Arvostelu suihkut Laatu

Arvostelu suihkut Laatu

Suihkut yli 20 vuotta jopa kilpailla kylpyjä. Tietenkin, ottaa vettä hoitoja selälleen siellä ei toimi. Kuitenkin tilaa säästävä, kompakti koko, joka pystyy nopeasti käydä suihkussa ja on olemassa useita lisäominaisuuksia puoltavat tällaista saniteettitilat.

Nykyään monet yritykset tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​malleja, joten kuluttajat eivät ole niin helppo ymmärtää erilaisia ​​toimintoja tällaisia ​​tuotteita. Meidän luokitus suihkut löytävät nopeasti tiensä valinnassa ja välttää liikaa. Se sisältää tärkeimmät ja suosittuja ostajat tuotemerkkejä, joiden tuotteet ovat laatu ja toimivuus.

Miten valita suihkussa mitoitettu

Nykyiset mallit suihkukoppien voi olla rakenteeltaan yksinkertainen ja monikäyttöinen. Yksinkertainen tuotteiden lisäksi mitään vaihtoehtoja sielu ei ole. Monitoimilaite järjestelmät ovat erilaisia ​​mahdollisuuksia:

 • höyrysauna, sauna tilassa sauna.
 • Erityyppisiä sielun.
 • Whirlpool.
 • Valaistus, peilit, radio.
 • puhdistusjärjestelmä, aromaterapiaa, otsonointi.
 • Kuormalava vaihteleva koko, muoto, rakennusmateriaali.

Jokainen hyvä valmistaja välittää asiakkailleen, niin että jopa kaikkein vaatimaton malli, ilman mitään hienouksia, erimuotoisia ja monia yksityiskohtia. Suihku kylpy on parempi valita suureen kattilaan, tuntemaan olonsa mukavammaksi ottaen vesi hoitoja.

Luokitus suihkut lasku laatu ei ole vain kallista laatikot suurella toiminnallisuus, mutta pieniä laadukkaita malleja. Painopiste on ensisijaisesti brändin ja valmistaja voi tuottaa erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tärkeintä on, että tuotteiden laatu vastaa ilmoitettua.

Yleensä yläreunassa sijoitusta suihkut tuottajat saavat eurooppalaisia ​​merkkejä, koska uskotaan, että heidän tuotteensa ovat parasta laatua ja myönteisiä arvioita. Mutta kotimainen ja aasialaiset valmistajat ovat hieman alhaisemmat, mutta hinta niiden tuote ei ole yhtä korkea kuin saksalaiset tai italialaiset.

Mutta valita paras sijoitus suihkut kylpyhuoneeseen, on välttämätöntä ymmärtää, että joitakin tunnettuja tuotemerkkejä ovat tehtaita Kiinassa. Laatu ei ole huonompi, mutta se ei ole kokonaan omistama tuotanto Euroopassa arvoinen arvioivat korkein paikka.

Arvostelu suihkut tuottajat

Maailman johtava suihkukaapit ovat:

Tuotteet näistä valmistajista on erittäin suosittu, koska on luotettava ja tyylikäs muotoilu. Se voidaan helposti asentaa itse avulla tulevia ohjeita.

Sijoitusta suihkut tuotannon, kerätään Saksassa, se on johtava asema. Laatua ja luotettavuutta näiden tuotteiden on paljon parempi kuin muut merkit, mutta maksaa heille paljon korkeampi kuin muiden valmistajien.

Useimmat tunnetut tuotemerkit:

Juuri nämä merkit johtaa sijoitusta paras suihkut ja tunnetaan laadusta, toiminnallisuus ja vankka lavan. Saksalainen tuotteita ei pidetä halvalla. Kustannukset kaikkein halvempien mallien näistä yrityksistä on yli 30 tuhatta ruplaa. On huomattava, että koneiden ja laitteiden hinta vastaa täysin sen laatua. Ottaa osti saksalaisen suihku, voimme olla täysin varmoja, että 8-10 vuotta ei tarvitse huolehtia hänen tilastaan. Käyttöikä Tällaisten tuotteiden on riittävän pitkä.

Hyvät ja huonot puolet Saksan suihkut

 • Ohjaamot ovat hyvin tiukat (ei tarvitse pelätä, että virtaus veden ulos).
 • Erikokoisia (voit valita Booth ja pieni kylpyhuone, ja suuri).
 • Toiminnallisuus (voit valita malli, jossa on joukko toimintoja).
 • Sulkemalla ovet lähes äänetön.

Teknisellä puolella ei haittaa saksalaisten tuotteiden. Ainoa haittapuoli, jonka vuoksi kuluttaja voi vetäytyä ostosta, - melko korkea hinta.

Sijoitusta parasta laatua suihkut Suomen hanat laskivat tuotteiden luotettavuus. Suomalaiset ovat tehneet malleja eri luokkiin ja tyyppejä, mutta heitä yhdistää yksi asia: laadukkaita tuotteita.

Nämä merkit ovat kelvollisia kilpailijoita Saksan valmistajille.

Maksaa Suomen suihku laatikot uskollinen, varsinkin kun on olemassa erilaisia ​​malleja. Löytää halpa ja toteuttamiskelpoinen vaihtoehto ei ole vaikeaa, koska useimmat edullinen suihku maksaa noin 13 tuhatta ruplaa. Pitkä käyttöikä takuu - 5 vuotta. Rakentaa laadukkaita tuotteita ja ei ole valituksia, vaikka toisinaan joitakin suomalaisia ​​yrityksiä piilottaa todellisen alkuperän tarjottavien tuotteiden asiakkaille. Mutta yläosassa suihkukaapit sisältää vain testattu ja hyväksytty kuluttajien malleissa positiivista palautetta. Valitettavasti suomalainen tuote on haitta - kun vahinko on melko vaikea saada tarvittavat tiedot.

Plussat ja miinukset Suomen suihkut

 • Kohtuullisin kustannuksin.
 • Laajan tuotevalikoiman.
 • Laatuosia ja kokoonpano.
 • Pitkä käyttöikä.

Suurimpana haittana Näiden merkkien on, että alkuperäinen kohde suihkuun melko vaikea löytää, ja sen kustannukset ovat korkeat.

Tuotteet valmistettu Italiassa, mukava, käytännöllinen ja todellinen koristelu kylpyhuoneeseen. Luokitus suihkut yhtiöt, jotka tarjoavat parhaan laadun tuotteita:

Poreallas - tunnettu maailma joiden tuotteita voi ylpeillä tarpeeksi vahva pannulla, valmistettu laadukkaasta materiaalista. On olemassa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja nauttia erilaisia ​​etuja. Suihkut tämän yrityksen jo pitkään ja harvoin on korjattava.

Kaksi muuta tuotteen tuottajat ovat melko tilavia ja niissä lisälaitteen. On poreallas, höyrystimien ja muita hienoja ominaisuuksia. Lokero istuimen, jotta suihkussa voidaan ryhtyä heti, kun pysyvä ja istunnon.

Luokitus suihkut laadukkaita italialaisia ​​tuotteita ei tullut turhaan, koska italialaiset todella tehdä laadukkaita tuotteita, jotka voivat kestää vähintään 10 vuotta Lisäksi niillä on suuri muotoilu. Ainoa negatiivinen - melko korkeat kustannukset.

Plussat ja miinukset italialaisia ​​tuotteita

 • Laadukas kokoonpano, joten 10 vuoden aikana ei tarvitse ajatella ongelmia.
 • Siinä on erilaisia ​​vaihtoehtoja.
 • Kaunis muotoilu suihkut ovat hyvin sovi mihinkään kylpyhuoneen sisustukseen.
 • Suuri valikoima eliittiluokka malleja.

Miinus - hinta. Ei jokainen ostaja on varaa ostaa tuotteita näiden valmistajien.

Kiinalainen suihkut ovat edullisin. Laadun, he ovat huonompia kuin Euroopan saniteettitilat, mutta joukossa on hyviä merkkejä sisältyvät luokitus kohtuuhintaisia ​​suihkukaapit:

Tuotteet näistä valmistajista on arvoltaan 10 tuhatta ruplaa, mutta odottaa korkealaatuista ei ole sen arvoinen. Koska palautetta käyttäjiltä, ​​kun vain 5 vuotta tuotteita heikkenevät, se alkaa virrata tarjotin, rikki huonekaluja.

Plussat ja miinukset kiinalaisia ​​tuotteita

Edut Kiinassa valmistettuja suihkukaapit ovat:

 • Käytettävissä jokaisessa hintaan.
 • Alkuperäisen suunnittelun malleja.
 • Laaja valikoima tuotteita.
 • Paljon budjetin vaihtoehtoja.
 • Laaja valikoima valmistajille.

Haittana - alhainen laatu.

Laadun kotimaisia ​​tuotteita

Kotimaisten valmistajien saniteettitilat tänään ei ole paljon. Kun luokitus Venäjän suihkut ovat tunnettuja yrityksiä kuluttajalle, tuottavat korkealaatuisia tuotteita:

Edut suihkunurkkauksia Venäjältä kuuluu laaja valikoima tuotteita, varaosien saatavuus ja mukavaa kustannuksia. Tarjoile saniteettitilat voi olla riittävän pitkä.

Koska tuotteet valmistetaan Venäjällä, sen hinta on paljon alhaisempi ja vaihtelee välillä 10-50 tuhatta ruplaa. Laatu tuotteen korkeus. Lavat tulevat tahansa muoto, koko ja korkeus. Materiaalit valmistukseen osat tilataan Euroopasta. Monissa malleissa on kuuma ominaisuus ja muita vaihtoehtoja ja laitteita mukavasti käydä suihkussa.

 • Edulliseen hintaan.
 • Valtava valikoima malleja.
 • Hyvin helppo löytää korjaukseen.
 • Pitkä käyttöikä.

Miinukset sinänsä ovat poissa. Ainoa asia on, että ostajat ovat enemmän luottaa eurooppalaisten tuottajien, joten kotimaan suihkut ostavat paljon vähemmän.

Laadusta luokitus sisältää 9 parhaista valmistajista. Valitut suosittuja merkkejä ilahduttavat asiakkaita monipuolisuutta ja kestävyyttä malleja. tilapäisestä maksaa voivat poiketa huomattavasti.

9. sijalle otti saksalainen tuotemerkki Am.Pm Bourgeois. Tämä akryyli laadukas, käytännöllinen ja tyylikäs suihkukaappi. Merkittävä puute malli on korkeat kustannukset.

Am.Pm Bourgeois sisältää seuraavat toiminnot:

 • Säädettävä veden paine.
 • Whirlpool.
 • Sisäänrakennettu radio.
 • Peili ja tilaa omille tavaroille.

8 korvattiin Italialainen poreallas, joka tarjoaa mukavin käyttöä suihkukaappi. Mutta kustannukset tällaisen tuotteen ei ole saatavilla keskiluokkaan.

7 paikka annettiin saksalainen valmistaja Luxus. Hoito helpottaa koppi suunniteltu lasi. Vesi ei jää raitoja. Mutta samaan aikaan valmistaja tarjoaa vain yhden vuoden takuu. Luxus tuottaa low-end-mallit ja laatikot. Heillä ei ole lisäominaisuuksia, mutta se on kätevä ja kompakti.

6. sija kuuluu Tsekin kopeissa RAVAK.

Lasi on suojaava kerros, joka helpottaa huoltoa ja nyrkkeily. Lisätoimintoja ja kuormalavojen mitään. Mutta tämä on edullinen ja laadukas vaihtoehto.

5 paikka annettiin sveitsiläisen yrityksen IFO. Suihkuseinät ovat laadukkaita ja miellyttää monia lisäominaisuuksia. Saumaton tuote suunnittelee, joka yksinkertaistaa ylläpitoa. Takuu - 10 vuotta.

4 paikka on suomalainen yritys Novitek. Tämä valmistaja tuottaa korkealaatuisia kulmat, yhdistämällä kylpyamme ja suihku. Tuotteiden kustannukset on melko korkea, mutta se kestää tarpeeksi kauan saniteettitilat.

3 paikka laatikoiden Saksa LAGARD. Laatu laitteiden on kunnossa. Samaan tuotteet on monia toimintoja. Sisältyvät parhaat arvostelut suihku syvä tarjotin valmistettu iskunkestävä karkaistu lasi, jonka paksuus on 8 mm. voit uida pienen lapsen korkea ja tukeva akryyli tarjottimia. Hinta saksalaisten tuotteiden melko iso, mutta laatu on sen arvoista.

2. sija kuuluu Albatros tuotemerkki. Tämä italialainen suihkut, jotka tarjoavat kätevä käyttää ansiosta istuimet ja useita tärkeitä tehtäviä. Mutta kustannukset putkimies on melko korkea.

1 paikalla suomalainen valmistaja Ido. Suunnittelu suihkukaappi tyylikäs ja kestävä. Kaikki materiaalit ovat korkealaatuisia.

Arvostelu suihkut turistiluokan laatua

Vesijohtolaitteisto turistiluokan voi nauttia erilaisia ​​toimintoja, mutta samalla mukava ja laadukkaita. Luokitus suihkut talous tuli Kiinan valmistajille.

Halvat merkit auki mallit:

Kaikki suihkut yhdistää täydellinen tasapaino hinnan ja laadun. Se on halpa, vaan laatu malli kompakti koko. Tällaisia ​​tuotteita miellyttävä muotoilu ja on helppo hoitaa niitä.

Luokitus talouden suihkut aidatulla sisältää:

Ensimmäiset kaksi kuuluvat Kiinan merkkien, jälkimmäinen - Suomi. Kunkin tuotemerkin on paljon etuja. Näitä kustannuksia - on ihanteellinen.

Arvostelu valmistajat kohtuuhintaisia ​​laatutuotteita

Suosittu valmistajat tuottavat erilaisia ​​vaihtoehtoja suihkut. Joukossa voimme löytää edullisen mallin hyvälaatuisia.

Luokitus suihkut talous tuli yrityksen:

Luxus tarjoaa korkealaatuisia monikäyttöiset kopeissa suljettu. Tämä on melko suuri rakenne on suunniteltu tilava kylpyhuone. Suihkukopit on varustettu hyvin käytännöllinen. On olemassa useita hyllyt, peili, matkapuhelin. Ovi hiljaa.

Erlit on yhdistetty näkymä. Koska korkea lava mökeissä sekä kylpyamme ja suihku. Tuotanto tällaisten laitteiden Kiinassa tapahtuu. On suihkut tämän merkin - kohtuuhintaan, saat otsonoinnin ja monivärinen taustavalo.

Appollo on paljon ominaisuuksia. Tämä on melko suuri rakenne, jossa kaksi ihmistä voi majoittua mukavasti. Piirre mallien on läsnä kylvyssä toiminto.

Tänään suihkukaappi, voit valita jokaiseen makuun. Markkinoilla saniteettitavarat on paljon laadukkaita edullisia malleja. Ne ovat pieniä ja niillä on minimaalinen ominaisuuksia. Jos voit, voit ostaa kalliimman tuotteen, jolla on runsaasti vaihtoehtoja.

Koko alue terveys laitteita, kuten höyryn ja kuuman laatikot, suihku paneelit ja järjestelmät luokitellaan 2 tyyppiä (suljettu ja avoin), ja se koostuu lavan, sivuseinät, ovet, kastelu suihku suuttimet ja yläkansi. Löydetään parhaat tuotteet mahdollisimman normaaliin silmämääräisesti. Edullinen malli:

 • suunnittelu, jossa ovet ja sivuseinät on tehty karkaistu lasi (läpinäkyvä tai läpinäkymätön);
 • tarjottimia, jotka on valmistettu akryyli-, KVAR, marmori sirut;
 • jossa on suuri määrä ovien (2-6), mikä mahdollistaa rungon vahvuus;
 • monikäyttöinen (trooppinen, cascade tai suihku, höyrynkehitin, muunnelma vesisuihkut, otsoni hoito, aromaterapia, hierova tai "matkoilla aalto", toiminto Suomalainen sauna / turkkilainen sauna, valaistus, sisäänrakennettu CD, DVD, radio).

Lisäksi paras suihkut ovat niitä, jotka ovat täydellisiä kooltaan ja tilava.

Valittaessa paras malli on tärkeää määritellä sen tarkoituksen ja toiminnallisuutta. Se ei tarvitse maksaa ylimääräistä paljon markkinointi "navorotov9raquo,, jotka käyttävät lähes koskaan tule olemaan. Seuraavaksi valitse korkeus lavan, muoto ja koko matkustamon. Arvostaa mukavuutta otettaessa vesihoidot, sinun täytyy syöttää ohjaamoon ja nosta, koukussa kyynärpäät, kuten silloin, kun pesu hiukset. Sopivan kokoinen - jos kyynärpäät minnekään huolta.

Ja toinen tärkeä seikka: se ei ole suositeltavaa suorittaa asennuksen itse. On parasta käyttää palveluja palvelukeskuksen tai ammattilaista.

Arvosana suihkut Laatu: Top 9 paras tuottajien

Suihku järjestelmät ovat suosittuja - se on tilaa säästävä, kaunis sisustus ja mukavuutta suihkukaappi - suosittu hanat. Kuitenkin joissakin malleissa syvä tarjotin voi täysin korvata kylvyssä. Joissakin malleissa on tyytyväinen erilaisia ​​toimintoja, jotka vaikuttavat positiivisesti paitsi mielialaan, mutta myös terveyteen.

Luokittelu suihkut: tuotannon kahta päätyyppiä

Suihkut luokitellaan useiden kriteerien mukaan. Tämä voi olla sellainen suunnittelu, materiaali valmistus, toiminnallisuus. On olemassa kahta päätyyppiä: sisä- ja ulkokäyttöön suihkut.

Suihku - tämä rajoitettu tila on tarkoitettu suihkussa käyminen ja muut vesiurheilumahdollisuudet. Tyyppien, ne jaetaan avoimiin ja suljettuihin

Avoin rakenne ei ole varustettu katto. Se edustaa neljän seinän. Useimmiten 2 heistä ovat seinät huoneessa, ja loput matkustamossa. Tämä mökki ei ole ylimääräistä kelloja ja pillejä. Se on hyvin käytännöllinen.

Ennen ostamista sinun on avattava seuraavat toimet:

 1. Sinun täytyy laskea koko suihkukaappi ja sen sijainnista;
 2. Tiiviste ja poistaa nesteen vuotaminen läpi lattia ja seinät;
 3. Huolehdi viemäriin.

Stoke tehty lattia. Samalla perustaa erityinen ansa, joka estää leviämisen pahan hajun. Kiroten viemäri - ruostumatonta terästä. Näin varmistetaan pitkäaikainen laitteen käytön.

Toimii oikein viemärijärjestelmän lattian on tehtävä mäessä 2-3 astetta.

Suljettua tyyppiä kutsutaan suihku laatikko. Heidän ominaisuus - suljetun kansi. Ne on helppo asentaa ja käyttää.

Piirteet suihku laatikot:

 1. Booth voi olla yksinkertainen rakenne, ei lisää vaihtoehtoja tai monimuotoinen. Toinen tyyppi on apuvälineet suunnittelussa.
 2. Koko ja muoto suljettua tyyppiä voi olla täysin erilainen. Ohjaamot tuotettu muodossa suorakulmion, ympyrän tai puolipallon. Mitat ovat seuraavat: 70x70, 80x80, 90x90, 100x100 cm.
 3. Tunnusomaista pidetään korkeus ja materiaali valmistus pohjan seistä.
 4. Ovet ja seinät ovat myös erilaisia ​​kuin auki.

suljettu-tyyppisiä tehtäviä voidaan vaihdella. Suosituin vaihtoehto - vesivoimaa. Hän on vaaka- ja pystysuunnassa. Ensimmäinen suoritusmuoto on asennettu vain sydämet peltiä.

Ennen ostamista suihku laatikko hierova on tarpeen mitata paine putkissa. Arvoilla 2-3 baarin ostaa tämän tyyppinen ei ole mitään järkeä.

Muut mallit voidaan varustaa höyrysauna. Kiitos höyrynkehittimen ja puhaltimen saavutetaan tasainen jakautuminen lämmin parin. Lisäksi muitakin ominaisuuksia: suuri pää, aromaterapiaa, ilmanvaihto, kontrasti, ääniohjaus, ja toiset.

Valikoima laadukkaita suihkukaapit

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi kiinnittää huomiota - tyypin matkustamossa. On myös syytä harkita, ja ehdotetun toimintoja. Ne määrittää hinnan mallia.

Syvä astia on käytännöllinen, sitä käytetään pieni kylpyamme. Varsinkin välttämättömiä hoidettaessa pieniä lapsia perheessä

Hyviä merkkejä tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​malleja. Standard hyteissä voi yllättää muoto ja muotoilu. Tässä tapauksessa parempi antaa etusija laitteille, joissa suureen kattilaan. Tämä lisää mukavuutta ottaen vesi hoitoja.

Arvosana hyvä suihkut tehdä paitsi kallista ja kukkura malli. Luokitella merkkejä, jotka tarjoavat oikeaa laatua. Tällöin malli voi olla hyvin erilainen.

Joitakin tunnettuja tuotemerkkejä ovat niiden tehtaita Kiinassa. Tämä ei tarkoita sitä, että tuotteen laatu on huonompi.

Huomioita Euroopan tuotteet ovat aina paras. Uskotaan, että niiden hinnat laadukkaita välineitä. Aasiassa ja Venäjällä ovat alhaisemmat sijoitusta, mutta niiden hinta on paljon helpommin.

Johtajat suihkut: parhaista valmistajista

Maailman johtajat suihkut tuotanto pidetään Italiassa, Saksassa, Suomessa. Luotettavin kopit ovat saatavilla ansiosta laadukkaita materiaaleja ja tyylikäs muotoilu. Ne on helppo asentaa itse avulla yksityiskohtaisia ​​ohjeita.

Saksan valmistajat tuotemerkkejä suihkut osoitti Hueppe, Kermi, CRW ja Hyber

 1. Hueppe - tunnetaan ainutlaatuisesta lasin, joka on vähemmän saastunutta;
 2. Kermi - tuottaa kolmea hoitohuonetta sekä laatusertifikaatti;
 3. Hyber - yksinkertainen ja kätevä laatikot;
 4. CRW - laadukkaita laitteita ruostumattomasta teräksestä.

Italialaiset yritykset ovat yrityksiä poreallas, Cerutti ja Albatros. Tämä maa on syntyi suihkut. Poreallas - suosittu maailmassa valmistaja. Nyrkkeily on paljon vaihtoehtoja ja toimintoja. Albatros Cerutti ja tarjoaa kätevän ja käytännöllinen tuotteita.

 1. Timo - tarjoaa 5-vuoden takuun tuotteilleen;
 2. IDO Showerama - kallista, mutta laatu mökkiä;

Halvat mallit tarjoavat venäläisiä valmistajia. Seuraavia merkkejä voidaan erottaa: Akrilan, Bandhours Radomir. Hyvyys tällaisten valmistajien kasvaa nopeasti ja voi pian kilpailemaan maailman johtajia.

Laadun voidaan tunnistaa yhdeksän parhaan paras tuottajille. Suosittuja merkkejä ja saada tunnustusta miellyttää ostajan vahvuus ja monipuolisuus malleja. Se voi myös vaihdella, ja hinnoittelu eri kopeissa.

Suihku - tärkein osa kylpyhuoneeseen, hänen valintansa on lähestyä kaikkein harkiten ja vastuullisesti

9. sijalle on saksalaisen Am.Pm Bourgeois. Tämän akryyli korkea laatu saniteettituotteet. Miellyttää Booth ja käytännöllisyys. Merkittävä haitta - korkeat kustannukset.

Toiminnot tarjotaan Am.Pm Bourgeois:

 • Whirlpool;
 • Säädettävä veden paine;
 • Sisäänrakennettu radio;
 • Edellyttäen tilaa omille tavaroille ja peili.

8mesto pitäisi antaa Italian tuotemerkin poreallas, joka tarjoaa enintään miellyttävän käytön kopissa. Suunnittelun muistuttaa symbioosi kylpyamme ja suihku. Mutta hinta tällaisen tuote ei ole keskiluokkaan.

7. sija Saksan valmistajan Luxus. Erityisesti suunniteltu lasi yksinkertaistaa hoitoa koppi, joten vesi ei jätä tahroja. Mutta samaan aikaan valmistaja tarjoaa vain 1 vuoden takuu.

Luxus tarjoaa ja edullisia vaihtoehtoja laatikot. Ne eivät tarjoa lisäpalveluja, mutta pienikokoinen ja mukava.

6 paikka miehitetty Tsekin mökkiä RAVAK. Suojalasi kerros helpottaa huolta nyrkkeily. Lisäominaisuuksia ja ilman lavaa. Mutta se on laadukas ja edullinen vaihtoehto.

5. sija annetaan sveitsiläisen laadun IFO. Suihkukaapit hyvälaatuisia yllättävä runsaasti lisäominaisuuksia. Saumaton, joka yksinkertaistaa hänestä huolta. Ole hyvä, ja 10 vuoden takuu.

4. sija on antaa Suomen yrityksille Novitek. Se valmistaa laadukkaita osia, joissa yhdistyvät suihku ja kylpyamme. Hinta on melko korkea, mutta tämä mökki kestää tarpeeksi kauan.

3 tapahtuu LAGARD - laatikot eurooppalaisen tuotannon tulee Saksasta. Laatu Näiden kopeissa iloisesti tyytyväinen. Tässä tapauksessa laite on kerännyt paljon toimintoja.

2. sija kuuluu Albatros - Italian kopeissa, jotka tarjoavat helpon käytön kuluttajalle. Tämä saavutetaan ansiosta istuimen useita tärkeitä tehtäviä. Mutta se on melko kallista LVI.

1 paikka on suomalainen valmistaja LVI Ido. Suunnittelu Booth kestävä ja tyylikäs. Kaikki materiaalit ovat korkealaatuisia.

Arvostelu suihkut Turistiluokan: laatua edulliseen hintaan

Yleiskuva edullinen suihkut pitäisi swing luokitusta rakennetta. Turistiluokan laitteissa ei ehkä ole monipuolisia toiminnallisia, mutta tässä tapauksessa oltava laadukkaita ja mukava. Top 3 halpa kopeissa avata käytössä kiinalaiset valmistajat.

Yhä useammat ihmiset haluavat asentaa sitä kotona suihkussa ennemmin kuin kylvyssä

Halpa tuotemerkin vaihtoehtoja:

Kaikki mökit ovat täydellinen tasapaino laadun ja hinnan. On hienoa vastinetta malleja, jotka ovat kooltaan pieniä. Näille kulmat ovat helppohoitoisia ja on mukava muotoilu.

Halpa kopeissa suljettu tyyppi:

Viimeksi tuotemerkki, jonka omistaa suomalainen yritys, ja kaksi ensimmäistä - Kiinan merkki. Kukin valmistaja on useita etuja yhden mallin. Alhainen hinta - on ihanteellinen.

Useimmat suihkut: luokitus laadun valmistajien

Suosittuja merkkejä tuotettu valtava määrä erilaisia ​​vaihtoehtoja. Löydät halvempia vaihtoehtoja, mutta hyvä laatu. Niistä monikäyttöinen laadukkaita malleja voidaan myös tarkastella suhteellisen edullista vaihtoehtoa

Helppo ohjaamon lasi liukuovet alumiiniprofiili

Paras Yritykset palkkio kohtuuhintaan:

Ensimmäinen merkki tarjoaa laadukkaita monikäyttöinen suljetun kopeissa. Tämä on melko suuri rakenne, joka on suunniteltu suurille kylpyjä. Ohjaamot käytännön varustettu. Heillä on paljon hyllyjä, peili, hiljainen ovet, matkaviestintä.

Erlit viittaa yhdistetyn tyyppi, joka sisältää kylpy ja suihku samalla koska suuri lavan. Tuotanto tällaisten hyttien Kiinassa tapahtuu. Ominaisuus kopeissa - suhteellisen edullinen hinta, saat monivärisiä valoja ja otsonointi.

Appollo on valtava määrä toimintoja. Tämä on melko suuri suunnittelu, johon mahtuu kaksi ihmistä. Ominaisuus malleja - ominaisuus kylpyjä.

Review: Arvostelu suihkut Quality (video)

Tänään, voit valita suihkukaappi jokaiseen makuun. Markkinoilla korkealaatuisten saniteettitavarat esitteli edullisia malleja. Ne ovat pieniä ja on vähintään toimintoja. Jos mahdollista, voit ostaa kalliimpia malli, jolla on runsaasti vaihtoehtoja.

12 parasta suihkut

ominaisuus Arvostelu

Suihkussa aamulla voit piristää, ja päivän aikana nopeasti nuorentaa ja virkistää. Siksi suihkut ovat kysyttyjä, jossa lähes joka kotiin: säästää tilaa haluamansa kylpyamme, ja tilavat huoneet on käyttää ylimääräisenä LVI-laitteen.

Lähes kaikki tunnetut yritykset, jotka valmistavat ruokaperunan, tarjoavat ohjaamot ja laatikot. Markkinoita pääasiassa edustaa valmistajien eurooppalaisten ja kiinalaisten yritysten: Am.Pm, Drawn Cersanit, Luxus, Niagara, Erlit, Timo, Appollo ym. Euroopan korkeampi hinta, mutta parempaa laatua, vaikka jotkut merkit ovat joko osittain tai täysin koota tuotteita Kiinassa.

Kuluttajat ovat melko vaikea ymmärtää itseäsi erilaisia ​​toimintakykyä tietyn mallin. Meidän luokitus on helppo löytää tiensä sekä välttää overpaying vaihtoehto, joka ei koskaan olla hyötyä.

Halvin ulkosuihkut: budjetti jopa 15 tuhatta ruplaa ..

Ulkosuihkut, jota kutsutaan myös "nurkat" eroavat puute suljetun katon, jonka avulla ne voivat kiinnittyä seinät kylpyhuoneen. Yksi yleisimmistä vaihtoehto on takana vain kaksi osiota ja lavan. Tällaiset mallit ovat kompakteja ja tilaa säästävä ja rahoitus, koska niiden hinta on alhainen. Mutta toiminnallinen sisältö näiden suihkut on paljon suppeampi kuin suljetun ohjaamosta. Toinen etu on mahdollisuus avata malleja laitteet, vaikka huoneet matalat katot, joka on erittäin kätevä, kun asennetaan esikaupunkialueilla, esimerkiksi ullakolle.

Keskihinta: 8600 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,4

Suihkunurkassa Niagara NG 003 poikkeaa kilpailijoista budjetin hinta riittävän laadukasta ja kokoonpano valmistuksessa käytettävien materiaalien. Malli on varustettu kaksi liukuovea, jossa on kuuma lasi läpinäkymätön valkoinen väri ja matala alusta (13 cm), joka koostuu akryyli. Tämä lokero eroaa hyvin sopii vanhuksille ja lapsille, koska he eivät tarvitse astua puoli sekä visuaalinen "keveys", koska lasi väliseinät alkavat lähes lattiatasosta.

Niagara NG 003 ei ole valmiiksi asennettuna hana ja kastelukannu, jonka avulla käyttäjä voi poimia ne, ottaen huomioon sen makua. Ulkosuihku kotelo rakenteen ansiosta asentaa lisälaitteita syöttämiseksi ja veden lämmittämiseen, joka on erittäin kätevä laitoksessa mallissa esikaupunkialueella ilman juoksevaa vettä. Ohjaamo on helppo käyttää ja ylläpitää. Kaikki tahrat ja lika voidaan poistaa helposti sienellä pesuaineella.

Keskihinta: 13 000 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,5

Suihkukaappi Parly Z90 on paras hinta joukossa mallit tähän luokkaan. Halpaa, valmistettu kestävistä materiaaleista, se on varustettu tärkeimmät toiminnot. Suihku pään, hana ja nupit ovat ruostumatonta terästä. Korkea akryyli tarjotin on varustettu sisäänrakennetulla istuin ja irrotettava näyttö. Liukuovet ovat varustettu paksu huurrelasi (5 mm), jossa on läpinäkyvä kuvio muodossa kukkia, joka antaa ohjaamo erityistä eleganssia.

Kompakti mitat suihku-kotelo (90 x 195 x 90 cm) ovat sopivia myös pienten kylpyhuoneet. Harjatusta alumiiniprofiili, joka on varustettu hytti, on erittäin käytännöllinen ratkaisu, koska kuivattiin spray näkyvissä se on paljon vähemmän kuin kiiltävä kromi. Esitetyssä mallissa, sen sijaan, että yksi ainoa mukana menee kahden rullan, joka tarjoaa suuremman luotettavuuden ja kestävyyden liukumekanismin oven lehtiä.

Edut suihkut:

 • Säästävä kylpyhuone tilaa. Soveltuu asennettavaksi myös pieniin tiloihin.
 • Vähentämään vedenkulutusta. Määrä sen kulutus on noin puoli.
 • Turvallisuus. Kun oikea materiaalien valinnassa ei loukkaantumisriski.
 • Läsnäolo lisätoimintoja: LED-valot, musiikki, sisäänrakennettu puhelin, hierova.
 • Laaja valikoima tarvikkeita. Mahdollisuus valita malli tahansa tilaan ja tarpeet.
 • Laaja hintaluokassa.
 • Nopea ja helppo asennus.
 • Monitoimilaitteet suljettu mallit vaativat paljon tilaa kylpyhuoneessa ja kalliimpia avoimen mökkiä.
 • Korkea veden paine. Jos ohjaamossa sisältää vaihtoehtoja, jotka muuttavat veden virtauksen (vesihierontapisteitä, sadesuihku ja t. D.), sillä niiden käyttö vaatii paine on vähintään 1,5 bar.
 • Jatkuvaa hoitoa. Ajoittain suihkussa kertyvät kuivattu valkoinen plakin vedeltä ja varojen käyttöä pesuun. Se näkyy erityisesti malleja avoimen ja tummaa lasia.
 • Puute mahdollisuuden ottaa rentouttava kylpy. Yhdistetty malli "kaksi yhdessä" ei sovi jokaiseen huoneeseen, ja hinta nouse.

Keskihinta: 15 530 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,6

Kiistämätön johtaja ranking on joen NARA 80/43 B / K optimaalinen hinta ja laitteita. Toiminnallinen ohjaamo Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat elementit: korkea akryyli tarjotin, jossa on irrotettava näyttö asettaa istuimen sekä klassisia yksiotehana ja vettymiseen vahvistettu kätevästi Keski ohjauspaneelin. Kastelu voidaan poistaa ja käyttää käsisuihku.

Tehty muodoltaan neljäsosa ympyrän, malli on pienikokoinen (190 x 80 x 80 cm), jonka avulla on mahdollista asentaa se myös pieniin tiloihin. Se on täydellinen asennettavaksi maahan. Etuosa sisältää kaksi liukuovi, ja takaseinän on varustettu karkaistua lasia ja matta mattakromattua profiileja, mikä lisää käytännöllisyyttä suihku käytön aikana. Keskellä pino ja kaikki pidikkeet on valmistettu kestävästä muovista. Suihku on tiivis eikä vuoda.

Paras halpa mukana suihkut: budjetti jopa 25 tuhatta ruplaa ..

Suljettu suihkut, jota kutsutaan myös monoblocks, ovat täysin suljettuja kapseleita kaikkien ainesosien ovet, pannulla, katto, seinät, mikseri, kastelukannu. Näissä malleissa verrattuna avoimeen matkustamossa, on suuret mitat, monenlaisia ​​toimintoja, sekä korkeat kustannukset. Suunnittelun piirteet mahdollistavat rakentaa niin suihkut vaaka- ja hierova, trooppinen suihku, höyrysauna vaikutus ja enemmän. Jos on riittävästi tilaa voidaan asettaa ohjaamo yhdistyi kylpyamme, kohdistamalla, siis kaksi yksi.

Keskihinta 30 400 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,5

Puoliympyrän muotoinen Timo TE-0780 on paras suljettu hytti on suhde käytettävissä olevia toimintoja ja edullisuus. Se on varustettu korkean tehty akryyli tarjotin (42 cm), jonka avulla voidaan ottaa sitz kylvyssä. Etuseinässä läpinäkymätön lasi ja kätevä käyttää, koska vuota kuivattiin vesisuihku. On olemassa vaihtoehtoja vertikaalisen hierova ja hierova selän sekä sadesuihku.

Niistä lisäominaisuuksia ovat LED-valot asennetaan kattoon, se antaa hieno sininen väri, sekä sisäänrakennettu radio, jonka avulla voit kuunnella suosikki kappaleita, saada kaksinkertaisen tarmoa pesun aikana. Lisäksi suihku on tuuletettu, mikä estää kosteuden kondensointi ja hometta. Kaikki asetukset tehdään sopivaan kojelautaan.

Keskihinta: 17 100 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,6

Budjetti suihku Niagara NG 2508 on muodoltaan kulmikas ja mitat välineet monoblock (90 x 220 x 90 cm). Seinät on valmistettu kestävästä kiiltävä lasi musta, antaa vaikutelman paitsi kiinteys, vaan myös likainen. Tyhjennys sijoitettu puolella korkea akryyli lavan on erityinen suojaverkko, joka estää tunkeutumisen hiukset putkeen. Tarvittaessa se pitää irrottaa ja puhdistaa, jotta vesi on helppo lähteä.

Komponentit Malli ja laajennettu toisistaan ​​hyllyt, istuimet, sekoitin sisältää sisäänrakennetun kastelu top sadekuurojen ja suuttimia hierova pystysuoraan järjestetty keskeinen ohjauspaneelissa. Ilmeinen haittoja käyttäjät eivät tuota kiinnityksen käsisuihku, muovia putkikiinnittimet (korkokuviotehoste valtaansa suihkut) ja mahdottomuus koottavia, jolle joutui maksamaan huomattavan summan.

Keskimääräinen hinta 19 400 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,7

Corner hytti Erlit ER 3509TP tarjoaa parasta hinta-laatusuhdetta vertaistensa joukossa. Ottaa polnostennoe aidat, katto ja korkea akryyli tarjotin, malli on täysin läpäisemätön ja asennus ei vaadi ylimääräistä käyttöä saumaa. Läpinäkymätön etuseinät on karkaistua lasia, ja profiilit ja käsittelee mattakromattua terästä. Sisäpuolelle on varustettu peili, hylly ja istuin, joiden avulla voidaan ottaa vettä hoitoja miellyttävästi. Mixing System esiasennettuna, se koostuu kahdenlaisia ​​sielu: manuaalinen ja trooppinen. Irrotettava kastelu, joka on asennettu keskiosaan, kun taas toinen on integroitu katto.

Hiljainen liukuovet tarjoaa pehmeän telan ja säädettävä korkeus jalat voidaan poistaa kehyksen halutulle tasolle. Muita etuja ovat rakentaminen vahvistetun lavan kestää painon jopa 210 kg, ja mahdollisuus koottavien vuoksi yksinkertainen ja selkeä ohjeet. Vaikka suljettua tyyppiä hytissä on pienikokoinen (195 x 90 x 90 cm), ja sen vuoksi on sopiva pieniin tiloihin.

Top suljettu suihkut palkkio

Keskimääräinen hinta 56 600 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,6

Malli Timo T-1120 R: llä on suuret mitat (85 x 220 x 120 cm) korkea ja pan (45 cm) valmistettu laatu valkoinen akryyli. Ohjaamo varustettu sävytetty läpikuultava karkaistu lasi (5 mm), mikä takaa turvallisuuden. Vaikka olet vahingossa rikkoa lasia, todennäköisyys on minimaalinen satuttaa, se vain murenee hienoa murusia. Profiili suihkunurkan valmistettu kestävästä lentokonealumiinista mikä lisää luotettavuutta ja kestävyyttä. Nyrkkeily pariovet on ripustettu rullan tarjoamaan äänetön liukuva johtuen siitä, että siirrettävä osa on sijoitettu muovisen kotelon sisällä.

Suihku varustettu kiinteät istuimet, joka on osa pannulla, käsi kastelukannu, sadesuihku. Sisällä on kuuma lasilevy itsepuhdistuvat suuttimet 6, sekä erillinen hierontalaitetta ylöspäin. Niistä lisätoimintoja radioyksikön, katto valo, koristeellinen valaistus, joka on asennettu pystysuoraan keskilevy ja ilmanvaihto. Ohjataan kosketuspaneeli, joka on helppo määrittää kaikki perustoiminnot ohjaamossa.

Keskihinta: 47 000 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,7

WC Niagara NG 909 on paras hinta joukossa samanlaisia ​​malleja. Tärkein ominaisuus on nyrkkeily simulaatio turkkilainen sauna. Kun tämä toiminto alkaa toimia höyrygeneraattoriin ja tuottaa höyryä poistuu erityisellä suuttimen, täyttö hytti. Voidaan säätää, kun taas kylpy ja menoveden lämpötila. Joukossa standardin ominaisuuksia monoblock on suihku kiinnike, yläsuihku valaistus, sisäänrakennettu korkea akryyli lokeroon Istuin. Sisäpuolelle asennetaan peili, hylly ja saippua-annostelija. Niistä lisäominaisuuksia on radio ja ilmanvaihto.

Nyrkkeily varustettu läpikuultava karkaistua lasia ja ruostumatonta terästä profiilia. Ohjauskeskuksessa paneelikytkimiä on järjestetty veden tila sekä näyttöön, jossa on anturi, joka on helppo valita haluttu toiminto. Kuusi vesihierontalaitetta tarjota laadukkaita hieronta ja yksityinen kuuma alusta rentouttaa jalat rankan päivän.

Keskihinta: 75 000 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,8

Vapaa suihku Luxus 535 on suosittu malli käyttäjien keskuudessa. Sen koko (110 x 203 x 110 cm) sopivat hyvin tilava kylpyhuone kesämökin tai kaupunkien asunto laajeneva sisustus tyylikäs muotoilu. Seinät on tehty paksunnetun yksiosainen (6 mm) läpikuultava sininen värisävy karkaistua lasia. Liukuovet ovat hiljaa mekanismi. Matala tarjotin (15 cm) helpottaa tietojen visuaa- muotoilu, mikä ei salli veden ylivuoto lattialle.

Sisäpuolelle on varustettu kannettava kastelu haltija integroitu sadesuihku ja hierova takana, joka koostuu 8 suuttimien (4 yläselän, lanne 4), joka sijaitsee suoraan yläpuolella kiinteä valettu istuin. Niistä lisäominaisuuksia Luxus 535 on radio, hands-free-puhelin ja kaksi LED-taustavalo: pystysuora ja ylöspäin. Malli on myös varustettu peili, kaksiportainen hylly haltijalle pyyhkeet ja saippua-automaatit. Intuitiivinen elektroniikka avulla voit nopeasti määrittää ja valitse haluamasi vaihtoehto.

Paras yhdistelmä suihkut

Keskimääräinen hinta 61 400 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,6

Malli Erlit SYD 170W tunnustettu kilpailijoita parempi, koska sen edullisuus. Matkustamossa on otsonoitiin suodattimet, jolloin mikro-organismien tuhoaminen, mukaan lukien virukset, bakteerit, sienet (homeet). Monivärinen valaistus luo mielialaa ja tekee mahdolliseksi tehdä yksittäisiä asetuksia jokaiselle perheenjäsenelle. Se käynnistyy automaattisesti, kun liiketunnistimia aktivoituvat. Läsnäolo Bluetooth-yhteyden avulla on mahdollista ei vain kuunnella radiota, mutta myös sen koostumus.

Rakentaminen on pohjassa kylpy, joka on valmistettu ABS-muovista, puristetaan seinä läpinäkyvä lasi (6 mm) ja mattakromattua teräksen profiili. Saranoitu suihku oviaukko sisäänpäin. Tämä säästää tilaa ja ei täytä lattiaa tippumisen - he saavat suoraan kylvyn. Hyppy istuin kestää painon kolme kertaa keskimääräinen, joten ei hätää Tarvittaessa se voi jopa nousta. Helppo koota ilman että tiiviste voidaan kantaa käyttäjä, joka säästää jopa huomattavan määrän rahaa.

Keskimääräinen hinta 206 900 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,7

Malli höyrysuihku Appollo A-0818 on suunniteltu kahdelle henkilölle. Sen suuri koko (154 x 221,5 x 154 cm), jotta ihmiset, jotka ottavat vettä hoitoja, rohkeasti sisälle. Laatikko on varustettu täysikokoinen kylpyamme hierova pohja ja pystysuorat säädettävät suuttimet hierontaa, joka sijaitsee takaseinässä ohjaamon, kaksi kiinteää paikkaa ja pääntuet polyuretaanilla. Voimakas höyrystimen (3,5 kW) nopeasti kehittää höyryä kääntämällä ohjaamon Turkin kylvyssä. käyttäjä voi säätää lämpötilaa syötetyn höyryn haluttaessa.

Kuten useimmat muut mallit, on manuaalinen ja sadesuihku. Mukavuuden monimutkainen asettaa kaksi hyllyt kylpy tarvikkeet ja kaksi peiliä. Lisäksi, yhdistetty laatikko varustettu perus katto valo, koristeellinen valaistus, ilmanvaihto, jalka hieronta toiminto, otsonointi, ja radio. Läsnä ollessa kaupunkien linja on mahdollista suihkussa vastaa puheluihin sitä kaiutinpuhelimella. vaihtoehtoja ohjataan elektronisella ohjauspaneeli, jossa on näyttö ja anturi.

Keskimääräinen hinta 93 600 ruplaa.

Arvostelu (2017): 4,8

Johtaja oikea luokitus oli takana koppi Timo T-1155. Laajat käyttömahdollisuudet ja edullinen hinta tekevät mallista houkuttelevan ostajalle. Kylpyamme perustuu suihku valmistettu valkoisesta akryylistä ja on suojattu liukuva antamalla ihmisen turvallisuutta pesun aikana. Avarat istuin ja niskatuki mahdollistaa mukava jäädä istunnossa ja makuuasentoon, ja kannettava kastelu ja top sadekuuro - nopeasti huuhtele seisoo. Rakenne on kromattu alumiini ja vahva (5 mm) sävytetty lasi.

Laatikko on varustettu funktio turkkilainen sauna ja hierova jaloille ja takaisin. Kaksi valonlähdettä tarjoavat mahdollisuuden valita haluttu kirkkaus: suurin lamppu syttyy valkoinen valo suihku, ja koriste-lamput, sisäänrakennettu pystypalkki, hajottaa lempeä sininen. radion kuuntelu vaihtoehdon avulla voit liittää muun valmistajan USB-asemat, nauttia suosikki kappaleita. Hallinta ja konfigurointi toiminnallisuus suihku tehdään käyttäen kosketuspaneelia, on kiinnitetty keskiosaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 1 =