Haju pesukoneesta mitä tehdä

Contents

Mitä jos pesukone haju jäteveden

Hajuhaittojen Säiliöstä tuleva pesukoneen, kauhistuttaa monet kotiäidit. Näitä hajuja ei katoa vaikka säännöllinen pesun. Vielä pahempaa, he eivät voi siirtää vuodevaatteet ja asioita.

Jos katsot, epämiellyttävä haju on useimmiten aiheuttaa bakteeri, mikä tarkoittaa, että pestä pesukoneessa, vaatteiden tulee olla terveydelle vaarallisia.

Kotiäidit alkavat paniikkiin, jotkut jopa aiheuttaa korjaaja kodinkoneiden, kun taas syy haju piilee pinnalla. Mätä haju pesukoneesta voidaan nopeasti poistaa, jos tarkastellaan perussyitä sen ulkonäköä.

Miksi pesukone tuoksuu homeinen kamaa

Jos haju jäteveden, tarkastuksen viemärin ei anna mitään irti pesukoneen. Asia on, että niin kauhea haju tuottanut hyvin erilaisista syistä.

Löyhkä jäteveden siellä koska seisova vesi, jossa on olemassa erilaisia ​​pilaantumisen sekä puutteen vuoksi asianmukaista hoitoa pesukoneen.

kasvattaminen bakteerit aiheuttavat nopean hajoamisen biologisia komponentteja, katalyytit ja menetelmä ovat saippua ja pesuainetta.

Samaan aikaan täysin mahdotonta pestä pois viemäriin - jää vielä vettä, joka, kun pitkäaikainen sammutus alkaa haista.

Tarkastellaan muutamia tapauksia, ja meidän on ymmärrettävä, mistä mätä haju pesukone.

Jos me viikon tai kaksi, unohtaa pesukone, prosessit rappeutuminen alkaa jäljelle jäänyt vesi. Tämän seurauksena saamme mätä haju pesukone.

Epämiellyttävä haju voi tulla rummusta ja jotka ovat edelleen mikroskooppisen biologisia epäpuhtauksia. Välttää epämiellyttävää hajua ilmestyi pesukone seuraavan kerran, määräajoin pesu korkeassa lämpötilassa.

Lisäksi, Säiliön on kohdistettava säännöllinen puhdistus - täyttää tyhjän auton pesujauhetta ja sisällyttää sen pesu tilassa ilman alusvaatteita, jolla lämpötila on 95 astetta. Kuuma vesi tappaa kaikki bakteerit ja syiden poistamiseksi eltaantunut ikävä haju. Samalla se puhdistetaan ja lämmitin.

jotkut kotiäidit koneiden sijasta säiliö säiliön likaista pyykkiä, tiiviisti sulkeminen latausliitintä. Tätä ei voida sallia, koska mätä haju pesukoneesta tietää itsestäsi kirjaimellisesti 2-3 päivän kuluessa. Se haisevat vaatteet ja jäljelle jäävä kosteus vahvistavat epämiellyttävän hajun. Hän ilmestyy, kun luukku avataan.

Johtopäätös on - tallentamiseen likaisia ​​vaatteita tarvitse käyttää erityisiä muovisäiliöt, joissa on tuuletusaukkoja.

Joissakin tapauksissa ulkonäkö epämiellyttävää hajua voi osaltaan hoitoaineet ja pesuaineita. shopworn ylitarjonta pesuaineiden - ja epämiellyttävä haju levisi kylpyhuone (tai keittiössä).

Jos pesukone vain yksinkertaisesti palvellut tarkoitustaan ​​ja se on vaihdettava, suosittelemme, että tutustut parhaiten mitoitettu pesukoneita.

Haisee pesukoneen - mitä tehdä

Ensinnäkin, sinun täytyy pysäytettävä pesukoneen - sen rumpu on puhdistettava. Suorita pesu tyhjäkäynnillä ja pitää se lämpötilassa, joka on 95 astetta.

Sen jälkeen voit jakson aloittamiseksi uudelleen, sen sijaan tavallisella jauhe sitruunahappo. Se ei vain poista jäänteitä likaa, mutta poistaa kalkkia. Samanlaisia ​​menettelyjä olisi suoritettava, ja jos pesukone on liian pitkä seisoi toimettomana.

Jos oli hajua likaisia ​​vaatteita varastoinnin säiliössä, poista haju pesukone on riittävä pitämään kandidaatin pesula.

Jos pesukone tuoksuu muotin ja haju ei koskaan poistu rummun, voi olla tutkia poistopumpun suodatinta. Joskus jumissa täällä nukkaa ja lanka, joka on syynä jatkuvasta haju.

Lue tarkemmin siitä, miten puhdistaa pesukone muotista ja paha haju, voit oppia artikkelin sijaitsee täällä.

Kaikista edellä voidaan tehdä vain kolme johtopäätöstä:

 • On tarpeen puhdistaa säännöllisesti rummun kautta tyhjäkäynnillä pesut;
 • On tarpeen päästä eroon tapana tallentaa likaista pyykkiä säiliössä kone;
 • Meidän ei pitäisi sulkea latauksen satama pesujen välillä tai pitkän seisokin - rumpu vaatii ilmanvaihtoa.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, emme voi koskaan tiedä, miten haistaa pesukoneessa. Muuten, on olemassa erityisiä joissakin malleissa Ohjelma rumpu puhdistus likaa. Älä myöskään luottaa puhuttua päällyste hopeaionien. Se varmasti toimii, mutta selviytymään seisovan veden, tämä ei onnistu.

Oliko tästä apua? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

Ugh, se on varmasti turhauttavaa, kun pesukone ei ole kuullut tuoretta ja mätä homeinen haju, joten hän varmasti lisätä Calgon, joten ei likaa, ei haju, ja kone ei riko ennenaikaisesti

Miten poistaa paha haju pesukoneesta: rahoitusmahdollisuuksien ja miksi emme saa unohtaa pyykkiä

Ensimmäisessä Pesukone keksittiin ei niin kauan sitten - vuonna 1908. Joidenkin 100 vuotta laite on niin tiukasti elämäämme että tänään emme voi kuvitella, miten ihmiset pestä kädet.

Mutta tässä on hieroa: stiralka alkaa haista hometta itse, ja lisäksi asiat myös epämiellyttävää hajua. Miksi se haisee pesukoneesta? Se näyttää olevan vielä; ja järjestelmä ei muutu, ja pesupulveria saman, ja laite on vielä vanha. Katsomme syitä ja on epäselvää, miten korjata ongelma ja sen esiintymisen tulevaisuudessa.

Mitä emme: 13 virheitä hoitoon stiralka

Tärkein syy - mikro-organismit: Staphylococcus, E. coli, sieniä, ja muut saasta. Ulkonäkö mätä haju pesukone viittaa siihen, että jossain laitteen sisällä muodostivat pesäkkeitä haitallisten bakteerien. Niiden lisääntyminen on lämpöä ja kosteutta, ja pesukone tässä suhteessa - täydellinen paikka. Mitä me teemme väärin? Syyt ovat seuraavat.

 1. Sulje luukku. Jos et jätä ovi auki pesun jälkeen kuormaa varten kosteutta luo edellytyksiä bakteerien kehittymistä.
 2. Energian säästäminen. In alhaista lämpötilaa järjestelmiä ei mikro-organismien tuhoamiseksi - se on tarpeen lämmittää vettä jopa vähintään 90 ° C: ssa Meidän "suosikki" tiloja 30-40 ° C lämpötilassa luoda mukavin ympäristön pesäkkeiden kasvun.
 3. Käytämme huonolaatuinen jauhetta. Sama koskee myös huuhdella. heikkolaatuinen tarkoittaa ei liukene veteen täysin, ja hiukkasia on työ- elementit, rumpusuodattimet kirjoituskoneella. RAID - kasvualusta bakteereille.
 4. Ei noudata annostusta. Valmistajat eivät ole turhaan merkitä pakkauksiin annoksen hoito. Enemmän - ei tarkoita parempaa. Ylijäämä asettuvat kaikkea se koskettaa - letkut, rumpu, tarjotin lastaukseen pesuaineita suodattimia. Ja silti he eivät täysin huuhtele pyykki, joten se harmaa ja kova.
 5. Emme tarkista taskuihin. Vahingossa osui jäänne ruoka, karamelli, sirut, paperin ja vastaavien jätteiden aikana pestä liota, ja asettuu suodattimet, letkut ja kumi ranneke boot luukku.
 6. Kova vesi. Erilaisten suolojen sisältyvät vesijohtovettä, kerrostuvat lämmityselementti - PETN. Ei vain suolat mutta myös orgaaninen hiukkanen. Ajan, karsta katkaista ja kerääntyy laitteen pohjalle, joka luo hyvät edellytykset mikro-organismin kasvua pesäkkeitä.
 7. Epätasainen asennettu koneeseen. Jos laite on vinossa, niin vesi voi fyysisesti yhdistää viemäriin ja pysyy alareunassa, jossa on mätää.
 8. Älä puhdista suodatin. Kun veden poistamiseksi koneesta suuri roskat ja hiukset suodatin. Tähteet voidaan hajottaa ja aiheuttaa hajua.
 9. Ei minun lokero lastaus pesuaineita. Emmekä edes halua katsoa. Mutta limainen plakin rotujen hometta ja muita saastaa.
 10. Älä pyyhi rummun pesun jälkeen. Ja vielä vettä. Joka sitten sammuu ja haisee.
 11. Ei minun kumi holkki luukun latauksena. Ja siellä - paikka kertyminen kaikenlaisia ​​roskat. Sisällä ranneke useimmiten levittävät mustaa multaa.
 12. Pidä likaisia ​​asioita rummussa. Ja bakteerien pyykin välillä rodun ja tihkua löyhkä.
 13. Ohita asennus taitava käsityöläinen. On mahdollista, että poistoletku ei ole liitetty viemäriverkostoon. Tarkista: tyhjennysaukko ei saisi olla suurempi kuin 50 cm lattiasta, ja letku tulee kiinnittää U-muotoinen, kuten ansa altaan alta. Muuten - haju rummun Pesukone on.

Toiminnallisista yllä mainituista virheistä voi tunnistaa tärkein paikka koneessa, jossa rot:

 • lokero lastaus pesuaineet;
 • kanava, joiden läpi jauhetta tai ilmastointi;
 • pohjaan rummun, sen seinä;
 • kumi kauluksen lastaus- luukku;
 • pohja ja sisäseinät;
 • suodattaa tyhjennyspumpun;
 • vesi suodatin;
 • poistoletku;
 • lämmityselementti.

Ensinnäkin, sinun täytyy tyhjentää sivustoja, jotka voit saada käsiinsä, ja yksityiskohtia, jotka ruuvataan. Kiinnitä huomiota seuraaviin paikkoihin.

 • Tarjotin lastaus jauhetta. Sisällä on venttiili tarjotin, yleensä sininen tai sininen. Klikkaa sitä ja pitää, poistaa kohteen. Nyt sinun täytyy poistaa limaa seinistä. Tämän lokeron juoksevan veden alla, sovelletaan kloorattu koostumus, joka on tyyppiä "Domestos". Tunti tai kaksi huuhtele juoksevalla vedellä uudelleen.
 • luukku boot ranneke. Vedä ranneke. Näet, kuinka paljon roskaa ja hometta makasi sen taittuu. Pehmeällä kankaalla, poistaa kaikki sisältö. Nyt sinun täytyy desinfioida yksityiskohtiin: runsaasti kostealla liinalla valkoinen tai etikkaa ja hankaa puolelta ja sisältä.
 • tyhjennä suodatin. Tyypillisesti suodatin sijaitsee sivulle tai taakse koneen. Löysätä sen täytyy tehdä työtä, varsinkin jos se ei avaa pitkään. Tarvitset rievulla tai pyyhkeellä ja kapasiteetin alhainen marginaalien. Se voisi johtaa puolen litran vettä. Kaikki lika suodattimen huuhtelu juoksevalla vedellä ja ruuvi takaisin.
 • veden syöttöön suodatin. Sijaitsee tulo- vesiletkun. Älä unohda sulkea kylmää vettä! Letku ja nähdä halutun kohteen suoraan. Suodatin pestään, ruuvi takaisin, yhdistä letku ja avaa veden syöttöventtiilin.
 • Rumpu. Sisäseinän rummun voidaan käsitellä klooratun aineen vesi- tai koostumusten kuvataan jäljempänä.

5 tapoja päästä eroon haju pesukoneesta mashinki-

Miten päästä eroon haju kostean pesukoneesta? Julkisuutta purkit puhdistukseen stiralok laskurien runsaasti. Yksi "mutta": hintalaput usein purra. Tässä myymälässä osana puhdistusaineet sisältävät happoja, jotka ovat jokaisessa keittiössä. Miksi maksaa enemmän, kun voit tehdä paranna haju pyykin omasta? Ja ulkoiset ja sisäiset osat koneen voidaan puhdistaa folk korjaustoimenpiteitä.

Ominaisuudet. Poista haju pesukoneiden kykenee normaalin etikkaa. Se liukenee kalkkisaostumien PETN ja, yhdessä kuumalla vedellä, tuhoaa bakteereja ja sieniä. Eivät kuluta etikka puhdistusta useammin kuin kuuden kuukauden välein. Vaikutus happo voi vahingoittaa koneen osia kumia.

 1. Yksi lasi täyttää happojauhetta lokeroon sijaan.
 2. Paljastaa kiehuvat tilassa, eli lämpötilan tulisi olla 90 ° C tai korkeampi.
 3. Odotamme loppuvaiheessa "pesua".
 4. Paina "Tauko".
 5. Pidätämme kirjoituskoneen "otkisat" yhdestä kahteen tuntia.
 6. Uudelleenkäynnistää koneen, prosessin pitäisi jatkua kohdassa "Huuhtelu".
 7. Me odottaa ohjelman loppuun.
 8. Kierretty poistopumppu suodata ja pese saattaa juuttua siellä kappaletta laukeava noki.
 9. Suorita pisin LISÄHUUHTELU tilassa.

Ominaisuudet. Poistaa epämiellyttävä haju pesukoneeseen ja voima sitruunahappo, joka on myös tiettyjä siellä on keittiössä. Tällaiset puhdistusta ei voida suorittaa useammin kuin kerran neljässä kuukaudessa.

 1. 100 g jauhettua sitruunahappoa täytettiin tray sijaan.
 2. Suorita ohjelma "kiehuva" tai toisella maksimi lämmitysveden.
 3. Odotamme loppuun vaiheen "pyykkiä".
 4. Sisältää lisäksi huuhtele.
 5. Pyyhi rummun ja ranneke kuivalla liinalla.
 6. Ovi ei sulkeudu.

Ominaisuudet. Menetelmä auttaa poistamaan muotti, vaikka laitteen sisällä. Sooda selviytyy hyvin sieni Bloom. Jos ongelma on läsnä musta home yksityiskohdista, niin tämä on oikea resepti.

 1. Sekoita lasi natriumvetykarbonaatin ja lämmintä vettä.
 2. Käsittele asiaankuuluvat osat liuoksella: ranneke lokero.
 3. Kaada tray sijaan toinen lasijauhetta sooda.
 4. Suorita kiehuva tilassa.
 5. Suorita jälkihuuhtelusta tilassa.

Ominaisuudet. Klooratut yhdisteet mahdollisimman hyvin poistaa haju pesukone, kiitos desinfiointia ominaisuuksia. Käyttää mitään keinoja LVI aineet, kuten valkoista.

 1. Jauhe täyttää laatikolla 100 ml tuotetta.
 2. "Boiling" Suorita ohjelma.
 3. Odotamme loppuun pesussa.
 4. Suorita huuhtelu.
 5. Pyyhi ranneke ja rummun kuivalla liinalla.
 6. Jätämme oven auki.

Ominaisuudet. Tabletit astianpesukoneiden - on toinen tehokas tapa. Nykyaikaisia ​​helposti puhdistaa ruokia rasvaa ja plakkia, desinfioida, puhdas hajuja. Joten selviytymään samat ongelmat ja "stiralka".

 1. Laita rumpu viisi tai kuusi pillereitä.
 2. Suorita korkean lämpötilan järjestelmää.
 3. Seuraava - huuhtele.
 4. Kuivaa käytettävissä yksityiskohtia.

On helpompi estää: ehkäisevät toimenpiteet

Syntyminen ilkeä haju on helpompi ehkäistä kuin päästä eroon siitä. Lisäksi kaikki suositukset voidaan helposti täyttyvät:

 • huuhtele tarjotin jauhe kerran viikossa;
 • älä sulje luukku;
 • Älä ylitä annosta jauhetta ja ilmastointi;
 • älä kitsastella laatuun jauheet;
 • Huuhtele purukumi luukku viikoittain;
 • rumpu kuivaa liinalla jokaisen käytön jälkeen koneen;
 • Huuhtele suodatin tyhjennyspumpun kuukausittain;
 • viikoittain nousun tyhjäkäynnillä pesulämpötiloissa edellä 0 ° C;
 • Älä säilytä "stiralka" likaisia ​​asioita;
 • poista kaikki taskut.

Jos kaikista manipulointia kysymys siitä, miten poistaa haju pesukoneen edelleen ajankohtainen, yksi tie ulos - pätevä isäntä talossa tai mennä palvelukeskukseen. Asiantuntevalta voidaan luotettavasti selvittää, mistä haju ja tarvittaessa vaihda osat uusiin.

Arviot: "Jos et noudata laitteen, se ei haista mitään"

Olen vuokrannut asunnon, jossa olen myös meni "tuoksuvia" stiralka.

Tallennettu muutamia kertoja karkottaa kone "kiehuva" tilassa sitruunahappoa.

Olin auttanut haju Calgon, seisoi talon, se lisätään ajoittain ehkäisyyn kalkkia, ja sitten lukea, että hän vielä puhdistaa likainen ja saippualla plakkia, poistaa hajua, jne Pari kertaa hänen prostirnula ja haju on poissa.

Olen pesukone yli 10 vuotta - ei vaurioita tänä aikana. Minä ajan ulos idle (ilman muassa) etikalla kuuden kuukauden välein. Neuvoin Master asentaa. Ja tällä hetkellä - koneen uuden veroinen. Kolgon todella - enemmän avioero.

Jos seuraat koneen ja pyyhi ikenet kaikki jäljellä oleva vesi ja lika, puhdista suodatin säännöllisesti, se ei haista mitään. Ja lokero, jossa aine ja kaada Conder, on tarpeen pestä, ja sitten jokainen sonta kertyy ja sieni kasvaa. Ja minä ehkäisemiseksi koneen kerran kuukaudessa yhden kierre 90 astetta, huuhdo.

Ja haluamme, että alkaa haista putkesta, jossa poistoletku ollenkaan oli tiiveyden ja sitten kone yleensä on lakannut kaada vesi. Kävi ilmi, että Poistopumpun palanut master kaikki tehtävä haju ei ollut!

Missä etäisyys lattiasta ripustaa plasmatelevisio: keskittyä kasvuun kotitalouksien ja kuvaruudun

Hydrolyysi puhdistus Uunin: tehdas toiminto, ja miten tehdä höyrykäsittelylle vanhemmissa malleissa

Miten puhdistaa pohja kerrostumia kotona: suola ja Pat "pidä" kynttilän

Mitä nokkia Pink kana vuonna 2017?

Paistettua munakoisoa miten hampurilaiset, kuten sieniä, Aasian tyyli jälleensyntymisen ja muiden sininen vihannesten

Vulvovaginal oireet: miten tunnistaa ja hoitaa tulehduksia intiimi alue

vulvovaginiittia hoito naisilla: miksi yhtenäistä lähestymistapaa. Miten tunnistaa aiheuttajaa. Mitkä tekijät vaikuttavat sairauden alkamisesta. Valinta huumeiden riippuen aiheuttaa.

Resepti kesäkurpitsa jauheliha uuniin: juusto, kasvikset, sienet ja liha muunnelmia

Salaatti "Vinaigrette" uusia kuvia "hyödyllisin kursseja"

Reseptit munakoiso uunissa: valikoima ravinnon, loma, lihaa ja juustoa vaihtoehtoja

Vulva naisilla ja tytöillä: miksi on tulehdusta ja tapoja toipua

Oireet ja hoito vulvitis naisilla ja tytöillä. Tärkeimmät tekijät altistavat taudille. Millä perusteella voi havaita patologia. Hoitomenetelmät oireista riippuen. ehkäiseviä toimenpiteitä.

Terapeuttinen taulukon numero 7: ominaisuudet ja lajit "munuaisten" ruokavalio

Terapeuttinen ruokavalion numero 7: Miksi sitä kutsutaan "munuainen". Miten säätää äänenvoimakkuutta suolaa ja proteiinia. TAULUKKO annettiin ruokaa ja ruokia. Piirteet alalaji "Seitsemän". Esimerkiksi valikko ja arvostelut.

"Mastodinon", kun odottaa tuloksia homeopaattisen

Käyttöohjeet "mastodinon", kokoonpanoa ja toimintaa lääkityksen. Järjestelmä annostus tippoina ja tabletit. Ja vasta-aiheet. Sivuvaikutuksia. Varoitukset ja analogit.

Vasilina Smotrina: "Minun kuusi poikaa - avustajani"

Äiti kuusi poikaa Vasylyna Smotrina varma: vaikka suuri perhe naisen täytyy löytää aikaa itsensä kehittämiseen, olla kaunis, ja fyysisesti aktiivinen. Miten hän hallitsee ja nauttii mitä elämä hakkerointi - haastattelussa Woman365.ru portaalin.

Gardnerella vaginalis: dysbiosis erottuva "aromi"

Oireet ja hoito gardnerelly naisia. Mikä aiheuttaa emättimen dysbiosis, ja miten palauttaa mikroflooraan. Komplikaatioita bakteerivaginoosi. Yhteinen hoito ja mitä lääkkeitä annetaan raskauden aikana.

Oireita tippuri naisilla: joka ilmaisee infektio, ja miten vahvistaa

Oireita tippuri naisilla ja miksi tauti on vaikea tunnistaa. Ominaisuudet mikrobiologian taudinaiheuttaja. Mitkä yksiköt sukuelimiin vaikuttavat useimmiten. Miten saada tartunnan. Diagnoosi ja hoito.

© 2013-2018 naistenlehti «Woman365.ru». Kopiointi materiaalien on sallittua vain osoitus aktiivinen linkki lähde. Hanke web kustantajien Vebopolis".

Miksi pesukone haisee jäteveden, mätä, homeinen, jne?

Pesukone - tämä on yksi tärkeimmistä auttajia kotitaloudessa. Monet asukkaat nykymaailmassa käyttää sitä pestä likapyykkiä. Ja olemme tottuneet siihen, että se tekee elämästämme helpompaa. Mutta mitä jos kone yhtäkkiä alkoi haista pahalle? Miksi on epämiellyttävä haju pesukone ja miten poistaa se?

Useimmiten se tapahtuu, kun emme huolta kodinkoneiden, tai tekee sen väärin. Suurin osa sääntöjen hoidosta pesukoneen esitetty ohjeet syötetään sen valmistaja. Samoin on olemassa syitä, jotka voivat palvella ulkonäkö epämiellyttävä haju, jota ei ole kuvattu ohjeissa. Näistä syistä voidaan ratkaista itsenäisesti. Katsotaanpa niitä.

Syyt hajua pesukoneessa ja kuinka korjata ne?

Useimmat niistä syistä, että kone paha haju voidaan kuvata muutamalla sanalla:

 • Likainen suodatin.
 • Vaahdon.
 • valua ongelma.
 • Kosteutta säiliössä.
 • Huonolaatuisia pesujauhetta.

Puhutaanpa niistä tarkemmin

Kun olet valmis pesu, yritä varmistaa ei ole vettä säiliöön. Jos poistopumppu on viallinen tai on muita ongelmia pesuallas, löydät lukemaan artikkelin sivuillamme: "Pesukone ei poista vettä." Siellä kuvataan syy vika ja menetelmiä poistamiseksi. Ja jos et halua vaivata mahdolliset korjaukset, ota yhteyttä palvelukeskukseen. Professional Masters auttaa.

Samalla koneella voi olla epämiellyttävä haju, jos se on tukkeutunut suodatin. Se kertynyt runsaasti lantaa, joka voi alkaa mädäntyä ja haista sietämättömän. Arvasit oikein, jotta päästään eroon haju täytyy puhdistaa suodatin. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti.

Täällä, vaikka mestari syy ei tarvita. Käsitellä sitä voi olla vain pari minuuttia. Lue lisää itsepuhdistuvat suodatin voi katsoa videon. Siellä opit joitakin sääntöjä hoidosta pesukoneen.

Video asianmukaista hoitoa pesukonetta

Jos yrität puhdistaa pesukone. Ja sen jälkeen hän alkoi haista sitten hieman multaa säilyi. Ja että se on lähde hajua. On välttämätöntä löytää ja poistaa sen. Tai voit suorittaa pesu 90 asteessa "tyhjäkäynnillä", eli ilman alusvaatteita. Tämä pesu voi auttaa pääsemään eroon haju.

Et voi käyttää pesukonetta, sillä paikka säilyttää likaisen pesemätön asioita. Nämä asiat ovat yleensä hyvin epämiellyttävää hajua. Se voi myös toimia syy hajun.

Kun lopetat pyykkiä ja poista pyykki on tarpeen jättää oven raolleen kone. Tämä tehdään, jotta haihdutetaan kosteutta ja häipyminen. Se auttaa myös välttämään epämiellyttävää hajua.

Vielä yksi syy tuli löyhkä - huono laatu pesuaineet, joita käytätte pesun. Muista kiinnittää huomiota siihen, mitä ostaa pyykinpesuainetta. Älä ota liian halpaa jauheet tuntematon valmistaja. Sama voidaan katsoa, ​​ja huuhteluaine ja muita puhdistusaineita.

On myös todennäköistä, että pesukone on lakannut veden lämmittämiseen. Jos siellä oli ongelmia, mutta jostain syystä, pesukoneen edelleen poistaa, niin voit saada huono-hajuisia lakanat ja koneen sisällä. Ratkaisemiseksi tulisi tästä syystä auton korjaaminen. Voit tehdä tämän, voit lukea artikkelin "Pesukone ei lämmitä vettä." Se auttaa itse korjata. Tai soita asiantuntija.

Toinen syy voi esiintyä, jos säännöllisesti pestä eri tiloista, joilla on suhteellisen alhainen lämpötila (30 tai 40 g.). Tällä pestä säästät sähköä ja laitteen suojaamisesta kalkin kerääntymisen. Mutta on myös haittoja Tällaisten järjestelmien. Tämä on jotain, että jotkin asiat ovat huonosti tyytyväinen tähän sisältöön sekä auton sisällä, lähellä purkaus voi esiintyä kerrospukeutuminen mutaa. Se voi tehdä epämiellyttäviä hajuja.

Poistaa niitä, nyt käyttää erityistä tabletteina tai jauheena astianpesukoneet. Kestää noin viisi tabletochek, pettivät koneen sisältä ja aseta kiehuvaan tilassa. Keskellä pesu on välttämätöntä keskeyttää prosessin. Jos malli ei ole tällaista stop, aivan sammuta kone ja jätä se vedellä pari tuntia. Tämän jälkeen takaisin pyykkiä. Tämän pitäisi auttaa.

Vain yksi niistä syistä, voivat toimia kattilakiven muodostus. Tällainen ongelma esiintyy säännöllisesti autoja, jotka ovat kaupunkien asuntoja. Tyypillisesti, vesijohtovesi on paljon epäpuhtauksia, ja lisäksi, melko kova. Asteikko voi johtaa siihen, että laitteet yksinkertaisesti epäonnistuu.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi, voit käyttää useita ratkaisuja:

 • Osta laatu suodatin - tämä ei ole halvin tapa, mutta järkevä. Koska se säästää paitsi auton, mutta myös puhdistaa kaikki vesi, joka tulee asuntoosi. Ja puhtaan veden - avain terveyteen.
 • Toinen tapa - säännöllinen lisäämällä erikoisaineista veden pehmenemistä. Voit käyttää "Calgon" tai muiden valmistajien vastaavat tuotteet. Niiden hyödyllisyys, emme taata, mutta oletetaan, että ne auttavat.
 • Ja viimeinen tavalla - se on osoittautunut menetelmä Kalkinpoistoaineet käyttäen sitruunahappoa. Sitruunahappo voi poistaa mittakaavassa ja keittimen ja pesukone. Poistamiseksi mittakaavassa kattilaan riittää 1-2 tl, ja heittää kiehumispiste. Autojen tarvitsetko 100-200 grammaa tätä ainetta ja pestävä 90 asteessa.

10 lukijoiden kommentit

Pidin kovasti siitä sitruunahappo))). Ei kerran piti vaihtaa hajoavat rummussa rajat CMA etupainotteisesti ja rumpuja AGR ja kuivaaja asiakkailta, jotka käyttävät säännöllisesti sitruunahappoa.

Michael, sinun ahdasmielinen ihmisiä. Paras keino on sitruunahappo. Olen tehnyt korjauksia 5 vuotta.

Ja miksi kone ilmestyi kauhea haju käytön jälkeen sitruunahappoa?

Minun liian jälkeen hapan haju kauheaa.

Jälkeen sitruunahappo oli haju rummun sisällä, tämä ei ole koskaan ennen tapahtunut. Päätin käyttää happo ehkäisyyn, mutta se tuli ulos sivuttain.

Kiitos neuvosta, mutta olen liian laiska vaivata hapolla, minä vain lisätä Calgon, todistettu ja tehokas

Olemme myös stiralka haisee haiseva. Mitä tehdä?

Pieni vika ... ennen kuin irrotat suodattimen tyhjennettävä (suodattimen vieressä kannessa on letku tai pieni zaglushechka. Meidän täytyy korvata ämpäri tai kuppiin ja irrota tulppa ja valuta vesi), ja vasta sen jälkeen kierrä suodattimen kansi ja vesi on lattialle ... no Mikä kangas eivät kerää! Ja se on parempi vain siinä tapauksessa kynnysmatto aluskatteen. Ja syvennykseen varten suodatin on kunnolla pyyhittävä (tämä video ei myöskään ole kerrottu).

Puhdistuksen jälkeen kone sitruunahappo oli haista. Teki sen ehkäisyä, ei haju ei ennen ollut. Ja nyt se haisee puhtaanapito.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

37 − 28 =