Astianpesukone valokuva

Sisäänrakennetut ja muut kuin sisäänrakennetut astianpesukoneet - mikä on ero?

Astianpesukoneen ostaminen on vakava asia, ja valinnassa valtavan määrän malleja, jotka sopivat kaikkiin haluttuihin parametreihin, ei ole niin yksinkertaista etenkin valmistautumattomalle ostajalle. Kaikki astianpesukoneet eroavat toisistaan ​​paitsi niiden mitoilta, myös mahdollisuuksista rakentaa huonekaluja, ja siksi ne ovat:

 • täysin upotettu,
 • osittain sisäänrakennettu ja
 • ei-sijoitettavissa.

Mikä ero on kaikkien näiden astianpesukoneiden välillä, jotka sinun on ymmärrettävä, ymmärtää, mitä heidän etunsa ja haasteensa ovat, ja tee vasta sitten päätelmä, joka sopii sinulle parhaiten.

Täysin varusteltu astianpesukone on keittiö, joka on asennettu keittiön sarjaan, koneen yläosa sulkee työtason ja samaan materiaaliin kuin huonekalu on ripustettu ovelle. Kun auton ovi suljetaan, ei kaikki voi ymmärtää, että astianpesukone on sen takana eikä tavallinen kaappi. Tämä on koko ero sisäänrakennetun ja sisäänrakennetun astianpesukoneen välillä. Tämäntyyppisten astianpesukoneen rakenneominaisuudet määrittävät sen edut:

 • keittiön kokonaisvaltainen ja moderni muotoilu;
 • koneen piilotettu järjestely tekee lapsille turvallisen;
 • Täysipestävät astianpesukoneet toimivat hieman hiljaisemmiksi kuin erilliset mallit, mutta mielestämme tämä on käyttäjien subjektiivinen mielipide, koska koneiden ilmoitettu melutaso on sama.

Täysin sopivan mallin puutteista voidaan huomata vain, että sitä ei voi laittaa mihinkään paikkaan keittiössä, vaan se täytyy välttämättä kirjata huonekaluihin. Ensinnäkin, koska sisäänrakennetulla tekniikalla ei ole koristeellisia sivupaneeleja, toiseksi, kun se ei peitä ovea julkisivulla, sitä ei voi kiinnittää auki tai auki. Siksi kysymys siitä, onko tällainen auto mahdollista asettaa erikseen, sanomme ei, se ei ole järkevää.

Lisätietoja! Samoilla ominaisuuksilla varustetut mallit ovat hieman kalliimpia kuin saman brändin autot.

Täysin varustetut astianpesukoneet voivat olla eri kokoisia:

 • 55х45х50 (WxDxH) cm ovat kompakteja malleja, joiden kapasiteetti on enintään 6 sarjaa;
 • 45х60х82 (WxDxH) cm - tämä on kapea malli, jonka kapasiteetti on jopa 11 sarjaa;
 • 60х60х82 (WxDxH) cm - tämä on täysikokoinen malli, jonka kapasiteetti on jopa 17 sarjaa.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä täysin varustetuista astianpesukoneista:

BOSCH SMV50E10RU - täysikokoinen astianpesukone Saksan kokoonpano ja kapasiteetti 13 erilaista ruokaa. Varustettu viidellä pesuohjelmalla on alustava huuhtelu. Täydellinen suoja vuotoilta, melutaso ei ylitä 48 dB. Mitat (LxSxH) ovat 60x55x82 cm. Keskimääräinen hinta on 50 tuhatta ruplaa.

BOSCH SPV 53M 20RU - kapea astianpesukone Saksalainen kokoonpano, jonka kapasiteetti on 9 sarjaa. Siinä, samoin kuin edellisessä mallissa, on rakennettu 5 pesuohjelmaa ja täydellistä vuotojen suojausta. Pesun loppupää määrää lattialla oleva säde. Melutaso on vain 46 dB. Mitat (LxSxK) - 45h57h82 cm. Erinomainen malli pienelle keittiölle 37 tuhatta ruplaa kohti.

Flavia CI 55 HAVANA - kompakti astianpesukone, joka on täysin integroitu huonekaluihin, kuormittaa 6 sarjaa. Siinä on 7 sisäänrakennettua ohjelmaa ja osittainen suoja vuotoja vastaan. Laseille on erityinen pidike. Mitat (LxSxH) ovat 55x50x45 cm. Keskimääräinen hinta on 20 tuhatta ruplaa.

Osittain sisäänrakennettu astianpesukone

Astianpesukoneen osittain sisäänrakennettu malli eroaa täysin integroidusta, sillä siinä on ohjauspaneeli ovessa. Paneelin alla ripustetaan keittiön tai keittiön väriin ja tyyliin sopiva koristeellinen paneeli. Jotkut ihmiset haluavat esitellä tyylikästä tekniikkaa näyttelyyn, osittain sisäänrakennettu astianpesukone on vain vaihtoehto, kun voit tarkasti sovittaa tekniikan huonekaluihin, mutta samanaikaisesti jättää näkyvä ovi.

Joillakin astianpesukoneilla on mahdollisuus osittaiseen upottamiseen johtuen siitä, että niiden yläosa peitetään helposti ylös ja suljetaan yläosaan työtasolla.

Osittain sisäänrakennettu astianpesukone voi myös olla:

 • täysikokoinen;
 • kapea
 • kompakti.

Esimerkkeinä annamme seuraavia malleja:

Siemens SN 55M540 - täysikokoinen astianpesukone 13 sarjaa varten, Saksa. Varustettu viidellä pesuohjelmalla. On esiohjelmoitu ohjelma. Vuotoista ja lapsista on saatavilla suoja. Melutaso - 46 dB, mitat (LxSxK) - 5,8 x 57,3 x 81,5 cm. Hinta on 48 tuhatta ruplaa.

Smeg PLA4525X - kapea astianpesukone Italian kokoonpano 10 sarjaa varten. Se on rakennettu 9 ohjelmaan, herkkien ruokien herkkä pesu. Kone on erittäin hiljainen, koska melutaso on vain 44 dB. Mitat (LxSxK) -45x57x82cm. On kuitenkin haittapuoli - veden virtaus on vain osittainen 81 tuhannen ruplan mallin keskimääräiseen hintaan.

BOSCH SKE52M55RU - kompakti astianpesukone Espanjan kokoonpanossa 6 sarjaa varten. Siinä on 5 sisäänrakennettua ohjelmaa. On olemassa suojaa lapsilta sekä kaikki tarvittavat toiminnot, kuten käynnistysviive, itsepuhdistuva suodatin, äänimerkki ja muut. Laitteen koko (WxDxH) on 60x50x45 cm, melutaso on 45 dB. Keskimääräinen hinta on 50 tuhatta ruplaa.

Integroituja astianpesukoneita kutsutaan myös itsenäisiksi. Niiden ominaisuus on se, että se voidaan sijoittaa mihin tahansa keittiössä kätevästi viestinnän näkökulmasta. Tämän tyyppisissä koneissa on etupuolella ja sivuilla koristepaneelit, ja yläosa on myös peitetty paneelilla.

Teknisten parametrien mukaan irralliset astianpesukoneet eivät ole huonompia eivätkä ole parempia kuin täysimittaiset astianpesukoneet. Tämän tai tämän mallin valinta perustuu siis astianpesukoneen ulkoiseen suorituskykyyn. Integroitumattomat astianpesukoneet soveltuvat parhaiten suurikokoiseen keittiöön, kun kone voidaan sijoittaa erikseen kaikista huonekaluista.

Lisätietoja! Ei-säädettävissä malleissa on runsaasti värivalikoita, joista voit valita tyylikkään ja houkuttelevan astianpesukoneen.

Nämä mallit sekä edelliset mallit ovat saatavilla kolmessa kategoriassa: kapea, täysikokoinen ja pieni. Lisäksi kaikki erilliset mallit voidaan jakaa kahteen ryhmään: lattia (kapea ja täysikokoinen) ja työpöytä (pieni). Annamme esimerkkejä useista malleista.

Bosch SMS 40D02 on täysikokoinen astianpesukone, jonka kapasiteetti on 12 sarjaa. Siinä on 4 pesumoodia, sekä täydellinen suoja vuotoja vastaan. Valitettavasti lapsilta suojautuminen on poissa. Melutaso on 48 dB. Malli toteutetaan klassisella valkoisella värillä. Sen mitat (WxDxH) - 60x60x85 cm. Budjetin malli maksaa keskimäärin 28 tuhatta ruplaa.

Siemens SR 26T897 - kapea astianpesukone, joka on suunniteltu 10 erilaista ruokaa. Pesutilat 6, mukaan lukien automaattinen ohjelma. Täydellistä suojaa vuotaa ja suojaa lapsilta. Ilmoitettu melutaso on vain 43 dB. Lisäohjelmalla on nopeutettu pesu sekä ohjelma "Hygiene Plus", joka soveltuu lasten ruokien pesuun. Sen mitat (WxDxH) - 45x60x85 cm. Keskimääräinen hinta on 48 tuhatta ruplaa.

Bosch SKS 50E11 on kompakti astianpesukone, joka on epätavallisen keltainen ja kapasiteetti on 6 sarjaa. Tässä mallissa on viisi pesutilaa ja osittainen suoja vuotoja vastaan. Auto on melko meluisa, melutaso on 52 dB. Tämän mallin mitat (LxSxH) 55x50x45 cm, jonka avulla voit laittaa sen pöytään. Hän voi sisustaa huoneen sisustuksen, mikä tekee siitä kirkkaita ja iloisia. Keskimääräinen hinta on 36 tuhatta ruplaa.

Yhteenvetona tarkastelemme jälleen kerran, että teknisissä parametreissä, luotettavuudessa ja mittoissa ei ole eroja sisäänrakennetun ja tavanomaisen astianpesukoneen välillä. Yksi eroaa toisesta ulkonäöstä ja ulkoisista rakenteellisista ominaisuuksista, esimerkiksi erityisten kiinnikkeiden läsnäolosta tai puuttumisesta ovessa olevan julkisivun ripustamiseen. Siksi mieluummin tietyn mallin, jota tarvitset perustuen keittiön suunnitteluun.

 • Jaa mielipiteesi - jätä kommentti

Pieni keittiö, jossa on astianpesukone

Kun viehättävä aromi tulee keittiöstä, kaikki perheenjäsenet pärjäävät herkullisen lautasen maulla. Mutta aterian jälkeen, kun vuoret näkyvät horisontissa, he jättävät huoneen samalla nopeudella ja jättävät "likaisen" työn emännän puoleen. Nykyään astianpesukoneiden uudet teknologiat tulevat kotiäidin avuksi. Useimmat vakiomallit on suunniteltu asennettaviksi tilavissa tiloissa, mutta pienen keittiön sisätiloissa on erinomaisia ​​vaihtoehtoja.

Astianpesukoneiden tyypit pienten keittiöiden osalta

Pienimmissä "Hruščovissa" löytyy myös astianpesukone. Teknologiaosaajien valmistajat eivät rajoitu yhteen vaihtoehtoon, vaan tarjoavat useita kompakteja ratkaisuja.

Astianpesukoneet ovat ihanteellisia kapealle keittiölle. Ne ovat erittäin pienikokoisia ja siksi ne voidaan sijoittaa mille tahansa vapaalle pinnalle (esimerkiksi jääkaapissa, työtasossa). Tällaisissa malleissa on 4-6 sarjaa ruokia ja ne on suunniteltu pienille 2-3 hengen perheille. Pöytätietokoneiden tärkein etu on alhainen virrankulutus ja erinomainen hyötysuhde.

Kapeat lattialaatat, joiden leveys on 45 cm, ovat erinomainen vaihtoehto täysikokoisille malleille, joiden leveys on 60 cm. Ne eivät ole alhaisempia kuin niiden tehokkuus, mutta ergonomian kannalta ne ovat paljon parempia kuin ne. Kapeiden koneiden tavallinen kapasiteetti on 9-10 erilaista astiaa; tämä on tarpeeksi 4 hengen perheille. Tutustu alla olevaan kuvaan arvioidaksesi tämän ratkaisun etuja.

Pienimmistä huoneista käytännöllisin ratkaisu on sisäänrakennettu astianpesukone. Erota täysin ja osittain sisäänrakennetut laitteet. Kuten nimestäkin ilmenee, täysin varustetut koneet ovat täysin peitetty julkisivuovilla. Ne sopivat saumattomasti mihin tahansa keittiön sisustukseen. Samaan aikaan ne piiloutuvat pöydän yläosaan, mikä mahdollistaa työn pinnan laajentamisen. Tämän vaihtoehdon ainoa haittapuoli on piilotettu ohjauspaneeli; tämä voi aiheuttaa jonkin haittaa käytön aikana.

Osittain sisäänrakennetut astianpesukoneet ovat myös peitetty HF: n julkisivujen takana, mutta etupaneeli pysyy näkyvissä. Jotta miellyttäisivät kaikkien ostajien maut ja tarpeet, valmistajat tarjoavat koneita, joissa on eri värisiä paneeleita. Näin ollen omistajilla on mahdollisuus valita huonekalujen väri.

Suositukset ovat kompakteja ratkaisuja

Astianpesukoneen käyttö tuo vain mielihyvää, on tarpeen siinä vaiheessa järjestelyn kapean keittiön tunnistaa sopivaan paikkaan ja kytketään oikein sen hänelle.

Asenna ensin astianpesukone pitäisi olla enintään 1,5 metrin päässä sisäänkäynnin viemäriverkkoon. Tällainen ehto on asetettu, useimmat valmistajat varmistaa pitkän aikavälin toimintaa viemärin soveltaa.

Toiseksi, se ei ole suositeltavaa asentaa laitteeseen lähellä liesi ja uuni. Kun viimeksi mainittu elin on lämmitetty ja siirtää lämpöä lähellä esineitä. Astianpesukoneen kuumentuessa voi vaikuttaa haitallisesti kestävyyteen elektroniikan sekä kumitiivisteet. Optimaalinen etäisyys auton / uuni kapea keittiö - 30-40 cm, tai yksi kapea kaapissa.

Kolmanneksi valmistajat suosittelevat kytke laite kylmän veden kanssa mahdollisesti liitetään vuorotellen kuumaa. Kylmä vesi on paljon puhtaampaa kuin kuuma, mikä tarkoittaa - on vähemmän tukkia putket ja suodattimet. Tässä tapauksessa on otettava huomioon, että laite kuluttaa enemmän tehoa, koska sillä on lisäksi pääjärjestelyä, veden lämmittämiseen haluttuun lämpötilaan.

Plussat ja miinukset Astianpesukoneen

Jos epäilet järkevyyttä hankinnan huipputekniikan apulainen keittiössä, se olisi "walk" on kaikki edut ja haitat astianpesukoneen ja ottaa toisen tarkastella kuvan nykyiset mallit.

- minimaalinen veden kulutus kuin silloin, kun käsi pesu;

- säästö pesuainetta;

- säästää henkilökohtaista aikaa, koska prosessi tapahtuu ilman osallistumista omistajat;

- mahdollisuus suorittaa tilassa tahansa;

- korkea laatu pesu.

- suhteellisen pitkä pesu ajan eri muotojen laite voi toimia 1,5-2,5 tuntia;

- tarvetta toimittaa viestintä;

- kyvyttömyys pestä alumiini, kide, puu, ja ei kuumuutta kestävä lasi;

astianpesukoneet

Valoisa huoneisto panoraamaikkunoilla - Osa 2: Kitchen

Hei kaikille vdolevschikam! Nyt vihdoin, näytän keittiö. Ei ole mikään salaisuus se ei ole tehnyt, ei yksinkertaisesti ole aikaa blogia, koska meidän täytyy elää elämisen.

Keittiö 9 m2, 3x3. Kyytiin keittiö pitkään. Tarkistetaan parikymmentä vaihtoehtoa. Ja kaikki on hyvin kallista. Minimaalinen hyväksyttävä suoritusmuodossa ilman 135.000r käsitelty alalla. Olen huomannut, että se on kallista.

Keittiö on. Pyrkiessään lapsi))

Päätin olla levätä laakereillamme ja vuoto jopa keittiö) Jotta paljon kaikesta ja välittömästi otgresti)))))))))))))) Ensinnäkin, löytää valokuvan ostohetkellä vuoden 2013 joulukuussa Ikkuna verho ja ruukut tuli.

No, joka päättyi meidän kauan odotettu peruskorjaus asunnon. Siitä me kävelimme 3 vuotta, koska molemmat tuli. Suurin osa minun kauan odotettu unelma oli loppuun, vihdoin keittiö, koska

Korjaus eliniän tai alaspäin hätävara keittiö)))

Taas kaikki hei. Se on pitkään ollut mitään uutta sijoittaa kaikki odotti loppuun sen max))). Aion varoittaa valokuva on monia, ja tekstin))), älä katso hermostunut))) -.

Keittiö 15 neliömetriä Kuten skandium, mutta se osoittautui, mitä tapahtui.

Hei, kaikki foorumin käyttäjät. Pitkästä aikaa ei kerrota kaikkia riita korjaukset eivät halua, koska se oli kaikki - sekä naurua ja kyyneleitä, ja jopa piirin piti ottaa yhteys korjaaja oli etsimässä rahaa ja.

Eklektinen 70 neliöitä, tai kirkas piste harmaalla taustalla. Kitchen.

Tervetuloa! Se oli aikaa jatkaa tarinaa asunnosta. Yhdistymisen jälkeen olohuoneen ja keittiö muodostuu tila, joka on jaettu vyöhykkeisiin: keittiö, ruokailuhuone, olohuone. Tänäänkin.

Tänään haluan näyttää keittiön. Keittiö 12,3 m2. Se ei ole suorassa, suorakulmainen. Rehellisesti keittiö - tämä on kaikkein suosikki paikka asunnossa. Tässä suhteessa hankintakustannukset teetä.

Ja hei taas)) Blogi muuttanut name hieman, koska keittiö on oma unelma. Alussa korjaustarkoituksia aviomies oli yrittänyt vaikuttaa kokoonpano keittiöön, mutta kun me olemme.

Valkoinen keittiö turkoosia karkkeja

Korjaukset valmiiksi reilu vuosi sitten. Kaksio ala on noin 70 neliömetriä. m, perheen 4-eh henkilöä. Kaksi lasta ja me)) huoneisto c remontoitu edelliset omistajat. Ja luultavasti, kuten.

 • ← edellinen
 • ensi →

Pro-mitoitettu

 • Jälleenmyyntiin. Alueen 82 neliömetriä

  Tärkeimmät informatsiyaEtot suunnitteluprojekti Studio Geometrium kehitetty omistajalle.

  Tämä nuori ja kunnianhimoinen pari oli niin paljon toiveita ja ajatuksia, jotka koskevat.

  Tervehdys, rakkaat lukijat! Tänään kertoa uusista toteuttaa.

  Tässä modernissa huoneistossa on minimalistinen muotoilu Uudessa Medvedkovo

  Kysymys ja vastaus

  työkokemusta

  Pidän tästä hankkeesta, koska se rikkoo tavanomaisista kaavoista. Yleensä jälkeen.

  Asunto perheen kolme ihmistä: vanhemmat ja aikuisten poika. [IMG.

  Tämä nuori ja kunnianhimoinen pari oli niin paljon toiveita ja ajatuksia, jotka koskevat.

  Asunnossa on 67 neliötä moderniin tyyliin LCD "Savelovsky City". Hanke toteutettiin.

  Tässä projektissa kuten muutkin, käytetty avoimen värikylläisiä ja tasainen.

  Tervehdys kaikille! Viime aikoina Internetissä huomasin juuri tällaisen kuvan ja.

  Ystävät, nyt haluamme esitellä teille työmme tulokset seuraavaan esinettä.

  Yhteenveto Tämän hankkeen suunnittelun studio Geometrium kehitetty.

  Valkoiset seinät laimennetaan sen kirkas, tyydyttyneitä.

  Hei, rakas foorumin osallistujat. Kysymys otsikossa, ja siksi välittömästi.

 • Ja hyvissä ajoin päivä taas kaikille, jotka tulivat käymään. Tänään haluan.

 • Hei rakas vdolevschiki! Kirjoitan tämän postauksen spodvig kysymys.

 • Hei, rakas osallistujille "vdolevke". Tänään aion antaa ulos vaikein minulle.

 • Pidän tästä hankkeesta, koska se rikkoo tavanomaisista kaavoista. Yleensä jälkeen.

 • Asunto perheen kolme ihmistä: vanhemmat ja aikuisten poika. [IMG.

 • Sisustus muoti ei ole yhtä ehdoton muuttuja ja vaatesuunnittelua, mutta myös herkkä.

 • Tämä nuori ja kunnianhimoinen pari oli niin paljon toiveita ja ajatuksia, jotka koskevat.

 • Hei Haluan näyttää teille uusi asunto. Tahansa talossa alkaa.

  näyttelyt

  • Apua uudelleen kopeekka pala näytelinja6
  • Tyyli: vanha mies. Osa 5.6
  • Äänieristys naapurit! Onko kukaan tehnyt todellisuudessa? Ja se toimii?2
  • Tyydymme keittiössä 🙂38
  • vinyyli laminaatti14
  • 2 + 1 = 3.93
  • Svet_laya huoneistossa. "Silmät ovat peloissaan, mutta kädet tekevät!". Sijoituspaikka.42
  • Talon Eve. Se ei ole valkoinen tupakeittiö88
  • Mitä öljyä hoitoon työtasot valita?5
  • Resepti satuja1

  Internetsivujen hallinnointi ei vastaa puheenvuoroja ja toimia sivuston käyttäjiä kaikkien sivujen sivuston, samoin kuin tarkkuus antamien tietojen heille.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  45 + = 50