Echinacea tinktuura käyttöohjeet lapsille

Echinacea lapsille - Käyttöohjeet. Miten antamaan lapsille siirappia, keittäminen ja tinktuura Echinacea sakoista vapauttamiseksi

Lääkekasvien vahvistaa immuunijärjestelmää, on antiseptinen vaikutus ja ihmiskehon suojelemiseksi useista viruksia. Ne ovat erityisen hyödyllinen lapsille, koska Se ei vahingoittaa maksaa ja sisältävät monia vitamiineja. Yksi näistä kasveista on kaunopunahattu.

Echinacea - käyttöohjeet lapsille

Antamalla lapselle lääkettä voidaan lääkärin määräämiä. Käyttöohjeisiin auringonhatun lapsille totesi, että on mahdollista käyttää 1 vuoden iässä. Annostus lääkkeen riippuu vapauttavan muodon. Arvioita todistaa lääkkeen tehokkuuden hoidossa vilustuminen. Lääke on analoginen immunala ja sisältää biologisesti aktiivisen aineen parantaa koskemattomuutta.

Vasta ottamista pohjalta violetti auringonhattu lääkkeitä ovat:

 • synnynnäinen intoleranssi kasviuutetta ja muut formulaation komponentit;
 • läsnä autoimmuunisairaudet;
 • Alle 2-vuotias;
 • verenpainetauti ja unettomuus;
 • käyttää muita Immunostimulanttien ja immunomodulantit.

Lääkinnällisiä ominaisuuksia kasvien koostumuksesta johtuen. Se sisältää polysakkaridia ja inuliinia. Nämä aineet estävät bakteerien kasvun aktivoimalla maksan ja rasva-aineenvaihduntaan. Johtuen hieman potilaille päästä eroon akne ja muut ihosairaudet. Echinacea alle 1 vuosi on vasta missään muodossa. Se voi nimetä lääkäri, jos potilas kärsii:

 • vaikeita infektioita virtsateiden;
 • pyelonefriitti;
 • mahatulehdus.

Echinacea tabletit lapsille

Huumeiden jähmeät määrätty, jos vauva kärsii virtsarakon, bluetongue yskä tai vaikea antaa vanhemmille vauvan liemi kasveja. Yksi pelletti Echinacea tabletit lapsille käsittää kuiva-kasviuutetta, eteeriset öljyt ja orgaaniset hapot. Heidän täytyy ryhtyä säädettyä määrää hoitava lääkäri. Echinacea lapsille kiinteä annos on vähemmän tehokas kuin siirappi, joka vahvistaa vanhempien käsityksiä.

Lääkeaine vapautuu annoslääkepulloissa 50 ja 100 ml. Echinacea siirappi lasten lisäksi kasvin uute sisältää sokereita ja säilöntäaineita maun parantamiseksi. Sivuvaikutukset saisi olla ajankohdan. Echinacea on lapsi siirapin muodossa, kuten immunal tulee antaa lääkärin valvonnassa. Lääke on määrätty vilustuminen flunssa, jossa suutulehdus ja kurkkukipu. Vastaanottovälineet mukaan seuraavan kaavion mukaisesti:

 • jopa 3 vuotta - 3-4 tippaa lasilliseen vettä 2 kertaa päivässä;
 • 3-12 vuotta - teelusikallinen 2 kertaa päivässä;
 • 12 vuotta - ruokalusikallinen 2 kertaa päivässä.

Lääke tässä muodossa asia teini-iässä. Echinacea tinktuura alle 12-vuotiaat lapset annetaan harvoin. Se on antifungaalinen aktiivisuus, stimuloi limaneritys ja talteenotto solujen vakavia vammoja. Toteutettava ratkaisu tarve 8 tippaa tl vettä, 2 kertaa päivässä. Echinacea tinktuura lapsille niin keskittynyttä kuin aikuisille.

Lääke on sopiva ehkäisevä lääkitys epidemioiden aikana SARS ja influenssa. Tea Echinacea lapsille käytetään myös hauteet. Ne vähentävät turvotusta, lievittää kutinaa ja kipua sairauksien ylähengitysteiden. Ne voidaan käsitellä hiertymät ja naarmut, koska tee on antimikrobista aktiivisuutta. Echinacea lapselle muodossa keittäminen on suositumpi keinoin.

Lääke kohtuuhintaan. Hinta Echinacea lapsille muodossa siirappi on 200 ruplaa. Se maksaa hieman kalliimpi tabletti ote tämän kasvin. Niiden keskimääräinen hinta on 570 ruplaa. Infusoida alkoholin otteen Echinacea lapsille voi ostaa 100 $. Keskimääräiset teetä kuivatut lehdet ja kukat kasveja on 160 ruplaa.

Video: Echinacea immuniteettiä lapsille

Poika koulun SARS, ja vaimoni ja minä päätimme, että ennaltaehkäisy on toimitettava hänelle immunomodulaattorit. Valinta osui immunal, mutta ei ollut apteekissa huumeiden ja apteekista ehdotettu edullinen analoginen - Echinacea siirappi. Poika otti lääkettä ohjeiden mukaisesti 21 päivän kuluessa. Tämän seurauksena epidemian aikana vain luokassa ei sairastu.

Alexander, 29 vuotias

Echinacea tinktuura määrätty poikani, kaksivuotisen lapsi terapeutti. Ota se piti olla 3 tippaa lasilliseen vettä 2 kertaa päivässä. Päivänä 4 hoidossa poikansa ilmestyi hieno kutiava ihottuma ja hieman kuumetta. He kutsuivat ambulanssin, lääkäri lähetti meidät allergologi sanoen, että poika suvaitsemattomuutta Echinacea. Suosittelen tinktuura voi.

Ekaterina, 39 vuotias

Yrtti Echinacea lapsille auttoi tyttäreni. Hän jatkuvasti väsytti pysyä hereillä, ja päätin ostaa pehmeä analogi tinktuura tämän yrtti, koska He uskovat, että alkoholi on haitallista lapsille. Hautua 1,5 ruokalusikallista yrtti litrassa kiehuvaa vettä, sitten antoi tyttärensä päivällä. Viikkoa myöhemmin, jotka saavat terveyttä tytäryhtiöiden parantuneet.

Esitetyt tiedot artikkelissa on luonteeltaan tutkimuksellisia. artikkelitarjoukset älä soita itsensä hoitoon. Vain pätevä lääkäri voi tehdä diagnoosin ja antaa hoitosuositusten pohjalta yksilölliset ominaisuudet kunkin potilaan.

Echinacea lapsille

Hyvät lukijat tänään ehdotan puhua vahvistaa immuunijärjestelmää lastemme. Blogissa oli jo paljon materiaalia tästä aiheesta. Ei niin kauan sitten puhuimme tinktuura Echinacea suojelemiseksi immuunijärjestelmää. Nykyisin lääkäri Svetlana Ershova jatkaa tätä aihetta ja selventävät eräiltä osin käytön Echinacea lapsille.

Hei rakas blogin lukijat, Irina! Elämme vaikeita aikoja, ja meidän lapset kohdistuu monia ympäristöstä. Huono ympäristö, huono ruokavalio, lepotila ja otdyha- kaikki tämä heikentää immuunijärjestelmää. Ja kun ajatellaan, että noin ilmakehässä on valtava määrä viruksia, sieni-infektiot ja bakteereja, jotka ja pyrkivät hyökkäämään lapsemme, haluavat suojella sitä tällaisia ​​hyökkäyksiä.

Ja paras tapa suojata lempilapsi? Älä laita se konepellin alle? Paras tapa suojata - on vahvistaa hänen immuunijärjestelmää, ja se on altis erilaisille ulkomaalainen infektsiyam.Konechno, ei vanhempi ei myrkkyä lapselle kemikaaleja parantaa koskemattomuutta. Loppujen lopuksi on olemassa työkaluja, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää, he silti nauttineet isovanhemmat, ne ovat täysin turvallisia lapsillemme.

Tällaiset välineet tarjoaa Echinacea annostus. Tämä on yksi parhaista tavoista vahvistaa immuunijärjestelmää lapsilla. Echinacea on tunnettu siitä, että lista hyödyllisiä ominaisuuksia, ja sitä käytetään paitsi ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä, mutta myös käytetään tiettyjen sairauksien.

Huolimatta siitä, että auringonhattu valmisteet ovat täysin turvallisia, heille lapselle ei suositella ilman lääkärin reseptiä.

Echinacea - lääkekasvi perheen Asteraceae, joka on laajalti käytetty perinteisessä kansanlääkinnässä ja. Se myydään apteekit eri muodoissa, siirapin, tablettien, kuivaa heinää valmistamiseksi decoctions ja infuusiot.

Joka antaa saavien lasten auringonhattu:

 • Parantaa yleistä koskemattomuutta;
 • Aktiivisuuden lisäämistä makrofagien - solut, jotka tuhoavat haitalliset bakteerit;
 • Viruksia torjuvia ja sieniä vaikutuksia;
 • Lisäämällä elimistön puolustuksessa sairauden tai leikkauksen;
 • Vastustuskykyä erilaisia ​​infektioita;
 • Parantaminen keuhkoputkentulehdus, yskä lieventäminen;
 • Täyttämällä ryhmän vitamiineja elimistössä
 • Erittymistä raskasmetalli suolat;
 • Toipumassa ongelmia maha-suolikanavan ja virtsateiden.

Käytetyt keinot vilustuminen ylähengitysteiden. Echinacea myös lapsille käytetään apuna altistuminen kehon kemoterapiaa, ionisoivaa säteilyä, ja ultraviolettisäteet pitkiä kursseja mikrobilääkkeiden. Siirapit ja infuusiot auringonhattu osoitetaan lapsille, jotka asuvat epäsuotuisilla alueilla siitä näkökulmasta ekologian.

 • Kasvi on tunnusomaista voimakas antiviraalinen ja antifungaalista aktiivisuutta, sen osat rikkoutuvat yhteydessä mikrobisolujen.
 • Lisää useita lymfosyyttien ja neutrofiilien. Nämä solut, kuten makrofagit suojata kehoa.
 • Echinacea sisältää aktiiviset ainesosat, jotka ovat mukana palauttaminen solukalvojen ja auttaa parantamaan haavoja.
 • Siinä on voimakas antioksidantti ja anti-cancer ominaisuuksia.

Muita hyödyllisiä ominaisuuksia auringonhattu

Tämä kasvi on todella varasto ravinteita, jotka ovat hyödyllisiä lasten terveyttä. Se sisältää:

 • Polysakkaridit, kalium, magnesium, on myönteinen vaikutus sydämeen;
 • Glykosidit ovat vastuussa yleisestä paranemisesta koskemattomuus
 • Vuoksi joitakin Echinacea komponenttien lapsen kehon paranee interferonin tuottoa, ja lisää vastustuskykyä infektioita;
 • Se sisältää komponentteja, jotka parantavat toiminta makrofagien, ja ne vuorostaan ​​tuhoaa tautia aiheuttavia bakteereita;
 • Echinacea on runsaasti eteerisiä öljyjä, jotka hidastavat kasvua tiettyjen tautia aiheuttavia bakteereja.

Saat lisätietoja kaikista voit lukea artikkelin hyödyllinen ja lääkkeen ominaisuudet auringonhattu

Millä sairaudet käytetään Echinacea lapsille?

 • krooninen väsymysoireyhtymä, masennusta;
 • Tulehdussairaudet korva ja ylempien hengitysteiden;
 • Vähentynyt ihon immuniteetti, märkivä ihon infektiot etiologia; haavaumat, paiseet, krooninen ei-parantavan haavat, palovammat;
 • Erilaiset taudit ja sairaudet sisäelinten;
 • akne;
 • Kurkkukipu, nielutulehdus, suutulehdus.

Missä iässä voi antaa lapsille auringonhattu? Echinacea käytetään alle 2 vuotias, joissakin tapauksissa osoitettu 1 vuosi. Hoitoon lasten decoctions käytetään useammin, teetä, pillereitä, siirapit.

Ei suositella lapsille tinktuura echinacea, koska se sisältää etyylialkoholia. Kuitenkin infuusio voi olla pyyhkiä kasvot akne, mikä on erittäin tärkeää nuoren.

Lapsille 2 4-vuotiaille on parasta antaa siirappia, teetä tai liemi auringonhattu. Mutta ole varovainen! Auringonhattu siirappi sisältää runsaasti sokeria ja voi aiheuttaa taipuvaisille lapsen.

Katsotaan videon miten käyttää Echinacea parantaa koskemattomuutta.

Annosmuotoja auringonhattu, joita käytetään lapsipotilaiden käytännössä

Lapset 4 vuotta voidaan antaa auringonhattu tabletteja. Moninaisuus vastaanotto kaikkien huumeiden - 3 kertaa päivässä. Lääkeaineen määrä riippuu lapsen iästä - lue huolellisesti ohjeet lääkkeen.

Siirappi tuotettu injektiopulloa 50 ja 100 ml. Lisäksi se sisältää Echinacea sokeri, tislattua vettä, säilöntäaineita.

 • Lapset yli 12 vuotta, jolloin saatiin siirappia rkl 2 p / päivä;
 • Lapset 3-12 vuotta, jolloin saatiin siirappia tl 2 p / päivä;
 • Lapset alle 3 vuotias tippua 3-4 tippaa siirappi ruokalusikallinen vettä 2 p / päivä

Nasushit ruoho voi olla kotona tai tiskin ja sitten valmistella keittäminen suoraan edessä vastaanotto.

Resepti: 1 teelusikallinen kuivattua ruohoa on täytetty 400 ml: lla vettä (2 kuppia) 10 minuutin kuluttua keittäminen on valmis käytettäväksi. Ennen liemi on etukäteen rasitusta.

Liköörit sopivat hyvin hoitoon aikuisilla, mutta lasten auringonhattu uutetta sisällä käytetään harvoin. Tarvittaessa lapset yli 12-vuotiaat lapset ovat 6 tippaa 2 kertaa päivässä lusikallinen vettä.

Vasta käyttöön Echinacea

Huolimatta siitä, että auringonhattu valmistelut ovat hyvin siedettyjä lapset ja käytännössä mitään sivuvaikutuksia, ne näkyvät ei kaikille.

 • Yksittäisten intoleranssi komponenttien formulaation;
 • Alle 2-vuotiaita ja huumeet alkoholin - jopa 12 vuotta
 • Autoimmuunisairaudet (AIDS, syöpä tauti, tuberkuloosi).
 • Käytä Echinacea valmistelut yhdessä muiden immunostimulaatto-.

Huolehtivat lapsistaan ​​ja vahvistaa immuunijärjestelmää yksinkertainen folk korjaustoimenpiteitä. Yours Svetlana Ershova, otolaryngologist.

Kiitän Svetlana tiedoksi. Toivotan kaikille hyvää terveyttä, hyvällä tuulella. Ja kiinnostuneille aiheena lasten terveyden, kehotan otsikko blogin.

Mene luokan Lasten terveys

Ja sielulle me kuulemme tänään, Richard Clayderman. Tule rakkaus. Musiikkia Fields Sennevilya ihana suorituskykyä muusikko.

Vinkkejä (10)

Kerro minulle, kiitos, mitä kesto Echinacea siirappia lapselle 3 vuoden aikana?

Aloin käydä puutarhaan antaa Ennaltaehkäisylle ajan sopeutumista. Kiitos vastauksesta!

Liana, kaikki on kirjoitettava ohjeita. Lukea huolellisesti. Yleensä antaa lapselle 2-3 viikkoa.

Usein ostaa siirapit perustuu auringonhattu. He auttoivat minua eniten, joten valitsevat sen sisältävien valmisteiden.

Hienoa! hyödyllisiä yrtti. Pidän siitä, että se ei ole vakavasti kiinnittää huomiota. Minun täytyy lukea siitä. Kiitos hyödyllistä tietoa.

Echinacea on parasta omistaa omassa puutarhassa kasvaa. Ja sitten irti ja valmistaa lääkkeitä.

Tämä kaunis koriste ja samalla suuri lääkekasvina

Echinocyte outgrowths ja miten kuivua ja kokata en tiedä. Kaikki kasvin osat voidaan käyttää?

Echinocyte outgrowths ja miten kuivua ja kokata en tiedä. Kaikki kasvin osat voidaan käyttää? Ensimmäisen kerran kääntyä neuvoja.

Rakkaus, auringonhattu voi olla esimerkiksi kerätä ja sato, kuten tässä sanotaan video ja näytetään. Joten katsoa sitä, mutta Internet, ja on olemassa paljon muita tapoja sen keräämisen ja käytön

Ostin Echinacea valmistelu miehelleen - se on altis usein vilustuminen.

Olen toistuvasti kuullut, että auringonhattu on erittäin hyvä auttaa immuniteetin palauttamiseksi

 • yrttejä
 • hyödyllisiä juuret
 • hunaja tuotteita
 • Lasten terveys
 • perinteiset menetelmät
 • Ruokavalio ja laihtuminen
 • sappirakon
 • Terveellinen syöminen
 • sairauksien ehkäisy
 • Kasvojen ja vartalon
 • kaunis kuvio
 • Käsien hoito
 • aromaterapia
 • Hiustenhoito
 • kosmetiikkaöljyt
 • Maskit vihanneksia
 • Maskit hedelmiä
 • Maskit marjoista
 • perhe inspiraatio
 • onnellinen vauva
 • Luonnon sitova
 • Taidetta Soul
 • positiivisen psykologian
 • mainostajat
 • yhteystiedot
 • Kesällä kimppu # 15
 • Kevät vesiväri # 14
 • Sielu talvi # 13
 • Henkäys syksyllä # 12
 • Kesällä Sketches # 11
 • Hanki ilmainen
 • tulee kirjailija
 • kaikki kysymykset

Echinacea lapsille: sakoista vapauttamista koskevan hakemuksen

Echinacea (Latin Echinacea.) - on yksi tunnettu lääkekasveja, heimoon kuuluvien Asteraceae. Kiitos rikkaan sisällön eri ravintoaineita sen koostumus, Echinacea on aktiivisesti käytetään farmaseuttisena kasvi, sekä valmistamiseksi infuusioiden ja decoctions. Moderni lääketiede, perusteella tämä kasvi, ja käyttämällä uutettiin siitä ja mehu uutteet, luo useita lääkkeitä, jotka ovat erittäin tehokkaita hoidettaessa ja ehkäistäessä monenlaisia ​​sairauksia ja vaivoja.

Käyttökelpoisia valmistelu koskemattomuus, ehkäisy ARI ja ARI

Ravinteita ja niiden vaikutukset

Korit sisältävät eteerisiä öljyjä Echinacea; juuret ja juurakot - polysakkaridit, flavonoidit, glykosideja, hartsit, fytosteroleja, rasvaöljyt, vitamiineja ja hivenaineita - kalium, magnesium, alumiini, rauta.

 • Polysakkaridit ovat edullinen vaikutus sydämen toiminta, normalisoida rytmi.
 • Monityydyttymättömiä happoja tuhoutumisen estämiseksi vapaiden radikaalien solun seinät.
 • Yksittäisiä komponentteja Echinacea apua aktivoivat makrofageja - kehon solut, jolla voi kuvata ja sulattaa bakteerit.

Glykosidit kofeiinihapon - ekinakosidin - ja cichoric happo, joilla on antimikrobisia ja immunostimulating ominaisuuksia.

Immunostimulatorinen toiminta tapahtuu lisäämällä interferonin tuottoa, ja siten parantaa vastustuskykyä aiheuttavan viruksen, tarttuvaa, sieni- ja allergiset sairaudet. Echinacea eteerinen öljy käsittää karvakroli - orgaaninen yhdiste hidastaa bakteerien kasvun.

Tässä on lyhyt lista sairauksia ja vaivoja, jotka hoidetaan menestyksellisesti tinktuura Echinacea:

 • Henkinen ja psykologinen väsymys ja yleinen masennus.
 • Sairaudet korvan, nenän ja kurkun ärsytystä.
 • Ihosairauksien vaurioita, mukaan lukien haavaumat, haavat ja palovammat.
 • Tulehdus ja sairauksien sisäelimissä.
 • Erilaisten tarttuvien tautien.

Antiviraalisia ja antifungaalisia ominaisuuksia otettiin myös huomioon jo edustajia sekä virallisissa kansanlääkinnässä.

Käyttö tinktuura Echinacea lapsille

Monet äidit kiinnostunut Miten soveltaa tinktuura Echinacea lapsille. niin usein se tapahtuu, että vilustuminen, hengityselinten ja tartuntataudit, jotkut merkittävästi vähentävät immuniteettia lapsilla. Tällaisissa tapauksissa varoja pohjalta Echinacea käytetään parantamaan yleistä kestokykyä lapsen kehon. Mistä ovat osoituksena lukuisat viittaukset kiitollinen vanhemmista, käyttö tinktuura echinacea auttaa palauttamaan koskemattomuuden vauva, joka voisi merkittävästi heikentynyt sairauden vuoksi.

Sinun pitäisi tietää! Säännöllinen saanti huumeiden ja ennalta ehkäisevien lääkkeiden, jotka sisältävät auringonhattu, suotuisa vaikutus terveyteen vauva ja auttavat parantamaan lapsen immuunijärjestelmää!

Lapsille 2-3 vuotta, ja ikäisille 4 ja 5 vuosi ovat edullisesti ei tinktuura, nimittäin valmisteet ja välineet, jotka on valmistettu tehtaalla muodossa siirappien, kasviperäisiä, ja teetä, perusteella, joka on mahdollista valmistaa lääkkeitä teetä . Lisäksi jotkut valmistajat tarjoavat erityisiä makeisia, jotka sisältävät otteita tämän kasvin.

Kuten keittämiseen lientä, joka perustuu Echinacea: se on parasta vaatimaan termospullo, lahden vahva kiehuva vesi 1 tai 2 ruokalusikallista kuivattua kokoelma. On syytä muistaa, ja tällainen laitteisto kuten lasten Echinacea tabletteina. Toisin kuin infuusio kokoelma, on toivottavaa yksinkertaisesti murskata tabletin ja täyttää sen pienen määrän lämmintä vettä. Tämä pätee pienin. Lapsille vähän vanhempi, voit ottaa pillereitä, pesemällä ne alas aivan samalla lämmintä vettä. Lopuksi, auringonhattu siirappi. Antaa hänen lapset tarvitsevat jopa kolme kertaa päivässä, ennen aterioita. Antama numero siirappi - yksi tai kaksi teelusikallista.

Varoitus! Joka tapauksessa ohje vastaanottamiseksi auringonhattu tarpeen yhdenmukaistaa kanssa lastenlääkäri. Tämä pätee erityisesti nuorille, ennen vuoden ikäisenä.

Miten vahvistaa immuunijärjestelmää lapsilla

Monet ravinteet ovat perusta tinktuura ja ylläpidetään ruoho auringonhattu auttaa tarttumaan lasten vastustuskykyä. Lisäksi, että kasvien juuret sisältävät niin hyödyllinen organismin betaiinin induliini, sekä glukoosia.

Kokonaisuutena tämä lähde on välttämätöntä terveydelle aineiden sisältää tarvittavat hivenaineet kehittämiseen vauvoja. Lisäksi, ei pidä unohtaa sinkki, hopea, seleeni parantaa koskemattomuuden lapsen, sekä kalsiumia, mangaania ja kalium.

Voinko antaa auringonhattu lapsille

Joissakin tapauksissa, lääkäri voi määrätä saamisen vasta Echinacea siirappia, koska se voi aiheuttaa taipuvaisille, läsnäolon vuoksi sokerin koostumuksessa. Koska alle 12-vuotiaille on kielletty saadaan alkoholi-pohjainen tinktuurat, monet asiantuntijat suosittelevat niiden korvaaminen Infuusioiden jotka mainitaan edellä. Lisäksi aina neuvotella lääkärin yksittäisten suvaitsemattomuuden tiettyjen aineiden tai niitä sisältävien valmisteiden.

Yleisesti ottaen edellä mainitut aiheet, voimme sanoa, että Echinacea tinktuura voidaan antaa kiddies vuotta vanhempi: 2, 3-vuotiaasta ylöspäin. Tietenkin vastaanoton tulisi aloittaa vasta kuultuaan lastenlääkäri. Kuitenkin, vaikka ensimmäisen vaiheen vasta-on tunnistettu, kun taas vastaanottava negatiivisia reaktioita voi esiintyä, mukaan lukien ja allerginen. Tässä tapauksessa ota heti yhteys klinikan ja neuvotella lääkärin.

Mikä se oli, auringonhattu, ja tinktuurat ja decoctions perustuu sitä pidetään hyödyllisenä ja tehokas vauvan ja antaa lapsilleen - se on mahdollista.

Miten ottaa: käyttöohjeet

Ennen kuin annan lääkitys lapsille, sinun täytyy oppia miten oikein soveltaa Echinacea ja tutustua joitakin suosituksia. Siten, ajoitus ja annos:

 • Korkeintaan 3 kertaa päivässä ennen ateriaa kulutusta.
 • Lapset yli 12 vuotta voidaan antaa 3-5 tippaa lääkettä, laimentamalla se riittävällä määrällä tavallista vettä. Myös ennen ateriaa, ja jopa 3 kertaa päivässä.
 • Vuotiaille lapsille 2-3 vuotta (yleensä vuoden tai enemmän) on paras ottaa liemi ja teetä tehdään kasvien lehtiä.
 • Lasten ei tule ottaa auringonhattu vuoteen.
 • Vuosina intensiivisen leviämisen virusinfektioiden, joka kestää koko syksyn ja talven on hyötyä ennalta ehkäisevää auringonhattu, infuusioon ja tinktuurat perustuu siihen.

Muista! Tarkat käyttöohjeet Echinacea tinktuura ja vastaavien lääkkeiden kanssa sen pohjalta kasvissa on kunkin pakkauksen. Lisäksi on suositeltavaa lisäksi kuulla lastenlääkäri ja apteekista.

Mitä kustannuksia, tässä erimielisyytensä. Määrä ja laji lääkettä voi vaihdella merkittävästi. Lisäksi eri valmistajien voi esiintyä eri tahdissa. Yleensä tällä hetkellä hinta tinktuura kaunopunahattu lapsille on 20-90 ruplaa. Eri apteekeissa eri valmistajilta. Tämä luonnollinen tuote on erittäin tärkeää paitsi pienimmille, mutta myös vanhempi veli sisaret ja sekä vanhemmille.

Mielenkiintoisia video kaunopunahattu. Katso myös:

Kuten mikä tahansa lääke, joka tinktuura echinacea on vasta-aiheiden:

 1. Ensimmäinen on yksilöllinen intoleranssi minkä tahansa komponentin lääkkeen,
 2. Lasten ikä (ei suositella alle kolme, ja ohjeiden mukaisesti yksittäisille tuottajille, - jopa seitsemän vuotta).
 3. Raskaus ja imetys juottoasema.
 4. Autoimmuuni- ja systeeminen sairaus (eli sairaus, jossa häiritsi immuunijärjestelmä), HIV-infektio, syöpä tauti, tuberkuloosi, multippeliskleroosi, jne.) ..
 5. Tinktuura echinacea ei suositella käytettäväksi samanaikaisesti muiden immuunistimuloijien.

Tinktuura Echinacea on yleensä hyvin siedetty. Joissakin tapauksissa havaitsimme: ruoansulatuskanavan häiriöt, pahoinvointi, oksentelu, vilunväristykset. Joskus myös saattaa aiheuttaa allergisia ihoreaktioita - kutina, nokkosihottuma.

Meidän apteekeissa esittelee tuotteen eri valmistajilta: GalenoFarm (Pietari), Dr. Theiss (Saksa) ja muut. Hinta tinktuura on alhainen, vaihdellen 150-200 ruplaa.

Echinacea-uute voi ostaa eri muodossa. On olemassa erilaisia ​​valmisteita ja ravintolisiä, joita ovat auringonhattu: Immunal, immunorm, estifan ja muut; ne on yleensä korkeampi hinta kuin alkoholisti tinktuura.

Valmistukseen decoctions ja infuusioiden vettä myydään yrtti Echinacea, mukaan lukien kätevä suodatin pussit.

Valitettavasti mitään lääkettä voi vahingoittaa, jos niitä käytetään väärin. Ei ole poikkeus ja tinktuura kaunopunahattu. Valmistajan ohjeiden eivät aina riitä määrittämään, onko lääke on sopiva kussakin tapauksessa. Siksi ennen kuin se on parempi neuvotella lääkärin kanssa.

© 2014-2016, linkkejä kohteesta tinktuurat: sovellus, reseptit, ohjeet

Kopiointi materiaalien on sallittu vain aktiivisen ja indeksoitu linkkejä lähde.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

60 + = 62