Amerikkalainen pähkinä parketti

Hickory: parketti, massiivinen aluksella. Laminaatti "Walnut"

Amerikkalainen saksanpähkinä erottuu muista puulajeista kuten piirustus monimutkaisuus. nuori yksilö ydin on harmaa-ruskea väri. Käsitelty puu on tummanruskea sävy monivärinen tahroja. Ainutlaatuisen piirustus amerikkalainen pähkinä on paras vaihtoehto toteutumista eri ideoita sisustuksessa. Kuten lattialaminaatti käytetään usein, parketti tai massiivipuuta, jotka on valmistettu tästä materiaalista.

Saksanpähkinä ei pelkää lämpötilan muutoksista, kosteus, ei loimi, ei muodosta halkeamia. Tämä materiaali on helppo työstää: kiillotettu, tsiklyuetsya, liimattu, lakattu, kiillotettu. Tiheys niistä valmistettuja, on 600-650 kg per 1 m3 ja kovuus - 5 kg 1 m3. Lattiapinnoitteet tällaista kallista puuta luovat ainutlaatuisen sisustus.

Koko lauta, jossa on lähtö kaikilla neljällä sivulla ja tarkat mitat, nimeltään massiivinen. Se erottuu sen suuri koko. sen mitat ovat erilaisia: pituus 0,5-3 m, leveys 10-20 cm, paksuus 18-22 mm.

Sellaisesta puusta kuten amerikkalainen pähkinä, massiivipuuta saatavilla kolmea lajittelu - VALINTA, luonnon ja maan. Ne eroavat keskenään piirustuskuvannot, määrän ja koon solmua. Palkkaluokittain "Selekt9raquo; valitaan homogeeninen rakenne levyn, ilman halkeamia ja vikoja. Se voi olla läsnä pyörteitä pieni halkaisija. In "Natur9raquo luokassa; pintapuu mahdollista, ulkomaisia ​​sulkeumat. Halkaisija solmua, jotka ovat pöydällä, voi olla enintään 4 mm. Verrattuna "Selektom9raquo; se näyttää tummempi, luonnollisemmalta. Kaikkein luonnollinen ulkonäkö laudan kategoriasta "Kantri9raquo,, jossa on useita halkaisijaltaan erilaisia ​​solmua, halkeamia, ja muita vikoja pintapuu.

Tällainen materiaali on useita etuja. Keskeisin etu massiivipuuta American pähkinä - sen luonnollisuutta. Puinen lattia on tehty tästä materiaalista, ympäristöystävällinen, hypoallergeeninen, on alkuperäinen rakenne, ja maku luonnollisen puun rakennetta. Board "American Walnut" on paljon sävyjä, mikä tekee mahdolliseksi käyttää sitä eri suunnitteluratkaisuja.

Massiivinen aluksella on eristyskyky, kosteudenkestävyys ja lämpötilan muutosten, muotoa ei voida muuttaa. Lattiat on tehty puusta kestää vuosia. Paksuus kerros on 8 mm, jonka avulla he voivat päivittää kiillotus monta kertaa.

Parkettilauta (American pähkinä) on monikerroksinen rakenne, jossa alemmat kerrokset on valmistettu edullisia havupuusta tai muita kiviä, ja ylempi mutteri koostuu arvokasta puuta. Se on ruskean-harmaa tai tummanruskea, karkea rakenne kaunis kuvio ja kuultavia. Parketti lattialaudat asetellut huoneessa, ilmeisesti eivät eronneet massiivipuuta. Kuten lattia luonnollinen parketti paljon halvempaa ja vakaampi lämpötilan ja kosteuden. Sitä käytetään erilaisissa tyylillinen ratkaisuja.

Täytyy sanoa, että on hyvin suosittu suunnittelijoiden materiaalista kuten amerikkalainen pähkinä. Arkkitoimitukset on viiste. Sen ylempi kerros koostuu massiivipuuta. Loistavat arvostelut käyttäjiltä saa tällaisen lattia. Pähkinä - luonnonmateriaali, jolla on suuri lujuus, mittatarkkuus ja kestävyys, jotta se voi säilyttää erinomainen ulkonäkö monta vuotta.

Ylemmän kerroksen kaksi- ja kolmitie lattialauta koostuu puuta ilman Viisteen ja simuloi lohko parketti. Tämä pinnoite on erilainen esteettiset ominaisuudet, kestävyys, helppohoitoisuus, ympäristöystävällisyys. Se säilyttää hyvin lämpöä, imee melu, pöly ei tartu. Arvostettuja sen käytännöllisyys ja luonnollisuutta.

Parketti American saksanpähkinä lankut peitetty useita kerroksia korkean teknologian lakka, jolla on ainutlaatuinen resepti. Tämä pinnoite suojaa levyn pinta kosteudelta, naarmuilta, ja esittää sen UV-suodattimia estämään auringonvalo puu. Tällainen parketti sopii sisätilojen asunnon, ja toimistossa.

Kaksi-lamelliparketti on liitetty kielekkeen ja uran. Ei suositella makaa lattialämmitys.

Kolmen lamelliparketti voidaan asentaa tiloihin kelluvan tavalla, joka ei vaadi liiman käyttöä, nauloja tai niittejä. Sen asennus tulisi suorittaa alustalle. Valmistettu materiaalista, kuten American saksanpähkinä, hallituksen saatetaan valmis pohja. Emäksenä käytetään vettä hylkivä Vanerilevyjen joka säätää siten, että saumat eivät ole samat. Jollei kaikkia sääntöjä tehdyn parketti kestää jopa 35 vuotta.

Laminaatti "American Walnut" viittaa 33: nnen luokan kestävyyttä. Tekniset ominaisuudet mahdollistavat sen pinota yksittäisissä sairaaloissa sekä julkisissa tiloissa. Laminaatti "Hickory", jonka väri voi olla harmaanruskea tai tummanruskea, hyvin samanlainen kuin massiivipuuta.

Käyttöiän lattiapäällysteen (korkea kuormitus) on kuusi, ja intensiteetiltään vähäisempi se kestää paljon kauemmin. Laminoitu paneelit vahva, eikä pelkää mekaanisia vaurioita, kestävyys syövyttäviä aineita.

Kukin paneeli on V-muotoinen viiste, joka voi olla joko sama väri kuin pintalevyt, tai enemmän vastakkaisia. Viisteet on laminaatti, joka on päällystetty suojaavalla kerroksella. Lattiapinnoitteen kytketty Vaha-Stop lukot. Valmistuksessa impregnoidun vahan kanssa, joka estää turvotusta laminaatin. Tämän tyyppinen lattia ei käytetä tehdyn lattialämmitys, koska vaha sulaa kuumennettaessa.

Paneelien suoritettu lukot että yksinkertaisesti napsautetaan ilman liimaa. Pinoaminen säleet tuotettu sileä ja puhdas pinta on päällystetty korkilla tai muita vastaavia ominaisuuksia alustalla. Laminoitu levy asetetaan eri siirtymä jokaisessa rivissä.

Parketti American saksanpähkinä

Kiinteät tuotteet eroavat toisistaan ​​vain mutteri siisti ulkonäkö, mutta myös erinomainen lujuus ja elastisuus. Parketin kestävyyteen pähkinä lankkuja - osoittaa ominaisuuksia puun.

Se on vetovoimainen parketti American saksanpähkinä. Kauniita värejä ja selvästi kuvioitu kuitujen antavat vaikutelman kiinteys ja tyyliä. Sekä Euroopan, Amerikan pähkinä ei ole herkkä lämpötilan ja kosteuden, joten tuotteet siitä käytännöllinen ja kestävä.

Parketti hallitus "pähkinä"

Lattiapinnoitteet massiivista ovat erityisen houkuttelevia. Ne ovat osa eliittiin. Parkettilaudat säilyttää rakenne puusta. Ne ovat kestäviä ja on miellyttävä tuoksu. Lisäksi tällaiset päällysteet ovat kestäviä ja luotettavia. He eivät menetä ominaisuuksia ja ulkonäköä edes monien vuosien toiminnan.

Erittäin suosittu valmistettu levy Amerikan pähkinä. Tällaisen päällysteen on erityisen piirustus kauneutta. On olemassa myös vastaavia malleja lähes minkä tahansa valmistajan. Eri tehtaissa lattia "American Walnut" tarjotaan eri hinnalla.

Tärkein tunnusmerkki parketin "American Walnut" on monimutkaisuus rakenne kuvio. Tämän seurauksena hallitus teki yllättävän kauneutta. Sydänpuu on väritetty ruskean ja harmaan. In valmistusprosessin levyt käsitellään, jolloin tulossa syvän ruskea. Se muovaa tahroja erivärisiä.

Monet suunnittelijat haluavat työskennellä vastaavat lattianpäällysteet. Käytettäessä niitä, voit toteuttaa erilaisia ​​ideoita. Laminaatti voidaan valmistaa myös Yhdysvaltain ja Brasilian pähkinä. Se on valmistettu puusta ja parketti.

Yksi erottava puu on lujuus ja kestävyys valmiin päällysteen. Walnut Tree on erilainen seuraavat ominaisuudet:

 • kosteudenkestävyys;
 • korkea kovuus rodun;
 • lämpötilan muutosten;
 • korkea geometrinen stabiliteetti;
 • käsittelyn helppous;
 • hyvä puun tiheys, joka on yhtä suuri kuin 650 kg / cu. m.

Koska tällaiset ominaisuudet puun on käytetty jo useita vuosia muuttamatta sen ominaisuuksia.

Massiivipuuta Amerikkalainen pähkinä voi olla eri pituisia. He esiintyivät mitat 0,5-3 metriä. Eri valmistajat voivat tarjota tuotteita, jotka eroavat kooltaan. Tämä on erityisen riippuvainen hinnasta tuotteen. Lisäksi tekniset parametrit vaikuttavat pinoaminen menetelmä. Massiivipuuta mutteri käyttää tällaisia ​​mitat:

 • Erillinen jäsen voi olla leveys 6-45 cm. Useimmissa tapauksissa, määrä on 10-20 cm. Tämä johtuu siitä, että kun suuri leveys nivelet on pienempi, mikä voi johtaa muodonmuutos lattialautojen. Kuitenkin huoneita, jotka ovat suurempia, kannattaa valita Taulu. Sinun täytyy käyttää enemmän tiettyjä tuotteita visuaalisesti laajentaa tilaa. Laajin levyt parketti tyyppi mutterin yhtiö tuottaa Wood Bee. Standardi tuotteet leveys on 189 mm.
 • Parkettilaudat "Oreh9raquo; suoritettiin paksuus 15 mm ja 5 cm. Kuitenkin, yleensä parkettilaudoille 15-22 mm paksu. Jos se olisi toivottavaa saada luotettavia ja kestäviä emäksen, valitsemalla osia paksumpi. Nämä tuotteet ovat arvokkaita, joten se ei ole kovin suosittu.

 • Pituus Amerikkalainen saksanpähkinä levyt ovat valmistettu puolesta metristä 3 metriä. Useimmissa tapauksissa -laskentamallin laudat 1,2-3 metriä. Jos haluat luoda mielenkiintoinen kuvio, on tarpeen käyttää lyhyitä elementtejä. Yhtenäinen pinnoite voidaan saada aikaan käyttämällä lautoja suuri pituus. Lisäksi näin laajentamaan tilaa huoneeseen.
 • Koon lisäksi tuotteita, tulee ottaa huomioon ja tuotteiden valinnassa.

  Erilaisia ​​levyt ja lajittelu. Ne riippuvat leikattu. "Walnut" voi olla sellaista:

  Tilaaminen suoraan vaikuttaa tuotteen kustannuksia.

  Jos olet säteittäinen leikata elementtejä leikataan akselia pitkin. Osia lattia decking, jotka saadaan tällä tavalla on sama kuvion tyyppi, ja myös yhtenäinen väri. He eivät löytäneet solmu. Nämä levyt eivät turmele vaikutuksen alaisena ulkoiset tekijät, ne eroavat voimaa ja kestävyyttä. Kuitenkin hinta vastaavia tuotteita on melko korkea. Nämä kortit on korkein hinta. Tyypillisesti säteen sahaus saadaan lauta Walnut Plank lajittelun «Select9raquo;.

  Jos olet tangentiaalisen leikattu, puu katkotaan pitkin. Tässä tapauksessa, työ- työkalu siirtyy reunaan tuotteen keskeltä. Koska puunsävy muuttuu keskeltä reunaan piipun, valmiiden tuotteiden väri vaihtelee. Tekstuurin laudat selvästi ilmaistu. Niissä huomaat paljon solmua. Nämä pinnoitteet ovat erittäin mukava katsoa. Imagoaan on huomattava luonnollista elävyyttä. Kustannukset tällaisia ​​tuotteita helpommin keskivertokuluttaja.

  Tämän seurauksena tangentiaalinen leikkaus kääntyy lajittelu maan tai luonnon. On olemassa useita ominaisuuksia tuotteiden eri valintoja:

  • Pinnoitteita, jotka on valmistettu amerikkalaisten pähkinä ja lajittelu on «Select9raquo, eroavat erittäin korkea hinta. Niillä on yhtenäinen rakenne ilman vikoja. Jos tällaisia ​​Plank on solmuja, ne ovat erittäin pieniä.
  • Jos valittu lajittelu «Nature9raquo, on pyörteitä enintään 4 mm puuelementtejä. Tällaiset tuotteet ovat enemmän tyydyttyneitä väri, verrattuna esineiden lajittelemiseksi «Select9raquo;. Tekstuurikuvio on vilkkaampaa, heterogeenisyys. Valmistaja lattia «Sherwood9raquo; Se tarjoaa kuluttajille parketti lajittelu aluksella luonnon. Niiden hinta on paljon alhaisempi kuin lattiaelementit lajittelu «Select9raquo;.

 • Yksikaistaisille mallia, jotka liittyvät lajittelu «Country9raquo, useimmat muistuttavat tuotteet valmistettu puusta. Ne voivat olla pieniä oksia tai viat. Sellaisissa tuotteissa voi olla läsnä eri vikoja. Kustannukset näistä tuotteista on varsin alhainen. Luonnon kauneus sellainen tuotteiden «Country9raquo; - niiden tärkein etu. Erityisesti usein näiden elinten sisämaassa maan taloja.
 • Tällaiset ominaisuudet malleja eri tyyppiset auttaa määrittämään valinnan tietystä kattavuus asuntosi.

  Kustannukset lattialautojen amerikkalaisten pähkinä ei riipu pelkästään siitä, minkälaisiin, vaan myös menetelmä pintakäsittelyn. On olemassa useita tapoja viimeistely, jotka vaihtelevat valmistajan:

  • Yksi yleisempiä vaihtoehto on lakkapäällyksen. Se on valmistettu kulutusta kestävästä yhdisteitä, jotka kovettuvat ultraviolettivalon alla. Tämä mahdollistaa merkittävästi nopeuttaa kuivumista. Lisäksi, päällysteen lujuus on kasvanut merkittävästi. Tyypillisesti useita kerroksia lakka levitetään. Tuloksena on erittäin kestävä ja vedenpitävä kerros. Hän pystyy luotettavasti suojaamaan puuta eri haittavaikutuksia. Kuitenkin, kun käytetään sellainen päällyste puu ei hengitä. Lisäksi rakenne Naamioituneet luonnon kauneutta materiaalista. Päällyste voi olla himmeä, kiiltävä tai semi-matta.

 • Luotettavasti säilyttää luonnon kauneutta puun, se on parempi käyttää öljyä kyllästys. Niiden käyttö ei ole suojakerroksen, ja aluksella on vapaa "dyshat9raquo;. Luonnollinen piirustus kohteita samanaikaisesti edelleen auki. Sellaiselle hallituksen toteuttaa monia moderneja yrityksiä. Heidän tärkein etu on kyky paljastaa paikallinen korjaus, joka mahdollistaa olla suorittamatta täydellistä palauttamista tuotteita. Kerran vuodessa öljy kyllästys on uusittava.
 • Vahaa. Tällainen pinta on jotain siltä väliltä öljyn ja lakka. Rakenne ei ole piilossa suojaavan pinnoitekerroksen on muodostettu, mutta materiaali erinomaisen suojan ulkoisia vaikutuksia vastaan. lattia kestävyys on kuitenkin edelleen hyvin korkea. Kun vaha kerros kuluu pois, se täytyy palauttaa.
 • Saada erilaisia ​​malleja, valmistajat käyttävät erilaisia ​​menetelmiä ikääntyminen.

  Jos arvo Yhdysvaltain massiivipuuta lauta on liian suuri, pitäisi kiinnittää huomiota vaihtoehtoja. Ne ovat hyvin välittää tekstuuri puusta, mutta on kohtuullisin kustannuksin.

  Top levyt amerikkalaisen pähkinäpuun on arvokasta. Alemmat kerrokset hallituksen on tehty tekniikan vaneri. Päät on varustettu lukitus- yhteys. Toimivat suunniteltu puu on erilainen massiivipuusta. Koska siinä olevat kuidut on järjestetty kohtisuoraan toisiinsa nähden, tällainen tuote on melko tukevasti ja vakaasti. Asenna tuote liiman tai tie. Vesirakennushallitukselle voidaan hioa useita kertoja.

  On toinenkin erinomainen vaihtoehto joukko amerikkalaisen pähkinä. Tämä tuote "Kaslin Mutteri". Lattia on tehty kivestä Kaslin puu. Kuvio, rakenne ja materiaali parametrit ovat hyvin samanlaisia ​​American saksanpähkinä. Lisäksi nämä tuotteet ovat paljon halvempia. Board "Kaslin Mutteri" on käsitellyn puun, valmistettu Kaslin.

  Luonnollinen kuvio samankaltaisuus American saksanpähkinä lankkuja luojana erikoinen nähtävyys. Antaa oikea sävy, sinun täytyy sävyttää. Levyt on valmistettu Kaslin, kestää lämpötilan muutokset ja korkea kosteus, joten niitä käytetään usein elvyttämiseen pintojen ulkopuolella.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 53 = 59