Etäisyys televisioon riippuen lävistäjien

TIPS Ostajille TV. OSA 1: ruudun koon ja etäisyyden päässä katsojan näytön

Useimmille meistä, televisio - on yleisin laite Käytämme kodin viihde tai vain vapaa. Sen avulla katsella meidän suosikki sisältöä - urheilua, elokuvia, TV-ohjelmia, pelejä ja paljon muuta mukavasti sohvalla seurassa ystävien ja rakkaitaan. Tässä mielessä, TV - se on enemmän kuin vain elektroninen laite. Se on edessä TV-ruudun koko perhe saa yhdessä ja jakaa heidän tarinansa, vaihtaa ideoita ja ajatuksia.

Tässä yhteydessä haluan oppia lisää valtion ja nykyisen tason tv-tekniikka? Kehittäminen ja parantaminen television viime vuosina, suorittaa niin nopeassa tahdissa, että tavallinen käyttäjä ei jätetä jälkeen, ja missaa monia mielenkiintoisia tietoja, jotka liittyvät kehittämiseen taiteen. Siksi olemme koonneet perustiedot uusimmista saavutuksista television alalla, analysoi uusimpia suuntauksia ja kehitys TV-tekniikka, ominaisuuksia, sisältöjä ja innovaatio.

Aloitetaan tärkeimmistä ominaisuuksista jonkin televisio - oikea valinta näytön koko kotiin. Vaikka valinta television, meidän tulisi muistaa monia toimintoja ja ominaisuuksia TV, ensimmäinen asia, joka tulee ottaa huomioon, on etäisyys televisioruudun ja resoluutio tarjoaa parhaan kuvanlaadun.

Suuntaus kohti suurempia näyttöjä

Kaikki tietävät, että suuri-tv ovat yhä suosittuja ja nykyaikaisten markkinoiden taipumus seurata kehitystä ja vastata asiakkaiden vaatimuksiin, sillä seurauksella, että nykyään keskikoko lävistäjä tv, ostettu kotiin nousi 40 tuumaa. Yhtiön mukaan IHS, vuonna 2015 keskikoko lävistäjä kotiin televisiot maailmassa oli 39,4 tuumaa. Vuonna 2016 tämä arvo on saavutettava taso 40,8 tuumaa. Yhdysvaltain ja Kiinan markkinoiden suuntausta kohti suuremman näytön koot on ilmaistu selkeämmin. Yhdysvalloissa, keskikoko diagonaalinen televisiot, osti vuonna 2015 oli 42,6 tuumaa, ja vuonna 2016 odotetaan nousevan 44,5 tuumaa. Kiinassa, keskikoko diagonaalinen televisiot, osti vuonna 2015 oli 43,0 tuumaa, ja ennuste 2016-+43,9 tuumaa.

UHD televisiot ultra-high-definition tämä suuntaus on vieläkin suurempi. Koreassa ja Australiassa, suosituin Samsung TV UHD resoluutio teräs malli, jonka läpimitta on 55 tuumaa!

Lisäksi toinen ominaisuus, joka on auttanut lisäämään tehokas koko näytön muuttamatta yleistä mitat TV - se on kapea runko. Aiemmin suuri tv oli riittävästi rungon leveys jopa muutaman tuumaa, mikä lisäsi kokoa television, ja vähentää näytön kiinteistöjä. Nykyään teräsrunko tehdä hyvin kapea ja lähes näkymätön, jolloin katsoja vaikutelman uppoutua mitä tapahtuu ruudulla. Lopuksi, kiitos tämän parannuksen, moderni 55-tuumainen televisio sopii ulkomitat 46-tuumainen televisio, julkaisi useita vuosia sitten.

Oikeilla koko televisioruudun kotiin

Jokainen haluaa katsoa televisiota valkokankaalla lähetystä televisiosta, koska kuva ruudulle niin katsoja vaikuttavampi ja hän itse upotetaan mitä tapahtuu ruudulla. Mitä näytön koko olisi pidettävä paras?

Hyväksyi suosituksen asiantuntijoiden täytyy vielä miettiä seuraavaa sääntöä: valitse Full HD näytön koko television sinun täytyy saada pois television sohvalla metriä ja kerro se 25 saada näytön koko on tuumaa. Esimerkiksi televisio sijaitsee 2 metrin päässä sohva on oltava lävistäjä on 50 tuumaa. Pituinen matka 3 metriä, voit valita tv lävistäjä on 75 tuumaa.

Sillä UHD televisiot, joilla on korkeampi kuvanlaatu ja yksityiskohtaisesti, etäisyys sohva TV kerrotaan 39. Tässä tapauksessa optimaalinen koko etäisyys "sohva TV" 2 metriä tulisi harkita 78 tuumaa (2 m.). Ja etäisyydet TV sohvan 3 metrin paras ruudun koko on 117 tuumaa, ts 3 metriä!

UHD päätöslauselma liittyy valitsemalla tv isolla lävistäjä

Lyhenne UHD tarkoittaa Ultra High Definition (Ultra High Resolution, jäljempänä 4K). UHD - uuden sukupolven televisio, määrä pikseleitä ruudulla mikä on neljä kertaa enemmän pikseleitä perinteisen Full HD televisio. Vaikka Full HD televisioruudussa koostuu 1920 x 1080 pikseliä, UHD televisioruudulla sisältää 3840 x 2160 pikseliä, ja tämä johtuu valtava selkeys. Täten optimaalinen alue, joka on suunniteltu tätä silmällä pitäen, voit nauttia katselu televisioruudussa UHD enemmän lävistäjä kuin Full HD -TV ja jättää kuvan rakenteen, joka on mukavampaa näköä.

Kuinka pitkä matka on paras katsella televisiota? Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ITU-R suosittelee katselu näytöllä 50-tuumainen televisio etäisyydeltä 2-3 metriä. Jos sohva tai tuoli on alle kaksi metriä, on parasta ostaa tv FHD pienempi tai korvata sen UHD TV, muuten et tuntuu epämukavalta. Kuva 50 tuuman UHD TV voidaan tarkastella etäisyydeltä metrillä ja siten ei tunne kipua. TV UHD, jonka läpimitta on 85 tuumaa, voidaan pitää optimaalinen katseluetäisyys on alueella 1,6-3,3 metriä.

Monenlaisia ​​näytön koko tv

Samsung Electronics tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman malleja, joissa on tv kaikenkokoisia, joista 28 malleja SUHD tv kaarisihdille, jonka lävistäjä on 48-105 tuumaa, ja useita kymmeniä malleja Full HD-televisiot. Niin erilaisia ​​erityyppisiä ja -kokoisia tv täyttää toiveet kaikkein vaativimpiin kuluttajiin.

Tulevaisuudessa artikkelit me tutkimme yksityiskohtaisesti eri televisiot, kuten LCD, PDP ja OLED, puhuu eduista tv kaarisihdille verrattuna taulutelevisiot, puhua resoluutio seisoo ja seinäkiinnikkeitä. Lisäksi opit, kuinka kauan televisiosi toimii, ja miten valita toinen tv kotiin, ja lopuksi, mikä on Älytelevisiot ja paljon muuta.

Klikkaamalla "Go" -painiketta, Vahvistan, että olen lukenut ja hyväksyn

Copyright © 1995-2017 SAMSUNG. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto näkyy oikein selaimessa Microsoft Internet Explorer 9 tai uudempi, sekä uusimmat versiot Google Chromen ja Mozilla Firefox.

Koska tv diagonaalinen vaikutus katsojan etäisyyden näytön

Etäisyys televisioon on suoraan riippuvainen lävistäjä ja näytön tyyppi. Muutama vuosi sitten, tuskin kukaan miettinyt laitteen etäisyys sohvan tai sängyn, mutta tänään, kun koko kodin tv tavoittaa vaikuttava mitat, kysymys on merkityksellinen. Monet ostajat ovat valmiita ostamaan mahdollisimman paljon suuri TV, joka voidaan piirtää tilannetta. Voit näkemys oli mukava pitkään, ei haittaa visio aikuisia tai lapsia, etäisyys silmästä näytön keskelle, pitää valita asianmukaisesti riippuen tarkkuudesta ja koosta television tuumaa vinosti.

Yleiset säännöt ja tiettyjä muutoksia

Luonnollisesti kaikki tiukat puitteet tältä osin, on olemassa joitakin sääntöjä ja ohjeita siitä, mitä matkan täytyy katsoa televisiota. Aikaisemmin oletettiin, että etäisyys näytön silmän tulee olla sama kolme - neljä vinoriveillä. Näin ollen, jos diagonaalinen yhtä suuri kuin 32 tuumaa (80 cm), henkilön on oltava etäisyydellä, joka on 2,4-3,2 m, suurempi komponentti annetaan nousta hieman. Valikoima voit valita mukavin asento.

Tällaiset laskelmat ovat oikealla etäisyydellä henkilön televisioruudun meni käyttää CRT TV ottaen huomioon niiden vinoriveillä. Pyöristetty tai litteiden näyttöjen nopeasti väsyneet silmät ja puuttui kehittynyttä teknologiaa. Sama koskee televisiot resoluutiolla jopa 720p. Nykyaikaiset plasma tai LCD-näytöt ovat korkeammat parametreja.

Taulutelevisiot eivät aiheuta häikäisyä ja kuvanlaatu ei aiheuta nopeaa rasittaa silmiä.

Plasma on samat ominaisuudet LCD-televisiot ja suhteen etäisyys katsojasta, asennuslevy ei ole eroa. Projektorit puolestaan ​​voit säätää näytön koon, mutta koneessa kuvan tulee huolehtia etukäteen.

Ehdotuksia perustuu suoritukseen

Mikä antaa henkilölle aivan samaa tekniikkaa? Niiden käyttö on tuonut televisio uudelle tasolle, ja nyt se ei ole vain uutisia laitteelle, ja täysimittainen työkalu viihdettä ja rentoutumista. Suunnittelu optimaalinen etäisyys silmän näytön keino luoda mukava katsella, ja vähäisemmässä määrin - huolehtia turvallisuudesta. Läheisyys iso tv käyttäjä näkee kaikki pikseliä, kun taas pitkä - pienet esineet tulee näkymätön.

TV resoluution täysi HD tai UHD (sekä tasainen ja kaareva) voidaan merkittävästi vähentää katseluetäisyys minimiin ja uppoutua ilmakehässä elokuvan tai pelin. Siten, että laite on näytön lävistäjä on 32 tuumaa pidempi sopivat hyvin pienessä huoneessa. Tarkemmin sanottuna, voit tuoda pienen yhteenvetotaulukko, jossa TV valmistajat ilmoittavat mitä matkan voi katsella niiden jälkeläisistä ilman silmien rasitusta.

Ensimmäisessä tapauksessa lävistäjä kerrotaan 1,6, ja toisessa - 0,8. Siten se on helppo laskea optimaalinen etäisyys paneeleihin kaikenkokoisille. Esimerkiksi, kun 32-tuuman, indikaattorit on 1,3 ja 0,7 m, vastaavasti.

Hyvä tietää! Katsella televisiota 3D käyttäen samoja laskelmia, ja projektorin tulisi diagonaalinen säätyvät poistamista koneesta voi näyttää kuvaa henkilön.

Kuten voidaan nähdä edellä, se on melko helppo laskea sen etäisyyden on hyväksyttävää sijoittaa tv-paneelit. Vaikka luvut ja esimerkiksi ne huomauttavat peruspuitteet, joka on helppo säätää ilman haittaa huonejärjestystä. On myös harkittava sitä, millä korkeudella on roikkuu-paneeli televisiot.

Uusi tekniikka on parantunut matriisi ja mahdollistaa poistamalla ylimääräistä rasitusta silmille, vaikka jos tarkastellaan muutamia elokuvia peräkkäin, käyttäjän tila ei ole hajonnut suuressa määrin. Mutta emme saa unohtaa, että kun katsot mukana ja kaularangan. On useita tärkeitä kohtia, suositusten perusteella erikoislääkäreiden.

 1. Liian lähellä provosoida rasitusta lihaksia ja niveliä, jota on vaikea valvoa tarkasteltaessa villitys.
 2. Syrjäinen sijainti olisi kielteinen vaikutus selkärankaan, sekä silmät, pakottaa katsomaan tarkasti jokaiseen yksityiskohtaan.
 3. Asentamalla TV, on tärkeää ottaa huomioon paitsi sen, miltä etäisyydeltä voit katsella, mutta myös korkeus, kallistuskulma.
 4. Lääketieteellisiä vaatimuksia ei suositella katsella televisiota pidempään kuin 1,5-2 tuntia aikuisille, nuorille 1-1,5 tuntia, ja esikoululaiset saavat viettää television ääressä ja 15 minuuttia päivässä.

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että tämä lävistäjä määrittää optimaalisen etäisyyden, josta katsella TV on sallittua. Yksinkertainen laskutoimitus auttaa suuntaamaan valintaa uuden mallin tai remontin huonetta. On syytä muistaa, että nykyiset mallit voidaan kiinnittää seinään käyttämällä erilaisia ​​kiinnikkeet, ohjaten pintansa ja katselukulma.

Ranking parhaista televisiovastaanottimien vuonna 2017, etuja ja haittoja parhaista malleista. Vertailla hintoja, kuvauksia toiminnoista ja teknisistä ominaisuuksista erimerkkisiä televisiot.

Miten valita koko TV-huone? Optimaalinen koko TV-huone

Miten valita koko TV-huone? Kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä, tämä ei ole helppo tehtävä. Jotta oikea valinta, sinun täytyy itse määritellä monia asioita, esimerkiksi asennuspaikka. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan laskea oikein etäisyys katsojan TV-ruutuun. Tämä ominaisuus, kuten näytön resoluutio, on myös erittäin tärkeää, koska se on suoraan riippuvainen sen lävistäjä ja, sen seurauksena, koko. Koska valmistajat multimedian ja vuorovaikutteisen teknologian kehitämme jatkuvasti tekniikkaa, se on hyödyllistä ymmärtää, millaisia ​​televisioiden plasma, LCD, LED-televisiot tai pieni tv keittiössä. Onhan se myös vaikuttaa valittavaan lävistäjä.

Miten valita televisioon koko huoneen, riippuen etäisyydestä katsojan asennuspaikalla?

Kun valitset tyyppinen laite on tärkeää ottaa huomioon huoneeseen, jossa televisio sijaitsee. Tuskin kukaan väittää, että valtava "plazma9raquo; Olisi asianmukaista pienessä keittiössä, tai viihtyisä pieni huone. Kun ostaja määrittää, mitkä tv-vastaanottimiin soveltuvien teknologioiden häntä eniten ja minkälainen televisio he haluavat nähdä kotona, on kysymys valinta vinosti. Tästä riippuu hyvin paljon siitä mukavasti katsella elokuvia ja TV-ohjelmia. Tietenkin, jos se on valittu pieni tv keittiössä, hetki valinta ei ole enää diagonaalinen, koska on olemassa hyvin erilaisia ​​tavoitteita.

Pieni harhauduttua. Diagonaalinen TV kutsui Diagonaalikoko yhdestä nurkasta toiseen. Perinteisesti se mitataan yleensä tuumaa. Täsmentää määrä tuumaa tietyllä TV-mallissa, käytä lainausmerkki «9ldquo, 9raquo;. Esimerkiksi: televisio 1&9ldquo;. Tuumaa yhtä kuin 2,54 senttiä meille tuttuja.

On tarpeen kuvitella, että yli television katselun yli lävistäjä, sitä suurempi on etäisyys katsojan. Uskotaan, että tämä etäisyys tulisi olla vähintään kolme lävistäjä etäisyydet. Tämä saavutetaan mukavuutta ajatellen katseltaessa.

Tässä on pieni esimerkki. Oletetaan, että meillä kaksi televisiota lävistäjien 17 ja 80 tuumaa. Sitten mukaan suositusten asiantuntijoiden ensimmäistä optimaalisen television katseluetäisyys katsotaan metrin, ja toinen - noin viisi metriä. Nämä säännöt eivät vain nostaa mukavuutta television katselun, mutta myös pelastaa meidät tarpeettomalta terveysongelmia.

Jotta voisi helposti määrittää optimaalisen etäisyyden television katsoja ja ymmärtää, miten valita koko TV-huone, säveltää pieni muistio alla yleisimmät koot, joka on varmasti on kätevää, kun ostoksilla.

 • Lävistäjä 17 "- katseluetäisyys kaksi metriä.
 • Lävistäjä 25 "- etäisyydeltä kolme metriä.
 • Lävistäjä 32 "- katseluetäisyys neljän metrin.
 • Lävistäjä 37 "- viisi metriä.
 • Lävistäjä 55 "- seitsemän metriä.
 • Lävistäjä 80 "- kymmenen metriä.

Memo ohjeistaa Etäisyys edellyttäen, että televisio on asetettu pienin näytön resoluutio, joka on optimaalinen katseluun. Kuten edellä on mainittu, etäisyys ei riipu ainoastaan ​​laitteen kokoa, vaan myös kuvan resoluution. Riippuvuus seuraavaa: Mitä korkeampi resoluutio, sitä lyhyempi on etäisyys.

Miten valita TV-huoneeseen. Miten näytön koko ja resoluutio?

Sikäli kuin katsoessa TV-ohjelmia ja elokuvia nauttia silmämme, riippuen näytön resoluutio ja näytön lävistäjä. Nyt suosituin on useita ratkaisuja:

 • Full HD;
 • HD Ready.

Voimme sanoa, että kuvan laatu kasvaa näytön tarkkuutta. Ja mitä enemmän pikseleitä on mukana luomassa kuvan, että mitä lähempänä voi olla tähän televisioon.

Ota 32-tuumainen TV huoneessa, jonka resoluutio on 625 pikseliä. Se on optimaalinen etäisyys on 2,5 metriä. Jos lisäämme päätöslauselman 720 pikseliä, etäisyyttä pienennetään kaksi metriä. Jos me kaivaa asetukset ja mahdollistaa Full HD tilassa katselukokemusta on varustettu etäisyydellä 1,3 metriä.

Oletetaan, että olet aikeissa osto tv-huoneessa, jossa etäisyys sohva ja multimedia seistä 2,2 metriä. Mitä vaihtoehtoja teette, ja mikä olisi optimaalinen koko television huoneeseen? Voit ostaa 37-tuumainen televisio HD Ready. Lisäksi voit saavuttaa mukava katsella, ostaa 52-tuumainen Full HD-TV. Ainoa asia muistaa - tämä on laatua tulosignaalin.

Memo Valitse TV perusteella sen muoto

Koonnut muistio perustuu eri muodoissa mahdollistavat tv:

 • Lävistäjä 20-27 "- maksimietäisyyden Full HD 1,5 m - etäisyys HD Ready 2 m.
 • Lävistäjä 37-40 "- maksimietäisyyden Full HD 2,2 m - etäisyys HD Ready 3 m.
 • Lävistäjä 42-47 "- maksimietäisyyden Full HD 2,5 m - etäisyys HD Ready 3,6 m.
 • Lävistäjä 52 "- maksimietäisyyden Full HD 2,8 m - HD Ready etäisyys 4 metriä.

On myös syytä mainita, että plasma-tv tarvitset kauempaa kuin nestekiteen kanssa samat parametrit. Kaikki tämä voidaan selittää sillä, että rakenne plasman laitteen yhteydessä käytetään pikselien suurempi kuin LCD kollegansa. Se ei tarvitse jahdata lävistäjä, ole saatavilla pieneen huoneeseen, koska tässä tapauksessa, katsoja ei voi ottaa kokonaisvaltainen kuva. TV huoneessa, suuri koko, voidaan valita ja jonka läpimitta on 80 tuumaa.

Mikä on koko TV-huoneeseen, jokainen valitsee oman. Joku haluaa yllättää asiakkailleen valtava näyttö matolle, ja joku haluaa katsoa, ​​rajoittamatta katsella illan uutisia. Kuitenkin riippumatta haluja, jos kysymys on "miten valita koko TV-huone?", On syytä muistaa muutamia kohtia, jotka pitäisi etsiä ostaessaan sen. Ensinnäkin, se on etäisyys katsojan tv-vastaanottimen, ja toiseksi, se on resoluutio ja kuvasuhde, kolmatta tyyppiä suorituskyvyn (plasma-, LCD- tai LED).

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

40 − = 38