Faberge pääsiäismunat

Faberge pääsiäismunat

Sarja luotiin välillä 1885 ja 1917. Venäjän keisarillisen perheen ja yksityisten ostajien.

Tunnetaan parhaiten luomiseen 71 kappaletta, joista 52 ovat Imperial.

Carl Fabergé ja hänen kultasepät yritys loi ensimmäisen munan 1885.

Se tilasi keisari Aleksanteri III pääsiäisen yllätys vaimolleen Maria Fjodorovna.

Ns "kana" muna ulkopuolella peitetty valkoisella, simuloidaan kuori, kiilteen, ja sisällä, että "keltuainen" alkaen matta kulta - valmistettu kullanvärinen kanaa. Sisällä kana puolestaan ​​on piilotettu pieni rubiini kruunun (traditio - Matryoshka).

Muna on niin paljon halunnut keisari ja keisarinna, Aleksanteri III teki perinne Faberge munia jotta hänen vaimo joka pääsiäisenä. Carl Fabergé tuli täyteen kultaseppä keisarillisen talon.

Peter Carl Fabergé Gustavovich

(Toukokuu 30, 1846 Pietarissa - syyskuu 24, 1920 Lausanne - Sveitsi)

Peter Faberge matkusti Eurooppaan ja alun perin koulutettu Dresdenissä, ja sitten alkoi opetella ko Frankfurtin mestari Joseph Friedman. 24-vuotiaan vuonna 1870, hän otti isänsä yhtiön omissa käsissä.

Vuonna 1900 Pariisissa, Faberge sai otsikko "Master of Guild Goldsmiths Pariisin", ja hän sai ritarikunnan Legion of Honor.

Kolmenkymmenen kahden vuoden Carl Faberge hän teki viisikymmentä munat kuninkaallinen perhe. Tarkka määrä perustetuille tileille Imperial Kaappi. Faberge lähetetään palatsin seuraava muna ja samalla - tilin maksun. Selvinnyt 42 palloja, loput katosi aikana vallankumouksellinen vuosina.

Vuonna 1846 Gustav Fabergén ja Charlotte Yungshtedt poika, Peter Carl Fabergé, joka tunnetaan paremmin nimellä Carl Fabergé.

Carl Faberge sai peruskoulutuksen gymnasium St. Anne. Se oli tunnettu lukion lasten alimmilla portailla aateliston. Vuonna 1860 Gustav Faberge jätti asiansa käsiin johtajien ja muutti perheensä Dresden, jossa nuoret Karl jatkoi opintojaan Handelshulle. Klo 18-vuotiaana, hän lähti kiertueelle ja on nähnyt monia kuuluisia kultaseppiä Ranskassa, Saksassa, Englannissa, vieraili galleria ja parhaista museoista Euroopassa.

Vuonna 1872 Charles palasi Pietariin iässä 26 vuotta. Johtaja yhtiön "Faberge" oli hänen opettajansa ja opettaja 10 vuotta, mutta vuonna 1882 hän kuoli ja Karl otti hallintaansa yhtiölle itselleen. Samana vuonna oli kaksi tärkeää tapahtumaa: hän sai otsikko Master of koruja tapauksissa Agathon Faberge, nuorin veli, liittyi perheyritys.

Academy of Postimerkkeily perustettu muistiin kaksi merkittävää keräilijät

Agathon Karlovic ja Oleg Agafonovich

- viimeinen maailmankuulun

Dynastia Faberge kultasepänliikkeet.

kuponkikorko mainontaa tuotemerkin National Academy of Philately,

jotka Venäjän Post tilaaman ASN, kun myöntämistä

Prince Albert II Monaco Faberge mitali

LiveInternetLiveInternet

 • Kynä ja harjalla. (2263)
 • TV. Elokuvat ja tukirakenteet (1455)
 • Kaikkea (1447)
 • Mielenkiintoista (950)
 • Video / Kuvat / videot / Konsertit. (803)
 • Kumiry (754)
 • Hyvä vanha Hit (705)
 • Albumeita (690)
 • Stories (649)
 • Jazz, rock, blues. (605)
 • SuperStars (523)
 • Muusikot, maalarit, säveltäjiä, runoilijoita, kirjailijoita (483)
 • SMILE JA ME (446)
 • Superhit XX vuosisadan (349)
 • "USSR" - Retro (325)
 • Tähdet "olohuoneessa of Music" (280)
 • Venäjän Shanson (222)
 • Odessa tarinat (215)
 • Musiikkia Age (201)
 • Belkanto (Paras äänet) (196)
 • Pieni retro konsertti (154)
 • Ooppera, operetti, klassista musiikkia, balettia. (153)
 • Biographies (150)
 • Lyyrinen romantiikka (150)
 • Legends of Russian chanson. (115)
 • Retro Musiikki (107)
 • History chanson klassikot (104)
 • Pesnya.Romans (104)
 • Memorial (77)
 • Tähdet venäläisemigranttien (72)
 • Peter Leszenko (50)
 • Shanson (34)
 • Kulttuuri, taide, historia (20)
 • Kirjallisuus (7)

-I - Valokuvaaja

Nainen kuvan 18-20 luvuilla maalaus osa 1

-Tilaa sähköpostilla

Faberge pääsiäismunat

Napoleon. 1912. Vuoteen satavuotisjuhlavuottaan sodan Napoleon. Lahja Maria Fjodorovna. Yllätys - näytön kuusi miniatyyrejä kuvaavat edustajaa rykmenttejä kunniatohtorin eversti joka oli keisarinna .

Symboli kadonneen aikakauden ja Venäjän keisarikunnan sen vaurautta ja hyvinvointia, kärki venäläisen korutaiteen pidetään Fabergé pääsiäismunia. Juuri he tekivät nimi kuuluisan venäläisen kultasepän maailmassa, nimi että kuiskatusta lausutaan tänään Euroopassa ja Amerikassa.

Faberge munat eivät ole vain ihme koruja, mutta myös mekaniikka jokainen muna on oma yllätys. He olivat joko katsella tai soittorasiat tai pieni juna, ohitamme muutaman metrin tai riikinkukko, simuloimalla kävelyn tämän linnun tai kävely Moors tai miniatyyrimaalauksia.

Historiassa keisarillisen kokoelma pääsiäismunia, niiden menetys, löytäminen, ja sitten - monet väärennökset umpeen legendoja, salaisuudet rikollisuuden tarinoita ja nimiä, eurooppalaisten ja amerikkalaisten. Nämä munat ihme miljonäärit kirjoitti määriä tieteellistä ja taiteellista tutkimusta ja kymmeniä rikollisuuden romaaneja ja dekkareita.

Mutta tänään, vaikka brändin Faberge pitkään ei kuulu Venäjälle, ja kaikki yritykset Viktor Vekselberg ostaa sen osoittautuivat turhiksi. Kuuluisa venäläinen kultaseppä Saksan, Ranskan ja Tanskan juuret Carl Fabergé kolmekymmentä-kaksi vuotta (1885-1917) tuotettiin Romanov perhe vietti pääsiäismunia - yksi vuosi, ja lisäksi ne myös muille varakkaille yksityisasiakkaille.

Alussa kuuluisan kultaseppä dynastian vuodelta Ranska (siis - ranskalainen nimi), Uudisraivaajien The hugenotit. Aivan ensimmäinen pääsiäismuna (1885) tuotettiin Carl Faberge pääsiäisen ei (edes muodossa muna), ja kahdeskymmenes vuosipäivä sitoutumista vuonna 1866, Aleksanteri III ja hänen tyttärensä Tanskan kuningas Dagmar Mary, kasteessa ortodoksisessa kirkossa sai nimen Maria Fjodorovna.

Hen. 1885. lahja Maria Fjodorovna. Yllätys - kanaa kruunu ja rengas. kruunu menettänyt

Muna tehtiin mallin pääsiäislahjan XVIII vuosisadalla yksinkertaisena muna, jonka sisällä oli yllätys: kana, joka puolestaan ​​oli kruunu, ja kruunu - rengas. Lyhyesti, yllätyslahja muodossa Venäjän pesiviä nukkeja. Yksi näistä munien XVIII voidaan nähdä tänään linnan Rosenborg Kööpenhaminan.

Munat muuttuvat pääsiäisen valolla käden keisarinna Dagmar, joka niin ihaili lahja, joka tilasi Faberge antamaan vuosittain yksitellen pääsiäismuna edellytys, että kukaan heistä ei toimi edellä ja on aina ollut yllätys.

Näin se alkoi Imperial perinne olemassa kunnes luopuminen Nikolai II valtaistuimelta. Aleksanteri III viimeisten kymmenen vuoden aikana, tilata vain yksi muna - vaimolleen, ja sen jälkeen keisari poikansa kuolemasta, Nikolai II, joka määräsi kaksi munaa, yksi hänen äitinsä - Maria Fjodorovna leski Aleksanteri III, toinen - vaimolleen, nykyinen keisarinna Aleksandra Fjodorovna .

Cherub kanssa Chariot muna. 1888. lahja Maria Fjodorovna. Yllätys - muna - kellon kerubi

Maria Fjodorovna sai yhteensä kolmekymmentäkaksi ulos viisikymmentä Imperial munia, mutta hän pystyi ottamaan kotimaassaan Tanskassa vuonna 1919, vain yksi - St. George, jälkimmäinen lahjoitti sen pääsiäisen-1916. Käytössä se - Order of St. George, ja yllätys: pienoiskoossa muotokuva Nikolai II. Kaksikymmentä munat lahjoitti Alexandra ja kaksi viimeistä (pääsiäinen 1917) ei saatu valmiiksi.

Arvokkain on viisikymmentäkaksi Fabergén pääsiäismunat pidetään kymmenen ensimmäisen päivän Aleksanteri III sekä kiistanalaisin ja nostatti salaisuudet - kaksi viimeistä että vastaanottajat koskaan saavuttanut. Kaikki aiemmat pääsiäismunia esiteltiin keisarille - aina pitkäperjantaina - henkilökohtaisesti Karl Gustavovich yrityksen omistaja, mukana lahja tilille sen kustannuksia. Myöhemmin mukaan nämä tilit pystyimme luomaan paljonko tehtiin Imperial Faberge pääsiäismunia.

George Cross. 1916. lahja Maria Fjodorovna. Yllätys muna - muotokuva Nikolai II

Uusimmalla pääsiäismunat Faberge tapahtui uskomattoman monimutkainen tarina. Tilaus tuotannostaan ​​seitsemännentoista pääsiäisen, kuten aina, yhtiö on saanut tulevalle vuodelle - keväällä 1916 heti toimituksen munia pääsiäisenä 1916, mutta on näyttöä tärkein yhtiön taiteilijan että munat ole päättynyt. Hän kirjoitti tästä vuonna 1922 noin muna "Tsarevich Constellation" suunniteltu Alexandra:

«9hellip; sininen lasi muna, joka kuoret tähdistössä päivä, jolloin perijä syntyi. Muna säilyy cupids hopeaa ja pilvet himmeä vuorikristalli. Jos en erehdy, se oli sisällä kellon pyörivä kellotaulu. Tehden munat keskeytyivät sodan. Cupids olivat valmiit, pilvi, muna itse ja kuoret jalusta ollut yli ... 9raquo;.

Constellation kruununprinssi. 1917. lahja Alexandra. Viime muna. Puutteellisia. Yllätys - kellon sisällä muna

Selvitettävä, miten paljon on tehty kuninkaan muna, se oli vain luvun alussa, mutta viimeinen muna "Sozvezdie9raquo; 1917, edellä mainittu, oli vahingossa löydettiin Mineralogical Fersman museossa Moskovassa vuonna 2001 osina.

Kukin Faberge Pääsiäismuna oli täynnä merkitystä, puhutaan joitakin tapahtuma liittyy Venäjän historiaan: sodan vuonna 1914, kruununprinssi Nicholas matka Kaukoitään, avaaminen Trans-Siperian, vuosipäivä 1812 sota, ja niin edelleen. Valitettavasti Venäjällä on vähemmän tämän ainutlaatuisen kokoelman kymmenen viidenkymmenen kaksi munaa tallennetaan Armory, yksitoista - museossa Faberge (Pietari).

Se avattiin Viktor Vekselberg, erityisesti keräämisestä, jonka hän onnistui ostamaan koko (ilman jako erillinen kappale kaupat) vuonna 2004. Kuitenkin kaksi heistä ei varsinaisesti vuosi luomiseen eikä tarkkaa kohde ei ole ja koska asiantuntijat usomnevayut he kuuluivat kuninkaan kokoelma. Yksi Easter Egg ("Constellation kruununprinssi") On mineraalimuseossa Fersmana.

Koivu. 1917. lahja Maria Fjodorovna. Viime muna epätäydellinen. Yllätys - mekaaninen elefantti tehty arvokkaiden materiaalien. ei löydy

Loput, lähinnä yksityisissä kokoelmissa, usein tuntemattomia, tai museoissa Euroopassa ja Amerikassa. Tuntematon olinpaikasta kuninkaan kuusi munaa, joista kolme valmistaa määräyksestä Aleksanteri III.

Lyhyesti sanottuna sadan viime vuosina osa uniikkiin varastettiin vallankumous, osa - Kun luvun. Osa sitä myydään Stalinin aika laulu, ja jotkut - ja kaikilla kadonnut jäljettömiin.

Suuri osa tästä johtuu suuri arvo Faberge pääsiäisen munat kannalta Neuvostoliiton viranomaiset kansallisti omaisuutta kuninkaallisen perheen, ei ole esitetty. Maksim Gorki, esimerkiksi kirjoitti, että se on vain hyvin muotoillut hopeaa.

Vuonna 1917 Kerensky määräsi arkkujen Empresses siirretty omaisuus Moskovaan ja laittoivat ne väliaikaisesti Armory, jossa he olivat maanneet avaamaton viisi vuotta. Vuonna 1922 alkoi myynnin taideaarteita ja maan kansallista perintöä. Sale kohteena ja Royal Faberge munia.

Mutta kun markkinoilla oli ylitarjontaa, munia meni turhaan, viiden vuoden kuluttua, 24 munat ovat palanneet kotiin, koska niitä ei löydy ostajia. Kolme vuotta myöhemmin, vuonna 1927, Kiinan komissariaatin vaati yksitoista 24 munien yrittää myydä ne uudelleen. Guy päätöksen täytäntöönpanoa johtajan Armory pidettiin auki sabotaasi.

Sitten myydään olivat arvokkain munat, jotka on ostettu enimmäkseen amerikkalaisia: Hummer, vaimo Yhdysvaltain suurlähettiläs, hänen vaimonsa "General Motors" ja muita miljonäärejä. Seuraava ja viimeinen myynti tapahtui kuusi vuotta myöhemmin, vuonna 1933.

Sitten yksi muna Imperial kokoelman "Mozaichnoe9raquo, lahjoitti pääsiäinen-1914 Alexandra, osti brittiläisen Queen Elizabeth II, jonka kokoelma, joka koostuu kolmesta Faberge munia, ja se on tähän päivään.

Mosaiikki. 1914. lahja Alexandra. Yllätys - Cameo lasten profiileja.

Muna jäljittelee ristipisto ja on yllätys - cameo profiilien lasten keisarillisen perheen, koristeltu timantteja, helmiä ja keisarillisen kruunun. Pitkä tuntematon puuttui kaksi viimeistä munat, jotka valmistautuvat pääsiäisen, 1917.

Luopuminen tapahtui, kuten tiedätte, maaliskuussa. Näin ollen tuotanto Imperial pääsiäismunia saatiin lähes valmiiksi. Onneksi onnistuin löytämään uusimmat mallit munien ja viime aikoina joutuneet munia. Jonka piti lahjana Alexandra, löydettiin mineraalimuseossa, omistettu Maria Feodorovnalle tehty Karjalan koivu Myös todettiin samassa 2001.

Se oli yllätys pieni mekaaninen elefantti, symboli Tanskan kuningaskunta. Mutta elefantti tehty timantti, kultaa ja hopeaa katosi. Säilynyt ainoastaan ​​purkautumista avain. Joten tarina Faberge pääsiäismunia ei olekaan vielä valmis, ja asiaa ei otettu sitä. On toivottavaa, että jonain päivänä valkoiset täplät puoliksi rikosrekisteriä täytetään, ja puuttuvat munia - löydetty.

Punainen Risti. 1915. lahja Alexandra. Yllätys - Miniature sisällä muna 5 muotokuvia muodossa Sisters of Mercy, kaksi tytärtä, sisar, vaimo ja serkku Nikolai II

tina Guy

Carl Fabergé ja hänen mestariteoksia. Faberge pääsiäismunat

"Fabergén pääsiäismunat" - nimi substantiivi. Tämä symboli ylellisyyttä, kun bolshevikit myytiin pikkurahalla, tänään on upea rahaa. Yksityisten keräilijöiden ajalle omistuksesta kuuluisan aarteita miljoonia.

Voimme sanoa, että Carl Fabergé - jalokivikauppias perinnöllinen. Hänen isänsä jopa avattiin vuonna 1842 Pietarissa yrityksen. Perhe tuli Venäjälle Virosta, ja esi kuuluisan kultaseppä olivat ranskalaisia ​​hugenotit paenneiden Saksaan epäystävällinen politiikan Sun King (Ludvig XIV). Mikään erinomainen työpaja Faberge-isä ei: kyllä ​​rintakoruja tiara, anteliaasti nastoitettu jalokivet, käytetään suuri kysyntä keskuudessa edustajien rikkaan kauppiaan luokkaa, mutta vain vähän.

Gustav yrittänyt vaikea oppia ja hänen ensimmäisen lapsensa, joten Karl Fabergé opiskeli arvostetussa Euroopan kouluissa, opiskeli korutaiteen Frankfurtissa ja palasi Venäjälle ja johti perheyrityksessä 24 vuotta. Jotkut tutkijat väittävät, että hän oli erittäin lahjakas koruja liiketoimintaa, toisten mielestä lahjakkaimmat Charles Gustavovich oli puhtaasti hallinnollinen. Mutta johtaja kuin olisimme tänään sanoa, että se oli Jumalasta.

Kun vuonna 1882 käytiin Moskovassa taiteen ja teollisuus -näyttelyssä Faberge onnekkaita yritystuotteet herätti Aleksanteri III ja hänen vaimonsa. Tuosta hetkestä alkoi hedelmällinen yhteistyö kultaseppä monarkki perheen. Täytyy sanoa, että keisari antoi pois kalliita koruja ei ole jotain, että kilo - tonnia. Tulee esittää lahjoja aikana viralliset vierailut hallitsijoiden muissa maissa, ja siellä oli hyvä taidokkaasti valmistetut sarjat, korut laatikot, koruja ja erilaisia ​​rihkamaa branditason Faberge.

yritys pian saanut kansainvälistä tunnustusta voittamalla näyttelyssä Nürnbergissä (1885). Tuomarit valitsivat tuotteita, jotka jäljittelevät kulta korut skyyttien. Samana vuonna ensimmäinen muna Faberge varten Romanov dynastian tehtiin.

Keisarinna suosi jalokivikauppias vuodesta 1884: se esitti matkamuisto, joka kuvaa kultainen kori helmi liljat. Maria Fjodorovna löysi melko pieni asia, ja voimme sanoa, että kiitos Carl Fabergé avasi uuden suuntauksen yrityksessä. Sittemmin erilaisia ​​fantasia, kirjattu kivi, kultaa tai luun tullut hänen tavaramerkkinsä ominaisuus.

Täytyy sanoa, että kuuluisa kultaseppä on arvokkainta on taiteellinen puoli asiasta, eivätkä kaikki sen tuotteet ovat olleet arvokas. Hänen yritys valmistaa useita hyödyllisiä asioita, kuten kahvat sateenvarjoissa renkaat tai kivi tiivisteet. Joidenkin lähteiden mukaan yritys teki vielä kuparia astiat, ja jopa hopea sarjaa Faberge todella olivat tunnettuja ympäri Venäjää (eikä vain).

Jalokivikauppias esitteli muoti käyttää paitsi jalokivet ja metallit, mutta myös yksinkertaisempia materiaaleja: Crystal, norsunluusta, malakiitti, Jasper jne Aluksi henkilöstön yhtiö ei ole riittävästi henkilöstöä suorittamaan kaikki ajatukset, että olin täynnä Carl Faberge .. Työt oli määrättävä Ural Masters. Mutta vähitellen monia lahjakkaita kultasepänliikkeet kaivertajat ja taiteilijat tulivat säännöllisesti yrityksen työntekijöistä. Heidän joukossaan oli huippuluokkaa mestareita Faberge saa niitä laittaa oman merkkinen.

Työpäivänä työntekijöiden oli vain orja: heillä oli työskennellä seitsemältä aamulla vasta yksitoista illalla, ja sunnuntaisin - Till jonain iltapäivällä. On hämmästyttävää, mutta Carl Fabergé nautti sijainnin alaisten siitä ei ole jättänyt, ei järjestänyt kilpailijoita, vaikka monet oli mahdollisuus. Täytyy sanoa, että maksettu palkka antelias kuuluisan kultaseppä, vanhoja ja sairaita työntekijöitä huolehtimaan ei heitä, ei kitsastella suosiota.

Yhtiö oli oma tunnistettava tyyli. Toinen piirre eri teräksen emalit, joka miellyttää silmää yli 120 sävyjä, ja tekniikka ns aaltomainen emali eikä replikoituvia.

Tunnetuimmista ja postuumisti maine johtui Karl Faberge pääsiäismunia, jossa hänen yhtiö valmistaa vuosittain keisarillisen perheen. Perinne laittaa tapauksessa. Kuningas pyysi jalokivikauppias tehdä yllätyslahja hänen majesteettinsa Maria Fjodorovna. Faberge sai valinnanvapautta - niin siellä oli ensimmäinen muna keisarillisen kokoelma.

Ensimmäinen näyte oli kultainen muna valkoinen emali on päällystetty ulkopuolelta. Sisältä se sijoitettiin keltuainen ja värillinen kanaa. Hän puolestaan ​​oli myös salainen: sisällä oli pieni lintu keisarillisen kruunun ja rubiini muna, joka sittemmin kadonnut.

Ajatus ei ollut alkuperäinen: kuten matkamuistoja tallennetaan keskuudessa näyttelyitä useiden eurooppalaisten museoiden asti (ehkä siellä Carl Fabergé ja sai oivalluksen).

Keisarinnan lahja oli iloinen. Tästä eteenpäin Faberge jouduin tekemään vuosittain tuomioistuimelle uuden mestariteos, mutta kahdella ehdolla. Ensin muna, jolla on salaisuus voitaisiin tehdä ainoastaan ​​kuninkaallisen perheen. Toiseksi, sen piti olla täysin alkuperäistä.

Kun tuli valtaistuimelle Nikolai II, joka jatkoi perinnettä, mutta nyt Faberge luonut matkamuisto tai kaksi: puolison monarkin ja keisarinna leskirouva.

Monta vuotta myöhemmin, se tuli tunnetuksi että kultaseppä on edelleen ohitetaan kielto hänen elokuu suojelija, seitsemän munat, hyvin samanlainen kuin alkuperäiset Royal treasury olivat omaisuutta vaimo kullankaivuun. Mitä se oli syypää - fabulous rikkauksia Ms Kelch tai hänen kaunis silmät - ei tunneta. Niiden lisäksi on olemassa ainakin kahdeksan munaa Faberge tehty yksityisten tilauksia. Että tämä seikka eikä dokumentoitu, on erinomainen kattaa huijauksia.

Valmistukseen kunkin talon mestariteos Faberge vietti lähes vuoden. Luoda luonnoksia saanut eniten lahjakkaita taiteilijoita ja tulevaisuuden kannalta lahja pidettiin tarkasti varjeltu salaisuus.

Valmistuksen aikana kuninkaan yllätys Faberge ei jahtaa voittoa: eri vuosina pääsiäismunia keisari kohdellaan eri määriä ja valmistettu eri, joskus täysin edullisia materiaaleja. Joten, vuonna 1916 monarkki sai teräs muna seistä, jotka olivat neljä patruunat.

Omistajat säilynyt aarteita

He sanovat noin 50, 52 ja jopa 56 kappaletta, jotka valmistetaan Faberge keisarillisen perheen, mutta osa heistä katosi. Bolshevikit tuli valtaan, ei vain ryöstettiin keisarillisen treasury, joten myös myi sen almuja. Tiedämme nyt olinpaikasta kaikkien 46 niistä.

Vuonna 2013 todella Royal lahja kansalle Pietarin teki Venäjän oligarkit Vekselbergin Maxim. Hän osti Forbes perheen maailman suurin kokoelma Faberge munat ja avasi museo, jossa 9 ulos 15 yksilöitä voi nähdä kaikki. Toinen 10 mestariteoksia kuuluvat näyttelyitä Armory, 13 ovat Yhdysvalloissa museot, 2 - Sveitsissä ja toinen 13 hajallaan yksityisissä kokoelmissa (jotkut omistaa kuningatar Ison-Britannian).

Toinen Faberge museo avattiin Baden-Baden, jossa munat on esitetty 1917 valmistus: koivusta (tarkoitetaan leskirouva keisarinna) ja lasi-kide (Alexandra). Aitouden jälkimmäisen herättää epäilyksiä, koska samaa löydettiin holviin mineraalimuseossa Moskovassa, mutta omistaja mestariteos, toinen venäläinen miljardööri Alexander Ivanov sanoo, että omistaja alkuperäinen on täsmälleen sitä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

19 − = 12