Asuja uuden vuoden tytöille

Joulu mekot tyttöjen kaikenikäisille

Uudenvuoden yönä pikkutytöt muuttuvat suosikki satuhahmot: keijuja, prinsessoja, lumihiutaleet ja nuoret naiset. He rakastavat loma uzheza että he saavat mahdollisuuden pukeutua tyylikkäästi ja selkeästi. Äidit heille tässä tapauksessa - paras johtimet muodin ja tyylin. Siksi äitejä älä vialla oppia olemaan uudenvuoden mekko tytöille, riippuen iästä.

Joulu mekot tytöille 3-5 vuotta vanhoja, valokuvia

Paras vaihtoehto tässä iässä pukee täysin hame ja korsetti tai istuva päälle. Tällaisista pukea voi "sokea" kuva Lumikuningatar, prinsessa tai lumihiutaleet. Voit tehdä tämän, sinun täytyy vain katsoa täydentää lasten uudenvuoden liittyviä tarvikkeita. Kuvaus jossa perinteinen talvi valkoinen, sininen, sininen.

Tietenkin vanhemmat valittaessa mekko, etenee kustannussyistä ja käytännöllisyys. Pörröinen pukeutuminen on epätodennäköistä jossain muualla kulumista, paitsi uutena vuotena ja syntymäpäivä. Missä rationaalisesti valita pieni, tyylikäs pukeutuminen. Kunhan et valita klassinen musta väri, anna mekko on herkkä pastellivärejä. Jos tyttö alkaa protestoida, kertoa hänelle fabulous muodossa Coco Chanel ja että kaikkien aikuisten naisten muoti on vain sellainen pukeutumisen. Että pitäisi tehdä se, koska kaikki lapset rakastavat niin paljon olla kuten kaikissa aikuisilla.

Joulun mekko tyttö 6-9 vuotta Photo

Pörröinen hame mekko voidaan jättää tässä ikäryhmässä, mutta on "joku" tyttö voi halua. Paljon parempi olla itse - elinvoimainen ja vastustamaton kauneus! Siksi tavanomaiset talven sävyt voivat olla täysin tai jättää tai laimenna heille värikylläisiä, jottei muistuttavat "lumihiutale". Muuten, tulevana vuonna leimaa Fire Monkey, ja siksi punainen, keltainen, oranssi - juuri ne värit, että olisi tervehtivät vieraita.

Jos olet nuori nainen muodin ja väsynyt yksitoikkoisuus talvimaisema - paljaat oksat ikkunan ulkopuolella ja lumen peitossa kaduilla, on aika itse järjestää kesälakaksi! Mikä siis, että uusi vuosi nurkan takana? Pukeutumista hänen kaunis joulua leningit kirkkaan kukka tai trooppinen tulostaa. Pysyvät tyytyväisiä kaikkeen, mukaan lukien - Tuli Monkey.

Parhaat ideat uudenvuoden kuva tytöt 10-12 vuosi

Kun tytöt syöttää nuoruusiässä, ne pitävät itseään aikuisina ja riippumaton. Siksi ne yleensä pukeutua asianmukaisesti, ja kuunnella neuvoja vastahakoisesti. Selitä lapsellesi, että on liian avoin pääntie tai taaksepäin - nurin, mutta pituus mini - vain mitä tarvitset. Hame voi olla rehevä, mutta ei kauan. Vuodesta korsetit pukeutua hävitettävä - ne näyttävät joko karkeaa tai lapsellinen. Riittää päällä yläosassa pehmytkudoksen. Ommeltu paljetteja, helmiä, strassit tekevät uudenvuoden mekko tyttö loma, vaikka hänen tyylinsä on melko yksinkertainen.

Valikoima parhaita joulun mekot tytöille, valokuvia

Kuvagalleria: Valikoima parhaita joulun mekot tytöille, valokuvia

Joulu mekot tyttöjä ei liian vaikuttaa tapaan, mutta koska tärkeintä on heidän valintansa - se on luonnollinen kangas, ystävällisyys ja ikä. Mitä loistaa uudenvuodenaattona söpöläinen pullea ja melkein aikuinen nainen, nyt käsitellä järjestyksessä.

Joulu mekot pikkutytöt (3-5 vuotta): rehevä, teema ja puku

Tytöt tässä iässä elävät tarinoita. He yrittävät matkia suosikki satu sankarittaria, ja tässä tapauksessa vaatteita ei ole poikkeus. Prinsessa tavallisista tytöistä eroaa pörröinen mekko. Se voi olla pitkä, ja se voi olla bebidoll tyyliin.

Ja jos haluat houkutella onnea kotiisi, koko perhe voi pyntätä niin miellyttää emännän ensi vuonna - Tuli Monkey. Punainen ja kultainen joulu pukeutua juuri sopiva asetan juhlava tunnelma, ja symbolisoi väri symboloi tulevana vuonna.

Ikä 3-5 vuotta vain uudenvuoden naamiaiset. Lapsi on hieman vanhempi - ja et enää taivutella häntä käyttää mitään mekko uudenvuoden. Joten miksi ei järjestää todellinen karnevaali nyt, se ei ole vielä menetetty aika? Tallenna kuva peruselementti - mekko, ja sitten täydentää sitä kaikki tarvittavat. Vauva voi olla joitakin hauskoja eläimiä tai kuuluisa henkilö.

Enemmän värejä ja loistaa joulun mekkoja tytöille 6-9 vuotta

Jos lopetatte valintansa runsas pallo viitta, kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Sen pitäisi olla monikerroksinen, röyhelöitä ja tavallinen, kuvioita tai raitoja, jotka on saada ylellinen näyttää todellinen prinsessa. Värisävy mekko on parempi valita kevyt. Jos pörröinen mekko on liian kirkas ja houkutteleva, sen väri kiinnittää kaiken huomion itseensä.

Miniature, siisti pukeutuminen ihmeellisesti muuntaa tytön "pieni nainen". Tämä tyyli valittaa enemmän aikuisen tyttöä, jotka arvostavat ennen kaikkea oman sopivuuden kuin ulkoinen ympäristö puku. Ommeltu paljetteja, kuvioitu kangas, virtaava kangasta kompensoida helppo leikata ja kääntää näennäisen arkivaatteissaan juhla.

Tyyli Baby Doll korkealla vyötäröllä on myös hyvä vaihtoehto uudenvuoden. Jälleen kerran palaamme rehevän hameet, mutta lyhyempi. Ja yleensäkin "kukolnye9raquo; mekko näyttää ole niin mahtipontinen kuin prinsessa. Rohkea ja epätavallinen näyttää mekon mustalla värillä, söpö ja romanttinen - Pastellisävyin viattomia ja lempeä - valkoinen.

Joulu mekot "vzroslyh9raquo; tyttöjen (10-12 vuotta)

Nuoret tytöt tänä tulevat nuoruusiässä. Se on tärkeää miellyttää pojat, he haluavat näyttää vanhemmille ja sopivan ilmeen. Voit auttaa heitä tekemään, että valitsemalla oikea pukeutuminen uudenvuoden. Se ei saisi olla liian pitkä: Pysy pituus hameet polven tai jopa mini. "Zimnie9raquo; Värit näitä mekkoja on aina osuva: valkoinen, sininen, sininen - se on eräänlainen joulun klassikoista. Jos haluat nähdä pikkuinen erottui muusta valitsemalla kirkkaita värejä - fuksia, koralli, punainen.

© 2018 strana-sovetov.com "Maa neuvostojen"

Artikkeleita, käännöksiä, kuvia ja tavaramerkit kuuluvat niiden laatijoita ja omistajien. Osittainen uusintapainos materiaaleja tarvitaan dofollow hyperlinkki "Land of neuvostoliittolaiset." Kopiointi sivuston materiaalien Maa neuvostojen kokonaisuudessaan on kielletty.

Näiden ehtojen rikkominen voidaan pitää loukkauksena oikeudellisesti suojattuja immateriaalioikeuksia sekä oikeus saada tietoa.

Sivusto käyttää evästettä. Jatkamalla tämän sivuston selaamista, suostut evästeen käyttämisen. Sivukartta

Mekko uusivuosi 2018 tytöille

Uudenvuodenaatto on yksi rakastetuimpia lasten osapuolille. Siksi mekkoja uudenvuoden tytöille ansaitsevat erityistä huomiota ja huolellista valintaa. Valita asu loma vauva ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää. Erilaisia ​​malleja, tyylejä ja tyylillinen suuntauksia ovat yksinkertaisesti sekava.

Saavat valita mekkoja uudenvuoden muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä kokeneita stylistit, voit muuttaa lapsesi ja tehdä siitä kuvan todella upea.

Joulu mekot tytöille on omat ominaispiirteensä ja vivahteita. Tutkittuaan, ne voidaan määritellä seuraavasti:

 • valitessaan leningit välttämättä otettava huomioon luontumus tyttöjä. Tämä auttaa yhteisten osien valintaan liittyviä tyyli tuotteita, sillä ohut ja hoikka nuori edustajien käyvän puoli sopivat rehevä, runsas mekkoja. Tytöt on hieman pullea hahmo, näyttää hyvältä mekot A-linja muoto, jossa pystysuora aksentti;
 • Erityistä huomiota on suositeltavaa hyödyntää kangasta, joka on valmistettu tuote. On toivottavaa, että se oli luonnollinen, ekologisesti puhtaita ja miellyttävä kosketusta. Jos tuote on valmistettu keinotekoisia kankaita, on suositeltavaa kiinnittää huomiota saumat - ne eivät saa olla epämiellyttävä;
 • istuva mekko ennen ostamista on oltava. Tyttö on tunnettava se on helppoa, mukava ja helposti. Tuotteen pitäisi valittaa ei vain sinulle, mutta ennen kaikkea, lapsesi;
 • Uusi vuosi Dress tytöille tarvitsee lisätä asianmukaiset lisälaitteet. Ne auttavat parantamaan kuvan ja se on loogista päätellä sitä.

Valitessaan tyyli ja malli uudenvuoden mekko tytöille, on suositeltavaa ottaa huomioon hänen ikänsä. Klassinen versio on suosituin ja laajalle levinnyt. Jos pikkutyttö tarkoitetaan henkilöä valoisa ja epätavallinen, on mahdollista poimia hänen varusteet kehittyneempiä tyyliä.

Mekko tämä leikkaus on suosittu paitsi aikuisten naisten ja tyttöjen, mutta myös lapsilla. Tämä tyyli on ominaista korkea vyötärö ja virtaava hame mekkoja. Tällaiset mallit ovat sopivia vanhemmille tytöille, he korostavat sen hoikkuuden ja joustavuutta. Top verhoilu uudenvuoden mekko voidaan koristeltu helmiä, paljetteja, helmiä, höyheniä tai painettu tyylikäs tulostaa.

Joulumekot retro-tyyliin

Retro (ja "askel taaksepäin" käännös), on merkitystä aina. Hihat-lyhdyt sopivat täydellisesti juhlava asu, joka täydentää ja rikastuttaa sitä. Malleja kuten asuja löytyy paljon - kaikki riippuu lapsen iästä, mieltymykset ja luonnetta. Että merkki olisi otettava huomioon tässä asiassa. Hänen pitäisi olla sopusoinnussa yleisen juhlava muoti tytöt.

Asuja, joilla rehevä hameet ovat aina olleet suosittuja. Se on tässä mekko pikku tyttö näyttää prinsessa. Huomioi erityisesti pohjaan chic mekkoja. Useimmiten se on monikerroksinen, tämä luo vaikutelman keveydestä, ilmavuutta ja silmiesi edessä on kuva keijuja. Jos pohja on hyvin rehevä, se ei ole suositeltavaa, että ylin oli liian ylikuormitettu tarvikkeet muodossa helmiä, paljetteja ja strassit.

Oli väärinkäsitys, että uudenvuoden porukka tytöt on oltava valkoinen tai vaaleanpunainen väri kaikkine sävyjä. Kuten käytäntö on osoittanut, vaativat mekko täysin eri värejä. Kaikki riippuu valitusta mallista, haluttu kuva, tuotteen malli.

Älä menetä asemiaan kylmät värit - sininen, indigo, violetti. Vihreä antaa tunteen tuoreuden ja iloisuus. Kultainen ja hopeinen värit antavat vaikutelman loma ja juhla.

Ei suositella lopettaa valinta pimeimpänä värisävyjä, mykistetty juhlava tunne, joten asu arjen ja himmeä.

Pitkät mekot voidaan valita mielivaltaisesti, mieleisekseen. On tärkeää muistaa, että lapset ovat hyvin liikkuvia ja aktiivisia. Siksi ei ole suositeltavaa lopettaa valinta liian pitkä tai lyhyt mekko mallin, se voi tehdä liikkeen lapsen epämiellyttävä.

Huomaa, että tytöt täysin jalat istuvuus mekkoja polven tai sen alla.

Jos olosuhteet vaativat pitkää mekko lattialle tai vino lyhyt, ennen loman olisi selitettävä tyttö miten oikein käyttäytyä siinä.

Joulu mekot tytöille voidaan jakaa 3 ryhmään:

 • lyhyt leningit. Tämä mekko sopii tytöille, joiden muodokas jalat ja pehmentänyt kuva. Vaihtelu tämä mekko voidaan kutsua tuote, jonka pituus on paljon lyhyempi edessä kuin takana. Tämä niin sanottu "mekko junan";
 • keskimääräinen pituus leningit. Ne tavoittavat hieman alle polven, jolle on ominaista mukavuutta ja eleganssia;
 • pitkä mekkoja. Mekko lattialle aina näyttää komeasti tyylikäs ja majesteettinen. On kuitenkin syytä muistaa heitä epäkäytännöllistä.

Tehdä pieni tyttö näyttävät upeilta ja ainutlaatuinen, stylistit suositella noudattaa näitä valitessaan uudenvuoden mekko:

 • Uudenvuoden mekko valita lapsellesi pitäisi ilman kiirettä, jossa pakollista asentamista. Tyttö on tunnettava se on kodikas ja mukava. Siksi on suositeltavaa käsitellä haku juhla pukea etukäteen, eikä 2 päivän ajan, kunnes uudenvuoden;
 • Sitä olisi kuitenkin otettava huomioon lapsen mielipide, vaikka vauva on vielä melko pieni;
 • valitessaan grand mekko pitävät merkki ja psykologinen tyyppi lapsen. Levottomat valinnut mekon, jossa hän olisi mukava liikkua aktiivisesti, ja hiljaisempi persoonallisuuksia, "prinsessa", voit valita tyyli sifonki tai tylli;
 • myös pienessä ikäinen tyttö tarvitsee valinnalla pukeutua hänen vartalonsa. Tiheämpää ja pullea pikkutytöt pukeutuvat sopivaksi puolisuunnikkaan muotoinen, että korosti hauras hartiat ja tasapainottaa ne muiden kuvion.

Uudenvuodenaatto mekko edellyttää asianmukaisia ​​lisäyksiä ja tarvikkeet. Että he suorittavat tuli raskaaksi kuvan ja täydentää sitä.

Sillä uudenvuoden päivinä pukea on tärkeää valita oikea kengät. Lapsille ei suositella korkokengät. Siksi matalakorkoinen kengät tai avokkaat on juuri oikea. On tärkeää pohtia tyyliin mekko.

Valinnaiset lisävarusteet voivat toimia käsilaukun, huivi, hattu, jne Ei tule toimia periaatteella "mitä enemmän, sen parempi." Kaikkien tulee lukea harmonian ja maltillisesti.

Erityisen tärkeitä ovat koristeet. Jopa niin pieni ikä saavat käyttää näitä lisävarusteita, on toivottavaa, että ne eivät paina alas tavalla, ja olivat sopusoinnussa sen kanssa.

Kuvien jouluaiheisia tiedetä paljoakaan. Mieti yleisimpiä.

 • Angelok. Puhtautta ja viattomuutta koko kuva on koskettanut ja iloinen. Värin tämä mekko on parempi valita pastelli, pehmeät värit. Pari valoa ja ilmaa siipien kiinnitetty taakse tytöt, täydellinen kuva ja tehdä loogisia.
 • "Lumihiutaleet" puku. Classic ja variantti hyväksyttävää joulun pukea vauvoille. Puhtaus ja helppous selkeä kaiken ikäisiä, etenkin lapsuudessa. Muita leikata auttaa tekemään puku ja persoonallisuuden piirre.
 • "Tuhkimo" asu. Useimmiten tytöt valitsevat pukeutua sarjakuvahahmo, kun hän oli pallo. Pörröinen mekko, erityistä huomiota kiinnitetään kenkään.
 • Keiju. Poikkeuksetta kaikki tytöt tuntevat keijuja, prinsessoja: ainutlaatuinen, erityinen ja kaunis. Auttaa luomaan lapsesi tällä tavalla auttaa pörröinen mekko, tiara ja "taikasauvaa."
 • Toinen klassinen asu voidaan nimetä uudenvuoden Malvina. Asu sinisiä sävyjä, pitsi pikkuhousut, epätavallinen hiusten väri ja enemmän kiinnostunut silmät - pääkomponentit halutun kuvan.
 • Punahilkka. Sitäkin yhteistä se on tässä asussa. Sisustaminen ovat tässä tapauksessa korkki, esiliina, kori leivonnaisia ​​ja kauniit kengät.

Jos tyttö on edelleen hyvin pieni, on mahdollista löytää kätevä vaihtoehto muodossa puku gusenichka, perhonen, leppäkerttu, jne Tytöt 3 vuoden jälkeen jo haluavat näyttää kauniilta. Siksi äidit voivat pukea hänet mekko "Snowflake" tai "Prinsessa". On tärkeää kiinnittää erityistä huomiota mukavuutta ja viihtyisyyttä tuotteen.

Tässä iässä lapsi tulee henkilö on omat mieltymyksensä ja sympatioita. Tämä pätee erityisesti tytöille. He yrittävät matkia äiti, näyttää tyylikkäältä ja muodikas.

Siksi upea mekko sarjakuvahahmoja on unohdettu ja korvasi ne alkoivat rehevä ja tyylikäs asuja, joiden ansiosta nuori alkaa korostavat naisellisuutta. Lisäksi tavanomainen jo valkoinen ja vaaleanpunainen vauvan alkaa mieluummin muita värejä, elävämpiä: vihreä, sininen, oranssi, keltainen.

Teinityttö - nuori nainen, joka yrittää saada matkia aikuisia. Siksi uudenvuoden mekko sopii tällaisten lasten pukeutuvat kreikkalaiseen tyyliin - kaunis, nahka glitter ja paljetteja ylhäällä ja viistot hitaasti virtaavan hame, jotka tekevät luku tytöt hienostunut ja hyvin herkkä.

Uusi vuosi puolue lapsille - yksi elävä ja mieleenpainuva. Valita oikea asu, olet lapsesi syöksyt tunnelma juhla ja juhlia, antaa elävä ja ikimuistoinen tulevina vuosina muistoja onnellinen ja huoleton lapsuus.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

34 + = 43