Grilli Mangala koko metallia

Contents

Mitat grilli grilli

Kun valitset koko grilli grilli, on otettava huomioon tavoite hetkiä, ja henkilökohtaisia ​​toiveita. Mitä haluat saada, on toimittava moitteettomasti sovi oma grillipaikka ja yleensä sovi sivuston ulkoasu.

pituus

Pituudesta grilli vartaat määrä riippuu siitä, mitä molemmat voi laittaa sitä. Joten meidän täytyy miettiä, miten monta vieraat voivat vierailla teille, "grilli". Yleisin koko - se on pituus mittari, se riittää kymmenkunta vartaat.

Mutta leveys grilli - luku on tavallisesti vakio: 30 senttimetriä. Vartaassa 6-8 lihanpaloja se miehittää 23-25 ​​senttimetriä, vain sovi, kun taas liian paljon lämpöä siirtyy ilmaan, kun grilli leveämpi.

Toinen vaihtoehto - syvyys. Se otetaan yleensä yhtä suuri kuin 15 cm alareunassa -. Hiilet tasainen kerros ja etäisyys on kohtalainen, ei lihaan polttaa. Syvempi kuin voidaan tehdä, mutta puu jää enemmän.

Ja lopuksi - korkeus "työpinnan"

Mutta millä korkeudella maanpinnasta sijaitsee vartaita - määräytyy kasvua ihmisen: pitää ja kääntää grilli olisi mukava, ei liian pieni eikä liian suuri. Tämä arvo mitataan erikseen.

Yksinkertaisin vaihtoehto - metallinen rei'illä sivuja pitkin ilman sisääntulon. Se on yleensä asennettu irrotettavalla tai hitsattu jalat. Kun pääosa saman mallin voi vaihdella hyvin vakavasti.

Metalliset telineet on varustettu grillit ja puun lihaa, vettä ja erilaisia ​​lisävarusteita. He kiinnitä putki savu ei häirinnyt ruoanlaittoon ja katto - suojata sateelta. Viimeistelyyn takokappaleet käytetään sekä itse tuotteet ovat valurautaa, heille ulkonäkö taideteoksia. Kuumuutta kestävä maali suoja ruostumista grilli antaa lisäksi hänen siisti ulkonäkö. Mutta jos kaikki nämä vaihtoehdot rajoittuvat suunnilleen samankokoinen, kiven grilli - tämä on täysin uusi rakennus. Siitä luetaan erillisessä artikkelissa.

Kehittäminen tiili grillit johtanut tiettyihin muutoksiin maiseman suunnittelu puutarhaan. grilli keittoalue ei enää tiellä pito ja noussut itsenäisenä alueella on omat erityispiirteensä. Tosiasia on, että mikä tahansa maiseman suunnittelu edellyttää nimittäin paikoista, joissa pieniä ryhmiä kaksi tai kolme ihmistä voi vetäytyä koko joukkue. grilli keittoalue oli toinen tällainen paikka, puhtaasti maskuliininen, jossa et voi vain kokata grilli, mutta myös puhua, savu ja juoda pullon olutta. Ja paikka Lihan on tullut kunnioitettavan koko hybridi takka ja keittiön seinä, jossa kirjaimellisesti kaikki on säädetty mukavuutta - taajuusmuuttajasta vartaita mahdollisuus pestä kätensä.

Leikkipuistot ovat peitetty katto ja koteloitu kasveja, muuttuen mukava ja kodikas alkovia. Monimutkaisuuden vuoksi rakentamisen huvimaja grilli, sen rakentaminen on parempi jättää ammattilaisille, taitava muurareita kanssa taito muuraus tulisijojen. Sitten se todella koristaa sivusto.

Väsynyt käsitellä syksyllä uniikkeja kipsi? Kauan sitten alkoi korjaus, mutta jostain syystä luulet et voi tehdä katto tapaa näit sen kauniilla kuvia? Yhdessä teidän löydämme tarvittavat välineet, ratkaisee tarkoitus alkuainetta, katsokaa miten se kerää ja koota katon GCR.

Josta rakentaa - vaahtopalat tai puutavaran? Kun budjetti ei siedä virheitä, kaikki tärkeät yksityiskohdat. Vertasimme tärkeimmät ominaisuudet näiden hyvin erilaisten rakennusmateriaalien vain sinulle yksin ole päätyneet yksi heistä. Anna kuivua ja kääntyi vertailu lämmin, mutta se voi todella auttaa sinua valitsemaan!

Pari neliömetrin koskaan tule turhia! Jos et ole lämmennyt omalla parvekkeella, on aika töihin - talvi on tulossa. Älköön mikään lämpö täällä ei ole kovin lämmin, mutta eristetty parveke toimii hyvä puskurivyöhyke välillä kadun ja kylpyhuoneessa. 7 yksinkertaisia ​​toimenpiteitä tehdä kovin vaikeaa vain mielikuvitus!

Uskon, että jokainen, joka rakentaa BBQ käsiään ajatellut mitä pitäisi kokoinen hiilipannu varten kebab. Hänen dacha, olen tehnyt 1 0,3 0,2 metriä. Lähes kuvatulla artikkeli. Erittäin hyvä BBQ meni.

Kesä on ohi ja olen kypsä rakentaa BBQ))) hyvin, että tuli sivuston. Monia hyödyllisiä vinkkejä, nyt tämä prosessi on ainoa tapa. Ja että nyt syksyllä - sillä ei ole väliä, hyödyntää ensi vuonna!

Ja mielestäni se on yleensä yksilöllisesti ja BBQ voi tehdä yhtään mitään koko. Toinen asia, että olemme tottuneet suorakulmainen brazier ja samalla aukiolla näyttävät meille jylhyys ...

Olen myös sitä mieltä, että koko jokaisella on oma. Varsinkin grilli koko riippuu siitä, millaista kampanjan yleensä ajaa kebab. Juuri mitä järkeä, jos et vähän menee esimerkiksi alle 20?

kyllä ​​se on parempi tehdä standardin grilli. Hän varmasti tulee kaikissa tilanteissa. Ja pieni kampanja, hyvin, hyvin, normaalia suurempi tahtoa, lopulta ei jää mitään väärin, jos joudut odottamaan toisen erän. Suuri grilli ei sovi mielestäni.

Tässä artikkelissa puhumme paikallaan grilli, joka seisoo päällä ja ajatella raudan kolminkertainen sitä sinulle ei nosta. Ja kuljetukseen grillit myyvästä

Tässä olen täysin samaa mieltä. Standard grilli on paras, ja keskellä joukko ystäviä riittää liikenteen mitään ongelmaa. Jos BBQ on liian korkea, täällä on poraskinut aivot hänen liikenne

Ystävät ja ystäville kebab! Valmistettu ja testattu yli 10 viime vuoden paljon kaikenlaisia ​​grillit grillovachek länsimaiseen, avoin kirpichnh ja t. D. ja niin edelleen. n. Päätelmä Oma takov- suuri grillit siellä, se ei ole makua, pieni ja pieni grilli on todella maukasta grilli eivät toimi, mutta paljon vähän lämpöä ja liekki palaa kopoti- lihaa, mutta kylmä sisältä. Kirjoita-vastaa!

© 2011-2014 on kiellettyä käyttää materiaaleja tämän sivuston ilman lupaa sen tekijä.

Kuinka tehdä metallinen grillin omin käsin

Rakastamme, jos sää sallii, ystävien ulkona kalanpoikasten kebab. Jos sää ei salli, liian ... poikaset. Joka säällä grilli ilman grilli - se ei ole vakavaa. Jos sinulla on omakotitalon tai mökin, voit tehdä vankka kiinteässä laitoksessa, jossa yhdistyvät grilli ja grillit. Ne ovat yleensä valmistettu osittain luonnonkivi tai tiili, osittain metallia. Jos et halua rakentaa jotain vakavaa, voi hitsata metalli paahtamalla pannulla ja laita lähelle - takapihalla alle katos, autotallissa, kaapissa, jne Jos olet fani ulkoilua missään muodossa ilman kannettava grilli ei voi tehdä. Ja tämä, joka on kätevä kuljettaa / kuljetus. Näin voit tehdä BBQ metallista omin käsin ja siitä keskustellaan edelleen.

Paahdettua kebab ja kun sää sallii, ja kun ei ole ... Siksi tarvitsemme BBQ milloin tahansa vuoden

Kaikista metalli hiilipannut parametrit jokseenkin vakiona on vasta seinämien korkeuden (RIM): se on yleensä välillä 13-15 cm Jos teet vähemmän, lähekkäin hiilet polttaa lihaa, jos nostamme normaalia paistamiseen tarvitaan paljon hiiltä .. Emmekä aina ole kykyä tai halua odottaa keitetty riittävän suuri osa niistä. Joten 13-15 cm - järkevin vaihtoehto.

Kaikki muut koot metalligrilli valita perustuu henkilökohtaiset mieltymykset tai olosuhteista:

 • Leveys riippuu koosta vartaat. Sen tulisi olla 8-10 cm pienempi. Jos vartaat 50 cm (ilman kahvoja) vastaavasti grilli leveys - 40-42 cm.
 • Pituus grilli riippuu siitä, kuinka paljon aiot grillata kun paistamiseen. Niiden välinen etäisyys -. 8-10 cm Niin harkita. Jos samaan aikaan sinun täytyy laittaa 8 vartaita, tarvitset 72-90 cm pitkät - riippuen 8 tai 10 cm: n tulee lähettää ne. Kotitekoinen Grillit pitkiin seiniin usein kaivauksia alla vartaassa. Syvennys voi olla kolmiomainen tai pyöreä - jotka haluavat säätää.

Kaikilla on oma ajatuksia siitä, mitä paras BBQ, mutta on varmasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Joskus kauneus on yhdistetty käytännöllisyys (kuten kuvassa keskellä). Kirjailija todella mestari (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Silti joskus tehdä pohjalevy toisen pitkänomaiset reiät arinan tyyppiä. Luultavasti, on tarpeen varmistaa, että metalli ei pala pohjaan, mutta se on täysin mahdollista tehdä ilman tätä osaa.

Metallirakenteiden grillit erityislaatuista eivät eroa. Tämä rasvakeitin jalat. Mitat brazier ja jalkojen korkeutta - se kaikki muutokset. Tietenkin on olemassa todellisia taideteoksia, ja on olemassa vaihtoehtoja helpompi, menee luontoon.

On olemassa useita tapoja. Ne eivät ole kovin erilaisia, mutta silti on olemassa ero.

Menetelmä yksi: vähintään hitsejä

Sitä voidaan käyttää, jos sinulla on tarpeeksi suuri pala metallia, joka sopii kaikille "Scan". Tässä tapauksessa merkitsee kaikki koot selville edellä, leikata "extra" kulmat. Taita siististi leikattu paikka hiomakoneen: se on helpompi taivuttaa.

Se alkaa mitoitus metallilevyn, leikataan sitten ylimääräinen kulmat (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasenta painiketta)

Seuraavaksi alamme työskennellä hitsauskone. Hitsaus metallien 2-3 mm parhaiten invertteri hitsauslaitteet. Luultavasti BBQ - paras tuote noviisi hitsaajan. Siellä ei tarvitse saumojen. Reiät jopa ystävällinen - ne tulevat läpi palamisilman. Muuttamisesta neljän sauma, saamme valmis laatikko grilli.

Mutka kappaleen, sitten hautua saumat (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Jos metalli ohut käytetään - 1,5-2 mm, ja pohjaseinän voi taipua. Tämän välttämiseksi voit parantaa alueen profiilin tai putki.

Pohjaseinämä voidaan vahvistaa ja - että ne eivät solki kuumuudelta

Jää vain hitsata jalkoihin. Ne voivat olla pois kulmista tai putkia. Vaihtoehdot ovat erilaisia, mutta molemmat voidaan käyttää. Miten hitsata metalli hiilipannu ylöspäin, putken, jossa on valokuva. Muuten, sama periaate voidaan tehdä sen jalka kokoontaitettava grilli - pick halkaisijat niin, että ne olivat lähellä. Tai hitsata pohjaan mutteri, ja sileä vahvistaminen vastaava halkaisija leikata säiettä.

Miten liittää pohjaan grilli metallin jalat putkien (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Toinen tapa tehdä jalat ulos kulmista tai muotoinen putki. Vielä on yksinkertaisempi: hitsattu kulmissa.

Koska jalat grilli voidaan käyttää kulmateräksestä tai pieni osa profiiliputkista

Tällöin on sinulle, jos sinulla on metallia, mutta se on saatavilla pieninä paloina. Sitten vain siivu tarvittavat aihioita, ja sitten ne hitsataan. Tässä tapauksessa sovelletaan luonnollisesti hitsit tarvitsevat enemmän laatua: niiden pituus on paljon suurempi.

Toinen tapa tehdä BBQ metallin käsissä - leikattu kaikki tarvittavat tiedot ruutuun ja sitten keittää (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Kun laatikko on koottu, on hitsattu jalat. Ei ole mitään eroa siinä. Useita vaihtoehtoja edellä kuvatulla tavalla.

Kuinka tehdä huvimaja metallia ryhmien kanssa kebab lukea täältä.

Menetelmä kolme: alustan kulmien

Toisen suoritusmuodon on eri sekvenssi. Ehkä tämä on parempi tapa: on kehys, joka ei anna metallin kaari. Yleensä omatekoinen BBQ saada vahvempi. Sen jälkeen, kun sekvenssi toiminta on seuraava:

 • hitsin kehyksen kulmien (vasemmalla) tai muotoillun putken (kuvassa oikealla)
 • pohja on hitsattu siihen, ja sen jälkeen - seinään.

Nämä grillit on valmistettu metallista kehykseen

No, jos et grilli itse omin käsin, se voi antaa tunteen mukavuutta työtaso ja / tai rungon asettamiseksi vartaat, kuten kuvassa alla. Pasutuslaitteen vahvistui yläreunan profiilin putken. Voimaantuminen keittää niin että se oli mahdollista lisätä "lisä". Niin että pöytä ja seistä vartaat - voidaan lisätä tai olla halutulla tavalla.

Kotitekoinen BBQ metallimaljakot vaihtoehdoista: pöytä ja seistä vartaat (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Ja niille, jotka haluavat tehdä kaiken perusteellisesti, se on ajatus rauta hiilipannu alle katos. Ihme. Tällainen metallinen grilli katto tehty omin käsin noviisi hitsaaja. Tämä projekti, hän käyttää käytännössä: hän opiskeli ruoanlaittoon invertteri hitsaus. Erittäin hyvä ajatus, ja hyvä suoritus.

Kotitekoinen grilli alle katos, jossa on "keittiö" alueella (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Jos olet kiinnostunut grillit, jotka ovat nopeita ja jotka eivät vaadi erityistä osaamista, kiinnittää huomiota grillit kaasupullojen.

Kokoontaitettava metallinen grilli omin käsin

Matkoja luontoon, metsästystä tai kalastusta sopii paremmin kevyt, kannettava taitettava vaihtoehto. On vastaavia tuotteita kaupoissa, mutta ne on valmistettu erittäin ohuesta metallista, ja pitkään niiden puuttuvat. Siksi kannettava BBQ on parempi tehdä käsillään.

Heillä on useita:

Flip (taittuvat peilit) matkalaukkuun ja grillit ilman

Folding grillit tehdään useimmiten muodossa pientä matkalaukkua. Jotkut - kerran kantokahvat. Toiset vaativat erillisen kantolaukussa tai joitakin diplomaatti matkalaukku.

BBQ tapauksessa - hyvä (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Tässä suoritusmuodossa isäntä on saatavilla grilli pussi on valmistettu metallista. Asennetaan metalliosaa oven saranat. He hitsattu käsikaarihitsausta. Erityisesti tämä malli jalat tuskallisen ohut, mutta se on - kustannukset tiiviyttä.

Toinen versio marssivat kannettava grilli. Sekin voi olla "pakattu" matkalaukkuun, mutta voit tehdä ja pussi kankaalle: halpa ja iloinen.

Toinen grilli, joka voidaan panna matkalaukku (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Tässä suoritusmuodossa pohja on tehty jaloilla. Muut osat on sijoitettu erikseen sisällä. Sivuseinän pidetään yhdessä kustannuksella leikkaukset, jotka menevät keskelle korkeus eri suuntiin.

Toinen kokoontaitettava grilli suunnittelu on esitetty video-muodossa.

Poikkeaa aiemmista siinä, että ne koostuvat yksittäisistä, ei liimattu osia. Going päällä. kokoonpanoa eri tavoin - joskus se on muutama pultit, jonnekin - urat ja leikkauksia. Valmistuksessa hitsausta ei tarvita, mutta se vaatii Bulgarian timantti levy tai saha metallia.

Esitetty kuva valmistalo metalli grilli muistuttaa lasten suunnittelija. Ajatuksena on mielenkiintoinen, itsensä toteuttaminen - korkeuksissa. Hitsaus ei ole välttämätöntä, mutta sinun on virtuoosi mylly. Jos tämä taitotaso ei ole läsnä, se voi olla vaikein paikka viimeistellä rautasahalla. Jos päätät tehdä jotain omin käsin, valmistella asettelu pahvi. On toivottavaa ottaa sama paksuus kuin metalli käytetään. Valmis layout koota, säädä se niin, että kaikki oli täydellistä. Sitten voit siirtää kuvio metallin.

Grilli ilman hitsauksessa metallin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (suuremmaksi kuvakoko klikkaa hiiren vasemmalla näppäimellä)

Seuraavat kokoontaitettava grillit tekemät tyypin ihmisiä, joita myydään kaupoissa. Ne Jalat ovat kulmat jaloissa leikannut muodossa välilehtien. Näitä välilehtiä taivuttaa. Sivupinnat ennusteiden tekemä reikä. Kun kokoat marginalia "työnnetään" välilehtiä.

Kokoontaitettava metallinen Grilli - tämä on helppo tehdä käsillään (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Pohjaan tällaisen mallin tehdasvalmisteisten grilli ei vahvistettu. Alaosan sivuseinämän on taivutettu sisäänpäin 3-4 mm. Kiinnittämisen jälkeen ne jalat kehäreuna on saatu. Pohja on sijoitettu vanteen. Kun käyttökokemukset on malli, voin sanoa, että muotoilu saa tarpeeksi hutera ja kohdella häntä hellästi: asetusta, siirrä se sitä ole, muuten kaikki saattaa hajota. Mutta meidän grilli tehty hyvin ohuesta metallista 1 mm. Ehkä, jos käytämme suurempi paksuus, se ei ole ongelma.

Toinen vaihtoehto elementti- grilli on erilainen kuin aikaisemmin, että jaloissa oli väärennetty. Niille erityistä kiinnitettyjä sivuseinään.

Kokoontaitettava hiilipannu väärennetyistä jalat (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren vasemmalla näppäimellä)

Ja helpoin metalligrilli näet alla olevassa kuvassa. Jos on kaksi kappaletta kulman hiomakone ja se voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Jos mutka ei toimi, voit porata reiät ja kiinnitä pultti mutterilla.

Yksinkertaisin Grilli metalli. Hänen kätensä voidaan tehdä muutamassa minuutissa

Aseta se takka, teki jalat maahan. Ei ole kovin kätevää, mutta hyvin yksinkertainen. Voit "palo" tapaus tulee alas.

Maali metallista grilli

Jos olet hyvin sekava ruostetta metallia, sinun täytyy kaapia pois manuaalisesti. On suositeltavaa kemikaaleja ei ole käytetty, toimivat vain harjat, nahat. se voi olla värjätty, jos halutaan. Mutta maali on oltava lämpöä kestävää, ja jopa paremmin - lämmönkestäviä, koska vain ne kestävät puun lämpötila palamisen. On olemassa useita vaihtoehtoja:

 • kuumuutta kestävä maali CERTA (Tserta) on kestävä + 900 ° C, on toinen nimi samalla väriaine OS-82-03T;
 • kuumuutta kestävä emali Rust-oleum, voidaan käyttää + 1093 ° C, matta, on valkoinen, harmaa, musta väri;
 • kuumuutta kestävä emali (maali) "CO-8101" kestää kuumentamalla + 650 ° C, on olemassa kaksitoista perusvärit;
 • kuumuutta kestävä emali KO-8111 Termika on myös anti-korroosio-ominaisuudet, kestää kuumentaminen + 600 ° C: ssa

Jos haluat grillata oli kaunis, katsokaa tiili. Ne luovat todella monumentaalinen vaikutelman. Edes yksinkertaisimpia. Yksinkertainen malli voit ja käytäntö.

Ja lopuksi, jotkut piirustuksia. Mitat muuttaa omaan, ei rikollisuudesta.

Piirustus rauta grilli korkealla jalat

Piirustus Mangala matkalaukku, metalli (auttaa niitä, jotka haluavat tehdä omin käsin)

Korkeus grilli grilli: valitse paras vaihtoehto

Joskus ulkoilu paras yritys, hyvää huumoria ja lämmin sää voi pilata vain yksi yksityiskohta - mautonta ruokaa. Voittamaton suosittu ruokalaji, ruoanlaitto on tarpeen vain raitista ilmaa, on grilli.

Useimmat tuoreen lihan marinoitua maukkaita marinadi saattaa rikkoutua prosessissa lämpökäsittelyn huonolaatuisia laitteita. Kypsennyspinnalle tuloksen luonne vaikuttaa paitsi valinta puun ja hiilen, mutta myös leveys ja pituus, ja korkeus hiilipannu varten kebab.

Brick paikallaan BBQ

Riippuen siitä, kuinka monet ihmiset käyttävät sitä grilli, paljonko omistaja haluaa viettää ostaa ja kuinka usein suunnittelee käyttää, voit valita sopivin vaihtoehto kukkaro.

On olemassa useita päätyyppiä grillit:

 • kannettava taitettava
 • kannettava taittuva
 • paikallaan metalli
 • paikallaan tiili
 • paikallaan valurautaa

Kaikilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Tämän päivän kauppoja voit valita suosikki malli ja kokeilla sitä juuri ennen ostoa. Tietenkään ei hiiltä ja lihaa, mutta sopeutua laitteita voidaan helposti.

Kokoontaitettava kannettava grillit - helpoimmin mennessä malliin. Ne on suunniteltu yhden tai kahden peleistään. Merkintätuotteista usein ja sanoo - "kertakäyttöinen grilli." Se on alhainen paino ja tilavuus, helppo pakata jopa tavallisen ruokakauppa laukku supermarketista. Kokonsa ja tekniset ominaisuudet elävien hyvin pitkä.

Taittuva kannettava grillit on hieman enemmän voimaa, koska niiden osien hitsattu toisiinsa, kun taas kokoontaitettava tarpeen kerätä, koska suunnittelija. On niin pieni koko, tämä rasvakeittimen riittää pari matkoja luontoon, jos vain koska se ei hajota heti.

Paikallaan metalli hiilipannut paljon suurempi kuin edellinen. Niitä käytetään omaan mökkejä ja puutarhoja, joissa piknik ei tarvitse etsiä uuteen paikkaan ja pitää Kattotelinetarvikkeet. Käytännöllinen ja mukava suuri perhe tai ystävällinen firma.

Paikallaan tiili grillit usein asennettu virallisesti sallittu paikkoja piknikille, koska osto talon maalle liian kalliiksi. Mutta vuokra on juuri oikea.

Usein tällaiset grillit ovat kokonaislukuja lehtimaja paikkaa, hyllyt ja lauhdutin tuotteiden.

Paikallaan tunnustettu kaikkein lämmönkestäviä valurautaa ja kiinteät muun malleja. Ja jotkut ei ole halpaa. Tämä on myös täysin mahdollista perustaa maahan. Valurauta grillit ovat usein koristeltu kaiverruksia tai alkuperäisen monogrammeja. Materiaali kovia ja kulutusta kestäviä, niin että teemme sukupolvien kokki.

Jos rakennemateriaalilla pasutusuunia, ei ole väliä, että isäntä, niin koko on syytä kiinnittää huomiota. Oikea valinta riippuu koosta grilli maku tulevaisuuden elintarvikkeiden ja tehokkuutta ruoanvalmistusta.

Mitä sinun täytyy tietää kahdessa suunnassa grilli

Ihannetapauksessa broileri koot valitaan kunkin yksittäisen kokki. Mutta rauhassa on, että ruoanlaitto vie muutamia erilaisia ​​ihmisiä, ja yksi isäntä grilli siellä. Ja kaupat ovat todennäköisesti tarjota suosittuja malleja alle mahtuu jonkun koosta.

On pitkään tunnettu laskentatapa korkeus hiilipannu. Tätä varten tulevaisuudessa kokki on kuvitella, että jo omistaa kätensä vartaat lihasta kireällä, että se aikoo asentaa uunipannulle. Kyynärpäät on taivutettu suoraan kulmaan, etäisyys maasta heille ja olisi ihanteellinen yksilön korkeus hiilipannu.

Jos et aio rakentaa omaa paistinpannun, ja ostaa valmiina, on tarpeen harkita joitakin vivahteita.

Ihanteellinen syvyys melkein minkä tahansa grilli on 15-20 cm. Kokemukset miljoonien kokki ympäri maailmaa sanoo, että se on etäisyys lihan ja todellisen hiilet tai puun sallii lautasen valmistella korkealaatuisia.

Nämä parametrit ovat eniten grillit myymälässä. Kun tätä on otettava huomioon määrä hiilen (ja kertakäyttöisiä paistoaltaaseen ne sopivat vain), ja mitat lihapaloja.

Hankkia tai rakentaa BBQ syvällisemmin sitä ei aina voida perustella. Tässä tapauksessa se pitää tehdä mahdollisimman pohjalle suurempi hiilen, ja tätä ylimääräistä kuormitusta polttomalja, ja isäntä kukkaro. Lisäksi paljon lämpöä voi lentää ohi vartaat.

Tuote pitsi taonta elementtejä

Metallinen rauta ja grillit voi kantaa painoa ei vain hiiltä, ​​vaan myös puuta, joten ne voivat vaihdella syvyyden ja 30 cm.

Tässä tapauksessa sinun täytyy ympäröidä polttoaine pysyvästi, muuten säilyttää kosteutta vartaat.

Valmistajat ja rakentajat tiili grillit ettei missään tapauksessa korkeus brazier varten kebab pitäisi olla niin kätevä, niin tällaisessa mallissa on usein etäisyyttä hiilet ja vartaat tai baareissa voi tarvittaessa vaihtaa. Tulikuuma tiilet lämpenee liha joka puolelta, ja astia on todennäköisesti onnistu mauton.

Laskettaessa syvyys ja korkeus grilli on tärkeää ottaa huomioon se, mitä olet paista lihaa. Jos aiot käyttää baareja, hiilet pitäisi olla korkeampi palasiksi. Jos vartaat, suurin etäisyys puun, kunnes ne saa olla enintään 20 cm.

Epäjohdonmukaisuus kebab talon säännöt voivat johtaa siihen, että liha on valmis väsyttävä pitkä, ja lähtö on kuiva, mauton ja nearomatnym. Jos hiilet ovat lähellä vartaat, se uhkaa liian nopeasti polttaa ja kuivaa ulkopuolella, kun taas sisälle jää raaka ja syötäväksi kelpaamattomat.

Mitä muita vaihtoehtoja otetaan huomioon ostaessaan grilli

Vaikka ostat kertaluonteinen malli, tarvitset kaikki perus numerot voidaan laskea tarkemmin.

Sinun täytyy tehdä alku, mitä laaditaan hiilillä. Grilli ei vain marinoitua lihapaloja, mutta myös kalaa, pihvejä, ja sieniä, ja jopa hedelmiä ja vihanneksia.

Tavallinen standardi vartaassa lasketaan noin 5-6 keskisuurten kappaletta sian-, naudan- tai lampaan. Perustuen mittasuhteet kiloa lihaa henkilöä kohden, voimme laskea, että pari metallin shpazhek riittää keskimääräinen henkilö. Joten - joka toinen vartaat.

Jos yritys menee kahdesta kolmeen ihmistä, se on kustannustehokasta ostaa malli, jonka pituus on 50-60 cm. Skewer paista nopeasti ja kerralla. Kokeneet kokit kehotetaan liikkua ylös vartaat mahdollisimman lähelle toisiaan, niin liha parempi lämmennyt.

Jos suunnitellut grand kokouksen luonne, on aiheellista löytää pidempimallista. Leveys sama useimmat tavalliset grillit - 30-40 cm Se on optimaalinen sijoituksella hiilet vartaat 5-6 lihanpaloja ..

Mutta jos aiot paista kupaty tai kebab, pitäisi löytää paahtamalla pannulla kapeammaksi tai makkaraa melko kuiva.

Niinpä mitat valitaan ja grilli arina grilli. Rautakaupat tarjoavat liian pieni, ja melko hankalaa. Se on hyvä, jos kaikki laitteet piknikille samalla, he ovat ostaneet. Korkeudesta grilli kertoo tunnetun johtava Stalik:

Se on arvo, ja parametri, kuten korkeus hiilipannu varten kebab maasta. Siinä olisi otettava huomioon se, että kertakäyttöiset mallit on asennettu melko ohut jalat, ja siksi valinta suuri etäisyys maanpinnasta uhkaa kohtalokas aterioita. Aseta se liian alhainen, liian riskialtista voi laskeutua pölyn ja roskat. Optimaalinen korkeus Näiden - 30 cm.

Paikallaan grillit on paljon suurempi kuin primitiivinen serkut. Tämä johtuu siitä, että ne ovat monimutkaisia ​​kuvioita. Täällä valinta helpompi tukeutua omiin koosta. Noin 80-100 cm kiinteään grillit - paras vaihtoehto.

Vaikka kuinka hyvin toisiaan broileri koko riippuu tuulella ja kokki. Jos hän väsyy keitossa, mieliala voi kadota kaikille yrityksille.

Vinkkejä tehdä oma grilli

Jos olet uskomattoman omistettu faneille lihaa hiilet voi törsätä ostamiseen kertakäyttöisiä hiilipannut. On paljon edullisempaa tässä tapauksessa rakentaa oman grilli, joka on kadehtivat kaikki naapurit.

Aloittelijat ei ole vaikeaa rakentaa paikallaan metalli grilli. Tämä edellyttää tehdä kaikki laskelmat ja piirtämään niitä yllä. Kun valmistetaan itse grilli voidaan käyttää halutun metallin paksuus. Ja se pidetään erinomainen lämmönkestävä muovi paksuus on ainakin 0,8 cm. Esimerkkejä rakenteet on mahdollista kurkistamaan samaan myymälöissä.

Materiaali yleisimmin käytetty metallilevyjen tai ruostumatonta terästä. Lisäksi työssä tarvitaan bolgarka hitsauskone ja erilaisia ​​kiinnikkeitä.

Valurauta grillit usein tehdä tilaa, jotta he voivat jopa tulla perheen perintökalu. Materiaali on melko kallista ja raskasta, joten ostaja vain voi hahmottaa luonnoksia, mitä hän haluaisi nähdä täydellinen paistinpannun, tai valita jo olemassa olevia.

Tiili BBQ myös käytettäessä voimaa vakiintua. Tässä se on tarpeen ottaa huomioon paitsi seinämän paksuus kuin korkeus maasta ja syvyys. Ehkä tämä arkkitehtuuria ei vain koostuu paistinpannun, mutta pakastimen, niin se olisi hyvä etukäteen järjestää luvut jääkaappi ja tilaa hiiltä.

Muuten, käsityöläiset sovitettu tekemään BBQ lähes mitä tahansa. Vuoden ovat kaikki metallirakenteiden, kuten vanhat tynnyrit alta jotain, leikkaa hiomakone käytetyt yksiköt ja käytetyt auton varaosat. Kuitenkin tulos tällainen rakenne on usein pettymys: grillit ovat enemmän vitsejä kuin valmistettaessa perinteisiä ruokia seurallinen.

Grilli-matkalaukku sopivat piknikillä

Riippumatta siitä aiot ostaa paistinpannun tai tee se itse, on tarpeen tehdä pieni, mutta laskelmat.

Lopulta käyttö grillata sen täydellisesti ja anna nauti suurta grilli, ja pitää brazier vieressä ulkoiluun.

Kommentit: korkeus grilliä grilli: valitse paras vaihtoehto

Vartaassa Kesällä kokki lähes päivittäin. Joten pitäisi ehdottomasti tehdä itse joku herää BBQ. Varsinkin koska kaikki on maalattu ja ei ole vaikeaa. Ja korkeus sopii minulle täydellisesti.

Mitä grilli, se on jatkuvasti ottaa hänen ystävänsä. Mutta näen, että ei ole mitään monimutkaista täällä. Tarvitsee vain haluta ja kaikki kääntyy pois. Todennäköisesti heittää ajatus miehensä ja alkaa tehdä yhdessä.

Kun se tulee kannettava grilli, sen korkeus ei ole niin tärkeää kuin syvyys. Keskellä on oltava tilaa, joka mahdollistaa hiilet kyteä koskematta lihaa grilli.

Tuottamaan riittävästi Mangala tahtoa ohutlevyn paksuus on 1,5-2 mm, on paksumpi kuin metalli, sitä pidempi grilli ei ole palanut. Korkeus grilli, sinun täytyy järjestää siten, että palvelu ei voinut kumartuminen, noin 60-80 cm.

Se on jotain, että reilusti yli mitä BBQ pitäisi olla tietty korkeus koskaan ajatellut. Ostamme BBQ ja se on hyvin pieni ja tehdä oma neudobnyy.Sobiraemsya eivät ota huomioon kaikkia vivahteita tänään.

Kebab ei siedä naisten käsissä, sillä Gosha on "Moskova ei usko kyyneliin", joten jokainen ihminen valitsee BBQ itselleen, ja tämä hiilen ainakin kaksi tai kolme annosta grilli, joten senttimetrin 30 ja korkeus vyötäröstä ylöspäin, kääntää mukavasti, on jo kasvu riippuu kaveri tai jonnekin parikymmentä metriä.

Tein BBQ auton ajaa keskiaukon 16. Brew levy hiiltä ei kuulu. Sirkulaaarisesti anna lanka 8, jossa reiät. Hitsattu ja kahva poikittaiselimen ylhäältä, että ritilä tai vartaat. Laitoin kolmeen putkiin. Putki vain painetaan maahan korkeudella joka sopii minulle.

En yleensä kannettava taittuva grilli, aina, kun menemme maaseudulla tai maahan. Se on erittäin kätevä kuljettaa autossa. Minulle se on paras vaihtoehto. Ja asetetaan se tarpeeksi lihaa.

Meillä on BBQ, joka miehensä teki itsestään. Se on helpompaa, kun korkeus tämän laitteen avulla voit keittää lihan vaakatasossa, ottamatta kantaa kirjain "sic". Eli BBQ aviomies hänen vyötärö.

Meillä päällä tavallisella paikallaan metalli grilli. Ostettu valmiina. Mielestäni maku grilli on enemmän riippuvainen marinadi ja hiiltä, ​​eikä syvyys grilli. Unelmoimme tiili grilli, mutta se ei ole halpaa, ja tilaa vaatimukset.

uusia artikkeleita

Keinotekoinen kivi pohjaan: yksi parhaista tavoista vuori

 • Puolisuunnikkaan pintalevyn talo erilaisilla materiaaleilla

 • Miten korjata räystään seinään: perussäännöt

 • Puusepän liimaa kädet: osuus päälliköiden ja suositukset

 • Käsittely seinät hometta ja homeen: tekniikka, materiaalit, sekvenssi työ

  Miten kuivaa vinyylitapetit paljastaa salaisuuksia ja vivahteet täydellinen korjaus

  Julkisivun eristys mineraalivillaa: teknologia ja tuotemerkit

  Kuinka yhdistää muoviputkia viemäreiden: kokoa, liittimet

  Puulämmitteinen höyrynkehittimen: miten tehdä toimivaa laitetta

  Miten määritellä luokka sementin: se auttaa lisäksi tarkastus-

  Sähköliesi keittiöön: mitä etsiä valitessaan

  Verhot parveke kätensä: idean toteutumista unet

  Miten valita kumilastalla jälkivalamista

  Johdotus kylvyssä käsillään: vinkkejä aloittelijoille

  Betonin perusta: kuinka paljon on kuutio, lajike ja tarkoitus

  Copyright © 2015 - 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 35 = 43