelleen sidoksissa moniin.

Juoni on ilmeinen vasta ensi silmäyksellä - miliisit ovat menossa vaellus, kun aseensa heidän kanssaan, jokainen merkki on täynnä isänmaallisuuden ja tunteita, kaikilla on persoonallisuus ja luonne. Välittömästi, kysymyksiä. Kuka on tämä pieni, kuin kirkas enkeli tyttö armeijassa joukosta? Symbolinen maskotti yksikkö tai tapa tasapainottaa koostumuksen? Mutta tärkeintä ei ole edes sitä. Aiemmin maalauksia koko oli erilainen - asiakkaat eivät pidä siitä, ja ne leikataan kangasta. Sen sijoitettu sali juhlia ja kokouksia, joissa kangas oli peitetty noki vuosikymmeniä. Nyt on mahdotonta selvittää, mitä olivat joitakin värejä. Noki talista kynttilöitä ei voi poistaa ja kaikkein huolellisen restauroinnin, joten voimme vain arvailla joitakin yksityiskohtia katsojan.

Onneksi mestariteos turvallisuutta. Ja vaikka modernissa muodossaan tarkasti varjeltu. Hän on omistettu erillinen huone kuin he voivat ylpeillä, eivät kaikki kuuluisat epätavallisia kuvia.

Täydellinen luettelo, joka sisältää kuuluisin epätavallinen kuva maailmasta, seisoo Van Gogh. Hänen teoksensa ovat täynnä syviä tunteita ja piiloutuvat traaginen tarina tunnistamaton nero elämää. Yksi ikimuistoisimmista maalauksia on maalaus "Podsolnuhi9raquo,, jossa väkevää ominaista taiteilijan harjausliikettä ja sävyjä.

Mutta on mielenkiintoista, se ei ole ainoa syy. Se, että raina on jatkuvasti kopioidaan, ja kopioiden määrä myydä varsin hyvin ylittää ne, jotka voivat ylpeillä epätavallisia kuvia. Samaan aikaan, vaikka niin suosittu, kuva on edelleen ainutlaatuinen. Ja oikeastaan ​​se ei ketään muuta Van Gogh.

Mielenkiintoinen kuva omin käsin sisätilojen (15 kuvat)

Maalauksia - toinen komponenteista lämmin ja ainutlaatuinen tunnelma. Ja jos kuvat otetaan omasta, emotionaalinen "vastaus" heiltä on paljon suurempi kuin hankittu. Kuvia sisätilojen luotu omin käsin - kuvan esimerkkejä näet alla - mielenkiinnolla ja suunniteltu rakkaudella ilmentymä on elämässä, on pitkä aika antaa hyvällä tuulella.

Oletetaan sinulla ei ole lahjakkuutta taiteilija ei itse omaa luovaa hohto ja epäile makuun. Älä epäröi. Halu luoda alkuperäisiä maalauksia sisätilojen voit itsenäisesti oppia tekniikoita ja jonkin aikaa ihailla hänen käsialaansa.

Inspiraatio - ailahtelevaa ja arka. Emme odottamaan yli ymmärryksen ja lainat aktiivisesti ideoita tulevaisuuden maalauksia sisätilojen.

Neuvoston. Alussa se ei ole hyödyllistä tarkastella internetin etsimään ideoita. Luota sisäinen vaisto: se on välttämätön minulle, kuinka haluaisin nähdä hänen kuvansa, mieliala, hänen pitäisi tehdä elämässäni ja sisätilojen talon? Kirjoita kaikki tulevat mieleen ajatuksia.

Tiedot kirjoittamalla tarvittava kriittinen massa "ampua" alkuperäistä ajatusta. Ja pääpiirteet otsikko, voit valita sopiva tekniikka luoda maalauksia käsillään sisätilojen ja nähdä valokuvia.

Sykäys luovuus voi palvella mitään Ompeluasusteet ja helmiä perhekuvia ja kirjeitä kotoa arkistosta.

Neuvoston. Mistään äiti koskettavan version sisustus tulee paneeli kollaasi lasten piirustuksia, sovelluksia, ensimmäinen söpö doodles ja muiden korvaamaton teoksia pienet kädet.

Valitessaan miten luoda kuvan sisustusta

Kääntää luovia ideoita todeksi voi olla eri tavoin. Piirtää akvarelli, akryyli, öljymaalauksia kirjoittaa yksikkö, luoden paneelit nahkaa, lanka tai villasta, jotta julisteita valokuvia - valinta on sinun. Kukin maalauksia on mielenkiintoista ja ainutlaatuinen sisustus.

Vaikka taiteilija lahjakkuutta voittaa käsi luoda abstrakteja maalauksia sisätilojen on "söpö ja henkisesti" täysin omassa valta. Tarvitset:

 • maalit öljy, akryyli tai akvarelli;
 • tabletti tai maalausteline;
 • kangas;
 • harjat;
 • paletti ja paletti;
 • Scotch nauha;
 • liuotin.

Maalauksen tulevaisuus, joka sisustaa huoneesi sisätiloja, piirretään ensin kynällä kangas: koostumus rakennetaan, pienet elementit ja päälinjat on hahmoteltu. Pääkohteen ympärillä oleva tila "täyttää" yksityiskohtia, objektien rivit leikkaavat keskenään ja limittyvät. Tämä antaa kuvan syvyydelle ja äänenvoimakkuudelle.

Jotta kuva olisi realistinen, piirrä tummennetut ja valotut alueet. Ilmoita, missä ja missä kulmassa valo putoaa esineisiin, missä varjo, puoli varjo ja häikäilemä sijoitetaan.

Jotta voit valita kuvan värit oikein, sinun on tiedettävä, että:

 • saadaksesi halutun maalin sävyt paletissa ja vasta sitten kankaalle;
 • aurinkoisena päivänä, kohteen väri on kultaista sävyä, pilvisenä - harmaana;
 • jos kuvion kuva - yö, esineet ovat kyllästyneempiä ja tummempia kuin päivä.

Piirtämisen taito on omistettu monivolume-teoksille ja 6 vuoden opinnot laitokselle. Kotimaisella tasolla voit antaa useita ohjeita tässä prosessissa:

 • piirtää yksinkertaisia ​​esineitä ensin;
 • laimenna ja sekoittaa kuvan värit marginaalilla, koska täsmälleen samaa väriä ei saavuteta uudelleen;
 • Ennen seuraavan kerroksen levittämistä edellisen pitäisi kuivua hyvin;
 • Kokeile erilaisia ​​tekniikoita, mutta keskittykää kahteen tai kolmeen, jotka ovat teidän voimanne sisällä.
 • Kolmen päivän ajan öljyväreillä tehty kuva voidaan säätää, korjata epäonnistuneita osia tai poistaa kokonaan.

Neuvoston. Jos maalauksen alussa suunnitelitte realismin tyyliä, ja prosessin keskellä yllättyi abstraktia, sillä sillä ei ole väliä. Kiireellisesti oleta, että olet suunnitellut sitä alusta alkaen. Tiivis luomukset ovat armollisia aloittelijoiden virheille, mutta sisustuksessa ne näyttävät upeilta ja salaperäisiltä.

Mielenkiintoisia ja kauniita maalauksia, jotka täydentävät keittiön tai makuuhuoneen sisustusta, saadaan helmillä. Kova, ei nopea, mutta suhteellisen yksinkertainen ja tärkeintä - hermosto on hyödyllinen.

 • kehys kiinteällä pohjalla;
 • painettu piirustus;
 • helmiä;
 • lanka tai lanka;
 • superliimalla;
 • hammastikulla.

Aloitamme luoda mestariteos sisätilaan.

 1. Vapauta runko lasista.
 2. Kehyksen ääriviivan perusteella.
 3. Kiinnitä kuva, jolla levität helmiä.
 4. Kierre tai lanka merkitse kuvion ääriviivat kiinnittämällä ne pohjaan.
 5. Kiinnitä helmet jakamalla ne tiukasti ilman tyhjiä aukkoja. Jos sormet tekevät tämän epämiellyttävän, käytä hammastikkua. Liimaa liima pieniin sirpaleihin, ei anna sen kuivua.
 6. Anna maalauksen kuivua kokonaan asettamalla se pystysuoraan jonkin aikaa. Jos jonnekin helmet ovat jumissa, se pudottaa ja voit liittää sen uudelleen.
 7. Koristele helmityöt runkoon, ripusta seinälle ja ihastele muunnettua sisustusta.

Kuva sisätilasta improvisoiduista materiaaleista

Kotisi sisustukseen suunniteltujen käsityösi osoittautui mielenkiintoiseksi, älä rajoitta mielikuvitusta tiettyihin tekniikoihin. Yhdistä, rikkoa sääntöjä ja luo omat reseptit.

Vuoden voi mennä eri roduista ja luonnon materiaaleja: nahka, kangas, napit, paljetteja, quilling elementtejä, tapetit, kuivatuista kukista, meri kiviä, kuoret, ja jopa villaa. Viljan sisätilojen kuva on syytä tarkastella tarkemmin.

Villa-maalaus on koko taidetta odottamattomassa ennakkohyväksynnässä. Se on totta, missä et voi huolehtia taiteellisista kyvyistä: piirros piirroksesta voidaan soveltaa ja kaavion alla. Lämpö, ​​syvyys, tilavuus - vain muutamia epiteettejä tällaiseen työhön. Villan kuva hengittää, elää omaa elämäänsä ja tuo erityistä lämpöä sisätilaan.

 • kiristyskehys;
 • kuitukankaasta tai flanellista;
 • sakset, pinsetit;
 • villa eri värejä.

Nyt aloitamme kuvan maalaamisen villalla.

 • Piirrä luonnos, joka perustuu.
 • Aloita villan asettelu päävärin väristä ja määritä sitten muiden värien villa kerros kerroksittain. Hiusten asettaminen voidaan vetää lukkoon, kynnetään "pilviin", repimällä. Jokainen menetelmä luo erilaisen vaikutuksen: herkät värinsiirrot, läpinäkyvyyden tai tekstuurin kyllästymisen, valon samentumien tai tiheiden pörröisten villahöyhenet.
 • Anna villan esineet haluttuun muotoon: kuperuus, koostumus, monikerroksinen.

Tärkeää! Joskus käytä lasia villan koostumukseen. Joten arvostat välituloksen ja pystyt korjaamaan virheet ajoissa.

 • Puhdista lasi alkoholilla, paina knitters maalaukseen ja leikkaa ulkonevat hiukset.
 • Kiinnitä runko ja nauti tulos.

Kotitekoisia julisteita sisustukseen

Alkuperäinen kuva keittiön sisätiloista omilla käsillään on julisteita, jotka on tehty käsin kirjoitetuilla resepteillä, jotka ovat peräisin äitini kulinaarisesta muistikirjasta. Käsin kirjoitettu teksti, kirjoitukset ja viittaukset kulinaarista teemaa ja vain hyödyllistä tietoa emäntä voi olla virallistettu mielekäs koostumus ja koristele sitä sisustuksessa keittiö.

Tyylikkäitä julisteita voidaan luoda perhekokoelmien kollaaseista. Päävalokuva sijaitsee keskellä kollaasi ja kehystää hänen valokuvintonsa, joka sopii yleiseen teemaan. Kollaasi on kiinnitetty runkoon lasin alla.

Jokainen voi luoda oman mestariteoksen sisätiloihin. Ei aina sinun luomuksesi maksaisi vähemmän kuin osto, mutta se on sen arvoista. Mutta siellä olisi halu - rahaa.

100 upeita ideoita: sisätilojen kuvat omilla käsillä

Alkuperäinen maalaus, omilla käsillä, maalaistyylisessä sisustuksessa

Kodin sisustuksen tehokas elementti voidaan luoda omilla käsillä

Kevyt moderni sisustus, jossa on suuri abstrakti maalaus

Kultaiset nuolet runkoon - yksinkertainen ja alkuperäinen

Kirkas kuva abstraktilla tontilla voi tulla sisustuksen alkuperäinen korostus

Tyylikäs sisustus ei välttämättä liity suuria taloudellisia kustannuksia, koska voit koristella sitä lisävarusteiden avulla, jotka on luotu helppokäyttöisten materiaalien ja korvaamattoman fantasian avulla.

Valokuvien tulostaminen helposti ja yksinkertaisesti sisustaa modernia sisustusta

Kirkas kuva valokuvatulostuksella koristaa moderni keittiö

Kuvan kehys: mistä aloittaa?

Pääuraa mestariteoksen luomiselle on inspiraatiota. On parempi olla kopioimatta jonkun tekemää työtä, mutta yritä tuntea oman talon tunnelmaa, kuvitella, mikä puuttuu sisätilasta, mikä voisi korostaa sen ansioita. Kaikki ajatukset ja luonnokset ovat parempia laittaa erillinen muistikirja - kun luodaan kuvan, ne voivat tulla kätevästi. Ajattele, mihin tuleva työ riippuu - olohuoneessa, keittiössä, makuuhuoneessa.

Mielenkiintoinen juliste koristelee makuuhuone skandinaaviseen tyyliin

Yksinkertainen "lip imprint" - luova sisustus

Sisustettu huoneen sisustettu kirkas piirros lapsesta

Sisustus jugendtyyliseen tyyliin kirkkaalla, suurella abstrakti maalauksella, jonka voit kirjoittaa itse

Tällainen käsin luotu mestariteos on kodin arvokas sisustus

Kun määrität tyylin, voit alkaa valita materiaaleja tulevaa työtä varten:

 • Maali ja kangas.
 • Pahvi, suunnittelija paperi, lehden leikkeet, vanhat valokuvat.
 • Tekstiilit, nahka, nauhat, punokset.
 • Lasi tai kiteet.
 • Painikkeet.
 • Kuivatut kukat, simpukankuoret.

Vihje! Älä heitä vanhempien lasten piirustuksia, kangaspaloja, lehtiä, koristeita - kaikki tämä voi tulla osa kuvaa. Pidä ne erillisessä laatikossa, säännöllisesti selaamalla ja yhdistämällä toisiinsa.

Upea kuva kuoreista on talon tyylikäs sisustus

Väri modulaarinen kuva voi kätkeä TV: n kätensä

Kuva voidaan tehdä painetusta makrovalokuvasta

Jokainen aihe voi olla käsin tehty mestariteos

Maalaukset omilla käsillä: maali

Helpoin tapa luoda alkuperäinen maalaus sisustukseen on kirjoittaa se itse. Aiheet rajoittavat vain luojan mielikuvitus. Vaikka taiteellisia taitoja ei olisi, voit saada mestariteoksen: käytä abstrakteja tekniikoita, opintokursseja ja valmiita teoksia.

Alkuperäisen maalauksen luomiseksi tarvitset pieniä piirustus- taitoja

Abstraktio on aina trendi

Tehokas värien yhdistelmä kuvassa houkuttelee kotitalouksien ja vieraiden katseita

Yksinkertainen mutta silti houkutteleva kuva

Fuusiotyyppisen sisätilan yksinkertainen abstraktio

Öljy, akvarelli, akryylimaalit ovat uskollisia avustajia sisäisen kuvan luomisessa. Pohjimmiltaan voit käyttää joko ammattimaista kangasta tai tavallista paksua paperia tai pohjustettua alustaa. Inspiraatiota voi löytää luonteeltaan, jos talon lähellä on viehättäviä paikkoja. Jos kumpikaan paikka tai sää ei ole kuljetettu turvallisesti, vetää kotitalouden jäsenet, oppilaat, kokoelmat hedelmistä - kaikki. Todellisuuden lisääntymisen tarkkuudella ei ole mitään roolia, tärkeintä on lähestyä prosessia sielun kanssa.

Tekniikka abstrakti maalaus maalit

Tyylikäs sisustus turkoosiin väreihin, joissa on suorakulmainen kuva-diptyyt makuuhuoneen pääväreissä

Kannessa olevan maalin avulla on helppoa soveltaa kuvaa stensiilin läpi. Kuvan pohjana on parempi ottaa vaneri tai erittäin tiheä pahvi. Taustan taustakuvaksi tulee erivärinen väri ja vaikutus kuvan väristä. Esimerkiksi kulta- tai hopeakentän värikuvakkeet näyttävät alkuperäiseltä. Voit tehdä useita samanlaisia ​​koon kuvia ja yhdistää ne yhdeksi teokseksi sellaisten modulaaristen maalausten tyypin mukaan, jotka koristelevat seinää olohuoneessa.

Vihje! Käytä paperi-stensiilejä, käytä kuivattuja lehtiä ja mielenkiintoisen muotoisia yrttejä.

Kaavion avulla luotu kuva. Iloinen ja iloinen!

Yksinkertaisten kukkien tai puiden lehtien avulla voit luoda ainutlaatuisen kankaan

Uudenvuoden kuva, joka on tehty "hirvieläinten" stencilin avulla

Erinomainen stensiili voi olla avoimia paperi- lautasliinoja

Modulaariset maalaukset sisätiloissa

Kirkas, luova modulaarinen kuva

Moderni olohuone iso moduulikuva

Polkupyörän alkuperäinen moduulikuva

Jäljellä on vain leikata se segmentteiksi ja kiinnittää ne sopivalla tavalla. Paperi voidaan yksinkertaisesti liittää varovasti vaneri- tai puukuitulevyyn, ja kankaalle voidaan vetää puukehys ja kiinnittää nitojan takaosaan.

Vihje! Kun kirjoitat kuvan sisätilaan, kuva viedään jo valmiiksi valmistettujen modulaaristen segmenttien päälle. Canvas voidaan korvata millä tahansa sopivalla kankaalla, maalaamalla se maaleilla batikselle. Paperin aihioille maalaus on parhaiten akryyli- tai vesitiivis merkkiaineita.

Modulaarinen malli valokuvatulostusta värejä makuuhuoneessa

Modulaarinen maalaus maailmankartalle lastenhuoneessa

Modulaarinen kirkas kuva, jossa on kuva kauniita kukkia sisustaa olohuone

Modulaarinen maalaukset sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen, keittiöstä olohuoneeseen, mutta on tärkeää valita oikea kuva. Jos sinulla ei ole aikaa luoda mestariteos omin käsin, meillä on hyviä uutisia - nyt modulaarinen kuva voi ostaa missään erikoisliike tai verkossa.

Tekninen puoli asiasta ottaa itselleen kuvatyöpajoja, joka voidaan tulostaa sopiva kuva lähes millä tahansa perusteella :. Canvas, keramiikka, jne voivat olla tavanomaisia ​​julisteita kuva mielenkiintoisia paikkoja, ihmisiä, koristeet.

Vihje! Juliste ei ole vain kuva, se vastaa jonkinlainen käsitys vastaa sisätilojen, teema-alueet ja luonne isännät.

Tyyliä parvi suosittu Kuvien valokuvatulostusta

Mustavalkoinen valokuva valkoinen kehys, vaihtoehtona maalauksia

Pieni makuuhuone harmaan sävyjä täydentää mustavalkoinen kuva mustalla kehyksellä

Jos suurikokoiset juliste, kuva voidaan jakaa useisiin segmentteihin, ja kun se yhdistetään yhdeksi terä voittamaan nivelissä, mikä näennäisen modulaarinen kuvio.

Jos on lapsi, niin voit skannata hänen piirustuksia, ja löytää sopiva väri, muoto, tehdä niistä kollaasin. Täydentämään tätä juliste on kuva taiteilijan. Vain tulostaa julisteen ja laita se runko, oikea väri ja tyyli sisätilojen lastentarha.

Kollaasi vanhojen ja uusien perhekuvia voidaan ripustaa kuvana makuuhuoneessa tai olohuoneessa, keittiö sopii julisteita kuvan vastaavan attribuutteja, hedelmiä. Lopuksi on syytä huomata, että on suositeltavaa valita julisteita ja paneelit keittiöön mehukas ja kirkas värimaailma, mutta kukaan pysähtyy mennä vastoin sääntöjä ja luoda tyylikkäitä yksivärinen keittiön suunnittelu.

Sisätilat jugend on hyvin suosittu kuva käyttämällä valokuvien tulostamiseen

Saat aurinkoinen makuuhuonetta myös mahtuu pieni musta-valkoinen valokuva kuvia

Ilmakehän modulaarinen maalaus valokuvista

Maalauksia sisustustekstiilit

Eri romuttaa kangasta kaunis koriste, nauha, pitsiä tai pitsi voi omin käsin luoda todellisia mestariteoksia tilkkutäkki. Maalauksia kangas usein tekee tekniikan sovelluksen. Perusteella on tiheä tekstiilien hillitty ja huomaamaton kuvioita (raidat, pisteitä, ja niin edelleen.), Kuten kirkas laastareita leikataan peruselementit.

Kankaiden erivärisiä, voit luoda todellisia mestariteoksia

Kirkas kuva modulaarisen tekstiili lasin alla

Alkuperäisen kankaan seinäsomisteiden kuvat

Useimmiten tekstiiliteoksia koristavat keittiön ja lapsille, koska nämä huoneet on ominaista tietty yksinkertaisuus, tässä hakemuksessa. Huopaa, flanelli ja muita kankaita, jotka säilyttävät muotonsa hyvin, voit leikata hedelmiä, eläimiä, autoja, taloja. Voit helposti yhdistää erilaisia ​​kuvioita ja kuvioita kankaiden koristeluun punos, koriste- johto, painikkeet. Olohuoneeseen, voit tehdä kuvan tekstiili zhatogo silkki abstrakteja kuvioita.

Epätavallinen tekstiili kuvio kirkas kangas lastenhuoneluokassa

Mielenkiintoinen tekstiili modulaarinen kuva sängyn

Kuvia keittiön painikkeiden

Käytä painikkeita kädet, voit luoda alkuperäisiä maalauksia, ompelemalla tai applikaatio. Usein tämän tyyppistä laitteistoa käytetään kuvan puiden lehdet. Painikkeet voivat alkuperäinen tahna sisällä mitään muodon, esimerkiksi, siluetti perhonen tai kissa. Ompelu kaupat löydät osia eri muotoja, värejä ja materiaaleja ja aseta ne kuin mosaiikin ennalta kehitetyn järjestelyn. Lisäurakka painikkeet sopivat täydellisesti keittiöön, mutta ne voidaan käyttää olohuoneessa ja makuuhuoneissa.

Vihje! Painikkeet voidaan liittää kehä kuvan kehyksen, jolloin se persoonallisuus.

Epätavallinen kuvan luotu käyttämällä erilaisia ​​painikkeita

Alkuperäisen maalauksen on kirkas sydän napit

Tapetit ja paneelin omin käsin

Usein kun korjaukset ovat suuria paloja kauniita taustakuvia, joista on hyötyä tehdä epätavallisia sisustus maalauksia.

 • Taustakuva kehyksessä - helpoin vaihtoehto luomista tällaisen paneelin kanssa kädet. Pala leikataan rullan haluttuun muotoon ja sijoitetaan kehykseen. Jolloin koriste voi olla sama kuin kuvion seinillä tai poiketa siitä. Tällaiset elementit voivat mennä sarjassa 2-3 kappaletta.
 • Elvyttää tylsä ​​kankaalle kehystetty kultainen ohje maali ja sapluuna tai pieni musta-valkoinen valokuvia, tyylitelty antiikki. Nämä kuvat taustakuvan sopimaan täydellisesti sisälle olohuoneen.
 • Taimitarhan, keittiön tai eteisen sopiva koriste tapetti kehys sovelluksia tai hauskaa teemalla tarroja.
 • Taustakuvia voi olla perustana modulaarinen malli, varsinkin näyttää hyvältä artikkeleita kuvia taustalla tavallinen seinät. Tapetit ja koriste väri kussakin segmentissä voi poiketa viereisten kuten koko moduuleja.

Herkkä, hieno kuvia kaunis tapetti seiniä koristavat talojen tai julkisten tilojen

Tummansininen ruokailuhuone, koristeltu kuvia taustakuva

Pieni kuva kuviollinen tapetti valolaatikko

Valoisa ja tyylikäs olohuone koristaa kuva kuviollinen tapetti

Epätavallinen koruja kylpyhuoneeseen

Kuvia sisätilojen omin käsin: kirjonta ja kiteet

Kirjonta maalaukset ovat riippuvaisia ​​monet, ja kaupoissa käsitöitä löytyy erilaisia ​​järjestelmiä ja asettaa luoda mestariteoksia. Hänen kätensä voidaan kirjoa tai helmillä kangas kokeilla kätensä laskennassa mosaiikki kuvia. Viimeisen nousun sisään timantti tekniikka, joka on annettu ulos paljetteja. Tämä prosessi on varsin aikaa vievää ja vaatii pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta, mutta tulos ylittää kaikki odotukset. Sitä voidaan käyttää laskenta- tekniikka täysin ja osittain, joissa yksittäiset kiteet päällystetään rainan osia.

Erittäin tyylikäs kuvio kangas tarvikkeet

Alkuperäinen seinän koristeluun Halloween

Kuvia nahkaa, Quilling maalauksia ja kollaaseja

Valokuvista, leikkeitä, kirja ja musiikki sivuja, voit luoda hämmästyttäviä kollaaseja. Kuvasta riippuen teema maalauksia sisustaa olohuone, makuuhuone tai muihin huoneisiin.

Kirkas epätavallinen kuva luotu omin käsin

Voit myös tehdä äänenvoimakkuutta kuva nahasta tai pahvista, käytä decoupage tekniikkaa ja Quilling kuvia, kuvia kahvia, ja jopa käsitöitä pastaa.

Kuva alalla Kvilling koristella lastentarha

Luoda sellainen kuva tarvitsee paljon kärsivällisyyttä ja aikaa

Epätavallinen kuvan puupalkeilla

Sisustus tyyliin fuusio erilaisia ​​pieniä käsintehtyjä maalauksia

Paksu värillinen paperi, tekstiilit ja vaahto voi luoda kerroksittain kuvia luovia kaareva tilaa. Lopuksi on syytä huomata, että valinnassa kehyksen mestariteoksia luotu omin käsin, voit pysyä mahdollisimman yksinkertaisella kehyksiä. Hekin voidaan järjestää oman käytön erilaisten sisustusmateriaalien.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

8 + 2 =