Disposition 2 huonetta 54 m

Contents

Layout 2-huoneen huoneistoa: kuvia, piiri

Yhden makuuhuoneen huoneistoja - kaikkein vostrebovanie tiloissa. Pääsääntöisesti niiden koko ja hinta on kaikkein hyväksyttävää. Täällä helposti mahtuu nelihenkinen perhe. Kuten käytäntö osoittaa, ulkoasu 2-huoneen huoneisto ei ole täydellinen, ja kerätä mahdollisimman paljon mukavuutta on vielä muuttaa jotain, erityisesti vanhoissa rakennuksissa.

Neuvostoaikana, talot rakennettiin usein ottamatta huomioon vuokralaisten tarpeet, joten oleskelutilassa jakelu järkevyyden voi vain uneksia. Yleensä tämä on pieni keittiö, kapea mutta pitkä käytävä, yhdistää tai erillinen kylpyhuone, mutta pieni, viestintään huoneita ja paljon muuta.

Moderni kodin ulkoasu esittää kuinka 2-huoneen huoneisto, mukavampaa, mutta he valitettavasti on haittoja. Useimmiten ytimessä heidän identiteettinsä on tekijä, niin monet ovat turvautuneet saneerata. Kuitenkin jotta myöhemmin ongelmia siirron sisäseinien, sinun täytyy laillistaa tällaisia ​​toimia vastaavassa organisaatiossa (STT). Ja on syytä kiinnittää huomiota yhteen erittäin tärkeä asia: joka tapauksessa on mahdotonta tehdä mitään manipulointi kantavien seinien, koska tämä voi johtaa tuhoon koko rakennuksen.

Haitat kahden makuuhuoneen huoneistoja suunnitelma

Olohuoneeseen oli mukava ja järkevä, se on syytä ensinnäkin yrittää neutraloida kaikki mahdolliset haittoja. On huomattava, että jotkut heistä ovat näkyvissä kerralla, ja toinen (piilotettu) vain uida töiden jälkeen.

Niin, yritetään käsitellä puutteita kahden makuuhuoneen huoneistoja:

 1. Kylpyhuone. Harkitsee valokuva kaavoista 2 makuuhuoneen huoneistoja, voi huomata tiettyä suuntausta. Aluksi nämä huoneet on jaettu wc ja kylpyhuone. Kuitenkin ns toissijainen asuntomarkkinoilla usein tulee yhdistetty suunnitelma. Onko se mukava? No, kyllä ​​ja ei. Esimerkiksi todellakaan ole suuri perhe, mutta kaksi erittäin kelvollinen olo.
 2. Kitchen. Erityisen akuutti tämän huoneen koot tuntuvat Hruštšovin. Useammin vanhoissa rakennuksissa keittiö vaihtelee 4-6 neliömetriä. m, mikä hankaloittaa huomattavasti tehtävää järkiperäinen tarvittavat huonekalut ja kodinkoneet. Visuaaliset tehosteet tässä tapauksessa voi olla paljon apua. Täällä meidän on toimittava radikaalisti. Esimerkiksi voit yhdistää keittiö olohuoneeseen tai eteinen.
 3. Käytävä. Haitat huonejärjestystä ovat melko yleisiä. Pohjimmiltaan hän tai pitkä, mutta kapea, tai lähes kokonaan poissa. Tietenkin sijoittaa mihinkään huonekalut tulee pelottava tehtävä. Jotta voidaan yrittää muuttaa käytävällä, on välttämätöntä rakentaa tarjoamiin mahdollisuuksiin alkuperäinen ulkoasu 2 huoneen huoneistoja. Esimerkiksi sijainti kylpyhuonetta, keittiö, olohuone, samoin kuin niiden koko.
 4. Rikkoo geometrinen mittasuhteet. Tasoituksella suorakaiteen tai neliön muotoisia ovat selkeitä. Kuitenkin joskus on alueita, joilla on puoliympyrän järjestely seinät, useita varastotilat ja sisempi kulmat. Sisätilojen asuntoja riippuu täysin suunnittelussa käytettyjä tekniikoita. Ennen kaikkea tämä kaavoitus, lisävalaistuksen, markkinaraon ja niin edelleen.
 5. katon korkeus. Oikea dramaattisesti tämä vaihtoehto on täysin mahdotonta. On suositeltavaa käyttää visuaalisia tehosteita, jotka voivat vaikuttaa näköhavainnon.
 6. Pieni koko. Kun yhden makuuhuoneen asunto on riittävän pieni, niin lisätä alueen tietty tila kustannuksella muut eivät toimi. Voit käyttää varsin yleinen tekniikka - purkaa kaikki sisäseinät. Tässä tapauksessa saamme tilava yksiö. Tällainen työ on tarpeen neuvotella ammattilaisten ja laillistaa asiaa rakenteita.

Miten aloittaa uudelleen suunnittelu?

Standardi ulkoasu 2-huoneen huoneisto on tarkoitettu käytettäväksi asiakirjojen saatavuutta asumiseen. On tietoa tarkkaa kokoa, sijainti, viestintä ym. Tietenkin ennen työ on välttämätöntä täysin tutkia ja analysoida kaikki nämä parametrit. On myös syytä harkita toiveita kaikki ihmiset elävät täällä. Luotettava vaihtoehto - uskoa laatimiseen päteviä ammattilaisia. Tämä auttaa täysin välttää yleisiä virheitä.

Alla pidämme neljänlaisia ​​yleisimmistä lay-makuuhuoneen huoneistoja.

Kodit rakennettiin 40-50-luvulla., Kutsutaan "stalinki9raquo;. He suunnittelevat kadehdittava: korkeat katot, suuri koko huonetta, hyvällä paikalla. Pääsääntöisesti vain ulkoinen kantavien seinien, koska tämä avaa suuria mahdollisuuksia valittaessa suunnittelussa. Usein layout 2-huoneen huoneistoa näissä kodeissa avulla ilman suurta vahinkoa muuttaa tiloihin, esimerkiksi jakaa yksi iso makuuhuone kahdeksi pienemmäksi. Tämä ratkaisu mahdollistaa varustaa lastenhuone tai toimistossa.

Rakennetut talot puheenjohtajakaudella Leonid Brezhnev, verrattuna Stalinin aikoina hieman vähentynyt kooltaan. Tämä ei kuitenkaan ole huonoin vaihtoehto on vanhoja rakennuksia. Huoneet eivät valtava, mutta se on varsin tilava, erillinen kylpyhuone, keittiö 7-8 m². m. Tämä asettelu 2-huoneen huoneisto täysin hyväksyttävää. Tarvittaessa voit siirtää joitakin seiniä, mutta on syytä ottaa huomioon, että näissä taloissa kantavien seinien voidaan pitää sisällä asunnossa. Siksi on suositeltavaa tutustua ennen työskentelyä projektiorganisaatiossa.

Mielenkiintoista että Hruštšovin rakennettiin kuin väliaikaiset asunnot, mutta tällä hetkellä tällaista taloa - yksi yleisimmistä. Niitä pidetään kaikkein epäsäännöllisen ja ongelmallinen. On erittäin pieni keittiö, kylpyhuone pieni koko, kapea käytävä, viestintään huoneita jne. Voit luetella loputtomiin kuin layout 2-huoneen huoneisto Hruštšov on enemmän haittaa kuin hyötyä. Älä kuitenkaan huolestu etuajassa. Nykyaikaiset suunnittelijat tarjoavat paljon onnistuneita hankkeita, jotka radikaalisti muuttaa sisätilojen tämän asunnon. Keskeistä tässä työssä:

 • Käytävä tila on osittain yhdistetty olohuoneessa.
 • Keittiö yhdistettynä naapurimaiden huoneeseen.
 • Kasvusta johtuen salin tai jopa jakaa kylpyhuone.

Luovuttamisesta 2 makuuhuoneen huoneistoja uusien rakennusten on jo maksimaalisesti järkevä, etenkin verrattuna hruschevke. Täällä kaikki huoneet erikseen, erillinen kylpyhuone riittävän kokoinen, tilava ja mukava eteinen, iso keittiö on 8-10 neliömetriä. m. Kuitenkin jos tällainen järjestely jokin ei sovi, voit esimerkiksi järjestää yksiö tai liittyä loggialle alue viereiseen huoneeseen.

LiveInternetLiveInternet

Still Life Artist Dmitry Vlasov taiteilija Dmitry Vlasov Artist Dmitry Vlasov.

Axel Hjalmar Ender (Norja, 1853-1920) Axel Hjalmar Ender (Norja, 1853-1920) hih.

Talent - ainoa uutinen / on aina uusi Collegiate sanakirja ja siivekäs sanoja.

"Asiat minun kirjallisuuden niin hyvä, että pelkään Jinx sitä" "tekee kirjoissani niin hyvä, että b.

Haluatko mennyt pörröinen lunta. .

-musiikkisoitin

 • avatarit miesten (5)
 • Arkeologia - muinaiset sivilisaatiot (25)
 • Arkkitehtuuri monumentit (213)
 • Aphorismus (171)
 • Baletti (43)
 • puutarhan (2)
 • Videot (4166)
 • World Heritage (41)
 • decoupage (1)
 • Jazz (18)
 • Bloggaaminen (25)
 • Ja kommentov (4)
 • ja tietokone (35)
 • ZHZL (1559)
 • Animal Kingdom (230)
 • Elämänfilosofiasi unet (49)
 • Terveys (414)
 • Celebrity (1125)
 • kirjanmerkit (1036)
 • mielenkiintoinen (649)
 • sisätilojen talon (39)
 • Arts (535)
 • Venäjän historian (1390)
 • Kamtsatka (181)
 • maalaus taiteilijat (1420)
 • kalvon (209)
 • kollaasi (17)
 • Kokoelma (10)
 • purkitus kasvikset (31)
 • Kauneutta ihmisen kasvot (5)
 • keitto (216)
 • Kulttuuriperintö Venäjän (18)
 • Kathryn Pierce (1)
 • legenda (116)
 • hetkiä elämän (1899)
 • Tuntematon maaginen maailma kasvien (125)
 • Maailman kuva (1363)
 • tietokone (1)
 • Elämä viisaus (563)
 • Musiikki (921)
 • Music "kiinalaisen lääketieteen" (12)
 • musiikkia "mantroja" (27)
 • Music "retro" (510)
 • music "Tango" (42)
 • Instrumentaalimusiikkia (394)
 • Klassinen musiikki (398)
 • Juomat ja cocktailit (51)
 • Asetelmat (216)
 • valtamerten ja meri (132)
 • operaattorin (11)
 • operetti (2)
 • operetti (0)
 • kokemus huumoria elämän (6)
 • Sekalaista (5)
 • hyödyllisiä (98)
 • runous runoilija (4905)
 • Ortodoksinen loma (266)
 • Merkit (136)
 • Nature (614)
 • sananlaskuihin (250)
 • hyvä ruokahalu (2)
 • proosa (833)
 • psykologia (279)
 • sekalaiset (543)
 • yksityinen (169)
 • runko-osat (308)
 • Uskonto (70)
 • Romansseja (113)
 • romantiikka (41)
 • helmiä (5)
 • Salaperäinen paikoista (41)
 • ilmaisimien (102)
 • kastikkeet marinadit (4)
 • linkit (342)
 • jakeet, muut (673)
 • Matkustaa maan (278)
 • maa ihmeitä (13)
 • päiväkirjaa käsittelypiiri (71)
 • salainen ja tuntematon (63)
 • Tanssi (45)
 • Creative maalaus (12)
 • Kanavat (2)
 • testit (139)
 • oppituntia lehden (157)
 • Filosofia (40)
 • flash kuvia (6)
 • taustat (0)
 • valohapon (6)
 • fantasy (15)
 • Lainaus (378)
 • huumori-Yumorina (459)

-yhteisö

Suunnittelu huoneiston 54 neliömetriä

Mielenkiintoisia TOR: asunto vanhus, jotka tarvitsevat enemmän tilaa työskennellä, ja myöhemmin - hoitajalle, eli studiosta tehdä kahden huoneen.

Erityisen tyytyväinen, että nämä nuoret, jotka ovat ostaneet asunnon ja tekee äiti hänen kotonaan, teen on toinen projekti. Kiitos!

Trendikäs sisustus 54 "neliöt": teki itselleen

On joitakin hankkeita, jotka ovat suosikki suunnittelijat, jossa ei ole oikukas asiakkaita eikä kukaan vaatimuksia "voitti kattokruunu katalogista." Täällä voit vihdoin ilman paatosta oikeiden, harmoninen sisustus. Nämä projektit ovat nimeltään "sisätilojen hänen asunnossaan." Meidän tapauksessamme - asuntoja Moskovassa suunnittelijat Anton Korneev ja Ekaterina Blokhina.

Kuvassa:

Tarkasteltaessa näitä kuvia, on vaikea uskoa, että asunto on 54 neliötä edessämme. m. Paljon valoa, valkoiset seinät, lattia peilit ja suurikokoisia, "ampua alas" laajuus tyypillinen yksityiskohta muunnetaan tilava parvi elintilaa.

Tietoa asunnon: makuuhuoneen asunto talo on rakennettu vuonna 1903, Moskovassa.

Tietoja omistajat: suunnittelijat itse.

Tehdä paras sisustus maailman - omassa huoneistossa alueen 54 "kvadrata9raquo; - Anton ja Catherine alkoi kokonaan uudelleen suunnittelua ja peruskorjaus: seinät purettiin ja järjesti ison keittiö-ruokailutila-olohuone samassa tilassa. Osa kalusteiden suunnittelijat ovat tehneet itsestään (heillä huonekaluliikkeestä), jotkut tuotu Bali, ja loput ostetaan lisäksi edullisia myymälöissä. Mutta tärkeintä - lähestyi mielikuvitusta loppuun, ymmärtämättä paljon odottamattomia ideoita.

Avaintekijöitä laajentamiseen tilaa - värin ja valon. Jälkeen huoneen poistettu seinät, muodostunut suuri kulmahuone viisi ikkunaa. Jotta tilaa tilavampi ja kevyempi, suunnittelijat maalatut seinät ja katto valkoiseen, ja lattia - vaaleanharmaata. Ainoa aihioseinämä huoneessa koristeltu valtava peilien lattialle, he "toimivat" aidolta ikkunat - moninkertaistaa valon ja tilan asunnosta. Tämä olohuone - opas värit punainen, ruskea, valkoinen, musta, violetti ja turkoosi yhdistetään pienellä alueella, ja mikään väri ei näytä pois paikaltaan.

Puiset, jäljittelemällä puite, valmistetaan omalla työpaja, he - tavallista neliön peili IKEA. olohuoneen sisustus - massiivinen takka portaalin. Tämä ei ole oikea takka, ja kynttilä kuitenkin se näyttää kiinteä ja kirkas, erityisesti sitä taustaa vasten valkoiset tiiliseinät. Puiset tolpat portaalin AMPIRE tuoli, Anton Kornev myös itsensä.

Kynttilä takka - erinomainen tapa sisustaa sisustus ja antaa sille mukavuutta. Lisäksi kynttilöitä, siellä voi laittaa hahmoja ja maljakoita, ja takaseinä koristella kuin sydämesi halajaa.

Alunperin asunnossa oli niin matalat katot, joista olisi helppo saada käden. Näin ollen, vanha palkit poistettiin, ja katto on päällystetty limivuorauslauta. Valkoinen puinen katto täydellisesti puulattiat ja tiiliseinät, luo tunnelmaa iso talo.

Yhdistelmä mustavalkoinen näyttää aina tyylikäs ja tyylikäs. Et tarvitse kalliita lisävarusteita: mielenkiintoinen sisustus voidaan tehdä yksinkertaisin kohteita.

Uusi ulkoasu huoneiston 54 neliömetriä. m yhdistetty olohuone, ruokailuhuone samassa huoneessa keskenään ne erotetaan pitkä pukeutuja suuret valot uusklassismia. Massiivinen pathosly lamput eivät näy pieneen tilaan eklektinen - ensinnäkin koska tiivis musta-valkoinen mittakaavassa, ja toiseksi, koska naapuruston grand ruokailuryhmä. Yksinkertainen ja karu moderni keittiö rivissä pitkin seinää, eikä kiinnittää huomiota itseensä.

Ruokasali tuntui muutti tänne keskiaikaisen linnan (ajatus innoitti korkeat ikkunat tiilikaaret). Massiivinen pöytä ja tuolit suhteeton kompakti tila ja tehdä siitä näkyvät suurina. Veistetty takaisin tuolit, punainen sametti verhoilu ja karkea puinen pöytä mukana vanha tiilestä. Iso musta lampunvarjostimet - perinteiset lamput IKEA, koski ainoastaan ​​sisällä lehtiä kuparin, harmonisesti täydentää "keskiaikainen" design.

Ota pieni pöytä, poista pöydälle, ja etnisten podstole kiinnitä metallin lokeroon. On käynyt ilmi alkuperäisen elementin sisustus siirtomaa hengessä.

Mielenkiintoinen ratkaisu makuuhuoneeseen - pää vanha ovi. Se näyttää mielenkiintoiselta, vuosikerta, tilaa ja tule ilmaiseksi.

Makuuhuoneen seinään maalattu maali huolellisesti valittu sinisen sävyjä: se on hyvin mielenkiintoista taittavat valoa. Osa kuvioitu kipsi kattaa seinät, ei salata valituissa sivustoja tiilestä. Tahallinen yksinkertaisuus sisätilojen makuuhuone - viittaus etnisesti motivoituneen Balin isännöi rakastettu.

Se tuli Indonesian saari yöpöydät. Tekstiilejä makuuhuoneessa - Zara ja ulos showroom design koulu "Tiedot". Sängyssä - IKEA.

Syvällä Muurinsyvennyksiä laitettiin pieni kaapit vaatteita - erittäin ergonominen ratkaisu poistaa tarpeen vieviä huonekaluja. Ovet, kaihtimet sopivat täydellisesti vaatimaton etninen sisustus. Vanhat puiset palkit eivät piilossa, vaan päinvastoin, korosti kontrasti väriaine.

Kohokohta kylpyhuoneen - peili ylellinen hopeoitu runko, myös tuotu Bali. Luoda dramaattisen kontrastin, ripustettiin pala vanha aita, piristyi kylässä. Yhdistelmä eleganssia ja raakuuden, ylellisyyttä ja köyhyys ovat niin vaikuttavia, että mitään ylimääräisiä purku tekniikoita ei enää tarvita. Pesuallas ostettu STROYMARKET Castorama.

Hanke - osallistuja kilpailun "Paras suunnittelu asunnon" on pinwin.ru päällä. Linkki projektisivu: http://www.pinwin.ru/konkurs.php?kact=2&knid = 139amp; rbid = 2238

Luettelo hankkeista huoneistoa interiorexplorer.ru

Sisätilojen asunnon avara olohuone-keittiö: suunnittelija Olga Kulekina

Tämä sisustus huoneisto lapsiperheille suunnittelija Olga Kulekinoy onnistui ohjaamaan yhteisen alueen avoin olohuone, jossa on oma huone.

"Dreamers": kolmen huoneen huoneisto Moskovassa suunnittelija Jan Saharevich

Tämä asunto on suunniteltu nuori kaunis ja erittäin mielenkiintoinen pari.

Crystal Project - kaksio Moskovassa: suunnittelija Jan Saharevich

Tämä talon huoneisto modernin älykkään pari. Kaikki tilaan vain kaksi.

Enemmän aurinkoa! Asunto Studio HomeLab

Aurinkoinen kattohuoneisto Chisinaussa, suunniteltu moderniin tyyliin, pääsuunnittelija Olga Kachan ja joukkue HomeLab studio oli hyvin ekologinen, puhdas, kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti.

Moskovan makuuhuoneen huoneistossa Fairytale

Tasainen, sillä ala on 75 neliömetriä. metriä, suunnittelijat studio «HomeLab» vaaditaan toiminnallisesti jaettu osiin - olohuone ja keittiö, lastenhuone kaksi lasta, ja makuuhuone.

"Heritage" alkaen Geometrium työpaja.

Workshop Geometrium sitoutui muuttamaan Moskova asunto nuoren perheen pieni lapsi, joka lähitulevaisuudessa aiomme toiseen. Asunto on 113 neliömetriä. m.

Kaksitasoinen huoneisto nykyaikaiseen tyyliin: suunnittelija Vyacheslav Sidorenko

Korkeus rakennusten saa järjestää lisätilaa kattohuoneistossa. Se sijaitsee mezzanine ja pukuhuone.

Kahden tason huoneisto vintillä: studioprojekti suunnittelupistettä

Stepan Bugaev Ivan Mirolubov suunnittelusta pisteen luo kodikasta loft luova ihminen.

Sisätilojen asunnon, jossa keskitytään seinään sisustus: Design Studio Notabene

Monipuolinen kallista ja yksinomainen seinäsomisteiden tekstiilit muodostivat tyylikäs kuva sisätilojen Minskin asunnon art deco -tyyliin.

Luonnollinen motiiveja Kuurin sisätilojen huoneisto: luonnos Anastasia ja Alexei Sperling

Pari Moskovasta osti asunnon Kaliningradin alueen loput pääkaupunkiseudun elämänrytmin. Yli sen sisustus toiminut Anastasia ja Alexei Sperling.

Asunto pallot: suunnittelija Andrey Anisimov

Makuuhuoneen huoneisto muutettiin viiden huoneen seinät ja siirtämällä toiminnallisia alueita. Sen sisätilat päätettiin mukava moderniin tyyliin, ei puutu leikkisä koristeluun.

Sisätilojen talon runko tyyppi: suunnittelija Jan Saharevich

Jan Saharevich kehitetty sisustus puurunkoinen talo. Kirkkaat värit, kuvioitu lämmin puu ja kehittää valaistus luovat olemassa kaikki edellytykset mukavan levätä.

Värikäs sisustus skandinaaviseen tyyliin: studio hankesuunnittelu piste

Sisätilojen asunto nuori luova pari teki skandinaaviseen tyyliin. Kirkkaat aktiiviset värit ja pinnoitteet teki melko lämmin ja iloinen.

Antenni huoneisto skandinaaviseen tyyliin: suunnittelija Katya Korchinova

Laimennettu skandinaaviseen tyyliin klassisen muotoja, Katya Korchinova suunnittelija luonut hyvin valoisa, viihtyisä ja "lämmin" sisustus kaksio vastapäätä tylsää puutarhassa.

Eklektisismi sisätilojen kolmen huoneen huoneisto: suunnittelija Jan Saharevich

Sekoittamalla art deco ja minimalismia, sekä lisäämällä joitakin klassisia elementtejä, Jan Saharevich suunnittelija on luonut ainutlaatuisen eklektinen sisustus 3-huoneen huoneisto.

Kaksikerroksinen yksiö modernistinen perinne: suunnittelija Oleg Dyomkin

"White Studio" - työ suunnittelija Oleg Demkina luoda sisätilojen kaksikerroksinen asunto-studio hengessä modernismin.

Loft-asunto Nuoret parit: suunnittelija Katya Korchinova

Hanke on huoneistotyylinen parvi Berzarina kadulla - näin on, kun ideoita ja näkemyksiä asiakkaan ja esiintyjä yhteneväiset.

Huoneistossa-tyyliin dandy: suunnittelija Victoria Kruchinina

Rekisteröimiseksi nuori yrittäjä huoneistoja suunnittelija Victoria Kruchinina valittuun tyyliin dandy, jolloin tuloksena yhdistyvät klassinen ja moderni.

Tree ja geometria: huoneisto, jossa on moderni sisustus ja mies hahmo

Asunto, koristeltu toimisto "muotoilun kuutio", on tyypillisesti paneeli rakennus sarja P-44, mutta laatijat hankkeen pystyivät naamioida tämä seikka, käytännössä mitään muutosta tunnistettavissa asettelua.

Laventeli Art Deco huoneisto tuntijoiden taidetta

Ytimessä taiteellisuus sisustus - rakkaus taiteeseen. Se lisää merkin alkuperäisen yhdistelmän harmaan ja laventelin värejä, ja valo ja ilma - runsaasti peilejä.

Tilaa ja Provence: Classic talo Paavalin pareille

Hankkeen kehittämisessä pariskunnille, suunnittelijat luonut mielenkiintoinen muunnelma pohjalta perinteisen klassikoita. Ja motiivit la Provence monimutkainen sisätilojen maalaistalossa, teki enemmän sielukas.

Italian rentoutumista: Meri sisätilojen asunto kesälomien

Tehtävänä suunnittelija Elena umpikujaan oli luoda suunnitteluratkaisu layout, koristelu, sisustus "avaimet käteen" Summer asunnot merellä Italiassa naisten psykologi Moskovasta ja hänen poikansa.

Unbanal parvi: sisätilojen talon ilman turhia yksityiskohtia nuoripari

Tämä projekti eroaa tuttu meille perinteinen parvi. Ei ole punatiili tai runsaasti kaikenlaisia ​​esineitä kerätty eri aikakausilta ja elämänaloilta.

Kirkas elämä: hanke asunto pareille

Rikkaat värit piristää ja monet peilit moninkertaistavat tilan ja auringonvalo hankkeessa, joka oli kehitetty suunnittelija Julia Veselova.

Amerikkalainen unelma: sisätilojen asunnon Kaliningradissa

Lämmin ja viihtyisä sisustus asuin monimutkainen "Punainen De Luxe» muodostettiin rakkaudesta asiakkaan Yhdysvaltain klassikoita. Se tuli perusta sisätilojen suunnittelema Anastasia Sperling.

Pilvien: sisätilojen huoneisto 68. kerroksessa "Moscow City"

Kun sisustus on jatkoa koko arkkitehtuurin käsite talon, se kuljettaa sama viesti - ei ole vain eräänlainen tae harmoninen käsitys tarvittaessa.

Villa Bordigherassa tyyliin Italian jugend

Puutarha, tunkeutuu taloon valoa ja ilmaa. Upeat näkymät merelle ja vuorille. Harmoniaa mukavuutta ja funktionalismin, vaalea sisustus ja nenayazchivoe ylellisyyden tunnetta. Mitä muuta Italian Villa?

Peli kontrasteja: kattohuoneiston Miami Project

Ytimessä käsitteen sisätilojen luksuskattohuoneistoa - dramaattinen väri kontrasti, joka määrittää syvyys sisäisen rytmin ja tunnelman tilaan.

Asunto Izmailovo minimalistinen

Tässä asunnossa, arkkitehti Alexander Fedorov on luonut minimalistinen sisustus. Mukava ulkoasu, tilavuus pelin ja tekstuurit, elinvoimainen aksentti ja paljon valoa. Mitä muuta löytyy tämän viihtyisän kodin?

Henkilökohtainen kokemus. Huoneisto arkkitehti 2 kuukautta

Arkkitehdit ARCH.625 studio, työskentelee sisätilojen asunnon W_G + veto, ovat niiden tunnistettavissa allekirjoitus tyyli: on vaikea minimalismia sointuu lämpöä ja mukavuutta.

Kaksio upeat yksityiskohtaisesti hyvin lukea tyttö

Suunnittelussa tämä kaksio alue 72 neliömetriä. m on osoittautunut uskomattoman kevyt ja runsas, elementtejä klassisen ja skandinaaviseen tyyliin.

Valoisa huoneisto vanhemmille ja sikiötä

Luonnoksessa Dmitri Antyushina valkoiset seinät ja harmaa lattiat toimii taustana väri huonekalut ja tarvikkeet, ja näennäisen yksinkertainen rakenne piilottaa monimutkaisia ​​teknisiä täyte.

Venäjän henki: valoisa ja ilmeikäs asunto Düsseldorfissa lapsiperheille

Asiakkaat Projektin maahanmuuttajia Venäjältä, Saksassa asuva. Tämä ei ollut heidän ensimmäinen vuokra-asuntojen kaukana kotimaastaan, ja he halusivat tehdä "kotiin heidän unelmansa."

Talo kalliolla: projektin Alexander Burykina

Talon on suunnitellut arkkitehti Alexander Burykin kirjaimellisesti sulautuu maisemaan: se toimii pohjana rock jättiläinen lohkareita "uponneet" seinään.

Helppo klassisesta maalaistalosta lähiössä: Olga Gushchina hanke

Classic sisustussuunnittelijat ovat tehneet niin helppo, kevyt ja jopa hieman jännittävä. Mukava ympäristö säädetty niin emäntä, niin tulla tänne lyhyitä vierailuja lasten ja lastenlasten.

Moskova yksiö tyyliin ekologisen minimalismin

Sisätilojen Moskovassa studiot rakennettiin sisäistä vuoropuhelua eri kokoinen määrä ja viileä sävyjä. Opimme uutta projektia Alexander Fedorov.

Midnight in Paris: sisustus makuuhuoneen asunto perheelle lapsen kanssa

Valoisa ja rauhallinen sisustus skandinaaviseen tyyliin elementtejä klassisen ja art deco ja lisäksi kirkkaan sävyjä sinappi on suunniteltu pareille lapsen kanssa.

Suunnittelu Belgravia asuntoja lapsiperheille

Sisustusalan yritys Katz antoi ylellinen asunto yksi arvostetuimmista alueista Lontoon - Belgravia. Hanke on moderni Lontoon pantiin täytäntöön vuoden 2015 loppuun.

House Elizabetes Street Riiassa arkistointia löytöjä varten arkkitehtoninen muistomerkki

Elizabeth - kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja kallis hanke palauttaminen asuin arkkitehtoninen muistomerkki Riiassa.

Lomat Manhattan huoneisto pareille, kolme lasta

Tärkein toive omistajien asunto oli poimia huonekaluja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Tyylillinen Etusijalle parvi, mutta ei liian "aktiivinen" yksityisellä osan asunnosta.

"Elämän maku": kahden makuuhuoneen asunto minimalistiseen tyyliin lapsiperheelle

Tämä projekti on hyvä esimerkki muutosta tyypillinen kahden huoneen "Hruštšov" modernissa huoneisto yksivärinen järjestelmä kaikkien kanuunoilla minimalismia.

Yksiö-studio energinen ja kunnianhimoinen tyttö

Kun ostaa asunnon-studio nuoren naisen mielestä uusien asuntojen ei riitä mukavuutta ja kodikasta. Hän vetosi suunnittelijat raikastaa sisustus ja tehdä siitä hengissä.

Taivaan ja maan välillä: sisustus nuoripari

Rauhallinen, demokraattinen, avoin kommunikoida sisätilojen "taivaan ja maan välillä" suunniteltiin nuori pari. Filosofian se on lähellä skandinaaviseen tyyliin - avoin, yksinkertaisia ​​muotoja.

Moderni kolmen makuuhuoneen asunto perheen kaksi lasta

Asianmukainen suunnittelu suuri huoneisto - myös taidetta! Suunnittelija Eugene Ermolayeva ole ottanut huomioon mieltymykset jokaisen perheenjäsenen ja luoda harmoninen tila, yhdistää yhteinen idea.

Kolmio Moskovassa: kodikas pesä nuori perhe

Päätehtävänä suunnittelija Eugenia Ermolaeva tuli designhuoneistoissa avulla laadukkaan ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka ovat turvallisia terveydelle asukkaille.

Viihtyisä sisustus suklaa sävyjä: Olga Gushchina hanke

"Maukas" sävyjä suklaata, kaakaota, kaneli ja kahvia sekä herkkä itämainen kuviot - erityispiirteet kahden makuuhuoneen asunto, jossa onnistunut kunnostaminen suunniteltu taidepaja "Replica".

Tel Aviv: kunnostaminen yksiö

Yksiö muuttui tyylikäs huoneisto, jossa on kaikki mitä tarvitset. Auttoi onnistunut suunnittelutyökalut sekä alkuperäisen suunnittelun.

Helppous ollessa sisätilojen iloinen tyttö Olga Gushchina hanke

Luonnollinen motiivit, ritari lamppuja ja oleskelutila, jossa silmällä tulevaa - noin siellä oli paikka sisätilojen asunnon, heijastavat persoonallisuutta sen omistaja.

Treshka valossa klassiseen tyyliin: suunnittelija Julia Kirpichiova

Suuntaus 21. vuosisadan - harmonisesti ulkoisen rakennuksen arkkitehtuuria, ympäröivä luonto ja sisustusta asuintilaa.

Takka ja televisio: pisteen vetovoima asuu mökki

Isossa talossa puhdistaa turhia seiniä, jotta se näyttää tilavampi, käyttäen luonnollisia materiaaleja, niin että se oli lämmin ja hyvin valaistu, elää siinä oli tyytyväinen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

34 − = 25