Castle recoding

Mikä on recoding linnan

On mielenkiintoista 25/12/2015 0955 Näkymät

Menetys avaimet - se tapahtuu, ja käsittelemään tällaisia ​​ongelmia oli varmasti kaikille. Tämä tapaus merkitsee paljon ongelmia, kuten: hankinta linnan, purkaminen vanhan ja asennetaan uusi lukko, jne

Kaikki tämä johtaa siihen, että raha kustannuksia sekä aikaa vievää. Sitä paitsi, jos et voi ostaa sopivaa lukko, on tarpeen järjestää toiseen paikkaan alla hankittu lukitusta. Mutta se on paljon helpompaa ja halvempaa uudelleen koodausta tai lukitus.

Linna, jossa voit uudelleen koodata avain - laite, jolla on salaisuus. Ulkonäköön on mukavalta, mutta hänen "sisäistä elämää" on hyvin rikas.

Sen suunnitteluun, lukuun ottamatta standardi kaikki lukot, osat, on elementtejä koodi, joka on, salainen osa. Jos teet muutoksia tässä mekanismissa, vanhat avaimet hävinneet onnettomuudessa, lopeta lähestymistapa.

Tällainen ihana lukot tulevat eri malleja, joista osa uudelleenkäytön mahdollistavia koodimuutoksen, ja toinen - vain kerran.

Kaikki tapahtuu suunnitelman mukaan. Luotettavin lukot, hyvin testattu markkinoilla, tuottavat tunnettu yritys.

Kukin tavaroista on omat piirteensä menetelmässä muutoksia koodiin. Tarkastellaan miten recoding lukon tuotteet yritys "Chiza."

Sen mahdoton murtaa lukot, ja mekanismi uudelleen koodattu useita kertoja, mutta kun kolmas on tilattava joukko avaimia Valmistaja - ylimääräistä.

Joten, järjestys toiminta on:

 • Tukipuiden lukko push loppuun asti, kun ovi on auki - Asettakaa avain laitteeseen ja tehdä siirron, se suljetaan;
 • ottaa koodaus avain, joka tulee linnan osti. Sen kokoonpano on samanlainen kuin kirjain "G";
 • vieressä pultit etuosassa on reikä, johon haluat lisätä koodaus näppäintä;
 • painamalla sitä hieman, käänny vasemmalle. Tapahtumisen jälkeen kuuluu napsahdus on otettu pois;
 • uusi avain työnnetään avaimenreikään ja sulje lukko - kanssa ristitangot utopiaa.

Nyt kaikki on valmista - lukko recoded uuden avaimet!

Kuten näette, toiminta tapahtuu hyvin yksinkertainen, erittäin edullinen kodin omistaja - hän selvitä ilman osallistumista asiantuntija. Pääsääntöisesti tällaiset ohjeet ovat mukana kaikki tällaiset lukot.

Nämä tuotteet - mannaa perheitä, johon avaimet katoavat usein. He keksivät nimenomaan tällaisia ​​ihmisiä.

Miten muuntaa lukko etuovi: 5 peräkkäistä toimet

Miten muuntaa lukko etuovi kaikkien pitäisi tietää omistajan koodin lukituslaite lukoilla, tänään - tämä on hyvä tapa suojata kotiin murtautumista. Usein nämä lukot on asennettu rauta oven asunnon tai talon, porttia. Yhdistelmä lukot ovat kestäviä, luotettavia ja helppokäyttöisiä: avaa oven tai portin koodilla lukkolaitteeksi sisäpuolelta, voit työntää kahvaa. Lisäksi kyky muuttaa koodin lukon lisää huomattavasti niiden suojaava tehtävä. Muuttaa koodin lukitusmekanismi voi olla niin monta kertaa kuin on tarpeen. Saatat tarvita koodaamalla lukon ja miten suorittaa transkoodaus käsillään - katso alla.

Kun saatat tarvita muuntamiseen linnan sisäänkäynti rauta ovi

Lukoilla raudan ovi voi toimia perus- ja lisäksi olisi suojannut huoneistoista toivottuja tunkeutumista. Tällä hetkellä on olemassa paljon turvalukot, erityyppisiä toimia ja tapa asennuksen. Pidetään luotettavimpana lukot pyörivä mekanismi, elektronisesti ohjattu.

Pushbutton mallit kuluvat nopeasti ja koska jatkuva painalluksia nopeasti laantua, mikä mahdollistaa poimia koodin tämä linna ehdottomasti ketään. Lukot tuotetaan standardi-koodit.

ovi lukko muuntamiseen voidaan tarvita kadotessa yksi avaimista

Koodaamalla lukko voidaan vaatia:

 1. Heti asennuksen jälkeen lukko: Tämä ratkaisu voi taata omistajien asuntojen luottamusta siihen, että koodia ei tiedä vieraita.
 2. Korjausten jälkeen talossa palkkasi työntekijöitä. Jos työntekijät käyttävät avaimet työn aikana tai tunsivat koodin, on parempi koodata linnan. Tämä estää murtautumista häikäilemättömät työntekijät.
 3. Menettämisen jälkeen yksi avaimista. Recoding, tässä tapauksessa välttää korvaa lukko.
 4. Jos asunnon omistajalla haluaa lisätä turvallisuustasoa. Usein koodin vaihto suoritetaan ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä. Yritykset tuottaa yhdistelmä lukot, suoritetaan edullisesti transkoodausjärjestelmä joka 12-18viikko.

Lisäksi jotkut lukot (esim mistä kiinalainen yritys Bladborn) on kaksinumeroinen koodi valita mitä, jos sinulla on aikaa, älä tee paljon vaivaa. Siksi monet asunnon omistajat haluavat muuttaa koodeja lukot entistä luotettavampia - kolminumeroisen.

Ohjeet: miten ohjelmoida lukon oveen

Recode lukko soittamalla asiantuntija. Menettely itsessään kestää alle 5 minuuttia. Jos sinulla on vapaa-aikaa ja halu säästää rahaa, on mahdollista suorittaa transkoodaus, ja omasta. Voit tehdä tämän, tarvitset joukko avaimia linnaan. Kitin tulisi sisältää yksi kokoonpano avain, useat työntekijät ja tangon muuntamiseksi linnan.

Jotta recode lukoilla silitysraudan oveen tarvitaan:

 1. Aseta asennus näppäinlukko ja kierrä neljä kierrosta siten, että painettua Poikkitankojen.
 2. Aseta lukituslaitteen muuntamiseen (varren kit).
 3. Käännä varsi vastapäivään, kunnes se napsahtaa.
 4. Poista varsi ja aseta yksi työ avaimet.
 5. Täysin push ja paina näppäintä deadbolts.

Recode lukko etuovi on mahdollista vain avulla asiantuntija

Transcoding suoritettu. Koodata lukkoa mahdollista niin monta kertaa kuin on tarpeen. Voit tehdä tämän, täytyy vain ostaa uusi joukko avaimia.

Riippuen lukon suorittamaan koodin muuntaminen saattavat erota.

Siten, digitaalinen ohjelmoitava lukot, jotta uudelleen ohjelma, on tarpeen poistaa ja purkaa. Pääsy koodin sähkölukot voidaan muuttaa vain tuntemalla vanha koodi ja erikoinen yhdistelmä, joka kääntyy lukon tilan muunto. Ilman vanha koodilla voi lukita.

Mikä on avain ovirakenteelle

Asennus avaimella sisältyy jokainen tulos vivun lukituslaitteet. Toisin työntekijöille, sitä käytetään siirtymistä uusia avaimia. Lisäksi asennus avaimet usein palkattu työntekijä myönnetty väliaikainen. Synnytyksen jälkeen tällaisten avainten asunnon omistaja suorittaa muuntamiseen, suojaa kotiin murtautumista.

Kaikki asennuksen avaimet tehty samalle tyyppi lukitsee.

Siksi kokeneet mestarit suositella täydentää muuntaminen oven lukitsee erityistä codifier. Tämä voidaan tehdä avulla pin tyynyt, joka estää pääsyn avaimenreiän Oviavaimella tai toista näppäintä. Tällä saavutetaan enintään kopiosuojaus linnan.

Asennus avaimella sisältyy jokainen tulos vivun lukituslaitteet

Asennus näppäimen avulla muuntamaan vain linnan, lopetti kaksi kierrosta.

Siksi sulje lukitsee oven pitäisi olla aina neljä kierrosta. Tämä mahdollistaa sen, että mekanismi suojaamaan toivottuja muuntaminen ja vapauta ulkopuolella.

Miten muuttaa avaimia rauta ovelle

Jotta vaihtaa avaimet, joita tarvitaan sen määrittämiseksi, tyypin lukko. Moderni lukot, useimmiten, ovat vipu ja sylinteri tyyppejä. Millainen helposti olemassa joukko avaimia.

Jos avain on tasainen, rei'itetty, magneetti tai liikkuva sisäke-kärki lukkosylinterin, kun avain on pitkä haara lisätä perhonen kärki lukituksella.

Korvaaminen avaimet sylinteri ja lukitsee tapahtuu avulla asennus avaimen ja erityinen laite muuntamiseen avain. Korvaamiseksi yhdet avaimet toiseen, sinun on ensin vapauttaa lukitsemissäppi vanhan tai asennuksen avain, koodata linnan avulla tangon ja aseta uuteen asentoon poikkitukien uusi avain sarjasta.

Korvaaminen avaimet sylinteri ja lukitsee tapahtuu avulla asennus avaimen ja erityinen laite muuntamiseen avaimen

Yksinkertaisesti ja nopeasti vaihtaa avaimet mahdollisimman oven jos on kolme sarjaa eri väriä avain: punainen (5 avaimet), keltainen (1 näppäin) ja vihreät (5 avaimet).

Jotta korvaaminen vain työnnetty lukkoon keltainen avain ja kiristää kahden kierrosta yhdessä ja kaksi kierrosta vastakkaiseen suuntaan. Tämä menettely poistaa automaattisesti vanhoilla ja recode oven seuraavalle. Samalla olisi koodattu lukko auki oven molemmin puolin (päässä asunnosta ja sisäänkäynti).

Opas: miten muuntaa lukko etuovi (video)

Reprogrammable lukot - luotettava laite, jonka avulla voidaan suojata talon murtautumista. Tärkein etu Lukkojen on, että muuntamiseen voidaan suorittaa useita kertoja. Oppia tekemään sen kanssa kädet, voit parhaiten suojata itsensä, perheensä ja henkilökohtaisen omaisuuden. Loppujen lopuksi sinun ei tarvitse odottaa ohjattu. Suorittavat muutosprosessia uuteen avaimet ohjelmoida digitaali- tai sähkölukko voit aina tarvittaessa! Tärkeintä - tiukasti noudata muuttuviin ovikoodin.

Itsenäisesti recode lukko etuovi: läpikäynti

On erittäin tärkeää, että turvallisuuden ja vain mielenkiintoinen kysymys - miten muuntaa lukko asennettu oven. Suorittaminen tällaista menettelyä, useimmissa tapauksissa, voima jopa aloittelija. Suorittaakseen muuntamisen kunkin mekanismien on oma algoritmi ja työkaluja.

Riippuen lukon uudelleen koodaus suoritetaan eri tavalla

Kun se tulee muuntaminen

Recode lukko voidaan tarvita eri tilanteissa, se on korvata ovet, menetys avaimet jne Mieti yleisimpiä tilanteita, joissa sinun täytyy vaihtaa suojakoodin ..:

 • Suorittaminen korjaukset. Jos palkansaajat ovat avain oven, on tarpeen korvata se, koska et voi luotettavuuden takaamiseksi kaikille ihmisille. Työntekijä voisi tehdä muotti, tai kahtena, ja sen jälkeen töiden on mahdollista ryöstön.
 • Menetys avain. Enemmän yksityisiä tilanne, mutta tulos on sama: Riskinä turvallisuudesta omassa kodissaan, koska asunto voi tunkeutua joka löytää avain.
 • Päivitys ja parantaa turvallisuutta. Tämä voidaan tehdä jonkin ajan käytön jälkeen vanhan järjestelmän. Suorittaa estää tai, jos se ei enää käytetä linnan yhtä luotettava kuin aikaisemmin.

On suositeltavaa suorittaa operaation koodimuuntaa 3-6 kuukauden välein parantaa turvallisuutta ja luotettavuutta mekanismin.

Tämän vuoksi sinun ei tarvitse ostaa uuden lukko, ja jopa muuttaa grub. Riittää, kun muuttaa yhdistelmän sijainti lukitusosien ja te jälleen tuntea olonsa turvalliseksi. Lisäksi murtaa lukot ovat paljon vaikeampaa.

Joten, katsotaanpas miten muuntaa sylinterilukko oveen. Tällainen järjestely on yksi yleisimmin käytetty asunnoissa ja yksityiskoteihin. Tehtävä loppuun, sinun on ostettava perekodirovochny asetettu. Asennettaessa oven lukko ja käsityöläiset pakettiin ovat sisällyttäneet kaiken tarvittavan tällöin kädet on annettava avain kokoonpano ja sinetöi uusia avaimia ja perekodirovochny elementti.

Ominaisuuksista lukkomekanismin

Miten uudelleen koodaus:

 1. Kun kokoonpano avain, avaa oven rajat palkit olivat piilossa sisällä.
 2. Laita vaan perekodirovochny näyte ja käännä lukko lukita, vetämällä poikkitangoilla täynnä.
 3. Palata mekanismi sen alkuperäiseen asentoon, eli ottaa elementti vastakkaiseen suuntaan loppuun ja ulos porausreiän.
 4. Aseta uusi avain ja tarkista mekanismin toiminnasta, jos kaikki on kunnossa, ja valmistunut transcoding kokoonpano avain ei ole tullut ovelle.

Jotta voidaan muuttaa tällä tavalla lukituksella, sinun on vastaava joukon työkaluja. Sen mukana tulee myös säädettävät oven tai voi ostaa erikoisliikettä tarpeen.

Miten muuntaa lukituksella:

 1. Avaa ovi vanhan avaimen ja käännä se kokonaan vastakkaiseen suuntaan vapauttaa lukitussalpa.
 2. Irrota avain ja irrota erikoistyökalua perekodirovochny.
 3. Lopussa oven kuolleiden pulttireikä tulee asettaa toimintaan, jos se ei ole, poista levy ja löytää sen linnan.
 4. Perekodirovochny Aseta avain aukkoon ja paina.
 5. Käännä työkalua vastapäivään, kunnes kuuluu napsahdus.
 6. Aseta nyt uusi avain lukkoon ja käännä sitä edestakaisin. Tämä luo uuden tilanteen yhdistelmä vivut ja reprograms ovesi.

Jos uusi avain ei sopinut tai lukko jumissa, toista toimenpide uudelleen transkoodaus.

joskus käytetään yhdistelmä lukot, transkoodaa se ei vaikeampi metalliovia kuin vakiomekanismien mutta aika voi kestää kauemmin. Ensin täytyy avata ovi ja poista laite takapaneelin, kiitos tämän voit päästä pois levyiltä ja koodausta. Jatkaa työtä tarvitaan irrota kiristysruuveja.

Erikoisuus Tämän mekanismien tyyppi on se, että voidakseen lukita oven, yhdistelmä elementtejä, jotka ovat piilossa numeronäppäimillä. Nämä elementit ovat levyjä, joilla on pienet palat yhdeltä puolelta. Avaamaan oven sinun täytyy klikata koodipainike ja ne vapautettaisiin järjestelmään. Tämä tapahtuu johtuu siitä, että osa levyjen sisäänpäin linnan suunnitteluun. Ne levyt, jotka eivät osallistu sijaitsevat kombinaatiojyrsinnät ulkopuolella.

Muuttaa numeron yhdistelmä on palautetaan vastakkaiseen asentoon levyn lovien kanssa. Sitten, määrätä uusia koodi- ja altistaa levyn alla asentoon viipaleiden sisälle. Kiristä ruuvit takalevy ja testaa uusi yhdistelmä.

Yksi vaihtoehto koodilukko

Jotta recode modernin sähköinen lukko, tarvitsevat erityistä osaamista ja laitteita. Joissakin malleissa voidaan ohjelmoida hyvin yksinkertaisella tavalla: avaa oven ja anna linnan erityinen yhdistelmä numeroa, joka sisältää järjestelmän uudelleenohjelmointi tilaan. Syötä sitten uusi koodi ja vahvista toimia, ja tarkista lukon toimintaa.

Moderni sähköistä järjestelmää

Mutta nykyaikaisempi ja luotettavia malleja ohjelmoida ole niin yksinkertaista. Tämä edellyttää erikoislaitteita ja tietoa koodin. On parasta palkata ohjatun tähän tarkoitukseen.

Jos haluat vaihtaa lukon, mutta eivät halua käyttää rahaa hankintaa kallista järjestelmää, transcoding mekanismi - tämä on hyvä vaihtoehto.

Kiitos, edullinen, ymmärrettävä selvitys, still-kuvia, jotka voivat määrittää tyypin lukko. Menen kokeilla.

Kiitos palautteesta, toivotamme teille onnea ja kaiken sait!

Kiitos tiedoista.

Mutta mistä saada tällainen uusi avain yhdistelmällä muut hampaat?

Joukko avaimia muuntaminen voi ostaa kaupassa oven ja ovi laitteisto.

Jos muuntamiseen pidetään yhdellä kädellä? eli toisaalta vanha avain ei toimi, ja toisaalta avaa lukon?

Yritä toimintoa uudelleen, ei aina koodaamalla on onnistunut ensimmäistä kertaa, joskus vain 5 kertaa normaalin kulun. Avain on käännettävä sujuvasti, voi olla tarpeen tehdä jonkin verran vaivaa. Jos toistuvista yrityksistä, se ei toimi, soita mestari, ehkä ongelma piilee epäonnistumisen linnan.

Kuiskata. Minulla on avaimet ylhäältä linnan ja pohjasta. Ja yksi perekodirovochny. Ei enää avaimia. Miten voin koodata? Mitä minun pitäisi tehdä?

Todennäköisesti sinun tapauksessasi perekodirovochnym avainjoukon on vain yksi kaksi lukkoa. Lisätietoja, on parasta tarkistaa vähittäismyyjältä tai valmistajalle.

Nopea ja mahdollisesti dekoodataan, t. E. Työhönpaluu kokoamiseen avaimet?

Asennus jakoavaimen tarkoituksena on ainoastaan ​​tarkistaa suorituskykyä linnan tuotanto ja asennus oven asentajat. Sen jälkeen, kun ensimmäinen pyörimisen työ- avain avaimenreikään tapahtuu koodaamalla lukkokokoonpanosta ja tärkeimmät toimenpiteet peruutettu. Et voi palauttaa.

Kiitos vastauksesta!

Saimme avaimet uuteen asuntoon. Kaikki on niin kuin sen pitäisi olla :. asennus avain perekodirovochny, ja suljettu joukko avaimia (en voi nimetä yritys perustettu lukko.) Kuten olemme selittäneet, että ensin sovitetaan perekodirovochny avainaukon-sulkemalla lukko, ja sitten käyttää pidempää joukko avaimia. Kaikki olemme tehneet kuten opetetaan. Ja sitten yritti avata oven kokoonpano avain. AVAA! Mitä tehdä nyt? Muuta grub?

Yritä toimintoa uudelleen, ei aina koodaamalla on onnistunut ensimmäistä kertaa, joskus vain 5 kertaa normaalin kulun. Avain on käännettävä sujuvasti, voi olla tarpeen tehdä jonkin verran vaivaa. Jos toistuvista yrityksistä, se ei toimi, soita mestari, ehkä ongelma piilee epäonnistumisen linnan.

Hei q talletettu. vuokralainen kiinni vilpillisessä mielessä. avaimet ei palauteta. ylemmän ja alemman lukko. Minulla perekodirovochny avain. Uskon, että minun täytyy ostaa joukko avaimia kaupassa, ja linnani koodataan uudelleen alareunassa?

Erinomainen kaikki maalattu! Kiitos kovaa työtä!

minun ovi Kaba lukkosylinteri,. Miten uudelleen koodata *

Kuinka paljon on palvelu muuntamiseen lukko

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittua vain, jos se on aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

88 + = 95