Aubrieta cascade

Orbieta - kasvavat kukinnan cascades ja mattoja. Aubrieta istutus, viljely ja ylläpito (kuva)

Aubrieta (aubretsiya) - tai tyynymäinen hiipivästä monivuotinen kasvi perheen Cruciferae (kaali).

On 12 lajia suvun.

Tämä on suuri ikivihreä monivuotinen korkeus 20 cm, laajeneva verho 1 m halkaisijaltaan.

Joukossa groundcover, kukinnan keväällä, tämä on suosituin kasvi.

Lähtee Suikeat tai lopatkovidnye, tiheä pubescence.

Kukat chetyrehlepestkovye, 1-2 cm halkaisijaltaan, violetti, sininen, violetti, vaaleanpunainen-punainen väri (muodosta riippuen ja lajikkeet).

Se kukkii runsaasti ja jatkuvasti toukokuusta kesäkuun loppuun. Toinen kukinta alkaa syksyllä ja jatkuu pakkasta. Jos kukka varret kuihtuneet kukat säännöllisesti rajata, niin syksyllä Aubrieta kukkivat upeasti sekä keväällä.

Aubrieta hyvin kaunis kukinnan, mutta se ei menetä koristeellinen vaikutus, ja hänen jälkeensä, koska pörröinen vihreä "podushki9raquo; nämä kasvit myös näyttää hyvin omaperäinen.

Aubretsiyu istutetaan kukkapenkit. Aubrieta hyvä kivinen kukkuloita, ryhmässä istutuksia. Täydellinen keltainen Alyssum, valkoinen Iberis, Phlox subulate. Se muodostaa näyttäviä vesiputouksia kiviseinät.

Kasvatukseen ja istutukseen Aubrieta

Toistetaan Aubrieta siemenet, pistokkaat ja jako juurakoita.

Helposti levittävät siemeniä, jotka kylvetään pysyvä paikka alkukeväästä. Eteläosissa on mahdollista istuttamalla talvella. Tällaiset kasvit kukkivat toisena vuonna.

Siemenet ovat pieniä, joten ne yksinkertaisesti ympättiin valmis maaperään, ei prisypaya tai katteeksi ohut kerros hiekkaa. Voit peitä foliolla pari viikkoa.

Kylvö tapahtuu syksyllä tai keväällä.

Saada kukkivat Aubrieta vuonna kylvön, se on kasvanut kautta taimet.

Aubrieta istutus siemenet, taimet.

• Kylvetään helmikuun alussa matalaan astiaan pinnalla alustan.

• Top multaa hiekkaa.

• kulho viljelykasvien foliolla tai läpinäkyvä kannet.

• Ilmestyi versot määräajoin tuuletettu ja katsella, että hiekka oli jatkuvasti kostea, välttäen vetinen.

• Pienet taimet pidetään aurinkoisena ikkunassa.

• Kun vedät taimet kulhoon varovasti kaada hiekkaa.

• Kun regrowth kaksi todellista lähtee taimet sukeltaa.

• Jos tulevaisuudessa ne tulevat tungosta, ne voivat olla jälleen istumaan kahdeksanvuotiaana lehtiä. Seuraava muutos on jo auki maahan.

Grown taimi Aubrieta

Lohkottu kukinnan jälkeen oksia käytetään varrennuksessa. Istutetaan ensimmäisen kasvihuoneessa tai varjostus, jolla on kevyt maaperä, kohtalainen alustan kostutus. Päälle laatikko peitetty lasi tai kalvo. Väliajoin esitettiin, lauhteen poistamiseksi.

Variantteja substraatti juurtuminen:

• hiekkainen maa, johon on lisätty turvetta

• seos hiekan ja turpeen yhtä suurina määrinä.

Pysyvään juurtuneita pistokkaita määritetään elokuun lopussa. Välillä kasvit kestävät etäisyys noin viisitoista senttimetriä. Ennen kylmä sää heillä on aikaa asettua ja valmistautua talven. Harvinaisia ​​ja erityisen arvokas näytteitä on paras jättää kasvihuoneessa kevääseen.

Turvallisuuden varmistamiseksi kasvien oksastetun suositella niitä vuosittain. Tämä johtuu siitä, että iän Aubrieta tulee tunnelmallista ja vähemmän kestävät pakkasta. Nuoret myös tapauksia vakaampi ja hyvin lepotilaan.

Tämä menetelmä käyttää poikkeustapauksissa, koska menettely on hyvin tuskallista jako Aubrieta.

Aubrieta - vaatimaton kasvi. Kuitenkin hyvin valaistuissa tiloissa ja säännöllistä kastelua on paljon runsas kukinta. Varjossa pikku kukkia, versoja venyvät ja ohentaa.

Näin ollen aurinkoinen paikka valitaan Aubrieta. Liiallinen kosteus on haitallinen kasvi (voi aiheuttaa liiallista kasvua lehdet ja kukkivat niukka), joten kastelu vain kuivuuden aikana.

Edullisesti valo, hiekka, maa sisältää kalkkia. Kasvi vaatimaton laatu alustan, kasvaa hyvin pienen määrän maaperään.

Istutus Aubrieta in rako kivien väliin

Mieluummin irtomaata hengittävä, mutta ei kovin hedelmällistä, se ei kasva hapan savimailla.

Hän pitää silppuavaa hiekka noin 2-3 cm.

• kantoineen kanssa kuihtuneet kukat poistetaan säännöllisesti. Tämä tekniikka säilyttää koristekasveja ja edistää runsas syksyllä kukinnan.

• Kukinnan jälkeen, kasvi leikataan. Se stimuloi uusia versoja, ja tuottaa kaunis kompakti muoto pensas.

Aubrieta nuoret kasvit tarvitsevat säännöllistä kastelua ja kitkemistä. Ajan myötä tarve kitkeminen eliminoitu. Aubretsiya kasvaa tiheä matto, tukahduttaa rikkakasvit, yrittää murtaa sen pensaikot.

Kastelu suoritetaan kuivalla säällä tarvittaessa.

Syötetään keväällä ennen kukintaa ja leikkauksen jälkeen monimutkaisia ​​mineraali lannoitteita.

Aubrieta mielenkiintoinen piirre on, että loppuvuonna hän ei irtoa lehtensä. Niiden väri, sinertävä kesällä, muuttuu kirkkaan vihreä kylmässä. Jos talvi on liian ankara ja lumeton, pelastaa pensaita on parempi peittää ne kuivia lehtiä. Taimi enemmän talvi-hardy kuin aikuiset yksilöt suositellaan talvella suojaa.

Aubrieta verho näyttää hyvältä kevään jälkeen lumen sulamisen. Sen lehdet eivät ole jäätyneet tai syksyn ja kevään pakkaset.

Aubrieta lumen alla

Aubrieta hartialihaksen (Aubrieta deltoidea) pyytänyt Lehtien muoto. Kotoisin Aasiasta Minor ja Balkanilla. Lehdet ovat harmaa-vihreä väri, hartialihaksen muoto. Violetti tai lila kukkia muodostavat löysä harjalla kukinnot. Kesyjä Aubrieta olkavarren kanssa 1710. Se on kantaisä kaikkien viljeltyjen lajikkeiden.

Se muodostaa mukavan tallustella, täysin peitetty lila-sinisiä kukkia. Alhainen, noin 15 cm pitkä, matot, harmaan-vihreä, koska tiheä pubescence lehtiä, kukkia kattaa lukuisia. Kukinta runsas ja pitkä, 30-35 päivää. Kukinnan alkua toukokuussa.

Kulttuurin Aubrieta (Aubrieta x cultorum). Se tulee Aubrieta olkavarteen ja sisältää monia lajikkeita ja hybridi lomakkeita, jotka eroavat toisistaan ​​kukan väri, niiden koko, muoto ja Terry, värit lähtee. Pistokkaat root tällä lajilla on erittäin huono, on suositeltavaa siemeniä lisääntymiselle.

Aubrieta siro (Aubrieta gracilis). Matala up kymmenen senttimetriä - nujerrettu kasvin ohuella heikot oksat. Kukkia ja puoli senttimetriä halkaisijaltaan, lehdet jopa yhden senttimetrin pituisia Suikeat.

Columna Aubrieta (Aubrieta tuliköynnökset). Kasvien korkeus 10-12 cm. Lomake lähtee pitkulainen spatulate. Kukat ovat suuria halkaisijaltaan 4,5 cm.

• eri sekamuotojen.

Aubrieta kulttuuri on viljelty pitkään. Piti hänet laadut alkoi myöhään XIX vuosisadalla. Niille on ominaista vahva kehitys ja erilaisia ​​pieniä kukkia.

Moderni lajitelma Aubrieta hyvin monimuotoisia. On suuria-muodossa lajikkeiden kahden ja semi-double kukkia kirjava lehtiä. On suuri valikoima sopii kasvaa ruukuissa ja leikkokukat.

Kirjava muodostaa Aubrieta

• Blu King tumman sinisiä kukkia;

• Gloriosa pinkillä;

• Lääkäri Mules violetilla;

• Red Carpet punaisella;

• Unelma vaaleansinisellä.

Siemenet voi ostaa kaupasta. Myyvät yleensä sekoitus lajikkeita, mutta sen voi ostaa puhdasrotuinen siemeniä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Miten kasvaa siemenistä Aubrieta

Scenic rock garden, hiljainen kaista tai tavallisessa vuoteessa - kaikki tavanomaiset elementit puutarhan voi muuttua kuvallisia koostumuksiin kukka kirkkaan aallot, jonka nimi - Aubrieta.

Kauneus Aubrieta - monivuotinen groundcover, maahan ja jonka on suojattu rehevä ja valoisa matto. Näitä kauniita kukkia koristavat joka kolkassa puutarhaan, onko se alppipuutarhassa, tummennetut kävelytie tai tavallinen kukkapenkki. Jotta voidaan arvioida komeus Aubrieta on tarpeen luoda optimaaliset olosuhteet kasvulle ja kehitykselle.

Miten kasvaa siemenistä Aubrieta

Sijaintipaikan valintaan ja maanmuokkauksen siemenille

Ennen kuin aloitat istutus siemeniä, oikein valita sivuston tulevaisuutta kasvi. Noudattaa seuraavia sääntöjä:

 1. Aubrieta selviää huonosti happo, ja raskas savimaa. Reaktio maaperän, jossa kasvi on istutettu, neutraali (6,0-7,5rN).
 2. Valitse aurinkoinen paikka. Varjossa tai osittain varjossa kasvi ei kukinta eivätkä vedä pensaat.
 3. Sivuilta, poista kaikki rikkaruohot. Sitten kaivaa maaperään syvyyteen haarukoiden 10-15 cm. Tee maaperän lannoitetta, lisää tuhkaa, liitua tai kalkkia. Näin varmistetaan tulevaisuuden kukkia tarpeeksi kalsiumia.
 4. Ennen istutusta siemenet pyyhkäisemällä matala katteeksi joen hiekka tai sahanpuru, on kerrospaksuus 5cm. Kaudella, mulching prosessi toistettiin kolme kertaa.
 5. Aubrieta ei pidä vettyminen, joten maaperä valuta hyvin.
 6. Koska kukka matto kasvaa nopeasti, valitse istuttaa suuren tontin.

On parasta juurtua Aubrieta Rock Gardens.

Siemenet ovat tasainen ulkonäkö, pieni ja ruskea. Istutettu niitä avoimella alueella vasta toukokuun puolivälissä tai syys-lokakuun alussa, jolloin jopa pakkasta on vielä kaukana. Jos aiot istuttaa kukkia keväällä, viljely siemenet Aubrieta alkavat edetä helmikuussa. Siemenet proklovyvayutsya pitkään - 2-3 viikkoa. Taimet täytyy saada vahvempi ennen siirron maahan, joten taimet pidetään 1 kuukausi kotona.

Istutus siemenet Aubrieta menee mukaisesti seuraavia sääntöjä:

 1. Lämpötila siinä huoneessa, jossa siemen itää, pidettiin 18-21 ° C: ssa
 2. Siemenet tarkasti annosteltiin löysä maaperän kukkivat kasvit, jotka lisäävät ohut kerros hiekkaa. Maaperä on joskus korvattu vermikuliittia. Huom: ripottele siemenet päälle kentällä ei ole tarpeen, he tarvitsevat valoa itämistä.
 3. Maaperä kostutettiin sumuttamalla (ei kovin runsas).
 4. Peitetty polyeteenikalvo, joka poistetaan ulkonäkö bakteereita.
 5. Kuukautta myöhemmin, taimet istutetaan yksittäisissä ruukuissa ja siirtämällä auki maahan tehdään vasta perusteellisen lämmetä maaperään.

Huomaa: Aubrieta ensimmäisenä vuotena purkaminen siementen tai taimien ei kukkia.

Julia Petrychenko asiantuntija

 1. Proryhlit maaperä, kostuta, kylvää siemenet sängyt (älä sekoita vastakuoriutuneita Aubrieta ituja rikkakasvit).
 2. Pintamaan multaa hiekkaa.
 3. Kaada varovasti (vain ripottele hieman parempi).

Siemenet istutetaan syksyllä, ainoa itää ensi keväänä.

Taimien avoimella alueella

Siemenet ovat itäneet, sinun täytyy nyt osata oikein pidettäviksi Aubrieta taimien istutusta ja hoitoa.

 1. Ruukut taimet pantiin veteen ja odota kunnes vedenpinnan on ilmakuplia. Upottamista veteen helpottaa katkaisua maan seinistä potin ja suojaa kasvintuhoojien aiheuttamaa.
 2. Kaivaa kuoppiin taimi juurenpituusindeksi, välinen etäisyys yksittäisten ituja - vähintään 5 cm leveä kuoppien kahdesti maaperän taimi paakku .. Tämä sääntö pätee Ulkoalueiden, koska Aubrieta täydellisesti kasvaa ja kapeissa rakoja kivien välistä rock garden, ja halkeamia vaiheet.
 3. Ripottele hiekka maaperä ympärillä pensas, ja sitten runsaasti kaataa kastelukannu.

kastelu

Aubrieta tarvitsee kastelu on harvoin, vain hyvin kuuma sää ja kuivaus ylemmän maakerroksen. Lauhkeilla vain nuoret kasvit tarvitsevat säännöllistä kastelua. Liiallisen kosteuden saanti tukee root rot tai koko voima laitoksen menee kasvuun lehdet ja kukinnan ei. Kasteluveden lisätään natriumtriasetoksiboorihydridiä humate, joka edistää kasvua juuristo ja holkin koko.

Lannoittaa kasveja huolellisesti vuodesta Aubrieta herkkä liikaa ravinteita. Lannoitus mineraali lannoitteiden tehdään kahdesti kaudessa ensimmäistä kertaa keväällä, ennen muodostumista silmuja, ja sitten kesällä, kun leikkaus.

Niin kauan kuin kaksi paria kasvien näyttää lehdet, lannoitteita ei anneta.

Ensimmäinen aalto Aubrieta kukinnan kestää noin 4-7 viikkoa. Saada toinen kukinnan kauden aikana, kasvillisuus matto perusteellisesti karsittiin. Varret kuihtuneet kasvit leikataan pois juuresta, maa multaa ja hedelmöittää. Syksyllä karsiminen ei tehdä, jottei heikentää kasvin. Jos jousi on vahingoittunut lehdet kasvit - ne poistetaan.

Ajan pensaat kasvavat heikko, degeneroitunut ja tulleet vaativammiksi ehtoja kuin taimien. Siksi yksi tärkeimmistä säännöistä hoidon Aubrieta on yksivuotinen kasvi pistokkaita.

Kuten pistokkaat Aubrieta valittu versoja, älä kanna kukkia. Ne on leikattu keväällä, toukokuussa ja sijoitettiin kasvihuoneeseen, jossa pistokkaat käytetään tonkia hiekka-turvealustaan. Optimaalinen etäisyys taimet -. Pistokkaat 10-15 cm juuret istutetaan maahan lopussa kesän - alkusyksystä.

Jos on pienintäkään epäilystä siitä, että leikkaukset eivät selviä talven kedolla, voit laittaa ne elinsiirrot kasvihuonekaasujen kevääseen. Sen sijaan, taimet ja siemenet oksastettujen Aubrieta kukkivat ensi kaudella.

Erityistä varovaisuutta talvella kasvi ei tarvita. Aubrieta sietää pieniä ja keskisuuria pakkaset, mutta suojella kasvien juurien jäätymiseltä ennen pakkasta matto Aubrieta kattaa sylillinen kuivia lehtiä.

Yleisin ja vaarallinen sairaus Aubrieta - hometta. Tässä sairaudessa, lehdet ja varret kasveja kattaa ruskehtavaa plakin jälkeen muodonmuutos tapahtuu. Jos et aloita hoito ensimmäiset merkit taudista, tauti tuhoaa kaikki kasvit. Torjumiseksi härmän käyttää vesipitoista kolloidista rikkiä, joka ruiskutetaan tartunnan pensaat. Tällä laaja tappiot ne kokonaan karsia pensaita. Nähdä, miltä se näyttää härmän taudinaiheuttaja, katso kuvat sivuilla kasvitautien.

Toinen vihollinen Aubrieta - tämä kirva. Koska laitos lepotilaan yhdessä lehtiä, tuholaisten munia jätetään usein kasvi. Käyttämällä hyönteismyrkkyjä ja muita myrkyllisiä aineita vastaan ​​kirvat sallittu vain viimeisenä keinona ja huolella. Torjumiseksi kirvoja käytetään nokkosen infuusiona. Suositeltu hyvin lannoittaa maaperää ennen kylvöä siemeniä ennaltaehkäisevästi ja älä unohda multaa sitä.

Keskuudessa puutarhurit erityistä rakkautta ovat seuraavat luokat:

Jos siemeniin ostettu myymälässä, istutus ja hoito Aubrieta, kuvan väri ja muut yksityiskohdat löytyvät pussit.

Aubrieta henkilökohtaisesti kasvaa siemenestä ei ole liian vaikeaa. Tärkeintä noudattamaan perussääntöjä sen viljely ja kiitollisuutta tämä ihana kasvi leviää sen kirkkaan matot kaunein kulmat puutarhan.

Ja olet liian fani Aubrieta? Jaa kokemuksesi kommentteja, ja samalla hyödyllisiä salaisuuksia kukkien kasvatus muista puutarhureita.

Suosittu lajikkeita Aubrieta ja salaisuuksia sen viljely

Aubrieta (lat Aubrieta.) - alkuperäinen varhaisen kukkiva kasvi perheen Cruciferae (lat Brassicaceae.). Sitä kutsutaan myös suupaltti. Luonnonvaraisten kasvien suvun ovat levinneet laajalti Etelä-Euroopassa ja Lähi-idässä, koriste tyypit ovat hyvin suosittuja kaikkialla Euroopassa. Nimi suvun nimettiin ranskalaisen taiteilijan Claude Obrie joka havainnollistaa tieteellisiä Kasvitieteen. Tämä kasvi on epätavallinen sen lehtinä kirkas pörröinen matto kukkia.

Aubrieta - suvun monivuotinen rhizomatous nurmi perään kasvi. Luonnossa elää joen ja kiviä. Kyykky pensaat korkeus 10-30 cm leveä kasvaa jopa 90 cm. Juuristo pinta, on kuituinen. Varret haarautunut, toisiinsa muodostaen tiheän matto. Lehdet ovat pieniä, soikea, lyhyt nöyhtä järjestetty vuorotellen. Niiden koko reuna tai sahalaitainen, väri kirkkaan vihreä, harmaa-vihreä tai kirjava.

Aubrieta kukkia neljä terälehtiä, joiden halkaisija on noin 1 cm, kerätään pieni löysä kukinto ovat violetti, sininen, karmiininpunainen, vaaleanpunainen tai valkoisia kukkia voi olla yksinkertainen muodoltaan osittain kaksinkertainen ja Terry. Hedelmiä muodossa ruskean siemen pod pitkulainen.

Kukinta runsas ja pitkä, huhtikuusta toukokuuhun, mahdollisuutta toinen aalto syksyllä.

Suosituin laji ja lajikkeita

Historia Aubrieta kasvatusta kulttuuri on hyvin vanha. Nytkin, joissakin puutarhoissa vielä joitakin vanhoja lajikkeita, jotka on jalostettu myöhään XIX vuosisadalla. Nämä lajikkeet eroavat ampua kehittämiseen, kaunis muoto matto, tiheään peitetty pieniä kukkia. Esimerkiksi erilaisia ​​kulttuuri Aubrieta - Tauricola (käynnistetty vuonna 1899) kauniita laventelin kukkia.

lukuisia lajikkeita Aubrieta kulttuurinen (Aubrieta x cultorum Bergmans) - on erilaisia ​​hybridi muodoissa, jotka eroavat värin ja muodon kukkien terälehtiä. Jotkut lajikkeet kukkivat suuret, joskus jopa kaksin- tai osittain kaksinkertainen kukkia, jossa siementen lisääminen säilyttää lajikkeisiin laatua. Kasvatetaan lajikkeiden varren korkeus mahdollistaen Aubrieta kasvatetaan ruukuissa tai leikkokukkia. Pensaat kukkivat noin 40 vuorokautta, toukokuusta lähtien. laajalle levinnyt:

 • Grade Argenteo-kirjavia ( 'Argenteo-variegata) edustaa kirkkaan punaiset kukat, lehdet terävät valkoinen reunus ja pienet täplät.
 • Grinkort Purpl (Greencourt Purple ') - sinertävän violetit kukat kaksinkertainen terälehtiä.
 • Punainen Keskeyd (Red Cascade ') - kirkkaan punaiset kukat löyhästi riippuvan varret näyttää hyvältä kivimuuri.
 • Dr. Myulz (Doctor muulia) - suosittu lajike hämmästyttävän kukkia tumman sininen ja violetti sävyjä.
 • Joey ( 'Joy') - kaunis kaksinkertainen terälehtiä, herkkä vaaleanpunainen ja violetti sävyjä.

Aubrieta olkavarren (Aubrieta deltoidea) on kotoisin Vähä-Aasiasta ja Balkanilla. Hän ilmestyi kulttuuriin enemmän vuonna 1710. Se kukkii toukokuusta 30-35 päivää. Tämä laji on kantaisä kaikkien hybridit ja lajikkeet. Tärkein ero - selvästi leikellään lehdet ja kukallinen kukinnot. suosittuja lajikkeita

 • Royal Violet kirkkaan punaiset kukat,
 • Bessinghem Pink kaksinkertainen terälehdet pehmeä vaaleanpunainen väri,
 • Red Carpet tummanpunainen kukkia, luomalla yhdessä täplikäs lehtineen jatkuva kansi.

Aubrieta tyylikäs (Aubrieta gracilis) - yksi kauneimmista näkemykset. Varret ovat heikkoja eivätkä ylitä 10 cm, muodostavat jatkuvan kansi. Kokonaiset lehdet ovat pitkulaisia. Kukat ovat suurempia kuin 2 cm. Hyvin viehättävä lajike Kittie Blue.

Aubrieta kroatskaya (Aubrieta Croatica) on munamaisia ​​ja rhombic lehtiä. Kukka varret sijaitsevat lehtiä tasolla.

Aubrieta lasku ja ylläpito ei vaadi erityisiä ehtoja. Keskellä leveysasteilla kasvavat paremmin auringossa, mutta se voi kasvaa pieni penumbra. Se suosii kevyt maaperä, hyvä kosteutta läpäisevä, muuttuvan happamuuden riittävän hedelmällinen, jotka sisältävät kalsiumia, ei siedä raskas savea. Aubrieta kasvaa omassa puutarhassa, sinun täytyy valita sivuston istutus, joka sijaitsee kukkulalla, estää sen uppoamisen.

Tämä on melko vaatimaton kasvi tarvitsee kohtalainen kastelua, rikkakasvien irtoaminen maaperä, säännölliset lannoitteita lannoitteita ja vuodevaatteet hiekkaa juurille. Ilman kosteus kuivuuden aikana pensaita, hukkuisi, vaan menettävät kauneutta. Jälkeen musertava Aubrieta pitäisi leikata juuresta, ja sitten alkaa aktiivista kasvua uusia versoja, ja syksyllä kasvin koristella puutarha vihreä nuoret lehdet ja voi jopa kukinta jälleen.

Aubrieta - ikivihreä kylmä pelottomuus kasvin menee lumen alta lehtiä ja helposti sietää vähän kylmä. Tässä tapauksessa vaikka lehdet säilyttävät vihreän värin. Lisäeristys tarvitaan, jos lämpötila laskee liian alas tai talvi on lumeton. Lisäksi se on parempi eristää taimien ensimmäisenä lepotilasta.

Kasvit lisääntyvät kasvullisesti (pistokkaat), ja siemenet.

Lisääntyminen Aubrieta pistokkaat tuotetaan kesä- tai heinäkuussa, istutus juurtuminen kasvihuoneissa kalvon alle turve-hiekka seosta. Ituja istutettu elokuussa ja kastellaan kunnes ne juurtuvat.

Jalostukseen pensas kukinnan jälkeen voidaan erottaa ja laittaa uusia sivustoja käyttää myös pistokkaita. Koska Aubrieta kasvaa nopeasti, välinen etäisyys taimet olevan noin 20 cm. Autumn istutus pistokkaita tai osia hoikin toivottuja taimiaineiston selviää huonompi.

Kun kasvanut kylvönne Aubrieta tuottaa keväällä tai myöhään syksyllä, kun pysyvä paikka auki maahan, kasvit tulevat vain kukkivat seuraavana vuonna. Maaperä ennen kylvöä on puhdistettava rikkakasvien ja löysää laskeutumisen jälkeen varovasti kastellaan. Koska taimet siirretään pick huono, Aubrieta harvoin kasvanut kautta taimet.

Aubrieta kohteena hometta. Kun vaalea pinnoite varret ja lehdet tulee välittömästi käsitellä niitä erityisiä valmisteluja. Yhteinen ja tehokas tapa valvoa myös poistamista ja hävittämistä vaurioituneet osat.

Useimmiten Aubrieta tuholainen on kirva, joka voi johtaa ryppyinen lehtiä ja kuivunut versoja. Tuhoamisesta kirvoja kasvi ruiskutettiin nokkosta tai hyönteismyrkkyjä.

Käyttö maiseman suunnittelu

Tärkein etu käyttää Aubrieta maiseman suunnittelu on sen omaisuus säilyttää vihreä väri lähtee talvella. Keväällä, kun muut värit eivät edelleenkään ole tyytyväisiä niiden kauneuden, Aubrieta lehdet näyttävät erittäin houkutteleva ja virkistävä sivuston. Tämä viehättävä monivuotinen maa kattaa tukimuurit, portaat jatkuva värikäs matto. Todella arvostaa kyky kasvaa kallioinen maasto.

Aubrieta käytetään usein al'pinariyev laite, kääntyessään, rokariev, kappaleet ja pystysuora asetelmia laittaa rinteillä. Hän näyttää orgaanisesti keskuudessa koristekivet.

Kaverit kasvit voivat olla samoja terrestris (keltainen kallio allisum, spurge, saponaria) ja alimitoitettu kääpiö parrakas iirikset. Aubrieta on kukkapenkki istutettu etualalla: vuosina kukinnan, se luo valoisa rajalla kukkapenkkien ja muun ajan - täydellinen reunus varten kukkapenkkien muita värejä.

Nurminadan (Latin Festuca.) - aivan erilaisia ​​tyyppejä ja jokapaikan (paitsi tropiikissa) suvun kuitenkaan Gramineae (Latin Poaceae.). . edelleen

Kielo (lat. Convallaria) kuuluu perheeseen Parsa. Tällä hetkellä tämä suvun pidetään ainoana edustajana Monotype. edelleen

Clayton (Claytonia lat.) Tai Clayton - suvun kukkivien kasvien perheen montiaceae (Latin montiaceae.). Aiemmin pidettiin osana. edelleen

Geliantemum (Latin Helianthemum.) - suvun kukkivien kasvien heimoon kuuluvien päivännoutokasvit (Latin päivännoutokasvit.). Vaihtoehtoinen nimi suvun -. edelleen

Delosperma (Latin Delosperma.) - suvun meheviä merkillistä vuolaasti kukkivat kasvit perheen tai Aizoaceae Aizoonovye (Latin Aizoaceae.) P. edelleen

Bryozoans (lat. Haarikot) on suvun kasveja perheen kynsi. Nimi on käännetty latinaksi "ruokaa" kuin ennen. edelleen

Acantholimon (Latin acantholimon.) - eräänlainen groundcover kuuluvien laitosten perheeseen lyijykukkakasvit (Latin lyijykukkakasvit.) Nimi Kreikan etymologia, «acanthos» -. edelleen

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

81 + = 85