Binder räystäs

Binder räystäs: vaihtoehdot ja niiden ominaisuudet

Yksi vaiheista rakentamisen tahansa katon, antaa sille viimeistellyn ulkoasun, on jättäessään räystäiden tai verhotangot, jotka suojaavat seinien rakentamiseen. Se voidaan toteuttaa eri tavoin ja käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja, joilla on omat etunsa ja haittansa. Siksi tässä artikkelissa me tarkastelemme mikä voisi olla arkistointi räystään: Vaihtoehdot ja käytetään tätä materiaalia.

Milloin minun pitäisi tehdä tiedot räystäät

On olemassa kaksi tapaa sideaine räystäs: ennen luodaan katemateriaalin ja sen jälkeen.

Se on paras ja oikea arkistointi räystäät tehdä ennen asentamista katemateriaali, heti rakentamisen jälkeen puinen katon pohjan (orret, listat), kaatamalla vedeneristysmateriaalin. Tämä pätee erityisesti, kun kyseessä on käyttö, moderni kattotiiliä materiaaleja. Tässä vaiheessa, kuten usein on tapana kiinnikkeet ja viemärijärjestelmä katon tuuletus laite.

Aiemmin arkki joukko ulokkeita olivat mukana asennuksen jälkeen katemateriaali ja tämä on viimeinen vaihe katon rakentamista. Ja nyt se on usein niin, varsinkin jos katemateriaali on asbestisementin aaltolevyt tai yksinkertaisella tavalla - liuskekivi. Joskus tätä menetelmää käytetään, kun katto on muita, nykyaikaisia ​​materiaaleja, kuten metallia decking tai, tapauksessa, jossa ei ole keinoja tehdä sekä sideaineena ja katon uloke tai muista syistä. Joskus sideaine suoritetaan sen jälkeen kun ulompi julkisivu eristys, lujitekerros levityksen jälkeen, mutta ennen kuin suoritetaan viimeistely.

Mikä mahdollisuus valita, jokainen päättää harkintansa mukaan kattorakenteen, tyyppi kattomateriaalin olosuhteet ja käytettävissä olevien varojen.

Vaihtoehdot Binder räystäs

Tällä hetkellä on olemassa melko vähän vaihtoehtoja Binder räystään (räystäs) katto, sekä ottaen huomioon käytetyn materiaalin ja menetelmän kiinnityksestään. Seuraavia materiaaleja voidaan käyttää sideaineena:

Kukin näistä materiaaleista on yksilöllisiä ominaisuuksia, jotka määrittävät niiden etuja ja haittoja, kun sitä käytetään sideaineena räystäsylityksen. Jotta voitaisiin valita paras vaihtoehto, harkitse niiden ominaisuuksia tarkemmin.

kuiva höylätty lauta, 10-25 mm, käsiteltiin antiseptisella sopiva sideaine ulokkeita. Tässä tapauksessa, levy voidaan pinota ja kiinnittää kuin pintaa pitkin seinät ja kohtisuorassa niitä. Yleisimmin käytetty ensimmäistä vaihtoehtoa. Asennus levyt laatikkoon on käyttökelpoinen ruuvimeisselillä. Toimivat paremmin yhteen. Ilmanvaihdon kattoon tilaan sideaineena välein 1-1,5 metriä prodelyvat ilmanvaihtoaukkoihin.

Hyötyjä sideaine levyt:

 • Suhteellisen alhaiset kustannukset, erityisesti alueilla, runsaasti puun;
 • Ympäristöystävällisiä materiaalia;
 • Helppous ja nopeus työn arkistointi räystään, jonka avulla voit tehdä omin käsin.
 • Ei kovin mallikas;
 • Levyt on suurempi paino kuin muut materiaalit ja on erittäin raskas kori, johon on kiinnitetty;
 • Puu, jopa käsitelty ja maalattu ulkopuolella, voi imeä kosteutta;
 • Levyt ajan voi vääntyä ja kierre;
 • Puun täytyy olla ajoittain ja värjäys prosessi.

Arkistointi räystäiden puinen limivuorauslauta

Puupanelointi laudat eroaa ohuempi näyte ja läsnä ollessa pituussuunnassa yhteen. Ja räystäs rimat on käyttää kuivana ja käsitellään antiseptinen. Ilmanvaihdon katon tilaa se tuuletusaukkojen asennettu välein 1,5 m. Krepatut vuoraukset voivat yhdensuuntaisesti tai kohtisuoraan seinään. Ensimmäisessä tapauksessa vuoraus on kiinnitetty rima läpi kunkin mittarin. Toisessa tapauksessa osat on asennettu reunat, ja jolla on laaja uloke (0,5 m) ja enemmän keskelle. Asennus suoritetaan nauloilla tai ruuveilla.

Edut ja haitat puinen vuodetta lähes sama kuin höylätty levyt. Mutta vuori on pienempi paksuus ja paino. Lisäksi se on parempi ulkonäkö ja sulautuu hyvin melkein kaikille katoille ja julkisivuihin. Mutta se on kalliimpaa levyt. Kustannukset laadukkaita puinen vuori - alkaen $ 4 prosenttia 1 m 2.

Vaneria tai lastulevyä

Toisen suoritusmuodon katon räystäs sideaine voi olla vedenkestävä vaneri tai OSB-puupartikkelilevyt. Tällaisesta vanerilevyn tai lastulevy liuskat on leikattu tarvittavaan kokoon ja kiinnitetään ruuveilla ja laatikon valmis.

Arkistointi nämä materiaalit on nopeaa ja helppoa. Mutta toisaalta, vedenkestävä vaneri - ole aivan halpaa materiaali: keskimääräinen markkinahinta - $ 5 levyt OSB - 3,5 $. Lisäksi OSB ja vaneri, ja jättämisen jälkeen täytyy maalata.

Tämä on toinen melko suosittu budjetti vaihtoehto arkistointi räystään katon.

PVC seinäpaneelit leikatut, joiden leveys ja uloke on asennettu kohtisuoraan seinään. Se on riittämätön jäykkyys, niin antaa se seinää pitkin ei ole toivottavaa. Lukuun ottamatta limakalvon marginaalin ylitys täytyy liitos - filee: U-muotoinen käynnistin, H-muotoinen liitin, sekä ulkoinen ja sisäinen kulmat. Fileet on kiinnitetty puurunko tai laatikko, jossa on niittejä (nitoja) klyaymerami tai pienillä nauloilla. Muovi vuoraukset leikata pienemmiksi paloiksi leveys ylitys 4-5 mm ja se on asetettu uriin fileet. Riippuen Yliulottuvan osan leveys, vuori lisäksi kiinnitetty puurunko tai niittejä klyaymerami on 1-4 paikoissa. Koska PVC-vuoraus ei ole rei'ityksiä ilmanvaihtoon katon tilaa, joka 1,5 m sideaine, on asennettu muovista ritilät. Keskimääräiset kustannukset pieni muovinen vuori - alkaen $ 3,5 prosentista 1 m 2. Niistä puutteet voidaan erottaa pieni lujuus materiaalia, ja taipumus palaa, kun se altistetaan UV-säteilylle.

Sideaine räystäs metallilevyt (lattiapäällysteet)

Aallotettu tai metalli profiili on hyvin kestävä materiaali, kuten on erityisesti kaareva (muotoinen) teräslevy, joka on päällystetty suojaavalla kerroksella. Viimeksi mainittu voi olla muodossa sinkitty tai päällystetty lisäksi polymeerin. Yleisimmin käytetty aaltopahvia polymeeripinnoitteella, koska se ei ainoastaan ​​näyttää paremmalta ja se voi olla lähes mitä tahansa väriä, mutta myös kestävämpi. Keskimääräiset 1 m 2 materiaalin - alkaen $ 7.

Se etu, että aaltopahvin (metallilevyt), mutta myös vahvuus on se, että se pitää suuri tasot (1,2 m), se on kevyt ja helppo koota. Mutta heidän kanssaan tehtävä huolellisesti vahingoittamasta suojakerros.

Poimulevyn asetettu räystäs voi olla eri korkeuksilla harjanteita (8-20 mm) ja paksuus levyn - 0,4-0,5 mm. Arkistointi räystäät, erillään aaltopahvin tarvetta enemmän muotoisia elementtejä: profiilit, nauhat, kulmat. Asennus suoritetaan bändejä levystä, joka on rako 0,5-1,0 cm, ottaa huomioon lämpölaajenemisen metallia. Jos luotettavan ilmanvaihto katon kuilu ei riitä, niin tämä asennetaan erityinen tuuletussäleiköt.

Binder räystäs soffit katto

Valonheittimet - on lähinnä paneeli sivuraide, suunniteltu erityisesti hakemuksen räystään katon. Tavanomaisista sivuraide ne ovat paksuja ja kestää UV valoa. Ne voivat olla vinyyli- tai alumiinia, ilman rei'itys, jossa on täysin tai osittain rei'itys ilmanvaihto.

Soffits ovat paljon vahvempia kuin Muovisisusta. Niiden käyttö ei vaadi asennusta ilmanvaihtoritilöiden - riittää käyttää paneelin rei'itys. Ne ovat kestäviä, eivät haalistu auringossa. Niistä puutteet ovat seuraavat:

 • soffit paneelit ovat pienempiä kuin poimulevyjen;
 • Suhteellisen korkeat kustannukset - keskimäärin $ 9 prosenttia 1 m

Suorita asennus Valaisimilla jopa kädet, varsinkin jos tarvitset yksinkertainen helma ylitys katon. Koska sen jäykkyys ja voima asennus valonheittimet eivät vaadi erityistä kehystä. Poikkeus voi olla vain monimutkainen katot kaareva tai usean tason elementtejä.

Kohdevaloille asennettu lisäelementtien:

 • Sivuseinällä - U-muotoisen profiilin, joka on kiinnitetty suoraan seinään tai J-muotoinen, joka on kiinnitetty vaakasuoraan kiskoon;
 • Lopusta ristikot tai tuulen aluksella - L-muotoinen tuulen kaistale, joka on kiinnitetty siten, että sen paikka on samassa tasossa oleviin aukkoihin J- tai U-muotoinen profiili;
 • Varten kohdevalaisimien kulmien - H-muotoinen yhdistävä profiili, joka on kiinnitetty kannatinkiskoon. Kulmaliitosten voi olla diagonaalinen tai suorassa kulmassa.

soffit paneelit tulisi olla pituudeltaan 5-6 mm pienempi kuin urien välinen etäisyys, johon ne lisätään. Tässä tapauksessa ne on helpompi lisätä ja siten estetään niiden muodonmuutoksen aikana lämpölaajenemisen. Osia sideaineen kiinnitetty galvanoitu ruuveilla painaa kiekko. Välillä paneeli on liitetty työkalun liitokset.

Tämä on toinen edullinen vaihtoehto Binder räystäs. Sitä voidaan käyttää levyn teräsnauhan paksuus 0,5-0,8 mm - sinkitty tai pinnoitettu. Sitä voidaan myös käyttää alumiinia tai kuparia levyt, mutta se on melko kallista.

metallinauhan pohjaan kiinnitetty puinen luuranko tai häkki. Katto ilmanvaihto metalli on rei'itys tai asentaa ilma-aukot. Paikat leikkaus teräslevyt ja niiden rei'itys on käsiteltävä erityistä maali tai korroosiosuoja. Keskihinta teräs- peltiä - alkaen $ 4

Talonrakennusta

Valmistuessaan asennus katto, työ alkaa iholla katon ylitys. Tämä tehdään paitsi suojella julkisivu ja katto huolehtimaan ilmanvaihdosta, vaan myös tehdä valmiin ulkoasun rakenteen. Tässä artikkelissa opit mitä materiaaleja käytetään tähän tarkoitukseen ja miten arkistointi räystään katon käsillään räystään, päällysteet ja puupanelointi.

Räystäs - uloke kattotuolien ulkopuolelle talon edessä. Se voi olla sekä yksinkertaisia ​​ja poistoon. Entinen on yksinkertainen toteutus ja voimakas tuuli se ei ole miellyttävää surinaa, mutta ei niin toisessa versiossa.

1- kaukalo kouru;

3- esiliina metallin etulevyn;

5- suunnassa, joka liikkuu ilman;

6- bar 5x5 cm;

7- ristikon haaran (tamma);

8- podshivnoy materiaali;

10 levyt ovat perusteella räystään;

Tukitangon 11 lukitsemiseen taukoja.

On olemassa kahdenlaisia ​​räystäät - puolella ja edessä.

Etu on suojeltava talon edessä. Se edustaa sivureunat ramppien katto. Niinpä gambrel (hipped) ne puuttuvat katto.

Laite etuylitys tavallinen harjakatolla suoritetaan julkaisun Kantoterästen, kiinnitetty orret. Usein voidaan nähdä, kun edessä räystään on muodostettu rima levyt, jotka on sijoitettu höyrysulku alle katemateriaalin. He liittivät räystään aluksella, joka jatkaa päällystää Bent tai alapinta.

Puolella ylitys kaikki katto. Se muodostuu orret, jotka on annettu muurien ulkopuolella talon. Etäisyys ulokkeen lasketaan korkeus ja leveys sokea alue kotiin, se on usein suuruusluokkaa 50-70 cm.

Vaikka uskotaan, että pienin sallittu koko ylitys on 50 cm, mutta on olemassa myös kapeampia.

 • Tällöin seinän talon on oltava hyvä tuulensuojan, koska vino sade, se on erittäin märkä.
 • Toinen vaihtoehto korjata asioita - asettaa fillies näin noustuaan pituutta orret. Mutta se on varsin aikaa vievä prosessi, ja se on tehnyt katon, harvat ihmiset haluavat kaikki avoimet tai vasta uudistaa. Sen vuoksi on tärkeää, että tämän rakennusvaiheessa, jolloin saatiin halutun määrän ylitys katon.

Kattotuolit toisiinsa levyt koko pituudelta reunuslista. Tulevaisuudessa ne suljetaan pintamateriaalia.

Luoda tehokas tuuletus katon räystään

Päätehtävä tahansa katon räystään on suojata sateelta. Mutta samaan aikaan, se ei saisi häiritä luonnollinen tuuletus katon tilaa. Tämä on tärkeää paitsi asuin- ullakko lattiat, mutta myös kylmiin kattoihin. Lämpimämpi ilma nousee maasta, olisi vapaasti läpi leuan ja liikkuvan välillä höyryn eristekerroksen ja katemateriaali paeta läpi luistimen ulospäin. Juuri tästä syystä, jättäessään räystäiden kiellettyä käyttää erilaisia ​​tiivisteiden ja vaahdot. Muuten, lauhde muodostetaan, mikä johtaisi kastumisen kattojen eristys.

Mutta poikkeuksiakin - tuuletettu räystään tehdään vain alle harjakatto, ja kaikki etu- overhangs kiinni "nagluho9raquo;.

Materiaalivalinnat arkistointi räystäs

Nykyään on olemassa monenlaisia ​​materiaaleja kattoihin sideaineen räystään. Tietenkin jokainen niistä on omat etunsa ja haittansa, mutta ne ovat kaikki täysin suojaa sitä kosteudelta, eristää ja ilmanvaihdon katon. Valinnan tekeminen kannattaa tätä tai että materiaali olisi ohjattava paitsi sen kaunis ulkonäkö, mutta myös käyttöikää.

Tämä galvanoitu teräs, jossa on värillinen polymeeripäällyste. Se kestää mekaanisia vaurioita ja lämpötilan muutoksia, on tarvittava jäykkyys, ja eivät pelkää tuulikuorman. Varmistaa riittävä ilmanvaihto, on kuilu päällysteet ja seinä on yhtä suuri korkeus sen aaltojen kotona.

Tämä on suosituin materiaali, suunniteltu erityisesti hakemuksen räystäät. Itse asiassa - se on muovipaneelit muistuttava sivuraide, mutta tuuletusaukoista. Myös tavallista sivuraide ne eroavat siinä, että ne sisältävät läsnäolo UV-suoja, jotka suojaavat valonheittimet kielteisiltä vaikutuksilta auringonvalossa.

Se on kestävä materiaali, joka näyttää hyvin esteettinen, ja edustava, mutta myös melko kalliita. Soffits kupari palo ja korkeat lujuusominaisuudet.

Ne ovat erittäin kevyitä, palonkestäviä, elastinen, ja tarvittaessa korjaaminen ei ole vaikeaa. Myös korkea värin kestävyys, joten värikylläisyys ei muutu alle ultraviolettivalon vaikutuksesta.

Huonona puolena on vain niukasti värejä - ne on valmistettu valkoinen tai ruskea.

Ne ovat kestäviä eivätkä vaadi ylimääräistä hoitoa. Tämän vahvan pistevalot, jotka eivät pelkää kosteutta ja lämpöä. Mutta niillä on melko paljon painoa, mikä jossain määrin tekee niiden asennuksesta vaikeampaa.

Se on edullinen ja suosituin variantti valokeilassa arkistointi räystäsylityksen. Heillä on kevyt, hyvin suojassa ympäristön vaikutuksilta, on jalo ulkonäkö, helppo asentaa ja luomaan saumattoman kangas, joka tarjoaa täyden tuuletus katon tilaa.

Tähän mennessä niitä on valmistettu tulenkestävä muovi, joka on lisäksi kestettävä vaikeita kuormia. Saatavilla kolmea tyyppiä:

 • kiinteä kolmen-tie refleksi ilman reikiä;
 • täysin rei'itetty;
 • kolmen taajuusalueen, jossa on rei'itetyn keskialueen nauhan (suosituin).

Materiaalista riippumatta kohdevalaisimien, ne ovat kaikki melko helppo asentaa, ja tämä työ ei ole vaikeaa edes aloittelija rakentamisessa. Pääsäännön asennettaessa niistä on, että ne on järjestetty kohtisuoraan seinään, eikä pituussuunnassa.

Puupanelointi ja reunojen lauta

Tähän asti yksi löytyy usein, että aito puu valitaan hakemuksen räystäät. Koska se on asennettu kodin ulkopuolella ja altistuvat aggressiivinen ympäristön vaikutuksia, materiaalin valinta on käsiteltävä vastuullisesti. Ja mahdotonta säästää ostamalla liian ohut vuoria, sen optimaalinen paksuus on 2 cm. On oltava myös keskimääräinen kosteus (ei liian märkää, koska se voi "povesti9raquo, mutta myös hyvin kuiva ja ole paras).

Ilmanvaihto, levyt naulataan seinään tilaa 2 cm.

Arkistointi katon ylitys kattotuolien

Tämä menetelmä on järkevää katot pienessä kulmassa. Monimutkaisuus toteutuksen pinnoitus on, että kaikki reuna orret tasaisen pinnan muodostamiseksi.

Mutta kaikki tämä voidaan saavuttaa, sitten tie ulos on pieni aluksella, joka on liitetty orret. Niiden pituus on sama kuin etäisyys seinästä talon räystään reunaan. Asettaa ne suorat, ensimmäinen ruuvataan yhdellä aluksella kumpaankin päähän räystään ja välillä venytetty merkkijono. Saatuaan maamerkki kiinnitetty kaikkien muidenkin segmenttien levyt. Vaippa tällaisen kehyksen kiinnitetty metalli kulmat tai ruuveilla.

Arkistointi katon ylitys puulaatikot

Tämä menetelmä sopii katoille suuri rinteessä. Järjestelyn osalta tällaisen laatikon toteutetut laudalla paksuus 4 cm, ja puristettu talon seinään ja reunan orret. Vaikka jotkut sen reuna on kiinnitetty suoraan orret, kiinnittämällä sitten toinen reuna tarvitaan asennus seinän vieressä aluksella, joka on ruuvattu kiinni yläosaan orret.

Mahdollista, ja toinen vaihtoehto, kun, sen sijaan, että ylimääräinen pystysuora laudat huoneen seinään on kiinnitetty puun tulppia.

Tässä yhteydessä ruutuun yli, ja se voidaan kiinnittää paneelit. Varmistaa tarvittava jäykkyys koko rakenteen, kaikkien ei pitäisi kiinnittää nauloja ja ruuveja tai kulmat.

Binder räystäs soffits

 • Soffits varustettu kaksi erityistä hihnaa, jotka on muotoiltu kirjain J tai F. Se on liitetty yhteen seinään talon laadittu puukisko ja toinen puoli sveca. Ankkurista ruuvit, joita käytetään. Kaikki hihnat on kiinnitettävä täysin tasainen toisiaan vastaan, joten on suositeltavaa eristää ensin.
 • Sitten mitattu leveys räystäs ja tulos vähennetään 6mm. Tämä tehdään, jotta voidaan luoda tarvittavat kuilu, joka kompensoi lämpölaajenemista materiaalin. Valaisimet leikata nauhat halutun pituiseksi.
 • Valmis levy on hieman taivutettu ja työnnetään uriin profiileja. Jossa ne kiinnitetään ruuveilla.

 • Jotta helma kulma räystäs alapinnan urat pituus on vähennettävä tasaisesti leikkaamalla yksi puoli kulmassa 45 astetta.

Niiden yhdisteet ovat käytettyjen H-profiili tai kaksi J-profiileja.

Tarkempia ohjeita tiedostoon räystään katon soffits katsoa videon alla.

Tärkeitä kohtia työskennellä valot

 • Soffit on asennettu suorassa kulmassa ja reikien läpi;
 • Sen täytyy olla aukko paneeliin voi vapaasti laajentua tai supistua;
 • Optimaalista kokoa liitteitä: jalkojen pituus on 3 mm, leveys kannen 8 mm. Niitä ei pitäisi ruuvata tiukka, mutta on välys korkin ja pinnan räystään 1 mm;
 • välinen etäisyys kiinnityskohtien on 40 cm (useammin);
 • soffits leikata pyörösahan terällä, jonka hampaat on järjestetty vastakkaiseen suuntaan. Voit myös käyttää saksia tai veistä metallia. Jälkimmäisessä tapauksessa se on parasta tehdä ne leikataan alue, ja taivuttamalla sen yli paneeli, katkaista vaaditun aikana;
 • varastoida ja kuljettaa soffits täytyy olla tasainen alhainen pinot (pinot 10-15);
 • vaikka valmistaja takaa mahdollisuuden valokeilassa asennuksen myös talvella, se ei ole suositeltavaa tehdä työtä, jos lämpötila on alle 15 astetta.

Arkistointi räystäsylityksen Päällyste

 • Aluksi seinälle vaakasuoraan naulattu baari tasolla räystään reunan. Samalla tasolla hänen liitetty toisen tangon reunaa pitkin orret;
 • profiloitu leikata haluttuun pituuteen (unohtamatta lämpöä varata aineistoa ja ilmanvaihdon tarvetta aukko) ja säätöruuvit kiinnitetty kiskoihin;
 • puolisuunnikkaan muotoinen levy ja tukiseinä on suljettu hihna sisänurkasta ja ulkoreunan yhteydessä, joilla on samankaltaisia ​​orret koristeltu nauhan ulkopuolella ulkopuolelle.

Tässä asennus aaltopahvin valmis.

Arkistointi katto ylitys puusta limivuorauslauta tai hallituksen

Binder katokset on parasta tehdä pohjaan, seisoo rakennustelineitä tai tikkaita.

Tärkeää! Ompele räystään olisi vasta seinämien talon on täysin eristetty ulkopuolelta, tehty höyryä, ja suorittanut asennuksen vuorausmateriaalikerros.

Ennen pinnoitus räystään vuori, kaikki linjat sivussa vierustat, pitäisi olla vain samanpituisia, mutta myös olla täsmälleen samansuuntaiset seinään talon. Nämä on asennettu vanteiden tuuli aluksella.

Kun kaikki tämä on tehty, aloita asennus suojakuoren vahvistamisesta.

 • Aluksi yksi levy on ruuvattu seinään pystyssä, sen alareuna tulee olla tasolla ristikoiden reuna - yllä olevassa kuvassa (1).
 • Toisen levyn väliin on asennettu orret ja numero, 1 alareunastaan ​​(2). Sen pitäisi olla samansuuntainen maanpinnan. Näin ollen käy ilmi, millä perusteella korin asennetaan.
 • Kun runko on valmis, se alkaa kokoonpano eniten ihoa.
  • Kun pinnoitus katon räystään laudat, niiden välillä ja seinä on tarpeen jättää pieni rako. Levyt itse valitaan yhtä, hyvä laatu ja paksuus 1-2 cm.
  • Antamaan tarvittavat tuuletus katon tilaa puupanelointi vuori, koko kehä on suositeltavaa asentaa tuuletusritilät lisäyksin 1,5 m.

Mutta usein vedoten puun ominaisuuksia "dyshat9raquo, useimmat rakentajat eivät noudata näitä sääntöjä.

Hieman enemmän minun

Hieman enemmän minun video ompelu vuorin ulokkeita. )))

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Binder räystäs: iho vaihtoehtoja ja suorituskyvyn tekniikkaa

Suojaa talon katolle ja sen houkutteleva ulkonäkö - asioita, jotka vaativat huolellista harkintaa. Yksi mahdollinen ratkaisu - siisti viimeistely ulokkeita, joka luotettavasti suojaa ristikkoelementeistä sään ja esteettisyyden katon.

Eave talon katolle kutsutaan yleensä alaosastaan ​​ulkonevat seinien ulkopuolelle. Se on suunniteltu suojaamaan seinät ja perustus sokea alue kastua sateessa.

Binder räystäs vaatimusten SNIP ei pidetä sitova toimintaa. Tästä huolimatta monet asiantuntijat suosittelevat huomioimaan arkin asetettu räystään. Siinä käsitellään monia tärkeitä kysymyksiä, esimerkiksi

 • kovassa tuulessa esiintyy nouseva ilma tunkeutui alle uloke, pyrkii repimään katon ja räystäiden arkistointi tullut este heidän tielleen eikä anna sateen vinot suihkujen päästä kattotilaan;
 • Vol Katto ristikkoelementtejä piilottaa, vapauttaa kerrokset kakkua ja katto kansi katon ullakolle ja enemmän.

Viimeistely räystäs - on viimeinen vaihe sen rakenteissa, joten Hem katokset toimivat jälkeen

 • sen laitteen;
 • eristys ja ulkoseinät;
 • kouru asennus.
 • Verho tai puolella. Tässä horisontaalisessa ulokkeita, jotka muodostavat pohjan rampin. He myös läpi ilmanvaihdon tilan katon alla. Jälkeen läpi uloke, ilma liikkuu kohti harjun tai kuivumisen tapa kerrosten katto kakku. Siten voidaan päätellä, että et voi sulkea niitä kokonaan. Mutta ei päällystää suunnittelu on myös erittäin toivottavaa. Joten meidän on löydettävä järkevä vaihtoehto, koska helma katon ulokkeita, eikä estää ilmavirran katon, mutta lintuja, hyönteisiä tai jyrsijöitä - kyllä.
 • Gable. Ne muodostuvat kaltevat reunat katto säteitä eivätkä osallistu alle katon tuuletus. Siksi, että viimeistelyyn räystään katon pääty ylitys johtuu muista syistä, nimittäin kaltevaa tasoa malleja. Se on erittäin herkkä tuhojen kosteutta, joka puhalletaan tuuli. Tämä on erityisen vaarallista mansardikatto eristeeksi reunat ovat suojaamattomia kastumiselta. Gable räystäs on kokonaan tuppeen. Siten arkistointi harjakatolla ulokkeita tullut käsittämätön.

Ja pääty ja räystään on unclosed elementtejä: päät ristikkoelementeistä ja lopussa vapauttaa laatikoita, vastaavasti, mikä on tarpeen lopettaa ennen ompelun räystään katon.

Materiaalin valinta viimeistelyyn räystään reuna tai reunaosa riippuu alla olevan katteen materiaalia. Usein valmistajat toimittavat sarjat valmis viimeistely reuna kateaineen. pinnoitusprosessin itse suorittaa yksi seuraavista algoritmeja.

 • Kaikki kaiuttimet ristikon elementtien tai tamma leikattu suorassa linjassa oleellisesti yhdensuuntaisesti seinään, eli pystysuunnassa. Kytke päät orret vanteiden aluksella. Se on kiinnitetty etuosan katto aluksella, jonka koko pitäisi mahdollistaa päät lohkon: kokonaan tai osittain minimaalisella puutteita. Se oli hänen tulevaisuudessa asennetaan salaojitus vesikourut.

Edestä valmistettu metallista tai puulevy. Kattotiiliä laatat tunnetut Tämän kartongin sisältyvät katemateriaalin. Etulevy on kiinnitetty päihin kattoelementit sinkitty nauloilla tai ruuveilla.

 • Elementit rimat, jotka työntyvät, leikkaa seinän suuntaisesti samalla tasolla. Ne naulataan lopussa hallituksen ja sidottu loppuun kattopalkin. Jos asennuslevylle vakiona vain jokaisen elementin laatikoita, sitten saavuttaa riittävän jäykkyyden ei toimi, niin on suositeltavaa käyttää T-risteykseen.

Tämän ommeltiin lisäelementtejä levyjen tai tankojen, sijoittaen ne etulevyn ja kahden vierekkäisen orret, koska toinen, lisäyksin yhden aikavälin, toisin sanoen joka toinen ja valitaan kolmas.

Periaatteessa, arkistointi räystään suorittaa millä tahansa sopivalla menetelmällä. Mutta kun otetaan huomioon lähes kaikki niistä voidaan jakaa kahteen tekniikkaa.

Yksi vaihtoehto Binder - suoraan palkin elementtejä. Tärkein vaatimus tässä sijainti avoimet päät orret yhdessä tasossa.

 • Tämä menetelmä sopii katoille, joiden kaltevuus on enintään 30˚, nouto joka uloke on enintään 0,4-0,5 metriä.
 • Helma nauhat pakataan perusteella puuta naulataan orret.
 • Vaippa pohja ja voi olla pitkin ja koko.
 • Asennus alkaa asennusta ja varmistaa sen alkuperäiset ja lopulliset koristelistat.
 • Vedä lanka rakentamisen aste ja mukautetaan tasolla paljastaa muille.
 • Jättäessään kulma kaksi sädettä vyöt tulee kiinnittää kulmaan orret molemmin puolin.

Vaakasuora arkistointi räystään katon käytetään jyrkissä rinteissä. Asennus räystäiden kulkee riittävän nopeasti.

 • Valmistettu puiset palkit knock laatikko, joka on kiinnittynyt viereiseen seinämään ja pohjan katon, seinän palkkien tulisi sijoittaa 1 cm korkeampi kuin puun kiinnitetty alaosaan orret. Siten säilyttää kaltevuus tarvitaan vedenpoisto, joka laski johtuen tuulen räystään.
 • Rakenteellisen jäykkyyden laatikot, kiinnitysruuvit baareja päällekkäisiä lisäkiinnittimiä levyihin metallin ja kulmat. Jatka sitten sen hakemuksen millä tahansa sopivalla materiaalilla.

Sideaine räystäsylityksen sopivaksi eri metalli-aineiden tai muovista puutavaraa.

 • Yleisin harkittu Voi räystäs katto aluksella, jonka paksuus on 15-20 mm. Leveys materiaalin riippuu lähdön räystään ja vaihtelee välillä 5-25 cm. Esteettinen ulkonäkö ihon riippuu tarkkuus muuttumaton leveys levyt.

Kiistaton etu hallituksen arkistointi räystäsylityksen on sen kyky tarjota laadukkaita ilmanvaihto katon tilaa, koska ilma tässä tapauksessa virtaa tasaisesti pitkin kehää katon. Raon levyjen väliin on 1-1,5 cm.

 • Jos levyt käytetään sideaineena riittävän pitkä, jotta ruuvi niitä useassa kohdassa estämään muodonmuutoksen.
 • Telakka levyt, kiinni ruutukuvio. On tarpeen jättää riittävä etäisyys kahden nivelet.
 • Ainoat poikkeukset ovat kulmien hipped katot, jossa puusäleitä aikana telakka zapilivajut jakamalla sisään puoli oikeassa kulmassa.
 • Kaikki elementit käsiteltiin kahdesti antiseptisiä ja palonestoaineita: ennen ja jälkeen asennuksen.

 • Toinen suosittu materiaali - puupaneloinnilla. Ottaen huomioon altistuminen puun kaikenlaisia ​​oikut sää, laatua erityisvaatimuksia:
 • hihnat eivät saa olla pieni paksuus;
 • kosteutta. Optimaalinen luonnollinen kosteus levyt, jotka on tallennettu ulkoilmassa vähintään kuukauden.

Nauhat sivuraide pinota tiiviisti, ei jää aukkoja niiden välillä, kuten tapauksessa aluksella. On valmiin rungon, jossa on vaihe 150 cm, leikataan reiät ilmanvaihtoa, jotka kattavat säleiköt.

 • Sideaine räystäs päällysteet polymeeripinnoitteella suoritetaan yksinkertaisella algoritmilla.
 • Kun puolisuunnikkaan muotoinen arkki paneelit räystäs aiemmin valmistaa halutun arkkien koko. Ne on kiinnitetty pulteilla valmiiseen runkoon seinän suuntaisesti. Kiinnittämistä varten käyttämällä erityisiä ruuveilla.
 • Junction luotu tasossa seinän ja teräslevyjen, suljettu asentamalla lisäelementtejä: etupuolen baari ja sisänurkkaan. Alue on kiinnitetty levystä ja nauhat, vastaavasti, piirilevyyn. Sulje ulompi saumat puolisuunnikkaan arkki käyttäen ulompaa kulmat.
 • Sideaine harjakatolla (kuvassa yllä) suoritetaan pitkin seiniä. Rima on kiinnitetty ulkoreunan räystään ja piilottaa etupalkin alle ja kulmat. Pinnoitus liuskojen tulisi olla noin 2 cm leveyttä kapeampi ylitys. Siten, ilmanotto tapahtuu, jonka aallon korkeus profiilin.
 • Asennettaessa räystään katon puolisuunnikkaan arkki viimeistely voidaan tehdä väri, valitsemalla erilaisia ​​sopivaa vaihtoehtoja.

 • PVC sivuraide - se on melko edullinen ja tehokas vaihtoehto Binder räystäs katon. Tämä materiaali on usein myynnissä erityinen kokoonpano. Muovipaneelit täydennetään raidat U-muotoinen, olennainen suunnittelussa reunat, kulmat, sekä tuuletussäleiköt. Leikata kiinnitetty reunan suuntaisesti.

Muoviliuskat kiinnitetään puurunko kahdesta neljään pistettä.

 • Arkistointi räystäsylityksen tuottaa erityisiä muovipaneeleille - valonheittimet. Nämä paneelit ovat paksumpia kuin sivuraide ja tavallisesti erityistä rei'itys jonka kautta tuuletus katon tilaa. Lisäksi muovi kohdevaloille lisätään UV-stabilisaattoreita, jotka tarjoavat materiaalin korkea UV-säteilyn. Leikkaus kohdevaloilla arkistointia varten suorittaa pituudelta räystään ja asetetaan suorassa kulmassa seinään.

Käsittelee eri vaihtoehtoja arkistointi räystäsylityksen video

Lue lisää:

Kuvat julkaistaan ​​kotisivuillamme otetaan avoimista lähteistä. Jos olet kirjoittanut kuvan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, ja me nopeasti ratkaista asian.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 83 = 87