frame kirjonta

Do runko kirjonta omin käsin - universaali kehys, opas

Kirjonta (FRAME Käsin) - needlewomen käytettävä laite kiristämiseksi kankaalle tiheä. Se on moderni, helpompi analoginen vanne suorakulmainen muoto.

Käyttäen kirjontakehystä työ tarjoaa tasainen jännitys kankaan suorittaa yhtenäinen silmukkaa. Koko työalueen on paljon enemmän kuin vanne, niin että kangas on vähemmän ryppyinen ja likainen, ja kuvio on ei muuta muotoaan. Esimerkiksi yrittää tehdä runko kirjonta käsin.

Pikanavigointi artikla

Making rungon kirjonta

Rakenteellista perustaa kudos runko on hyvin yksinkertainen ja, haluttaessa, voidaan tehdä riippumatta. Tässä yhteydessä tulee olemaan enemmän toiminnallisia, jos lisäät siihen mahdollisuuden käyttää kaiken kokoisissa kirjonta.

DIY tuotanto yleinen, ja sinun täytyy olla valmiina:

 • Neliö baari poikkileikkaus 20x20 mm;
 • Pyörötanko, jonka halkaisija on 20 mm;
 • Pin terveyssiteen 6h80 mm - 4 kpl.;
 • Siipi mutteri, jonka halkaisija on 6 mm - 4 kpl.;
 • Pesukone Body Shop, jonka halkaisija on 6 mm - 4 kpl.

Jolloin runko on seuraava:

 • Neliö lohko on näin 2 osaan, joiden pituus on 540 mm, kunkin (pystysuoran rungon sivuille);
 • Baari poikkileikkaus on pyöreä - sahataan 2 kpl, joiden pituus on 550 mm, kunkin (vaakasuoraan rungon sivuille);
 • Neliö palkit tehdä symmetrinen reikäkuvion asentamiseksi vaakasivut (reikien lukumäärä kussakin kiskossa - asia henkilökohtaisista mieltymyksistä, niiden määrä riippuu kehyksen kokoa tulevan multi-variantti);
 • Mukainen poranterä markup, joiden halkaisija on 7 mm;
 • Kierroksen palkit molemmissa päissä porata reikä, jonka halkaisija on 4 mm;
 • Kehystää elementit eivät vahingoita kangasta kirjonta, ne on käsitelty varovasti hiekkapaperilla;
 • Esitetyssä reikien pyöreät tangot täytyy lisätä keskelle LVI nastoilla
 • Kerää kaikki kohteet valmiissa kehyksessä.

Riippuen ominaisuuksista ja tilan kiinnitys kankaalle, rungon kirjonta voidaan jakaa eri tyyppiä:

 • Kehys koostuu neljästä tangosta, joista kaksi on pyöreä poikkileikkaus, jossa on naulattu niiden tiukka punos (suosituin keskuudessa needlewomen): kangas kirjonta on kiinnitetty nauhan reunoilla ja kelataan hihnaa kireällä;
 • Kehys, joka koostuu neljästä suorakaiteen baaria, joista kaksi on valmistettu ohuesta propyyli: kankaan reuna työnnetään valmis reikään ja kiinnitetty ruuveilla;
 • Liukuva runko vanne (ominaispiirre - kyky säätää korkeutta mitta);
 • Runko leikkeet: kangas kirjonta on kiinnitetty erityistä leikkeet;
 • Vanne Q-Snap: suorakulmaisen kehyksen pidikkeen puristimet kehän ympäri.

Sivusto ei tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja kansalaisten Venäjän federaation (rekisteröinti on päättynyt, kommentit eivät ole käytössä). Jotkut julkaistusta materiaalista sivustolla voi sisältää tietoja, jotka on tarkoitettu käyttäjille yli 16-vuotiaat (mukaan # 436-FZ päivätty 29.12.2010, "On haitallista heidän terveydelleen ja lasten kehitystä suoja tietoa"). 16+. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt käyttösopimus.

© Google Inc., 2016. Kaikki oikeudet pidätetään. Google ja Google-logo ovat Google Inc

GoogleTM, Android ™, Google Maps ™, Google Play ™, Google Docs ™, Google Picasa ™, Gmail ™, Google Chrome ™, Google Plus ™, YouTube ™, ja niihin liittyvät logot ovat Googlen tavaramerkkejä, Inc. Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Microsoft®, Windows®, Windows XP®, Windows Vista®, Xbox®, Zune®, SharePoint®, Internet Explorer®, Hotmail®, Bing®, Office®, Word®, PowerPoint, Excel®- Outlook®-, ja niiden logot ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Mozilla®, Mozilla Firefox®, ja niiden logot ovat Mozilla Foundationin Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Skypen® ja sen logo ovat Skype Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Me teemme itsemme kirjailtu n sisällä

Se on kauan odotettu hetki - kirjonta poistetaan vanne. Hän on valmis: huuhdo, tasoitetaan, silitetään. Se on edelleen tärkeää pienille - suunnitella kirjonta. Kuten helmi leikattu vaatimuksia, ja luominen kädet pelaavat täydessä loistossaan vasta kun kuvio on kehystetty melko hyvästä kehyksessä. Tietenkin, rungon kirjonta voi tilata patonkia kauppaan, ostaa varastoon, mutta se on paljon mielenkiintoisempaa, ja todella omaperäinen tapa se näyttää suunnittelija runko - runko, joka on tehty omin käsin. Loppujen lopuksi, joka ei pidä tiedät mitä se on Kehystää kirjonta tekee todellinen koristelu tahansa kotiin, tulossa arvoinen kruunu monta päivää ompelu.

Tapoja tehdä runko asetettu. Katsotaan edullisin.

Vanne-runko jalostus kirjonta

Helpoin tapa suunnitella kirjonta - kirjontakehykseen. Kyllä, ei ole virhe muovia vanne pyöreä, soikea, neliö, suorakaide, jonka kanssa saa aikaan innoittamana kirjonta, kääntämällä yksinkertainen lanka ja kangas osaksi taideteosta - kaunis runko pieni kirjonta. Ne tiukasti kiinni kankaalle (kuten olemme toistuvasti nähnyt prosessissa kirjonta), eivät väänny eivätkä muuta muotoaan valmista työtä ja helposti muuntaa alkuperäiseen kehykseen tyyliin Provence.

Joten, mitä tarvitset:

Ensin täytyy lisätä vanne ohut kangas top - kirjonta (kirjonta vain). Mitattuna ulkoreunasta kehyksen 1,5-2 cm ja leikkaa ääriviivat valmiin työn tällä etäisyydellä. Harsintaommel sitten siirtää pitkin reunaa kankaalle ja kiristää sen kierteen niin, että hän oli väärällä puolella rungon. Kääntöpuolelle oli siisti ulkonäkö - naamio pois. Valittu väri kirjonta kangaskappaleen (tai kangasta) leikattu muoto kehyksen, mutta ei aivan koko, ja vähennyksen 1,5-2 cm. Kiinnitetty alas reunaan kangas nurja puoli, tucking siististi ja sitten ommella sokeita ommel . Kaikkea - Kehyksen kirjontakehys kirjonta on tullut. Jotta kehys glamour, on edelleen mahdollista koristella helmiä tai kiteitä, jotka ovat helposti kiinni muovista liima "Hetki" tai PVA.

Kirjonta on paitsi jännittävä prosessi, mutta myös mukaan hänen loppuun, hieno lahja. Vain miten sisustaa se? Se on hyvin yksinkertaista - kirjaillut cross maisema näyttää hienoa mattoon monipuolisin materiaalit, kuten huopa kukkakankailla.

Muistuttaa, että matto - on pieni, yleensä ohut runko, joka on alle patonkia. Siinä esitetään, kuten kirjonta, lisäämällä hänen syvyyttä ja ilmaisukyky.

Toinen houkutteleva piste matto - hän ei kosketa lasia kirjonta. Ja joskus on erittäin tärkeää oikean käsitys kirjailtuja kuvia.

Kirjonta kehystys vain kuulostaa monimutkaiselta ja kallista. Haluttaessa se voidaan tehdä itsenäisesti, käyttäen vähintään materiaalista. Esimerkiksi tylsä ​​valokuvakehys, sopiva koko, elvyttää sen kauneutta ja toimivuutta.

Työtä, tarvitsemme:

 • kirjonta;
 • Valokuvakehys;
 • läpinäkyvä liima "hetki" / kaksipuolinen teippi;
 • kynä, viivoitin;
 • valkoinen paperiarkki;
 • sakset;
 • Kukka huopa / kangas.

Pura valokuvakehys. Sen osa pahvi liittää kirjonta, tuskin leikkaamalla kankaalle. Tämä voidaan tehdä käyttämällä läpinäkyvää kaksipuolista teippiä tai liimaa. Ja itse asiassa, ja toisessa tapauksessa, että pahvi tiukasti kiinni vain border kangas kirjonta silitetään.

Tehdä tämän, tiheästä valkoinen paperi leikataan koko kirjontakehyksen. Suosikki kukka kangas tai huopa, myös leikata runko, mutta hieman enemmän kuin paperi -. 1,5-2 cm lujasti liimattu kangas tai huopa laatikko paperille. Varovasti taivuttaa sisennys tehnyt meille sisällä (alla paperi). Tämä on avain, että meillä tahnaa pahvialusta meidän ristipisto ja aseta patonkia.

Kaikki mitä on jäljellä tehdä - laittaa päälle lasin ja aseta kirjonta kuvassa kehyksessä. Muuten, antamaan kiiltoa kehykseen, se voidaan peittää lakka, koristele helmiä.

Ja vielä yksi asia, jos käytät kukka huopa, se on parempi käyttää muutama kerros, koska se on hyvin ohut. Lisäksi, useita kerroksia antaa erityinen määrä vaikutus matto. Valinnan suhteen väri maton, on klassinen versio tai sen on vastattava kehyksen väriä, tai on hieman kevyempi kuin hänen; tai sopusoinnussa hallitseva väri kirjonta (ero kahden äänet ovat myös tervetulleita). Mutta voit ohittaa kaikki säännöt ja tehdä sen värikylläisyyttä: kirkkaankeltainen kirjonta vihertävän pastellivärit, kirkkaan vihreä - Golden-bulk-värinen kirjonta ... Näin se korostaa arkuus kirjailtuja kuvia, ja taitava kirjontaa välttämättä ansaitsevat korkein kehuja .

Jos työskennellään tiheä valkoinen paperi, kangas, huopa tuntuu liian tylsiä, matto käsin voidaan tehdä avulla kirkkaita sametti pahvia tai paperia. Tällöin voit vain tarvitse leikata kehyksen kokoa, ja liimaa se pahvi pohja kirjonta.

Video: Teemme kirjonta kuvan kehyksen ja matto

Pieni kirjonta ommel, helmiä, ristipisto erilaisia ​​kuvan Haluan antaa erikoinen. Mielenkiintoinen variantti - harjakattoisia kehys. Ne voidaan tehdä myös käsin avulla käytettävissä olevia varoja.

Välttämätön materiaali:

 • kirjonta;
 • pakkauskartongin;
 • paperipitsi kakkupaperi jälkiruoka;
 • liimapuikon ja liimaa PVA;
 • sakset, veitsi (edullisesti paperi);
 • akrylaattilakkaa;
 • satiininauhalla;
 • kompassit;
 • hiustenkuivaaja;
 • sienellä;
 • neula;
 • paperi (tai arkki sanomalehti);
 • maali.

Piirrä ympyrä pahvi, joka on hieman enemmän kuin pitsi liina jälkiruoka. Laadullisesti ympyrä leikkaus (se on sisältä ontto, joten se voi muuttaa muotoaan, kun leikkaus) pitkin koko kehää tehdä reikiä tavanomaisen neulan alueella. Lävistetty terävällä veitsellä leikattu ympyrän neulalla.

Ympyrän sisällä hahmotellaan muoto hieman suurempi kirjonta. Blanking ympyrä ympyrän sisällä paperia, kiinnittämällä se nastat. Koko jäljellä olevan gruntuem sienellä - ja akryyli liima seos (edullisesti valkoinen). Päällystetty pinta voidaan maalia kuivattiin hiustenkuivaaja - se on nopeampi.

Lacy lautasliina jälkiruoka laittaa etupinnalla pohjustettu ympyrän (se on parempi korjata nastat liiku käytön aikana). Käytä sienellä soveltaa maalin yli kudos - helppo promakivaniem. irtoväriä välittömästi yrittää ottaa kankaalla tai paperia tai kastuu liinalla ja kuvio kellua.

Siteen poistettiin varovasti, ja tuloksena openwork lace-jälki kuivattiin kolmen tunnin ajan. Yhtä! Harjakattoisia runko valmis!

Poista verhottu ympyrän osassa ja pistä tiukasti kirjonta liimalla tai kaksipuolisella teipillä (reunoilta!). Panemme hankinnoissa alle painamalla. Kun tunti tai kaksi huolellisesti esitetään kirjonta akryyli maali (rajojen sisällä hahmoteltu aikaisemmin pyöreä ympyrä).

Päätypinta ympyrän koristella satiininauhalla - parempi kuin kapea. Voit tehdä tämän, se on joko kireällä tai pommikone, huolellisesti lukkotapeilla (pallot lopussa nastojen on vastattava väri nauha).

Silmukka kääntöpuolella kartongin ympyrän voidaan tehdä myös käyttämällä satiini nauha ja nastat.

Laita runko akrylaattilakkaa - se on parempi, jos se on lakka säiliöstä (kirjailu se on paras aika peitellä paperiarkin ja sanomalehden sivua). Kun kehys on kuiva, kirjaillut kuva voidaan ripustaa valittuun paikkaan.

Epätavallisen koskettavaa näyttää pieni kirjailtu kuvio massiivinen tilavuus ruutuun. Voit myös tehdä sen omin käsin. Ja vähän kustannuksia perheen budjetti - kättelyssä juuri syönyt makeisia.

 • kirjonta pieni koko;
 • laatikon alle makeisia;
 • rivi;
 • lyijykynä;
 • Veitsi (parhaita paperituotteita);
 • kaksipuolinen teippi;
 • paperia (valkoinen tai väri - valinta);
 • maalata tai helmiä, ja kuormalavojen tai kiteitä, koristeluun;
 • liimaa.

Mittaamme täydellisen valikoiman ompelu (toleranssit kankaalle ei pidetä vain kuva!). Ylemmässä laatikon kannen kynämerkintää kirjonta paikkaan. Siirtää sen laatikon mitat. Leikkaa kynä-merkintä "ikkuna" ja liitä se kirjonta. Tiiviisti kirjonta ankkurointi teipillä kääntöpuolelle laatikon. Yläkannen sen valkoiselle paperille, joka on liimattu reunat meidän perusteella.

Alaosa laatikon päälle liitetään valkoinen tai värillinen paperille - valinta.

Sulje laatikko. Yläosa laatikon, joka laatikko on sijoitettu kirjonta, tahna paperi. Hänen koristella tapa kertoo fantasia: kokonaan maalata, piirtää kuvioita, koristele läpinäkyvä liima helmiä, mosaiikki, suuri tai pieni strazikami, paljetteja. Voit antaa myös kirjonta erityistä charmia käyttää konfetti, tai vaikkapa kuvia leikattu postikortteja, kirjeitä. Tai paperin sijasta käyttää tarrakalvo lempiväri.

Bulk runko valmis. Jää vain ripustaa sen seinälle. Tämä voidaan tehdä käyttämällä kaksipuolista teippiä. Vai kääntöpuolella kehyksen silmukan. Mitä sinun tarvitsee vain leikata pieni reikä tappiin samalla paperitavarat veitsen.

Vuosikerta runko ja katto listojen

Alkuperäisen suunnittelun valmiin kirjonta on helppoa ja edullista kehyksiä ilman lasia valmistustekniikka - katosta sokkelit tehty vaahtomuovista. Voit käyttää mitä tahansa: kapea, leveä, kupera ja tasainen - kaikki mitä jäi jälkeen korjauksen tai puoleensa rautakaupasta.

 • ready kirjonta;
 • katto listoja;
 • paksua pahvia;
 • maalata (parempi guassi);
 • harjalla;
 • Veitsi (parhaita paperituotteita);
 • PVA liimaa tai "Super Moment";
 • lakka;
 • Nailonlanka.

Mittaa ulos pala pahvia vaaditut mitat: leveys kirjonta plus katto listoja. Me merkitse sitä paikka kirjonta. Kiinnitä merkitty kirjailu pahviosion (reunoilla - liimaa tai kaksipuolista teippiä).

Hahmottelemme keskellä pakkausaihion yläosassa kirjonta. Me vetää se tasaisin välein (2-5 cm) - ja kierteitetty reikä reikien läpi nailonlanka. Sen on oltava paksu kestämään paino kehyksen brodeerattu kuvan.

Osuus veitsi vaahto katto listojen neljään vastaa seuraavan kehyksen osat - kulmassa 45 astetta. Värjätään edessä guassi. On parempi soveltaa useita kerroksia. Epätasainen soveltaminen ei saisi pelotella teitä, se antaa laatikko vuosikerta, eräänlainen vanhan. Kun maali kuivuu - peitä sitä lakalla. Lue huolellisesti ohjeet lakan, kestoa sen kuivuminen voi kestää päivässä.

Liimaa sokkeli pahviin. Jos saat laajan havaittavissa halkeamia rungon kulmista - älä huoli. Ne on helppo poistaa leikkaamalla suikaleiksi vaahto jalkalista jäämiä. Nämä kappaleet sisustaa samaa väriä, ja lakattu, ja liittää se aukkoon. Puutteita välittömästi katoavat, ja kehystää kirjonta voidaan helposti sekoittaa työtä Hyvä Master, erikoistunut suunnitteluun malleja. Se, että se on tehty omin käsin, kai ainoa, joka on nähnyt, miten teet sen.

Kuten näette, jotta kunnollinen runko valmiin kirjonta kädet ei ole vaikeaa. Ja jos olet jo käsitellyt monimutkainen kirjonta, voit helposti selviytymään uuden tehtävän. Täytyy vain pelkää unelmoida, ja vapaasti käyttää materiaaleja, että olet varastossa.

Teemme kirjontakehyksestä tehty omin käsin

Making Käsityötavarat eivät ole vähemmän tärkeä vaihe kuin kirjonta prosessi, ja tietysti jokainen embroiderer tiedä siitä. Mutta se ei ole mikään salaisuus, että jostain syystä monet kirjonta ja ovat muovaamattomien.

Ehkä joku rakas varata mukava runko ja matto patonkia kaupassa, koska osto joukko kirjonta ei ole kovin halpa ilo.

Joku ei löydä sopivaa kehystä kaupoissa, koska ne ovat joko liian yksinkertainen tai ei sovellu kooltaan, tai eivät koristella, vaan pikemminkin päinvastoin, pilata yksinomainen, käsintehtyjä.

Ja on niitä, jotka haluavat erityisen runko, joka ei ole myymälöissä, joita ei tarjota patonkia työpajaa, joka korostaa kauneutta kirjailtuja kuvia.

Haluan tarjota kunniallisesti pois kaikki nämä tilanteet ja silti vetää valmiin kirjonta - kehyksessä, tehty omin käsin!

On käynyt ilmi, että ideat tuotannossa alkuperäisen kehyksiä ei niin vähän. Tarvitsee vain valita yksi, joka on oikea kirjontaa.

"Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

luokka

Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

93 − = 89