Arvostelu keittiö valmistajat

Ranking parhaista keittiöt tehtaiden

Kun ihmiset valitsevat uusia kalusteita keittiöön, se ei ole aina kiinnostunut heidän lista parhaista keittiön tehtaita. He luottavat enemmän kokemusta ystäviä, asiakkaiden arviot Internetistä, vinkkejä myyntineuvottelijaa. On tärkeää koko, väri ja laatu huonekalut, jotka aikovat ostaa. Ruokaa pidetään paikka, jossa ruoka valmistetaan ja varastoidaan elintarvikkeita. Tämä pätee kannalta ulkoasu ja toimivuus huoneen. Mutta se oli keittiössä tehdään usein tärkeä ja keskeinen päätöksiä, joten on tärkeää luoda tämän osan asunnosta ilmapiirin mukavuutta ja kodikkuutta. Ei viimeinen rooli tässä keittiökalusteiden annetaan.

Ennen valita tuotantoon joitakin tehtaita, on tarpeen määritellä tietyt vaatimukset.

 1. kustannukset - vaihtaa tai hanki uusi sarja ei ole halpaa, joten ostajat määritellään rajojen sisällä, mikä on mahdollista tehdä hankinnan määrällä.
 2. materiaali - tuotteet puusta, lastulevyn, MDF, sisällyttämällä elementtien marmoria, metalli, lasi, maksaa enemmän kuin tiukka klassisen ruokaa.
 3. tyyppi - On olemassa useita tapoja ostaa huonekaluja: täysin valmis ja saatettu myyntiin esittelytiloissa ja tallentaa tai tehdään tilauksesta. Mikä vaihtoehto on parempi, jokainen päättää itse. Valmiita sarja vähemmän vaivaa: Tilaus toi ja kerättiin. Mutta tuote on valmistettu täsmälleen koko huonetta, ominaisuuksista, väri, parantaa mielialaa, on parempi kuin mikään muu ostettu huonekaluja. Hänen luonnos laitteet on rakennettu kätevä ja rationaalisesti järjestetty emäntä paikkoja.
 4. valmistusmaan tavaran - tuodut tuotteet arvokkaampi kuin ruokaa, mutta erittäin hyvä, mutta kotimainen valmistaja. Venäjällä on jo pitkään tehnyt huonekaluja käyttäen uusimmat laitteet, tekniikka, laadukkaat materiaalit ja modernit huonekalut tarvikkeet. Arvostelu venäläinen keittiö valmistajat ovat jo pitkään kasvaneet ja ei tuota samaa Länsi valmistajille.

Mieti luettelon parhaista tuottajien kotimaisia ​​tuotteita. Usein arvioida top 10 valmistajien ja otamme 14 ja ei pidä sekoittaa. Voidaan mainita, ja yhä enemmän, koska Venäjän on pitkään ollut kuuluisa päälliköiden puusta ja kivestä.

Rating paras kotimainen keittiö valmistajat koottu versiot portaalin Marka.guru. Se sisältää valmistajat, jotka ovat ottaneet arvoinen paikkansa markkinoilla näitä tuotteita.

Yritys tuottaa keittiökalusteet oman tuotannon käyttäen osista italialaisen valmistajan.

Kaupoissa yrityksen suorittaa kaiken työn, alkaen maahan saatu valmiste materiaalin loppuvaiheen pakkaus- ja valmiiden tuotteiden varastointi.

 • yli 30 erilaista keittiökalusteiden erilaisia ​​värejä;
 • suunnittelu tehdään eri tyylejä ja suuntiin;
 • tuotteen hinta vaihtelee laitteita ja materiaaleja;
 • ympäristöystävällisten materiaalien;
 • mittatilaustyönä tehdyt huonekalut ja keittiökoneet tehty yhdessä paikassa;
 • mahdollisuus toimeksiannon toteuttamisen johonkin projektiin, jossa tarvittava sisäänrakennettu laitteet ja tarvikkeet;
 • tilata takuu säilyy 10 vuotta.

Haitat: ei aina ylläpitää toimitusaika.

Tehdas "Tyylikäs keittiö" uskottavuus ja kunnioitus asiakkaiden keskuudessa ja arvioitiin parhaaksi ruokaa. Yritys valmistaa uudenaikaisin huonekalut eri arkkitehtonisia tyylejä ja suuntiin.

Se hyödyntää uusinta teknologiaa ja materiaalit tuodaan, yhteistyötä parhaiden ulkomaisten toimittajien komponentteja elementtejä.

 • erilaisia ​​tyylejä ja värejä (yli 350 väriä), moderni muotoilu, uusin teknologia mahdollistavat tilaustöitä yhtenä kappaleena, kuten keittiökoneet;
 • käyttö koriste-elementtejä lasista, metallista, kivestä, alkuperäinen petsattu tekee keittiö ainutlaatuinen;
 • erinomainen laatu, toimivuus, pitkä käyttöikä;
 • käyttää luonnon materiaaleja.

On todettu puutteita.

Tuotanto Venäjän tehtaiden yhteenlaskettu hallinnoi asiantuntijoita Italiasta, tuottaa keittiökalusteet ovat parempia kuin jotkut muut valmistajat. Tämä vahvistaa ideologia yrityksen.

 • Käytä vain osia eurooppalaisten laatu;
 • nykyaikaisten tuotantolinjoille;
 • mahdollisuus täydellinen tarvittavat keittiö integroitu laitteita, lamppujen
 • kohtuulliseen hintaan.

Haitat: ei tunnistettu.

Ikonin tuotemerkki tunnetaan maailmanlaajuisesti.

Yritys valmistaa kuulokkeita tyyli suuntiin: maa, moderni, nuoriso, Scandinavian.

 • korkea laatu käytettyjen materiaalien:
 • tyylikäs muotoilu;
 • Ottaa oman huonekalujen tuotantoon;
 • demokraattinen kustannuksia;
 • täydellisenä integroitu laitteet ovat tarpeelliset varusteet;
 • Helppo asentaa ja asennus.

Huonekalutehdas tuottaa monenlaisia ​​tuotteita kotiin, ovat suosittuja ostajia. Tekee yhteistyötä parhaiden toimittajien komponenttien elementtien Italiasta ja Saksasta.

 • korkea laatu ja kohtuullinen hinta;
 • moderni muotoilu, eri värejä ja tyylejä;
 • jäykkyys ja luotettavuus, pitkä käyttöikä;
 • ympäristöystävällisten luonnon ja synteettiset materiaalit, runsaasti koristelasilla insertit ja veistetty, värjätään lasi, päällystetty koristeet, metalliosat;

Haitat: se on mahdotonta tehdä huonekaluja yksilöllinen suunnittelu.

PlazaReal tehdas tuottaa ja myy modulaarinen huonekalut oman tuotannon sekä valmistaa tuotteita tilauksesta.

Yhtiö on erikoistunut modernin väri keittiöt eri tyylejä.

 • soveltaminen teknologisten innovaatioiden;
 • alkuperäisen suunnittelun;
 • laaja paletti värejä ja sävyjä, erilaisia ​​tyylejä;
 • sertifioitu puhdas rehu;
 • ammattimaisen työn suunnittelijoiden valita optimaalista mallia vaihtoehdot, väri, pakkaus, tarvikkeet ja lisävarusteet;
 • tuottajahinnat ilman ylimääräisiä kaupan lisien.

Haitat: korkeat kustannukset.

Valko yritysryhmä, joka on voittanut suosiota markkinoilla, toimittaa laadukkaita ruokia, täyttävät kaikki vaatimukset ostajalle. Paperi käyttää uutta teknologiaa ja nykyaikaisia ​​laitteita Saksan ja italialaiset valmistajat.

 • Tyylikäs, kestävä huonekalut on pitkä käyttöikä;
 • Demokraattinen hinta;
 • laatu vahvistanut asianmukaiset todistukset;
 • ympäristöystävällisiä materiaaleja;
 • Laitteiston osia ja lisävarusteita johtavilta eurooppalaisilta valmistajilta;
 • kyky yhdistää kaikki viestintä ja upotettavat kodinkoneet alle valmistajan takuu.

Haitat: korkea hinta.

Yritys on erikoistunut valmistukseen luksusta asuntojen keittiökalusteiden klassisen, Italia, maa-tyyli, uusklassinen ja art nouveau.

Yrityksen työntekijät tiukasti valvoa tuotteiden laatua ja jatkuvasti laajenevan tuotevalikoiman ja innovatiivisten designmallistoista.

 • korkea laatu, alkuperäisen moderni muotoilu.
 • yksilöllisen lähestymistavan;
 • eri tyylejä ja värejä;
 • käyttö puusta eri lajien;
 • käytännöllisyys, toimivuus.

Haitat: huono huoltopalvelut.

Valko yhtenäinen tuotanto yritys, joka käyttää uusinta teknologiaa perinteet luonnon materiaaleja, italialaiset ja saksalaiset laitevalmistajat, laadukkaita lisävarusteita Euroopan johtavia Saksassa ja Itävallassa.

 • modernit huonekalut tyyliin klassinen ja moderni;
 • erinomainen laatu vahvistettu asiaa koskevat asiakirjat ja Valko-Venäjän tasavallan, tutkintojen ja palkinnot;
 • yli 4000 yksikköä, jotka tarjoavat loistavan mahdollisuuden yhdistämiseksi keittiö;
 • puhdas, luonnollinen tammesta, joka tarjoaa laatutekijä, pitkäaikaiseen käyttöön

Haitat: korkeat kustannukset.

Tehdas valmistaa modulaarinen huonekalut Erityishankkeita puusta saarni, tammi, MDF omaa tuotantoa. Se käyttää nykyaikaisen teknologian Saksan ja Italian laitteet, uusinta teknologiaa.

 • tuotteet on sertifioitu;
 • Vuosiuudistuksen kokoelmien ottaen huomioon suuntaus muutokset markkinoilla huonekaluja;
 • laaja valikoima värejä;
 • yli 1000 yksikköä standardin versio, jonka avulla on mahdollista luoda ainutlaatuisia yhdistelmiä sarjaa;
 • mahdollista valmistaa ei-standardi moduulien mukaan asiakkaan;
 • Q-kerroin, käytännöllisyys, käyttömukavuutta, pitkä käyttöikä.

On todettu puutteita.

Tehdas valmistaa korkealaatuisia keittiökalusteet taloudesta palkkio räätälöityjä. Käytetyt länsimaista tekniikkaa, laitteita, laatu varusteet ja komponentit, jotka täyttävät länsimaisia ​​vaatimuksia.

 • monenlaisia ​​hinnat valmistajalta;
 • monenlaisia ​​asetuksia, laaja valikoima värejä;
 • takuu 7 vuotta.

Edut: mahdollinen toimitushäiriöihin.

Yhtiö, joka valmistaa tekokivestä Antarrid, jota käytetään valmistukseen työtasot, pöydät, ikkunalaudat, uppoaa. Kivi on useita etuja verrattuna luonnonkiveä:

 • helpompaa ja halvempaa;
 • luotettavuus, kestävyys;
 • kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan ​​ja lämpötilan muutoksia;
 • helppous hoitoa ja kuntoutusta;
 • eri värejä ja kyky tuottaa erilaisia ​​muotoja.

On todettu puutteita.

Yhtiö on vakiinnuttanut asemansa valmistajana korkealaatuisia tuotteita alle järjestys. Se valmistaa modernit huonekalut eri kokoonpanoissa, kokoja, värivalikoima, käyttäen uusinta teknologiaa, maahantuotujen laitteiden ja laadukkaita materiaaleja.

 • ympäristöystävällisiä materiaaleja, laadukas varusteet ja komponentit, jotka ovat eri maista maailmassa;
 • taattua korkealaatuisia tuotteita;
 • Yli 300 malleja eri kokoisia;
 • Eri tyyli suuntiin, rohkea muotoilu ratkaisuja;
 • edulliseen hintaan.

Haitat: Dating avioliitto kiinnitys julkisivut.

Tehdas valmistaa ylellisyyttä huonekalut mittojen Puiset jalo rotu tai luonnon vaneri kiinteyttää perinteistä tai eksoottisia puita.

Keittiöissä on klassisia ja moderneja tyylejä.

 • Eurooppalainen laatu;
 • erilaisia ​​värejä, tyylikäs moderni muotoilu;
 • Laadukkaat materiaalit, tarvikkeet, tarvikkeet ja tarvikkeet;
 • kestävyys, toimivuus, pitkä käyttöikä;
 • Edullinen hinta.

Haitat: huono myynnin jälkeinen palvelu.

Tällainen laaja valikoima mahdollistaa keittiön sarjan ostamisen ottaen huomioon kuluttajien tarpeet ja taloudelliset valmiudet.

Tässä on Sharp ja toinen 16 500 voi yrittää, ja 86 000 mitä pitäisi olla ilmanpuhdistimet ??)

Miksi Apple tulee ensin.

Hyvä artikkeli, mutta miten on harmin? Heillä on erittäin hyvä DVR, minulla on Garmin.

Aiemmin tänä vuonna, ostin älypuhelin Fly girrus 11.Vot kamera siellä, niin kamera.Snimki selkeä, kirkas, ei smytye.Dlya muoti selfie suuri variant.Neobychnye väri puhelimen kansi on myös mahdollista muuttaa, on valmis.

Arvostaminen kuuluisimmista keittiön tuottajista Venäjällä

Venäjän keittiön tuottajien kohdalla tällaisten yritysten objektiivisesti arvioitava luokitus voi muodostaa ainoastaan ​​ammattitaitoinen ammattilainen, joka on työskennellyt huonekalumarkkinoilla pitkään. Mutta tavalliset kuluttajat eivät tarvitse sitä. He ovat pikemminkin kiinnostuneita tuotettujen tuotteiden laadusta, asiakaspalvelun lähestymisestä, ajoitus- ja toimitusehdoista. Hän maksaa huonekalujen valmistusta varten keittiön, haluaa sen olevan vain kaunis, mutta silti mukava ja käytännöllinen.

Vielä stereotypioita on elossa, että on parempi ostaa tällaisia ​​tuotteita ulkomaisilta keittiökalusteiden valmistajilta. Kotimaisten huonekalumerkkien hylkäämisen syyt ovat yleisimpiä:

 • Venäjällä valmistetut vanhanaikaiset huonekalut;
 • venäläisten ruokien laatu ei ole korkea;
 • hintatarjoukset eivät vastaa laatua;
 • Venäjän tuotannon keittiötarvikkeet ovat äärimmäisen hankalia käyttää.

Venäjällä valmistettujen keittiöiden edut

Nykykäyttäjälle on kuitenkin tullut vähitellen toissijainen tavoite keittiön valitsemiseksi tuodusta valmistajasta. Ja koko asia on se, että markkinat kehittyvät, kotimaiset tuottajat tarjoavat vuosittain parempia tuotteita. Sillä on muita kilpailuetuja:

 1. Nykyään Venäjän keittiökalusteet valmistetaan nykyaikaisilla laitteilla.
 2. Venäjän keittiötuotanto on pitkään ollut käytössä nykyaikaisella tekniikalla.
 3. Keittiön suunnittelussa ja valmistuksessa käytetään ulkomaisten yritysten kokemuksia.
 4. Vaikka venäläisen keittiön laatu on useimmissa tapauksissa tullut tuontituottajien tasolle, kotimaisten tuotteiden hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tänään voimme varmasti sanoa, että suurin osa keittiökalusteiden valmistajista Venäjällä tuottaa hyviä tuotteita, jotka täyttävät asiakkaiden toiveet.

Venäjän keittiötuottajien ominaispiirteet

Hyvä keittiö on tietysti keittiö ei ole halpa. Siksi tällaisten tuotteiden tuottajien luokitus ei todennäköisesti sisällä niitä, jotka tarjoavat tuotteitaan alhaisilla hinnoilla. Yksinkertaisimmat keittiön huonekalut, joiden arvo on alle 200 dollaria, eivät ole korkealaatuisia. Oikeiden keittiöyritysten tutkiminen seuraa, että tämä uppoaa alle tämän baarin. Ylempi hintaraja voi merkitä tavaramerkkiä tuhansilla tavanomaisilla yksiköillä - tämä on hinta, jonka massatuottajalla on vielä varaa Venäjällä. Kaikki edellä on jo hyödyksi asiakkaille, joilla on erittäin korkeat tulot.

Jotkut yritykset, joiden toiminta-alue on valmistettu keittiökalusteista, eivät vastaa ainoastaan ​​maailman nykyään hyväksyttyjä standardeja, vaan niillä on myös asianmukaiset laatustodistukset. Monet valmistajat ostavat edelleen tuotteitaan ja tarvikkeita ulkomaille, koska he eivät halua heidän tavaroidensa laadun kärsimistä. Samaan aikaan kotimarkkinoiden komponenttien markkinatilanne paranee, sillä kilpailu on sen tehtävä. Venäläisten keittiökalusteiden valmistajien kaupoissa käytetyt laitteet ovat edelleen ulkomaalaisia. Venäjällä toistaiseksi ne eivät todellakaan muodosta ajantasaista välineistöä hyvän ruoan luomiseksi.

Keittiökalusteiden tuotannossa kotimaiset yritykset ostavat pääasiassa lastulevyä, MDF: tä, vanhan puulajin viilua: tammi, kastanja, pähkinä, paju ja kirsikka. Lisätietoja saat alumiinista, marmorista, graniitista. Suuri osa keittiön huonekalujen valmistajista on tilannut huonekalujen ulkomailla: se mahdollistaa tarvittavan laadun saavuttamisen ja kokoonpanon nopeuttamisen.

Venäjän keittiön valmistajien arviot

Koska keittiöissä on aina suuri kysyntä, eri markkinointiyritykset ajoittain tekevät tutkimusta parhaista keittiökalusteiden valmistajista Venäjällä. Tällaisten analyysien tulokset eivät aina ole samat. Koska arviointikriteerit ovat erilaiset, keittiöyritysten luokitus jokaiselle yritys-tutkijalle on erilainen.

Luettelo suosituimmista huonekalujen valmistajista:

 1. Yritys "Maria". Keittiöt on valmistettu erilaisista materiaaleista, mukaan lukien erilaisten rotujen puiset massiivit, lastulevyä muovilla, MDF emalilla ja kalvolla. Keittiöryhmien suunnittelu merkitsee monenlaisia ​​tyylejä aina ajan tasalla olevista klassikoista yksinkertaiseksi mutta hienostuneeksi moderniksi.
 2. Forema-Keittiöt Yritys. Venäjän keittiökalusteiden valmistajien markkinoilla on jo pitkään ollut tiedossa. Tämä yritys kiinnittää erityistä huomiota erittäin korkealaatuisten huonekalujen tuotantoon, joka tuo iloa omistajilleen, ruoanlaittoon ja ymmärrykseen. Yritystä ohjaavat vakauden ja tuotannon jatkuvan kehityksen periaatteet.
 3. Yritys "Atlas-Lux". Se perustettiin vuonna 1993 yhteistyössä italialaisten kumppaneiden kanssa. Kaikki laitteet on automatisoitu italialaisten ja saksalaisten valmistajien esimerkkinä. Yhtiön tuotteet on sertifioitu ISO 9001: 2000 -laatustandardin mukaan, mikä osoittaa tuotteiden mahdollisimman vähäisen avioliiton. Valmistaja takaa, että tällainen keittiö kestää yli 10 vuotta.
 4. Yritys RIMI. Keittiökalusteiden valmistus tehtaalla on yhteistyössä italialaisten kumppanien kanssa tehnyt valmistuksen aikana korkealaatuisia materiaaleja sekä nykyaikaisia ​​menetelmiä ja tekniikoita. Mallien ja tyylin hienostuneisuus tarjoaa italialaista muotoilua. Näissä keittiöissä on myös korkea toimivuus ja käytännöllisyys.
 5. Yritys "ABT". Kalusteet ovat käytännöllisiä. Käytetyistä materiaaleista yritys kutsuu akaasiaa ja kirsikkaa, MDF: tä, muovia. Valmistaja tarjoaa erilaisia ​​keittiövalikoiman vaihtoehtoja, mikä on erityisen kätevää, jos asiakas riippuu tiettyjen tilojen ominaisuuksista.
 6. Yhtiö "Countess cuisine". Tämä on suuri Voronezh-yritys, joka on ollut markkinoilla 90 vuotta. Tässä valmistetaan erittäin hyviä tuotteita, jotka on sertifioitu kansainvälisen ISO 9001 -standardin mukaisesti. Tuotannossa käytetään MDF-materiaalia, jossa on italialaista valmistusta kestävä muovi ja monikerroksinen emali. Myös yritys valmistaa keittiöt luonnonpuusta.
 7. Yhtiö "Ilmoitus". Vuodesta 1999 lähtien se on jo tullut Venäjän suurimpia huonekaluyrityksiä. Keittiö "Ilmoita" tilauksesta, tämä on erittäin vakava, kiinnittäen erityistä huomiota muotoilun omaperäisyydelle ja Euroopan tasolle. Yhtiö on edustettuna 30: ssa Venäjän kaupungissa, Moskovassa yksin myy tuotteitaan 11 myymälässä.

Kysyntää käyttävät myös muut yritykset, muun muassa:

Kuinka valita hyvä keittiö ja tehdä virheestä valmistajalta?

Tänään ei ole vaikeaa löytää Venäjällä todella hyviä keittiökalusteiden valmistajia. Kotimaisen tuotannon keittiöt eroavat paitsi alhaisista hinnoista. Täällä on korkea laatu, erinomainen muotoilu ja käytännöllisyys. Erityisesti valloittaa Venäjän tavaroiden tarjoajien tarjoaman laadun, hinnan ja toimivuuden vastaavuus.

Samaan aikaan on edelleen mahdollista tavata tapauksia, joissa tilaajien tilaukset tarjoavat asiakkaille hyviä kuvia "toteutetuista hankkeista" erittäin alhaisilla hinnoilla.

Samanaikaisesti tuotantokustannukset vähenevät tuotteidensa mahdollisen hyödyntämisen laadun ja ajankohdan takia.

Jotta nämä valmistajat eivät joutuisi syömään, kannattaa kääntyä sellaisten arvovaltaisten tehtaiden palveluihin, jotka käyttävät vain todistettuja komponentteja ja varusteita kaikkien mallien valmistukseen. Tätä varten sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä merkkituotteisiin, joissa tuote toimitetaan suoraan keittiön huonekalujen valmistajien varastosta. Lisäksi kaikissa tuotteissa tällaiset kaupat välttämättä antavat takuun. Menestyksekäs ostos!

Ei huono artikkeli. Olen iloinen, että löysin tehtaan luettelosta, jonka keittiöstä ostimme niin kauan sitten. He mieluummin Zettan keittiöt. Toivomuksena, se haluaisi nähdä listan suositun tuottajien tehtiin ottaen huomioon suhde hinta ja laatu lopputuotteen. No, se on Ensinnäkin se olisi yritys, jossa nämä kaksi kohdetta ovat optimaalisessa tasapainossa. Koska valittaessa keittiö, olimme molemmat samassa Mary, ja monet muut vysheoboznachennyh salongit, mutta hinnat ovat yksinkertaisesti kohtuuttomia, tavalliset kuluttajat eivät yksinkertaisesti noussut.

Luokitus keittiövalmistajilta. Kenen keittiöt ovat parempia?

Keittiö olohuoneessa on yksi tärkeimmistä huoneista. Siksi on tärkeää, että tilanne on onnellinen. Huonekaluilla on tärkeä rooli. Se on se, joka tarjoaa huoneen mukavuuden ja mukavuuden. Nyt monet yritykset toimivat aktiivisesti tarjoamalla monipuolisia kuulokkeita jokaiseen makuun. Keittiövalmistajien arviointi auttaa määrittämään valinnan.

Yhtiöllä on paljon ihailijoita Venäjällä. IKEA-keittiöt tunnetaan helpon asennuksen, laajan valikoiman malleja ja kohtuuhintaan. Lisäksi heille annetaan suuria takuita ja alennuksia. Yritys toimittaa tuotteita 28 maahan, tavarat myydään 328 merkkituotteessa.

Mutta yrityksellä on yksi miinus - jos haluat ostaa ei-vakioisia huonekaluja, se vie paljon vaivaa löytää se. Ostoksilla ostajat ovat tyytyväisiä valtava valikoima. IKEA-keittiöt ovat laadukkaita ja kauniita. Vaikka et ostanut mitään sen jälkeen, kun menit kauppaan, siellä on edelleen suuri tunnelma.

Yritys, jolla on monipuolinen valikoima, perustettiin vuonna 1999. Keittiön julkisivut "Maria9raquo; erilainen: puupaneelit lastulevystä, muovista ja MDF: stä kalvolla ja emalilla. Yrityksen suunnittelijat auttavat valitsemaan tavaroita väreillä, materiaaleilla ja muilla ominaisuuksilla.

Keittiön suunnittelu "Mariya9raquo; Se voi olla sekä klassista ja modernia tyyliä. Valikoima sisältää yli 40 perusmallia. Ostajat tarjoavat kohtuuhintaan sarjaa, lavuaarit, pöytiä ja tuoleja.

Tuotanto tapahtuu Pietarissa keittiöissä tuotujen materiaalien luotu Saksan laitteet. Vuodesta 1996, se tuotti yli 300 tuhatta keittiö sarjaa, jotka perustuvat yksittäisten hankkeiden. Tehdas "Tyylikäs keittiö" tuottaa korkealaatuisia huonekaluja eri malleja.

Alueella Moskovassa ja alue toimii 18 merkkituotteita salongit, joten varaosia, rikki, on erittäin helppoa. Koska tuotanto keittiön Pietarissa, että syrjäisillä alueilla vastaamaan näistä tavaroista on mahdotonta. Mutta jos käyt salonki pääkaupungissa saat valita alkuperäisen tuotteita omalla sisustus. Tehdas "Tyylikäs keittiö" tarjoaa asiakkailleen tuotteita eri malleja.

Valko-italialainen yhtiö on mukana myös alkuun keittiössä valmistajille. Se on kysyntää Venäjällä yli 2 vuosikymmeniä. Nyt yhtiö tarjoaa yli 1000 varianttien huonekaluja massiivipuusta, muovi, akryyli, MDF ja lastulevy.

Tuotanto sijaitsi yli ala 65000 neliömetriä, Valko-Venäjän Grodnon. Koska se sijaitsee vapaakauppa-alue, asiakkaille tarjotaan joustava hintoihin. Yhtiö valmistaa huonekaluja ja muita tavaroita. Ulostuloon mainitaan käyttö lastulevyn kehykset 128 mm.

Organisaatio toimii yli 90 vuoden, vuodesta 1924. alkoi luoda huonekalujen pohjalta yksittäisten tilausten Vuodesta 1992 yhtiö on yksi ensimmäisistä maassa. Standardi tuotteet ISO 9001-94, joka vastaa kansainvälisten sääntöjen ympäristö- ja turvallisuusasiat. Huonekalujen käytetään MDF muovi ja massiivipuusta.

Tämä venäläisvalmisteisia ruokaa. Nyt tuotteet valmistetaan Saksan laitteet. Kiitos eurooppalaisten laatu ja alkuperäisen designin tuotteita joka päivä, yhtiö näyttää enemmän ja enemmän ostajia. Kuulokkeet toteutetaan 30 kaupungissa Venäjällä on 11 myymälää Moskovassa.

Tuotanto yhtiön osastojen määrä yli 40 tuhatta neliömetriä. Ne työllistävät Italian ja Venäjän mestareiden luomaan laadukkaita huonekaluja teki arvokasta puuta. Yhtiön luettelo sisältää 2 sarja - RIMI ja Bellini johon sarjaan kuuluu 30 mallia. Venäjällä on yli 70 liikettä, jotka myyvät tavaroita "RIMI9raquo;.

Se jatkaa alkuun tuottajille keittiö Italialainen-venäläinen yritys, joka luo huonekaluja tilauksesta. Jos haluat nopeasti ostaa kuulokkeita, voit valita vaihtoehdoista katalogista.

PlazaReal tuottaa noin 400 erilaista huonekalut kuukausittain. Lisäksi on asumisen vaihtoehtoja alueella. Yhtiöllä on erinomainen maine ja takuu 27 vuotta.

Tämä valmistaja on tunnettu luomaan laadukkaita, kestäviä huonekaluja yli 20 vuoden ajan. Takuu tavaroista on 7 vuotta. Yhtiöllä on tuotantolaitoksia, joten kuulokkeet ovat saatavilla erityisiä kokoja. Mutta meidän on ymmärrettävä, että sen huonekalut mittojen joutuvat maksamaan enemmän.

Viimeistelee luokitus keittiöt valmistajat Yhtiö "Atlas Lyuks9raquo, toimiva lähes 25 vuotta. Se toimii vuodesta 1993. Johtuen yhteistyötä italialaiset taattu suuri tyylitaju, rohkea koostumus ja yksilöllisyyttä.

Huonekalut on luotu Euroopan automaattisten laitteiden, joten avioliitto minimoidaan. Tämän seurauksena tuotteet täyttävät kansainväliset laatusertifikaatin ISO 9001: 2000. Kaikissa sviiteissä on 10 vuoden takuu. Yli 70 näyttelytilojen eri puolilla maata ymmärtävät seinäpaneelit ja muita tuotteita.

Yleensä kun ostaa keittiökalusteet tärkeimmistä perusteista on materiaali ja hinta. Ennen kuin päättää valmistaja, on tarpeen harkita joitakin vivahteita:

Talousarvio. Valikoima korkealaatuisesta kuuloke on kallis hankinta. Mutta aina on enemmän vaihtoehtoja. Meidän on selkeästi laskea budjetin. Sitten saada ostaa huonekaluja kannattavaa.

Tyyppi. Voit ostaa valmiina keittiö, versiot, jotka on tehtaat ja myymälöissä. Tämä säästää aikaa, koska kuljetus ja asennus komponenttien ei kestä yli viikon. Voit tilata elintarvikkeiden tuotantoa koskevat yksittäisen hankkeen. Voit tehdä tämän, haluat tarjota koko ja huoneen mukaan, jossa kalusteiden asennetaan. Tätä vaihtoehtoa pidetään kalliimpaa ja vie enemmän aikaa. Vaikka tulokset kaikkein halu tyydyttää asiakkaita.

Materiaalia. Kuulokkeet on valmistettu puusta, metallista, muovista. Vaihtoehto huonekalujen riippuu budjetin ja henkilökohtaiset mieltymykset.

Maa. Monet ihmiset valitsevat tavaroita Venäjällä ja IVY, koska ne on laadukasta ja edullinen hinta. Mutta ulkomaiset yritykset ovat myös tunnettuja vapauttamaan erinomainen huonekaluja.

Nämä valinta vivahteet ovat perus. Kun ostaa huonekaluja olisi otettava huomioon yksilölliset mieltymykset saavutettuja miellyttävä asia, ja näytti hyvältä sisätilojen keittiön.

Valitessaan keittiökalusteet on tärkeää ottaa huomioon väriä. Valo sävyt ovat hyvin pientä huonetta (enintään 6 metriä). Ne tekevät huoneesta tilavampi ja helpompaa. Ja et voi valita valkoiset huonekalut, ja esimerkiksi kerman, beige, hiekan ja norsunluuta.

Keltainen ja oranssi sävyt ovat ihanteellisia niille ryhmille, joissa ei ole valoa ja aurinkoa. Ne soveltuvat keittiöt pohjoispuolella alemmissa kerroksissa. Värit tekevät huoneesta lämpimämpi. Lisäksi, keltainen sävy pidetään inspiraation.

Keittiökalusteet, voit valita vihreän sävyt. Se on rauhoittava ja virkistävä vaihtelut joukossa. Niitä voidaan käyttää seinien kaapit, keittiö kulmat. Rikas vihreä väri on parasta valita huoneet tyyliin hi-tech, etnisen tai minimalistinen.

Sininen käsittelyyn soveltuvia eri tyylejä ruokia. Puukalusteet näyttää hyvältä valoa pastelli sinisiä sävyjä. Runsas sävyjä valita paras rakenteiden muovista tai metallista.

Tummat värit huoneeseen ovat käytännöllisiä säilytystiloja. Tällaisia ​​tuotteita on lähes näkymätön rasva, lika. Tummia sävyjä ovat täydellinen klassinen ja maan. Mutta niitä ei käytetä pieni huone, kuten ahtaassa tilassa.

Keittiö täydellinen kirkkaita värejä, etenkin jos asunto on nuorten. Nämä värit tekevät suunnittelun rohkea ja omaperäinen. Tämä vaihtoehto on ehdottomasti niille, jotka eivät halua käyttää tavallista kalusteet.

Nyt monet yritykset tuottavat runsaasti erilaisia ​​sarjaa. Lisäksi ne voi tilata yksittäisen hankkeen kääntää totta unelmansa. Useimmat yritykset tarjoavat täyttä sarjaa, joka on vähintään yhtä kaunis ja korkea laatu.

Siten tunnetun ruoka valmistetaan Saksassa, Italiassa, Valko-Venäjällä. Kuulokkeet näistä maista ovat tunnettuja laadusta, alkuperäisen suunnittelun. Jotta keittiön viihtyisä, kannattaa suosia tavaroiden luotettavien valmistajien.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 4