autokatos grilli

Katos polykarbonaatti grilli

Saapuminen lämmin kaupunkien kadut ovat tyhjiä - kaupunkilaiset mene niiden esikaupunkialueilla. Nyt voit istua ulkona, hemmottele itseäsi kebab olutta, ja illalla juoda teetä kakkuja viihtyisässä puutarhassa. Vieläkin enemmän mukavuutta ja harmoniaa alueella lisää emotionaalista uuni grilli ja kesäkeittiö emäntä. Tällainen kesäloma, jossa on pöytä, penkit ja keittoalueen tuo paljon mukavia hetkiä ja nauttia vieraat ja ystävät perheen.

Katos grilli polykarbonaattia.

Jotta kauan odotettu perhejuhliin ja sosiaalisia tapahtumia ei varjostivat huono sää, paras ratkaisu olisi rakentaa taitavan valon ja kaunis katos yli grilli. Riippuen valitusta materiaalista grilli suojista voi vaihdella kaikkein yksinkertainen: harjakaton pylväisiin monimutkaisiin monimutkaisia ​​kuvioita, joita ihaillut ja vieraat ja naapurit. Uuni kesäkeittiö alle katos kestää paljon kauemmin ja ei onnistu, koska epäsuotuisista sääoloista vaikutuksia.

Tyypillisesti kesäkeittiö sijaitsee lähellä talon, emäntä ei ollut koko ajan juosta jääkaappiin koko sivustossa. Siksi katos, riippuen sijainnista uunin voidaan tehdä suoraan kiinnitetty talon tai kaappiin. Riippuen arkkitehtuuria talon ja ympäröivän maiseman vaihtelee materiaalia kattotiiliä. Suuri valikoima esitellään nykypäivän markkinoilla rakennusmateriaalien katemateriaalien: metalli, aaltopahvi ja tietenkin, valo, muovi, kaunis polykarbonaattia.

Katos polykarbonaattia, niiden ulkonäkö, kevyt ja tyylikäs värjätty tai katon, alkuperäisen mallin ei vertailla suorituskykyä ja koriste ominaisuudet muiden materiaalien kanssa. Koska suuri valikoima värejä, sävyjä ja eriasteisia valonläpäisyn se säästää paitsi sade vaan myös paahtavan keskipäivän aurinko.

Usein uuni grilli ja katos päälle asetettu kulmassa aitaa, tuulen suojaa.

Johtuen siitä, että keitettäessä savu on edelleen uunista kuuluvat katos materiaalin väri on parempi ottaa värjätty tai. Talvella autokatos, voit jättää huolehtimatta, että sen kanssa jotain tapahtuu, ei lunta eikä tuulta tai alhaisissa lämpötiloissa ei ole haitallinen vaikutus tämän ainutlaatuisen muovia.

Noki on tuskin havaittava värilliselle muovia.

Huoneessa on katos grilli

 • Kesäkeittiö eroaa muista lomakohteisiin läsnäolo uuniin. Noin uunin välttämättä tallenneta hiilen ja polttopuun. Uunissa on savupiippu. Katos grilli on suojeltava uuniin ja polttoaineen jättäen savun mennä ulos vapaasti. Tämä voidaan saavuttaa, koska käsittelyn helppouden ja katkaisun helppous materiaalia. Katos on rakennettu ympärille uuniin ja sisällä polykarbonaatti leikkautuu hormilohkon.

Liesi ja polttopuut ovat suojassa säältä.

 • Ei tietenkään aina, mutta kun sitä käytetään, esimerkiksi koivun puuhella kipinöitä. Siksi on parempi ja turvallisempi jättää suunnittelusta puuelementeillä: tukee, häkki. Metallirunko paremmin selviytymään, jonka tehtävänä on suojella uunin. Taitavasti modernin ruosteenestoaineet metallirunko seisomaan 50 vuoden menettämättä niiden ulkonäköä. Jos kaikki saman valitset puu, niin se on käsiteltävä palonestoaineita.

Metallirunko on turvallisempi.

Metalli runko uunin koostuu pilareita, palkkeja, tukee sitova, ristikot tai kaaria riippuen kuormituksesta tai muista työkappaleen muodon mukaan katon. Hyvin suosittuja ovat kaarevat katokset. Ne voidaan helposti valmistaa, jos saatavilla siellä Bender. Kaikki Mallit - valokaari voidaan taivuttaa yksi. Jos suunnittelet suuri katos, mutta alueelle on tunnusomaista lumiset talvet parempi kokki tilalla. Ne ovat vahvempia ja kovempia solmio runko ja katto eivät pelkää mitään kuormitusta.

Katon valintaan ylitys muodossa, on syytä harkita monia tekijöitä - polykarbonaatti paksuus: hyvä mutka paksuisista jopa 8 mm, tuuli- ja lumikuorma. Katto pitäisi olla hyvä rinne lumi liukuu alas sen talvella, ja vesi ei pysähdy kesällä. Koska markiisi seisoo uuni hyvin, pääty katos näyttää kansalliseen tyyliin.

Harjakatolla turvaan.

 • Polykarbonaatti on kiinnitetty kehykseen ruuveilla tai erityisiä thermowasher. Ruuvinrei'illä on porattava hieman suurempi halkaisija kuin kiinnikkeet. Muuten polykarbonaatti voi kutistua hieman talven murtua ja istuimen kiinnikkeet.

Vahvistamisesta thermowasher.

 • Rakenteen väliin ja Polykarbonaattikerroksen on olemassa kumia tai silikonia.
 • Polykarbonaattilevyt on liitetty toisiinsa yhteyden profiileja, ja avoimet päät suljetun profiilin tai mekaaninen rei'itetty alumiini nauha. Harjakatoissa yläpäät on suljettu ilmatiiviisti, pohja on voitava kosteudelle ulosvirtaus. Levyt asennuksen aikana tulisi sijoittaa siten, että vesi ei pysy kosketuksissa sisä- ja virtasi ulos. Komponenttien kokoonpano polykarbonaatti katto.

  Sinun täytyy valmistautua etukäteen savupiipun aukkoon. Polykarbonaatti paksuus 4-10 mm, leikataan terävällä veitsellä. Pelkkä savuhormin olisi rakennettava komposiittimateriaalien, valinnaisesti vuorattu tiili ulkopuolella. Tehostamalla 5-10 cm tiilistä putki on metallia portti. Top gate tarpeen saada alle uritetun osan polykarbonaatti (polykarbonaatti arkin kokoonpanon aikana kulunut päälle putki). Liitos voidellaan tahansa silikonitiiviste.

  Autokatos grilli koristeltu wrought.

  On muitakin vaihtoehtoja rakentamiseen rakennuksista esikaupunkialueella. Helpoin vaihtoehto - on asentaa katos vieressä liesi. Tällöin uuni pysyy auki, ja vieraat sijaitsevat alle katos. Haittapuolena ylitys - uuni on ajaa sateessa, mutta rakentaminen katos vie vähemmän aikaa.

  Joku järjestää savupiipun tupakoida päätelty puolelle ylitys. Kuitenkin, tämä suoritusmuoto on vielä työlästä kuin ensimmäinen.

  Savupiippu ei ylitetä katos.

  Miten tehdä katos grilli mökillä, naapurit mustasukkainen?

  Kattoa uunit on valmistettu käsitellystä puusta, kivestä, tiiltä, ​​metallia - materiaalin, joka valitaan riippuen budjetista.

  Lisäksi on purjehdus vajat grilli maassa - eli kangas kaaria; Tämä katto on helppo venyttää kätensä grilli huvimaja.

  Useimmiten rakentaminen yhdistetään - tuki on valmistettu puun, muurauksen, metallien putki; Vesikattoväri polykarbonaatti, liuskekivi ja rauta; kori on valmistettu puusta tai metallista.

  Vajat tulevat eri muodoissa: suora tai taipuvainen, Kiinnitetty asuinrakennuksen tai irrotetaan. Rakenteet yksinkertaista - 4 napaa ja metallilevyn kuin katon tai monimutkaisempi.

  Helpoin tapa asentaa avoin katos - kiinnitetty ylä- ja suojaisan kattoteline. suljetut täydennettynä seinät kevyestä materiaalista, esimerkiksi, katto, joka on muodostettu: aaltopahvi, puu, polykarbonaatti.

  Edut ja haitat grilli katolla

  Sijoittaminen tulipesän kattoon sallii rentoutua luonnossa aikoina huonon sään, mutta muitakin hyviä ja huonoja puolia grilli alle katos, joka on jo nähty rakentamisen jälkeen ja käytön tällaisesta järjestelystä.

  Photo 1. tiili grilli alle katos yksinkertaisinta. Katto yli grilli, kuten näet kuvassa, ja se kattaa melko tilava tyhjän tilan, johon se häiritse kokki.

  Edut grilli alle katos

  • Lämpö uunista tasaisesti kuumentaa loput kylmässä yön.
  • Kaikki ne, jotka haluavat mukavasti tarkkailla liekkiä.
  • Erinomainen lisä rekisteröintiä sisäkenttä, ja kaunis uuni, loi omin käsin - ylpeys omistajan.
  • Aikana ruoanlaitto alla suljetussa katos ihmiset ovat kuumia, ja välttää tätä, he tarvitsevat tai mennä ulos kypsennyksen aikana, tai järjestää taulukon sitten 3 metrin uunista.
  • Tyypillisesti työalueen etäisyydellä 1-1,5 m likaantuu ja puhdas, kun ruoanlaitto kukaan ei halua. Siksi meidän on sijoittaa paikkaa etäältä vähintään 3 m työalueelta.
  • Et voi tasoittaa lattian puuta tai muuta syttyvää materiaalia, koska lattia hajallaan kipinöitä. Täytyy täyttää lattiaan konkreettisia ratkaisuja tai levitä käytävälaatat.
  • Välttää täyttämällä suljettujen katos savua, sinun täytyy asentaa uunin Savuton suunnittelu ja paikka turisteille etäältä suurempi kuin 3 m alkaen keittoalueelle.

  On suotavaa ottaa huomioon nämä erityisesti rakennusalan ylitys grilli tehtäessä Piirroksessa. Valitsemalla tyyli tulevaisuuden hanke auttaa tekemään tyyliin muiden rakennusten päällä. Katto muodostuu edullisesti polykarbonaatti koska sen asennuksen helppous ja keveys, joiden ansiosta vähenee kokonaiskuormituksesta laakerin. Mieti sademäärä talvella, joiden on kestettävä suunnitteluun, ja suunnitella huolellisesti kattokulman. Muista suhteellinen kasvu tuulikuormasta yhä kaltevuus.

  Valokuva 2. tietokonemallin uunin grilli alle katos: Kuvassa yksinkertaisin suunnitteluun. Ilmeisesti pieni katto on tarkoitus tehdä puusta.

  Rakentaminen irtoa grillipaikka

  Saatat ole houkutusta itsenäisesti harjoittaa rakennuskohteissa. No, jos et halua kädet rakentaa irtoa grillit, ostaa valmiita suunnittelu ei myöskään ole vaikea. Kuitenkin toteamme, että rakentaminen katos - aina kustannustehokas ratkaisu, koska sen avulla voidaan sivuuttaa sää tekijä ruoanlaittoon. Ja jo ennen rakennustöiden aloittamista on tarpeen valita projektin.

  Valinta BBQ hankkeen kattopuutarha

  Puuttuessa rakennusalan kokemus, luoda piirustus taitava ohjeiden mukaan. Hän tekee kaiken "gryaznuyu9raquo; Työ - laskea kuormitus, jakso pilarit, niiden paksuus ja materiaali. Sinun tarvitsee vain määrittää yksilön mieltymysten suhteessa haluttuun rakennetyyppi.

  Kiinnittää huomiota! Virhearvio voi olla kohtalokas - katto romahtaa sateelta ja voimakas tuuli.

  Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää valmiita piirustuksia Internetistä mallina. Optimi olisi hanke, jossa katto jumittui yli liesi ainakin 1,5-2 m eri suuntiin. Tukee välttämättä betonoidaan syvennys noin 70 cm. Edullinen korkeus maasta katoksen - 2-3m. Jos valitset piirustuksen alempana katon, se voi sotkea lämpöä ja savua.

  Vihje! Ihanteellinen rinne on Pent katto &9mdash;20, pääty - 20-45.

  Valittaessa materiaalia tukee ja lattia on toivottavaa yöpyä aloittelija puu - Tämä on helpoin käsitellä ja asennustarvikkeet.

  Suunnittelun on oltava kestävä ja tulenkestävä. Valinta suoritusmuodossa kuomu on korkeus 2,3 m, joten katon ammattilaiset neuvoisin valitsemaan polykarbonaatista.

  Vajat polykarbonaatista grilli rakennettu hyvin nopeasti, koska se on helppokäyttöinen ja saatavilla kustannukset materiaalia.

  On valikoima laadukkaita polykarbonaattia:

  • hunajakenno kylkiluut paksuus on 6-12 mm, ja levyn paksuus on 8 mm;
  • homogeeninen rakenne - valaista levyt, huomaa ilman sulkeumia;
  • joustavuus - levy on taipuisa, kun taivutettu ei rikkoudu eikä tuota ylimääräisiä ääniä (Crunch, ponnahtaa);
  • paino - 1 m2 laatu polykarbonaatista arkki 1 cm: n paksuinen, painaa vähintään 1,7 kg.

  Jos olet kiinnostunut ulkoasua polykarbonaatti katokset grilli, kuvia useita muunnelmia tällaisia ​​kattoja on esitetty useita sivuillamme (mukaan lukien, ja tällä sivulla).

  Vihje! Mieti valon määrän sijasta sijainnin katos. Sillä tummennetut alueet valitaan avoimella vaaleita sävyjä, aurinko - tylsä ​​ja tumma.

  Jopa niin yksinkertainen rakenne, kuten katos grilli, on käytettävä erilaisia ​​rakennusmateriaaleja. Alla on luettelo likimääräinen määrä rakennusaineena.

  • Raunioista - 35 kg.
  • Sementti - 50 kg.
  • Sand - 10 kg.
  • polykarbonaattilevyt - 9 m2.
  • Kattotuolit - 2 kpl.
  • Baarit - 7 yksikköä.
  • Liima polykarbonaatti - 1 bucket.
  • Antiseptinen puu - 1 kpl.
  • Pultit - 24 kappaletta.
  • Nauha 25 mm leveys tiivistesulku polykarbonaatista katto - 1 kpl.

  Jo ennen rakentamisen aloittamista, varmista, että sinulla on täydellinen tarvittavat työkalut, muuten se voi olla epämiellyttävää tilannetta, koska puuttuminen niistä ei toimi rakentamisesta katos siirtämään.

  Tutkitaan laatineet luettelon meille, ovatko kaikki työkalut ovat käden ulottuvilla rakennusprosessissa:

  • Hammer.
  • Pistin nimillä.
  • Poraa kanssa mela betonointi.
  • Sirkkeli leikkaamiseen polykarbonaattia.
  • Vannesahan.
  • Kirves.
  • Vesivaa'alla tarkistaa tasaisuus asettaa tukee.
  • Ruuvimeisselillä.
  • Köysi.
  • Rulettia.
  • Tilavuus alle liuos.

  Puurakenne on kevyt, mutta se on tarpeen vahvistaa perusta:

  • Majoitus kulmissa tulevaisuuden katos Grilli kaivaa reikiä 4 syvyys 70 cm;
  • syven- täytettiin soralla paksuus 5-10 cm;
  • asennettu laakereihin puolestaan ​​ovat täynnä valmis konkreettisia ratkaisuja;

  Vihje! Oikea asennus katon, seuraa tasaisuus set tuet - tarkistaa sen taso ennen suolaliuoksen. On toivottavaa venyttää johto yli Grilli vyöhyke, ennen asennusta ensimmäinen tuki - tämä yksinkertaistaa prosessia.

  • vasen muotoilu 3 päivää kuiviin äkillinen sademäärä pidentää määräaikaa.

  Vihje! Kun taas kuivaus perusta, kaikki puu käsitellään antiseptiset.

  Kuvan mukaan, yläosassa pylväät leikataan lähtö, jossa ovat asennettu baarit. Nämä levyt toimivat vaakapalkkeihin ja pohjan kiinnittämiseksi orret.

  Kattotuolit tulee asentaa kattoon pitkät ruuvit. Huomaa, että sen rakenteen lujuus, etäisyys kahden paarteiden ei saa ylittää 1 m.

  Photo 3. Puiset kattotuolit katos, joka laittaa polykarbonaattilevyt. Tämän rakenteen ansiosta kansi grillit ja muut materiaalit - liuskekivi, vaneri, puu.

  Vihje! Jos etääntyy orret yli 1 m - lisää riskiä, ​​että katos ei selviydy kuormaa lumikerros talvella.

  Asentamiseen katon riittää täyttämään orret sorvaus ja kiinnitä kate - polykarbonaatti, laatat, metallilevyt. Valitun projektin suoritusmuodossa polykarbonaattia käytetään, se on kiinnitetty metalli- profiilin tai polykarbonaatista.

  Varoitus! Yhteinen polykarbonaattilevyt sijaitsee keskellä orret.

  Kertakäyttöiset polykarbonaatti levyt on kiinnitetty ruuveilla lisäyksin 30 cm, kokoontaitettava - yksi kerrallaan, ensin alaosaan, sitten polykarbonaattilevyyn ja yläosan profiilin.

  Jos sähkövirta grillipaikka, voit täydentävät hienosti katon hehkuva liesi garland katu. Se kohoaa avoin katos tukee tai reunoja pitkin suljetun alueen katon.

  Hyvä ratkaisu on myös pieni katu lyhdyt, roikkuu kulmissa irtoa.

  Käyttää aluetta liesi talvella huolehtia läsnäolo pata, joka olisi ollut kätevä puhdistaa pois lumen katolta. On suositeltavaa keksiä pysyvä tikkaat on helppo puhdistaa läpinäkyvä polykarbonaattilevyt.

  Asema on ulokeosan, järjestely grilli vyöhyke katettu

  kaiken tuulilasit BBQ katos lähellä seinää rakennuksia tai aidan. Suojan puolella seinät ovat suljettu 1-3 Katot tai Käsiteltyä puuta.

  Puutarhakalusteet ja grilli saman katon: Paloturvallisuus

  On vaikea kuvitella maahan osaan ilman grilli uuni. Mutta jos piti tehdä markiisit, metallia grillit, ja vain häneltä, sitten kynnyksellä uuden aineiden käyttö ja käytettävissä rakennusmateriaalit, teräs suosittelevat polymeerimateriaaleja ja puu. Aina huolellisesti hoitaa puuta käytetään rakentamiseen, niin että se kestää lämpöä tarvittaessa.

  Ehdottomasti! Kiinni uunin pienin etäisyys tukien puun - 1,5 m ilman inserttiä katos pienempi kuin 2 m.

  Jos teet katos grilli kädet, varmista, että savupiippu En koskenut katon suoraan - huppu peitettiin tiili, ja etäisyys sen ja katon tiivistämään kuumuutta kestävästä materiaalista.

  Valokuva 4. grilli uuni tiilestä katos. Photo syövytetty, ja tilava oleskelualue. Tämän suojassa omistajat maalaistalon ja heidän vieraansa on mukava ja aurinkoinen sää, ja sateessa.

  Katokset grilli: kuvia eri vaihtoehtojen

  Ymmärrät artikkelista että mukava grillata alle katos vaihtelevat suuresti sekä sen suunnitteluun ja materiaalista, joka teki. Olemme koonneet sinulle muutamia kuvia, jotka esittävät saattaa näyttää Grilli katto.

  Photo 5. Yksinkertainen muotoilu vielä karu grilli katto. Valokuvaus antaa meille mahdollisuuden nähdä, että tämä katos oli kiinnitetty ja downspout valua sadeveden.

  Photo 6. pienikokoinen liesi grilli turvakoti: kuvassa näkyy kivi malli, mutta katoksen alla lankkuja näyttää hyvältä ja tiili grillit.

  Photo 7. Kestävä, vankka katos grilli maassa. Kuva otettu illalla ja se on selvästi nähtävissä myös integroitu kattoikkunat.

  Photo 8. Pieni tiili grillit ja rentoutumisalue. Joten katso purje katokset. On helppo vetää kankaan katos grilli kädet ei edes tarvitse rakentamisen taitoja hallita.

  Katso tämä video, joka antaa tietoja siitä, miten rakentaa puuvajan grillit maassa omin käsin.

  Katettu grillipaikka valmis nyt viettää kesäiltoina ystävien nuotion syöminen herkullisia grilli on vieläkin mukavampaa. Älä unohda ohimennen mainita, kuka itse asiassa rakennettu vuodatettu grilli - se on yksi syy ylpeys omistaja esikaupunkialueella. Kerätä useammin.

  Aviomies teki itsestään katoksen rautapalkit ja tiili, se on muuttunut varsin hienosti. Vaikka ajatus on helpottaa - puusta ja huvimaja, mutta ensimmäinen vaihtoehto on kestävämpi ja näyttää vakaampi.

  • Victor - komponentit, tarvikkeet 2
  • Victor - Kaasu sylinteriä grilli - rakentaa omin käsin 4
  • Victoria - Smokehouse 33
  • Andrew - Smokehouse 33
  • Andrew - BBQ 30

  Internet Journal of grillit, liedet, grillit, grillit ja muut puutarhan ja kodin laitteita ruoanlaittoon.

  Katettu BBQ - valinta suunnittelu ja asennus

  Autokatos grilli tekevät lomastasi maassa erittäin miellyttäväksi.

  Viherrakentamiseen esikaupunkialueilla - pantti mukavuutta. On erityisen tärkeää varustaa mukava paikka pihalla, ja sopivin ratkaisu olisi Grilli alle katos. Kerromme n ominaisuuksista ja vaiheet katos kokoonpanon grilli.

  Ominaisuudet ja vaatimukset

  Mighty katos - tae mukavuutta.

  Lounge-alueilla avotulen lähdekoodin, joka on grilli tai grilli, vaatii erityistä lähestymistapaa. Usein sijasta ulkogrilleille uunin varustettu savupiippujen, ja tämä lisää vaikeuksia, jotka liittyvät ulosottoputki katon läpi katos.

  Savupiipun täytyy viettää katon läpi kunnolla.

  Pääsääntöisesti kesällä avoimessa keittiössä laittaa niin rakenteita:

  • Sääntöjen mukaan paikan asennukseen grillijuhlia tai tulenteko valitaan poissa kotoa, Rakennettiin suojaamaan pääomaa tulen ja savun. Tämä tarkoittaa sitä, että katos rakentaminen on tarkoitus vapaasti seisovia omasta laakerit;
  • Yleisimmin käytetty pääoma kokoontaitettava rakenteita, koska modulaarinen teltat ja markiisit eivät hyvin sovellu suojaa alla lähteistä tulen ja savun;
  • Mitat tarhan pitäisi riittää asennukseen alla ruokapöydän 8-10 henkilöä, tuolit, pöydät ruoanlaittoon, ja muut kodin huonekalut, itse asiassa, grilli tai uunissa. Lisäksi on toivottavaa jättää vapaan tilan välisen kanavan nämä kaikki;
  • On suositeltavaa täydentää katos sivuesteet tyypistä huvimaja, ne pelastettiin tuuli ja sade puolella katseilta, antaa turvallisuuden tunnetta ja mukavuutta;
  • Jalkojesi alla, voit jättää maahan, joten tuntuu lähellä luontoa, ja on mahdollista rakentaa tasoite tai puulattia. Täällä jokainen päättää itse, että hän on lähempänä;
  • ylitys tukee ja muista yksityiskohdista rakentaminen on valmistettava palamattomasta materiaalista. Tapauksessa puu, se välttämättä tarkoittaa kyllästetty kompleksi, joka sisältää palonestoaineet.

  Katos grilli on oltava riittävän tilava.

  Tärkeää! Jos rakentaminen kesän saa käyttää vain, voit tehdä sen sijaan standardin katon pergola - katto muodossa ristikon punottu viiniköynnöksiä. Tämän katon on vapaa lähtemään savua, mutta aurinko ja tihkusade ei pelkää.

  Teräsrakenteet ovat käytännöllisiä eivätkä pala, mutta näyttää puutarhassa, kuten nähdään kuvassa, ne ovat huonoja.

  Onnistuneen rakentamisen irtoa on tärkeää valita oikeat materiaalit. Täällä yksi ratkaisevia tekijöitä on talousarvio, koska hinta hänen kättensä rakennettu puurakenteinen aikoina poikkeavat kustannukset ammatillinen kivi tai metalli.

  Professional rakenteet - se on kaunis, mukava, mutta kallis.

  Kaikkein käytännöllisin, kestävyys ja luotettavuus ovat rakentamisen tiili: Tämä aine ei pala pitkään ja ei pelkää ilman vaikutuksia. Tämä malli kuitenkin edellyttää vakavaa lähestymistapaa, laskelmat, kaivaminen, perustus- ja osallistuminen betonirovki muurarit, työmiehet ja suunnittelijat.

  Kivitalot ovat luotettavimpia ja käytännöllinen.

  Myös korkea käytännöllisyys erilaisten metallirakenteiden, jotka ovat paljon halvempia kuin kivi, se on helpompi asentaa ja myös eivät pala eivätkä pelkää auki kaduilla. Mutta tässä syntyy toinen ongelma tällainen malli ei sovi esikaupunkialueella maisemaa.

  Puu sopii yleinen ilmapiiri.

  Tärkeää! Sopivin yksittäisten käsittely on suunnittelun puun. Kuitenkin muistettava, että puu on käsitelty korkean laadun ja monimutkainen varat, joka koostuu palonestoaineita, antifungaaliset aineet ja hydrofobinen kyllästys.

  Rakennamme irtoa, pergola yli grilli.

  Niille, jotka haluavat rakentaa oman oppaamme rakentamiseen pergoloita yli grilli:

  1. Merkitä sivusto. Tulemme rakentamaan pienen pergola 3x3 metriä, joten se on yksinkertainen: rakentaa neliö, vertaa ja vinosti kulmissa kaivaa 4 kuoppia syvyys 70 cm halkaisijaltaan 30-35 cm;

  Emme merkintä ja kaivaa reikiä.

  1. Ottaa kolmen metrin 4 bar 150x150 mm, jonka toinen pää on me paljastaa bitumi mastiksi, reikiin, altistaa pystysuoraan alle kohtisuoraan korjata väliaikaiset tuet lankkujen, betoni täyttää 1: 3: 5;

  1. Kestää 4 laudat 150h50 mm pitkä ja 350 cm niiden navat kautta yhdistyneet. Vanteita suoritetaan seuraavasti: samassa tasossa ylemmän tangon päässä asentaa kaksi lautaa huonekalut pultti, kiinnitä levyt molemmin puolin pylvään, associate pylväät pareittain - kaksi yhdellä puolella, kaksi vastakkaisella;

  Sitoo vastakkaisten napojen molemmin puolin.

  1. Take 7-8 laudat sama poikkileikkaus kuin valjaat, ja asentaa ne lisäyksin 40-45 cm reunan kohtisuoraan leikata. Paikoin yhteytenä vanteita laudat tehdä orret matala notching, noin neljännes hallituksen;

  Asenna koukun orret.

  1. Nyt leikata 8 segmentit puutavaran 50x50 mm, kokeile niitä kohtisuoraan orret ja risteyskohdat tekevät tangon Leikkaa matala, noin 15-20 millimetriä. Mount kohtisuorassa palkin levyt ruuvit puun;

  Mount rima viivat ovat kohtisuoraan orret.

  Tärkeää! Kaikki puiset osat on esikäsitelty palo, antifungaalisia ja antibakteerisia yhdisteitä. Väritys voidaan suorittaa asennuksen jälkeen, mutta se on parempi impregnoida kangas tahra tai öljy-vaha etukäteen.

  Autokatos grilli lisää merkittävästi mukavuutta ja viihtyisyyttä maan loma. Yksinkertainen pergola puusta, voit helposti rakentaa oman, ja video tässä artikkelissa auttaa välttämään virheitä ja onnistua työssään.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  86 − 82 =