Aseta kirjonta rajat

Pakit kirjontaa ommel: 6 vaihtoehtoja needlewomen

Jos seurasi oikein järjestelmiä ja hallita luokan, voit tehdä täydellinen ja kaunis kirjailtu kuva Ready kaavio ja ohjeet, jotka auttavat välttämään virheitä työssä, sekä poistaa tarpeen maalata kaikkein tulevaisuudessa kuvan ja jakaa sen pieniksi neliöiksi. Johtuen olemassa olevaa mallia, näet yhdellä silmäyksellä millaisia ​​työ saadaan päätökseen. Voit myös säästää aikaa löytää oikea säiettä. Ja tarvittava määrä värejä - in sarjoja laskettava rajat kaikesta. Ostaa valmiita joukko, on täysi takuu siitä, että tulos ei petä sinua.

Ristipisto ompelu: sarjat osaajista

ristipistotarvikkeiden ovat erilaisia ​​kuvia - maisemat, ihmiset, eläimet, asetelmia, abstraktioita, eri aiheista, sarjakuvahahmoja, sankareita fantasia, elementit jne yleensä kaikki, mikä ympäröi meitä ja miellyttää.

On olemassa erityisiä kirjonta jotka on suoritettava mustalla ääriviivat. Ainoa haittapuoli - näkymätön kutoa kierteet ja reiät, mutta lopputulos kompensoi kaikkia pyrkimyksiä.

Joukot kirjonta on erilaisia ​​vaihtoehtoja grafiikan

Mustalla kankaalla voidaan kirjoa:

 • Metsästäjien Snow;
 • tontut:
 • äidin kuva;
 • keiju;
 • Sweet Dream.

Hyvin usein sarjoina kirjonta rajat ovat teemalla teoksiin kuuluisia taiteilijoita. Myös monet valmistajat perustuvat Louisa Gelts asetelmia. Hänen emotionaalinen ja elegantti asetelma on mahdotonta olla kiinnittää huomiota.

Ready-brodeerattu työ tulee pestä lämpimällä vedellä, ja sitten vielä märkää - silitetään rautaa.

Sarjat Lapsille laskettava rajat: paras kuvia

Valmistajat sarjat laskettava rajat eivät unohda lapsia. Myytävänä on paljon hienoja sarjaa mielenkiintoisia ja kauniita kuvioita. Tuovat usein seuraavat koot: 15x15, 11x12, 11x10, 20x15, 20x13, 20x27 ja vähemmän 22x20.

Vuonna lasten Pakit kirjontaa voidaan nähdä sarjakuva ja satuhahmot

Paras lasten Pakit kirjontaa cross:

Erittäin hyödyllistä opettaa lapsia needlework varhaiskasvatuksesta. Yhteinen luova toiminta on positiivinen vaikutus lapsen kehitykseen kokonaisuutena. Käsityöt ja osatyösuorituksen pieniä värikkäitä yksityiskohtia kehittää motorisia taitoja, logiikan ja päättelyn.

Lasten tulisi kirjo yhdessä vanhempien kanssa, ruokit kiinnostuksen käsitöitä, mukaan lukien tietenkin toimenpiteet varovaisuus - tämä on erittäin tärkeää!

Tunnettujen valmistajien ristipistotarvikkeiden

On olemassa monia valmistajat Pakit kirjontaa. Tunnetuin ja suosituin yhtiön on kuvattu alla.

Erikoisliikkeisiin myyvät monia mielenkiintoisia ja alkuperäisiä kokoelmat kirjonta

Yhdessä sarjaa tuotemerkin tuottaa Tarvikkeet kirjonta. erilaisia ​​kuvia tarpeeksi monipuolisia - lasten kuviot, kuvakkeet, maisemia, kukka-asetelmia. Riolis on suosituin tuottaja tavaroiden kirjonta. Sen tuotteita tuotemerkillä "Luo itse", "Funny Bee», «Riolis Premium».

yhtiö "Riolis9quot; tuottaa paljon erilaisia ​​ideoita kirjonta, kuten värikkäät kukat ovat suosittuja

Tämä Apotheosis kirjonta ideoita. Mitään niiden yritykset - taideteos. Kehityksestä kaaviot lahjakkaita suunnittelijoita. Alkuperämaa - Venäjä.

Panna tarjoaa laajan valikoiman kuvia kirjontaa, jotka kehittivät lahjakkaiden suunnittelijoiden

Kotimaan yritys. Huolimatta lyhyen olemassaolonsa se on voittanut suhteen monenlaisia ​​kirjonta.

kotimainen yritys "Iskusnitsa9quot; myy Pakit kirjontaa ja lintuja, eläimiä ja metsämaiseman

Toinen kotimainen tuottaja. Joukot esitteli korkealaatuisia materiaaleja ja tarvikkeet kirjonta. Kuvia monipuolisin - meren motiiveja, horoskooppi, legendat, myytit, jne

yhtiö "The Golden Fleece" Se tuottaa kuvia kirjonta myyttinen tyyliin horoskooppimerkit, merimaisemat

Markkinoilla yli 30 vuotta hyvin ansaittu. Päivittämisestä sarjaa työ henkilöstön suunnittelijat muutama sata, jatkuvasti seurata trendejä. Joukkona upea.

Mitat - tämä on yksi suosituimmista yrityksille, koska se tuottaa kiinnostavaa ja laatujärjestelmät

Jotkut sarjaa tunnettujen valmistajien ovat suhteellisen kalliita, mutta useimmat ovat saatavilla tavallisia käsitöitä.

Valmis hankkimaan uutta sarjaa kirjonta voidaan erikoismyymälöille tai tilata parhaista verkkokauppojen "Päärmeneula", "Otsoni", "Murkin rukodelki".

Kirjonta rajat: se on osa joukko kirjonta

Valmis pakkaus kirjonta ompeleen voi ostaa kaupoista käsitöitä. Mikään tarpeeton siinä vain tarvittavat materiaalit ja työkalut.

Pakkaus sisältää kirjonta:

 • kangas. Tämä erityinen kangas kirjonta. Hän selvästi neliöitä reikiä. Osta maalaus voi olla mikä tahansa väri.
 • neula. Käytetään pääasiassa kudos neulan. Hän, toisin kuin perinteiset ompelu on laaja korva ja tylppä pää.
 • kierteet. "Floss" kierre on usein käytössä. Ne koostuvat 100% puuvillaa. paletti sävyjä yksinkertaisesti upea.
 • liukuovilla. Ne ovat kaksi eri lähes sama halkaisija kiinnittämiseksi kankaalle, kun suoraan kirjoa.
 • Kaavio kirjonta. Järjestelmä on musta ja valkoinen, väri, yhdistettynä merkkiä.

Myymälän pitäisi valita vain laadukkaita ja asettaa kirjonta rajat

Lisäkeino on erityinen kynä tai merkkiaine kudosta. Tällaiset tangot ja musteen helposti pestä pois vedellä ja eivät jätä jälkiä.

Kaikki sarjan komponentit on mahdollista ostaa erikseen. Näin voit valita itse yksittäisten työkalujen, mutta se on kokemus.

Complex ristipisto: sarjat needlewomen

Monimutkainen ristipisto liittyy käytön useampia neuloja, langan väriä, tekniikoita ja ommeltyypit, ja ajan kuluessa. Sarjoja kuten kirjonta on myös myynnissä. Tarkastellaan esimerkki monimutkaisesta kirjontakuvion "Kaksitoista kaunottaret". Sen koko 1495x376 ylittää.

Voit luoda monimutkaisia ​​ristipistoilla, on tarpeen valita erilaisia ​​värejä

Ready kuvakoko on aika vaikuttava -. 271x68 cm työaika on vaikea ennakolta. Se kaikki riippuu yksilöstä ominaisuuksia ompelija - kirjonta nopeus ja kuinka kauan ompelija päivittäin voidaan antaa harrastus.

Kuva tämän suuruusluokan paremmin kankaalle erikoiskone käyttämisen sijaan vanne.

Osumia ja uudet sarjat kirjontatekstin

Monet brodeeraajat odotan uutuuksia niiden suosikki valmistajilta.

Jotkut uudet sarjat kirjonta rajat:

 • Polyptych. Se on melko uusi ja epätavallinen joukko osittaisia ​​kirjonta. Tämän seurauksena etualalla kytkeytyy kirjonta kankaalle, ja on tapetti taustalla. Näin visuaalinen vaikutus luotu tilavuus. Se voi silti kutsua 3D kirjonta.
 • Mary Weaver. Kotimainen yritys, jossa asetetaan esitetään jokaiseen makuun. Sarjaa on kunnollinen laitteita. Tuoreimmat uutiset: "Lavender ja oliivin" ja "Cats Cutie."
 • Uuden ratkaisun. Yhtiö markkinoilla yli 6 vuotta. Suunnittelupiirustukset erinomainen. Uudet tuotteet: "Shalunya" "Funny perhe", "Praha Through the Looking Glass", jne.
 • Ankkuri. Tuottaja Saksa. Sarjaa on esitetty eri aiheista - nalle, tornit ja tilat, lasten teemoja, eläimiä, kukkia. Uusin sarjaa "King", "Blossom", "Prima Dance".
 • Valkovuokot. Valmistaja Riolis. Kirjonta visuaalisesti vilkasta ja luonnollista.

Nyt tulee paljon uusia tuotteita ristipistoilla, jotta he voivat poimia, koska niiden omat mieltymyksensä

Silti on mahdollista huomata melko uusi sarjaa, kuten "satu kaupunki", "Angels", "Lontoo", "Poppy Field", "Kevät Park", "Winter vaikutelma", "kaksi valkoista tiikeri."

Jäljittää uusien sarjaa virallisella sivustolla valmistajan ja järjestyksen kotiinkuljetus, odottamatta niiden ulkonäköä hyllyille.

Kaunis sarjat ristipistolehti tunnettujen valmistajien

Jokainen aloittelija ompelija haluaa aloittaa aina kaunis kirjailu.

Monet yritykset tuottavat nyt monenlaisia ​​järjestelmiä kirjonta laidalta joita voi ostaa edulliseen hintaan

Katsaus kaunein sarjaa kirjonta:

 • DOME CRAFT (Korea). Sarjaa tämän yhtiön sopivat neula naisia, joilla on enemmän kokemusta ja aloittelijoille brodeeraajat. Markkinoilla yli 20 vuotta. Vain korkealaatuisia materiaaleja sisältyvät asetettu. Monet kirjonta DOME on taiteellinen teema, joka on vielä suurempi kysyntä. Kaunein sarjaa "Green Village", "Maisema apila", "Dahlia" ja monet muut.
 • Xiu käsityöt (Taiwan). Yritys tuottaa palkkio kokoelmia, joita myydään monissa maissa ympäri maailmaa. Tunnetut suunnittelijat ja taiteilijat voivat liikkua Kiinan maalaus kankaalle, koska tämä itse asiassa monet voivat arvostaa loiston värien sävellyksiä. Kuuluisaa "Magpies ja kaki", "Eternal Love", "kevään tuulahdus" ja muut.
 • Charivna Mit. Ukrainalainen yhtiö on johtava suunnittelu- ja kuvanlaatu materiaalien ei ole huonompi ulkomaisia ​​tuottajia. Äskettäin julkaissut kaunis sarjan "Premium".
 • RTO. Venäjän valmistaja Pakit kirjontaa. Teoskatalogi PTO tarpeeksi suuri. Kukin helposti valita itselleen sopivan kirjonta. Asettaa "Tulppaanit pöydällä", "Laiturissa" ja muut.
 • Krasa i tvorchist. Asetettu käytetään maalauksia kuuluisia taiteilijoita. Viimeisen kaunis osumia: "Lavender", "Ship Grove", "Vuodenajat - Syksy", "taas Pariisissa lehtiä."
 • Venäjän suosikki. Toinen kotimainen tuottaja. Valikoima asetettu kukka malleja, kirkas lasten sarjaa, romanttinen kuva aikuisille. Viimeaikainen kehitys: "Boar Sidorovich", "Magnolia × soulangeana", "Macy".

Kaunis kirjailu voi toimia paras lahja sukulaisille ja ystäville.

Kirjonta on parempi antaa kehyksessä kasvihuoneissa. Näin voit suojata lialta ja pölyltä.

Paras Xiu Cross: arvostelut needlewomen

Monet koulutetut työntekijät päätyttyä kirjonta jakamaan vaikutelmia. Jotkut innostunut yritys ja se on kokonaisuutena, osa materiaalista, ja jotkut piirustuksia. Enimmäkseen hyviä arvosteluja, tässä on joitakin niistä.

Jotta voitaisiin valita laadun joukko kirjonta, voit kysyä neuvoa kokeneilta kätevä

Paras sarjaa kirjonta, selostuksia needlewomen:

 • Matrenin Posad. Mehukas värejä lankana, paksu kangas, kirkas kuva.
 • Venäjä morsian 35176. Käyttäjäystävällinen musta-valkoinen järjestelmään. Opetusta venäjäksi.
 • Pinn Ferrari. Kirjonta menee realistinen. Suuri lahja kuljettajille ja kilpa-ajajien.
 • Taitavan neula. Hyvää vastinetta rahalle. Asianmukaista käyttää jäljellä varastossa lankaa. Kätevä ja yksinkertainen ohjelma.
 • St. Serafim Sarovilainen. Valmis kuvake on upea näköala.
 • Pikku gepardi. Kirjonta osoittautui valokuvana.

Joka tapauksessa jokainen itse päättää, mikä on parasta hänelle. Kuten sanonta kuuluu: "Kuinka monta ihmistä, niin monia mielipiteitä."

Ostaminen kit, lue tieto pakkauksessa. Suositella aloittelijoille aloittaa yksinkertaisia ​​piirejä.

Sarjoja Cross Stitch (video)

Cross Stitch - yleisin käsitöitä. Monille tällainen vapaa on tullut suosittu urheilulaji, josta voi saada hauskaa. Korvaamattoman panoksen luomiseen kunkin työ on sielu. Mikään upeimmista ja kauniita materiaaleja eivät korvaa arvokasta aikaa ja huolellisuutta. Mutta silti Xiu voivat yksinkertaistaa työtä ja virheiden välttämiseksi.

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Tikkauksiin sarjat asiakkaille arvostelua

Rakastan porelaksirovat ratojen-stezhochkami? Joten ostoksia noin saada Pakit kirjontaa. Se on vain ennustaa etukäteen, miten käyttäytyä keinotekoinen kuva, on vaikea - tiedetään vain kokeneet brodeeraajat joilla on jo paljon tavaraa käpyjä. Aloittelijoille craftswomen täytyy joko etsiä hyvä sarja ja erehdyksen, tai säästää rahaa ja vain lukea tarkastelun paras Pakit kirjontaa.

Asetetut kirjonta joista yritys voi valita

Valittaessa asettaa mitä tahansa tekniikkoja tarpeen kiinnittää huomiota laatuun Kankaan, langan ja helmet, luettavuutta ja selkeyttä piiri. Kuitenkin, ei ole tarpeen kaivaa tällaisia ​​tietoja, jos on mahdollisuus ostaa joukko tunnettu brändi:

Näillä yrityksillä ei tavaroiden ja tarvikkeet käsitöitä, joissa keskitytään niiden laadusta. Kuitenkin muut yritykset myös hyödyntävät säikeiden sarjaa ja kangas, joten joukkoja saadaan yhtä hyvä. Erinomainen malli kirjonta löytyy valikoima yritykset:

8. Mary Weaver

Suosituimmat sarjat ristipisto

Tässä venäläinen yhtiö on hyvin laaja valikoima sarjat ja kaavioita eri aiheista: lasten kuvia, tyylikäs naisellinen siluetteja, arkkitehtoninen koostumus, eläinten ja monia muita kuvia. Järjestelmiä useita asteita monimutkaisuus, jonka avulla voit valita sopiva malli ja ammattitaitoinen ja aloittelija. Valmistaja käyttää sen liittyvien laadun Madeiran kierre egyptiläistä puuvillaa, jossa kaksinkertainen merseroinnin ja Saksan Aida.

 • Suuri aihevalintojaan;
 • Laadukkaita komponentteja;
 • Precision-Hyväksytty värit, helposti luettava musta-valko järjestelmä;
 • Kierre sarjassa marginaalilla, ja ympärileikkasi heidän optimaalisesta pituudesta;
 • Värikkäissä väripaletti;
 • Tic makuulla silmukkaa, kirjailtu kangas ei muuta muotoaan;
 • On mahdollista työskennellä ilman vanne.
 • Täydellinen järjestäjä hlipkovat eikä palvella;
 • Hinta - ja hyvä sarja ja joutuvat maksamaan kalliisti.

Tunnettu yritys needlewomen yhteisö on laaja valikoima piirien ja jopa tuottaa koko kokoelmia asiakokonaisuuksia. Valmistaja antaa eri versioita monimutkaisuus: yksinkertaisista lasten miniatyyrejä esittää panoraama mestariteoksia sekä Pakit kirjontaa pöytäliinat, tyynyt ja pussit pussi. Joukot käytetty Ranskalainen lanka yhtiö DMC - joitakin parhaista. Ne eivät ole herkkiä lämpötilalle eikä haalistu auringossa.

 • Kauniita ja kirkkaita värejä paletissa;
 • Kierteet jo jaettu järjestäjä sävyjä;
 • Paksu kangas;
 • Kirjonta ei haalistu;
 • Tic olla täsmälleen - kiertämättä;
 • Mukava mustavalkoinen symbolinen järjestelmää tai levittää suoraan kankaalle.
 • Korkeat kustannukset;
 • Se voi olla vaikea löytää myynnissä.

Ihailijoita tuotemerkin Vervaco sarjat ovat erityisen suosittuja yksivärinen maalauksia. Tietenkin he ovat vaikeampi kirjoa, mutta ne näyttävät yksinkertaisesti ylellinen.

Brand legenda maailmassa kirjonta tuottaa paitsi kaunis iho, mutta myös koko sarjaa. Laatu täällä on kuin ylistys - valmistuksessa hammaslankaa käytettyjen herkkä värejä, jonka avulla on mahdollista saada mehukas sävyjä, eivät haalistu pesussa ja eivät menetä väriään ajan mittaan. Pakit kirjontaa pakattu tiukka kirjekuoria, että kokoonpano on puuvilla kangas, merkkituotteiden kierre pahvi järjestäjä, purkaa sävyillä, neulan ja musta-valkoinen tunnuksen järjestelmän.

 • Selkeät ohjeet useilla kielillä ja yksityiskohtainen transkriptio paletin;
 • Reunat kankaalle käsitelty saumuri;
 • Kierteet täydellinen juuri täydellinen;
 • Kätevä ja suuri piiri;
 • Molyneux jo jaettu järjestäjän ikonit ja värit;
 • Kohtalaisia ​​määriä beksticha.
 • Pehmeä kangas emäkset, vaikka kyllästetty;
 • Valinta vähän huono - lisää kukkakaupat;
 • Korkea hinta.

Britannian tuotemerkki on tunnettu laadusta sen kokoelmista ja erilaisia ​​kirjonta tekniikoita, jotka tekevät maku ja ainutlaatuisuus jokainen työpaikka. Valmiin maalauksen tämä yritys tulee olemaan todellinen taideteos, ja valinnaiset lisävarusteet sisälly tähän apua. Täällä yhdessä kirjonta voidaan käyttää useita tekniikoita: risti, satiiniommel, puoli-risti ja tietenkin bekstich. Ankkuri sarjassa käytetään langan itse tekemäänsä samoista kangas on tehty, aivan kuten Saksan Aida 14 tai 16.

 • Laadukkaat materiaalit;
 • Hammaslankaa hyvällä marginaalilla;
 • Setissä on nitkovdevatel ja kätevä järjestäjä;
 • Selkeät ohjeet;
 • Saat beksticha myönnetään oma järjestelmä - varsin järkevä;
 • Kätevä kova laukku vetoketjulla;
 • Osa lanka on kelat-rahastoon.
 • Pehmeä kangas - on parempi työskennellä vanne;
 • Korkeat kustannukset.

Ammattitaitoisia työntekijöitä jo nyt tällaista sarjaa, suositellaan bekstich ommeltu yhteen ristit - muuten työ voidaan hyvin viivästyä.

Brändi on tyytyväinen myös erilaisia ​​sarjoja ristipisto. Ja monia mestareita huomioon, että monimutkaiset järjestelmät Lumikin jopa varjostaa siirtymiä osoittautua erittäin tasainen. Myös enemmän yksinkertaisia ​​malleja, mutta monet maalaukset ommeltiin useita tekniikoita. Kunkin sarjan käytetään kankaalle Aida 14 ja pujota egyptinpuuvillalakanat, mikä on vakaa väritys.

 • Kätevä character värit;
 • Hyvin rikas paletti;
 • Reunat kankaalle huolella starched liinalla ja pitää muotonsa;
 • Lanka tiheä ja riittävissä määrin;
 • Mukana on pahvi järjestäjä;
 • 2 mukavaa neuloja suuri silmä;
 • Yksityiskohtaiset ohjeet.
 • Se tapahtuu niin, että jotkut värit eivät riitä saattamaan valmiiksi;
 • Kangas ei ole markup.

Etelä-Korean yritys tuottaa Pakit kirjontaa hyvin ihmisarvoisen laatua, käyttäen puuvilla kangas ja erikoisuus hammaslankaa kätevässä järjestäjä-ruutuun. Kuvat miellyttävä alkuperäisen suunnittelun ja monivärinen erilaisia ​​järjestelmiä, ja hinta nämä sarjat on melko hissi.

 • Hyvin monenlaisia ​​järjestelmiä ja tonttien;
 • Reunat kankaalle varoen ja rastrepyvayutsya;
 • Laadullisia säätiö - tiheä ja raikas, jossa on reilusti;
 • 2 neula silmukka kullattu täydellinen;
 • Järjestäjä kierre jo purettu värin ja kuvakkeet;
 • Symbolinen värimaailma muodossa kirjojen - paljon helpompaa "pöytäliinoja";
 • DMC hammaslankaa numerot vastaavat luokitusta;
 • Hanks-kouru on yksittäispakattu.
 • Punainen lanka pesun jälkeen voivat levittää;
 • Markkinat ovat jo ilmestynyt väärennös.

Top Pakit kirjontaa ja helmiä

Viime vuosina se tuli muotia jyvälle kirjonta vaatteita ja asusteita, mutta myös kuvia, se näyttää pahemmalta. Sarjoja tämäntyyppisen käsitöitä ovat kalliimpia kuin yleensä, ja valmista työtä saa paljon painoa, joten on tärkeää, että sen perusteella jatkuvan.

Tämä on suosituin ja vaati me valmistaja tuotteita käsitöitä - siis upea alue. Mitä tulee järjestelmän kirjonta, täältä löydät yhtä monimuotoisuus: maisemat, eläimet, muotokuvia, ikoneja ja lasten motiiveja. Paljon yksinkertaisia ​​piirejä ja pieniä piirustuksia, sekä pehmeät ystävänpäivä itsensä koristeluun. Riolis usein tarjoaa yhdistelmän - nauhat, iso helmet ja muut pienet tarvikkeet.

 • Erinomainen Saksan ääriviivat Zweigard (Aida 14) ja ahtaisiin gabardiini helmiä;
 • Kätevä värimaailma ja "pureskella" opetus;
 • Kalibroitu Tšekin helmiä;
 • Kierre sarjassa on aina enemmän kuin tarpeeksi.
 • Hämärässä väri kaaviossa näkyvät huonosti;
 • Metallilankaa joissakin sarjaa kierretty huonosti.

Se asettaa osittain kirjonta jossa taustan ja erittäin monimutkaisia ​​elementtejä kuva on jo painettu kangasta ja helmiä tarvitsee vain koristella puuttuvien osien. Hänen sarjaa käsitöitä Ukrainan valmistaja käyttää hyvää Tsekin helmet melko suuri ja tasainen jyviä.

 • Korkealaatuisia kangas, joka perustuu keskimääräinen tiheys - ei ryppyjä;
 • Miellyttävä silkkinen rainan pinnalle;
 • Käsitelty reunat eivät rastrepyvayutsya;
 • Suuri helmiä säännöllisen muotoinen, ainakin avioliiton
 • Helmet pussit mukana varalla.
 • Liian ohut ja epämukava neulan mukana - nopea mutkia;
 • Puisista vanne kiristyminen voi näkyä kankaan.

Jotkut Butterfly sarjat ovat epätyypillisten koot, joten runko on tilattava erikseen niitä. Joku kuljettaa sen haittapuoli, kun taas toiset kuten tämä lähestymistapa paljon enemmän.

Paras ompelemalla sarjat sekatekniikka

Laji ja käsityö tekniikoita paljon, ja jokainen niistä voi tehokkaasti täydentää muita. Maalauksia, kirjailtu risti ja koristeltu helmiä tai helmiä, näyttää rikas ja tyylikäs, harmonia ja selkeys linjat kiinni sauma bekstich ja nauhat värejä kankaalle luo realistisen määrän.

Sarjaa tämän valmistajan on vain hyvin erilaisia ​​tekniikoita ja materiaaleja käytetään kirjonta. Mutta ne kaikki on varustettu merkkituotteita ompelulanka, joita on hyvin vaikea löytää tai korvata. Mutta kangas on vakiona - Aida.

 • Useita eri aihepiirejä, monimutkaisuutta ja kokoa;
 • On aina paljon varmuuskopiointia, joka antaa valmiille teoksille realismin ja selkeyden;
 • Materiaalien korkea laatu;
 • Symbolinen värimaailma;
 • Erittäin realistiset ja moniväriset tarinat;
 • Kalibroidut helmet ja helmet, paljetit lähes ilman avioliittoa;
 • Joustavan pituuden (90 cm) kierteet, jotka on jo purettu järjestäjällä;
 • Venäjällä on opetusta.
 • Korkeat kustannukset, erityisesti yksinoikeusjärjestelmissä;
 • Käsittelemätön kangas rastrepyvaemymi-reunoilla;
 • Pää- ja backstage-kaaviot yhdistyvät yhdelle arkille.

Tämä brändi tuottaa usein myös sarjoja sekatekniikalla käyttäen erilaisia ​​kirjontapelejä (nauhat, helmet, risti). Valikoidun seulottu kankaalle ja puuvillalankayritykselle Gamma. Suunnittelijoiden laaja valikoima aiheita ja tontteja.

 • Kanva on hyvälaatuista, tiheää ja melko jäykkä;
 • Kun kirjonta on lisätty 2: een, ristien väliin ei ole aukkoja;
 • Silmukat ovat sileät ja siistit;
 • Pakkauksessa on kätevä järjestäjä, jossa langat puretaan sävyinä;
 • Mustavalkoinen järjestelmä on hyvin luettavissa kuvakkeiden ansiosta;
 • On kultaisen silmän neula;
 • Miellyttävä arvo.
 • Joskus ei ole tarpeeksi lankaa, mutta sopivia voi ostaa missä tahansa kaupassa;
 • Neulat sarjoissa eivät ole samat - törmäät erittäin terävästi.

Venäläinen yritys on erikoistunut ristipistopakkausten, helmien ja nauhojen valmistukseen ja myös tuottaa kankaita jo painetun piirroksen kanssa tai ilman. Perusta on perinteisesti Saksan Aida, keinotekoinen silkki helmiä tai luonnon liinavaatteita brodeerattu kirjonta. Mulina puuvillasarjoissa (Finca), nauhat - silkki.

 • Tiheä kangas on aina hyvälaatuista;
 • Suuri ja ymmärrettävä värimaailma;
 • Järjestelyt lajitellaan kierteillä;
 • Aloittelijoille on monia asetuksia;
 • Yksityiskohtaiset ohjeet, joissa kuvataan kaikki saumat;
 • Edullinen.
 • Kaikissa sarjoissa ei ole helmiä;
 • Toistaiseksi ei ole liian runsaasti erilaisia ​​motiiveja.

Ukrainalainen yritys tekee settejä, joissa käytetään yksinkertaisinta tekniikan yhdistelmää: lasketaan ristiä ja helmiä. Sarjoissa on säikeitä Anchor tai Madeira, tšekkiläisiä helmiä sekä myös piirretty piirtoalusta.

 • Aina tiheä pohja, kätevä kirjonta ilman kehää;
 • Kirkas värimaailma;
 • Puuvillalanka ei repeä eikä irtoa;
 • Osa hihnasta puretaan väreillä ja kiinnitetään järjestäjään;
 • Edullinen hinta.
 • Paljon lankoja on yksinkertaisesti asetettu keloilla;
 • Kannen kuva ei aina vastaa sävyä viimeistellyn työn kanssa.

Mikä kirjontapakkaus ostaa

1. Aloittelijoille, jotka eivät ole valmiita suuria kuluja varten, "Snow White" ja "Golden Fleece" -yritykset sopivat.

2. Kokeneet taiteilijat, jotka jo työskentelevät suurien ja monimutkaisten kangasjulisteiden kanssa, haluavat sarjat Ankkurista.

3. Kauniit, mutta suhteellisen edulliset sarjat ristin kirjontaan löytyvät Dome-valikoimasta.

4. Kirjontaympäristön luominen on parasta käyttää värikylläisillä kierteillä varustettuja sarjoja - Vervaco tai DMC.

5. Ne, jotka haluavat kokeilla itseään koruompeleissa helmet, kannattaa katsoa "Rioliksen" sarjoja. Kun olet saanut kokemusta, voit siirtyä Butterflyin monimutkaisempaan kuvaan.

6. Yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen kirjonta sekateknologiassa aloittelijoille löytyy yritysten valikoimasta "Marya Artificiala" ja "Charity Mit".

7. Luo todella mielenkiintoista työtä useissa tekniikoissa ja samalla älä viitsi liikaa harrastustasi Panna-sarjoilla.

8. Sekoitustekniikan ylellisimmät maalaukset tarjoavat tuotemerkin Dimensions.

Ristipistopakkaukset: valitse oikein

Tähän mennessä kirjailtu ristiin pidetään suosittu, koska se voi helposti sisustaa Lähes aina Ristipistotyöt nautti suurta kysyntää, koska sitä voidaan käyttää koristella tahansa valmistajan tuotteita. Nykyaikaisten ominaisuuksien ja korkealaatuisten materiaalien saatavuuden ansiosta on mahdollista luoda todelliset mestariteokset. Ristin kirjontaan on erilaisia ​​laitteita, joiden ansiosta on mahdollista kokeilla kaikkia tämän taidemuodon vahvuuksia ja kykyjä. Laaja valikoima järjestelmiä hyvin erilaisen monimutkaisen käsityön tekemiseen on laajalti edustettuna. Järjestelmän nouto voi olla sekä alkuvaiheen mestari että asiantuntija, koska valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita. Kirjonnan valmiit mallit antavat sinulle mahdollisuuden luoda todellisia taideteoksia, erityisesti kuuluisien taiteilijoiden kuvia.

Ristipistopakkausten tyypit

Ristipistopäällyste on käsityö, joka houkuttelee hyvin monia, koska ei ole mahdollista vain ottaa vapaa-aikaa, vaan myös koristella talosi ja vaatteita kauniilla koristeilla. Aloittelijat ovat kiinnostuneita kysymyksestä siitä, mitä asetuksia on olemassa, koska heillä on jo valmiita järjestelmiä ja jopa noutaa mulinan lankoja. Kirjontavalikoimat voivat olla yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia.

Kirjontapaketeissa on kaikki mitä tarvitset työskennellessäsi, nimittäin:

 • Canvas, jossa kaavio;
 • Sopivasti valitut kierteet;
 • neula;
 • Ohjeet.

Jos päätät kirjontaa, niin etukäteen kannattaa ostaa valmiin sarjan, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset

Yksinkertainen kirjonta eroaa siitä, että setissä on jopa 10 väriä hammaslankaa, ja piirustus asetetaan vain keskelle kangasta. Tämä voi olla mielenkiintoinen lasten kirjonta, joka ei vaadi erityisiä tietoja ja taitoja.

Monimutkaisten sarjakuorien joukossa on runsaasti silmälasien sävyjä sekä useita kirjontatekniikoita, kuten esimerkiksi:

Sarjojen ero voidaan jäljittää ja merkkijonona. Esimerkiksi Venäjän tuotantosarjoissa voi olla puuvillalankoja kirjontaan tai villalangiin. On syytä kiinnittää huomiota, koska se riippuu pitkälti kirjontaprosessin monimutkaisuudesta ja lopputuloksesta.

Jokainen yritys omalla tavallaan lähestyy ohjelmien kehittämistä, joten valinta riippuu vain päälliköstä, joka kirjailee työt ja omat mieltymyksensä. Kun valitset sarjan, sinun on kiinnitettävä huomiota piiriin, joka on sisällä. Se voi olla mustavalkoinen tai väri, tämä on erittäin tärkeää, sillä jos kirjonta on useampia samanlaisia ​​sävyjä, niin noviisimestari voi olla hyvin helposti sekaisin niihin.

Mielenkiintoiset ristipistomallit

Ristipisto-kirjonta on aina ollut suurta kysyntää, koska on mahdollista luoda yksinkertaisesti ainutlaatuisia kuvia, jotka hämmästyttävät hienostuneisuutta ja ainutlaatuista tyyliä. Ristipistoihin on erikoisia sarjoja, joiden avulla on mahdollista oppia kirjonta paljon nopeammin ja helpommin. Jos haluat, voit ladata ilmaisia ​​kirjontaohjelmia Internetistä, mutta tämä vaihtoehto soveltuu kokeneemmille käsityöläisille.

Kaunis kuva, jossa kirjailtu maisema sopii täydellisesti huoneen sisätilaan

Kirjonta-ristipisto voi koristella erilaisia ​​tuotteita, erityisesti:

Kirjonta on yksinkertainen ja monimutkainen. Yksinkertainen järjestelmä voi olla osittainen, koska tällöin täytetään vain tietty kudosalue ja tässä tapauksessa kirjonta saadaan tilavuudeltaan. Tämä voi olla myös lasten kirjonta, koska on erittäin kätevää aloittaa kirjonta oppimisesta.

Kankaalle, joka on suunniteltu sille, joka voi olla väriä, ja kukin väri vastaa kirjontaan käytettyjä lankoja, käytetään melko suurta kysyntää. Ja myös piirustus voi olla mustavalkoinen merkityllä merkinnällä. Aloittelijoille on parasta valita mustat ja valkoiset mallit, koska ne saattavat sekoittua värikuviin, varsinkin jos sävyt ovat samankaltaisia. Kokeneemmat käsityöläiset voivat luoda kuvioita ompelemalla.

Mitkä ristipistopakkaukset ovat parempia: asiakasarviot

Ristillä kirjonta on suurta kysyntää, joten nyt ristin kirjontaan on tullut useita erilaisia ​​sarjoja. Suosituimmat brodeeraukset, jotka menevät koko kankaalle, koska on mahdollista luoda ainutlaatuisia alkuperäisiä maalauksia. Lisäksi kirjonta, jossa on painettu piirros, pidetään varsin suosittu ja tietyissä osissa järjestelmän mukaan on tarpeen luoda tilavuus.

Ristikon kirjontaasetukset ovat erilaisia:

 • Monimutkaisuuden taso;
 • Sovellettujen tekniikoiden ominaisuus;
 • Värien määrä.

Laitteen monimutkaisuus riippuu kirjontakäytännöstä, sillä yhdestä kuvasta on kytketty useita erilaisia ​​kirjontavaihtoehtoja. Kolmen tai useamman kirjonta-tekniikan yhdistäminen vaikeuttaa prosessia, mutta saat aikaan mielenkiintoisemman tuloksen. Lisäksi voidaan lisätä nauhat ja ranskalaiset solmut maalausten kirjontaan. Kirjonta monimutkaisuus vaikuttaa käytettyjen värien lukumäärään.

Aloittelijan neulomiehille paras vaihtoehto on yksinkertaiset mallit, jotka voidaan kirjailla helposti ja nopeasti

Myös useiden sävyjen sekoittaminen on mahdollista, mikä mahdollistaa yksinkertaisen ainutlaatuisen tuloksen. Aloittelijoille pieni piirros on hieno, koska sen avulla voit tutustua kirjontaan ristillä.

Lisää työn monimutkaisuutta ja kankaan suuruutta. Mitä isompi se on, sitä isompi risti. Kirjonnan luominen erittäin matalaa kangasta pidetään todellisimmaksi taiteeksi. Jotta piirustus näyttäisi erittäin hyvältä, kannattaa ottaa kankaalle Aida 14 tai 16.

Työn monimutkaisuus vaikuttaa kankaan väriin, joten on paljon vaikeampaa kirjoa mustalla kankaalla kuin valkoisella tai kermalla. Illalla ja yöllä valaistus voi olla melko huono, joten kirjonta mustalla kankaalla sinun on asennettava lisäksi lamppu pohjan kangasta. Aloittelijoille on hyvä käyttää valkoista kangasta, jossa on suuri kangas.

Jos haluat valita itsellesi kauniit ja modernit kirjontapaketit, kannattaa lukea suosittuja ostajia, jotka ovat jo hankkineet tämän yrityksen sarjoja.

Moderni kallis ristipistopakkaus

Sarjat kirjontaan - koko tarvittava asioita, joita ilman on lähes mahdotonta kuvitella kirjontaprosessia.

Kirjottaaksesi kaunista kuvaa sinun on varattava etukäteen kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut työhön

Kun luot kirjontaopettajan, tarvitset varmasti:

Kaikki tämä voi ostaa erikseen tai ostaa valmiita sarjoja. Nyt laajalti saatavilla kohtuuhintaan ja melko kalliita kirjontasarjoja varten. Hyvä taustakuvia on ominaista siitä, että niillä on parempaa laatua oleva kangas, hyvä lanka, ja myös kirjontaan käytetään erilaisia ​​koristeita.

Ristipistopakkausten kotimaiset ja ulkomaiset valmistajat

Joka vuosi, ristipisto kirjonta alkaa kasvaa suosiota ja merkitystä. Tämä on mielenkiintoinen ja erittäin mielenkiintoinen aktiviteetti, joka soveltuu ehdottomasti ikään. Nyt räätälöityjä kirjontavalmisteita ovat varsin suosittuja ja suosittuja.

Tähän mennessä suosittuja ovat kotimaisen ja ulkomaisen tuotannon kirjontapaketit

Ristipistomallien sarjat tarjoavat laajasti kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​valmistajia, erityisesti seuraavia:

Lisäksi on olemassa muita valmistajia kirjontakonsepteille, kuten Dome, Pinn, jotka tarjoavat ostajille korkealaatuisia tuotteita. Kirjontaan on monimutkaisia ​​ja helpompi sarjoja, joita lapset voivat helposti brodeeraa ilman paljon vaikeuksia.

Useat yritykset tuottavat ristipistopakkauksia, mutta Saksa, Tshekki ja Puola ovat johtava.

Monet ovat hämmästyneitä Louise Geltsin työssä, koska he kertovat kukkien ainutlaatuisesta ja hämmästyttävästä kauneudesta. Erittäin kauniit ja epätavalliset ulkoasut brodeeratut anemonit, kaunis kukkivat laventeli, ruusut ja tulppaanit. Tämä voi olla ihana lahja äidille.

Mitä ristipistopakkauksessa on: materiaaliominaisuudet

Niille, jotka nauttivat Ristipistotyöt on esiasetukset, jotka sisältävät kaiken oleellisen, jotka tarvitsevat aloittelijoille että kokeneille ompelijat.

Valmis kirjontapakkaus on melko käytännöllinen, sillä siinä on välittömästi kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut työhön

Voit ostaa valmiita sarjoja kirjontaan useissa verkkokaupoissa tai vain käsityökaupoissa, kuten esimerkiksi:

Lisäksi voit ostaa ristipistopakkauksia kohtuuhintaan kaupoissa kuten RTO, Ozone ja muut. Kun olet tarkistanut verkkokauppojen arvostelut, voit valita itsellesi mielenkiintoisimmat ja alkuperäiset kirjontaohjelmat.

Uudet ristipistopakkaukset

Nyt laajalti saatavilla ovat sekä perinteiset että täysin uudet kirjontapaketit, jotka yksinkertaisesti hämmästelevät monimuotoisuutensa ja hienostuneisuutensa ansiosta.

Laaja valikoima valmiita sarjoja ristipistopäällystykseen sallii:

 • Tuoda todellisuuteen ehdottomasti mitään luovaa suunnitelmaa;
 • Koristele talon itse tehtyyn sisustukseen;
 • Tee epätavallinen lahja.

Tähän mennessä myymälöissä myydään suuri määrä kirjontapaketteja, jotka on valittava omien mieltymyksiensä mukaan

Joukossa mielenkiintoisia ja uusia sarjoja ristipistolehti voidaan huomata ikoni "Seraphim", joka on erilainen täyteläisiä värejä. Brodeerattujen kankaiden satumaiset olennot näyttävät varsin kauniilta, kuten keiju, tontut. Tällaiset kuvat voivat tulla ihana ja epätavallinen lahja lapsille.

Ihanaa vain ihanaa syksyä, joka on täynnä erilaisia ​​värejä ja silmiinpistävää ainutlaatuisuuttaan. Lisäksi venäläisten mestareiden teoksissa eläimet olivat melko suosittuja motiiveja, erityisesti lumen, karhun ja susien ilmeet näyttävät hyvin alkuperäisiltä. Metsästäjät suosivat tällaisia ​​kuvia. Autonkuljettaja voi olla lahjaksi kirjaillulla Ferrari-logolla.

Kirjomme myös poliptiikkaa helmeillä, koska se näyttää hyvin kauniilta ja kuva näyttää varsin laajalta. Kuva "Bride" näyttää erittäin mielenkiintoiselta.

Ristipistopakkaukset (video)

Ristipisto nauttii suurta kysyntää, koska se on mielenkiintoinen ja jännittävä kokemus, joka auttaa rentoutumaan ja virittää positiivisella tavalla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 56 = 62