Brick päin julkisivu

Brick päin julkisivu

Päin tiili julkisivu tarjoaa koristeellinen ja kestävä pinta, joka on vastustuskykyinen useimmille ulkoisia vaikutuksia ja jolla on erinomaiset eristysominaisuudet. Tämän tyyppinen rakenne toimii käyttäen koko- ja ontto lohkojen minimaalisella veden absorptio ja painon. Valittaessa oikea arvosana tällaisen julkisivu kestää vähintään 30 vuotta, ja jos kyseessä on asennus klinkkerin - enintään 100 ja yli. Hinta riippuu laadusta raaka-aineiden ja monimutkaisuus valmistustekniikka, se liittyy suoraan palvelujen kustannuksia sen muuraus.

Tyypit tiilet seinissä ja julkisivuissa

Sillä ulkovarusteiden käyttää silikaatti, keraamiset, klinkkeri ja hyperpressed tuotteita geometrian tarkasti. Etupinta voi olla erilainen: sileä, karkea, jossa on suuri helpotus engobed. Väri riippuu koostumuksesta: keraaminen ja klinkkeri esimuottiin savi ilman epäpuhtaudet ovat luonnolliset värit (valkoisesta hiili) ja hyperpressed silikaatti voi olla kirkkaita värejä. Yleinen vaatimus päin tiili on virheetön tai vaurioita.

Tämä vaihtelu saadaan aikaan puristamalla seos kvartsihiekkaa, kalkkia, pigmentit ja muuttamalla lisäaineita. Tämä on budjetti versio vuori, hinta per m2 on harvoin yli 600 ruplaa. Mutta kaikki sen saatavuus vähemmän usein käytetään julkisivujen heikon toimintakykyä, nimittäin, korkea veden absorptio ja alhainen pakkasenkestävyys, raskas paino, lyhyt elinkaari. Lämmönjohtavuus hänen keskimääräistä etuja ovat sileä pinta ja kirkas paletti, mutta ei kaikki merkit silikaattia kestää UV, monet häivyttää ensimmäisten 3 vuosi.

Optimaalinen kannalta suhde "hinta-laatu" ulkonäkö, savesta ja hiekasta, ja kulkee pakollisen ampumisen. Keraamiset tiilet arvostetaan luonnollisuuden, lujuus, alhainen lämmönjohtavuuskerroin ja ylläpitää hyödyllisiä ominaisuuksia koko käyttöiän. Tämä mahdollistaa seinän rakennusmateriaali hengittää ulkoseinästä hyvä kestävyys ilmakehän aineiden, UV-ja lämpötilanvaihtelut. Paino ja eristävät ominaisuudet riippuvat määrästä lähtö vastaamaan sisustus ja eristyksen on suositeltavaa ostaa ontto lajeja, ne ovat kevyitä ja säilyttää hyvin lämpöä.

Tämä muoto saadaan käsittelemällä korkeassa paineessa seos Meluzov (hieno jauhaa kalkkikivi), Portland-sementtiä, vettä ja väriaineet (rautaoksideja). Vahvuus ja vedenpitävä ominaisuuksia huonompi ellei klinkkeri, sävynsä voittaa silikaatti kasvot tiili julkisivu. Etuna on korkea tarkkuus geometristen muotojen, erityisesti lajikkeiden urien ulkoa koristelu ei ole vaikeaa, vaikka ei ole kokemusta. Sen sijaan laasti yhdisteiden valmistus sarjan ja liimakoostumusta käytetään.

Haitat hyperpressed lohkot ovat raskaan: 10-15% korkeampi corpulent silikaattia, joka vaikuttaa haitallisesti alustaan ​​kohdistuva kuormitus rakennuksen. Toinen haitta - korkea lämmönjohtavuus, niitä ei voida käyttää kantaja-aineena ilman lämpenemisen kerros. Mutta suurin ongelma on puute GOST näille tuotteille, tekniikka hyper vielä ole yhtenäistä standardia, tiili luotettavuus riippuu täysin eheys myyjät.

Kestävä, kaunis ja lähes ikuinen päättyy. Se on valmistettu tulenkestävästä savesta ja läpikäy intensiivisiä kalsinointi. Tuloksena on korkea tiheys, alhainen läpäisevyys kosteudelle, mutta hengittävä rakenne, sopii rakennusten suojelu ulkoisia vaikutuksia vastaan. Klinkkeri - vain sellainen, ei pelkää kukintaa.

Kohtaamiseen käytetään pääasiassa onttoja tuotteita, ne painavat vähemmän ja voitto lämmönjohtavuus. Vaihtoehtoisessa suoritusmuodossa on klinkkerin tulevan ulkoa laatat, sen kustannukset monta kertaa pienempi kuin korkea-asteen rakennuspalikoita. Tämä laji pidetään kaikkein koriste, joka koostuu ei haalistu auringossa pigmentit, väri pysyy valoisa ja muuttumattomina pitkän käyttöiän. Alunperin näyttää keinovanhennettu tiili, nämä merkit ovat kalliimpia kaikista. Yleensä klinkkeri on suositeltavaa ostaa kestäviä julkisivuja ja tärkeitä rakenteita kalleus materiaalionkalossa maksaa sen laatua.

Valittaessa tulee kiinnittää huomiota seuraaviin tekijöihin ja indeksit:

 • Brändin vahvuus. Nämä lohkot käytetään harvoin kantajana, vaan saamaan luotettava liner tarvitse ostaa tiili vähintään M150.
 • Veden imeytymisen - tärkein ominaisuus, alempi, sen parempi. Me klinkkeri enintään 6%, vuonna hyperpressed - 8, laadukas keramiikka - 10. huonoin arvo indeksin havaittiin silikaatti - 13% ja yli.
 • Lämmönjohtavuus: riippuen tilavuudesta huokosten ja perusaineen. Paras eristys parametrit havaittu huokoinen keraaminen.
 • Pakkasenkestävyys - korkeammat pisteet, julkisivu kestää kauemmin.
 • Mitat ja paino - valtaosa julkisivutiiliä varten julkisivun ne ovat vakiona.
 • Hinta per neliömetri.
 • Väri ja tekstuuri pinnan.

Vinkkejä valinta

Ensin lasketaan tarvittava määrä materiaalia ominaisuuksista, jotka valitaan muuraus nivelet ja paksuus. Jotkut asiantuntijat suosittelevat kerätä 1 m 2 ja laske kappalemäärä ja teetti tämän jälkeen tiili, mutta se on paljon helpompi käyttää rakentamiseen laskin. Siinä säädetään pakollisen varauksen - noin 10%. Sävyjä eri erissä voi vaihdella, on tärkeää ostaa kaikki tarvittava määrä kerrallaan. Ostaa suoraan uunista tai laite ei ole välttämätön, keramiikka ja puristetaan tuotteiden on kypsyä vähintään 2 viikko, se vähentää vika korko kuljetuksen aikana.

On suositeltavaa heti selville, kuinka paljon se maksaa laittaa verhoiluun kautta valittua tuotemerkkiä, vähintään 50% hinnasta materiaalin. Silmämääräinen tarkastus: on hyvä tuote ei ole halkeamia, aukkoja ja puutteita. Tarkastettu paahto laatu: keraamiset Klinkkerin ja värin pitäisi olla yhdenmukainen koko vika, pinta - puhdas ja lasimaisia ​​kalvoja. Voimakkaasti sopivia tuotteita kukintojen, niiden ulkonäkö on osoitus liikaa suolaa ja kalkki.

Katsaus valmistajat, kustannusarvio

Mennessä testata keramiikkatehtaita venäläisiä tiili kasvit: Vorotynsky, Novomoskovsk, Golitsin, Kirovo-Chepetsk, Markinsky joukossa ulkomaisten yritysten kohdentaa Lode ja Terca. Paras klinkkeri viimeistelyyn julkisivua tuotettu kotimainen valmistaja: SC pavlovski posad (Rauf Fassade), ja Ekoklinkier Terbunsky Potter he voittavat kustannuksella Saksan, Puolan ja Espanjan tuotemerkkejä ja heitä huonompia vain koristeluun. Hyväksyttävä laatu, ulkonäkö ja väri silikaatti tarjous Simat, Borovichi, Kostroman ja Kovrovsky kasveja.

Perpender tiili ansaitusti suuri kysyntä, joilla on vain vähän painonnousu.

Kalkkihiekkakivitehtaiden pidetään edullinen ja lähes universaali muuraus rakennusmateriaaleja, se.

Yksi tiili - suosittu ja kätevä pala materiaalia, joka on.

Mitä paremmin vaahtoa tai kevytbetoni?

Soveltaminen DSP rakentaminen

Brick päin julkisivu ja kaikki siitä

Koriste tiilet julkisivussa on käytetty melko usein. Se on täydellinen materiaali ulkokäyttöön, joka ei vaadi kasvoja käsittelyä. Ja päin tiili julkisivu alkaa oikean materiaalin valinta. Loppujen lopuksi on olemassa useita erilaisia. Ne ovat erilaisia ​​niiden koostumus ja tuotantoteknologiat. Tänään pidämme julkisivu päin tiili ja kaikkea siihen liittyvää. Sitten voit tehdä sopivin vaihtoehto.

Varoitus: Materiaalin valinta aiotte tehdä itse. Vaikka et työ olla äitejä. Tässä asiassa ei kannata tehdä virheitä, koska teet verhoiluun pitkään ja lähestymään vastuullisesti.

Päin tiili julkisivu voi olla erilainen ilmenemismuoto, mutta myös materiaalin valmistuksen. Esimerkiksi silikaattiaineen saisi valita asunnon, hän ujuttaa paljon kosteutta ja kuivuu hitaasti. Vain ominaisuuksia ja muita materiaaleja tässä sarjassa. Siksi on tarpeen tehdä tietoinen valinta.

Mitä etsiä valitessaan:

Jos olet tehnyt loppuun tiloissa, kun taas vastaava luku on varsin tärkeä. Loppujen lopuksi hinta lämmityksen riippuu siitä. Jos tämä ei ole olohuoneessa. Sitten asian oman harkintansa mukaan.

Huoneessa on sovittava suunnittelu koko sivuston. On väri ja materiaalin muoto. Loppujen lopuksi on tiili, joka tehdään eri tavoin. Sitten se tehdään ja alkuperäinen viimeistely. Jos eri versioita kulmat, joka tekee viimeistelylaatua ja oikeassa geometrisen muodon. Lisäksi tämä työ helpottuu huomattavasti.

pinoaminen teknologia voi olla aivan erilainen. On joitakin lajeja, jotka eivät ole niin helppo korjata. Esimerkiksi klinkkeri tiilet, et voi säätää yksinkertaisella sementtiä. Sinun täytyy ostaa kalliimpia. Ja se maksaa.

Tässä se on tarpeen tarkastella valtion kukkaro. Esimerkiksi hinta klinkkerin muuraus, on enemmän kustannuksia muuraus silikaatin. Keraamisten tulee keskialueen.

Varoitus: Brick päin julkisivu valita tietoisesti. Kuuntele asiantuntijoiden lausunto, mutta päätös tehdään toiveitasi.

Päätyyppiä ja värit tiiliä

Julkisivu päin tiili, on olemassa useita lajeja ja myös tässä ja laajemman väriasteikon. Monet, julkisivuihin kodeistaan, soveltaa viimeistely tiili, huolimatta sen korkea hinta. Tässä kallista paitsi materiaalista vaan myös työstää kärsivä tiili. Viimeistelyyn rakennusten julkisivuihin, voit käyttää näitä tyyppejä tiiliä:

 • Silikaatti.
 • Giperpresovanny.
 • Klinkkeri.
 • Keramiikkaa.

Edellä mainitut tiiliä eroavat arvo, joka määritetään ohjearvot, ilmastoitu tuotantotekniikka ja materiaalien koostumusta. Kuten tiili voi olla vakio muoto ja muotoiltu.

Kukin valmistaja tuottaa sen tiili muoto. Sarjasta, voit valita tiili, jonka avulla toteutua rohkein ideoita. Valmistaja tekee myös yksittäiset laatat, joka levittää sisemmän ja ulomman kulmat, ja muut geometriset muodot.

Päin tiili valmistetaan eri pintarakenne:

 1. Lasitettu.
 2. Sileä.
 3. Kohokuvioitu.
 4. Engobed.

Lisäksi kunkin tiili on useita värivaihtoehtoja, jonka avulla voit luoda alkuperäisen ilmeen kotiisi. Brick päin käytetään myös viimeistelyyn teollisuus- ja toimistorakennukset.

Brick päin julkisivu tämäntyyppistä on sileä, kiiltävä pinta. Se on saatu soveltamalla lasite pinnalla tiili, minkä jälkeen lämpökäsittelyn.

 • Soveltaminen lasite tai tuottaa tiili ampumisen jälkeen tai. Joka tapauksessa, se kääntyy pois tuotteita, jotka ovat hyvin kysyttyjä. Lasite levitetään vain toiselle puolelle tiili, mutta tämä ei heikennä sen suorituskykyä.
 • Lasitettu pinta on erittäin kestävä ilmakehän ilmenemismuotoja: sade, lumi, ja lämpötilanvaihtelut.
 • Ostaessaan sdela udelt huomiota materiaalin väri. Ota yksi sarja. Muuten se voi olla erilainen sävy lasite. Kiinnittää siihen huomiota.

Varoitus: Tämä pinnoite on hyvin herkkä mekaanista rasitusta, etkä voi palauttaa koneen. Siksi kellarissa tiloissa on parempi olla soveltamatta.

Brick julkisivu päin viime aikoina melko usein. tuotannon tämän tyyppisen tiili tekniikka on melko yksinkertainen, mikä mahdollistaa sopeuttamaan tuotantoaan lähes kaikki alueen pienin kustannuksin ja ajansäästö. Se on ylivoimaisesti suosituin tyyppisiä tiiliä julkisivun koristeluun rakennuksia.

Tämän tyyppinen tiili on tuotettu korkeassa paineessa, ja kun materiaali on puolikuiva sementti seos lisäämällä kalkkia ja pieni osa soraa. Tämä käyttää hyvin korkea paine, joka johtaa "svarivanie9raquo; kaikki osat. Tämä tiili on:

 • Monenlaisia ​​väriä tai geometrisiä muotoja.
 • Korkean suorituskyvyn. Pohjimmiltaan tämä tiili tyyppi M-250 ja F-150-suhde sitkeys.
 • Se on standardi mitat (250h120h65mm). Vapauttamaan ns "amerikanki9raquo; (250h60h65mm).

Keraamiset julkisivutiiliä

Brick julkisivu päin, keraaminen on yleisin. Loppujen lopuksi hän on keskimäärin hintaluokka ja erinomainen laatu.

 • Sopivia viimeistelyyn tahansa tiloissa.
 • Hyvin siedetty vaikutus ympäristöön ja samalla ei muuta väri ja koostumus.
 • On rei'itetty ja kiinteä aine. Joten tässä on valinnanvaraa. Ontto pitää lämpöä paremmin. Vaikka täyteläinen ylläpitää raskasta kuormaa ja on täysin mahdollista hakea viimeistely rakennuksen kellariin.
 • Tuotannossa käytetään vain luonnollisia ainesosia ja on täysin vaaraton.
 • Hinta muuraus on keskellä alueella. Tuotettu ja muotoiltu elementtejä, joka voi suuresti helpottaa prosessin annetun.
 • Tehdyn voidaan tehdä yksinkertaisella laastin ja se on huomattavasti halvempi.

Vapauttamaan tällaista tiilet edellyttää monimutkaisempaa tekniikkaa, joka koostuu ehdottomasti otettava huomioon lämpötila järjestelmän. Lisäksi sen tuotanto vie paljon aikaa ja rahaa. Keraaminen julkisivutiiliä on seuraava:

 • Parantaa lämmöneristyskyky, tämä tiili on sisäisiä onteloita (läpivientireiät), joka helpottaa sen paino. Läpivientireiät voi olla eri koko ja muoto.
 • Kun valitaan tietty materiaali olisi edullista pieniä reikiä, koska tämä vähentää kustannuksia sementtilaasti, joka viime kädessä vaikuttaa kokonaiskustannuksia.
 • Koska sen hyvistä ominaisuuksista termoiziliruyuschih se nauttii suurta suosiota.
 • Tuottaa vakiokokoinen tiili ja monenlaisia ​​värejä ja muotoja, jotka mahdollistavat tuota mitään tulevan julkisivun.
 • Keraamisten päin tiili valmistaja tuottaa tuotteita koristeluun ja ulkoa kulmat ja muut koriste muotoja.
 • Se on riittävä määrä sävyjä kuten ruskea, keltainen, valkoinen ja muut.
 • Tyypillisesti tämä tiili tyyppi M-150 tai M-200 kertoimien F-25 tai F-50 kylmänkestävyys.

Tekniikka valmistaa sellainen tiilien ulottuu vuosisatojen. Euroopan kaupungeissa on useita rakennuksia, jotka on aseteltu siten, tiili. Mielenkiintoista, nämä rakenteet on vielä houkutteleva alkuperäisen ulkoasun. Klinkkerin on seuraava:

 • Pohjimmiltaan tämä tiili M-400 ja pakkasta vähintään kertoimen F-150.
 • Vahvuus tiiliä mahdollistaa sen käytön alueilla altistuu voimakkaalle sään. Tämä asettaa esimerkiksi kellariin, ikkuna tai aidan virtausta. Tämä tiili pystyy suojaamaan rakennetta tahansa sademäärä: sateen ja lumen.
 • Sen mukana tulee erilaisia ​​värejä ja eri pintarakenne, joka mahdollistaa rakennuksen tehdä loppuun mitään tyyliä, antiikin tyylejä ja viimeistely tyylejä aikamme.
 • Se on suuri valikoima mitat ja geometrisia muotoja, jotka myös laajennetaan sen käyttöä.
 • Toimituksessa iso joukko erilaisia ​​muotoiltuja tuotteita koristeluun erilaisia ​​geometrisia muotoja.
 • Tyypillisesti tällainen tiili on erittäin kallista. Kun valitset sen sinun täytyy kiinnittää huomiota laatuun, koska se on peräisin kotimaista tuotantoa.

Varoitus: Kaikki nämä tyypit tiilien sovelletaan yhtenäisiä lujuus ja lämmönkesto, joka on merkitty valmistajan mukaan liitetyissä asiakirjoissa kuvataan teknisiä ominaisuuksia materiaalin.

 • Esimerkiksi, tiili tyyppi M-200 ja F-150-suhde sitkeys. Tämä materiaali kestää kuormitusta jopa 200 kg neliösenttimetriä kohti, ja kirjain F - osoittaa kylmän materiaalin resistanssi.
 • Valitessaan kangas tulisi kiinnittää huomiota mitat tiili mahdollisimman tavaroiden ei vakiolomakkeella. Erityisesti se koskee ulkomaisten valmistajien jonka perusajatuksena koko on 240h115h71mm.

Lopuksi vuori tiili julkisivu viimeistely tiili ei ole juuri lainkaan vaihtoehtoja. Verrattuna muihin pintamateriaalit, joka on kyllästetty rakentamisen markkinoilla, tiili julkisivu koriste on useita etuja, yhdellä puutos - sen korkea hinta. Ja erittäin kallista tiili, ja työtä vuori.

Opastusta sääntöjen valinnan olet. Nyt on tarpeen nähdä kuvia ja videoita na riippuu suunnittelun ja valita oman valinnan. Brick päin julkisivu on täydellinen ratkaisu, jos se otetaan tietoisesti.

Täältä löydät paljon hyödyllistä tietoa liittyvät tähän artikkeliin. Rakentaminen on melko monipuolinen teollisuus, jossa on melko paljon osia. Tässä se on tarpeen asianmukaisesti suorittaa laskutoimituksia auttaa sinua valitsemaan oikean määrän materiaalia. Koska on tarpeen tehdä tietoinen valinta niiden valinta, koska myynnin markkinoilla, ei ole laadukkaita tuotteita. Mikä on auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

Kaikki julkisivun edessä tiili viimeistelyt

Tervetuloa rakas puutarhurit ja Kesä Resident omistajat luksus huviloita ja kerrostaloista asukkaat tylsää, jotka voivat vain uneksia rakentaa omakotitalon. Kaikki te, olemme iloisia toivottaa paikalle noin maata. Ja tänään me haluaisimme kertoa teille, ja olla varma näyttää jossa käytettiin päin tiili julkisivu päättyy nykyaikaisessa rakentamisessa.

Ymmärrämme, että tämä on vaikea aihe, ja siksi yrittää esittää materiaalia mahdollisimman yksinkertainen ja edullinen.

Tiili tai jäljitelmä

Mikä voisi olla kauniimpi kuin hyvä vankka seinään? Kaikki sivuraide, kaarnakuoriaisten ja muiden ulkotilojen hopealanka kalpenee ennen tiukkaa yksinkertaisuus muuraus nivelet. Yksi ongelma, kaunis tiili - se on aina kallista. Olipa kyse työn ja materiaalin, ja joskus, kun tällainen viimeistely ei suunnitella etukäteen, jotta se voi toteuttaa mahdotonta. Mutta eivät kiellä itseäni samat, koska tämä pienuuden kauneus?

Ei tietenkään. Näissä tapauksissa ja ne keksi jäljitelmä tiili. On kolmenlaisia:

 • Laatta alle tiili
 • etulevyt
 • koriste kipsi

Kukin näistä vaihtoehdoista on etunsa ja haittansa. Tarkastellaan niitä tarkemmin.

Hyvä vaihtoehto saada tiili julkisivu - on asettaa sen "tiili" laatta. Onneksi tänään on täynnä myyntiin.

Tämän jälkeen pinta tulee olla erittäin hyvä näkö, joten heti ymmärtää, että ennen kuin simuloitu. Se, että valmistaja on kehittänyt erityisen kulmakappaleet ja leikata niin musertavan niissä paikoissa et näe.

Kaikki riippuu ainoastaan ​​hinta on ongelma. On käynyt ilmi, laatoitettu "kelo" kannattaa ole paljon halvempaa kuin alkuperäinen tiilestä, ja soveltaa sitä tehokkaasti pelkästään tiili viilu vetää kalliita konkreettisia töitä perustan vahvistaminen. Halusimmepa sitä tai ei laattojen sama ja helpompaa ja vie vähemmän tilaa.

Mutta jos näin on, niin miksi edes vaivaudu ja ostaa tiili? - kysy Tarkkaavainen lukija. Hän ajoi karkea seinään, peitettiin laatat ja kaikki ongelmat. Mutta ero on edelleen olemassa.

 • Ensinnäkin, eriste alla laatat ei voi piilottaa, ja jos ne piilottaa, seinään jälleen menettää alkuperäistä jäykkyyttä.
 • Toiseksi kaakeloitu suojakuoren joskus rikki saumat tuolloin turmelee koko tarina.
 • Lopuksi, kolmanneksi, palvelusaika mitataan vuosisatojen tiilien taas vaikka edessä on yksi vanhimmista vanha, mutta silti on vaatimattomampi hinnat.

Kuten huomaatte, jos mahdollista, tuottaa tiili viimeistely olisi kannattavampaa.

Ystäville ilmanvaihto julkisivujen valmistajat ovat kehittäneet sisustuspaneelilla alle tiili on valmistettu PVC. Etuna tässä tekniikka ovat ilmeiset. Sisustus levitetään nopeasti, mutta sillä ei ole väliä sinulle kivitalo tai puuhun, onko se nauhalle tai ruuvi paalut rakennettu, mutta ainakin se olisi ollut edes mökistä kanankoipia, moderni käsityöläiset voisi rakentaa hänen ympärilleen runko ja päällystää jäljitelmä.

On myös syytä mainita, että kaikki tekniikan tarjoamat materiaalit ovat alhaisia, joten tämä viimeistely voi tarttua ilman alustavia suunnittelulaskelmia. Toisin sanoen on realistista ostaa valmiin talon ja tehdä siitä tiiliseinä, joka on melko edullinen hinta.

Mutta halvat kalat, kuten tiedät, heitetään vain huonoon keittoon. Riippumatta siitä, kuinka paljon PR-asiantuntijat ylistävät vinyylijulkisivua ja että tiili ei kuitenkaan "kasva".

Tarkastuksen aikana paneelien väliset saumat lopulta eroavat, maali palovammoja, ja mekaaninen vaurio "tämä tiili" ei ole yhtä vakaa kuin sen alkuperäinen vastapuoli.

Sana, tällainen viimeistely on turvauduttu vain silloin, kun on ehdottomasti mitään mennä, mutta haluat sekä kauniisti, nopeasti ja edullisesti.

Olemme jo huomanneet, että koristeelliset paneelit eivät ole paras valinta ja laatat, vaikka ne ovat korkealaatuisia, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä niiden kustannuksiin. Länsimaassa omistajan olisi valittava näiden kahden vaihtoehdon välillä, tai hän palkkaisi rakennuttajia, suunnitteli säätiön uudelleen ja laati täydellisen tiiliseinän.

Mutta totuus on, että se on oivallinen ajatus keksiä fiktiota, mutta koska ihminen löysi kolmannen tien ja maalasi tiiliä julkisivulla kipsiastialla. Tietenkin tämä lähestymistapa edellyttää toisinaan enemmän taitoa, työtä ja lahjakkuutta, mutta mitä et voi tehdä sen pelastamiseksi.

Kirjoittaessasi tämä arvostelu YouTubessa oli yli kymmenkunta "tiiligrafiikkaa" tekniikkaa, jota valitset, meidän on päätyttävä olla tekemättä.

Mainitsen vain tällaisen sisustuksen haitat. Ja täällä on tarpeen kohdentaa työvoiman tarve ja kysyntä jatkuvassa hoidossa. Koska tekniikka tarjoaa maalauksen "maalatusta" tiilistä, maalia on päivitettävä säännöllisesti, mikä maksaa sekä rahan että ajan mukaan. Eikö olekin helppoa investoida laadukkaaseen julkisivulle heti?

Tyypit edessä tiili julkisivu

Toivomme, että jopa "sikeästi" vale on edelleen huonompi kuin alkuperäinen, olemme vakuuttuneita teitä. Jää vain kertoa mitä tämä "alkuperäisen" voidaan asentaa, koska erilaisia ​​tiiliä markkinoilla tänään suuri joukko, mutta viimeistely ei sovi kaikille.

Yksinkertaisin ja halvin, tietenkin, on tuttu kaikille keraamisille tiilille. Ja anna sen olevan laatua, sitä on vaikea sekoittaa zabutovochnym, mutta ydin tuote tästä ei ole muuttunut.

Mitä tahansa sanotaan, ja tällaisessa julkisivussa peitetyn rakennuksen seinämien hyödyntämisessä on nähtävissä viluksia. Nämä ovat niin rumaisia ​​valkoisia pisteitä, jotka tarjoavat suolaa, mikä nopeasti pilata talon mielialan päällikköä. Tietenkin kaikki voi ja tehdä, mutta tällaisen tuloksen todennäköisyys pelottaa monia potentiaalisia ostajia.

Keramiikan toinen katastrofi leikataan. Tietenkin, kun ajetaan autolla kadulla, et näe heitä, mutta menevät ylös julkisivuun, huomaa kaikin keinoin. Näet, että uusi talo on vielä uusi, ja tiili on jo menetetty joillakin paikoilla.

Myös keraamisten tiilien haitat ovat suhteellisen huono geometria. Hänen vastaavan 2-3 mm: n kokoinen ristiriita on normaali. Nämä virheet on kompensoitava laajaa muurausominaisuutta, mutta entä jos muuraus kuljetetaan mallin läpi?

Kysymys herää: kuinka keraamisten tiilien, joilla on tällaiset ilmeiset puutteet, yleensä selviytyvät nykyaikaisten viimeistelymateriaalien maailmassa? Ja paitsi selviää, myös nauttii melko vakavaa suosiota?

Ja koko asia on se, että puutteiden lisäksi tämä verhous on useita vakavia etuja, ja tärkein niistä on edullinen hinta. Jos verrataan enemmän "viileisiin" kilpailijoihin, keramiikka maksaa vähintään puolitoista kertaa halvemmaksi.

Lisäksi on mahdotonta sulkea pois samat lämpöeristysominaisuudet, hyvä melun imeytyminen, runsaasti värejä ja koristekuvioita. Mikrohuokoisen rakenteen ansiosta keraaminen tiili hengittää. Kaikki eivät ymmärrä tämän prosessin ydintä, mutta haluavat talonsa seinät elävän.

On käynyt ilmi, että kaikki ei ole niin yksinkertainen ja yksiselitteinen tiilimaailmassa.

Clinker edessä tiili

Pohjimmiltaan tämä ei ole edes tiili, vaan keinokivi. Korkean lämpötilan paahduttamisessa savessa kokonaan menetetyt tavanomaiset ominaisuudet muuttuivat todella kallioiksi.

Uusista kiinteistöistä tulisi jakaa:

 • veden kestävyys,
 • lisääntynyt kantavuus
 • ja hyvä jäätymisvastus.

Jos tämä materiaali olisi jonkin verran halvempaa, se olisi epäilemättä hintansa arvoinen, eikä jokaisella omistajalla ole varaa klinkkeriin verhousta.

On myös huomattava, että klinkkerin tiilet eivät rajoita sauvan vakiomuotoa vaan toimitetaan markkinoille useilla pyöreillä ja viistetuilla reunoilla. Ja tämän avulla voit tehdä kasvojen muuraus vielä mielenkiintoisemmaksi.

No, viimeiset vastakkain asetetut tiilet ovat hyperpressoituja. Sanotaan heti, että tämä on melko kallista materiaalia, jolla on erinomaiset fyysiset ja tekniset ominaisuudet ja hieno taiteellinen potentiaali. Näille ominaisuuksille edellä käsitelty klinkkerialusta voi verrata siihen, mutta näiden samankaltaisuudesta huolimatta niiden välillä on hyvin vähän yhteistä.

 • Ensimmäinen asia, jota hyperpressioteknologian kehittäjät kieltäytyvät paahtimisesta, korvaa uunin korkeapainepuristimella, josta tuotemerkin nimi todella on.
 • Toinen tärkeä innovaatio ilmeni tuotteen reseptiä, sieltä poistettiin kokonaan savesta ja korvattiin se kalkkikiven ja portlandsementin seoksella.

Tällainen lähestymistapa tapaukseen mahdollisti päällystetyn tiilen tuottamisen ihanteellisilla geometrisilla muodoilla ja kestää tietyn koon puolen millimetrin tarkkuudella. Tässä suhteessa hyperpuristettu kivi on ohittanut jopa silikaattimateriaalin, jonka toleranssi on vain kaksi millimetriä.

Ja tämä on se, mitä tuote näyttää julkisivulta.

Tulit selville? Kyllä, kuuluisa revitty kivi - tämä on hyperpressoitua tiiliä.

Ja vielä, kauneuden luomiseksi, ei riitä ostaa koristeellisia tiiliä. Meidän on vielä voitava työskennellä hänen kanssaan, ja siksi kyselyn täydellisyyden vuoksi meidän on vain näytettävä mahdollisuudet julkisivujen viimeistelyyn.

Goottilaistyylinen muuraus, joka on yksi vanhimmista ja tavanomaisessa käytössä keskiajalla Euroopassa, mutta sitä käytetään nykyään vain koristeellisina. Huomaa esimerkki: Kuvion haarausviiva vaihtelee tyynyn avulla ja pehmuste siirtyy neljänneksen tiilistä vuorotellen, sitten vasemmalle, sitten oikealle. Samanaikaisesti kantojen koukut on sidottu pihdeillä ja lusikka kivet lusikka kivillä.

 • Mielenkiintoinen sen muotoiluun ja flaamilainen muuraus. Se muistuttaa jonkin verran goottilaista, vain siinä oleva rypistynyt tiili sijaitsee täsmälleen lusikan keskellä. Se osoittautuu melko kaunis.

 • Suurin osa puskurin tiilistä on hollantilainen versio. Se koostuu vuorotelluista riveistä, joista yksi on tuftattu ja toinen on sekä ripustettu että lusikka-kivet. Kuinka se näyttää, voit tarkastella kaaviota.

 • Mutta ristipäässä, vain puhdas veitsi ja lusikka rivit vaihtelevat. Tämän pukeutumisen kuvio muistuttaa paljon ristejä, joten tekniikan nimi.

 • Yksi luotettavimmista on kytkin. Siinä jokaisen lusikan päälle tulevan tiilen jälkeen yksi veitsi on välttämättä seurattava, kun se sijoitetaan siten, että alemmat maakivet ovat sidottuja.

 • Koristelevy, jossa on vinot syrjäytys, näyttää myös erikoiselta. Ulkopuolella se muistuttaa tavallista, mutta pukeutuminen ei ole tehty puolikiven, vaan vain neljännestä ja siirtyy jonnekin, vasemmalle tai oikealle puolelle.

 • Jos vuoron suunta muuttuu jokaisen rivin kohdalla, saamme vain aarteen, jossa neljännes siirtyy.

 • Ja lopuksi, viimeisin valitsemaamme koristekynnyksistä on villi. Siinä ei ole pakollista järjestystä. Kaikki kauneus tässä on vain rakennuksen luoma kaaos.

 • Kauniit julkisivut verhouskerroksesta

  Ja lopuksi, kutsumme sinut kuvagalleriimme, jotta voit itse arvostaa kauniita julkisivuja vastakkain olevista tiilistä.

  Hyvästi ja näet pian kesämökkiblogin sivuilla.

  Sivustoa Marina Makarovan dachasta. Käännä dacha paratiisiin

  Se, joka varastaa sisällön, kärsii sadon puutteesta, tuholaisten hyökkäyksistä, tunkeilijoista ja täydellisestä oksentamisesta.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1 + 4 =