Esitä omin käsin tyttö

Mitä voi tehdä suuri lahja puoli?

Ei koskaan liian myöhäistä miellyttää suosikki, voit tehdä sen joka päivä. Tee lahja tyttö kädet, se on helppo kiertää ongelman vaikeaa taloudellista tilannetta, yhdensuuntainen luoda luova asia. Palkintona ponnistelut innostunut reaktio jälkipuoliskolla. Kuitenkin tehdä lahja tyttö kätensä, se on otettava huomioon kesto suhteen.

Jos tyttö on makealle ja ei lasketa kaloreita, syö säännöllisesti suklaapatukan, se voi olla makea Present: erinomainen vaihtoehto on sydän valmistettu sulatettu suklaa. Se sopii täydentämään lahja uudenvuoden, kädet tällaisia ​​makeus voidaan tehdä hyvin yksinkertaisesti. Lahja voi tehdä läsnäollessa erityisen Leivontavuokia. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti Sulata suklaa vesihauteessa, kaada se muottiin ja odota, kunnes se on jäähtynyt. Vuotta kestänyt suhde tahansa makeisia tehty muotoinen sydän, toimii symbolinen lahja, joka ilmentää lämpimin tunteita.

Makea lahja muodossa nimellisen suklaata rakastavat tyttö. Voit tehdä sen, sinun täytyy vaihtaa valmistajan hänen paperilla. Luovasti avulla luoda ainutlaatuinen lahja. Me tarvitsemme näitä materiaaleja:

 • tavallinen värillinen paperi;
 • Valokuva tyttöystävä tai jakaa valokuvia;
 • markkerit;
 • rivi;
 • liima paperi;
 • sakset.

Seuraavaksi, poista kääre valmistaja ja leikata koko sen rakenteessa värillistä paperia. Omin käsin luoda kääre paperista hyvin helposti. EDITOINTIVALIKKO mallin sisustaa valokuvan, nimiä ja toiveita. Tämä romanttinen lahja ei jätä välinpitämättömäksi mitään kauniimpi sukupuoli.

Toinen makea Nykyinen valmistaa erilaisista makeisia, suklaapatukoita, purukumin ja makeisia. Erilaisia ​​makeisia miellyttää paljon tyttöjä kuin lahja uudenvuoden, kädet mielenkiintoisempaa valmistella ikimuistoinen Show. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa:

 • makeiset;
 • lahjakortteja tai kortteja;
 • superliimalla;
 • vaahto;
 • keinotekoinen sammal;
 • vartaat ja kukkaruukku.

Vartaat liimattu makeisia ja kortteja. Sitten vaahto sijoitetaan potin ja peitetään keinotekoisia sammalta. Vartaat makeisia on saatava järjestykseen, sijoittamalla suurin takana. Ilotulitusvälineitä makeisia kunnossa ja lahjaksi 14. helmikuuta.

Tytöt kieltäytyvät edelleen makeisia, vaihtoehtona olisi kori erilaisia ​​eksoottisia hedelmiä. Kerää hedelmäkori uudenvuoden omin käsin voimaa kaikille, koska sen rakenne voi olla mielivaltainen. Erityisen mukava saada hetkellä tämä on kylmän talven lomia. Doing uudenvuoden lahja, kori ei voi satuttaa sisustaa käyttäen kuusen oksia, käpyjä ja nauha. Mukava lisä lahja uudenvuoden (käsillään kerätä halvempaa kuin ostaa) kortti on muodoltaan sydän lämmin haluaa.

Monet parit järjestää romanttisen illallisen vuoden suhde. Koristeluun kukka jään, joka vähitellen sulaa pois ja hankkia alkuperäisen ulkoasun.

Luoda sen, sinun täytyy ottaa pitkä selkeä muovimuki. Pieni olo kukka tulisi olla pienempi kuin pituus lasin 2 cm. Laitos on laitettiin dekantteriin, joka oli ennen kuin se oli täytetty vedellä.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sen sijainti, varmista, että siinä terälehtiä olleet ulkopuolella. Esimuottia laittaa muutaman tunnin pakastimessa. Kunniaksi vuosipäivää suhteet omiin käsiinsä luonut jäädytetty kukka ei kanna pitkälle, niin täytyy järjestää romanttisen illallisen kotonaan. Romanttisen kynttiläillallisen - aina voittavan vaihtoehto, se voi korvata kaikki lahjat helmikuun 14. päivä. ruusun terälehtiä, viehättävä musiikki ja ihana maku lautasen - paras lahja tytöille, kädet voivat luoda koko maailman hänelle.

Kaikki kauniimpi sukupuoli rakkaus tällaisten varojen hoidosta kehon pensaikot ja voiteet. Niiden avulla tytöt tekevät itsensä kauniimpi. Siten alkuperäinen lahja tyttö muodossa sydämet saippuaa ei ole turha. Luoda niitä helposti. Voit tehdä tämän, ota saippua perusta, jota voi ostaa erikoisliike. Sen vaihtoehtona on saippua tahansa valmistaja.

Tarve: Oliiviöljy, ruoka väriaine punainen ja valkoinen väri, aromaattisia öljyjä maku tyttö, sokeri ja silikoni bakeware muodossa sydämet. Saippua perusta tai saippuaa jauhetaan ja laita uuniin sulamaan. On välttämätöntä saavuttaa yhtenäinen ja viskoosin, ilman kuumennusta. Edelleen, jotta lahja tyttö kätensä, sekoittaa väriainetta muussa ominaisuudessa. Ne kaadetaan saatu saippua emäksen lisäämällä puoli tuntia. L. oliiviöljyä ja muutama tippa aromaattisia öljyjä.

Tällaisessa seos kaadetaan hitaasti sokeria, jolloin se täydentää homogeenisuus. Johdonmukaisuus tulee keskipitkän paksuus ja tiheys. Seos kaadetaan muotteihin ja annetaan täydellinen jähmettyminen. Poista sydän helposti, käännä silikoni hometta. Vuotta kestänyt suhde, nämä sydämensä on yhtä suuri lahja itse, ja lisäksi mitään lahjaa.

Kaikki tytöt rakastavat kukkia. Niiden tärkeimmät haitat ovat korkeat kustannukset ja lyhyt elinkaari. Tilannetta pääsee tekemällä lahja hänen tyttöystävänsä puinen ruusu, joka ei lakastu koskaan. Voit tehdä sen, sinun pitäisi ottaa pala pala puuta. On parasta käyttää baareissa kuten puiden koivua ja tuhkaa.

Luomalla tämä lahja, sinun täytyy valmistautua kirjallisesti veitsellä, joka on ruuvipuristin, hiekkapaperia ja kynä (sitä tarvitaan hakea markup). Jotta tämä lahja suosikki, sinun täytyy ensin suorittaa markup baarissa. Vityslinjoilla terävällä veitsellä varovasti alkaa tehdä leikkauksia ympyrän. Paikoissa merkitsemättä viilto tehdään kartio.

Jotta tämä erityinen lahja tulee huolellisesti ja varovasti, jottei kiinni terälehtiä. Seuraavaksi sinun täytyy aloittaa karsimisesta puolella nuppu, antaa hänelle ulkonäkö täysimittainen elävä kasvi. Ylä ruusun terälehtiä leikataan alas haaste, luoda eräänlainen vyötärö alkuunsa, pyöristetty tyvestä. Voit tehdä nuppu pehmeämpi käyttäen hiekkapaperia. Varsi ja lehdet ruusuja Tavallisten oksat elävä puu, joka on tarpeen poistaa kuori. Oksa kuivataan ja hiottu hiekkapaperilla.

tuohi voisi toimia lehtiä, jos se muotoilla saksilla. Lehdet on kiinnitetty varteen hammastikkuja. Tällainen lahja tyttö sinun tulee suorittaa ja kiinnitä varsi ja alkuunsa käsitellä kaikki lakkakoostumusta. Se voi täydentää kimpun tuoreita ruusuja vuotta kestänyt suhde halu jatkaa suhdetta, kunnes viime kukan kimpussa ei haalistu.

Ei kaikki miehet tietävät sellainen asia kuin veistos. Tällöin voit luoda läsnä lampun langan. Se voi olla erinomainen koristelu kodin sisustus. Jotta tämä lahja oman ponnisteluja, sinun täytyy ottaa lamppu, punainen johto ja pala puuta.

Pohjan lampun avattiin huolellisesti ja poistettiin koko sisällön. Johdin saavat sydämen - yksinkertainen symboli rakkaudesta rakkaan. Se työnnetään putkeen ja kiinnitetään puukappaleeseen liimalla. Jos kaveri ei osaa tehdä lahja enemmän romanttinen, voit liittää rakkaudentunnustus pohjaan baarissa. Nykyisin että voit sisustaa kodin sisustus, kuten kaikki kauneus, ei väliä kuinka vanha hän on.

Monet ihmiset haluavat tehdä lahja muita huomattavia syntymäpäivä käsillään, joka paitsi iloa mutta myös tuoda romanttinen kiinnostus jokapäiväisessä elämässä. 100 kuulla syitä, miksi häntä rakastetaan, se on miellyttävää kullekin henkilölle, erityisesti sellaisilla erityinen päivä. Luoda tällainen tunnustus omin käsin hänen syntymäpäivänsä olisi helppoa. On vain otettava kaunis lahjapaketti ja kirjoittaa toiveita pieniin muistiinpanoja (jokaisen tulisi rullalle ja sidottu nauhalla). Kirkas muistiinpanoja lahjapaketti tyttö tuo vain positiivisia tunteita. Tällainen hetkellä pystyy koristella ja yhteisten vuoden suhde.

Ei kaikki ihmiset pystyvät usein tunnustettu rakastettunsa rakkautensa. Miksi ei järjestä kauniita rakkaudentunnustus eri kielillä? Lahjat tytöille, käsintehtyjä ja esitellään koko sydämestäni, koristavat kaikista merkittävistä tapahtumista. Se voi olla illallinen vuotta kestänyt suhde, syntymäpäivä tai uudenvuoden. Kortti voi suorittaa millään tavalla.

Hän arvostaa tällaista romanttinen ilmentymiä luovuutta. Tunnustamista markkereita voi kirjoittaa sydämiin leikattu värillinen pahvista. Sitten he keräävät sen kirjekuoreen ja sitoa vyöllä.

Joskus ajatella millaisia ​​läsnä suosikki kaverit eivät huomaa yksinkertaisia ​​asioita. Kiva voidaan tehdä ilman kallista lahja, merkkejä huomiota. Sen jälkeen jokainen tyttö sulaisi, rakastettuna mies yrittää juuri hänelle.

Arvioi tämä artikkeli: (2 ääntä, keskiarvo pisteet: 4,00 5)

Lahjaideat tyttö kätensä

Kaksin verroin miellyttävä on lahja, jossa panostamme enemmän kuin rahaa. Se tekee yllätys jotain ainutlaatuista. Tietenkin jokainen meistä ainakin kerran ajatellut tehdä lahja hänen tyttöystävänsä omin käsin. Mutta ei kaikilla oli kärsivällisyyttä ja aika toteuttaa tätä ajatusta.

Jännittävä kysymys siitä, mitä antaa suosikki säännöllisesti häiritsee etsintämerkkijonoja Yandex ja Google. Jälkeen poimia lahja uudenvuoden, syntymäpäivä tai muita loma ei ole aina helppo tehtävä. Varsinkin jos olemme keskittyneet on todella epätavallinen asia. Älä unohda, että paljon aikaa, joten pitää mielessä, että tällainen yllätys ulos tekemällä alkuperäinen lahja tulee suunnitella etukäteen.

Mitä antaa tyttö omiin käsiinsä

lahja ajatus ei ole uusi, mutta kiinnostus tätä yllätys on kytevän. Oikein jäädytetty ja pakattu koostumus näyttää todella vaikuttava. On paljon pieniä kukkia, voit tehdä jäällä jäähdytys samppanjaa, järjestäminen, joten iltaa.

 • Muotit on vastattava kokoa kukkia.
 • Lahja on helppo valmistaa.

Ensimmäinen askel on määrittää materiaaleja, jotka aikovat laittaa allekirjoitusta. Onko tämä lasi tai keraamisia?

 • Glass! Levitä piirikuvio muki kynä. Värjätään maali maali piirin sisällä. Annetaan kuivua 4 tuntia. Paikka uunissa yhden tunnin ajan lämpötiloissa 150 °, sitten anna jäähtyä.
 • Keramiikka! Levitä piirustus musteet keraamisia astioita. Koska tämä maali, emali ja ei uuniin yhden tunnin ajan lämpötiloissa jopa 160 astetta. Sammuta. Antaa keramiikka jäähtyä 1 tunti, poistamatta uunista.

Käsittelyn jälkeen astiat voidaan pestä pesuaineita.

Valmistukseen tällaisen epätavallinen lahja ottaa pari patruunoita kaliiperi 9mm, esimerkiksi PM. Hihat olisi leikatut. Jäsentää kuulokkeet kotelo leikataan muuttaa holkin, jossa ennalta porattuun reikään johdotuksen. Ankkuroiminen lujasti rakenne sisällä dynamiikkaa, minkä jälkeen valita suuttimen sopivan kokoinen. Lahja näyttää alkuperäinen, mutta on olemassa useita haittoja:

 • Kuulokkeet saatu painotettu.
 • Se on kauheaa vetää ulos korvista kylmässä.

Materiaalina iho on parempi käyttää lahja. Tämä kynä on helppo valmistaa ja helppo käyttää.

 • Pyyhekumi ja sauvat voidaan leikata erillinen tasku.
 • Penaali taittuu putkeen ja obvorachivaetsya lace.

Slotted tilaa keskellä kirjasta voidaan käyttää piilopaikka pikkutavaroille. Käsin Maid on erittäin kätevä.

 • Valitse neutraali teema kirjan.
 • Tyttö voi negatiivisesti reagoida leikkauksia kirjan. Älä törmätä hänen suosikki.

Puu - materiaali, joka taustalla monia käsintehtyjä lahjoja. Asiat puusta on mukava ulkonäkö ja helppo valmistaa. Yksi ideoista puisia lahjoja voi olla flash-kortti.

 • Helppo tehdä. USB kotelo avataan ilman suurempia ponnistuksia.
 • Rungossa voi polttaa maininnat kehu tai yhteystietoja kadotessa.

Ensimmäinen askel on päättää asiasta. Se voidaan tehdä itsenäisesti, ja sen voi ostaa valmiina. Sitten päälle arkun voi olla "maaginen".

 • Kehon laatikko voidaan kiinnittää musiikki laite, joka aktivoituu avattaessa. Tärkeintä piilottaa kaikki nämä ylimääräiset johdot ja akun, jättäen tilaa heille alareunassa ruutuun.
 • Maalaus ja kuviot laitoimme maun.

Niille, jotka pitävät talon viinikorkit olemassa suuri mahdollisuus säätää niitä pienen lahjan. Käytä tätä materiaalia pienoiskoossa kasviruukuissa. Tarvitset terävällä veitsellä, muutama liikenneruuhkat, kasvi, hieman maaperää, sekä materiaalien suunnittelun koostumuksen: nauha, markkereita, jne ..

 • Käytännössä ole kulu-.
 • On mahdollista kiinnittää magneetteja koristella jääkaappi ja elää pientä.

Stand mukeja voi tulla aidosti omaperäinen lahja, jos se on luotu tiettyä henkilöä. Koska materiaali on helpompi käyttää korkki.

 • Rakentaminen tällainen lahja voidaan laimentaa lasi, kuori tai kahvipapuja. Älä kuitenkaan väärin.
 • Älä lisää liikaa. Muuten vaarana tehden lahja liian kylläinen.

Sijoittamalla kynttilän sisälle kynttilänjalka, voit saada erilaisia ​​kuvia varjoja. Perustana voimme ottaa lasipurkkiin.

 • Lahja on helppo valmistaa.
 • Kuten materiaalista, joka soveltuu tällaisen esillä olevan lasi, alumiini, langan tai mosaiikki peili.

Antanut jotta lahja itsellesi, älä lopeta puoli voittoa. Kokeile uusia ideoita. Käsintehty lahja tehdä pidempi ja monimutkaisempi, mutta tulos on sen arvoinen.

Mikä lahja tyttö tehdä kädet?

Pian se lähestyy toista loma, ja rikot pään yli, mitä antaa sinun suosikkisi? Mutta molemmat haluavat yllättää hänet ja nosta hänet ylös, ja sitten onneksi ole sitä, ja pustovato taskut, ja valikoima kauppoja joitakin standardin ja tylsä ​​... no, niin mikä on paljon? Ehkä on aika miettiä, miten tehdä lahja tyttö käsillään!

Tällaiset tervehdys on monia etuja. Ensinnäkin se on halvin, ja toiseksi, erittäin luova ja yllättävää. yleensä, voit olla varma, että ponnisteluja maksaa pois spergula, ja tärkein palkinto heille tulee olemaan iloksi ja ilo tyttöystäväsi.

Yleisesti näyttää siltä, ​​kaikki on hyvin yksinkertainen: Plug mielikuvitusta ja luoda mestariteos kunniaksi vailla muusa! Mutta kannattaa ehdottomasti pitää mielessä, että luodut omin käsin, on oltava paitsi alkuperäisiä ja luovia, ja varmista, että on siisti, päättynyt ulkonäkö.

Siksi olla kärsivällinen, ja viettää heidän työstään riittävän ajoissa, jokainen pieni yksityiskohta: idea pakkaamaan lahja. Ja mielenkiintoisia ajatuksia luoda käsintehtyjä, todella, paljon. Joten, voit helposti käyttää jo osoittautunut käytännössä päättynyt versio käsintehtyjä lahjoja suosikkiasi tai tehdä jotain erilaista ja erityistä. No, esimerkiksi:

Tämä kaunis, romanttinen ja helppo valmistaa lahja, voittaa sydämessä mitään kauneutta. Luoda tämän "mestariteos" tarvitset:

 • Kukannupun suuren koon (paras ruusu kirkkaan punainen väri) tai enemmän kukkia pienempiä nuppuja.
 • Pieni maljakko kapea muoto tai muovista kuppi.
 • Vesi.

Aseta kukka astiaan, yrittää laittaa hänet sitä tehokkaammin kuin mahdollista. Jos käytät lasi varsi on parasta leikataan mahdollisimman lyhyt, jättäen alkuunsa itse. Pidetään kasvia, täytä lasi vettä niin kauan kuin se ei täysin kata kukka pään. Tuloksena tyhjä laittaa pakastimeen, jossa se on edelleen useita tunteja jäädyttämistä. Tämän jälkeen vetäytyä jäinen lahja jääkaapista ja avaa varovasti nousi jäinen lasi. Hämmästyttävä, mitä eivät pidä läsnä hänen tyttöystävänsä, tehty käsin, valmiina!

Huom: kerran lämpöä, matkamuisto vähitellen sulaa pois, toistaiseksi kuljettaa sitä et onnistu. Mutta voit tehdä sen "erityinen temppu" romanttisen illallisen, jota muuten voidaan myös valmistaa omin käsin.

Varmasti tyttö rakastaa kaikkia näitä "söpö nainen asioita" kuten erilaisia ​​pensaikot, voiteet, vartalovoiteet ja muut "eroja", jolla hän tekee itsensä kauniimpi ja houkuttelevampi?

Sitten pitäisi miellyttää yksinoikeudella ja alkuperäisen uutuus: tuoksuva ja herkkä vartalokuorinnasta saippuaa muodossa sydän, että voit tehdä omin käsin.

   • Saippua perusta tahansa väri (sen voi ostaa erikoisliikkeisiin tai käyttää saippua- tässä ominaisuudessa).

 • Puhdistettu kasviöljy.
 • Väriaineet valkoinen ja punainen. Voit tehdä tämän, sopii tavallista ruokaa väriaineita.
 • Maku. Valitse tämä komponentti, joka perustuu maistuu hänen nainen. Monipuolinen ja erittäin edullinen vaihtoehto: vanilja, mutta voit käyttää erilaisia ​​aromaattisia öljyjä, jotka tuoksuvat tyttöystäväsi.
 • Sokeri.
 • Säiliö mikroaaltouunissa.
 • Jäämuodot "sydäntä" (vaihtoehtoisesti voidaan käyttää silikoni bakeware).
 • Puutikun sushia.

Näin alkaa "maaginen":

 1. Valmistelemme saippua perusta. Voit tehdä tämän, meillä jauhaa sitä pieniksi kuutioiksi.
 2. Me levitä sitä astiaan mikroaaltouunissa ja jättää sen valettu ,. Paino on hankittava homogeeninen viskoosi konsistenssi, mutta älä keitä.
 3. sekoitetaan väriaineita erillisessä astiassa. Lisäämällä ne sulanut saippua perusta. Siellä on myös ¼ tl kasviöljy ja muutama tippa maku. Sekoita.
 4. Sokerin lisääminen saatu koostumus ja tuoda sen loppuun homogeenisuus. Ihannetapauksessa sen pitäisi olla keskipitkän paksuus ja tiheys.
 5. Kaada tuloksena massa muodossa ja jättää sinne, kunnes koko jähmettymisen. Jälkeen hangata saippua kovettuu, poista se varovasti kääntämällä lomake.

Älä epäröi, ylellinen lahja hänen tyttöystävänsä ehdottomasti täytyy maistaa sitä!

Trend 2017! Nousi pulloon, joka ei lakastu 5 vuotta, koska erityistä tärinänvaimennustekniikka. Lahjapakkauksiin ja kaiverrettu teksti!

Voimme keksiä se "oikea" -paketti, ja romanttinen ja miellyttävä kaikilta osin läsnä luotu omin käsin, voit antaa nainen sydämen.

Jos tyttöystäväsi rakastaa kukkia, mutta et usein antaa sille johtuen niiden korkeat kustannukset ja hauraus, jotta se söpö ja alkuperäinen yllätys - esitteli lahja nevyanuschuyu ja ikuisesti kaunis ruusu, tehty omin käsin. Tietenkin työtä sen valmistus on monimutkainen ja työläs, mutta luottaa minuun - se on sen arvoista.

Jotta tämän taideteoksen, tarvitset:

 • Pala puupalkin (parempi käyttö lehtipuiden, kuten koivun, jalava, tuhka).
 • Paperi- veitsi ruuvilukituksella.
 • Hiekkapaperi (valmistella arkkia eri fraktioiden paremmin käsittely lopputuotteen).
 • Yksinkertainen lyijykynä piirustus markup.
 • Pienet kaliiperi puulle (itse asiassa voi tehdä ilman niitä, mutta ne voivat saada valmis kukka realistisempi ja tyylikäs).

No sitten, siirry tekee hänen epätavallinen lahja:

 1. Aloitetaan vaikein: leikkaus alkuunsa. Voit tehdä tämän, valittua churbachke yksinkertaiset lyijykynäpiirros linjat, leikkaukset tehdään siitä.
 2. Aseellinen terävällä veitsellä varovasti leikata pintavahinkoja, liikkuu ympyrän. Paikoissa, joissa on lyijykynällä merkintä, leikkaa "kartion alle." Tässä on syytä olla erittäin varovainen olla kytkemättä puskurit välillä lehdet, koska niistä on "ydin" koostumuksesta.
 3. Kahva puolella alkuunsa, antaa hänelle ulkonäkö elävä kukka sen ainutlaatuinen "vyötärö", pyöristetty tyvestä.
 4. Ylempi terälehtiä hieman jakaa alas, paloiteltu "vyötärö" pieni ontto. Se on tehtävä erittäin huolellisesti ja varovasti, jotta se ei aiheuta vahinkoa.
 5. Siirrymme hiontatuoteperheen. Käsittelemme pinnan kukka niin kauan kuin se on sileä.
 6. Olemme mukana valmistukseen varren ja jättää tulevaisuuden kukka. Voit tehdä tämän, käytämme tavallista elävän puun oksa, joka tulee toimimaan varren. Koska se on tarpeen poistaa kuori, kuivaa huolellisesti ja hiomista. Roolissa lehtiä voidaan käyttää tuohi, antaen sille halutun muodon saksilla. Liitetty "väijyä" lehdet käyttävät hammastikkuja, sinun täytyy pysyä haara.
 7. Mekko alkuunsa tuloksena varsi lehtiä ja kattaa kaikki tuotteen lakka.

Kaikki. Kun ruusu on kuiva, se voi antaa hänen tyttöystävänsä.

Myös puun lisäksi tehdä ruusut, voit käyttää kuparin levyt. Tässä on esimerkki tällaisesta kupari nousi.

Luuletko, että kukka puun - se on liian tylsä? Tai niillä ei ole tarvittavia taitoja työskennellä tämän materiaalin? Sitten suosikki, voit tehdä todellinen "miesten lahja", myös luoneet omin käsin.

Se on epätavallinen ja kohtuuton matkamuistoja, joka voi hyvinkin tulla arvoinen koriste sisätilojen, tehty tavallisten hehkulamppujen.

Jotta tämä "ihme", varastoida seuraavista osista:

 • Lamppu.
 • Kelat lanka punainen.
 • Puun- pala.

Siirry kääntää ideoita:

 1. Hyvin varovasti me paljastaa lampun kannan ja poimia esiin sisäisen sisältöä.
 2. Lanka curl siisti sydän, joka on osoitus oman rajattoman rakkauden lahjansaaja.
 3. Sydän ja lamppu korjata baarissa liimalla. Lisäksi sisustaa emäskoostumuksen liimaamalla siihen etiketti ilmoitus rakkauden tai muita kauniita lause. Tämä voidaan tehdä käyttäen samaa liimaa tai koristenapit punaista.

Hyvin epätavallinen, alkuperäinen ja luova lahja, tehty käsin, valmiina!

Yleensä jotta rakkaasi hieman onnellisempia ja antaa sille mukava ja söpö lahja loma tai noin vain, et tarvitse mitään suuria menoja rahaa ja aikaa. Ovat investoineet hänen kehu lämpöä kädet ja sydän, joka osoittaa vähän mielikuvitusta ja luovuutta, voit saavuttaa paljon paremman tuloksen. Uskokaa minua, rakkaat arvostamme ponnisteluja ja vastaamme sinulle hellästi ja vilpittömyys tunteitaan.

Jaa tämä artikkeli ystävien kanssa:

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Vaihtoehdot eliitin lahjoja naisille: Ehkä todella eliitin lahjoja naisten koruja.
 • Variantteja lahjoja kollegoiden uudenvuoden: Jotta naisten joukkue lähestyy kirjan valossa genre. Halvempi kuin.
 • Vaihtoehdot sisko lahjoja häät: Annan siskoni hääkuva lisääntymiselle.
 • Paras Lahjat 12-vuotias tyttö: Jos tyttö ei ole vielä kokeillut lumilautailua hiihto kiipeilyseinä, voit antaa oikeudenkäyntiä.

 • © 2018 ShkolaPodarka.ru · Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  36 − 27 =