Edut pähkinöitä keholle

Hyödyllisin pähkinöitä. Pähkinöitä. Hyötyjä ja haittoja

On vaikea löytää joku, joka ei tiedä, miten hyödyllistä pähkinöitä. Todellakin, lääkärit, ravitsemusterapeutit, ja jopa erottaa tuotteen mm. Mitkä ovat eniten hyötyä pähkinät? Vai onko niillä kaikilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia? Mitä pähkinät sinun täytyy syödä pysyä nuorena, ja jotka ovat käyttökelpoisia sydän- ja verisuonten? Yritetään selvittää sitä.

Myyntitiskit ovat nyt vain täynnä erilaisia ​​pähkinöitä - saksanpähkinöitä meidän tavallista hyvin eksoottinen Brasilian. Yksi asia on selvä: tämä tuote on on ihmisten ruokavaliossa, koska kaikki pähkinä massa on hyödyllisiä ominaisuuksia. Samaan aikaan jokainen edustaja tuotteella on oma ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä "propisyvayut9raquo; joilla on erityisiä ongelmia tai yksinkertaisesti ylläpitää terveyttä. Joten, mitä hyötyä on sekaisin?

 1. Se on vain varasto vitamiineja ja mineraaleja välttämättömiä ihmiskehon toimisi hyvin. Tämä kaikenlaisia ​​pähkinöitä useita kertoja ennen hedelmää.
 2. Pähkinät - hyödyllinen kasvirasvoja. Näin ollen henkilö, joka käyttää niitä, ei pelkää muodostumista kolesterolin taulut verisuonissa.
 3. Kasvissyöjät tuodaan niiden ruokavalioon pähkinöitä sijasta lihaa, koska ne sisältävät "ihanteellinen proteiini" - hyvä vaihtoehto eläinproteiineja.
 4. Huolimatta korkea kalori, pähkinät - tuotteen, joka on arvostettu ravintoasiantuntijat. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rakenteen vuoksi sikiön edessämme, kalorit sisältyvät aineet, joita ei ole pilkottu täydellisesti. Lisäksi, omega-3-rasvahappoja auttaa selviytymään cravings makeisten ruokavaliossa.
 5. Pähkinät kyky poistaa myrkkyjä kehosta tekee niistä välttämätön tuote ihmisille, jotka haluavat pitää nuorten ja elinvoimaa kehon.
 6. Tämä on tuote, joka on sallittu syödä illalla ja syödä kuin välipala. Ne nopeasti tyydyttää nälkää.
 7. Ainutlaatuiset ominaisuudet säilyvät niissä pitkään.
 8. Voittaa masennus, syövät pähkinöitä. On osoitettu, että ne sisältävät aineita, jotka auttavat selviytymään stressistä ja hermostunut jännitteitä.
 9. On hyvä olla pähkinöitä ja ihmiset harjoittavat henkistä työtä, koska se on suuri meikkiä aivoille.
 10. Lääkärit eri alojen tarjota potilaille syödä näitä luonnon lahjat, koska ne auttavat säätelemään työn eri elimistön - sydän- ja hengityksen.
 11. Tunnetut hyödyt pähkinöitä ja kosmetologit. Manteliöljyä, Cedar, pähkinä antiikin ajoista lähtien naiset ovat auttaneet säilyttämään kauneutta, tekee ihosta pehmeän ja joustavan.

Saksanpähkinä, ehkä tunnetuin ja suosituin kaikista. Hänen paikkansa kasvun - Kaukasuksella, se on viljelty Krimillä, ja Keski-Aasiassa sekä Moldovassa. On mielenkiintoista, että paitsi hyödyllinen ytimet, mutta myös ihon ja jopa lähtee. Soveltuvat käytettäviksi sekä nuorten että jo kypsää hedelmää.

Miksi se on niin suosittu pähkinä? Tämä johtuu siitä, että laaja valikoima käyttökelpoisia ominaisuuksia hallussa tästä tuotteesta. Tanniinit sisältämä sitä suuria määriä, auttaa selviytymään ihosairauksien ja lievittää ientulehdus. Muinaisista ajoista, saksanpähkinöitä edistää haavojen paranemista, palovammoja helpottanut valtion, puhdistettu, vaikka niiden avulla selviytymään loisia. Sairauksien kilpirauhanen on erittäin hyödyllistä käyttää osioita, sillä se sisältää erittäin hyödyllinen jodia. Nämä pähkinät näkyvät kärsivät diabeteksesta, ja kukin alhainen sokeria ja tärkkelystä.

Muuten, tämä on hyödyllisin mutterit niille ihmisille, jotka haluavat käsitellä korkea kolesteroli veressä. Niiden käyttö ei ole vain anna olla muodostunut kolesteroli muistolaatat, mutta myös auttaa puhdistamaan verta jo olemassa olevia.

Pähkinä, jopa hänen ulkonäkönsä muistuttavat ihmisen aivot, koska se tuo mieleen jotain, joka auttaa parantamaan henkistä toimintaa. On totta: se on erittäin suositeltavaa ihmisille henkisen työn.

Monimutkainen hivenaineita ja kivennäisaineita sisältämien, vahvistaa ihmiskehon epidemioiden aikana tai sen jälkeen sairaus. Kalori pähkinä enintään 680 kaloria.

Cashew - toinen mutteri, joka on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. "Food of Joy" - kuten sitä kutsutaan Intiassa. Jos pelkäät saada ylimääräistä painoa syömällä pähkinöitä, cashew on sinua varten, koska se sisältää vähiten kaloreita - vain 643 yksikköä. 100 grammaa.

Lisäksi ominaisuuksien yhteisiä kaikille pähkinät, cashew on omat, ainutlaatuiset ominaisuudet.

Näkyvin on kyky tämäntyyppisen pähkinöitä immuniteetin ylläpitämiseksi. Lisäksi, kalium, sisältämien, suotuisa vaikutus sydänlihakseen, vahvistaa sitä.

Se auttaa cashew ja parantaa veren koostumusta. Lisäksi anti-kovettuneita vaikutus, joilla on monia pähkinät, cashew lisää raudan ja sillä on positiivinen vaikutus hemoglobiinin pitoisuus.

Se, että nämä pähkinät auttavat selviytymään hammassärky, on huomannut intiaanit: he voitele sairaita alueita cashew tahna - ja kipu hellittäneet. Viimeksi tämä tosiasia on todistettu tieteellisesti: muttereita todella lievittää kipua hampaisiin.

Ihmiset kärsivät hengityselinten sairauksista, lääkärit erittäin suositeltavaa käyttää cashew - pähkinöitä on eniten hyötyä potilaille, joilla on nielutulehdus, keuhkoputkentulehdus, astma. Ja kaikki kiitos vahvistaa vaikutustavaksi.

On syytä muistaa, että käyttö cashew raaka muodossa on hyvin vaarallinen keholle, koska kerroksen välillä kuoren ja ytimen sisällön eri kardola. Viimeksi joutuessaan iholle ja limakalvolle voi aiheuttaa vakavia palovammoja ja jopa keuhkopöhön. Voit syödä vain paahdettuja cashew.

Manteli on erittäin hyödyllinen ihmisille, jotka kärsivät avitaminosis ja yleinen heikkous, esimerkiksi sairauden jälkeen. Nucleoli pähkinä, on mausteinen maku, sinun täytyy sisällyttää omaan ruokavalioon ihmisille sydän- ja verisuonia.

Mineraaleja ja ravinteita mantelit ovat tasapainossa niin erityisellä tavalla, joka varmasti auttaa selkeä paitsi munuaisten munuaiskiviä, mutta myös alusten ja maksan kanavat.

Muinaisista ajoista, naiset, jotka eivät ole tarpeeksi rintamaitoa, manteli käytetty. Kokki pähkinä erityisesti vaati lehmänmaidosta ja kireät. Sen koostumus, tämä tuote on helppo vaihtaa äidinmaitoon.

Hasselpähkinä suojaa elimistöä syöpään

Kuten muutkin, hasselpähkinät edullisia vaikutuksia sydän-järjestelmä: tekee vahvempi sydänlihaksessa, puhdistaa veren kolesteroli, parantaa sen rakennetta. Muun muassa hasselpähkinöitä positiivinen vaikutus kimmoisuuden verisuonten. On suositeltavaa suonikohjuja ja tromboflebiitti, sekä muita verisuonitauteja.

Jos haluat estää syövän - anna oman ruokavalion tätä mutteria. Hasselpähkinä auttaa hoidossa tämän hirvittävän taudin: äskettäin löydetty siinä aine paklitakseli pystyy voittamaan syöpäsoluja. Hasselpähkinä sisältää runsaasti antioksidantteja, erinomainen syöttöä vapaita radikaaleja. Ne auttavat myös pitämään nuoret koko elimistöön.

Hasselpähkinöitä ja esitetään puhdistaa kehon myrkkyjä. On välttämätöntä, että ihmiset harjoittavat raskasta ruumiillista työtä, koska se on hyvä taistelee väsymys, mukaan lukien krooninen. Tämä selittyy korkea kaliumpitoisuus kalsiumia ja natriumia. Nämä elementit on myönteinen vaikutus hermostoon, rauhoittaa, suojata overstimulation.

Pinjansiemeniä: Hyödyllisiä lapset

Pinjansiemeniä - tämä ei ole muttereita tavalliseen ymmärtää tämän, mutta ainoastaan ​​siemeniä Siperian Cedar mänty. Nimen he saivat ansiosta kokkeja. Kuitenkin niiden koostumus, nämä pähkinät ovat samantasoisia kuin muut pähkinät: ne ovat myös yli puolet koostuu erittäin hyödyllinen kasvirasvoja sisältävät täydellisen proteiinia ja runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita.

Pinjansiemeniä - mestari sisällöstä ryhmän vitamiineja B. Tämän lisäksi ne myös sisältävät vitamiineja E, K, fosfori, sinkki ja magnesium. Nämä pienet varasto ravintoaineita sovelletaan paitsi ruoanlaitto, tuottaa kosmetiikkaöljyt niihin perustuvat - erinomainen antioksidantti, joka mahdollistaa säilyttää nuorekkuutta.

Odottavat äidit pitäisi myös tarkastella pinjansiemeniä, koska se sisältää arginiinia - erittäin hyödyllinen aine onnistuneen lapsen kehitykseen.

Mänty - hyödyllisin pähkinöitä sairauksien ruoansulatuskanavan. Kulunut kakku ja kuoret niitä käytetään keinona virtsakivitaudin ja maksasairaus. Lievittää potilaan kanssa niveltulehdus auttaa kylvyn öljy kakku pinjansiemeniä.

Hedelmä elämän puun - pistaasi

Pistaasipähkinöitä, saksanpähkinöitä tai onnea, kuten niitä kutsutaan Kiinassa - paitsi maukasta, mutta myös erittäin hyödyllinen maapähkinöitä. Ei mitään, koska idässä pistaasipuun kutsutaan elämän puusta.

Tiedämme jo, että mutterit muodostumisen estämiseksi kolesterolin taulut ja alentaa huonoa kolesterolia, mutta silti ennätys tässä tapauksessa - pistaasi. Mutta tämä ei ole sen ainoa käyttökelpoinen laadusta, niiden paino.

Pistaasi - täydellinen seksuaalista, niitä suositellaan miesten seksuaalinen toimintahäiriö.

Luteoliinia näissä pähkinät, voi auttaa parantamaan visio, ja kuitupitoinen parantaa toimintaa ruoansulatuskanavassa ja maksassa. Jo kauan on todistettu kyky lievittää kipua pistaasipähkinöitä ja koliikkia.

Kosmetologia käytetään pistaasi öljy - sillä on nuorentava vaikutus, se ravitsee ihoa.

Maapähkinöitä - kasvi palkokasvien perhe. Laajaa käyttöä, koska sen korkea ravintoarvo tuotteen. Maapähkinä ja tehdä ruokaöljyä ja pastaa, käytä sitä ja makeisissa. Yllättäen mutta keitetty liima, tee hiukset ja saippualla. Tässä on pähkinä!

Mitä etuja, maapähkinöitä suositellaan sydänsairaus, ateroskleroosi, hermoston häiriöt, väsymys ja unettomuus. Hänellä on choleretic omaisuutta. Kyky tätä mutteria ulostulo vapaita radikaaleja ja hidas ikääntymisen tieteellisesti todistettu tutkijat.

Varotoimet pitäisi syödä maapähkinöitä diabeetikkojen. Erityisen vaarallista paistettu, mutta raaka muodossa - tämä on heille eniten hyötyä pähkinät, koska se normalisoi verensokeri.

on hyvin varovainen lähestymistapa valintaan maapähkinöitä, koska kostea, se voi tulla hometta ja siten aiheuttaa vakavaa vahinkoa keholle.

Hyödyllisiä eksoottisia: parapähkinöitä

Äskettäin hyllyille alkoi ilmestyä aiemmin tuntemattomia pähkinöitä, kuten Brasiliassa. Ne, jotka onnistuivat kokeilla, ehdottomasti arvostaa myönteisiä vaikutuksia eksoottisia hedelmiä kehoon. Parapähkinä on runsaasti seleeniä, joka ei ole pelkästään myönteisiä vaikutuksia sydänlihakseen, mutta on ennalta ehkäisevä vaikutus suoliston syöpä, keuhko- ja rintojen. Tämä mutteri voidaan antaa lapsille, koska se on helppo sulattaa, koska korkea kuitupitoisuus. On erittäin suositeltavaa käyttää parapähkinät ja ihmiset, joilla on kilpirauhasen ongelmia. Kokea hyödylliset vaikutukset pähkinöitä, tarpeeksi syötävää 1-2 asioita päivässä.

On selvää, että kaikki mutterit on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Valita itse hyödyllisin niistä on oltava mukaisesti makumieltymyksiin, ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat runsaasti kutakin lajia enemmän.

5 hyödyllisin pähkinöitä ihmiskeholle

Pähkinät - hämmästyttävä luonnon lahjat, jotka pystyvät parantamaan henkiset kyvyt ja lisätä hänen mielessään. Paikalla on yhteensä kymmeniä eri pähkinöitä.

Hyödyllisiä aineita, hivenaineita, vitamiineja, ravintokuituja, jotka sisältyvät pähkinät, on suotuisa vaikutus ihmiskehoon.

Pähkinät ovat hyvin ravitsevaa ruokaa. Mutta tästä huolimatta ravitsemusterapeutit sanovat, että ne ovat hyödyllisiä torjunnassa ylipainosta. Hyödyllisten aineiden tuotteen sisältämien, parantaa aineenvaihduntaa. Ei vahingoita luku, vuorokausiannosta tulee pienentää 15-20 g

Taulukko - kuinka monta kaloria sisältyvät pähkinät:

Hyödyllisiä ominaisuuksia saksanpähkinöitä:

 • Pähkinät - kiistaton vitamiinien ja kivennäisaineiden (B-ryhmän vitamiinit, E-vitamiini, seleeni, kalsium, sinkki, rauta ja jodi).
 • Ne ovat kaikkein terveellistä ja tarpeen tuotteiden mielen. Johtuen monityydyttymättömiä rasvahappoja, ne ovat välttämättömiä henkistä stressiä.
 • Lisääntynyt kalori tuote, yhdistelmä valon rasvojen ja kasvi- proteiinit ovat läsnä energian lähde. Siksi niitä tarvitaan harjoituksen aikana. Jossain määrin ne voivat korvata lihan ja munien.
 • Koostumus käsittää omega-3 - rasvahappoja. Jolloin tuote on erittäin hyödyllinen vaivoja kardiovaskulaarisen järjestelmän.

Erilaisia ​​pähkinöitä lautaselle, valmis syömään

Hyödyllisin pähkinöitä ihmiskeholle

Poikkeuksetta kaikki lajit ovat hyödyllisiä ihmisen terveydelle, mutta jokainen niistä on omat erityispiirteensä. Nykyaikaiset tutkijat ovat tunnistaneet "viisi" hyödyllisin maailmassa - hasselpähkinät, saksanpähkinät, mantelit, parapähkinät ja pähkinöitä.

Toinen nimi hasselpähkinä - Lombard mutteri. "Die Hard" on tunnettu antiikin ajoista lähtien. Esi-isämme teki hänen suojaava taikakaluja pahoja henkiä ja katastrofeja. Meidän aikanamme on erittäin hyödyllinen ihmisille, jotka kärsivät sydän- ja verisuonitaudeista, tromboflebiitti, suonikohjut, anemia, kohonnut verenpaine. Hasselpähkinä on suositeltavaa ottaa, jotta syövän ehkäisyyn, sillä se sisältää syöpälääkkeen ainesosa - paklitakselia.

Jo antiikin aikoina, Hippokrates ja Avicenna kuvaili korjaavia toimia Voloshskaya (pähkinä) mutteri ja lehtiä. Moderni tiedemiehet kutsuvat sitä "elämän puu", koska se on rikas koostumuksesta. Mutta oikeasti, tässä hedelmä sisältää paljon hyödyllisiä aineita, vitamiineja, alkaloideja, tanniinit ja paljon hivenaineita. Saksanpähkinät tulisi lisätä ruokavalioon ihmisille, joilla on kilpirauhasen ongelmia, koska korkea pitoisuus jodia.

Hedelmien siemenkodat käytetään mahalaukun sairauksien, maksaan ja munuaisiin sekä tehokas arpeutumisprosessit agentti.

Hienonnettu saksanpähkinöitä, ready-to-eat

Mantelit tunnetaan myös nimellä Royal tai eliitin mutteri. Vaikka todellisuudessa se ei ole pähkinä - luumarja. Piirre tämä tyyppi on korkea kalsiumpitoisuus sen koostumus. Joten se hyödyllinen ja välttämätön luustoa. Johtuen fosforia, rautaa ja kaliumia, mantelit niiden käyttöä suositellaan erityisesti sydän- ja verenkiertoelimistön lääkärit neuvovat syödä noin 60 grammaa manteleita viikossa.

Anna osaksi ruokavaliota tällaiseen täytyy olla hyvin varovainen, joten ka on vaikea sulattaa elimistöön. Syöminen manteleita voi olla raakaa tai paahdettu muodossa. Usein lisätään makeisia ja leivonnaisia, ja Itä-Euroopan maiden - ja ruokia lihaa ja riisiä.

Pialat manteleita

Parapähkinä pidetään kaikkein herkullinen, gourmet mielestä ja hyödyllisin tutkijoille mieltä. Häntä pidetään yhtenä kaikkein terveellistä ja tarpeen naisvartalon, ja sitä kutsutaan myös mutteri nuoriso. Kaikki tämä johtuu läsnä se suuri määrä seleeniä, joka estää ennenaikaista vanhenemista.

Vain kaksi Parapähkinät päivässä on myönteinen vaikutus ihoon. Koska sen korkea lämpöarvo, nämä pähkinät ovat energialähteenä ja elinvoimaa. Lisäksi ne estävät syövän kehittymistä ja sydänoireita.

On yli 70 eri maapähkinä. Nämä pavut ovat hyvä ennaltaehkäisevä toimenpide sydänsairauksia, syöpää ja gastriitti. Maapähkinä on suotuisa vaikutus hermostoon, se rauhoittaa hurmioituneille milloin ja auttaa unettomuudesta. Hän on erinomainen antioksidantti. Parantaa kuulon, näön ja muistia.

Tämän lisäksi "viisi" hyödyllisin pähkinät, erittäin suosittu myös ovat setri ja pähkinä, pistaasipähkinät, cashewpähkinät, kookos. Kaikki ne ovat rikkaita vitamiineja ja kivennäisaineita koostumus, parantaa koskemattomuutta, parantaa aivojen toimintaa ja sydämen toimintaa.

Kuoritut ja kuoritut maapähkinät

Useimmat pähkinät ovat hyödyllisiä naisille

Kunkin mutterin on oma erityinen etuja naisen kehossa.

 • Mantelit. Se on suuri määrä kuitua ja E-vitamiinia, joka tekee ihon terveenä, puhdas ja kaunis. Tätä tuotetta käytetään taistelussa ylipainoa. On suositeltavaa käyttää päivittäin 15-20 grammaa manteleita. Ja välttääkseen vaikeudet hänen ruoansulatusta, on tarpeen liota yön yli vedessä.
 • Parapähkinä. Se toimii terveellinen välipala lisätä energiaa ja keskittymistä maksutta. Seleeni, joka sisältyy sen koostumus, lisää naisen hedelmällisyyttä, estää syöpää rintasairaus ja luun. Seleeni yhdessä muiden vitamiineja ja antioksidantteja uudistaa ihosoluja. Parapähkinä öljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa, vahvistaa kynsiä ja antaa hiukset terveen kiillon.
 • Cashew. Tuote sisältää vähiten rasvaa, mikä tekee mahdolliseksi sisällyttää sen ruokavalio valikosta. Se on todellinen foolihapon lähde mukaan tähän, cashew hyödyllinen raskaana oleville naisille ja suunnitteleville perustaa perhe. Osana esillä olevan kipulääkkeet ja anti-inflammatoriset ainesosia, jotka auttavat lievittämään kipua, mukaan lukien hammas-.
 • Hasselpähkinä. On suositeltavaa käyttää sitä suonikohjuja ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Lisää myös immuunijärjestelmää ja parantaa muistia, antaa terveet hiukset ja kynnet.
 • Saksanpähkinöitä. Tämä avustaja naiset torjunnassa sydän- ja verisuonitauteja sekä syöpää. Ne sisältävät paljon biotiini, joka estää hiustenlähtöä ja auttaa vahvistamaan niitä. Käyttämällä tätä mutterin raskauden aikana estää kehitystä lapsen ruoka-aineallergiat.
 • Pinjansiemeniä. Puhdistaa munuaiset, maksa, sappirakko, joka oli suotuisa vaikutus ulkonäköön naisia. Imettäville äideille hyödyllistä syödä 2 rkl. ruokalusikallista pinjansiemeniä, jotka parantaisivat imetys ja saada ravitsevia äidinmaitoon. Perinteinen lääketiede käyttää kuoren ja ytimen gynekologisten sairauksien. Pinjansiemeniä, hyödyllisiä naisvartalo

Nykyään miehet kohtaavat usein ongelmia teho ja kyky saada lapsia. Tutkijat sanovat, että ratkaiseva rooli on valtaa miesten tässä asiassa. Ruokavaliossa ruokansa on oltava läsnä saksanpähkinöitä.

 • Saksanpähkinöitä. Niiden käyttö miehille todisti monissa tutkimuksissa. Miehet, jotka juovat säännöllisesti saksanpähkinät, tutkijat löysivät merkittävää edistystä siemennesteen laadun vuoksi orgaanisten happojen sisältämien hedelmää. Lisäksi biologisesti aktiivisia aineita, erityisesti arginiini, positiivinen vaikutus mies teho.
 • Parapähkinät. Tehokkain antioksidantti seleeniä sisältyvät Brasilian hedelmä lisää testosteronitasoja, mikä parantaa laatua ja määrää siittiöiden. Hän toimii ennaltaehkäisevänä vastaan ​​eturauhassyöpää. Arginiini parantaa tehoa, sitä kutsutaan luonnollinen "Viagra". Lisätä uros riittävän tehon 2-3 pähkinät suurina annoksina seleeni on myrkyllistä ja voi aiheuttaa päinvastaisen vaikutuksen.
 • mantelit. Tämä varasto vitamiineja ja kivennäisaineita, energialähde. Koska suuri määriä kalsiumia, mantelit hyvä vahvistaa luustoa, mikä on erittäin tärkeää, että urheilijat ja vanhempia miehiä. Manteli auttaa lisäämään libido ja ylläpitää terveellistä sukupuolielämää.
 • Pistaasi. Kourallinen pistaasipähkinöiden auttaa parantamaan seksuaalisen halun miehillä ja ilo yhdyntää. Ravintokuitu ja rasvahapot auttaa alentamaan veren kolesterolitasoja, ja arginiini parantaa verenkiertoa sukupuolielimissä.
 • Hasselpähkinä. Vapaa vaikuttaa miehen sukuelimiin, parantaa verenkiertoa ja puhdistaa veren kolesterolia.

Pistaasi - pähkinät hyödyllinen mies elin

Lapsen ruumis ei ole vielä kehittynyt riittävästi entsyymejä, jotka ovat vastuussa ruoansulatusta ja imeytymistä proteiineja. Tällöin lapsen kehon saavat vain kuormitus haima, maksassa ja munuaisissa.

Pähkinät ovat myös vahvoja allergeeneja ja esitellä niitä ruokavaliossa lapsen vanhempi kuin kolme vuotta pitäisi olla hyvin varovainen.

Hyödyllisin lapsille on pähkinä. Tämä on erinomainen lähde jodi, tämä, tämä tuote on erityisen hyödyllinen lasten alueilla, joilla säteilyä. Ravintoaineita parantaa henkistä kykyä lasten selviytyä vitamiinin puute, ja anemia. Lapsille syödä tarpeeksi pähkinöitä 2 päivässä.

Suurin mahdollinen hyöty pesän mutterit tuoda, käyttää niitä 30 grammaa päivässä. Ne ovat välttämättömiä ihmiskehon on hämmästyttävä maku. Voit käyttää niitä eri muodossa, lisäämällä lähes kaikki lautasen.

Pähkinät - Hyödyt naisten terveydestä, hyödyllisiä ominaisuuksia

Pähkinät - hyötyä naisten terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia - saksanpähkinät, hasselpähkinät, cashew, mantelit, pistaasipähkinät, pinjansiemeniä, maapähkinät, parapähkinät

Sen hyödyllisiä ominaisuuksia pähkinöiden voi puhua loputtomasti. Luultavasti en kirjoittanut niistä vain laiska. Koska toistaminen arvokasta tietoa ei ole koskaan enempää kuin me jälleen muistaa niistä.

 1. Tämä on kellari ravintoaineita tarvitaan täyden toiminnan kehon: kivennäisaineita, vitamiineja, proteiinia, kuitua, välttämättömiä rasvahappoja, ja niiden tasapaino muodossa pähkinöitä uniikkeja. Mineraalikoostumus pähkinät 2-3 kertaa rikkaampi hedelmiä.
 2. Rasvoja, joista 60-70% on pähkinät eivät sisällä "haitallinen" kolesteroli.
 3. Ytimet ovat arvokas optimaalinen proteiini, joka voi olla erinomainen korvike eläinproteiinia, mikä on erityisen tärkeää kasvisruokavaliota.
 4. Vaikka korkea kaloripitoisuus, kiistaton tosiasia on, että pähkinät voidaan käyttää ihmisille, jotka ovat ylipainoisia. Kliinisesti todettu, että elin ei ole täysin absorboi kaloreita sisältyvät pähkinät, koska solujen seinämät pähkinät kulkee maha-suolikanavan läpi, toimii esteenä. Alhainen hiilihydraatteja yhdessä hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta mutterit parhaita terveyden tuotteita.
 5. Pähkinät säilyttävät ravitsemukselliset ja lääkinnällisiä ominaisuuksia pitkään.
 6. Syöminen pähkinät auttaa hallitsemaan paitsi painoa, ja lisääntynyt ruokahalu.
 7. Pähkinät - se on yksi harvoista elintarvikkeita, jotka voi syödä illalla rajoittamatta terveyttä (mieluiten ennen 20,00).
 8. Pähkinät - se on loistava välipala. Siksi tultava heidän elämäänsä tavaksi oravia: Garner pähkinät ja syödä niitä, kun nälkä. Samaa mieltä, se on parempi kuin muffinssi, voileivän tai suklaapatukan. Jos laukku on pähkinöitä, sinun ei tarvitse kiusaa ostaa jotain maukasta, mutta ei kovin hyödyllinen välipala.

Pähkinöitä - hyödyllisiä ominaisuuksia ja niiden terveysvaikutuksia

Puhutaanpa edustajat "pähkinä valtakunnan" tarkemmin, koska kukin niistä ansaitsee yksittäisen esityksen.

Pähkinä on erittäin hyvä sydän, maksa ja hermosto. Sillä on positiivinen vaikutus munuaisiin, säätää aineenvaihduntaa, vahvistaa verisuonia, kohtelee verenpainetauti, anemia, taipuvaisille, parantaa muistia, auttaa hammassärkyä. Se on paljon jodia, joten ihmiset kilpirauhasen muista syödä saksanpähkinöitä (3-4 kappaletta päivässä riittää).

Pähkinä öljy auttaa hoitoon palovammoja, haavoja ja jopa tuberkuloosi. Se on hyödyllinen myös raskaana oleville ja imettäville naisille. 10 tippaa saksanpähkinä öljy yhdessä minkä tahansa ravinteiden kerma auttaa vähentämään ryppyjä. Sitä käytetään hankintaan sileä kauniin rusketuksen, se on tehty naamio rasvaiselle iholle. Pähkinä öljy on käytetty kansanlääkinnässä. Sitä hoidetaan välikorvan tulehdusta ja sidekalvotulehdus.

Lientä raakoja pähkinöitä vakiinnuttanut asemansa erinomainen keino worming.

Saksanpähkinät täydellisesti yhdistettynä hunajaa, vihreät vihannekset, kuivatut hedelmät. Kaikki nämä elintarvikkeet vain lisää terapeuttista vaikutusta ja parantaa ravintoarvoa pähkinöitä. Saksanpähkinät hunajalla, kuivattuja aprikooseja tai sitruunan - ihana tonic.

ei suositella käytettäväksi sairauksien suoliston saksanpähkinöitä.

Antiikin Kreikassa tämä pähkinä pidettiin symboli vaurauden ja hyvinvoinnin, terveyden ja hyvinvoinnin perheen. Roomassa, hasselpähkinät oli henkilöitymä voimaa ja terveyttä. Venäjällä uskotaan, että pähkinäpensas - puu siunattu, että koskaan iski salama. Hasselpähkinöitä katsoi taikakalu, joka suojaa pimeyden voimia ja ukkosta. He ovat aina olleet minulle.

hasselpähkinä ytimet sisältävät monia arvokkaita ja harvinaisia ​​mineraaleja, kuten rikin, fluorin, kupari, jodi, koboltti, rauta, magnesium, kalium, sinkki, natrium, ja 20 välttämättömiä aminohappoja elin.

Hasselpähkinä hidastaa vanhenemista, parantaa aineenvaihduntaa, auttaa kohonnut verenpaine ja kolesteroli, parantaa aivojen toimintaa, vahvistaa immuunijärjestelmää tyhjentää kehon. Niille naisille, jotka kärsivät suonikohjuja, on erityisen tärkeää. Hasselpähkinäöljyä sisältää kalsiumia auttaa vahvistaa luita.

Hasselpähkinäöljyä on paljon rasvahappoja, jotka suojaavat sydäntä ja verisuonia, jotta normaali kehitys kaikkiin kehon kudoksiin. Vaikka hasselpähkinöitä tarpeeksi kaloreita mutta biologisesti aktiivisia aineita sisältämien auttaa ylläpitämään terveen painon. Läsnäolo hasselpähkinä päivittäisen valikko - on terveyden lihasten, sukuelimiin, syövän ehkäisyyn. Amerikkalaiset tutkijat ovat löytäneet hasselpähkinöissä ainetta, syövän ominaisuuksia.

30 g hasselpähkinä päivittäin auttaa merkittävästi vähentämään sydän- ja verisuonitautien riskiä. Tämä pähkinä lievittää diabetes, neurologiset sairaudet, krooninen väsymysoireyhtymä, virtsakivitauti.

Säännöllinen käyttö sekoitus hasselpähkinä, hunajaa ja kuivattuja aprikooseja auttaa pitämään terveen sydämen ja verisuonten, säätää aineenvaihduntaa ja pitkittää nuorison.

Nämä pähkinät tuotiin Eurooppaan, Portugalin, ja nykyään niitä pidetään herkku monissa kansakunnissa. Tutkijat kutsuvat cashew "tuote tulevaisuudessa." Nämä pähkinät ovat arvokkaita terapeuttisia ominaisuuksia. Ne sisältävät niin tärkeää terveydelle elementtejä kuten kalsiumia, seleeniä, rauta, mangaani, kupari, 18 aminohappoa, ravintokuitua, runsaasti proteiinia ja monityydyttymättömiä rasvahappoja. Tämän ansiosta koostumusta cashew parantaa aivojen toimintaa, ruoansulatus ja hormonitoimintaan, tehdä terveellisiä verisuonia, vahvistaa immuunijärjestelmää, hoitaa selkärangan ja nivelten, normalisoida aineenvaihduntaa, ylläpitää normaalia muisti, näkö, suojaavat soluja ja sydäntä. Näiden pähkinät - on ateroskleroosin, niveltulehdus, nivelrikko, syöpä. Cashew helpottaa hammassärky, hoitoon anemia, psoriaasi, lihasdystrofia, uudistaa organismi.

Cashew öljyä käytetään analgeetti ja anti-inflammatorinen lääke allergiat, ekseema, reumatismi, ruoansulatuskanavan häiriöt, hampaiden kipua.

Kosmetologia, sitä käytetään vahvistamaan kynnet, hiukset hyödyntämistä, hidas ikääntyminen. Käyttö cashew kohtuullisia määriä, samoin kuin muut pähkinät, auttaa ylläpitämään tervettä paino. Päivittäinen normi - '30

Erittäin hyödyllinen naisille pähkinä. Hän säätää kilpirauhasen työn ja normalisoi hormonitoimintaa.

Mantelit runsaasti hivenaineita ja vitamiini nuorten (24 g E-vitamiinia per 100 grammaa pähkinöitä). Se on erityisen hyödyllinen ihmisille, joilla on ongelmia ruoansulatusta. Tämä mutteri auttaa pitämään haluttu paino, vahvistaa suoliston, parantaa visio, käytetään hoidettaessa mahan haavaumat, unettomuus, anemia, kouristukset. Joka päivä pitäisi syödä vähintään 10-15 kappaletta manteli pähkinöitä päivässä. Tämä ehkäisy sydänkohtaus, verisuonia, normalisointi kolesteroli, ja jopa vähentää dementian riskiä.

On olemassa kahdenlaisia ​​manteleita: katkera ja makea. Manteliöljyä kukkii valkoisia kukkia. Sen hedelmät on pitkänomainen muoto ja sisältävät öljyä, jota käytetään laajasti aromaterapiaa. Karvasmantelin kukinta vaaleanpunaisia ​​kukkia. Sen hedelmät on lyhyt ja leveä muoto. Niitä käytetään elintarvikkeiden poistamisen jälkeen karvautta (syaanivetyhappo). Mantelia lisätään jäätelöä, suklaa, nougat, marsipaani, keksejä, leipää. Muuten, manteli otteen voidaan korvata vanilja, mikä on erittäin tärkeää, että ihmiset, jotka kärsivät diabeteksen.

Manteliöljyä on hyvin laaja soveltaminen. Sitä hoidetaan yskää, keuhkokuume, välikorvatulehdus, astma, sydänsairaus, munuaissairaus, silmä, suutulehdus, takykardia. Manteliöljyä poistaa ihon ärsytystä, käytetään vahvistamaan hiuksia ja edistää niiden kasvua. Tämä on yksi yleisimmin käytetty kosmeettisiin öljyihin.

Pistaasipähkinöitä mainitaan Raamatussa, ne olivat tiedossa Assyrian ja Babylonian. Pistaasi kutsutaan "happy mutteri", koska niiden avoin kuoret mieleen hymy. Mutta ne eivät ole vain onnellinen, mutta myös erittäin hyödyllinen.

Nämä pähkinät ovat runsaasti antioksidantteja, jotka ovat tärkeässä asemassa vahvistettaessa verenkiertoelimistön ja immuunijärjestelmän, nuorentaa kehon ja normalisoi kolesteroli ja verensokeri. Lääketieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet, että ihmiset, jotka syövät pistaasi säännöllisesti, normalisoi verenpainetta, alentaa kolesterolia ja verensokeria. Nämä pähkinät ovat käyttökelpoisia ateroskleroosin, maha-suolikanavan, hengitysteiden, mukaan lukien tuberkuloosi.

Pistaasi öljylähteiden suojaa ihoa palamiselta ja samalla tarjoaa nopean rusketuksen. Se on hyödyllinen ihmisille, joilla on ollut flunssa, keuhkokuume ja muita vakavia infektioita, anemiaa ja tuberkuloosipotilaille, koska sillä on piristävä, tonic ja tonic vaikutus. Pistaasi öljy on täysin puhdistaa kehoa, poistaa täplät ja pisamia, vaalentaa ihoa ja kosteuttaa, silottaa ryppyjä, parantaa ihosairauksia. Se sopii naisille herkkäihoisille: imeytyy hyvin jättämättä rasvaista jäämiä, on voimakas tulehdusta ja haavan paranemista vaikutus.

Muinaisista ajoista, ihmiset suotu pinjansiemeniä kyky parantua henkilön mitään vaivoja. Ja todellakin, nämä pienet pähkinät on myönteinen vaikutus hermostoon, parantaa veren koostumusta ja toimintaa lihaksia, auttaa rasvan imeytymisen, edistää nopeaa paranemista haavat, parantaa immuniteettia, vahvistaa verenkiertoon ja normalisoida verenpaine. Innokas pinjansiemeniä, samoin kuin kaikki muut jäsenet "saksanpähkinä valtakunnan" ei ole sen arvoinen. Päivittäinen saanti makeisia - 100g

Syöminen maapähkinöitä auttaa taistelemaan "paha" kolesteroli, vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä, ​​parantaa ruoansulatusta, muistia ja huomiota, maksan, sydämen ja hermoston. Nämä pähkinät ovat kaliumin lähteenä ja foolihappoa, joka on erityisen hyödyllinen naisille. Maapähkinät ovat maukkaita, ja mikä tärkeintä, hyödyllinen kun maltillinen paahtamisen. Proteiini, joka on runsaasti maapähkinöitä, on optimaalinen suhde välttämättömiä aminohappoja, joten se on täysin imeytyy elimistöön.

Suurin mutteri maailmassa tuli meille Amazonin sademetsään. Hän tuli meille vähän aikaa sitten maassa, mutta monet kuluttajat kerralla tuli maun. Parapähkinät sisältää seleeniä - erinomainen antioksidantti, mikä vähentää riskiä sairastua keuhkosyöpä, rintasyöpä ja paksusuolen.

Selluloosa, joka on rikas parapähkinöissä, puhdistaa vatsaan. Hän on myös loistava lähde tyydyttymättömiä rasvoja, kymmeniä mineraaleja ja hivenaineita.

Parapähkinä on nuorentava vaikutus, vahvistaa immuunijärjestelmää, auttaa poistamaan haitallisia kolesterolia ja säätelemään verensokeria, on sairauksien ehkäisemiseen, kilpirauhanen, sydän ja verisuonet.

Pähkinät ovat niin hyödyllisiä, että on mahdollista kirjoittaa koko kirjan. Mutta mitään tietoa tyhjä, jos niitä ei sovelleta käytännössä. Syö pähkinöitä päivittäin. Yksi kourallinen riittää suojaamaan kehoa ja antaa hänelle voimaa, nuoriso-, kauneus ja terveys. Muista kokeilla näitä arvokkaita vinkkejä ja jakaa ne rakkaansa. He kiitos.

Pähkinät osaa kokata erittäin maukasta ja erittäin hyödyllinen jälkiruokia. Yhdessä juusto, hunaja, kuivatut hedelmät ja pähkinät ovat valtavat virkistäviä, ennaltaehkäisevää, parantaa ja terapeuttinen vaikutus.

Pähkinät - paras ystävä niille, jotka haluavat olla pitkäikäinen ja niin kauan kuin mahdollista nauttia voiman ja kauneuden nuoruutensa. Syödä pähkinöitä terveyteen ja kun on paljon!

Havaitsi virheen? Korosta teksti ja paina Ctrl + Enter ilmoittamaan meille!

karuselli portaali

 • Naistenlehti "f-lehden"

Essential Oil Ylang Ylang

Mitä pukea päälle Ystävänpäivä

Salaisuus valitus Cameron Diaz

Mehut, tuoreet vihannekset - mehu hoito säännöt

Oksisayz - vallankumouksellinen menetelmä laihtuminen

Voiko hoitaja lähemmäksi äiti?

Ruokavalio Kim Protasov

Pre-häät morsiamen jännitystä ja pelkoja

Perusperiaatteet naisten pickup

Miten erottaa todellisia ystäviä

Mikä juhlimaan uutta vuotta 2012 kunkin horoskooppimerkki

Trendikäs lasten hatut Winter 2011-2012

Meikkejä uudenvuoden 2012 - Kolme muodikas kuva Year of the Dragon

Lahjoja omin käsin varten Ystävänpäivä

Miten pukeutua nainen keväällä 30

Mitä antaa tytön 8. maaliskuuta?

Kuuluisa saksalainen linnat

Disneyland Paris

Kuumaa kaakaota kotona

Perinne juhlistaa pääsiäisen ympäri maailmaa

Ystävänpäivä - tarina festivaalin

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 6 =