Disposition Hrushtshev 3 huonevaihtoehtoja

Ulkoasun suunnittelu Hruštšov 3 huonetta

Moderni elämä sanelee uudet säännöt, jotka koskevat kaikkia elämämme alueilla. Ne eivät ole poikkeus ja huoneistoissa. Nopean kehityksen, omistajat asunnoton pyrkii varmistamaan, että heidän asuntoja oli kätevä, viihtyisä ja toimiva. Esimerkiksi kahden makuuhuoneen Hruštšovin, järkevä lähestymistapa, se voi tulla niin.

Hruštšoviin, joka koostuu 3 huonetta, on tullut todella mukava asunto, on suositeltavaa tehdä tällaiset muutokset:

Yksi huoneista on yhdistetty keittiö.

Entinen oviaukko on suljettu.

Kylpyhuone ja wc laajenee kustannuksella vanhan kulku keittiöön.

Tällaisesta työstä, näemme kuvan.

Mahdollista ja tätä vaihtoehtoa:

Väliseinän kylpyhuone ja wc-tilat purettiin.

Entinen kylpy tehdään, ja sen tilalle luoda nykyaikainen suihku laatikko.

Oviaukko huoneessa täytetään, luoda illuusion korkeammat enimmäismäärät.

Jos Khrushev on erikoinen ulkoasu huoneen ja keittiön samalla rivillä, on mahdollista yhdistää kaikki huoneet, joita ei kantavat rakenteet yhdessä tilassa. Tämän johdosta neliön on varustettu vieras-keittiö-ruokailutila ja on kohdistettu kaappiin tai lapsi. Välillä vastaanotetun osaa erotettuna seinät valoa, täydellisesti sovi yleinen suunnittelu.

Yhdistämällä 3 huonetta, meillä asuntotyyppi studio. Edelleen tunnistaa kullekin alueelle on rakennettu eri monitasoisen päällystetty kerros. Eri sävyjä maali, ja seinät huoneen. Tuloksena on yksi asuin-, avoin tila, joka on sisustettu tyyliin epäyhtenäinen. Tämä toiminto näkyy kuvassa.

Esteettisistä syistä, 3 huonetta voidaan järjestää puoliympyrän kaaria paikalla kunkin etuovien, kuten näkyy kuva.

Laajentaa yksi huoneista voidaan yhdistää asuintilaa ja parveke alueella. Kuitenkin sinun pitäisi tietää, että vanha kolmen huoneen Hruštšov on vähintään vanhentunut parveke suunnittelu, jotka eivät kestä tällaisia ​​muutoksia.

Jos omistajat kahden makuuhuoneen Hruštšovin tarvitaan toinen huone, pukuhuone, voit varustaa sen ruokakomero, joka on aina läsnä näissä kodeissa. Tässä huoneessa sijoitetaan hyllyille säilytykseen vaatteita, telineet vaatteiden ja lipasto pikkutavaroille vaatekaappi. Tämä on erittäin kätevä vaihtoehto järjestely, kuten huoneissa paitsi paikka vaatekaappi.

Tarvittaessa luoda toimisto- ja vaivaa lastentarha huonetta 3 on yhdistetty yhdeksi tilaa ja on jaettu avulla näyttöjä, värin vaihtuminen suunnittelussa, käyttämällä eri materiaaleja. Lisäksi varustaa kirkkain ja kaukana vilske tilaa lasten alue. Sisustus tehdään kirkkaita värejä, joka visuaalisesti lisää tilavuutta. Tässä näemme katsomalla valokuvaa.

Tähän mennessä luovat kodikkaan ja käytännöllistä majoitusta tyypillisessä Hruštšovin, se voi olla kuka tahansa. Loppujen lopuksi, mitä vuosikymmeniä tuntui ylellisyyttä, on nyt varsin tuttu ja arkipäiväinen. On tietenkin niistä palveluista suunnittelija tai käyttää erityisiä tietokoneohjelmia, jotka auttavat luomaan erityinen projekti päivitetyn Hruštšovin.

Epämiellyttäviin huoneistossa on 3 makuuhuonetta, osti toiminnallisuus ja väljyys, turvautuivat erilaisia ​​menetelmiä. Esimerkiksi laajentaa ikkuna-aukkojen, käytä monitasoinen katot ja lattiat, seinät purettu, joissa ei ole merkittäviä rakenteita.

Suunnittelu kunnostaminen kahden makuuhuoneen Hruštšovin, muista, että kaikki muutokset asunnossa on suoritettava kuultuaan asianomaisten virastojen. Erityistä huomiota kiinnitetään purkaminen seinien keittiössä. Joissakin tapauksissa viranomaiset voivat kieltää purkaa seinää. Koska kaasun läsnä olon kolmen tasainen kohta on erilainen. Ei ole tarpeen suunnitella ja liikkuvat kylpyhuoneet, johtuu siitä, että on todennäköistä vaurioitumisen viemäriverkostoon talon.

Tarvittaessa missään osassa kotelon varustettu uusi merkintä, niin tee se paremmin avulla Kipsilevyjen. Ensinnäkin, niiden suunnittelussa on esteettisesti miellyttävä, ja toiseksi - ei vie paljon tilaa.

Hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti keittiössä tilaa, on suositeltavaa rakentaa vaatekaapit lattiasta kattoon. Lisäämällä käyttökelpoista tilaa korkeussuunnassa, on mahdollista pienentää syvyyttä kaapin. Tämä muotoilu säästää elintilaa.

Yleensä Hruštšovin on erittäin tärkeää korostaa korkeutta kotelon. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä oikea valaistus, hyvä sijainti ulottuen kaapit, asianmukaisesta järjestämisestä huonekaluja. Tämä ei sovi tilava kahden makuuhuoneen asunto ei tarvitse täyttää sen tarpeettomia yksityiskohtia. Kukin elementti tilanne on toiminnallinen.

Värimaailma on suositeltavaa suosimaan kirkas, beige, kerma sävyjä. Nämä värit antavat tilava huone. Älä unohda valaistus, se olisi paljon, ja sen pitäisi olla kirkas.

Yhteenvetona, on huomattava, että suunnittelu suunnittelu kahden makuuhuoneen Hruštšovin, edellyttää huolellista lähestymistapaa eräänlaisena alkuperäinen ulkoasu huoneissa ei edistä mukavan elämän. Siksi päätarkoitus korjaus - saavuttaa toiminnallisuutta ja mukavuutta kaikille matkustajille asunnosta.

Suunnittelu kahden makuuhuoneen Hruštšov: 90+ tapoja säästää jokainen metri vapaata tilaa

Klassinen muotoilu kahden makuuhuoneen Hruštšovin - alhainen raskas seinät joka jatkuvasti painostaa päähän, obscenely pieni keittiö ja kapealla käytävällä. Editor EtotDom tietävät omakohtaisesti - suuri ja vapaa sielu Hruštšov vakavasti ja tarkasti. Useita vaihtoehtoja oikealla suunnittelulla - ja ongelma kipeä pikkusormen, joka usein ei sovi välinen käytävä huonekalut, jätä yksin kaikki perheenjäsenet.

 • Miten säästää jokainen metri asuntoja tukkimasta?

Miten säästää jokainen metri asuntoja tukkimasta?

Hrushtshev on pitkään ollut kohde kiusanteko. Tässä on vain asukkaiden heitä, ei kovin hauskaa. Saatavuus nämä asunnot on yhtä kuin useita ongelmia, joita esiintyy oston jälkeen.

 1. matalat katot;
 2. WC;
 3. pieni keittiö (4-6 m);
 4. huone, jossa on pieni pinta-ala (10-20 m).

Photo 3 - Tämän ulkoasun, voit jopa matkustaa ympäri huoneisto rullien - nyt on riittävästi tilaa kaikille

Tärkeintä luomisessa sisätilojen Hruštšovin - paras käytettävissä olevan tilan. Miten se tehdään? On välttämätöntä ottaa kaikki toiminnalliset alueet. Kompakti asunto ei tarvitse sekoita tilaa ja käyttää sitä käytännössä.

Photo 4 - Ergonomia: yhdistävät ikkunalaudalla pöytä, voit säästää tilaa uhraamatta toiminnallisuutta

Neuvoston №1. Antavat valaistukselle

Hyvä valaistus yhdessä vaaleilla väreillä visuaalisesti laajentaa tilaa. Yleensä makuuhuoneessa Hruštšov voi ylpeillä riittävä määrä ikkunoita. Meidän täytyy paeta keinovaloa. On parasta sijoittaa muutama valot: yöpöytä tai sivuseinille.

№2 neuvosto. Oikein poimia huonekalut

Sisätilojen pieni asunto huonekalut pitkään ei voi choosers. Kuohkea huonekalujen suunnittelu tuhoaisi käsite toimivaltaisen sisustus. Khrushchev huonekalu- tulee olla selkeä geometrinen muoto ja sileä pinta.

 • Ensimmäinen kiinnittää huomiota toiminnallisuutta huonekaluja, ja sitten ulkoiseen ominaisuudet;
 • pöydät ja sängyt olisi sovittava tiukasti lattiaan, kaapit naamioitu seinään.

Taittuvat pöydät ja työtasot kanssa taittomekanismin täydentää kompakti keittiö. Kun yhdistetään keittiö muut huoneet valita eri päättyy ja koriste-elementtejä. Aseta keittiö voi säästää korkea kaappeja kattoon.

Photo 8 - Mobile ottomaanit säästä alue

TÄRKEÄÄ! Älä nosta liian syvä kaapit. Ne vievät paljon tilaa.

Huonekalut pitäisi olla mobiili - kompakti laatikkoa, kokoontaitettava sänky ja seinän kaapit. Etsi kalusteiden voi olla Optimebel kokoelmia, Sonata, Huonekalutehdas.

Photo 9 - Kaksi pientä makuuhuonetta voidaan yhdistää yhdeksi suureksi

Miten lisätä huoneen Hruštšov?

Joten me huomattavasti käyttökelpoista tilaa. Jos rajuja ratkaisuja innostus ei riitä, voit tehdä kaaren seinään. Tämä siirto pitää huoneiden lukumäärän ja älä menetä arvokasta materiaalia. Visuaalisesti kasvattaa asunto on mahdollista ja avulla ikkunat. Se riittää lisäämään ikkuna-aukon, tai vaihtoehtoisesti, valitse kehyksetön lasitus.

TÄRKEÄÄ! Standard heiluriovet ryöstää tilaa ainakin 1 neliö. m. Hruštšovin ole hyväksyttävää. Paras vaihtoehto on oven kerätä harmonikka tai osastoon järjestelmää.

Pienikokoisin kylpyhuone käytävällä on Hruštšovin. Tee se visuaalisesti enää salli laaja oviaukkoja tai kaaria avattavat luonnonvaloa.

Usein kun purkaminen seinät keittiössä ja eteisessä tullut yksi. Pick eri tyylejä lattiapinnoitteet - niin kaikissa huoneissa jaetaan. Laadukkaat materiaalit löytyvät tykkää: Meister, Floor, Tarkett Prisma, Modulyss Alpha, Mirpol.

Optimaalinen väri sisätilojen Hruštšov: maidonvalkoinen, hennon vaaleanpunainen ja kerma. Unohda tyydyttyneitä ja kirkkaat värit viimeistely - he tekevät asunnosta vielä vähemmän. On parempi valita kirkkaita aksentteja muodossa maalauksia, tyynyt tai matkamuistoja kokoelmista Storesta sisustus, Pufetto.

Kiiltävä pingotettu sisäkatto - nykyaikainen ratkaisu huoneistoja, joissa on pieni alue. Sillä on vaikutusta heijastuksen. Tärkeintä on katon sävy pitäisi olla kirkkaampi kuin taustalla seinään. Hävitä tilaa vieviä kattokruunut valaisimet. Jos layout tarjoaa telineeseen säilytys voit turvallisesti purkaa sitä ja yhdistetään viereiseen huoneeseen tai käytävällä.

Loggia voi tulla kompakti ja kevyt toimisto. Tarpeeksi laittaa pieni pöytä, mukava tuoli ja tietokone. Tämä alue on lämmin, joten talvella aikaan vuodesta ei ollut tarpeen muuttaa työn sijainti.

Kylpyhuone on joskus yhdistetty käytävän osa: niin voit voittaa tilaa pienikokoisen pesukone. Jos käytävällä on paikka - aseta kaapissa.

Photo 17 - Pastellivärit eivät houkuttele huomiota koko huoneen

Hruštšov-liivi

Ensimmäinen ja pienin layout - se on sama yhden makuuhuoneen Hruštšovin-kirja, vain yksi huoneista on jaettu kahteen osaan. Suorita muutokset tässä tapauksessa on lähes mahdotonta.

Ratkaisu: yhdistää keittiö ruokailutila ja siitä lyödä out kaksi pientä makuuhuonetta.

Kaavio 1 - Flat-alue 44, 32 ja 5,5 m ( "liivi")

Tämä on sama järjestely huonetta + yksi enemmän tilaa. Kunnostaminen on mahdollista erottaminen huonetta, mutta suuri menetys alueella.

Parantaa ulkoasu asentamalla seinän kipsilevyjen läpi viiva-piste ja näin jakamalla sisäänkäyntien kaikki huoneet huoneiston. Voit kuljettaa apukeittiöt ja niiden tilalle laittaa sisäänrakennettu kaapissa.

Kaavio 3 - Distribution BRS Khrushchev alueen 54, 5,5 ja 49 ( "raitiovaunu")

Kaikki huoneet ovat erillisiä, uudelleen suunnittelua ei tarvita, paitsi että jos haluat laajentaa 6-jalka keittiö, joten yhdistetty ruokailutila. Optimaalinen sisätila keittiö tulee suosittu L-suunnitelma. Yksi osapuolista asettaa makuulle ikkunan ja toinen pää jääkaapissa. Pesuallas on sijoitettu liitosalueella.

Kuva 4 - Sopivin lay BRS Khrushchev ala on 60, 43 ja 6 m

Tyyli: minimalistinen, Japanin motiiveja ja korkean teknologian vuonna Hruštšovin

Tärkein minimalistinen tehtävä - luoda mukavuutta ja harmonia huoneessa, jakamalla se toiminnallinen vyöhykkeisiin. Tausta - valo: hiekka-beige, valkoinen tai sävy norsunluun. Sitä sovelletaan kaikkiin tärkeimpiin elementtejä huoneessa - katosta huonekaluihin. Lisävarusteina - terävä väriyhdistelmiä: Väri tumma suklaa ja tummanharmaa asfaltti.

Photo 23 - lamput yöpöytää eivät ole vain valoa, mutta myös osa sisustus

Top 3 Vinkkejä suunnittelijoille:

 1. seinät ja katto on maalattu;
 2. kuvio koriste koriste tai irtotavarana kipsi käytetään yhtenä väri elementti;
 3. katto voidaan täydentää jännitteitä tai suspension rakenteita.

Photo 24 - Khruschovka aksentti: asianmukaisen käytön kirkkaita värejä sisustus

TÄRKEÄÄ! Ole varovainen keskeytetty rakenteita. Rakentaa rakenne huoneen korkeuden tulee olla vähintään 3 m.

Japanilainen tyyli täydentää minimalistinen. Se ei tarkoita liikaa huonekaluja ja värikäs koriste aksentti. Suunnittelu vaatii tilankäyttöä muihin tarkoituksiin. Valkoinen, musta ja punainen - kaikki perinne Japanin tyyliin. Vaihtoehtona - luonnon vaaleansininen tai ruskean sävyjä.

Photo 25 - Suunnittelu on tarpeen miettiä etukäteen

Tyypillisesti seinillä luonnon matta materiaaleista. Käytetyt korkki, riisiä tai viilu tapetti.

Photo 26 - Minimalismi käyttää hyödyksesi

Yksinkertainen ja toimiva voidaan kutsua korkean teknologian tyyliin: pysty- ja vaakaviivoja sisällä vallitsevat, visuaalisesti laajentaa asunnon. Sen pohjalta - laaja valikoima värejä, harmaasta oranssiksi.

TÄRKEÄÄ! Koostumus on formuloitu muoveja kiiltävän pinnan keinotekoisia väriaineita.

Photo 27 - ristiriitaiset elementit suunnittelussa makuuhuonetta

High-tech-materiaalit liittyy kivi-, lasi-, metalli- tai muovista. Toisin kuin kerroksen seinät antaa matto tai lattia. Optimaalinen käyttö sisäänrakennetun muovista tai lasista huonekaluja. Tarvikkeet sekaantua ei ole tarpeen, lasi kulhot ja rihkamaa muotoisia tarpeeksi.

Kuva 28 - Hopea ja rakenne Kuva 29 - Shades perinne japanilainen tyyli Kuva 30 - Kursivointi keittiössä

Korjaus makuuhuoneen Hruštšovin täysin kunnostaminen + kuvat

Lisää kommentti

Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Suunnittelu kahden makuuhuoneen Hruštšovin - 40 esimerkkejä suunnittelun valokuvassa

  Sana "Khrushchev" aiheuttaa rumia yhdistys, joka kohde vakio banter. Mutta tarkoittaako tämä, että tällaisen asunnon täytyy olla tyypillinen, ahdas, tylsä? Kaukana siitä! Nykyään kuka tahansa voi tehdä "hruschoby" viihtyisiä modernit huoneistot. Riittää kun viitataan kokemusta asiantuntijoita, jotta voitaisiin ymmärtää, mitä ihmeitä luotu avulla korjaus hänen asuntonsa. Haluatpa kunnostaminen tai rajoitettu kohotusta. Moderni muotoilu Hrushtshev ja paneelitalot Neuvostoliiton mallin 3 huonetta taianomaisesti kotiin, joten se toimiva, mukava, tyylikäs.

  Rakennukset Hrushtshev aikakausi oli rakennettu väliaikaiset asunnot siis voi ylpeillä erityisiä mukavuuksia. Siksi niiden omistajat usein turvautumaan kaikenlaisia ​​uudistuksia parantaakseen mukavasti omassa kotona.

  On huomattava, että jollei säännöllinen huolto rakennuksen, rakennettu Hruštšovin aikakauden seistä monien vuosien ajan. Siksi omistajat, on järkevää uhrata energiaa parantamaan elinolosuhteita muotoilu temppuja, varmistaa maksimaalisen mukavuuden.

  Tämän tyyppinen kotelo, tunnettu siitä, että seuraavat ominaisuudet:

  • pieni katon korkeus;
  • saatavuus kommunikoida huonetta;
  • pieni asunto koko;
  • lähellä keittiö;
  • WC;
  • alhainen ääni ja lämpöeristys.

  TÄRKEÄÄ! Hrushtshev sisäseinien eivät ole kantavia, jolloin on helppo purkaa niitä, kun remontin.

  On olemassa useita versioita vakiosuunnitelmaan makuuhuoneen Hruštšov:

  • "Vest": yksi iso huone ja kaksi pienempää. Vähiten kätevä vaihtoehto radikaalin muutoksen;
  • "Kirja": kaksi tilavaa viereisiin huoneisiin sekä yksi pieni yhden. Replan vaativat kalliita alueella;
  • "Tram": viestiä huone, salonki kaltainen raitiovaunu, usein rivissä linjaa. Jos kunnostaminen on välttämätöntä liittää muita osioita eristää;
  • Khrushev 60 m2: kaikki huoneet ovat täysin erillään toisistaan. Mukava vaihtoehto, radikaaleja muutoksia ei ehkä ole tarpeen.

  Lajikkeesta riippuen valitun variantteja organisaation tilaa. Internet tarjoaa valtavan määrän haluaa kuvia erilaisten projektien, joista on helppo löytää. Voit myös kääntyä ammattimainen suunnittelija, joten hän loi ainutlaatuisen muotoilun nimenomaan oman tapahtuman.

  Kunnostaminen - radikaali tapa, todella muuttamassa ulkonäkö kotiisi. Muuta kokoa kotiin, tietenkin, ei toimi. Mutta laajentaa hyödyllinen alueella tällaisia ​​menetelmiä on täysin todellinen.

  On kaksi tapaa uudelleen suunnittelu:

  1. Purkaa kaikki seinät, jotka eivät ole kantavia, kääntämällä asunto tulee yksiö. Merkitse keittiö, ruokailutila, olohuone, jakaa toimisto, lastentarha. Rajata alueet käytetty kevyt väliseinät, split-tason kerros, värillinen suunnittelu siirtymiä, erityyppisiä kattavuutta jne
  2. Suorita osittainen yhdistys keittiö olohuone, kylpyhuone käytävällä, makuuhuone parvekkeella, jne

  TÄRKEÄÄ! Laajeneva olohuoneeseen takia parvekkeelle, varmista, että se pystyy kestämään ylimääräistä kuormaa!

  Lisäksi luoda vaikutus tilaa on mahdollista, laajentaa ikkuna-aukot. Korvaa vanhat ikkunat ja modernit kaksinkertaiset ikkunat, voit parantaa eristystä niiden asuntoja ja suuret ikkunat päästävät auringonvalon, ilmassa. Ikkunalaudat helposti muuttua kompakti sisäänrakennettu desk. Nähdä miltä se näyttää, voit kuvassa Internetistä.

  Elintilaa voidaan lisätä kylpyhuone. Myös eri sovellusta muutokset:

  • purkamaan välinen seinä kylpyhuone ja wc;
  • korvaa massiivinen moderni suihku kylpyamme. Sen avulla voit laittaa istuimen pesukone, vapauttaa tilaa keittiössä;
  • lisäävät korkeutta oviaukon: kiitos tämän vastaanoton koko kylpyhuoneen yläpuolelle ilmestyy;
  • Wc leviävät käytävällä, kaappiin tai varasto. Tarvitaan lisää vedeneristys.

  TÄRKEÄÄ! Kasvata kylpyhuone, tarttumalla asuintiloja on kielletty terveys normeja!

  Katastrofi makuuhuoneen Hruštšovin ovat viereisiin huoneisiin. Ne näyttävät kamalalta kuvassa, ja vielä kotona, jos asut muutaman perheenjäsenensä läpikäveltävä huoneissa on mahdotonta rentoutua. Vähentämällä osaa alueesta yhden olohuonetta, on mahdollista suorittaa ennen käytävän päässä asunnosta. Kohdat kylpyhuoneen ja keittiön samalla sijaitsevat kummallakin puolella käytävää, eristämällä asunnon.

  Kun suunnittelet perinpohjaisesti, kuulla asiantuntijoita. Ne kertovat, mitä muutoksia voidaan tehdä ja mikä on ehdottomasti kielletty.

  Laadinnassa on otettava huomioon:

  • Joissakin tapauksissa purkamisesta seinät voidaan evätä;
  • kaikki konfiguraation muutokseen seinät on hyväksyttävä ja rekisteröity;
  • Se ei kanna wc, sillä se voi vahingoittaa viemärijärjestelmä ympäri korkea rakennus;
  • jos on kaasuliesi liitto keittiö ja olohuone on kielletty. Laita sähköhella tai käytä valoeste.

  voi vaatia palveluja ammattilainen suunnittelijat voivat luoda projektin. Varsinkin, jos aiot muuttaa kokoonpanoa seinät huoneiston. Valitus ammattilaiset takaa toimivaltaisten hanke, joka on paljon helpompi sopia.

  Sinun täytyy tietää, että mikä tahansa muutos suunnitelma on sovittava ja kirjata. Ennen työn aloittamista, sinun täytyy kerätä tarvittavat asiakirjat saada lisenssin hankkeen tulevaisuuden asumisen, asianmukaiset standardit rakentamisen.

  Vaikka et aio ryhtyä purkaminen seinien, käytettävissä oleva ala "treshki" todella lisätä, älykkäästi hallita käytettävissä oleva alue:

  • Vältä tarpeettomia yksityiskohtia tilanteesta, eivät sotke asumiseen. Tahansa esinettä käytetään suunnittelussa asunnon, täytyy olla toimiva;
  • painotetaan palloa: etsivät ylös kaapit, toimivaltaisten sijoittaminen huonekaluja, asianmukainen valaistus;
  • Hang peili järjestää läpinäkyvä lasipinta;
  • ruokakomero voi muuttua mukava pukuhuone, laittamalla hyllyt, naulakot, lipasto varastointiin pikkutavaroille. Pukeutuminen on erinomainen korvaaja kaapin, tilaa säästyy merkittävästi;
  • Loggia tai parveke voi tulla toimisto, viihtyisässä kolkassa teen osapuolille tai pienoiskoossa kuntosalilla. On tarpeen eristää loggia tai parveke, joten voit käyttää sitä ympäri vuoden;
  • sijaan tavallinen heiluriovien on parempi asentaa oven coupe, tai harmonikka. Tämä mahdollistaa voittaa 1 m2;
  • Valaistus olisi kirkas, runsasta. Yhden sijasta massiivinen kattokruunut käyttää useita valonheittimet. Tapoja niiden sijainti on helppo löytää valokuvan internetissä. Hyvin valaistussa huoneessa aina näyttää tilava.

  Kun valitset sisustus kahden makuuhuoneen Hruštšov eturintamassa toiminnallisuutta. Onhan alue on pieni, joten sinun täytyy hävitä se asianmukaisesti. Siksi kurvikas tyylejä aiheudu liiallisia sisustus, ei ole merkitystä.

  Paras ratkaisu olisi säästö upea moderni tyyli minimalismia. Hän ei vain näytä tyylikäs, mutta se sallii käyttää talon tehokkaimmin.

  Pääpiirteet minimalismin:

  • yleinen tausta kirkkain sävyjä;
  • yksinkertainen tiukka puhdistuma;
  • peililasit elementit, lisäämällä ilmaa;
  • jako alueita toiminnalliset alueet;
  • sijasta vieviä kaappien käytetään pienikokoinen ja pystysuuntainen enimmäismäärän;
  • monitoiminen kalusteet-muuntaja: liukuva pöydät, -seinäkaapit, siisti taulukoita;
  • Huonekalut levitetään kulmat, vapauttaen huoneen keskelle;
  • valaistus naamioitu mahdollisuuksia;
  • niin paljon luonnonvaloa.

  Näytä kuva suunnitteluprojektit tyyliin minimalismia, voit oppia paljon hyödyllistä ideoita, samalla varmistaen, että tämä tyyli näyttää hyvältä.

  Kuvan alkuperäinen lattia Hruštšov - laudoista, jotka on suunniteltu elämän enintään 20-30 vuotta. Ne täytyy vaihtaa, varsinkin jos olet jopa uudistaa asunnon. Jos haluat käyttää linoleumin tai laminaatti, sinun on ensin poistettava vanha hallitus, kohdista lattia.

  Erinomainen lattiapinnoite 3-huoneen huoneisto on laatat. Ei tarvitse vielä yhdenmukaistaa lattian pinta sen asennusta. Kiitos valokuvan lataaminen Internetistä, voit valita kaunis kaakeli suoraan kotoa.

  Jos olet liittynyt kolme huonetta studiossa, on välttämätöntä kaavoitus. Uskomattoman monitasoinen tehokkaasti tarkastellaan eri lattiapäällyste. Erilaisia ​​värejä ja maalatut seinät (käytä tapetti, maalin tai koriste kipsi). Tuloksena on tyylikäs, tilava kotiin runsaasti ilmaa ja valoa.

  Kaikki tietävät "hruschob" ongelma on matalat katot. Korjaamaan nämä merkittävä haitta voi olla vain taitava suunnittelu. Tämä seikka tekee omat sääntönsä suunnittelussa:

  • hävitä tilavuus kattokruunut, korvaamalla ne enemmän kirkkaita valonheittimet;
  • valo sävyt luovat tilan tuntua huoneeseen, ylimääräinen korkeus. Vältä tummia värejä;
  • monitasoinen rakentaminen kipsilevyn asettaa tyyliä, tehden huoneistoista visuaalisesti edellä;
  • luoda visuaalinen vaikutus korkeuden lisääminen auttaa kiiltävä venyttää tai peili;
  • venyttää ja kipsilevy rakentaminen varastaa muutaman senttimetrin korkeudelle asennuksen, joten on erityisen alhainen senkin huoneita niistä olisi luovuttava;
  • sijasta jännitteitä rakenteiden suunnittelussa on parempi valita hyvin istuvaa tapetti tai maalata. Ne luovat illuusion korkeutta, tilan tuntua, keveys.

  Hyvin valittu kalustus myös voit voittaa suuren osan elintilaa, auttavat luomaan tyylikkään kuvan kotiisi.

  On olemassa muutamia sääntöjä tilanteen valinta pienille asuntoja:

  • ensinnäkin pitäisi seistä toiminnallisuus, ja vasta sitten - ulkonäkö;
  • etusijalle selkeiden geometrisia muotoja, joilla on sileä pinta;
  • prioriteetti - Liikkuvuus: kokoontaitettava sänky tai kaappi, kompakti pukeutuja;
  • tiiviit lattiaan pöydät, sängyt;
  • säästää sijaan tuoleja valita kompakti mobiili matto;
  • hävitä massiivinen rakenteet: ne vaativat liikaa tilaa;
  • auttaa säästämään tilaa Korkeat kaapit: lisäämällä korkeutta voidaan pienentää niiden syvyyttä uhraamatta hyötytilavuuden kaappiin.

  TÄRKEÄÄ! Älä valitse liian syvä kaapit: ne vaativat paljon tilaa.

  Oikein valitut värit visuaalisesti laajentaa tilaa, jopa pieni asunto. Tyypillisessä Hruštšov ei ole riittävästi tilaa. Siksi kannattaa harkita tarkkaan valinta huonekalujen värejä, lattia-, seinä-, katonpäällysteet:

  • Vaaleat värit luovat illuusion enemmän liikennettä;
  • sakon kuvio tapetti tekee tilaa tilavampi, iso - vähentää tilantarvetta;
  • parempi luopua käytön suunnittelussa rikkaat värit, ne visuaalisesti vähentää tilaa, tehden asuinpaikkaa näyttää pieniä ja ahtaita. Kirkkaina aksentti suunnittelussa asunnon, käytä tyynyjä, maalauksia, valokuvia ja matkamuistoja;
  • kiiltävä venytys sisäkaton visuaalisesti laajentaa tilaa, jos väri kirkkaampi sävyjä seiniin
  • yksilöllinen väri design-elementti voi olla tilavuus kipsi, taustakuva koriste koriste;
  • sillä lapset ovat optimaaliset pehmeät pastellivärit: ne rauhoittava vaikutus lapsen;
  • Pieni keittiö näyttävät tilavampi, jos käytät peilattu pintaa - kuten jääkaappi ja kaapit.

  Aluksi alkuperäinen ulkoasu huonetta Hrushtshevin ajan asunto ei edistä mukavan elämän. Siksi suunnittelu kahden makuuhuoneen Hruštšovin pitäisi olla harkittuja. Päätarkoitus korjaus olisi toiminnallisuus - tietenkään rajoittamatta erinomaisen ulkomuodon. Sitten vanha "hruschoby" muuttuu kodikas ja mukava kaikille asukkaille asuntoja, joita voit olla ylpeä.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  73 − = 65