Ei lataa akkua ruuvimeisseli

Akku Palauta ruuvimeisseli. Miten saada takaisin akku ruuvimeisseli

Käytännön isäntä, kuten kuka tahansa, ymmärtää miten kätevää ja tehokasta käyttöä itsenäisesti toimiva sähköinen käsityökaluja. Professional rakentaja, joka käsittelee enimmäkseen viimeistelytyö, ei ruuvimeisseliä ja kaikki ei voi tehdä ilman. Kuitenkin akku, ja mitä tahansa ajan alkaa menettää energian potentiaali. Ostaa uutta akkua - ei halpa ilo. Mutta kuka sanoi, että akku ruuvimeisseli elpyminen on mahdotonta periaatteessa? Mikä estää omistajan tuotemerkin muutos säästää kalliita elintarvikkeita? Luultavasti ei yllättyä universaali vastaus. Tietämättömyys. Teeman määrittelyyn, huomaa: se on mahdollista! Materiaali artikkeli auttaa ratkaisemaan ongelman "maailman väestön ikääntymisen" akun. Tarvitsee vain lukea siitä, miten ja mitä tehdä.

"Banki9raquo;, jotka eivät pidä rahaa

Puhuminen akun palauttamiseksi ruuvimeisseli, puhumattakaan siitä, että akku, joka on varustettu säätää rakentaminen työkalut voi olla eri vaatimukset. Usein tällainen "energia persoonallisuus" virtalähteen on tärkeä rooli aikaan toiminnassa. Esimerkiksi, kun matalan lämpötilan suhteen olisi edullista, nikkeli-kadmium-akku. Kun taas Nikkelimetallihydridiakku tyyppi on kestävä käytössä ja sillä voi olla suhteellisen suuri kapasiteetti. Samaan aikaan laajalti käytössä teräksen ja litium-ioni-akkuja. Virtalähteen tämäntyyppisen eikä vaadi huoltoa, vailla "muisti-ilmiötä", ja mikä tärkeintä - suuren kapasiteetin "energian pankit" paristoja on enemmän kompakti koko kuin "konkurentov9raquo,.

Akun palautus ruuvimeisseli jäädyttämisestä

Todennäköisesti sähkötyökaluusi on varustettu nikkelikadmiumakkuja. Koska tällainen akku (yhteydessä artikkeli) on yleisin. Yksinoikeuspidossa meidän materiaali on omistettu juuri tällaista akkua. Kuitenkin seuraavat ohjeet ovat tehokkaita ja käyttämällä MH energialähteitä. Siten menettely on:

 • Kääritty muovipussiin akku (täysin tyhjä!), Pannaan pakastimeen.
 • Jälkeen 10-12 tuntia akun hissi pois jäähdytyslaitteen.
 • Useita tunteja, laita-akku latautuu.
 • Silloin on välttämätöntä "vysadit9raquo; akku. Hän palvelevat kunnes energia on käytetty loppuun konteissa.
 • Toista tämä 2-3 kertaa.

Mutta mitä jos sellainen paristo ruuvimeisselillä elpymistä ei onnistunut kokonaan? Tässä tapauksessa turvautuminen kattava ratkaisu ongelmaan josta opit siitä alavirtaosiin.

Purkaminen runko-osan itsenäinen virtalähde

Kun olet varmistanut, että harvat suoritettu syvä lataus / purkukerran akun ei antanut positiivisen tuloksen, ja akku on vielä tyhjenee nopeasti käytön aikana, noudata vaiheittaisen toimintaohjelman käsikirjoituksen. Esimerkiksi ota akkua ruuvimeisselin "Makita9raquo;.

 • Ennen kuin edetään suoraan purkamisprosessin, lataa laitteen.
 • Käyttää kapasitiivisen elementin akku, ruuvaa muutaman lukitusruuvit.
 • Joissakin tapauksissa, siisti hakata elin nivelissä rakenneosien.

Huom: Jälkimmäinen vaihtoehto purkamisen, älä käytä liikaa fyysistä voimaa, sillä se saattaa muuttaa muotoaan muovikuori akku. Muista: jälkeen "restavratsionnyh9raquo; työ pakkaus on tiukasti paikoillaan.

Haku "heikko lenkki": määrittäminen epäonnistui "banki9raquo;

Siten pariston ruuvimeisseli "Makita9raquo; - useita sarjaan kytkettyjä akkuja. Kuitenkin, standardi piiri (kun positiivinen kosketin yksi kondensaattori on kytketty miinus seuraavaan "banki9raquo;) käytetään lähes kaikki tällaiset laitteet. Tietysti me tarkoitamme irrallisena väline. Siten peräkkäiset toimenpiteet:

 • Käytä yleismittari tehdä järjestelmällinen mittaaminen kaikkia osia "sitova energia".
 • Sekaannusten välttämiseksi - ei grinning, nikkeli-kadmium-akkujen Ruuvinvääntimien (18 volttia) koostuu yleensä 15 sarjaan kytketyn kapasiteettia, - jokainen "banke9raquo; perinteisellä kynä tehdä muistiinpanoja "aktualnogo9raquo; jännite.

Huomautus: mitattaessa yksinkertainen laite, jota käytetään, joka koostuu kahdesta lankojen ja ladata vastus 0,5 ohmia. Tämän seurauksena saat realistisin tietoa tilasta paristot mukana.

 • Connecting "nagruzku9raquo; mittariin tarkastus antoi kapasitanssien arvoja.
 • Elementti, jolla on matalin taso korvaamiseksi tarvitaan tietämäsi komponentti energianhuoltojärjestelmän.
 • On syytä huomata, että poikkeama normi 0,5-0,7 katsotaan olevan kriittinen.

Pakko perääntyä: Energia ominaisuudet Akku

Kuten näette, laitteen akku ruuvimeisseli mikään pelottava ei ole erilainen. Kuitenkin sarja, joka on kytketty akkuun voi olla ylimääräinen komponentti kuten termistorin (lämpö anturi), toiminnan periaate, joka koostuu avaamisessa latauspiiri, kun lämpötila lukemat saavuttaa kriittisen tason - ylikuumeneminen. Kuitenkin korjaus olisi otettava huomioon akun lähdön luokitus akun käytetään sähkötyökaluja, sekä noudattaa identiteetin tyypillinen ulkoasu.

Toisin sanoen, joka on riittävän tehokas akkuja Ruuvinvääntimien (18 volttia - hyvin yleinen standardi) kerätään yleensä viidentoista NiCd. Jokainen erillinen säiliö on energia potentiaali 1,2 V Siinä tapauksessa, että laite on varustettu litium-ioni-tyyppinen akku, 18 voltin akku on viisi elementtiä nimellisarvo 3,6 V. Sen seurauksena, Li-ion-akut ovat kompakteja ja kevyempi kuin edellinen akkuteknologioiden.

Prosessi pariston vaihtamista epäkunnossa

 • Terävällä veitsellä (ihanteellinen - kirurginveitsi) "srezhte9raquo; kosketinlevyjen «+ 9raquo; ja «-9raquo; viallisen toimintakyky.
 • Talousetikalla juotos ja juottaa, lisätä uuden kapasitiivisen elementin koko "energia valjaat" paristoja.
 • Että ne ovat oikeinpäin asennettaessa uutta kapasiteettia.

Tärkeää: Älä anna kotelon ylikuumenemisen juottamisen aikana. Käyttämällä erityistä happo ja katalysoiva virtaamista.

Kokoonpano ja ensimmäinen akun lataaminen ruuvimeisseli

 • Kun olet tehnyt vaihtamisesta uuteen, huolellisesti tarkistaa juotokset.
 • Akkua asennettaessa "svyazku9raquo; suojaavaan astiaan, unohtamatta eristesubstraatin, jotka suojaavat piirielementit ajasta.
 • Varovasti, tiiviste tai kierrä lukitusruuvit yhdistää istuimen runko.

Sillä ei ole väliä, millaisia ​​akku ruuvimeisselin ( "Interskol9raquo,, Makita tai Bosh) sinulle palautettu. Tärkeintä - kuinka hyvin olet kerännyt energiaa laitteeseen. Koska tahansa harmiton virhe asennuksen aikana, onko asuntojen kuilu, "zazhevannyy9raquo; lanka tai virheellinen asemointi kosketuslevystä voi tyhjäksi kaikki ponnistelut. Vasta, kun olet silmämääräisesti, että kaikki oikein koottu, on tarpeen purkaa kokonaan "novuyu9raquo; Akku. Akku ruuvimeisseli (12V) hyvin nopeasti istua alas, jos teet sen "nagruzite9raquo; Koko ohjelma. Seuraava asia, sinun täytyy tehdä - on tehdä 2-3 syväpurkausakkujen lataus / purku. On syytä huomata, että tällainen ennaltaehkäisevän huollon tulisi suorittaa ainakin viimeistään kolmen kuukauden välein.

Kuten bonus, ota arvokkaita vihjeitä käsivarsissa, ehkä he voivat auttaa ratkaisemaan energiaongelmiin:

 • Älä välitä jos akku on litium-ioni tyyppi. On epätodennäköistä, että voit palauttaa sen.
 • Perinteiset nikkeli-kadmium akku voi aina olla "tolknut9raquo; kautta pulaa korkeampi jännite. Kuitenkin ennen kuin turvaudutaan tällaisia ​​radikaaleja toimenpiteitä, on tutkittava tarkemmin sähkö kysymys "reinkarnatsii9raquo;.
 • Ehkä et tiedä, mutta perinteinen tyyppi akku, joka on nikkeli-kadmium-akku, ei voi kytkeä latauksen, jos säiliö on riittävästi energiaa potentiaalia. Muutoin tuhoisat vaikutukset "muisti-ilmiötä" akku yksinkertaisesti ei voida välttää.

Venäjän Akku ruuvimeisseli "Interskol9raquo; Laatu ei ole huonompi tuotenimeä kollegansa. Kuitenkin kustannukset kotimaan akku, liioittelematta, lempeä. Niille, jotka eivät ole varmoja kykyjään, joka "legche9raquo; hankkia uusi akku, sen sijaan palauttaa vanhat - tätä vaihtoehtoa. Kuitenkin siinä tapauksessa, rakenteellinen osa energiasta säiliön on yksinomainen muoto (urat, kiinnittimet ja erityiset käyrät), vielä vielä muutaman minuutin arvokasta aikaa teknistä luovuutta. Koska voit joutua pakkaa akku "rodnoy9raquo; asumiseen. No, miten akun lataamiseen ja ruuvimeisseli sinun täytyy ottaa, kun akku ei voi ladata, koska pitkän seisokkeja ja varaus purettuna, tiedät jo. Tehokkaita menetelmiä elpymisen ja et unohda turvallisuudesta - omasta ja muiden!

Ei lataa akkua ruuvimeisseli

apua. On akku ruuvimeisseli latautuu mutta olen erilainen kuin syyte 2 johdot punainen ja musta liittää heidät akun latauksen mutta Makita DCF1414F vilkkuva punainen valo ja ei veloita. Ymmärrän, että tämä on se näyttää lämpötilan. miten se olisi ladattu.

on vielä mitä että johdot olivat N-L

Olen kerran neuvonut ystävä puhelimessa, miten korvata ulostulolaipan.

Onneksi hän ei ole lopetettu, vaan ainoastaan ​​ravisteli.

Sen jälkeen - nafig nafig.

Joten kaikissa akun lämpötila-anturit ovat eri, jos vain korvata sopiva vastus, joka olisi tunnistettu ole ladattu, ja ohjata läpimenoaika

Lega, google, Shura, Google) kaikki on jo kirjoitettu meille)

on neljä lähtö on kytketty vain zaryadki.Vy dva.Trety - akun lämpötila-anturi akku on kytketty miinus.

Tarpeettomasti lataus ei ole natiivi, akun lämpötilan säätö ei ole. Tämä ei ole hyväksyttävää TZ turvallisuus

Tarpeettomasti lataus ei ole natiivi, akun lämpötilan säätö ei ole.

mene supermarket laitoksella radio- ja elektroniikka ja kodinkoneet ja yrittää löytää esillä ainakin yksi laturi NiKd tai NiMetGidr akkuja kontroolem lämpötila ladattaessa ..

Kaikki normaalit nopea lataus on lämpötilan säätö

Kaikki normaalit nopea lataus on lämpötilan säätö

Ei normaali - zamette - ja erittäin kallista intellektualnye..Oni myös Delta Vee latausvirta kytketään kiinni ei nopeasti ..

Ja kaikki muut - typerästi lämmin batareyki..Nu maksimi - ajastin voi olla 20 tuntia ..

Joka tapauksessa, step-laturi ei toimi kuin syntyperäinen, mutta tämä ei tarkoita, että niitä ei voida laskuttaa toisen akun tai se on jotenkin huonompi se delat..Esli tuoreena akku - lämpötilan säätely ei nuzhen.Peregrevayutsya vanhoja paristoja .. liitä - tarkistaa nykyisen pikalataus - jos sisällä 1C = lämpötila-anturi sijaan laittaa vastus miinuksella juzat ja valvonnassa ..

on vielä mitä että johdot olivat N-L

Itse asiassa, se yleensä osoittaa virtajohdot. Lataat pistorasiaan Yhteyden?

välineet

Niistä sähkötyökaluja sekä koti- ja ammattikäyttöön ruuvimeisseli - yksi halutuimmista. Se voi auttaa paitsi kierre ja kierre ruuvia, vaan myös porata reikiä. Työkalut, joka saa virtansa jakeluverkosta, käyttö voi aina eikä kaikkialla ja kaiken aikaa estää johto työtä. Näistä puutteista säästynyt akkuruuvinvääntimet. Ne voivat liikkua vapaasti ja eivät riipu läsnäolo huoneessa pistorasiaan.

Tärkeä osa kullakin akulla on työkalu, jonka avulla voit työskennellä itsenäisesti hänen kanssaan. Se on erittäin kätevä, mutta ennemmin tai myöhemmin, ennen jokaista omistajien valtaa nostaa esiin kysymyksen siitä, miten akun lataamiseen ruuvimeisselillä.

Akkuja käytetään ruuvimeisseli

Ennen kuin ostat ruuvimeisseliä varten uudet paristot, lukea huolellisesti laitteeseen. Tarvittavia työkaluja työtä, voi olla ammattimaista, puoliammattilainen ja kotimaisia. Akut ne eroavat toisistaan ​​kapasiteetti, laatu ja hinta.

Tietyille työpaikat ovat ja tietyntyyppisten akkukoneisiin, suunniteltu eri kuormia, joten akut on erilaiset tarpeet. Mitä enemmän paristohälytys, sitä kauemmin se voi toimia. Mukavuuden on parempi olla kaksi akkua, joten voit työskenneltäessä toinen lataa. Usein toinen akku on jo sisällytetty pakettiin myytäessä työkalu.

Ruuvimeisselin voit käyttää erityyppisiä paristoja. Useimmin käytetty nikkeli-kadmium (Ni-Cd) ja nikkelimetallihydridiakulla (Ni-MH), ja viime aikoina - jopa litium-ioni (Li-Ion).

Yleisin näistä ovat nikkeli-kadmium-akku, on kompakti, suuri kapasiteetti, ja hyväksyttävä hinta. Nämä akut voidaan ladata tehokkaammin tuhansia kertoja, niiden suunnittelusta riippuen, puhtaus materiaalien, toimintatapa, mukaan lukien oikeellisuutta maksun. Nämä laitteet on ns muisti-ilmiötä, ja jos niitä veloitetaan, odottamatta täydellistä tyhjentämistä, akun kapasiteetti pienenee vähitellen. Lisäksi tuotanto tällaisia ​​elementtejä on niin myrkyllistä, että EU alueellaan luopua siitä.

Toiseksi korkein käyttötaajuus, - nikkeli-metallihydridi akkuja, jotka edustavat uuden sukupolven tällaisia ​​laitteita. Vuodesta näkökulmasta ekologian ja tuotannon ja hävittäminen nämä akut ovat käytännössä turvallisia. Etuja tämäntyyppisten akku kuuluu se, että heillä on vähäisempi muisti-ilmiötä, ja haitat - korkea purkautumista nykyinen. Nämä paristot on varastoitava ladattu, ja puoliajalla yli kuukauden, niitä tarvitaan lataaminen täyteen.

Ei niin kauan sitten alkoivat käyttää voimakkaampia litiumioniakut akkukoneisiin. Niillä on myös se haitta, että mitä on muisti-ilmiötä, joka vaatii palauttaa kapasiteettia määräajoin purkujakson. Nämä akut eivät siedä alhaisissa lämpötiloissa, eikä toivottavaa toiminnasta kylmässä heidän kanssaan. Huolimatta nopeasta maksun ja suuri kapasiteetti, ne eivät ole kovin suosittuja, koska niiden hinta on varsin korkea.

Piirteet akku latautuu

Miten ladata akun ruuvimeisselillä niin, että se toimi niin kauan kuin mahdollista?

Sinun täytyy ladata akku ennen ensimmäistä käyttöä, koska ne purkautuu varastoinnin aikana. Ruuvitalttalajin akun kapasiteetti tuli suurimmalla mahdollisella määrällä nikkeli-kadmium solu, on suositeltavaa noudattaa kolminkertainen lataus ja purkaminen. Siten, koska uuden akun kapasiteetti ei ole täydellinen, se on saatettava ajan työskentelevät täydellä teholla. Tämän jälkeen akut on ladattava heti, kun ne tulevat minimikapasiteetiksi. Litiumioniakut ovat helpompia käyttää. Heillä ei ole muisti-ilmiötä, joten et voi tuoda niitä täyttämään täysimääräisesti ja lataa kun se on kätevä.

Kun lataus on tarpeen ottaa huomioon optimaalisen lämpötilan prosessin tilassa. Parempi ympäristön lämpötila oli yli kymmenen astetta ja enintään neljäkymmentä. Latauksen aikana akut joskus lämmittää, mutta se ei saisi olla, koska lämpö vaikuttaa haitallisesti heidän työnsä, ja ne on jäähdytettävä. Akkulaturi lähtevät toivottuja. Ja pitää ne paremmin, irrallaan shurupovera, lukuun ottamatta itse välineen. Jos akkuja ei ole käytetty pitkään aikaan, ne tulee ladata kerran kuukaudessa.

Akkuja parempi ostaa erikoistuneissa myyntipisteissä. Asianmukainen käyttö auttaa lisäämään niiden käyttöikää. Elementit työssä ei ole toivottavaa purkaa kokonaan, kunnes moottori pysähtyy. Se, että ne on ladattu, ilmoitettava merkittävästi alentunut suorituskyky.

Kuinka kauan pitäisi ladata akun ruuvimeisseli?

Pääsääntöisesti aikana ruuvimeisseli akku latautuu ilmoitettava käyttöohjeissa instrumenttiin. Huolella noudattaa näitä suosituksia. Usein laturi on erityinen näytön järjestelmä, joka auttaa ymmärtämään, miten latauksen. Tämä on helppo tunnistaa, kuinka paljon akun lataamiseen ruuvimeisselillä. Kun lataus on valmis, on tarpeen keskeyttää sitä ajoissa, jotta ei vahingoita akkua. Keskimäärin akun latauksen laitteisto ruuvimeisseli voidaan ladata noin puoli tuntia 7 tuntia. Käytäntö on osoittanut, että akun tyyppi Ni-Cd kapasiteetti 1,2 Ah latausvirran 250 mA noin seitsemän tuntia. latausvirta ylläpitää NIC.

Huomaa, että on olemassa kahdenlaisia ​​latureita akku - tavanomaiset ja pulssi. Standardinormaalijakauman laturi on yleisesti käytetty ei-ammattimainen työkalu, se lataa akun noin 3-7 tuntia. Pulse - soveltuvat paremmin ammattimaisille mekanismeja. Hänen ansiostaan ​​akun suorituskyky voi periä enintään yhden tunnin.

Täytyykö ladata akkuja ennen varastointia?

Jos akku työkalu pitkään ei käytetä, asiantuntijat neuvovat kiinnittää huomiota akun kennon.

Nikkelikadmiumparistot ennen varastointia suositellaan purkaa, mutta ei nollaan, ja sellaiseen tilaan, kun laite lakkaa toimimasta täydellä kapasiteetilla. Varastoida pitkäksi aikaa palauttaa akun kapasiteetti on tarpeen tehdä 3-5 täydellisellä syklillä täyttämisestä ja latauksen. Toiminnassa työkalu on myös suotavaa, että akku on tyhjä ennen latausta osittain ja kokonaan.

Nikkelihybridiakuilla on korkeampi arvo purkautumista aiempia kohteita. Niitä suositellaan pitämään ladattu ja pitkästä "otdyha9raquo; veloittaa noin vuorokauden. Tämän tyyppinen akku osittaispurkausten edullista. Niiden kapasiteetti pienenee, kun 2-3 sata lataus-purku syklejä.

Litium-ioni-akkuja, tunnettu siitä, että puute "muisti-ilmiö", voidaan ladata milloin tahansa, riippumatta siitä, mitä oli laajuuden vastuuvapauden. Näissä akut, alin taso purkautumista suurella kapasiteetilla. Sitä ei suositella pura niitä, koska tämä voi johtaa poistamiseen käytöstä suojapiiri. Sähköpattereita varustettu ohjauselektroniikka, korkeammissa lämpötiloissa tai stressi rikkomatta jäsen kuormasta. Nämä akut ovat suositeltavaa varastoida veloitetaan 50 prosenttia. Määrä lataus-purku syklejä ei vaikuta ominaisuuksia kapasitiivinen elementtejä, mutta niiden käyttö on rajoitettu ajan ja on noin kaksi vuotta.

Entä jos akku ei lataudu ruuvimeisselin?

Jos akku ei lataudu ruuvimeisseliä voivat aiheuttaa olisi pyrkinyt kulumisesta ja vioista laturin. Usein kuitenkin ongelma on rikkoo kosketus päätteiden välillä ruuvimeisseli akku ja laturi, koska ne lopulta suoristaa. Tässä tapauksessa on mahdollista purkaa laturi ja käännä liittimiin.

Lisäksi, sen jälkeen kun on käytetty jonkin aikaa ja akun liittimet, laturi yhteystiedot, ja voidaan hapettaa ja saastunut. Pienetkin muutokset Tällaisia ​​voivat häiritä normaalia akkua ladataan. Tämä ilmaistaan ​​yleensä merkittävästi vähentää maksun ja aika ja kesto toiminta johdottomalla työkalulla. Tähän ei ollut tarpeen säännöllisesti pyyhi niiden liitännät, akkulaturi ja ruuvimeisseli työkalu.

Valitettavasti ominaisuudet akkukennojen heikkenee ajan. Joten, jos niitä käytetään väärin nikkelikadmiumakkuja, käytetään usein kotimaan malleissa, ruuvimeisseliä, he nopeasti menettävät kykynsä. Asiantuntijat joskus neuvovat "razgonyat9raquo; tällaiset paristot. Akkua puretaan, ja tunnistaa ongelmallinen elementtejä. Sen jälkeen he tarvitsevat latausta. Miten nykyinen akun lataamiseen ruuvimeisselillä tässä tapauksessa? Asiantuntijat suosittelevat ensin ladata laitteeseen esimerkiksi suuri vaihtotaseen kuin sen pitäisi olla, sitten purkaa ne ja jälleen periä, mutta pienellä virralla. Jos Ni-Cd-akkuja ei haihdutetaan elektrolyytti, kuten "terapiya9raquo, voi auttaa heidät takaisin elämään.

Lisäksi yksi voi palauttaa akun kahdesta osittain menettänyt kykynsä, valitsemalla yksi niistä, ja juotettu yhteen koko "banki9raquo;. Sen jälkeen, varauksen tasaamiseen tarvitaan täysin ladata ja purkaa useita kertoja rekonstruoitu lohko.

Myös, syy on se, että akku ei voi ladata, se voi olla lämpötila-anturi (video).

Hyvä! Kiitos!

Informpatsiya hyödyllinen, kiitos.

Alku langaton harrastaja. Voit ottaa TC-180 (TC-300) vanhasta putkesta, kytke Kuidunkäämintäkoneet oikein, ja neljä diodit 10 (A). Seuraavaksi lento mielikuvituksen ..

Kasvatetaan varastointiin kadmiumin batarey.Esli ei käytetä, akku tulee säilyttää puretaan ja maksutta kerran kuukaudessa tarvitaan.

Erinomainen kuvia ja artikkeli yleensä ole mitään! Joten miten LATAAMINEN AKUN ruuvimeisseliä?!

Yhdyn komeetta alkaen 10.21.2014 - roskaa!

Akun kapasiteetti / latausvirta = aika

Kiitos ymmärtänyt

Kiitos, hyödyllisiä Infa

Vitun homo

Vitun homo

Monta sanaa polezkyh -2%

Täydellinen tyhmyys! Ei morochte ihmisten päitä kuin mestariteoksia

Kiitos! Se auttoi.

Kaikki sekava, vastaus miten säilyttää eikä ymmärrä. Mistä tiedän ilman passia, akku! D .. Voitin.

Mene vittu kanssa sanahelinää.

KIITOS kaikki ymmärtävät

KIITOS kaikki ymmärtävät

Artikkeli mistään.

Lataaminen - kuvattu käyttöohjeessa. Pähkinänkuoressa - poistettiin työkalun ennen akun lataamista ja anna sen jäähtyä puoli tuntia sen. Matalalla jännitteellä virta kasvaa ja siten se tietää temperatura.Kto nnen selvä. Lyhyesti -Anna akuista polezhatB sitten periä. Latauksen jälkeen missään tapauksessa ei heti Stick instrumentti- antaa sen jäähtyä uudelleen. Joten sinä pidentää paitsi akun mutta työkaluja (mutkainen ylikuumeneminen). Kaikki menestys. "Ammatillinen".

Hölynpölyä. Alusta loppuun.

"Kun lataus on valmis, sinun täytyy aika leikata se lyhyt, jotta se ei vahingoita akkua."

Tarpeeksi hyödyllistä tietoa, täytyy vain lukea huolellisesti.

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =