Asennus PVC paneelit

Asennus seinäpaneelit PVC käsillään. taloudellinen korjaus

Muovi-paneeli - edullinen materiaali käytetään viimeistelyyn asuin- ja liiketiloja. On syytä tällainen seinä ja katto verhous edullinen, miniatyyri samanlaatuista samaan aikaan on erittäin hyvä. Muun muassa etuja tämän materiaalin sisältävät asennuksen helppous. Aseta omin käsin PVC paneelit kenellekään ole paljon vaivaa.

Ennen operaatiota kuten asennus PVC seinäpaneelit omin käsin, on määriteltävä itselleen tällaista materiaalia. muoviosien useita erilaisia ​​voidaan käyttää koristeluun eri toimintojen sisällä:

PVC vuori. Tämä materiaali on ulkonaisesti samankaltainen kuin sen puinen vastine - leveys on pieni, ja usein sopiva väritys.

Arkki paneelit. Tämä laji on samanlainen koriste arkkia vaneria.

Tavanomaisia ​​paneeli muovista "doski9raquo; kanssa kiinnittämällä tappi / ura.

Kun valitset tietyntyyppisen materiaalin tulisi keskittyä ensisijaisesti erityispiirteitä ja erityispiirteet suunnittelun huoneen. Muovi vuori on se etu, että se ei ole "utyazhelyaet9raquo; huoneeseen ja antaa sille jossain määrin luonnollisen ilmeen. Arkin sivuja käytetään yleisesti seinien ja katon huoneen laajalla alueella. Erittäin hyvä ratkaisu, esimerkiksi voidaan vuori heidän ullakolle tai kellariin talo. Monipuolisuus - yksi tärkeimmistä eduista materiaalista, kuten seinään. Keittiö PVC sopii juuri täydellisesti, täsmälleen sama kuin kylpyhuone, olohuone, eteinen ja niin edelleen. D.

Muoviosia Tämän lajin syyttä pitää budjetti vaihtoehto viimeistely. Hyvin edullisia - yksi tärkeimmistä eduista materiaalista, kuten PVC-levyt. Niiden hinta vaihtelee 200-300 ruplaa lamelli muodossa "doski9raquo,. Leveys muovi koriste-elementti on tavallisesti 25-30 cm. Näin ollen, maalissa, esimerkiksi seinät ovat viisi metriä pitkä on viettää vain noin 4-6000. Ruplaa. Haluttaessa löydät paneeli PVC ja halvempia - 100-150 s. Kuitenkin liian kaunis ja omaperäinen muotoilu on ne ovat epätodennäköisiä.

Asennus seinäpaneelit on valmistettu PVC kätensä erityinen kehys. Asentaa se tarvitsee pora, rakennus tasolla, mittanauha. Asennusaikaisena yleensä leikata. Siksi täytyy myös valmistella rautasahalla tai palapelin puuta. Siinä tapauksessa, jos aiot tehdä lämpenemiseen huoneeseen, sinun täytyy ostaa lastaa levittää liimaa ja katkottua ase.

Sen lisäksi, että paneelien ennen pinnoitusta täytyy ostaa puupalkki. Paino PVC koristeosista on merkityksetön. Näin ollen, hankkia puu on liian suuri poikkileikkaus on valinnainen. Riittää suoritusmuodossa 3x3 cm tai 4h2.5 cm. Poikkeuksia ovat ne kerrat, kun seinä on lämmitetään edelleen. eriste levyt asennetaan kehysosien. Näin ollen tällainen puun alle verhous olisi valittava, jonka poikkileikkaus vastaa eristeen paksuus. Myös tässä tapauksessa täytyy ostaa teippi, laatat, tulpat, sienet, aluketta ja höyrynsulkukalvo.

PVC seinäpaneelit kylpyhuoneen asennetaan yleensä ei Laudat, ja metallikehys. Puinen kylpyhuone, sauna tai kylpyamme voi yksinkertaisesti "povesti9raquo;. Äskettäin paneeli PVC käytetään usein ja ohut muovinen runko. Sen soveltaminen voit säästää muutaman sentin lattiatilaa. On kuitenkin suositeltavaa käyttää tätä vaihtoehtoa on edelleen vain huoneissa erittäin sileät seinämät.

Osia perustukset paneelit voidaan asentaa vaaka- tai pystysuunnassa. Kaikki riippuu siitä, mihin suuntaan ajaa viimeistely PVC-seinät. Asennettu palkki profiilin tai tasolla. Seinärakenteen porattu reiät tappien. Koska liitos levyjen välissä ja katto on suljettu yleensä koriste muovivalun, puutavaran tai profiilin tässä paikassa täytyy asettaa tarkasti. Sama pätee kulmat huoneen. Siellä on asennettu Corner Bar.

Asennettaessa runko on tärkeää tarkasti noudattaa paitsi vaaka- tai elementtejä. On myös tarpeen huolehtia siitä, että kaikki baarit sijoitetaan samaan tasoon. PVC-levyt - elastista materiaalia. Kuitenkin vääristymät antaa seinä ei ole kovin siisti ulkonäkö. Säädä asento palkkien oikeissa paikoissa, voit käyttää pieniä puukiiloja.

Ennen asennusta runkoon pitäisi miettiä missä tulevaisuudessa ripustaa raskas seinäkaapit, hyllyt, maalauksia ja niin edelleen. Näissä paikoissa, sinun täytyy täyttää lisää vaakaviivaa.

Asennus seinäpaneelit PVC omin käsin

Tarvittaessa, välisen eristeen elementit on asennettu runkoon aiemmin tallennettu liimaa polystyreeni laatta. Lisäksi he pitävät erityistä "gribkami9raquo;. Lisäksi runkoon höyrysulun kaivoa venytetään.

Oikeastaan ​​hyvin sisätilojen seinäpaneelit alkaa takana. Täällä alku baarissa. Se on uraan ensimmäisen paneelin harjan. Kehystää lamelli on kiinnitetty erityistä suluissa avulla niittejä. Edelleen, ensimmäinen insertin ja toinen paneeli on myös kiinnitetty. Viimeksi slat seinään työnnetään esiasennettuja viimeistely baarissa. Jos leveys PVC elementti on liian korkea, se voidaan leikata, mutta enintään 1/3.

Kun kaikki seinät ovat paneloitu, alusta loppuun yläpuolista tilaa ovet ja ikkunat. Viimeisessä vaiheessa asetettu ylemmän koristeelliset listat.

Asennus seinäpaneelit PVC käsillään tulee noudattaa seuraavia ohjeita:

Runko voidaan asentaa epätasaiselle tai karkea seinät. Tämä säästää viimeistelyyn.

Baareja on kiinnitetty seinälle vain käyttämällä sinkitty ruuveja tai tulpat.

Ensimmäinen kuori elementti olisi sovitettava mahdollisimman paljon huolellisesti. Muuten kaikki paneelit asennetaan kiero.

Jos sisäseinät huoneen suoritetaan kesäisin, ennen asentamista paneelin seistä huoneen lämpötilassa vähintään 12 tuntia. Kun suoritat asennuksen talven, tämä aika on kasvanut 2 vrk (jos levyt säilytettiin kylmässä).

Pura säleet pitäisi olla mahdollisimman huolellisesti. Tämä materiaali ei ole kovin kestävä erilaisia ​​mekaanisia vaurioita. Vedä muoviosat olla varovainen reunan yli ja vain pala.

Hacksaw leikkaamiseen muovi tulee käyttää pieniä hampaita.

Kuten näette, asennus materiaalia kuten PVC levyt, joille hinta on alhainen, - menettely on äärimmäisen yksinkertainen. Tärkein asia, kun teet tätä työtä - vain asentaa runkoon. Itse säleet olisi sovitettava toisiinsa tiiviisti kuin mahdollista. Tällöin vuori ovat tarkkoja ja kestäviä, sekä suunnittelu huone - viihtyisä ja houkutteleva.

Sisätilojen viimeistely seinät paneelit PVC-muovia opas

Koristelu seinät muovipaneelit on hyvin suosittu. Mutta ennen päätöksentekoa valita tämän vaihtoehdon kannattaa tutkia tietoja materiaalin ominaisuuksia ja sen teknologian käyttö. Ensi silmäyksellä, voit löytää paljon tietoa tämän vaihtoehdon viimeistely, mutta se on usein vääristynyt tai annetaan muodossa hankala lukea. Tästä syytä valintaan tietolähde on otettava huolella.

Koristelu seinät muovi paneelit on omat etunsa ja haittansa. Ne on otettava huomioon lopullisessa päätöksessä. Viimeistely materiaali on seuraavia etuja:

 • Ehdottomasti harmittomia. Monet pelkäävät muovista, koska se on luonnotonta materiaalia. Moderni teknologia mahdollistaa tuottaa vaarattomia tuotteita, helpompaa ja halvempaa vanhoja. Tästä syystä on vaikea täyttää vaarallisia aineita, jopa kesken väärennöksiä.
 • Seinäpaneelit sisustamiseen ovat hyvin kauniita. On olemassa erilaisia ​​värejä ja kuvioita. Lisäksi valmistajat julkaisevat uusia versioita saumattomat, jotka ovat hyvin erilaisia ​​kuin tavallista toimiston paneelit. Voit poimia puukoristeisiin, yksivärisen, väri. Päällysteen sovelletaan myös tulostus.
 • Kyky käyttää ahtaissa oloissa. Muovipaneelit sisustukseen sopivat erilaisiin markkinaraon, ja muualla asunnon tai talon muita materiaaleja töihin hankalaa.
 • Paneelit on helppo koota yhdessä tuuletussäleiköt ruusukkeita. Jokin väreistä näistä elementeistä näyttää luonnolliselta eikä silmiinpistävää.
 • Muovi on täydellinen viimeistely kylpyhuoneen ja muiden kosteiden alueilla. Seinät ja katto ovat kestäviä, helposti säilytettävä, voidaan käyttää alhaisissa lämpötiloissa (esim., Eristämättömät parveke).

PVC paneelit näyttää aika hyvältä sen hinta

Seuraavat miinuspisteitä voidaan puutteisiin:

 • Palavuus. Materiaali on vaikea sytyttää, mutta kun ne ovat alttiina tulelle, edistää palamista ja siten saavat suuren määrän vaarallisia kaasuja ihmisille.
 • Paneelit eivät hengitä. Ne peittävät kokonaan ilman liikettä seinien läpi, on tarpeen jotta ilma pääsee kiertämään. Tämän ominaisuuden vuoksi, viimeistelyn ei suositella käytettäväksi makuuhuone ja lastenhuone.
 • Tyhjät tilat paneelit voi talon hyönteisiä. Tämä ongelma koskee erityisesti eteläisillä alueilla.
 • Tarve käyttää erityistä työkalua leikkaamiseen ja erityistaitoja asennusta varten.
 • Koristelu seinät omin käsin PVC paneelit vaatii huolellista valmistelua pohjan.

Sisustus voi näyttää varsin triviaali!

Tutkittuaan kaikki hyvät ja huonot puolet materiaalista olisi hiljaa tehdä tietoisen päätöksen siitä mahdollisuudesta tämäntyyppisten loppuun.

Työskentelemällä PVC-levyt olisi valmis. Ensisijaisesti on löydettävä erityinen työkalu:

 • Pyörösaha. Jos et löydä sitä, voit hakea palapelin. Kynsiviila tai levy on pienet hampaat ( "puhdas leikkaus"). On edullista käyttää moottorisaha. Saha terä on erittäin joustava, joten leikkaus voi saada aaltoileva.
 • Struzlo pistoolin alla 45- ja 90 asteen kulmilla.
 • Rakentaminen nitoja, kun pinnoittaminen puinen laatikko.
 • Kianka kumista, jossa on koukku. Samaa työkalua käytetään laminaattiasennukseen. On tarpeen "repeytyä" kiilapaneeleja. Kun teet tämän kätesi, voit helposti vahingoittaa paneelia tai laatikkoa.
 • Kipsilevy, joka on taivutettu viimeistelyprofiilin ollessa asennettuna viimeiselle palkille. Haavan pituus on 80-120 cm.

Tehtävän suorittamiseen tarvitset myös:

 • lyijykynä ja mittanauha;
 • rakennustaso;
 • neliöitä;
 • Kiinnittimet (itsekierteittävät ruuvit, luukut, kiristimet);
 • ruuvimeisseli;
 • punssi;
 • tiiviste;
 • antiseptinen.

Muovisten paneelien asennus seinäkoristeluun

Muovi voi korvata täydellisesti puiset koristeelementit ja muut viimeistelyn. Mutta sinun on vahvistettava sitä tiukasti tekniikan mukaisesti. Seinämien koristelevyt auttavat tekemään kodistasi ja kauniilta.

3 tapaa kiinnittää paneelit seinään

Kylpyhuoneen ja muiden huoneiden seinät sekä muovielementtien katto on valmistettu seuraavassa järjestyksessä:

 1. säätiön valmistelu;
 2. asettelu;
 3. kotelon laite;
 4. alku- ja loppuprofiilien asennus;
 5. kaikkien muiden säleiden asennus;
 6. rinteet;
 7. kiinnityslevyjen kiinnittäminen.

PVC-paneelien asennusohjeet

Muovin työ alkaa vanhan pinnoitteen poistamisella. Päällystekerroksessa oli houkutteleva ulkonäkö ilman kaarevia ja muita ongelmia, joten on tarpeen huolellisesti korjata kaikki seinien ja kattojen halkeamat ja poistaa epäsäännöllisyydet.

Seinien pinnan puhdistaminen on välttämätöntä pölyn, sienen ja homeen ulkonäön estämiseksi

Sitten pohja peitetään antiseptisen koostumuksen kerroksella. Se auttaa estämään muotin ja sienen ulkonäön paneeleiden alla.

Ennen kuin lopetat huoneen, sinun on määritettävä ruhojen telineet. Sisustus muovipaneelien kanssa kattoihin ja seiniin mahdollistaa layout tässä järjestyksessä:

 1. Merkitse kohta 1-2 cm etäisyydelle lattian tai seinien pinnasta. Tästä pisteestä kulkee linja pitkin kehää. Merkinnän tarkkuutta käytettäessä käytetään rakennustasoa.
 2. Kun seinät on merkitty, sama katto tulee piirtää katon alle.
 3. Alareunasta, jonka askel on 40-50 cm, yhdensuuntaiset linjat vedetään täyteen korkeuteen.

Tämä rakenne sopii paneeleiden kiinnittämiseen pystysuoraan. Verhous on aina kiinnitettynä kohtisuoraan kehykseen, joten tarvittaessa järjestä verhotarkastukset vaakasuoraan, suorita pystysuora merkintä.

Vaaka- ja pystyasennustyypit

Useimmiten puuta käytetään puutteina seinien sisustukseen tarkoitettujen paneelien alla. Tällöin lamellit on esikäsiteltävä antiseptisellä yhdisteellä suojaamaan niitä vaurioilta. Merkintäjohdot, joissa on rei'itysreiät, on tehty kiinnittimiä varten, joiden etäisyys on 50 cm. Runkoelementit kiinnitetään seinään. Jos johdotus on välttämätön viimeistelyn aikana, se on otettava huomioon tässä vaiheessa:

 1. Antaa kiinnittimet johtoille;
 2. Varmista, etteivät ne työntyvät laatikon tasosta.

Muista tarkistaa laatikon vaakasuuntaisuus

Kun käytät metallista C-profiilia laatikossa, on myös hankittava kiinnikkeet. Niitä myydään yleensä sarjassa. Metalli on kiinnitetty pohjalevyyn ruuveilla. Kaikki työ on suoritettava valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Seinien lämmöneristyksen tai äänieristyksen lisäämiseksi voidaan kehittää erikoismattoja runko-kiskoihin. Ne on kiinteä riippuen käytetyn materiaalin tyypistä. Erilaisia ​​tyyppejä voidaan käyttää kiinnikkeinä tynnyriin ja liimakoostumukseen.

Ensimmäinen muovinen palkki on kiinnitettävä valoisammassa ja näkyvimmässä kulmassa. Useimmiten tämä on se, joka sijaitsee huoneen sisäänkäynnin edessä. Nauhamittauksen avulla tehdään mittauksia. Paneeli leikataan haluttuun pituuteen erikoistyökalulla (yleensä pyörösahalla).

Kaistaleen toinen reuna pannaan erikoispuolen muovaukseen. Tämä elementti on suunniteltu varmistamaan paneeleiden keskinäinen kiinnitys, joka sijaitsee kulman vastakkaisilla sivuilla. Elementti, jossa muovaus, kohdistetaan nurkkaan ja kiinnitetään takaluukkuun takapuolelta.

Seuraavaksi sinun on liitettävä ensimmäinen paneeli toiseen. Tätä varten käytä uudelleen päivänvarjojärjestelmää. Liitos puristuu tiukasti ja tanko kiinnitetään puu- tai metallinen runkoon. Kaikki seuraavat osat asennetaan samalla tekniikalla. Jotta nivelet saataisiin mahdollisimman tiukasti, on suositeltavaa voitele sivureunat silikonilla ennen paneelin asentamista. Kun asennat viimeisen osan, kannattaa tarkistaa, onko se oikea leveys. Tarvittaessa elementti leikataan leveydelle. Viimeinen paneeli ei ole kiinnitetty laatikkoon. Se on kiinnitettävä viimeistelyelementtiin. Tarvittaessa kaikki nivelet käsitellään silikonilla (tiiviste).

Paneelien kiinnitys runkoon kiinnittimien ja kiinnikkeiden avulla

Asennuksen suorittaminen edellyttää asentamista. Tällaisia ​​elementtejä ovat jalustat ja niiden tulpat, kulmaelementit. Jälkimmäiset ostetaan yhdessä paneelien kanssa ja kuumennetaan niiden päälle.

Paneeliliittimet antavat viimeistelysi viimeistelyn

Käytä terävien veitsen avulla reikiä kytkimiin ja pistorasioihin. He leikkaavat tarvittavan koon reiät.

Tarvittaessa sisustuselementit voidaan kiinnittää suoraan seinään ilman kantta. Tällöin alustaan ​​kohdistuu lisääntynyt vaatimus. Valmisteluun tulee viettää enemmän aikaa, koska pinnan on oltava täysin tasaista.

Ennen työn aloittamista he saavat erityistä liimaa. Sen saa käyttää nestekynsejä asennukseen. On tärkeää tarkistaa aineen koostumus myymälässä. Se ei saa sisältää liuottimia, jotka tuhoavat muovielementtejä.

Lamellien kiinnitys liimaan

Työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. pohjan puhdistaminen vanhasta verhousta;
 2. käsittely antibakteerisella kiteellä tai alukerroksella, joka sisältää komponentteja, jotka voidaan suojata homeista ja sienestä;
 3. substraatin kuivaus;
 4. liiman valmistaminen tiukasti valmistajan pakkauksen ohjeiden mukaisesti;
 5. Työkalun valinta suoritetaan riippuen liiman koostumuksesta: tela, harja, spatula;
 6. työ alkaa sarka-elementeillä;
 7. Liimaa levitetään kerralla pieneen alueeseen (noin 1-paneeliin nähden) niin, että se ei kuivu;
 8. kiinnitä kulmakappale, johon uriin asennetaan vakiomalli;
 9. paneelit painetaan seinää vasten käsin lyhyeksi ajaksi, jonka aikana tahmea ratkaisu on aika tarttua;
 10. kiinnitä kaikki muut paneelit;
 11. asenna koristeelementit, voitele saumat silikoni-tiivisteellä.

Liima-aineen ja kanteen asentamisen lisäksi ammattikäyttäjät käyttävät useita muita menetelmiä. Mutta niitä ei käytetä laajalti. Lopuksi voimme antaa muutamia yleisiä vinkkejä:

 • Paneelia suositellaan parvekkeiden, logistiikan, kylpyhuoneen, käytävien ja olohuoneiden viimeistelyyn. Makuuhuoneille ja lapsille kannattaa kiinnittää enemmän huomiota hengitysmateriaaleihin.
 • Parasta käyttää saumatonta muovia huoneissa, joissa on ilmastointi tai pakotettu ilmanvaihtojärjestelmä.
 • Aikuisten makuuhuoneessa on sallittua käyttää materiaalia tiettyihin seinien osiin.
 • Keittiössä ei saa käyttää esineitä. Paneelien pinnalle tässä tapauksessa rasva ja muut aineet asettuvat, mikä tulee olemaan erinomainen väline kasvien lisääntymiselle.

PVC-seinät: toteutamme asennuksen omin käsin

Muovipaneeleja (vuoria) käytetään talojen ja huoneistoiden viimeistelyyn. Niitä käytetään aktiivisesti antamaan tarvittava ulkonäkö eri huoneisiin, kuten parvekkeisiin, kylpyhuoneisiin, kylpyihin, kauppoihin ja toimistoihin. PVC-seinäpaneelien asennus omilla käsillä on yksinkertainen asia, joka pystyy kenelle tahansa, joka haluaa korjata itsensä.

Ensinnäkin on tarpeen päättää, mikä on PVC: n lyhennyksen takana. Tässä ei ole mitään vaikeaa ja kauheaa. Näiden kolmen kirjaimen alla on tavallinen polyvinyylikloridi, ja jos se on vieläkin yksinkertaisempi, se on eräänlainen muovi. Siinä on monia etuja, joita käytetään menestyksekkäästi viimeistelyaineiden valmistuksessa.

Seinä PVC-paneelit

Parempaa uskottavuutta varten on tarpeen luetella ne PVC-paneeleihin käytettävissä olevat positiiviset ominaisuudet. joten:

 1. Tämän tuotteen tekniset ominaisuudet mahdollistavat sen käytön kosteissa tiloissa. Tämä materiaali ei täysin vaikuta mätänemällä eikä absorboi vettä. Ainoa asia, joka voi vähentää muovisten paneelien tehokkuutta - kehyksen väärä käyttö.
 2. Jos on tarpeeksi sileitä pintoja, et voi käyttää lisäseinäkäsittelyä. PVC-seinäpaneelien asennus ei vaadi paljon työtä ja aikaa.
 3. Ne voivat säilyttää ulkonäönsä pitkään. Nimittäin - älä polta auringonvalon vaikutuksesta, älä imuroi erilaista haihtumista. Puhdista ne eivät tarvitse erikoisia temppuja - vain pese tuotteita saippuavedellä ja pyyhi kuivaksi.
 4. Jos käytetään kehystä, luodaan lisää äänieristys. Tämä saavutetaan ilmatyynyllä seinän ja paneelien välissä. Haluttaessa tätä tilaa voidaan käyttää tilojen lisäämiseen sekä viestien piilottamiseen.
 5. Tämän materiaalin kustannukset ovat melko alhaiset verrattuna muihin lajeihin. Älä usko, että tällainen houkutteleva hintaluokka vaikuttaa voimakkaasti tuotteen laatuun. Luonnollisesti, jos ostat paneeleja, joilla ei ole joko tehdaspakkauksia tai todistuksia, voit joutua halvalla väärentämiseen.
 6. Pitkä käyttöikä. Kyllä, tämä vuori voi toimia monen vuoden ajan. Ainoa asia, jonka he pelkäävät, on lämpötilan muutoksia. Tästä paneelista voi tulla käyttökelvottomia. Myös mekaaniseen rasitukseen on kiinnitettävä huomiota, mikä voi vahingoittaa rakenteen eheyttä.

PVC-paneelit ovat erittäin suosittuja alhaisen hinnan takia ja monia muita etuja

On selvää, että tätä tuotetta voidaan käyttää eri tapauksissa. Tietenkin, on parempi välttää paneeleiden asentamista, tehden korjauksia lasten ja makuuhuoneen huoneissa.

Rakennustyössä on laaja valikoima muovipaneeleja. Ne voivat olla eri kokoja, värejä ja kuvioita. Moderni teknologia mahdollistaa tuotteiden hankkimisen, jotka voivat antaa tietyn tyylikkyyden mihin tahansa sisustukseen.

Muovipaneelit - tämä on erinomainen vaihtoehto keraamisille laatoille kylpyhuoneiden viimeistelyyn, mutta oikean materiaalin valinnan mukaan

Mitä kiinnität huomiota tällaisen materiaalin valinnassa:

 • Paneelit ovat melko kevyitä, mutta pitäisi olla välittömästi varoittava, jos paino on liian pieni. Tämä voi tarkoittaa, että on väärennös. Valitettavasti tämä tapahtuu jopa suurissa erikoisliikkeissä.
 • Etu- ja väärälle puolelle ei saa olla haittoja. Nimittäin - kaikki halkeamat, sirut, värin epäsäännöllisyys, osoittavat välittömästi, että tuote on huonompi.
 • Valitessasi PVC-paneeleja sinun on kiinnitettävä huomiota eri pakkausten vapautuspäivään. On parempi valita ne, joilla on sama merkintä. Muussa tapauksessa voi olla huomattava valikoima.

Huomautus! Jos valitset tuotteita PVC: stä, älä epäröi kysyä myyjältä kaikki tarvittavat asiakirjat. Tämä takaa materiaalin turvallisuuden ja pitkäikäisyyden.

PVC-muovipaneelien korjaamiseen tai koristeluun tehtävää työtä varten on kaksi päävaihtoehtoa.

1. Kehyksen asennus.

Vuori PVC-paneeleihin

Tämä on yksinkertaisin vaihtoehto. Sen toteutukseen käytetään erilaisia ​​materiaaleja. Seuraavat voidaan erottaa:

 • Puupalkit. Sopii moniin huoneisiin, mutta niitä ei voi käyttää paikoissa, joissa on korkea kosteus.
 • Muoviset hihnat. Nämä ovat erityisesti suunniteltuja tuotteita, joiden avulla paneelit voidaan asentaa ripeästi.
 • Metalliprofiili. Käytä samaa vaihtoehtoa, jonka avulla voit asentaa GCR-arkkia. Mutta tämä menetelmä on melko kallis, vaikka se on erittäin luotettava. On parempi käyttää kattoon.

2. Paneelien asennus ilman lankkua.

Levyt asennetaan suoraan seinään

Tämä menetelmä vaatii tiettyä taitoa ja melko tasomaisia ​​seiniä. Mutta jos ymmärrät, miten tämä prosessi tapahtuu, niin taidot tulevat tarpeeksi nopeasti. On huomattava haittapuoli - jos jokin elementeistä tulee käyttökelvottomaksi, niin koko seinän on katkaistava.

Kukin vaihtoehto valitaan erikseen. On otettava huomioon huoneen mitat, sen puutteet ja ilmasto-ominaisuudet.

Seinien muovipaneeleiden asentamiseen käytetään täysin tavallista työkalua, joka löytyy lähes joka talon omistajalta.

 • ruletti ja taso;
 • lyijykynä ja mittari hallitsija;
 • porat ja ruuvitaltat;
 • itsekierteittävät ruuvit (kynnet) ja tapit;
 • nitoja;
 • jig saw (saha).

Työkalut ja kiinnikkeet muovisen vuorauksen kiinnittämiseen

Älä unohda, että tarvitset tarvikkeita. Tämä on pääosin - porat, bittiä, kynsiviilat ja niitit. Parempaa valmistautumista etukäteen, korjauksen aika pienenee merkittävästi.

Seinäpaneelien asentamista omilla käsillä ei saa suorittaa välittömästi oston jälkeen, vaan on välttämätöntä antaa heille aikaa sopeutua tiloihin. Tätä varten ne puretaan ja annetaan valehtele. On parempi ottaa tämä päivä pois.

Huomautus! Jos korjauksen aikana asennetaan muoviset paneelit ilman kehyksen käyttöä, pinta ensin pohjustetaan. Tee näin käyttämällä ratkaisuja, jotka valitaan seinien materiaalin perusteella.

Kuten jo mainittiin, kotelo voi olla useampia. Periaatteessa ne ovat kaikki samanlaisia ​​asennusolosuhteidensa kannalta. Asennetun luuran avulla voidaan korjata huomattavia epätasaisuuksia ja seinämiä. Ja myös luoda ylimääräinen lämpöeristyskerros ja piilottaa lukuisia yhteyksiä.

 1. Seinien vuoraus omilla käsillä puulevyillä. Puukehyksen asennus

Tätä menetelmää käytetään viimeistelyyn kuivien tilojen PVC-paneeleilla. Ensinnäkin oppaat on valmistettu palkista, joka on kiinnitetty seiniin, lattiaan ja kattoon. Saavutetun kehyksen sisäpuolella aseta säleet, tee se kohtisuorasti levyjen järjestelyyn.

 • PVC-paneeleiden pinnoittaminen metalliprofiililla. Runko metallista

  Kaikki työ on samanlainen kuin kipsilevykehyksen luominen. Samoin kuin käytettäessä puupalkkia - ota huomioon päiden tuotteiden ja profiilin suunnan ero.

 • Muovikotelo.

  Tämä on moderni vaihtoehto. PVC-ohjaimet on kiinnitetty seinään käyttäen tikkaita. Kaikilla niillä on erityinen ura, jossa leike kiinnitetään, joka pitää vuorauksen.

  Muoviset oppaat

 • Huomautus! Olisi pidettävä mielessä, että ohjaimien välisen etäisyyden on oltava 30 - 45 cm.

  Kehyksen asentamisen jälkeen voit jatkaa vuorien asennusta. PVC-paneeleiden asennus omiin käsiin suoritetaan seuraavan mallin mukaisesti (katso esimerkki puukehyksestä):

  1. On suositeltavaa aloittaa huoneen vasemmasta kulmasta. Aseta ensin sisempi nurkka. Se on valmistettu muovista ja siinä on kaksi liitintä, jotka on suunnattu kahteen vierekkäiseen seinään.
  2. Kiinnitä sitten ala- ja yläselkä. Tarvittaessa leikkaa ne pituudeltaan.
  3. Käytä nyt vuorin pintaa ja mittaa tarvittava koko. Olisi otettava huomioon, että tämä elementti asetetaan sokkelin liittimiin (alempi ja ylempi).
  4. Ensimmäinen paneeli asetetaan kulmaan. Tällöin tarvittaessa ulkoneva salpaosa leikataan. Tämä tehdään yksinkertaisella rakennusveillä.
  5. Lisäksi kaikki työ ei vie paljon aikaa. Vuori leikataan haluttuun pituuteen ja työnnetään ylemmäksi jalkalistalle, sitten hieman taivutettu ja lämmitetty alareunaan. Jos koko on valittu oikein, elementti on tasainen, taivutusta ei ole eikä pistokkeesta päädyt. Liittimien vieressä olevat lukot kytkeytyvät.
  6. Jokainen elementti on kiinnitetty lukko-osaan. Tämä tapahtuu nitoja tai itsekierteittäviä ruuveja.
  7. Asennuksen lopussa asennetaan ulkoinen (ulkoinen) nurkka (tarvittaessa sisäinen).

  On selvää, miten seinäpaneelit asennetaan runkoon. Kassin puuttuessa kaikki tehdään liiman avulla, jota sovelletaan viimeistelyelementtiin. Tärkeintä on tehdä kaiken nopeasti, ja älä unohda, että puutteiden korjaaminen on äärimmäisen vaikeaa.

  • Sisätilojen viimeistely
   • katto
   • seinät
   • Paavali
   • Ovet, kaaret
   • ikkunat
   • Uuni, takka
  • Tilojen viimeistely
   • keittiö
   • Kylpyhuone, wc
   • Käytävä, sisäänkäynti
   • Parveke, loggia
   • Muut huoneet
  • Rakennusten viimeistely
   • Kesä- ja yksityistaloja
   • Puutalot
   • Kylpylät, saunat
  • Viimeistelymateriaalit
   • kipsilevy
   • Sivupaneelit
   • Tapetit, korkki
   • laatta
   • Laminaatti, linoleumi
   • Koriste kipsi
  • Viimeistely
   • kipsi
   • pohjamaali
   • caulking
   • Maalaus, valkaisu
  • Ulkopinta
   • julkisivu

  Paras vaihtoehto lämmittää huvila on todellinen venäläinen liesi, jossa on kuva. Se voi muuttua korvaamattomaksi.

  Sisätilojen lämmin kipsi on suhteellisen nuori rakennusmateriaali, joka samanaikaisesti suorittaa kolmea.

  Muovipaneelit - erinomainen materiaali, jota käytetään laajalti pinnan erilaiseen koristeluun. Mikä on kätevä.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  27 − 21 =