Hall koristelu pallot

Hall koristelu pallot häät - valokuva

Ilmapallot - hauska ja kaunis koristelu ravintola häät. Tämäntyyppinen sisustus miellyttää paitsi aikuisille, ja jopa lapsia, joten kaikki läsnä juhlatuulella.

Sisustus häät sali pallot - hyvät ja huonot puolensa

Kiistaton etu tämä malli on alhaiset kustannukset juhlasali. Tämä edullinen, tehokas ratkaisu perheille, joilla ei ole enemmän resursseja, mutta myös rikas häät harvoin ilman kaikenlaisia ​​koristeet palloja.

Ainoa haittapuoli - mahdollisuus, että pallo räjähtää joutuessaan kehittävät Bray. Mutta tämä voidaan välttää, ilman paisuttaa niitä liikaa.

Häät sali ei sovellu kirkas väri värikkäitä ilmapalloja, jota käytimme nähdä lasten osapuolille. Koristeet häät pitäisi näyttää tyylikäs, harmoninen. Voit tehdä tämän, valita oikea värimaailman mukaan häät käsite. Tarpeeksi kaksi tai kolme väriä kuten vaaleanpunainen ja valkoinen tai vaalean vihreä sitruunan. Jos koristelu sali hallitsee aksentti värin, ja käyttää sitä palloja.

Tavanomainen pallot ovat valmistettu käyttäen lateksia materiaali - ne ovat edullisimmat ja ne ovat yleensä soikea. On parasta täyttää ne heliumilla, joten ne leijuu maanpinnan yläpuolella. Pallot sitoa useita kappaleita tai päästämistä kattoon - koristeena sali näyttää hämmästyttävän.

Tällainen lateksikumipalloa vahvempi, joten ne eivät pilaa voiton epämiellyttävää halkea ääntä. Ne on valmistettu muodossa erilaisia ​​muotoja - sydämiä, kukkia, kirjaimia, numeroita ja jopa ihmisiä. Kiitos sellaiset aineet pallot kaunis, alkuperäinen.

Luova idea koristeluun häähuone - ilmapalloja valaistu. Tämä epätavallinen tyyppinen sisustus juuri tulossa muotiin. hehkutehoste luo sisäänrakennetut LEDit ja akkuja.

Käyttö ilmapalloja mallintamiseen

Sisustusarkkitehti auttaa epätavallisia koriste suunnittelun tilaa käyttäen ilmapalloja mallintamiseen. Ne ovat pitkulaisia ​​pitkä "keppi", sitominen että erityisellä tavalla, ohjatun voi luoda erilaisia ​​lukuja, kuten kukkakimppuja tai kaari, kuten kuvassa.

Yksi puoli tätä vaihtoehtoa on selkeä, ja toinen sisäpuolella kuvan sovelletaan. Ripustaa ne on välttämätöntä, jotta kuva näkyi vieraille.

Pallot samoduvy yllätys kaikkien läsnä. Niiden mekanismi on erityinen laite, jossa on pumppu, johon ovat kiinnittyneet palloja. Oikealla hetkellä, esimerkiksi kun pari saa hänen paikkansa, joku painaa käynnistys nappia - kaikki elementit ovat täynnä ilmaa yksin.

Klassinen huone on sisustettu pallot - on luoda erilaisia ​​muotoja, kirjoituksia. Kaikki riippuu mielikuvitus nuoripari ja heidän mieltymyksensä - kaksi rengasta voi toimia sisustus, valtava joutsenia, kruunu ohitse morsiamen ja sulhasen tai muita elementtejä, jotka symboloivat rakkaus pari. Merkinnät voivat olla alkuperäisiä tai klassista - ja toive onnen nuorten.

Pallot, toteutetaan muodossa ketjun, tyylikäs ulkoasu: ne antavat juhlavuutta molempien häät halpa ravintola ja tyylikäs sali juhla.

Garland suurikokoisia takana nuoripari tai pallot kerätään se ja venytetty huoneen poikki, on tyylikäs sisustus varten juhla.

Pallot, järjestetyn kaari - kaunis sisustus tilaa häät. Tämä elementti voi olla suulla kunkin kynnys aistia kauneutta painovoima tapahtumia. Myös, suuri määrä kaaria voidaan sijoittaa ympäri sali matkalla päähän taulukon hääpari.

Tällaiset sisustuselementti soveltuvat erilaisiin kilpailuihin häät: Helmet muistiinpanot-lahjat sisällä asemassa muodossa paneelin. seuraava arpajaisvoittajan pitäisi räjähtää sitä ja saat palkinnon.

Miten koristella häät sali pallot käsillään

Vaikea tehtävä koristelu sali häät auttaa lukuisilla mestarikursseilla alla, valmis itsenäistä työtä koristeet.

Hehkuva pallot kädet (manuaalinen)

Luoda maagisen koostumus ledeillä tarvitset:

 • Taivuta LED johdot, kiinnitä ne akun - positiivinen positiiviseen ja negatiivinen negatiiviseen.
 • Lisäksi kiinnitä ne liimalla.
 • Tee tarvittava määrä LEDien samalla tavalla.
 • Laita ne kulhoon, sitten puhaltaa, solmio.

Tämän seurauksena sinun pitäisi saada koristelu, kuten kuvassa alla:

Pallo värillinen kierre (ohje)

Mielenkiintoisia koristeet lanka tarvitset:

 • lateksihelmiä
 • Neulominen haluttu sävy
 • liima-aine (se sisältää - 100 g tärkkelystä, 300 g PVAc, 50 g vettä)
 • kermaa tai voita
 • Täytä ilma palloja kiinni tankoon obmazhte kerma tai öljyä.
 • Dip kierteet liima pohja.
 • Kääri ne täytetyn ilmapallon, odota kunnes ne kuivuvat - mennessä, kun se kestää noin vuorokauden.
 • Kun liima on kuivunut, puhkaista pallo ja luoda paikka valmiin koristeet.

Opetusvideota luoda muotoja Swan häät:

Hall koristelu pallot on kaunis lisä häät illalla. Ilmaa, valoa ja kaunis - ne on helppo luoda tunnelmaa juhlaan ja hauskaa.

Kerro meille kommentteja, mikä on ajatus rekisteröinnin sali pallot pidit eniten.

Kauniisti sisustettu häät sali pallot: muutamia ideoita, jotka eivät jätä ketään kylmäksi

Valokuva: oformlenie.vitalvideo.ru

Oletetaan, että häät kaikkien olisi vain yksi, ja näin ollen päättänyt sisustaa niin, että kun se tulee selväksi - tämä on juhlallinen ja liikkuva tapahtuma, jännittävä ja viihdyttävä nuoripari vieraille. Klassista ratkaisuja koristeluun häät sali on monia, mutta nykyään monet ihmiset haluavat jotain täysin alkuperäinen, ilma ja kaunis ja epätavallinen muistaa. Sisustus häät sali pallot, valokuvia harkittava tarkkaan liittyy uskomaton keveys ja kauneus sekä estetiikka puhtaus ja siveys. Ottaa tämä tarpeeksi huomiota, koska jos uskot pallot, tämä on vain lasten leikkiä, olet syvästi väärässä.

Onnistunut suunnittelu salin pallot häät: valokuvan muu kuin vaihtoehtoja

Valokuva: krsk.shargroup.ru

Nykyaikaiset ihmiset haluavat erottua harmaasta massasta kaikista tunnetuista menetelmistä, ja jo silloin kun se tulee häät, niin varmasti. Kuitenkin kaikilla ei ole varaa palkata kalliita limusiinit sekä koristella sali lehtikullalla, ja missä se on. Mutta alkuperäinen ja houkutteleva design, toisin kuin mitään muuta, voit luoda avulla kaikki käytettävissä olevat keksinnön ilmapalloja, jotka jokainen meistä on rakastettu lapsuudessani. Lisäksi koristelu häät sali pallot on melko budjetin suunnittelun vaihtoehtoja, ja jos keksitte itse, voit säästää huomattavasti, kun taas samaan aikaan, se ei menettää houkuttelevuutta ja juhlallisuus.

Koristelu sali häät ilmapallot tietenkin kiinnitettävä huomiota, mutta sen pitäisi olla valmis syntyminen erilaisia ​​ylivoimaisen esteen. Esimerkiksi, pallo voi räjähtää, hätkähdyttävä kaikki terävät kuulostaa laukaus, ja ulkonäkö koko koostumus voidaan pilalle. Koska on suositeltavaa palloja koristamaan saliin ei laukea liikaa, joten noin tilaa "liikkumavaraa".

Kuitenkin tulisi ymmärtää, että kaikki pallot, joilla lapset leikkivät ja ovat usein läsnä koristelu tapahtumia lapsille, tuskin sopii häät juhla, koska halli pitäisi näyttää tyylikäs, hienostunut ja erittäin harmoninen, niin mitään räikeä värejä ja hauskaa piirustukset eläimiä tai hyönteisiä.

Valokuva: svadbavo.ru

Väriratkaisut helpoin poimia yhdessä peruskonsepti koko häät, sen tyyli ja suunta. Riittää valita useita värejä sopusoinnussa, kuten kimpun luonnollisia värejä, sinun täytyy noudattaa sääntöä kolme. Toisin sanoen, koristelu sali häät ilmapallot on säilytettävä käyttöön laitteiden enintään kolmea eri väriä.

Upea koristelu sali häät pallot: Valokuva eri vaihtoehtojen

Joten, olet päättänyt valita koristella häät sali niin sisustus, kuten helmiä, jotka ovat paljon halvempia kuin luonnon tuoreita kukkia, stand voi koko illan, menettämättä sen ulkonäkö ja charmia, ja katsoa, ​​taitavasti ja oikein koonnut koostumusta ja-elementtejä koristella niitä tehokkaasti ja houkuttelevasti.

Valokuva: svadbavo.ru

Voit luoda uskomattoman kaunis sisustus, jopa ilman osallistumista ammatillisen suunnittelija, selviytyminen omasta, ja tämä auttaa osoittamaan oman luovan taipumustensa, herkkä tuoksu ja maku sekä kauneuden taju. Hyvä asia, nykyaikainen teollisuus tarjoaa valtavan määrän erilaisia ​​ja erilaisia ​​palloja, puhumattakaan värejä ja muotoja, joten he jotenkin vain ei lasketa.

Tavallinen epätavallinen häät: sali sisustus pallot

Useimmiten tavallista ilmapallot, täysin tuttu meille varhaislapsuudessa, on valmistettu materiaalista, joka perustuu luonnon latex ja kumi. Ne ovat edullisimmat, mutta tarpeeksi vahva ja tuotetaan usein soikea tai hieman pitkänomainen laudaksi. Tällaiset koristeet voi helposti valita värin paletti tuotteita on erittäin rikas.

Valokuva: svadba-vam.ru

Alhaisin kustannuksin, näitä palloja, voit luoda uskomattoman koostumus, koristella sali tai auton nuoripari, luomaan erityisiä kaaria ja seppeleitä. Lisäksi jotta palloja ei tullut tylsää roikkua kiinnityspisteisiin niiden suositeltavat pumpata heliumia. Mielenkiintoista, se on halvempaa ja kannattavampaa ostaa pullon tätä inerttikaasulla kuin tilasi inflaatiota erityinen virasto.

Milarovoe ihme koristelu häät sali pallot, kuva folio tuotteet

Toinen vaihtoehto on suunnitella sali häitä käyttäen folio palloja, jotka, toisin kuin lateksi kestää paljon enemmän käyttötunnin ja ne näyttävät paljon houkuttelevampi. Ja täytyy sanoa, että toisin kuin tavanomaiset meille palloja milarovye voidaan tuottaa monenlaisia ​​muotoja ja kokoja. Esimerkiksi on onnistunut ja epätavallinen sydämet, vihkisormukset, ja jopa hahmoja morsiamen ja sulhasen.

Valokuva: svadbavo.ru

Folioilmapalloihin heliumilla kauniisti reagoida pienintäkään henkäys tuulen, koska ne pystyvät parhaiten missä vakio ilman liikettä tapahtuu. Esimerkiksi suulla huoneeseen, jatkuvasti avaa ja sulkee oven, he luovat enemmän pyörteitä ja virtaukset. Myös "samohodyaschie" lukuja milarovyh palloja, he voivat vain jättää jossain keskellä salin, mistä tahansa isku, ne siirtyvät ja kuinka elää omaa elämäänsä.

Kaunis ja epätavallinen koristelu pallot tilaa häät: mallinnus-, valaistus ja panoraama

Valokuva: svadbavo.ru

Hauska luvut ilmapallot voidaan luoda käyttämällä erityisesti teollisessa ja pallot mallintamisen että jopa oma lyhenne SHDM. Alkuperäisessä muodossaan, ne muistuttavat pullea pitkiä makkaroita, josta se on helppo kiertää mitään lukua. Jotain tällaista, esimerkiksi antaa lapsille kadulla klovnien ja viihdyttäjiä.

Valokuva: Nevestabest.com

Paras voi olla panoraama pallot, jotka ovat lisänneet suosiotaan viime aikoina. Tapaan vuosikerta joulukuusenkoristeiden, niillä on yksi puoli avoin ja sisäpinnan toisen puoliskon piirustus, luodaan jäljittelemättömältä ja uskomattoman koostumus. Nämä pallot voidaan ripustaa hallissa, kääntyi juhlallinen ja houkutteleva.

Valokuva: Svadbavo.ru

Verraton innovaatio voidaan kutsua kuulia valoja, joita käytetään ei niin kauan sitten. Puhumme kiehtova, partaalla hienoimmista taikaa ja mystiikkaa, pallot neon sisävalaistus. Oikein perustettu sommittelua hääsali muuttuu maaginen metsä haltiat ja keijuja, ja LEDit sisällä koristeet saavat virtansa erillisellä virtalähteellä tarpeeksi kauan, jotta ei pilata loma yllätys haalistumista.

Mielenkiintoisia pallot-samonaduvayki: hätkähdyttävä ja odottamattomia vaikutuksia

Uusi sana on koristelu häähuone pallot-samoduvami, joka ei tarvitse puhaltaa, joko normaali ilmaa tai heliumia. Tämä vaihtoehto on täydellinen niille, jotka päättivät yllättää vieraille oma loma. Totta, meidän on kiinnitettävä erityinen henkilö, esimerkiksi pyytää jotakuta sukulaisten tai vieraille, koska joitakin toimia on vielä tehtävä hyvissä ajoin.

Valokuva: Show-bazar.ru

Tällaisissa helmet, jo valmiiksi sidottu sisällä lateksipallo, tuottaa erityinen kapsulki asetetaan painetta, joka kaasu vapautuu, joka täyttää koko tilan. Usein tämä vaikutus käytetään paikan päällä maalausta tai häät. Kun nuoret, jotka merkittävästi ja tärkeä askel, koska niiden takana alkaa kasvaa hämmästyttävä kaari kaunis seppele tai merkkijono helmiä.

Perinteisten ja ei-standardi ratkaisuja: miten sisustaa häät sali pallot

Valokuva: snova-prazdnik.ru

Kuitenkin jopa valitsemalla haluttu tuotteita, ja varmistettava, että ne ovat täydellisessä sopusoinnussa muun tilanteen, voi eksyä, valmistautuu koristella sali, koska edes tarvitse kuvitella kuinka ja mitä tarvitsee koristella. Voit tietysti yksinkertaisesti kaada lattialla kasa monivärisiä palloja tai paisuttaa niitä heliumilla vapauttaen katto, se on tyylikäs, kaunis ja koskettava, mutta että tällainen päätös ei suinkaan ainoa. Aluksi pohtia ja harkita kaikkia vaihtoehtoja, ja sitten tehdä lopullinen päätös.

Mielikuvituksellinen muotoja ja epätavallinen muodot ilman raznotsvetya

Se on jo pitkään tullut suosittu häämatkalla levittää erilaisia ​​muotoja, taidokkaasti koottu pallot. On selvää, että ensimmäinen asia tulla mieleen sydämiä, yhden tai kahden hengen, enemmän tai vähemmän. Tällainen sydän helmiä näyttäisi houkuttelevan, mutta muut ideat käydään, ja niitä ei voida aidattu.

Valokuva: Nevestabest.com

Jotkut ovat valmistettu ilmapalloja vihkisormukset car Young. Kaksi kaunista kruunut päälaelleen näyttää ihana pari joutsenta, ilmaa ja valoa, palmuja, symboloi Etelä leveysasteilla ja jopa autoja ja tankkeja, jotka tekevät lomastasi ainutlaatuinen, kaikki tämä onnistuu helposti helmistä.

Sisustus häät sali pallot muodossa kimppuja ja kukkapenkkien

Usein ongelma rekisteröity paljon häät sali on, että ei ole mitään keinoa estää kuolleiden kulmien ja mitätön, että on olemassa joitakin paikkoja, koska se putoaa yleinen suunnittelu, mutta täyttää ne mikään ei ole mahdotonta. Sitten vain oikealle ja on alkuperäinen koostumus valmistettuja helmiä muodossa potin-potin kasvi, kukka vuode tai kimpussa.

Valokuva: snova-prazdnik.ru

Nämä kimput jos haluat, voit koristella kaikki taulukot, niin saat juuri säästää ostosta elävien kasvien ja hyvä pallot on enemmän, kuin ne ovat paljon kauemmin. Ja voit valita värit yhden tyypin, mutta voit tehdä erilaisia ​​yhdistelmiä. Kaikki nämä tuotteet voidaan ostaa valmiina tai tehdä tilauksen, sinun tulee kasvattaa jo suoraan jossa festivaali järjestetään.

Muista, että päivämäärä ja toivotan heille onnea: miten sisustaa häät sali pallot

Vuodesta ilmapalloja häähuone voidaan helposti ja yksinkertaisesti lisätä maininnat tai tehdä treffit, esimerkiksi häät itse. Voit kirjoittaa jotain perinteistä, kuten "Neuvoston ja rakkaus", "Toivotamme teille onnea", "Olga + Kohl", "loistava tulevaisuus", mutta voit tehdä jotain epätavallista, esimerkiksi jossakin häät kirjoitus palloja krapulassa nuoren " 43 + 37 = 7,5 ", ja sen alla, jossa on kaksi pientä sormella ylöspäin kartonkia. Ei ole vaikea arvata, mitä se voi tarkoittaa.

Valokuva: shargroup.ru

Voit kirjoittaa mitä tahansa, ja jokainen on vapaa valitsemaan, mitä se tulee olemaan. Esimerkiksi häiden päivämäärä, toive onneen, nimet morsiamen ja sulhasen ja jopa kokonaispainon vieraita ja nuoria. Voit myös tehdä alkuperäisen kaiverruksen määrästä alkoholia, jonka odotetaan drinkin tai kiloa Olivier että pitää syödä. Jos etukäteen tehdä pari muuttaa numeroita, vieraat voivat tarkkailla dynamiikkaa aikana loma.

Kirkkaan koristelu sali häät ilmapallot valaistu omin käsin

On selvää, että ostaa pallot taustavalolla voi olla kaukana tahansa kaupungissa, mutta sitäkin enemmän, kylässä meidän valtavassa maassa. Mutta älä huoli, jos halusi luoda mystinen, satu ilmapiiri, koska voit tehdä jotain tällaista, ja omin käsin. Voit tehdä tämän täytyy ostaa joitakin kohteita ja varustaa ne pallot, että ei ole vaikeaa, eikä sähkö tietämystä ja kokemusta ei tarvita.

Valokuva: svadbavo.ru

 • Tavanomainen lateksikumipalloa tarvittava määrä.
 • Mukaan määrä palloja hankkia LED kolmeen volttia.
 • Lisäksi tarvitaan pieniä siistejä batareechki, samoina volttia.
 • Ase sulaminen.

Edelleen, kaikki hyvin yksinkertainen, sammuta antennit LEDien niin, että ne mahtuvat mukavasti pinnalla akku. Se olisi toteutettava pihdit ohut pihdit varovasti taivuttaa ulkonevat reunat, jotka voivat vahingoittaa palloa. Sinun pitäisi tietää, että varsi-tendril pidempään, se on plus, mutta joka on lyhyempi - miinus. Huolellisesti sinetöidä koko LED kontakteja ja akku liimaa, niin että se oli yksi kokonaisuus.

Valokuva: souz-decor.ru

Hyväksyttävää käyttää tavallista teippiä, kuitenkin, on toimittava paljon tarkemmin. Vain paisuttaa pallot mahtuvat korjattu sipulit, ja sitten voit luoda erilaisia ​​koostumuksia, tai yksinkertaisesti ripustaa ne ympäri huonetta vapaa tavalla.

Hall koristelu pallot: Valokuva ja ideoita

Hall koristelu ilmapallot

syyt suunnittelu sali ilmapallot Se voidaan asettaa lähtien häät tai sitoutumista, joka päättyy pistorasiaan ristiäisissä tai päiväkoti. Näissä tapauksissa, ja sisustus on erilainen, koska yleinen ihanne resepti ei yksinkertaisesti. On hyvä, että itse ei tarvitse keksiä mitään, ja, mikä tärkeintä, puhaltaa valtava joukko palloja tehdä esimerkiksi koristelu sali häät. Nykyisin palvelut kuten rekisteröintiä missään kutakuinkin suurkaupungin on mukana useita virastoja, joten sinun tarvitsee vain nähdä salkun valmista työtä, määrittää mallin ja värejä.

Samalla tavalla, on olemassa suunnittelun trendejä, joskaan ei yhtä vahvasti esiin, kuten vaikkapa Floristimestarin. Ja jos viisi vuotta sitten olivat suosittuja vaihtoehtoja sali sisustus pallot, valokuvia jotka nyt edustavat kaikkia sivustoja vastaavia palveluja, mutta nyt asettaa vielä tiukempia vaatimuksia. Se koskee koostumusta, joka suhde koot kaikki elementit, yhdistelmä värejä. Lapsille sisustuksessa syntymäpäivä ei ole enää pelkästään sisältää heliumia täytetään pallot lentävät katosta, tämä ei ole mikään yllätys. Ei, se on nyt suosittu taittaa yksittäisiä osia lukuja, piirustus pinnalla sarjakuvahahmoja, ja niin edelleen. Aikuisilla suosituimmaksi tyylikäs muotoilu ja erityisesti yhdisteen kudokseen. Tämä epätavallinen syöte voit suunnitella klassiseen satu tyyliä, vain että pallot on parempi valita kevyt pastellivärit kuten kerma, vaaleanpunainen, beige, ja vastaavat.

Toinen muoti trendi - Kytke tämä epätavallinen tekstuurit ja paperia. Että paperi pallot yleensä ovat suosikkeja sisustajille, jotka seuraavat muotivirtaukset. Näet esimerkkejä käytöstä juuri tällaisten papereita at koristelu sali palloja ulostulon kuvassa yllä. Edut tällaisen koriste, ovat tietenkin paljon suurempi kestävyys ja luotettavuus paperi ei kuulu claps halkeaman pallot, joiden puuttuminen voi pilata koko koostumus on tarpeeksi vahva.

Mutta myös tavalliset ilmapallot voidaan myös soveltaa koristelu sali häät, ja se näyttää erittäin sopiva ja muodikas. Voit tehdä tämän, sinun täytyy täydentää niitä paperilla elementtejä, onko viipaloitu värillinen marginaalisia, Garland roikkuvat sijasta nauhoja tai suuri paperi kukat, jotka on kiinnitetty pohjaan palloja.

Ja vielä yksi esimerkki, bonuksena, näyttää eniten omintakeisella tavalla koristelu, joka käyttää tätä hienoa materiaalia. Erittäin harvinaisen näyttää muuntamalla ne pieniksi ilmapalloja, koostumus yksivärisen komponenttien erikokoisia, ja puhallettavat suikaleiksi yhdessä luovat hyvin epätavallinen, kirkas tekstuuri.

Lasten huoneen sisustus pallot

noin lasten huoneen sisustus pallot olemme jo sanoneet hieman yli, se on nyt ei yllätä lasten yksivärisinä palloja. Joten jos haluat nähdä lasten loma oli ikimuistoinen, tarvitset hieman käyttämään mielikuvitusta.

Mitä loma sisustus ilmapallot huone lastentarhassa, siellä on sekä koskaan asianmukaista ja satuhahmot, ja sarjakuvahahmojen on kokonaan valmistettu pieniä palloja. Johtuen siitä, että ne ovat liian eivät ole liian tiukka, ne eivät räjähtää, ja pitää tarpeeksi kauan houkutteleva ulkonäkö, ja voi viettää enemmän kuin yhden päivän ryhmässä, ja paljon muuta.

Mutta suunnittelu sali pallot "Graduation puutarha"Ominaista syntyi tämä maisema, eli palloa takapuolella on aseteltu kuvioita, kuvia, jotka vastaavat aiheisiin loman. Esimerkkejä tästä suunnittelun sekä yksi ja toinen asia, voit nähdä kuvia yllä ja kehittää ehdotti ajatus ihanteellinen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

95 − 92 =