epätavallinen kylpy

uutisportaali

Hae päivityksiä Sähköposti:

Luokat

  • Hannah tallennus Minsk kuukaudessa auton omistaja nukkui autossa kiinni ilkivallan ... (3 kuvaa + video)
  • Hannah tallennus Hostel, joka on mukava ja kätevä ...
  • Hannah tallennuksen Hullu vetovoima, joka yksinkertaisesti jättää ilman housuja tai et rikkoa luut ... (3 videota)

kumppaneiden

Kaikkein epätavallinen kylpy maailmassa ... (12 kuvat)

Loogista on se, että kaikkein epätavallinen kylpy maailmassa, tietenkin, ovat Pohjoismaissa. Onhan halu kunnolla lämmetä on epätodennäköinen, kun ilman lämpötila on yli 20 astetta.

1. Tšekissä, kaupungin Liberec on epätavallinen huone, joka sijaitsee aivan joen. Höyrysauna asennettu puujalat kaupungin lähellä rantaa, ja käydä se voi olla kuka tahansa, annettuaan pyyntö arkkitehtoninen studio, joka loi tämän kylpyamme.

2. Tässä käsite leirikeskus kylpy ei ole yllätys, mutta jotkut kylpyammeet pyörillä kiinnitettävä erityistä huomiota. Esimerkiksi kylpy Kraz kirjautua tai perävaunuun. Suurin huone pyörillä - höyrysauna, asetetaan 17 metriä pitkän pituus Volvo.

3. Matkapuhelimen kylpy on toinen kummajainen - kelluva sauna on lautalla. Totta, se ui vain lämpiminä vuodenaikoina, talvi on säädetty.

4. Kuka olisi uskonut, että on mahdollista järjestää kylpy jopa hissin. Hiihtokeskus Ylläs Suomessa valmistettuja kopissa sauna.

5. Milan on hyvin epätavallinen huone, jonka luojat ovat sijoitettu raitiovaunu perävaunu. Levätä täällä yritys voi jopa kymmenen ihmistä, sisällä paitsi höyrysaunassa on kodikas penkit, pöytä ja plasma televisio näyttää tarina Milanese raitiovaunuissa.

6. Venäjällä on kylpyamme suoraan kallioon. Järvellä suoraan plumb kalliot "liittää" tukit, rakennettu uuni, liesi ja järjestäytyneen kylpylässä mustana.

7. No, unelma monet miehet - kylvyssä jäähallissa on todellinen ruumiillistuma elämässä. Jääkiekko fanit voivat molemmat kannustamaan suosikkijoukkueesi ja välittömästi korjata terveydelle höyrysaunassa. Freeze sellaisella ottelu olisi mahdotonta!

epätavallinen kylpy

Nautin kylpy ja kylpy tietää siitä? Oletko koskaan noussut köysiradalla tai raitiovaunulla? Ihmiset aikamme hieman luuta ja porealtaat, antaa heille jotain epätavallista. Ja se palvelee - kylvyt on omituisin maailmassa. Hänen mukaansa ja ohi.

Miksi on hissi hiihtokeskuksissa? Tietenkin, nopea nousu hiihtäjiä rinteillä. Mutta Suomessa päättänyt toisin: miksi ne, jotka ovat sisällä hissiä, eivät kuluta aikaa hyötyä? Aikana koko ajan hissin nostetaan ylös ja sitten laskee, vieraat voivat nauttia kaikki nautinnot tämän höyryä. "Flying Bath" on tarkoitettu ryhmä neljä ihmistä. Äärimmäinen osa "kulttuuriohjelmaa" voi olla perinteinen "sukellus" lumeen yksi vuorenhuippuja.

Vaikka virolaiset osallistua laajamittaisen sauna ja maraton läpi kaupungin, etsivät kylpy kortteja, italialaiset tarjoavat turisteille mitattua versio - kylpy raitiovaunu. Ajatus tarkoitus todistaa, että Milanon joukkoliikenteen - tämä ei ole oikea paikka saada seuraavan erän stressiä. He uskovat, että kaupunkialueilla raitiovaunut voivat rentoutua, unelma ja rentoutua. Epätavallinen huone on valmis hyväksymään jopa 10 ihmistä. Jälkeen standardi joukko menettelyjä lomalaiset hengähtää ennen plasma jolle on non-stop viileä elokuvan historiasta joukkoliikenteen Milanossa.

Kun jalka Gellértinvuorella seisoo luksushotelli, alussa rakennettu viime vuosisadalla. Mutta faneille kylpylähoitoja tietävät tämän paikan ansiosta Gellertin kylpylä. Sarakkeita marmoria, monumentaalinen kaari, hämmästyttävä kauneus lasimaalaukset, hieno mosaiikit pariksi ja kylpyammeet ... Se aiheutti todella viehättävä tunnelma. Vieraille tarjotaan vierailu kolme tasoa. Ehkä mielenkiintoisin asiat odottavat vieraita alemman tason: on turkkilainen sauna ja kolme kylpyhuonetta. Veden altaan kukin - tietyssä lämpötilassa: kylmä, lämmin ja kuuma. Höyry hoitoja voidaan täydentää hieronnassa tai mutakylvyistä. Toisella tasolla on uima-allas, katon, joka työntää. Allas ympäröi kaksiportainen pylväikkö gallerioita. Pihalla - toinen allas kanssa "ylilyöntejä": tekoaallot ja kaskadeja kivi terassit.

Paljon Japanissa tuntuu olevan yllättäviä ja epätavallinen eurooppalaisille, kuten kylpylä Sento. Steriili puhtaus, hiljaisuutta, absoluuttinen puute kiire tai vilske, sekä tiukka sekvenssin menettelyt - pääpiirteet Japani kylpyjä. Yksi suosituimmista pidetään Sento kylpy Daikoku-Yu Tokiossa. Se avasi ovensa vierailijoille vuonna 1927. Kun 90 vuosi suurten rekonstruktio tehtiin rakennuksen sisällä, ulkonäkö säilyi ennallaan. Nykyään harvat turistit ero ääriviivat buddhalainen temppeli julkisen kylvyssä. Poikkeuksetta kaikki Sento kävijöitä on noudatettava tiukkoja vaatimuksia, jotta kylvyn menettelyt on hieman muistuttaa mitatun rituaali. Ensimmäinen eroon kengät, ja sitten - mistä vaatteita. Seuraavaksi pestävä huolellisesti suihkun alla erityinen pieni jakkara, ja sitten sukeltaa yksi kylpyhuone, jossa voit vihdoin rentoutua täydellisesti. Muuten, kylpy - yhteensä: useita ihmisiä kerralla. In Daikoku-Yu useita tällaisia ​​kylpyammeet kuuma ja kylmä vesi, sekä hierontaa. Toinen sauna - Roten-buro - sijaitsee sisäpihalla, jota ympäröi pieni puutarha, tietenkin japanilainen tyyli. Sento on yleensä haluttomia päästämään ihmisillä on tatuointi, mutta Daikoku-Yu, vaikkapa voit olla samassa kylpy Yakuza, jonka runko on maalattu "Khokhloma" jonkun ruumiin. Mielenkiintoista on, että viime vuosina yrittänyt kansantajuistaa Sento turistien keskuudessa, omistajien tuella paikalliset viranomaiset alkoivat antaa erityisiä ohjeita sarjakuvia, jotka eivät salli rikkoa perussääntöjä Sento.

ihanteellinen clubbers - Vuonna 2005 Bath "Likvidrom" avattiin Berliinissä. Käynti höyrysauna, sukellusta altaassa tai hierontaa mukana on suosittu dj-setit. Wishing palvelee suomalainen sauna, suola- luola tai käydä panoraamasauna, yksi seinä, joka on valmistettu lasista. Joka tunti onnekkaista voi saada ilmaiseksi hierontaa: hunaja, suola ja aromaattisia. Jos haluat voimakkaampi rentoutumista, voit tilata balilaista hierontaa kasviperäisten pusseissa tai thaihieronnasta kuumilla kivillä. Suosikki paikka vieraille on valtava uima-allas, jossa improvisoitu diskot - jauntily musiikki yhdistettynä monivärinen valot luomaan tarvittavan tunnelman. Mielenkiintoista, jos sukellus, niin näyttää siltä, ​​kuin jos kovaa musiikkia soitetaan kuulokkeiden kautta. Lisäksi viikonloppuna altaan järjestää konsertteja jokaiseen makuun, klassisesta ja jazzista rockiin ja elektroniikkaa.

Onko elämää Marsissa? Tiede ei ole tiedossa. Mutta tiedetään, että todellinen saunan asetettiin kerran avaruusasema "Mir". Erityiset höyry suunnittelijat on kehittynyt Rocket and Space Corporation "Energia", jota johtaa Vladimir Komolov alkanut töitä opiskelijana. Cosmonauts itse, toisaalta, olimme tyytyväisiä, vaikka koivun oksia pyydetty antamaan. Toisaalta, - valitti rasittava puhdistus jokaisen "uiminen", mutta alhainen prosessin tehokkuutta - vesi "sotkee" koko elimistöön kuin hyytelö. Kuitenkin, koska suuri energiankulutus ja liiallisen vedenkulutuksen höyry puretaan. Nykyään astronautit joutuvat käsittelemään erityisiä liinoja ja "kuiva" shampoo.

Historiassa ainutlaatuisen Varyn alkoi vuonna 1848, kun hän oli vahingossa löydetty työntekijöiden luolassa Giusti. Käynti tähän paikkaan - unohtumaton: ainutlaatuinen ääriviivat tippukiviluolat, liikkuvat varjot seinillä sokkeloita ja aavemainen hiljaisuus. Saavuttaa luonnollinen lähde sijaitsevat 200 metrin syvyyteen maan alle Kävijät voivat käydä läpi kolme aluetta, joilla on hyvin symbolinen nimi - "Paradise", "Kiirastuli" ja "Hell". Mitä lähempänä "Hell", mitä korkeampi lämpötila. Korkea ilmankosteus ja luonnollinen ilmanvaihto mekanismi tekee oleskelun luolassa on erittäin mukava. Esite kertoo, että vierailu luola Giusti puhdistaa kehon myrkyt ja täysin palautettua sekä fyysistä ja henkistä tasapainoa. Ja jos voi kiistellä viimeinen (fobia voittaa helppoa!), Ainutlaatuinen luonto antiikin luola, varmasti, on suotuisa vaikutus kehoon.

Epätavallisia ideoita kylpyammeet

Kylpy, jossa vauhtiaan ja luudat, kodikas tunnelma, se ei ole niin paljon hoitolaitoksessa kuin suosikki loma paikalla. Ja jos on, mitä haluat sen olevan paras. Mutta rehellisesti sanottuna, me kaikki rakastamme on "käyttäjäystävällinen" ja "kaunis", lisäsi toinen, ja "halpa". Ja nerokkuus kansamme ei pidä, niin ratkaisut ovat erittäin hauska, joskin usein ja käytännöllinen. Olemme koonneet valikoiman kuvia, joista osa voi olla korjailla ajatukseen ...

Monet usein hämmentynyt ikkunan höyrysaunassa. No, miten varmistaa, että missään olosuhteissa ei puhalla, mutta avautuu helposti. Ja tässä on päätös - oven pesukone. Miksi ei hermeettisen ruutuun. Ei luonnoksia ja ongelmia aukko.

Epätavallinen ikkuna kylvyssä. no luonnoksia

Vaikka kysymys kauneutta. Kuinka tallentaa polttopuut? Uh-huh. Minäkin. Ja joitakin hyvin yksinkertaisia, mutta erittäin harvinaista ja koristelu ratkaisuja sivuston. Ja ne eivät vaadi liikaa vaivaa toteuttaa.

Tallennetaan puun kylpy voi olla niin

Toinen epätavallinen Polenitsa

Rakentamiseen kasa leikattu olisi annettava mitali. Vasta nyt, olen pahoillani purkaa se ... tulee jälleen metsään.

Ja tämä on - taideteos. On sääli tuhota

Viime vuosina tullut yhä suositumpi Japanin mini-kylpy lämmitetty tai ofuro furako. Tässä on meidän vastaus Japani, joka varasti meidän puutynnyrissä. Se on hyvin yksinkertainen rakentaa eikä tarvitse mitään.

Tärkeintä - älä ylikuumentaa ...

olisi metsästys, voit lämmittää ...

Tietoja kylpyammeet koneissa jo aiemmin mainittiin, mutta kylpyjä perävaunuihin.

Tällainen suoritusmuoto ei tarvitse mobiili kylpyamme kerätä. Höyry voi olla jopa tiellä ... .Jos halu syödä

Mutta tämä ei - ei liikkuvia kylpyamme. Ystäville pyöräilyn on kylpyamme polkupyörän pyörät. Takertuvat suuri, ja tavallaan. Tämä tässä on ihme pyörillä.

Ystäville led kävelee - Bath polkupyörällä pyörillä

On vieläkin outoja kylpyamme. Yhdellä hiihtokeskuksissa höyrysaunassa on hissi. Kylmä, laskettelu vuorelta? Zalazte lämmetä.

Kylvyssä hiihtokeskus hississä ...

Voit siirtää paitsi maanteillä (tai tiellä). Jos on järven tai joen - voit laittaa kelluva sauna. Ja ei ole ongelmia perustuksen ja uima-allas. Out - ja vettä.

Kylpyveteen - eikä ongelmia Bassin

Kelluva höyrysauna - kerran vedessä

Kuka kertoi, että kivet pitäisi olla vain uuniin? Jos on olemassa useita suuria kiviä niiden välillä on vain loppuun seinään. Get paloturvallinen huone. Kuten tässä kuvassa.

Ja silti huone liitämme puun. Ja syystäkin: koska "hengittää" puu saunassa voi hengittää ja meillä ei ollut ongelmia. Mutta rakentaminen hirsimökki yrityksen vaikea ja erittäin kallista. Ei kaikki pystyvät toimimaan hyvin, kirves tai maksamaan rakentamiseen Hirsitalon asiantuntijoita. Tässä on ratkaisu: Bath kiiloista. Niiden Päällemaalaus savi sekoitetaan olki. Saa lämmin, kestävä, kaunis seinät, jotka ovat myös hyvin hengittää tai huonompi pidä lämpimänä. Täällä tällainen tässä kylvyn luokasta "halpa ja iloinen".

Rakentaa puinen kylpy, ei välttämättä leikata tukkien

Kylpy ratkaisu savea ja puiset kiilat - halpa ja iloinen

Ja vielä toisen suoritusmuodon mukaisesti super taloudellinen kylpyjä - pulloista. Ilmasto, mutta ne ovat erilaisia, mutta ajatus on mielenkiintoinen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

8 + 2 =