Barbaarin uuni

Varvara - budjetin uuni kylpyammeelle

Uunien moderni markkinat ovat runsaasti erilaisia ​​malleja, joista jokainen ostaja voi löytää uunin, jolla on tarvittavat tekniset ominaisuudet. Nykyään on vaikea yllättää ketään, jolla on huippuluokan malleja ja elite-luokan laitteita. Valitettavasti talouden segmentin uuneissa on paljon suppeampi alue. Tämä johtuu tuotannon suuremmasta työvoimakkuudesta sekä laadukkaiden materiaalien tuotannosta. Tämän lisäksi tunnetaan joukko valmistajia, jotka onnistuvat ratkaisemaan niin vaikean tehtävän - niiden lämmityslaitteilla on optimaalinen hinta-laatusuhde.

Yksi tunnetuimmista tällaisista tuottajista on Tverin yritys "DERO ja K", joka on yli vuosikymmenen ajan erikoistunut lämmitys- ja lämmityslaitteiden valmistukseen ja jos se on nimenomaan kylpyammeiden uunit. Tällä alalla yhtiön tuotteet on tuotu tavaramerkillä "Varvara". Tähän mennessä Varvara-kylpyammeinen uuni voidaan katsoa ilman liioittelua kaikkein hyväksyttävin ostosmahdollisuutena.

Tämän puulämmitteisen uunin rakenne on samanlainen kuin useimmilla klassisilla malleilla. Tämän uunin pääosat ovat:

 • Uuni, jossa itse asiassa palamisprosessi tapahtuu, mikä takaa lämmönsuunnittelun siirron.
 • Kaasujen täydellinen palaminen täydentää jälkipoltin - sijaitsee suoraan uunin takana.
 • Tuhkan kuoppa, joka tarjoaa tuhkanpoistoa ja polttouunin polttovaiheen säätelyä, joka saavutetaan pienentämällä tai lisäämällä siihen virtaavan ilman virtausta, joka tulee uuniin valurautaverhousten kautta.
 • Savupiipujärjestelmä, joka tarjoaa palamistuotteiden poistamisen.
 • Ulkoinen lämmitin. Uunin ja lämmittimen välisellä jaksolla on lämmönvaihdin, joka varmistaa kivien lämmittämisen yhtenäisyyden.
 • Ulkoinen konvektori, joka edistää sekä kivien että koko rakenteen tehokasta kuumentamista, vaan myös itse höyrysaunassa olevaa ilmaa.

Suunnitteluominaisuus on takaseinässä olevan tarkistusreiän läsnäolo. Sen avulla on helpompi toteuttaa ennaltaehkäiseviä töitä jälkipoltin ja polttokammion puhdistuksessa siellä kertyneestä nokeesta.

Varvara-uunin uunin toimintasuunnitelma

Yksi menestyksekkäimmistä valmistajien markkinointitoimista on "minimaalinen laite" - tämä mahdollistaa alhaiset rakennuskustannukset lisäyksineen ja rajallisuuksineen. Kaikki muu voi ostaa myöhemmin, jos sellainen on tarpeen. On syytä huomata, että jopa malli, jossa on vähimmäishinta, on varsin käyttökelpoinen, se voidaan asentaa ja käyttää ilman ongelmia kylpyssä.

Tällaisen uunin ansioista ovat:

 • Hyväksyttävät kustannukset;
 • Rakenteen merkityksetön paino. Varvara-uunin vakiomalli painaa enintään senttimetriä (täytetyn uunin painoa ei oteta huomioon);
 • Asennustyön helppous;
 • Helppokäyttöisyys;
 • Mahdollisuus lisävarusteisiin.

Haittoja voidaan harkita:

 • Jälkipoltin läsnäolo suunnittelussa viittaa pitkäaikaiseen polttoprosessiin, mikä johtaa savukaasujen lämpötilan laskuun. Tämä tekijä voi johtaa kondensaation ilmenemiseen savupiipun sisällä;
 • Matala vedenlämmityksen nopeus säiliössä;
 • Kiukaan asennus olettaa sen olevan tiili. Tämän vaatimuksen laiminlyöminen vaikuttaa merkittävästi rakenteen lämpöominaisuuksiin.

Tavaramerkillä "Varvara" on melko pieni, mutta erityinen kylvyn uunien valikoima.

Uunin rakenne on samanlainen kuin edellä. Tätä mallia pidetään uunin alkeellisimmaksi versioksi ilman piiriä, se vain lämmittää lämmitystä ja lämmittää ilmaa huoneeseen.

Vähemmän kiinnostusta aiheuttavat muutokset, jotka mahdollistavat kylvyn täyttämisen ostajan halun ja kylpyammeen teknisten parametrien mukaisesti.

Tässä muutoksessa on mahdollista muodostaa yhteys kuuman veden syöttöjärjestelmään tai lämmittää uunin oma vesipiiri. Rakenteen sivulle on kiinnitetty erityinen vesisäiliö, mutta sen lämmitysnopeus pysyy riittävän alhaisena. Menestyksekäs vaihtoehto tähän ratkaisuun on mahdollisuus asentaa ylimääräinen lämmönvaihdin savupiippuun.

Mielenkiintoisin ja yleisin malli on putken säiliö, tässä tapauksessa säiliö sijaitsee ullakolla, mikä säästää osan tilasta odotushuoneessa tai höyryhuoneessa. Säiliö on kytkettävä samanaikaisesti uunin ja vesijohtoveden vesipiiriin. Tämän järjestelmän tärkein etu on mahdollisuus lisätä vedenlämmitystä siirtämällä lämpöä itse savupiipusta.

Tämän mallin kustannukset määräytyvät suuresti niputtamalla:

 • Mallin ilman säiliötä ja ääriviivat - 13 tuhatta ruplaa;
 • Vedenlämmittimellä - 14 tuhatta ruplaa;
 • Varustettu säiliö - 16 tuhatta ruplaa;
 • Putken putkella - 20 tuhatta ruplaa.

Ilmeisesti itseään kunnioittava yritys ei yksinkertaisesti voi sivuuttaa perinteistä uunaa kaikilta osin. Rakenteellinen ominaisuus on 6 millimetrin teräksen käyttö, tämä tekijä merkittävästi pidentää sen toiminta-aikaa.

Tärkeää näkökohtaa pidetään merkittävänä kiviaineksena (uunissa, johon ne asetetaan vähintään 180 kg). Samanaikaisesti niiden suurin kosketus kuumennetun uunin rungon kanssa varmistetaan noin 1,3 neliömetrin alueella. Tällaisen uunin hinta on 20 tuhatta ruplaa.

Tämä malli sopii pieniin kylvöihin alueellaan. Huolimatta siitä, että mini on pieni Varvara-uunin kopio, sillä on melko hyväksyttävät tekniset ominaisuudet, jotka ovat varsin tyydyttäviä pienessä höyrysaunassa.

Tarvittaessa uuniin voidaan lisäksi varustaa vesipiiri. Tällainen malli on 12 tuhatta ruplaa.

Tämä malli ei ole pelkästään tehokkain, vaan myös kallein "Varvara" -tehon uuniin. Sen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Alkuperäinen panoraama-ikkuna, joka on varustettu ilmanpuhdistusjärjestelmällä;
 • Pinta on viimeistelty luonnollisella luonnonkivellä (vuolukivi), joka lämmitettäessä lämmittää tasaisesti.

Tällainen malli on noin 35 tuhatta ruplaa.

Kuten näette, yritys "DERO ja K" on valmis tarjoamaan paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja "Varvaran" kylpylöille, jotka merkittävällä määrällä suunnittelutoimintoja erottaa korkealaatuisesta ja luotettavasta toiminnasta.

Sivumateriaalien kopiointi sallitaan edellyttäen, että aktiivinen indeksoitu kääntöliitos lisätään.

Barbaarin uuni

Kylpyhuoneiden, saunojen ja tilojen lämmittimien "Varvara" -tuotteiden valmistaja toivottaa sinut tervetulleeksi.

Yli 15 vuotta olemme valmistaneet kylpytuotteita ja saunoja, ja tänä aikana yritimme parantaa tuotteitamme mahdollisimman tehokkaasti.

Varvara-tavaramerkin tuotteilla on pitkä käyttöikä, Meidän tuottamamme mallit ovat 6mm paksu teräs ja niitä käsitellään nykyaikaisilla laitteilla. Valmistamme: uunit saunaan, uunit, joissa on avoimet ja suljetut lämmittimet, mallit, joissa on lämmönvaihtimet ja vesisäiliöt, uunit, joissa on verkkokuori ja kivipehmuste. Laaja valikoima malleja tyydyttää kaikkien tarpeet.

Helppoa sinulle pari!

Liesi "THERMA Tale"

Uunissa "THERMA KAMENKA"

Uuni "Palenica"

Uuni lämmin talossa

Uuni "Elegantti"

Tverin "DERO ja K" -yritys harjoittaa metallien ja saunojen metallien uunien tuotantoa ja myyntiä. Yli kymmenen vuoden ajan yhtiöllä "DERO ja K" on vakiinnuttanut asemansa laadukkaiden ja luotettavien tuotteiden valmistajana. Käyttäen omia kokemuksiamme, maailman valmistajien kokemuksia ja ottamalla huomioon asiakkaidemme mielipiteet, parannamme tuotteidemme laatua vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita!

Brändimme, uuni "Varvara", on pitkään ollut hyvässä kunnossa Venäjän kylpyhuonevalmistajien keskuudessa sen yksinkertaisuuden, talouden ja kestävyyden vuoksi.

vesisäiliö - ruostumaton teräs);

 • - yksinkertaisuus käytössä;
 • - houkutteleva ulkoasu.
  • tärkein
  • tuotteet
  • myyntipisteistä
  • video
  • jälleenmyyjät
  • yhteystiedot

  © 2018 DERO ja K LLC

  Osoite: 170027 Tver, Julkaisu 199/2

  Uunissa kylpylä "Varvara". Tärkeimmät ominaisuudet ja katsaukset

  Venäjän kylpyhuonevalmistajat arvosivat "Varvaran" uuneja kestävyytensä, luotettavuutensa ja korkean laadunsa ansiosta. "Varvara" -merkin tuotteet ovat houkuttelevia, ne ovat helppokäyttöisiä, taloudellisia ja hyvin nopeasti kuumennettuja.

  Nykyään kylpylä "Varvara"" ovat tulosta perusteellisesta tutkimuksesta, joka koskee kokemusta uunien valmistuksesta ulkomaille ja maassamme. Positiiviset ja negatiiviset kohdat otettiin huomioon analysoitaessa omia tuotteitaan ja parhaita maailman näytteitä. Uunin rakenne parani. Ensinnäkin, poistetaan 3,5 metriä hitsauksia, joka tahansa uunissa - heikoin paikka. Aiemmin hitsatut rakenteet ovat nyt täysin kaarevia ja saumojen vähimmäismäärä. Toiseksi kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta teräksestä, uuni on valmistettu hiililevystä, jonka arkin paksuus on enintään 6 mm, uuneissa on valurautainen ovi ja arina.

  Uunin laite "Varvara"

  Tulikammio koostuu kahdesta vyöhykkeestä: yksi polttaa puuta, toinen polttaa kaasuja. Tämä antoi meille mahdollisuuden lisätä uunin tehokkuutta ja käyttää mahdollisimman paljon polttoaineen polttovoimaa. Pitkä kanava, jonka läpi kaasut kulkevat, edistää täydellisempää lämmön siirtoa ilmasta - uunin seinät ja niistä - huoneeseen. Uunin kammio on puoliympyrän muotoinen, minkä ansiosta voit lämmittää tasaisesti sisäisen lämmittimen lämpöä ja lämmittää tehokkaasti kivet.

  Konvektion parantamiseksi tehdään erityisiä kanavia. Tuuletussäiliöstä tuleva ilma siirtyy uunin seiniin lämmittämättömiin konvektiokanaviin, se nousee ylöspäin ja jättää höyrysaunan. Lämmönvaihtimen ja palamisen voimakkuutta säädetään tuhkakupin avulla.

  Sarja uuneja Varvara-kylpylälle

  Jotta voit valita minkä tahansa tyyppisen asennuksen, kaikki mallit voidaan varustaa kolmella eri uunilla:

  • Lyhennetty (40mm Classic, Camembert, Palenica, Fairy Tale, 20 mm Varvara Mini -mallit, Tale Mini, Kamenka Mini);
  • Standard (160mm mallit Classic, Kamenka, Palenica, Tale, 140 mm Barbara Mini malleissa Tale Mini Pieni Kamenka);
  • Pitkänomainen (300mm mallit Classic, Kamenka, Palenica, Tale, 280 mm Barbara Mini malleissa Tale Mini Pieni Kamenka);

  Uuni "Varavar Kamenka" - kylpyuuni, jossa ruudukko kiviä ympärillä. Se on suunniteltu keskikokoisille höyryhuoneille - 12-24m 3. Korissa asetettujen kivien paino on 180 kg. Kiviä suositellaan vain vulkaanista alkuperää, t. ne eivät sisällä haitallisia epäpuhtauksia, eivät pelkää tulta ja kestävät useita lämpötilan muutoksia. Uuni lämpenee tunnin sisällä, ja lämmitettyjen kivien ansiosta lämpöä pidetään kylvyssä pitkään. Uunin ulkokuori on valmistettu 6 mm: n teräslevystä. Uunin luukku voi olla kahdessa muodossa: valurauta, teräs panoraamavalolla.

  Saunan uuni "Varvara Kamenka"

  "Varvara Kamenka Mini" - pienempi versio edellisestä mallista pienille höyryhuoneille 16m 3 asti. Korissa on jopa 85 kg kiviä.

  Saunan uuni "Varvara Kamenka Mini". Pieni koko - suuri teho

  Uuni "Varvara Palenica" on useita muutoksia, voidaan varustaa:

  • Lämmönvaihdin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, 1mm paksu, 3 litran tilavuus, ¾-in.
  • 55 litran ripustussäiliö on asennettu oikeaan tai vasempaan seinään erikoistaskuihin.
  • Säiliö putkelle, vesi, jossa sitä lämmitetään samanaikaisesti ja uuniin asennetusta lämmönvaihtimesta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö toimii myös katon läpi. Tämän järjestelmän käyttämiseksi tarvitaan vesiputki ja pumppu. Höyryä voidaan siirtää säiliöstä kadulle niin, että se on märkä ja "raskas", se ei heikennä ilmakehää kylvyssä. Tämä säiliö voi olla 60 tai 120 litraa.

  Uuni "Varvara Polenitsa"

  Uuni "Palenica" on suunniteltu höyryhuoneille 12 m 3 - 24 m 3, mitat 685 * 430 * 840 mm. Erittäin samanlainen ulkonäöltään tähän malliin "Varvara Classic", mutta sillä ei ole vesisäiliöitä ja se on hieman korkeampi ja jo (890 * 430 * 670 mm).

  "Varvara Skazkan" kylpylä uuni (arvostelut vastaavat nimeä). Uunissa on vuolukiven kiillotetut laatat, jotka antavat sille lujuuden. Kiviä voidaan sijoittaa jopa 95 kg, höyrysauna voidaan lämmittää 12 m 3 24 m 3.

  Uunissa "Varvara Skazka" on vaskivuorilevyt

  «Barbara Mini» - pieni (735 * 390 * 620mm), mutta erittäin tehokas liesi, joka lämmittää höyrysaunan 12 m 3 - 16 m 3. Voidaan varustaa saranoitu säiliö, lämmönvaihdin, on mahdollisuus asentaa panoraama-ovi. Laajamittaiset suurennuslasit mahdollistavat polttoprosessin hallinnan. Myös erittäin mukava jälkeen höyrysaunan, mukavasti päinvastoin ratkaistu, nauttia leikkiä kielekkeet. Ihana tapa rentoutua!

  Furnace "Varvara Mini" kompakti uuni pieni höyryhuoneissa

  Uunit "Varvaralle" - omistajien arvostelut

  Arvosteluissa "Varvara" on ominaista taloudellinen, kompakti. Huolto vähenee putken ja jälkipoltin säännölliseen puhdistukseen (takaseinässä on erityinen ovi). Mutta on myös haittoja: kondensaation esiintyminen putkessa, kun asennetaan suuri säiliö putkeen.

  Läsnäolo lauhde johtuu siitä, että ulostulossa jälkipolttokammion savu on jo erittäin korkea lämpötila, joka läsnä ollessa kylmää vettä säiliöstä aiheuttaa kosteuden tiivistymistä seinillä. Tällaisten uunien omistajien mukaan kaasujen palamistuotteet sekoitetaan kosteuteen, mikä ei paranna tilannetta. Tämä on ainoa kielteinen asia, muita puutteita ei ole.

  Uunin "Varvara" asentaminen kylvyssä

  Suurimman uunin "Varvara" paino ei ole suuri, joten asennus on yksinkertainen. Valmistaja suosittelee alustavasti lämmittää sen kadun polimizirovalas maalin ja jätti hajua poltosta erilaisten teknologisten ja voiteluaineet käytetty tuotannossa.

  Jos lattia on puinen, se on suojattava korkeilta lämpötiloilta: kaksi riviä tiiliä asetetaan laastiin ja sinkitty levy asetetaan päälle. Uunin pohja on valmis. Sen mitat ovat suurempia kuin uunin mitat 10 cm. Jos aiot tehdä tiili näytön liesi, tarvitset pohja tehdä enemmän - koon uunin lisätä rako on noin 5 cm: n uuniin ja tiilet, tiili paksuus (riippuen siitä, miten alkavat painaa ruudulla: tiili puoli tai neljäsosa) ja toinen lisää muutaman senttimetrin reunaan. Jos näyttö on kiinteä, jotta sen alhaalla oleva ilmanvirtaus saadaan aikaan, kaksi pientä ovea (standardi uunin valurauta) asetetaan.

  Uunin sulkemiseksi ja ylittämiseksi voit asettaa paksuisen langan verkon pienellä solulla pystytyssä näytössä ja asettaa kivet kylpyyn siihen. Tällä yksinkertaisella tavalla suljet kovaa säteilyä uunista ja saat lämpimät kivet.

  Jos haluat, voit sulkea tiilet ja putken, mutta koska suuri lämmönsiirto putkien lämpötila on korkein ja säteily ei ole kovin voimakas. Koska se on koteloitu polkirpichassa, mutta säätiötä ei ole asetettu.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  65 − 56 =