Damaskos veitsi

Damaskoksen teräs veitset - ylellinen aseita

Ensimmäisen luokan veitsen Damaskoksen teräs metsästys - tämä on tarkoituksenmukainen ja tarpeellinen asia, joka on aina hyötyä, kun metsästys peli tai leikkaamalla poistaa ihoa haavoittunut eläin. Ja kun ruoanlaitto päivällinen, se on välttämätöntä, jotta veitsi Damaskoksesta, ei koskaan petä oikeaan aikaan. Erinomainen valinta metsästäjä tulee veitsen Damaskoksen teräs.

Damaskos veitset ovat suosittuja niiden kestävyys ja samalla joustava. Damascus terä voidaan taivuttaa 90 astetta ja suoristettu kuten jousi on se vai ei vaikuta järjestelmän toimintaan korkeassa terä.

Nämä ominaisuudet ovat arvoa sekä muinoin ja meidän aikanamme. Ensimmäistä kertaa Euroopan kansalaiset joutuvat ruusunpunainen terästä, kun Aleksanteri Suuren armeija ottivat yhteen sotilaiden Intian kuninkaan aikaa. Kuningas oli tämä metalliseos kuori, joka suojaa sitä Euroopan miekkoja, jota he eivät jätä edes tyhjästä. Siitä tehtiin ja Damaskoksessa Blade Warriors kuninkaan aikaa.

On olemassa kolme versiota nimen alkuperästä Damaskoksen terä:

 • Damas arabian kielellä kutsutaan vettä, ja kuvaukset usein kuullut lauseen "Damaskoksen sulat vodoobrazny kuvio lavan pinnan";
 • Islamilainen kirjoittajat kutsuvat terät "damastsiny9raquo; ja väittävät, että ne on tehty Damaskoksessa;
 • On kuitenkin olemassa muita kirjoittajat linkittää aseseppä Damaskoksen, joka valmisti Damaskoksen terät teräksen.

Oikeastaan ​​mitään näistä hypoteesien on oikeus elämään, koska nimi on annettu kauan sitten, että totuus on menetetty aika.

Aina aina, Damascus terät olivat kuuluisia metsästäjien keskuudessa eri maissa.

Damaskos veitset ovat suuria eikä kukaan välinpitämättömiä sen, ainakin kerran pitämällä miekka kämmenelle. Aaltoileva kuvio on valmistettu sekoittamalla eri laadut metallia ja yksinkertaisesti kiehtovaa.

Damaskoksen teräs veitsi:

 1. Se on helppo leikata, terävyys Damaskoksen terä ylittää terävyyden korkean laadun käsin partakone.
 2. Helppokäyttöinen, se sopii kämmenelle.
 3. Kevyt.
 4. Se ei murene, kun teroitus, ja on usein tarve teroittaa.
 5. Erittäin kaunis ulkonäkö, on ainutlaatuinen kuvio terän.
 6. Käyttöikä asianmukaista hoitoa ei ole rajoitettu.

Damaskoksen teräs veitset muinaisista ajoista arvostettiin sen ainutlaatuiset ominaisuudet. Se on ase metsästää pidetään eliitin. Terät ovat aina vahvoja, elastinen, terävä ja kestävä. Siksi vaikka joka vuosi on veitsiä, valmistettu uusi metalli laadut, ammatti metsästäjät silti antaa mieltymyksensä Damaskokseen terä.

Jos puhutaan puutteita terän Damaskoksen teräs on niiden korkea hinta kuluttajalle. Mutta hinta on sen arvoista, koska veitset Damaskoksen - ammattilaisen työkalu.

Erot Damaskoksen ja Damaskoksen teräs

Mikä on ruusunpunainen ja yleiset piirteet erilaisia ​​teräs? Kuviollinen metalli kutsutaan eri aikoina ja eri ihmisille eri tavoin.

Käytämme erilaisia ​​nimiä tätä metallia:

Mieti kahdenlaisia ​​- ruusunpunainen terästä.

Otsikko ruusunpunainen on ikivanha alkuperä ja peräisin Indo-Iranin sana "pulad9raquo;, joka käännettynä tarkoittaa (puhdistettu rauta). alkaen ruusunpunainen terästä metsästysveitset on hyvät leikkaus ominaisuudet ja erinomaisen kestävyyden. Ja terät Damaskoksen teräs, ovat melko kalliita, ja valinta ei ole kovin suuri.

Bulat - erittäin kestävä metalliseos, jolla on korkea kerroin joustavuutta ja säilyttää teroitus. Tämä kollektiivinen termi, jolla ei ole kiinteää tuotantoteknologian ja ulkonäkö.

Metsästys veitsen ruusunpunainen terästä on erilaisia ​​kuvioita terän, ja se on parempi kuin metsästykseen Damaskoksen terästerät kaikkiin indikaattoreihin:

Bulat - teräs, sulatetaan upokkaan ja ostuzhennoy erityisellä tavalla, ja sen valmistus on kalliimpaa kuin tuotanto Damaskos.

Toinen nimi tulee sanasta ruusunpunainen ruusunpunainen (aaltoileva). Damaskoksen teräs on huonompi Bulat tietyistä indikaattoreista, mutta ottaen mestaruuden tarjoaa erilaisia ​​teriä ja suhteellisen halpuuden.

Sitä tuotetaan monimutkainen prosessi suoritetaan manuaalisesti. Kiinteä teräs teknologia on aina enemmän kuin pehmeä. Teräs on tuotettu tällä tavalla, on noin 400 kerrosta, joka antaa sille tietty lujuus, erinomainen leikkaus kyky ja ainutlaatuisen kauneuden. Ainutlaatuinen - sananmukaisesti sanan, koska malli ei koskaan toistuu sekä tulostaa sormien ihmisiä. Damascus teräs on yksi luokan damascus teräs, tunnettu siitä, että sen valmistamiseksi kauneutta ja lujuus terän.

Damascus teräslevyjen valmistettiin tulisija hitsauksen aikana.

Pääasiassa ruusunpunainen ja ruusunpunainen erilaisia ​​valmistustekniikoita ja sen vuoksi ne ovat erilaisia ​​ulkonäöltään ja fysikaaliset ominaisuudet.

Valita ja ostaa veitsen Damaskoksen teräs, ensinnäkin, täytyy tietää mitä hän näyttää ja vähemmän huomiota neuvoja ihmisiä, kuten:

 • Friend asiantuntijoita pysäköintihallia - nämä ihmiset ymmärtävät kaikki korjaamista koneen osaan, ja valinnassa hyvä veitsi Damaskoksesta;
 • mitään neuvoja Internetistä, paljon tietoa, ja se ei aina pidä paikkaansa;
 • saat neuvoja mestareita erikoisnäyttelyt, mutta täällä on inhimillinen tekijä - jos haluat asiantuntija, se kertoo ja näyttää, miten valita. Ja jos hän ei ole sillä tuulella, se todella kiitos, saat mitä saat.

Peli tarjoaa erilaisia ​​kauppoja Damaskoksen terä. Ne ovat venäläisvalmisteisia ja tuodaan ulkomailta. Ne poikkeavat toisistaan ​​myös kokonsa, hinta ja ominaisuudet.

Ensin täytyy tehdä valinta, joka vaatii terän irrota nahat ja veistää kalaa tai leikata nahan eläimen? Tai korttipalvelin tarvitaan ruoanlaittoon metsästyksen jälkeen? Riippuen aiotusta käytöstä ja arvo valitun mallin veitsen.

Yksi puoli on terävä terä, ja toinen - jalkoasen-. Ei ole metsästys teränsuojus ja etuosaan kahvan on pieni pysähtyä peukalon, joka on kätevä, kun käytät sitä.

Valitsemalla veitsi Damaskoksen teräs on otettava se kädessään, ja hän on tullut ikään kuin olla jatke kädet. Sen ei pitäisi rasittaa käsi - Painopisteen on kuuluttava kahvassa. Terä ei saa olla liian pitkä. Oikein valittu ryhmästä Damaskoksen teräs veitset eivät hankaa kämmen niiden käytön.

Jos veitsen tarvitaan ruoanlaittoon aikana metsästää, valita lyhyt terä 2 mm paksu. Butt. Jos se on välttämätöntä väestön suojelemiseksi metsästys- ja nylkeminen, kuluu pitkä miekka kirveellä 5 mm.

Parasta ostaa veitset Damaskoksesta erikoistuneita näyttelyissä sinänsä mestareita mistä saa kaikki tiedot ase. Ja sitten hintoja, vaikka korkea, mutta hyvin erilainen kuin myymälän hinnoista.

Mitä muuta etsiä ostaessaan veitsi:

 1. Se on mahdotonta jättää - luku on saatu sammutusta. Piirustus on oltava selvästi näkyvissä ja kontrastia koko siiven pituudelta. Jos kuvan laatu, se tarkoittaa, että masterlaatuiseksi petsi ja karkaistu terä. Kuvio terä tulee sitä vastoin, jos hiilipitoisuus muodostavien metallien osan terän, tunnettu siitä, että 0,4% tai enemmän. Sinun pitäisi myös tietää, että mitä enemmän eri metallikerrosta, sitä pienempi kuviollinen luku.
 2. Täytyy tarkastella, onko puute fuusio, nämä ovat terän osia, joissa ei ollut typistetty metallia. Todellakin, puute fuusio Teurastusta terä, pilaa sekä ulkonäön ja joskus vaikuttaa lujuuteen terän (jos puute fuusio on suuri, se vaikuttaa voimaa). Jos puute levinneisyys on pieni, muodossa elokuva, se ei johda tuhoaminen terän.
 3. Jotta oikean päätöksen noin ostaa veitsen tarvitsee tietää tuotemerkkejä, tuli teräslejeeringissä. Valitettavasti, jos he itse eivät ymmärrä laadut, niin isäntä tai yksinkertainen myyntimies kertoo iskulause myydä tuotteitaan.
 4. Lisäksi on tarpeen tarkastella, miten teroitettu veitsi. Hänen pitäisi olla lukkojen tietyssä kulmassa koko terän pituudelta, terä on terävä. Jos teroitus terän ei varsinaisesti tehty, ikäänkuin vaiheita, se osoittaa, että isäntä ei oikeastaan ​​omistaa oman taiteen.

On muistettava, että oikein valittu Damaskos veitset kestää pitkään ja uskollinen avustajat aikana metsästää.

Damascus teräs veitset ovat hyvin suuria leikkaus ominaisuuksia. Mutta koska niiden valmistus on lisätty rakenteeseen hiilipitoisen metalli luokka, ruusunpunainen veitset tietyissä käyttöolosuhteissa, voi hieman syöpyä.

Siksi tietty hoito Damaskoksen teräs veitsi. Damaskoksen teräs veitsi on säilytettävä kuivassa paikassa hyvin puhdistetussa tilassa. Käytössä, älä käytä sitä kosketuksiin happoja ja emäksiä. Työskenneltyään veitsellä, on tarpeen pyyhkiä puhtaaksi ja voideltu.

Jos ruoste on edelleen muodostettu, se raaputettiin hellävaraisesti pois hienolla hiekkapaperilla kastettu kerosiini. Aiheutuva haitta huoli aseistaan, metsästäjä ei aiheuta taakkaa, koska Damaskos veitsellä sen suorituskykyä, helposti kompensoi tätä. Aikana metsästys, tämä hän yksinkertaisesti vertaistaan ​​- se on ainutlaatuinen juttu!

Video kertoo hoidosta Damaskoksen käyttää vaseliinia.

Damaskoksen teräs veitsi: perusominaisuudet

Nykyään Damaskoksen teräs veitset kilpailevat suoraan innovatiivisia keraaminen terä. Usein molemmat teknologiat ovat toistensa vastakohtia. Tämä ei ole yllättävää, sillä sekä tuotantomenetelmä voit luoda erittäin terävä kestäviä tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä.

Kuinka tunnistaa veitsen Damaskoksen teräs?

Määrittää materiaalia, kuten Damaskoksen teräs, on helppoa. Katsokaa tässä esiintyy tunnusomainen, epäselviä kuvio metallin pinnalla. Yleensä valmistettu Damaskoksen teräs veitset erottuvat läsnäolo alkuperäisen kuviollinen kahvat, sisustettu itämaiseen tyyliin. Tämä saattaa selittää kiinnostusta näitä tuotteita, paitsi ammattikokkien ja ystäville metsästys, mutta myös lukuisia kerääjiä ainutlaatuisia asioita.

Damaskoksen teräs veitsi voi olla sekä metallia, puuta tai muovia tai muovinen kahva. Soveltuvat käytettäviksi kotiympäristössä ovat malleja, joissa kumipinnoite että eivät luiskahda edes märin käsin.

Esityskieli modernein Damaskoksessa veitset pohjalta fysiologisten parametrien ja helppokäyttöisyys tulevan omistajan. Hienostunut muoto, läsnäolo terävä terä ja vahvin tekevät niistä erittäin mukava jokapäiväiseen käyttöön.

Veitset Damaskoksen voidaan jakaa useisiin ryhmiin perustuu niiden tarkoituksen. Nykyisin erottaa erikoistuneita, universaali, keittiö, taitto, metsästys, ja muut mallit. Riippuen tarkoituksena Damaskoksen teräs veitsi voi olla eriasteisia kovuus. Jos otamme keskiarvon, niin materiaali pidetään yksi kestävä kuin alle Vaikutus terän, ja taivutus.

Kuten käytäntö osoittaa, moderni veitsi Damaskoksen teräs pystyy palvelemaan omistajaansa vuosikymmeniä. Metallin käytännössä ei tarvitse teroitus. Luonnollisesti veitsi säilyy käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään, on tarpeen käyttää sitä juuri niin kuin määrätty. Kokonaisuutena kallein, todella laadukas ruusunpunainen veitset lähes koskaan menettävät alkuperäisen ominaisuuksia ja eivät menetä houkuttelevuutta ulkonäkö, riippumatta käytön kestosta.

Ominaisuudet vuorovaikutusta pintojen

Lähes kaikki moderni astiat on valmistettu Damaskoksen teräs veitset on päällystetty erityinen anti-korroosio kerros, joka suojaa ruosteelta muodostumista ja kehittymistä pinnalle metallin korroosiota prosesseja. Kuitenkin Damaskoksen teräs kykenevät hapettamaan kautta kosketuksiin tiettyjen ruokien ja aineita. Ratkaise ongelmaa mahdollistaa huolellinen hoito tuotteen ja sen ajoissa hoitoon. Tässä tapauksessa se ei ole suositeltavaa leikata Damaskoksessa veitsiä keittiön aluksella, koska tämä johtaa melko nopea menetys terävyyttä.

Olipa metsästysveitset valmistettu Damaskoksen teräs ja keittiö, on suositeltavaa pitää ne puhtaina kuivassa paikassa, mieluiten erityinen tuppi tai kotelo. Jos veitsi on varastoitava olosuhteissa korkea kosteus, on parempi ajoittain peittää terän öljyä. Tehokas tähän tarkoitukseen voi olla vaseliinia.

Jotkut metsästäjät pitävät veitset Damaskoksen kotelossa, kastelemat tavallista kasvi- tai erityinen ase öljyä. Pitkän aikavälin varastointia ilman säännöllisen tuotteen käyttö on paras poistetaan vaipan.

Mitä tehdä, jos terä oli peitetty ruostetta?

Usein linkkuveitsiä Damaskoksen teräksen varastoinnin aikana kosteissa olosuhteissa, esimerkiksi pitkään kampanjoiden kustannuksista syövyttävä pinnoite. Korjaa ongelma kaikkein hellävarainen tapa mahdollistaa käytön kovaa kumia. Jos tämä tapa ei tuo odotettuja tuloksia, kevyesti tarpeeksi kiillottaa terä hienorakeinen hiekkapaperilla.

Mitä ei tehdä Damaskoksesta teräksestä veitsiä?

Käyttämällä keittiö, metsästys tai taitto veitset Damaskoksen teräs, sitä ei suositella:

 • kovien materiaalien, kuten puusta, metallista, tai luut suurten eläinten;
 • kärjellä avaa tölkit;
 • käytä veistä korvata vasara, ruuvimeisseliä, muut -ASENNUSTYÖKALUT;
 • teriä heittää;
 • taipua terän jyrkkien.

Edut veitset Damaskoksen teräs

Terät ruostumatonta Damaskoksen teräs, tarjoavat seuraavat edut:

 1. Erittäin terävä terä. Terävyyden joissain malleissa ylittää Damaskoksessa veitset terävyys korkealaatuista manuaalinen partateriä.
 2. Puute tarve usein teroitus. Säilyttämään perusominaisuuksia vuosikymmeniä edistää kovettuminen yrityksen.
 3. Houkutteleva ulkonäkö. Kukin yksittäinen terä on valmistettu arvostettu isäntä, tunnettu siitä, että ainutlaatuinen, ainutlaatuinen kuvio.

Jos puhutaan Damaskoksesta teräksestä veitset haitat, suurin haitta keskivertokuluttajalle voivat olla niiden kalleus verrattuna tavalliset terästä. Kuitenkin suosiminen Damaskokseen veitset, käyttäjä turvattu oikeus saada omalla käytössä todella tehokas, ammattilaisen työkalu.

Damascus ja Damaskoksen teräs veitset

valmistustekniikka kestää kulutusta veitset olemassa tuhansia vuosia sitten. Näyttäisi siltä, ​​että tällä hetkellä tekniikan vaiheessa vanhan tuotantotapojen Terien voidaan unohtaa ja siirtyä kehittyneempiä valmistusreseptien. Kuitenkin uusimmat laitteet lainkaan halu ei anna terän laadun parantamiseksi, jos ei käytä salaisuuksia valu metallin ja myöhemmästä käsittelystä takoa. Ja se on tämä erilainen Damaskoksessa ja Damaskoksen teräs veitset annetaan vaikka käsi käsityö tavalla, mutta säilyttäminen perinteisen teknologian ratkaisuja. Lisäksi on tekijän tuotanto veitsi pidetään houkuttelevin olipa kyse leikkaus kyky, ja esteettinen termejä.

Piirteet ruusunpunainen ja ruusunpunainen veitset

Terät Damaskoksen teräs Damaskoksen eikä ihme ensimmäisistä paikoista luetteloihin tehokkain hoidossa. Tämä helpottaa ainutlaatuinen kyky vähentää näiden metallien ja, mikä tärkeintä, säilyttäen alkuperäisen teroitus pitkään. Lisäksi, ruusunpunainen veitset on korkea kovuus ja jäykkyys, mikä tekee niistä sietävät ulkoisille vaikutuksille ja edistää tehokkaampaa täytäntöönpanoa suora leikkaus toiminto. Nämä ominaisuudet ovat erityisen ilmeisiä esimerkissä peli malleja. Olevasta seoksesta riippuen tuote osoittaa myös korroosionkestävyys prosesseja. Tämä ensisijaisesti niitä malleja tehty ruostumattomasta teräksestä. Niinpä ääriolosuhteissa ruusunpunainen veitsi on paras ratkaisu. Kuitenkin, ja talot sen suorituskyky ominaisuuksia käytetään.

Mikä erottaa Damaskoksen veitsen ruusunpunainen?

Damaskos veitset Damaskoksen teräs terät ja sekoitetaan usein. Ne tekevät paljon yhteistä ja tärkein yhdistävä piirre on läsnäolo ainutlaatuinen kuvio pinnalla. Suorituskyky Damaskoksen teräs veitset ja Damaskoksessa myös paljon yhtäläisyyksiä, mutta ne ovat samat ja ero on.

Siten, ainutlaatuisuus Damaskoksen terän yhdistelmän vuoksi näennäisesti ristiriitaiset ominaisuudet - se sitkeys ja korkea lujuus. Näin Bulat tunnettu siitä, että sama lujuus, mutta täydennetty jäykkyys ja kovuus. Käytännössä tuntevat eron nimetty ominaisuuksia ei ole helppoa - se ymmärretään yleensä kokeneet metsästäjät, kalastajat ja turistit. Kuitenkin, jokapäiväisessä käytössä pinnalla on leikkaavat kapasiteetti ja kestävyys teriä, ja joka kuitenkin ne ja arvostaa.

Venäjällä tuotanto ruusunpunainen veitset ovat pääasiassa yksityisiä perheyrityksissä. Masters seurata osoittautunut resepti tehdä ja sen maku, tarjota paitsi laadukkaita, mutta myös kaunis ruusunpunainen veitsellä. Valmistajat on laaja maantiede, koska ne ovat eri puolilla maata. Esimerkiksi yksi kuuluisan työpajan pidetään Zlatoustovskaya Baranova. Head Blacksmith Yhtiö Sergei Baranov tuottaa edullisia, mutta laadukkaita malleja veitset, varmisti oman terästä. Ei vähemmän tiedetään keskuudessa ystäville Damaskoksen teräs ja Damaskoksessa työpaja Arkangelin. Perheyritys erikoistunut valmistukseen terien soveltaen kaiverrukset ja muiden metallien käsittelyyn. Tällaiset erikoistuminen tekee mahdolliseksi saada korkealaatuisia tuotteita ja jälleen kohtuuhintaan.

Viittaamalla markkinanoteerauksien tässä segmentissä löytyy esimerkiksi nimi ruusunpunainen veitsi "pampukh" kuvauksessa, joka on merkitty ainutlaatuinen teknologia aallonpohjassa ja teroitus. Tämä tuote master Igor Pampukha tiedossa tuntijoiden aseita. Tällöin seppä ei pelkästään taonta, vaan suorittaa myös taitava kahvat miekat kirjoittajan suunnittelussa.

valmistuskoneet terät Damaskoksen teräs Damaskoksen ja jokaisella on oma isäntä, mutta yleinen ominaisuudet ovat edelleen läsnä. Suosituin tekniikka katsotaan hitsata useita levyjä erilaisia ​​metalli, joka on muodostettu yhdestä kappaleesta - "vuts9raquo;. Yleensä veitset valmistajalta ruusunpunainen terästä käydä läpi useita vaiheita ampumisen ja taonta - vain määrän näiden menettelyjen on salaisuus Masters. Valmistetusta yhdestä metallista on muodostettu leikkaamalla, joka suoritetaan myöhemmin taonta ja kääntämällä kanssa primäärisen terän säätämällä optimaaliseen tilaan.

Yksi suosituimmista erilaisia ​​ruusunpunainen veitset, joka on yleinen turistit, kalastajien ja metsästäjien. Muuten, joskus jopa samanlaista mallia käytetään sotilasoperaatioihin. Keskuudessa ominaisuudet oli hallussaan metsästysveitsiä ruusunpunainen, voidaan mainita korkea kulutuskestävyys ja täydellinen hionta. On sellainen sarja korkeat vaatimukset suhteessa korroosiosuojan. Lisäksi metsästys veitsi on varustettu kiinteällä ja mukavan otteen. Sen luomiseen käytetty harvinaista ja massiivipuuta ja nahka.

Jos tilattu tekijän veitsi tähän ryhmään, on parempi määritellä sen päätarkoitus joista valmistaja tekee painotetaan. Esimerkiksi, metsästys- terä ruusunpunainen terästä voidaan kaiverrus tai nahan. Erot suorituskyvyssä niiden välillä ei ole läsnä, mutta se voi olla mukautettu terän linjat sekä parametrit kahvan enemmän mukavuutta prosessissa suoritetaan leikkaus.

Malleja Damaskoksen terästerät suunniteltu ratkaisemaan ruoanlaittoon ongelmat ovat harvinaisempia. Se, että yksinkertainen toimenpide leikkaus vihanneksia, hedelmiä tai leivonnaisia ​​veitsellä voidaan tehdä vain ammattilainen, joka ottaa huomioon käsitelleet tätä työkalua. Mutta jälleen kerran, leikattaessa ruhoja ja luut veitsi Damaskos terästä tai selviytymään paremmin kuin normaali keittiö kollegansa, ja jopa kirveet. Siksi kertaalleen tällaisista tapauksista on edelleen ulos paikka saada jostain keittiöön.

Valmistuksessa taitto malleja pääpaino on helppo kuljettaa ja siirtää. Terän ominaisuudet tässä suoritusmuodossa vastaavat täysin toiminnan laadun, joka ovat varustettuja standardi veitset. Damaskoksen -taittoveitsi yhteensä erilainen muotoilu, jonka avulla voit piilottaa terän kahvaan markkinarako. Valitettavasti nämä mallit ovat yksi vakava haittapuoli - ne menettävät tavanomaiset ruusunpunainen veitset luotettavuutta. Tämä johtuu siitä, että yleinen suunnittelu on monimutkainen, koska taittomekanismi, kuten hyvin tiedetään, yksinkertaisempi laite, luotettavuus itse tuotteen.

Arvostelut Damaskoksessa ja ruusunpunainen veitset

Pohjimmiltaan veitset Damaskoksen teräksen arvioidaan seuraavat kriteerit: kulutuskestävyys, leikkaus laatu, luotettava kokoonpano ja ulkoa kauneutta. Oikeastaan ​​kaikkien neljän ominaisuudet oikein konfiguroitu laite ei aiheuta arvostelee. Mutta on myös ominaista Damaskoksen teräs Damaskoksen ja haittoja. Erityisesti, kovuus ja sitkeys, jotka ovat varustettuja Damaskoksen teräs veitset, usein tuo ongelmia niiden teroitus. Arviot osoittavat, että tällaista toimintaa täytyy kääntyä ammattilaisen apua, koska kotona tehdä tämä tehtävä on mahdoton. Toinen asia on, että nämä terät ovat tylsät ja erittäin vaikeaa. Mukaan monet käyttäjät, vaikka leikkaus luun ja puun vain hieman vaikuttaa laatuun teroitus. Toinen seikka, joka voi järkyttää käyttäjä, joka osti veitsi ruusunpunainen, tämä taipumus korroosiota. Siksi kannattaa aluksi varmistaa, että malli pystyy ilman haittaa veden kanssa kosketuksissa ja emäksiä.

Kustannukset ruusunpunainen veitsiä vaikuttaa moniin näkökohtiin. Ensinnäkin on syytä harkita ominaisuuksien terän. Jos käytät versiota pienet ulkomitat ja ilman kirjaimin, hinta se on 4-5000. Rub. Optimaalinen versio ehdottaa, että läsnä on keskikokoinen terä täyden valikoiman klassisen suorituskyvyn ominaisuuksia Damaskoksen teräs, joka on varustettu yksinkertaisella, mutta luotettava pito mutkattomasti. Tämä esimerkiksi vakio veitsi ruusunpunainen "pampukh", joita voi ostaa jo 7-8000. Rub.

Kallein mallit kuuluvat luokkiin metsästys- ja lahja. Ensimmäisessä tapauksessa, kustannukset kasvaa johtuen lisätä teknisten ominaisuuksien metallin valmistusvaiheessa. Lisäksi, metsästykseen kuviot ovat suurempia kuin tavanomaiset siivet. Hinta Tällaisten tuotteiden on yleensä yli 10 tuhatta. Rub. Kun kyseessä on lahja kopio enimmäishinnan eikä rajoitu suunnittelun elementtejä voi ehdottaa läsnäolo kallista puuta, jalokivet ja monimutkainen kaiverrus. Nämä ylelliset tuotteet voidaan arvioida kymmeniä tuhansia ruplaa.

Harvinainen ilmiö, kun muinaiset veneet tekniikoita käytetään nykyisin lähes alkuperäisessä muodossaan. Moderni seppien piirtää tietoa ei ohjeista ja metodichek terästeollisuuden ja neuvoja kokeneita käsityöläisiä. Näin ne voivat tuottaa Damaskoksen teräs veitset ylivertainen laatu, joka on paljon suurempi kuin useimmat tehtaan malleja. Tämä saattaa selittää suosion yksityisten työpajoja, jotka työssään eivät keskity massatuotantoon koneisiin, ja suurin paljastaminen salaisuuksia taonta ja valu teoksissaan. Tietenkin jonkin verran havaittavissa alan teknologian suhteen - käyttää enemmän tuottavuutta ja tehokkuutta uunien, uunit sekä niihin liittyvät laitteet taonta. Mutta henki valmistaa ainutlaatuisia ruusunpunainen ja Damaskoksen terä pysyy samana. Sille on ominaista tekijän käsialaa ja huolellinen asenne hienot vivahteet tuotantoprosessia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

97 − 89 =