Convey sähkömittarien lukemiin jäsenten alueella

Sähkömittarien lukemiin internetissä: yleiskatsaus online-työkaluja

Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään, miten siirtää sähköä mittarilukemat Internetin kautta. Teksti data on kuvattu mekanismi poistamiseksi ja erityisesti niiden lähetyksen kautta World Wide Web. Tässä artikkelissa kuvataan etuja ja haittoja tämän menetelmän. Se sisältää perussäännöt ja suositukset asianmukaisesti suorittamaan siirron mittarilukemat etänä.

Avulla internetin voit helposti ja nopeasti siirtää laskuri

Viitteitä sähkömittareiden internetistä: -hotellissa menettely

Organisaatioille, jotka tarjoavat sähköä kuluttajille, samalla palvella useita tilaajia. Siirtämään parametrit ja jälkikäsittelyyn kestää kauan, mikä johtaa kertyminen jonoja lipputulot. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi, on olemassa useita tapoja saada tietoja, joista yksi kuvataan, miten siirtää lukemia Internetin kautta.

online tietojen edestakaisen eliminoi ajanhukkaa suurissa jonot

On muitakin tiedonsiirtomenetelmillä:

 • tilaajan laatikko;
 • vierailun aikana tarkastajan;
 • SMS: n kautta;
 • läpi kaikki pankkijärjestelmän;
 • organisaatiossa omistettu valvontaa maksujen.

Kiinnittää huomiota! Kaikki yritykset eivät salli energiantoimittajamaiden sähkömittarien lukemiin tiedostoon Internetissä, joten sinun täytyy tarkistaa tätä mahdollisuutta tai siirtää dataa yhdestä edellä mainituista menetelmistä.

Indikaatiot-maksu toimii kuluvan kuukauden. Enemmän mukavuutta käyttäjille virtuaalisen tiedonkeruujärjestelmiä olla lisähyötyä. Esimerkiksi, määrittämiseksi sähköisen tehonkulutuksen tason perustuen tallennettuun merkinnän ja kauko-tiedot palvelua SMS-viestit, lähetetään raportoinnin ajan matkapuhelimeen.

Merkintöjen sähkömittari voi lähettää yhdellä useista tavoista

Miten siirtää lukeminen sähkömittari Internetin kautta

On monia palveluja, joiden avulla suorittamaan tiedonsiirto. Siirtää lukemia sähkömittareiden Internetissä tarvetta sähköpostiin. Lähettää viestin voit käyttää mitä tahansa rekisteröityä postilaatikkoon.

Voit käyttää seuraavia palveluita:

Kukin tarjoaa tarkat ohjeet luoda ja aktivoimalla sähköpostilla. Sitä voidaan myös käyttää voimansiirron lukemat henkilökohtaiselle tilille virallisilla internet resurssi tarjoaja. Kukin näistä menetelmät toimivat tietojen mukana etuja ja haittoja.

Tiedonsiirtoon, voit käyttää palveluita Yandex, Google, Yahoo ja muut

Edut etätiedonsiirto Internetin kautta

Ennen lähettämistä lukemia sähkön Internetin kautta, on tarpeen lukea tarkemmin tämän menetelmän eduista:

 1. Käytännöllisyys - tietoja ei tarvitse edes poistua talosta. Tilaaja voi seurata velkansa ja maksut, ja käyttää lukuja pitkäksi aikaa seurata sähkön kustannuksia eri ajanjaksoina.
 2. Ei tarvitse seistä jonossa - todistamaan ei tarvitse pitkään seistä pitkässä jonossa, joka voi merkittävästi säästää aikaa ja vaivaa.
 3. Järkiperäinen aika - koska koko prosessi suoritetaan tilaajan omasta, ei tarvitse odottaa saapumista virkamiehet tai hallintoneuvoston upseeri. tahansa voidaan välittää tietoa.

Kiinnittää huomiota! Siirto teho data on yhtä suuri kuin standardin lähetyksen tekniikoita. Selvittää, miten lähettää energiaa lukemia Internetin kautta, kun tilaaja ei ole vaikeuksia suorittaa edelleen toimintaa.

Etäviestintään lukemat on monia etuja

Haittaa merkintöjen menettelyt siirtää valon Internetin kautta

Mikään tiedonsiirto menetelmää ei voida kutsua universaali, ja täydellinen, koska jokaisella asiakkaalla on oma sähköntarpeesta. Kuten muiden menetelmien tiedonsiirron, lähettää indikaattoreita Internetin kautta sillä on haittoja.

Haitat etälähetystä indikaattorit Internetin kautta, koska tekninen komponentti:

 1. Seuraavat koskevat läsnäolo kannettavan tai tietokonetta ei tarvita. Nojalla sen korkea hinta, ei jokainen perhe on samanlaista tekniikkaa.
 2. Siirtää tietoja etänä tulee Internet.
 3. Internet-palveluntarjoajat voivat olla ajoissa estää pääsyn verkkoon teknisistä tai muista syistä, mikä poistaa mahdollisuuden tiedonsiirron. Samanlainen tilanne toimintahäiriöitä ja vahingoittaa tietokonetta.
 4. Ei jokainen kuluttaja sähkö on luottavainen tietokoneen käyttäjä. Eläkkeellä vakavasti oppia käyttämään ominaisuuksia, joten joissakin tapauksissa voi olla tarpeen auttaa työntekijöitä tai sukulaisia.

Kun otetaan lukemat sähkömittarin ja niiden edelleen kuljetusta pitäisi yrittää olla tekemättä virheitä

Edellä mainituista syistä on aina parempi olla varasuunnitelma siltä varalta, joissa operaation avulla Internet on mahdotonta. Tämä poistaa ylimääräiset kustannukset viive.

Tietojen lähettäminen internetin: miten siirtää mittaustulokset sähköpostitse

Operaatiossa on paitsi olla aktiivinen postilaatikko, mutta myös tietää vastaanottajan osoite. Tällaiset tiedot voivat tarjota yritys harjoittaa Energosbyt. Usein sähköposti osoitteeseen alareunassa sähköntoimittajan kuitit tarkoitettu laskujen maksuun.

Kirjeessä tulisi määritellä seuraavat tiedot:

 • yksityinen huomioon maksajan julkisten palvelujen
 • sähkömittari suorituskyky viime kuussa;
 • maksajan nimi.

Vinkki! Ennen tietojen siirtämistä muista kaksinkertaistaa tarkistaa tärkeitä tietoja, esimerkiksi käyttöaika ja asianmukaista vastaanottajan osoite.

Lähetettäessä tietoja, sinun on määritettävä yksityisen tilin, indikaattorit mittarin ja nimi kuluttajan

Virheitä taas sähköpostiviestien lähettäminen ei voi saada tietoja, joten tariffi laskenta suorittaa erityisesti mainittu tällaisia ​​tapauksia järjestelmään. Kuten tässä tekniset melko epäedullisia kuluttajalle sähköä. Lisäksi on mahdollista, että asiattomat henkilöt voivat saada näitä tietoja ja soveltaa sitä joihinkin omiin tarkoituksiinsa. Siksi on erittäin tärkeää tarkistaa uudelleen ennen kun lähettää kara.

Valtioneuvoston asetus №354 peruutettu vaatimus, että sähkönkuluttajat lähettämään lukemia viimeistään 3 päivää eräpäivästä. Joka kuukausi, tämä ajanjakso leimasi välein 23-26 numeron. Monet veronmaksajat virheellisesti luulevat, että he voivat tehdä omat päätöksensä, ilmoittamaan, onko suorituskyky tänä aikana.

Peruutus velkojen toisaalta poistaa pakotteita kuluttajaa. Toisaalta ehdot sopimuksen energia hankkijayrityksen pysyvät voimassa. Ilman näyttöä maksujen käytetyn keskimääräisen tiedot lasketaan tietojen perusteella viimeisten kuuden kuukauden aikana. Tämän seurauksena kuluttajat ylihintaa.

Maksuun vasta huomioi numerot mustalla taustalla

Molemmat henkilökohtaisen kaappi välittää sähkömittarien lukemiin

Lähettävät lukemat kautta omaan tiliin energiantoimittajamaiden yhtiö Internet-sivusto ei ole vain hyvin yksinkertainen, mutta käytännöllinen. Tätä menetelmää on käytetty melko pitkään, joten sitä voidaan pitää luotettavana.

Jos esiintyy ongelmia, niiden ratkaisemiseen, voit käyttää kuvakaappauksia tietokoneen näytöllä, kuitit ja elektroninen kuitit vahvistavat maksutiedot. Alle kuvakaappauksia näytön viittaa otetuista tehtäessä maksun tai suorituskykyyn. Ainoa tapa vahvistaa hänen asiakirjan versio.

Kiinnittää huomiota! On suositeltavaa tehdä datan kuukausittain viimeistään 25 päivää. Näin vältetään ongelmat maksu.

Käyttöliittymä Petroelectrosbyt sivuston pyydetään henkilökohtaisia ​​kaappi

Sähkön siirto mittarilukemat: henkilökohtainen tili ja sen käyttö

Ottaa hyvät taidot tietokoneen käytössä, voit helposti hallita Tiedonsiirto Internetin kautta. Se näyttää seuraavalta:

 1. Making tietojen käytön. Voit tehdä tämän, sinun täytyy rekisteröityä verkkosivuilla toimittajalle. Tämän seurauksena käyttäjä saa henkilökohtaisen tilin ja käyttää sitä - salasanan ja kirjautuminen. Tämä menettely on hyvin yksinkertainen, ja se voidaan suorittaa millä tahansa perheenjäsen asuu talossa tai huoneisto. Saamiseksi käyttäjätunnuksen ja salasanan on oltava passi soveltaa niiden omistajille. Sopimuksen jälkeen tietojenkäsittelyn organisaation henkilöstö annetaan kaikki tarvittavat.
 2. Rekisteröinti päällä. Vierailun jälkeen organisaation käsissä kuluttajien sähkön tulee arkin sivuston osoite ja kirjautumistiedot. Sivuston osoite on vertailukohta alueelle tai kaupunkiin, jossa maksaja asuu. Menossa ulos Webissä, sinun täytyy valita välilehti "My Account". Näet kentän salasanan syöttämistä ja login. Lisäksi, vaadittu maksaja koodin, joka on myös esitetty levyn.
 3. Lisäämällä suorituskykyä laskurit. Tämän tieto kirjanpito laitteiden olisi sille varattuun kenttään.

Suojellakseen järjestelmän murrosta suositeltavaa säännöllisesti vaihtaa salasanan jäsenten alueella.

Anna sähkömittarien lukemiin omassa tilin

Kiinnittää huomiota! Syntymisen estämiseksi Saatavien lähetyksen suorituskykyyn Internetin kautta, on suositeltavaa lähettää tiedot etukäteen, koska on olemassa useita syitä, jotka voivat vaikuttaa aika tiedot, kuten huono sää tai teknisiä ongelmia.

Miten löydän sähkömittarien lukemiin Internetissä

Edellisen mittarilukemat sekä tietoa velka, voi seurata myös internetissä tilisi sivustoa. Kaikki tämä tieto on tallennettu sivuston käyttäjä voi milloin tahansa käyttää niitä ja tutustuu valtion tilinsä.

Mittarilukema sähkön: siirtää tiedot kätevin tapa

Valinta sopivin menetelmä. Menetelmiä lähettää lukemia, niiden erityisiä etuja ja haittoja.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy toteuttaa useita manipulointia:

 1. Voit rekisteröityä sivuille. Sinun täytyy syöttää puhelinnumeron (mobiili) ja S.postilaatikko joihin sinulla on käyttöoikeus.
 2. Henkilökohtaiset tietonsa, kuten STS, ALV-numero jne
 3. Kirjautua henkilökohtaisen tilin ja saada tarvittavat tiedot: järjestys maksujen ja rahoituksen saatavuutta.

Viimeinen luku punainen laatikko poistamisen merkintöjen ei sisälly

Joissakin tapauksissa asiakkaat voivat ottaa yhteyden palveluun SMS-viestejä. Tämä palvelu vaatii, että asiakas saa ilmoituksen maksamisesta matkapuhelinnumero. Nämä ilmoitukset lähetetään, kun laskun maksamisesta laskujesi sähkön.

Pystyy lähettämään lukemia sähkömittareiden Internetin kautta mukana lukuisia etuja. Maksaja ei tarvitse viettää paljon aikaa pitkällä joutokäynnillä jonoihin, ei tarvitse jatkuvasti puhelin- linjan tarkkailun huomioon, sijaitsee asuinpaikkaansa. Tämä estää kasvun velan, jos ollenkaan, joten tämä menetelmä lähettää lukemia olisi kannattavaa ja kätevä useimmille käyttäjille.

Sähkömittari lukemat: miten poistaa tiedot kirjanpito laitteista

Mittarilukema sähkön: siirtää tiedot kätevin tapa

Mittari joka lähettää lukemia: luonnehdinta kirjanpito laitteiden

Kahden tariffi sähkömittari: edut ja etuja käyttämällä

Mikä on sähkömittari on parempi laittaa huoneistossa: valitse laite

Electric puutarha silppuri ja yrtit: katsaus suosittuja malleja

Convey sähkömittarien lukemiin jäsenten alueella

Tietoa sivustosta.

Asentamaan laajalti mittalaitteiden (m) on nykyään yksi tärkeimmistä suunnat asuntojen uudistus. Kuitenkin asennuksen jälkeen sähköiset veden ja kaasun mittari tulee välttämättömäksi mahdollistavat nopean ja säännöllisen lukemia myöhemmin siirto palveluyritys. Tapauksissa, joissa sinun täytyy kerätä tietoa 15-20 metriä, vaikeuksia syntyy tyypillisesti. Mutta jos on satoja tai jopa tuhansia, ja samaan paikkaan useimmat niistä on ulottumattomissa edustajien palvelevat paikallisia organisaatioita (kuten käyttäjän kodeissa), siirtofunktio merkintöjen katetaan kuluttajat itse. Siksi yksinkertaistamiseksi prosessia KommunalStat.ru meidän portaali on luotu.

Meillä voit poistumatta talon, kätevin tapa, jolla voit lähettää mittarilukemat sähkön, kaasun, kuuma ja kylmä vesi.

Hyvä käyttäjä, jos löydät virheen tai väärää tietoa, jos sinulla on uutta tietoa viestintätavat mittarilukemien oman kaupungin, kerro se meille kautta osio palaute

Parhain terveisin, hallinnon portaali.

kotelo

Hallita useita henkilökohtaisia ​​tilejä yhden tilin

Voit lisätä uuden henkilökohtaisen tilin

tai yhdistää olemassa olevia tilejä.

Mitkä ovat henkilökohtaisen tilin kuin haluat (Jos näyttö päällä).

Tarkkailla muutos henkilökohtainen tili alusta kirjanpito

Elektroninen abonknizhka sisältää koko historian nykytilasta henkilökohtaisen tilin.

Abonknizhku Lataa PDF-muodossa.

Maksaa laskujesi instant kortti kaikki pankki

Palveluntarjoaja tietää maksun muutamassa sekunnissa.

Maksaa kortilla minkä tahansa pankin samoissa olosuhteissa.

Yhtiö PJSC "DTEK Dneprooblenergo" yhdessä "Internet Shop peruspalvelut", jotta voidaan parantaa asiakaspalvelun tason toteuttama Internet-palvelun "Omat kuluttajalle." Suosittelemme monenlaisia ​​toimintoja henkilökohtaisen lokeron käyttäjä:

 1. Self käyttöönotto kuluttajan todellisen sähkömittarien lukemiin.
 2. Muodostumista maksaa laskuja tiskillä tehty.
  • Maksaminen sähkönkulutus:
  • maksu hetkessä Opas tilille;
  • vietetty aika maksu suoritetaan 3-5 min;
  • maksu voidaan suorittaa milloin tahansa (Myös viikonloppuisin ja pyhinä, kun rahoituslaitokset ovat kiinni);
  • voit maksaa kortteja VISA ja Master Card Kaikkien liikepankkien Ukrainassa ja IVY.
 3. Kyky analysoida energiankulutuksen, maksujen ja sisältyvät lukemat graafisessa muodossa.
 4. Selvittämisessä maksut altistuvat kuluttajien maksettavaksi.
 5. Pääsy "Abonknizhke kuluttajalle." Kortti selvästi näkyville kuvan ratkaisun henkilökohtaisen tilin (saldo, kulutus, palkat, etuudet, tuet, tariffit, maksu).
 6. Tietopalvelutoiminta, joka osoittaa tunneittain tilastoja pääsy tietokantaan, joka määrittelee optimaalisen aika käyttää tätä palvelua.
 7. Hankkiminen tarkastustodistuksen, kun kyseessä on sopimus annettuja tietoja.

Tietoja henkilökohtaisen tilin, sinun täytyy rekisteröityä

Huomautus: tilit raportointia kuukausi todellisesta lukemasta (ilman suunniteltua suoriteperusteinen keskimäärin päivittäinen kulutus), muista tallentaa ja tehdä laskuri kuukauden 1. päivänä. Tällöin heti käyttöönoton jälkeen todistuksen, sinun tulee hakea Todellinen HUOMIOON suunniteltu tunnus osoittaa.

Dear sähköenergian kuluttajia!

"Henkilökohtainen huomioon kotimaisen kulutuskysynnän" kehittyy jatkuvasti ja on toiminut syyskuusta 2011.

Keskeiset tulokset palvelu:

 • lisää 350000 euroalueelta on tullut palvelun käyttäjille;
 • jatkuva laajentaminen toimintoja, jotka täyttävät asiakkaiden toiveet;
 • mahdollisuus täysi sykli asiakasmaksut sähkön kotona (käyttöönotosta todisteet velan maksamista ilman komission);
 • yksittäiset ja toiminnallinen lähestymistapa jokaiselle asiakkaalle, pyydä kiireellisen kysymyksen palvelun kautta.

Suosittelemme käyttämään tätä palvelua, houkutella perheen, ystävien, tuttavien.

Kehittämispalvelut meidän puoleltamme ja niiden aktiivinen käyttö kanssa, parantaa palvelun tasoa ja kumppanuuksien luomista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 43 = 52