Alla olevaan tilaan portaiden

Yli 10 ideoita miten käyttää tilaa portaiden alla

Mitä tehdä tilaa portaiden alla

Portaat ullakolle tai toisessa kerroksessa talon, vie paljon tilaa, ja jotenkin tehdä tilaa alle tehokkaasti, tarjoamme yli 10 mielenkiintoisia ratkaisuja, joiden tarkoituksena on oikeassa ja toimiva tilankäyttö podlestnichnogo. Koska huone kiinteät portaat ovat melko laaja, ja tila niiden alla on melko laaja, joku poistuu kaikkea, koska se on hyvin, joku päinvastoin miettiä kysymys siitä, miten käyttää tilaa portaiden alla.

Joten sinun ei tarvitse "keksiä pyörää" tutkia seuraavia ajatuksia esitettiin, joista varmasti löytyy sopiva ratkaisu.

Mitä tehdä tilaa portaiden alla.

1. kylpyhuone portaiden alla.

Täydellinen ratkaisu käyttäminen valkoista tilaa - luominen lisäksi kylpyhuone tai wc, jotka voivat olla erittäin vieras. Tietenkin, jos se sijoitetaan sisälle kylvyn itsessään on epätodennäköistä, mutta tilaa kompakti suihku, ja wc riittäisi.

2. viini hylly portaikon alta tilaa.

Keräilijät viinejä arvostavat tätä ajatusta, pimeässä huoneessa on mahdollista järjestää varastointi viiniä, hyvin tai tilata tummasta ovet, jotta valo ei anna pullon alkoholia.

3. Sisäänrakennettu keittiössä seinämään porrasaskelmia.

Emäntä ei menetä mahdollisuutta täydentää huoneeseen yksi alkuun, laatikot säilytystä ja pesuallas. Ja kaikki tämä näyttää erittäin kompakti ja orgaanisesti.

Lapset rakastavat laittaa kaikenlaisia ​​talot, niin auta heitä tehtäväkseen luoda valmiin talon alle portaiden tilaa. Tämä pelihuone on suosikki paikka lapsille.

5. Ripustimet vaatteita ympäristön portaikko.

Jos portaikko johtaa toiseen kerrokseen lähes etuoven käytävällä, niin tämä seikka on syynä luomista mini vaatekaappi ulkovaatteet ja jalkineet.

6. Talo koirille alle kiinteän portaikko.

Koira tarvitsee myös omaa tilaa, katso kuinka hienoa näyttää improvisoituja kota-kota alla olevan tilan tikkaat. Puolipyöreä sisäänkäynti ja allekirjoittaa sen yläpuolella upealta.

7. Varastointi normaalissa portaikko.

Olemme usein ihmetellä minne piilottaa harvoin käytettyjä kohteita, tässä on vastaus - sinun täytyy rakentaa kaapissa paljon hyllyt ja laatikot. Ja sisäänkäynnin ei ole selvää, tilasi oven yhden äänen kanssa seinään.

8. paikka rentoutua alla perinteinen portaikko.

Huonetilan portaat voi tehdä pienoiskoossa ikkunan kadulle, ja aseta sohva, joka on erittäin miellyttävä maata, unelmoida, katsoa ulos ikkunasta, lukea kirjaa tai käyttää Internetiä.

9. Hyllyt ympäristön portaikko.

Telineet matkamuistoja, kehyksiä, hahmoja, maljakoita, koriste-levyt toimii täydellinen ratkaisu sisustamisessa.

10. Työpaikka kotona portaikko.

Ei tarpeeksi huoneeseen toimistoon, sitten järjestää työtilan alle portaiden tilaa. Täällä voit asettaa pöydän, laita mukava tuoli tai tuoli, ja aseta kaikki tarvittavat välineet.

11. Varastointi Laatikot alle portaiden tilaa.

En halua miettiä avohyllyt, sitten katsomaan suljettu laatikkomainen, se on kätevä esittää lisäksi on selvää, että on tallennettu avoimeen laatikkoon. Ja koko rakenne näyttää vakavasti, ja joissakin tapauksissa lähes olematonta, sulautuu taustalla seinään.

Kuinka tehdä hyllylle portaiden alla:

Kuinka käyttää tilaa portaiden alla.

On käynyt ilmi, että on olemassa niin monia eri vaihtoehtoja käyttäen podlestnichnogo tilaa, että luultavasti jokainen itse valitsee parhaan ratkaisun. Tai ehkä haluat tarjota uusia tapoja käyttää tilaa portaiden alla, ideoi kommentteja.

Sisätilojen portaali "Dekorol" tarjoaa mahdollisuuden rekisteröityä vastaanottamaan ilmoituksia uusista arviota tästä tarvitsee vain täyttää lomakkeen sivupalkissa.

Kuin täyttää alla olevan tilan portaat toiseen kerrokseen

Ei jokainen omistaja kaksikerroksinen talo, jossa on portaat toiseen kerrokseen, tulee mieleen podlestnichnoe järkevä tilankäyttö. Usein tällä alueella lopulta tulee kaatopaikka-toivottuja asioita. Tai oikeudesta, jota käytetään harvoin.

Mutta jos luulet hyvin, tilaa pienessäkin portaiden voidaan kääntää joko huomaamaton yksityinen kaappi mistään eroista joko alkuperäisessä yksityiskohtaisesti sisätilojen, jos tämä tila onnistuneesti suunnitella ja täydellinen.

Käyttäen suljetun tilan portaiden alla

  Useimmiten tämä tila käytetään seuraavasti:
 • Kokoavat osio ja tehdä tällä alueella pieni varasto voi tallentaa laitteita, ja hyllyillä sijoittaa harvoin käytetyt kohteet. On myös mahdollista järjestää varastointi tuotteita, jotka eivät vaadi erityisiä säilytysolosuhteita.

  Toinen tapa - käyttää sitä pukuhuone, järjestämällä se sisäänrakennettu vaatekaappi hyllyillä ja tallennusjärjestelmät. Voit myös tehdä laukku säilytykseen vierailujen sijasta laatikostoja saranaovea laatia. Mutta on suositeltavaa tehdä, jos syvyys tila on vähintään 60 cm.

 • Jos tikkaat on pitkä ja riittävän korkea, tämä "kaappi" tila voi menestyksekkäästi tulla esimerkiksi jääkaappi ja pesukone tyypin upotettavat kodinkoneet.
 • Hyvä idea on yksikkö portaiden alla pieni siisti wc mini pesuallas. Kuitenkin, täytäntöönpanoa varten tämä ajatus on edelleen tarpeen vain vähän tilaa (minimikorkeus ei saisi olla pienempi kuin 1 m, maksimi - 2,6 m, leveys WC - vähintään 1,2 m, pituus - 2,3 m). Pienemmille tilan määrä käyttää tätä wc on epämukava.
 • Se voidaan sijoittaa portaiden alla ja kylpyhuone, jos hoitaa hyvän tiivistyksen tiloissa. Tämä edellyttää mini-kylpyamme tai pieni suihku. Koristelu huoneen pitäisi olla sellainen, että tikkaat on turvallisesti suojata lämpötila ja kosteus.

  Kun koristelu huoneeseen on parempi käyttää vaaleita värejä, pienet laatat sekä kiiltävät pinnat, jotka auttavat visuaalisesti laajentaa koko kylpyamme. Useita valonlähteitä sijaitsee kehä kylpyhuone, luoda yhtenäinen valaistus.

 • Alijäämä paikkoja talossa podlestnichnoe tila voidaan rakentaa seinä vuode-muuntaja, joka katoaa päivän aikana, muuttuen este. Tällöin kukaan ei arvaa, että on olemassa nukkuja kunnes hän näki sen omin silmin. Varsinkin jos näemme pohjaan sängyn päivällä antaa mukaisesti sisustukseen.
 • Avointen tilan portaiden alla

    Voit keksiä entistä enemmän vaihtoehtoja kuin ensimmäisessä tapauksessa:
   • Jos portaikko sijaitsee olohuoneessa, niin alla se näyttää hyvältä hyllyille tai telineet kirjoja. Ja jos seuraava sarja mukava tuoli ja sohvapöytä, saat eräänlainen "nurkkaan bibliophile." Ja jos varaat laimentaa valokuvia, maljakoita ja patsaiden podlestnichnaya vyöhyke ja teki hankkia erityistä charmia

   • Jos tikkaita ei ole "läpinäkyvä", eli siinä on kulutuspinta tai puola pohjasta jätti ja myöhemmin sen nojalla on mahdollista järjestää jopa toimistoon kaikella huonekalut ja toimistolaitteiden. Kuitenkin tämä tarvitsee tilaa enemmän. Kaappi on erityisen sopivaa järjestää purkamisen toisessa kerroksessa. Sitten paikka vastaa kooltaan, ja tämä katto on päänsä yläpuolella. Koska ei ole luonnonvaloa, sinun täytyy harkita paikallisten valaistusjärjestelmä.
   • Matala ja kapeat portaat voi tulla "katto" ja lasten talossa. Muista, koska lapset rakastavat piiloutua kaikille hänen pieni talo, rakennettu pöydän alle tai tuoleja huopia? Joten, mikä mielikuvitus, voit tehdä sen "oikean" talon ikkunat ja ovi, jonka he varmasti staschat leluja ja kaikki lemmikit.
   • Jos tila portaiden alla hieman, niin voit laittaa sinne akvaario kala ja järjestää valaistus luoden improvisoitua luola. Siitä tulee paikka virkistystä ja rentoutumista koko perheelle - nimittäin totesi, että pohdiskeluun vedenalaiseen elämään rauhoittaa ja rentouttaa.
   • Ja vielä - jos portaikko on alhainen tai Välityynyn sitten pohjan alla marssin voi järjestää eräänlainen "kellarissa" viinin varastointia. Uskokaa minua, värikkäästi sijaitsee purkki, jossa viini on aina tekee vaikutuksen! Jos tikkaat on talossa, niin olosuhteet ovat, todennäköisesti, ei sovellu pitkäaikaiseen varastointiin viiniä. Mutta jos se on portaat kellariin, se voi olla mitään pelättävää.

  • Usein käytävällä portaiden alla voidaan nähdä sinne tallennetut polkupyöriä, suksia ja muita asusteita. Ja tämä kuva on enemmän kuin likainen autotallissa. Mutta jos keksitte järjestelmä katon ja seinän kiinnikkeet kaikkien näiden ajoneuvojen osalta on mahdollista, kauniisti ripustettu niitä, luoda alkuperäisen ympäristössä salin ja samalla vapauttaa lattialla, joten siivous huoneen mukavampaa ja nopeasti.
  • Jos portaikko sijaitsee takana talon, on mahdollista järjestää se lisävuoteen, jossa sängyn tai sohvalla sopivan kokoisia. Se voi olla lepopäivä varten perheenjäsenten ja yösijaa vieraille yllättäen ilmestyi. Ei ulos paikka tälle alueelle on seinävalaisin. Vuodevaatteet voidaan varastoida sängyn alle laatikot.
  • Portaiden alla, joka sijaitsee olohuoneessa, voit laittaa takka ja baari. Jos ei ole savupiippu, se on yhtä mukava vääriksi takka liekki jäljitelmä. Hyvä idea tarkastella tätä alaa ja suuri plasma-tv.
  • Jos alla olevan tilan portaat hyvin valaistu, kodin taidegalleria voi todella sisustaa. Kunhan et laita sitä lähelle etuovi - todellista kuvaa ei ole kuin lämpötilan muutoksista. Mutta kuvat menevät tulosteita voi ripustaa minne tahansa.
  • Keittiössä, portaat on järjestetty harvaan, mutta jos näin tapahtuu, on välttämätöntä käyttää tilaa maksimi: järjestää alla keittiökaappien tai hyllyt, aseta laitteiden tai viemäriin. Tärkeä edellytys on läsnäolo hyvästä ilmanvaihdosta, kuten missä tahansa keittiössä.

  Läpinäkyvä portaat eli portaiden askelmat ja arkistoitu ilman pohja, joitakin harvoja tapoja käyttää tilaa alareunassa, vielä ei kovin mukava olla toimistossa täällä tai keittiöön. Niiden alapuolelle, sekä kierreportaat, ovat huolehdittu hyvin kaunis suuri kasvit ruukuissa tai laatikoissa, hyllyt kirjoja ja knickknacks. Lyhyesti, nämä kulmat eivät oleta enemmän tai vähemmän pitkäaikainen ihmisen läsnäolo.

  On suunnittelija portaat, vaiheita, jotka itse ovat suunniteltu telineitä tai hyllyille. Niiden tarkoituksesta ja muotoilu ovat yleensä harkittuja suunnittelija kanssa omistajien talon.

  Joskus laatikot tallentaa asioita tekevät aivan vaiheet tikkaiden - eli jokainen taso on erillinen laatikko. Tämä tietysti erikoista ostettavaa ja monimutkainen rakenne, joka laite edellyttää luomista johonkin projektiin. Sen toteutettavuus ja mukavuus on kyseenalainen, mutta oikeus olemassaoloon se on.

   On tärkeää, ettei tarttua ensin haluttu vaihtoehto, ja anna itsellesi aikaa käsitellä useita kysymyksiä:
 • Mikä ei ole tarpeeksi tilaa kotiini?
 • Ja on mahdollista sijoittaa sen portaiden alla?
 • Ja jos on, mikä vaihtoehto on paras vain minulle ja perheelleni?
 • Miten se tehdään, jotta se ei ole vain kaunis, mutta myös sopiva?
 • Ja vasta sitten, ihaillen työnsä hedelmiä, voit sanoa itsellesi: "Tämä on juuri sitä mitä tarvitaan!"

  Opas sisustus

  Sinulla on monitasoinen asunto tai kaksikerroksinen mökki? Joten, ilman tikkaita säännelty ei tehdä. Tietenkin, jos se on kierre rakenne, podlestnichnoe tilaa ei yksinkertaisesti ole, mutta jos se on KELLUVA (sekä suljetun ja avoimen vaiheissa), koko alue alla voidaan käyttää kannattavasti.

  Täsmälleen miten tämä riippuu tikkaita, lentokorkeus ja jopa huoneen, jossa "vapaa alue".

  Kuinka käyttää tilaa portaiden alla eri huoneissa

  Jos portaikko sijaitsee olohuoneessa, niin sen alle voi asettaa:

  • kotiteatteri;
  • TV;
  • kotiin kirjasto;
  • akvaario;
  • takka;
  • kodikas lukeminen tuoli;
  • sohva;
  • piano tai muita suuria instrumenttia.

  Jos portaikko sijaitsee makuuhuoneessa, tila voidaan muuntaa toimisto, pukuhuone tai ylimääräisiä istuimet.

  Neuvoston. Siinä tapauksessa, podlestnichnye alue sijaitsee keittiössä, ne voidaan muuntaa varasto tai tuoda täällä koko mitta- laitteissa tai uppoaa. Kuitenkin jälkimmäisessä tapauksessa sinun tiiviste kaikki tarvittavat viestintä (vesi, sähkö) ja aina - ilmanvaihtojärjestelmät.

  Mielenkiintoista miten kaikki

  Jos puhumme podlestnichnom tilaa yleensä, ilman viittausta tiettyyn huoneeseen, voimme erottaa vain kahdeksan mielenkiintoisia ajatuksia:

  1. kirjasto - et tarvitse erillistä tilaa tallentaa kirjakokoelma, jos portaiden alla tehdä tilava hyllyt. Tai, täällä voit tehdä kirjahylly ja tuoli jalkalamppu - täydellinen lukunurkkaus pois hälinästä.

 • Lisätilaa virkistys - sohva tai lepotuoli, mukaisesti tuotettua mitat tilaa. Hän on niin mukava kuin suojassa katseilta pylvässänky. Etsi paras vaihtoehto iltapäivän rentoutumiseen tai lukea kuin viihtyisässä kolkassa.

 • Kotitoimistoihin. Tyypillisesti tyyppisiä ulkoasu taloja ei säädetä toimistoon. Mutta voit tarkentaa aluetta portaiden alla - tässä asettaa taulukon, tuoli, tarvittavat hyllyt ja saat kokoaikaisia ​​työpaikkoja luovuudelle, ompelu, maalaus tai työskennellessään tietokoneella.

 • , Baari. Koko baari portaiden alla - todellinen pelastus pieniin keittiöihin omistajille. Se on erittäin toimiva ja käytännöllinen ratkaisu, mikä edellyttää sisäänrakennettu kaappeihin ja korkea bar ulosteet.

 • Näyttely. Käsintehtyjä kirjonta, nukke kerääminen, tauluja tai tekijän mallinnus, urheilu kupit - paras paikka keräämistä kuin erillinen huone löytyy.

 • Kotiin kasvihuone. Lempi kukka auttaa järjestämään viihtyisä vihreä nurkkaan portaiden alla. Kunhan et unohda käyttää erityistä fitolampy täällä, koska paljon luonnonvaloa, tämä sivusto voi ylpeillä. Voit myös asettaa tässä avohyllyt korkealaatuisten viljellyistä kasveista myytävänä - ei tarvitse etsiä paikkaa talossa tai harjoittaa eristys laajennus.

 • tekolampi - lähde tai putous, akvaarion tai koriste-allas. Alueella portaiden alla puolestaan ​​alue, jolla on rauhoittava vesistöihin, ja sinun ei tarvitse huolehtia kalliita viimeistely olohuoneessa, joka on usein ei siedä korkea kosteus.

 • Leikkialue, lisää lapsia. Paras oma talo lapsille - portaiden alla. Se on viihtyisä, turvallinen, ja niin salaperäinen. Ja sinun ei tarvitse keksiä puumaja tai ostaa kalliita leluja simulointi. Kaikki mitä tarvitset - pehmeä lattia ja tilaa leluja.

  Miten varustaa kylpyhuoneessa tai keittiön kaapissa

  Jos talosi on portaikko, niin käytettävissä oleva tila sen nojalla riittää paikantaa ylimääräisiä kylpyhuoneet. Käytä tässä pieni turhamaisuus ja kompakti wc - LVI tarvikkeet sijoitetaan mukavasti mies, se riittää tikkaat 8-10 astetta.

  Näkökulmasta katsottuna ergonomian katon korkeus tällaisessa tilassa voi olla alueella 2-2,7 metriä, pituuden on oltava 2 metriä tai enemmän, ja leveys - yli 1,2 metriä. Tämä kylpyhuone on erittäin kätevä ihmisiä eri korkeuksilla.

  Tärkeää. Kylpyhuoneessa pitäisi olla kaikki tarvittavat viestintä- ja laadukkaita ilmanvaihto, muuten huone nopeasti muottiin ilmestyy.

  Vivahteita sijainnin keittiön elementtejä

  Keittiön edellyttää entistä viestintää kuin kylpyhuoneisiin - se on sähkön (joukko pistorasiat yhteyden laitteiden ja valaistus), vesi, tyhjennys jäteveden, ilmanvaihto. Keittiö portaiden alla voi olla eri mitat - riippuen koosta portaat ja sen kokoonpano.

  Joskus sijoittaa tähän vain osa haluttua kohdetta, ja joskus - täydessä huoneessa, varsinkin jos muut huoneet talon on hyvin kompakti.

  Pienessä alkovi portaiden alla, voit luoda useita tallennusjärjestelmiä eri toiminnallinen tarkoitus:

  1. Pukeutuja tai laatikkoa varastointi ei käytetä tiettynä vuodenaikana. On kaapit voit ripustaa peilin. On selvää, että tämä huonekalut tehdään tilauksesta, osana julkisivu leikattavaksi, mutta tämä on yksi kaikkein ergonomiset ratkaisut.

 • Kirjasto. Kirjat sijoitetaan suljettuun tai avohyllyt. Kaikki alla olevan tilan portaat voivat ottaa kirjoja - vain ajatella kestävän pieni tikkaita, jos hyllyt venyy kattoon asti.

 • hyllykkö - voit ripustaa täällä kaksi vaatimatonta hyllyä tai luoda täydellisen tallennusjärjestelmän. Kaikki riippuu tarpeista ja koosta podlestnichnogo tilaa, sekä siitä, kuinka hyvin tämä alue on usealta suhteessa muuhun sisustukseen.

 • Kaapissa tai ruokakomero niitä asioita, jotka sinun täytyy päästä pois mielipiteitä. Mopit, kauhat, pölynimuri ja lauta, työkalu - kaikkeen, joka ei löydä parempaa paikkaa talossa, sopivia sisätiloissa varasto portaiden alla.

 • Kotiin autotalli. Polkupyörät, pyörätuoli, skootteri tai koneella - niitä käytetään usein ja käyttämään autotallin niiden pysyvyys ei ole kovin kätevää. Tämä ratkaisu on erityisen perusteltu, jos portaat menee suoraan oven. Nykyaikaiset kiinnitysjärjestelmät voit ripustaa polkupyörää suoraan portaita tai seinään - erittäin kätevä, koska se ei vie lattialla, ja se näyttää epätavallista.

 • Viinikellari. tallennuslaite viinin talossa voi olla optimaalinen ratkaisu kotien ongelmaan maille, standardin kellarissa rakentaminen ei toimi suorittaa. Sisustus lisäämällä näyttää erityisen tyylikäs.

 • Säilytystilaa kotimaisia ​​valmisteita. Jälleen jos talossa ei ole kellarissa, se voidaan tehdä portaiden alla. Silloin on välttämätöntä tarjota joitakin ovet piilottaa kaikki syötävä aarteita. Mutta tämä on erittäin kätevä ratkaisu, koska sinun ei tarvitse poistua talosta aina kun haluat toisen tuotteen.

 • Aseta pesukoneessa ja kuivauskone. Voi sisältää laatikot tallentamiseksi pesujauheiden.

  Käyttää tilaa portaiden alla on oikea - voit olla varma, että suunnittelu teidän kotiin vain hyötyä tästä.

  Liukuovet vaatehuone - valitse avausmekanismiin materiaalin ja viimeistelyn

  asiat Storage - valita oikea ratkaisu järjestyksen asunnossa

  Varustaa kaapissa asunnossa - suositus sijainti ja täyttö

  Suunnittelu pukuhuone - luoda viihtyisä ja tyylikäs asioita tallennusjärjestelmän

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 71 = 77