Hän sulki oven

Vielä yksi askel

Täytä turvatarkastuksessa päästä znanija.com

Miksi minun täytyy suorittaa CAPTCHA?

Suoritettuaan CAPTCHA osoittautuu olet ihminen ja antaa sinulle tilapäisen pääsyn verkko-omaisuuteen.

Miten voin estää tämän tulevaisuudessa?

Jos olet henkilökohtainen yhteys, kuten kotona, voit käyttää anti-virus scan laitteen varmista, että se ei ole haittaohjelmaa.

Jos olet toimiston tai jaetussa verkossa, voit kysyä verkon ylläpitäjä, kartoittaa verkossa etsivät väärin tai tartunnan laitteita.

CloudFlare Ray ID: 3e086b26e26a977a • IP: 5.189.134.229 • Suorituskyky & turvallisuuden CloudFlare

Mikä on kuisti, ja mitä se merkitsee?

Osana suunnittelua yksittäisten Ovipaneeleissa täyttää kuistilla. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, mitä se on. Itse asiassa tämä elementti - jatkoa verkossa. Hänen mukaansa se muistuttaa pieni baari, jossa on ohut. Hän tulee hänen design karmi vähän matkaa. Miksi tämä tapahtuu? Mitä toimintoja mallien kanssa kuistilla? Asiaa käsitellään tässä artikkelissa.

Eteisen on uloke metallia, joka sijaitsee tulo- oven lohko. Usein se tuleen oven malleja. Jos puhumme tehtävänsä päätuotteita kasvaa murto- ja kasvattamaan lämmöneristys ominaisuuksia. Myös tämän elementin käytön osana rakenteen oven lohko on järjestetty sen korkea äänieristys ominaisuudet.

Kun ovi on suljettu teljen ei ole mahdollista päästä lähelle. Ja se johtuu suurelta osin kuistilla. Se ei salli puristaa ulos ovesta ja irrota se saranat. Kun ovi on suljettu, oven karmin tiivistyksen. Tämä suojaa huoneiston sellaisia ​​asioita kuten:

siellä useita malleja kuisti, käytetään metalli-ovet:

ovet kontrastin kuistilla ilman

Ensinnäkin, sinun täytyy valita ominaisuudet luonnostaan ​​ovelle varustettu kuisti. Vakio malleissa on metalli-ovet osana suunnittelua, suoraa maalausta. Ei painotus reunojen ei ole. Kun tämä ovi on kiinni vain kehä, välillä ruutuun ja baari ovat pieniä aukkoja.

Ovet varustettu kuistia ovat reunoilla kankaalle ylimääräinen bar, joka on lyhyen matkan tulee laatikossa. Ylhäältä se painetaan vasten ulokevälineet. Tämä antaa hyvän tiivistyksen oven tuotteita. Lisäksi, läsnä ollessa eteisen ovi tarjoaa esteettinen ulkonäkö.

Toisessa tällaiset elementit koostumuksessa läsnä metallin ovet, kutsutaan neljäsosa tai kertaiseksi. Vakiopaksuus eteinen muodostavat neljänneksen uuman paksuus. Juuri tässä ja niihin liittyvät yksi hänen nimiä. Muut koskee menetelmää valmistaa tämän tyyppisiä ovia. Sauma kankaan aikana vytachivaniya eteinen rako leikkuri.

Suurin osa tällaisten elementtien on saatavilla puusta valmistetut tuotteet. Joissakin malleissa maalauksia MDF myös kuisti. Useimmiten tämä elementti varustettu ovet valmistettu metallista ja panssaroitu versio.

Toiminnot kuistilla, ja sen edut

Nyt kaikki on selvää, mikä on ero kanssa oven tavanomaisen tuotteita. Kuitenkin monet saattavat ihmetellä, onko suositeltavaa asentaa oven suunnittelun, joissa tällaisia ​​elementtejä. Jälkeen varustamalla ovi suunnittelee näiden osien johtaa korkeampi hinta oveen. Lisäksi tarvitaan lisätoimia. Mikä saa omistaja, ostamalla oven?

Rakenteet puolipontattu edullisempaa, joka liittyy seuraavat niiden etuja:

 • Äänieristys. Tavarat, joissa kuistia, ja aikaansaa tiiviin painamalla alas rakojen eliminoimiseksi sivuilla. Tämän seurauksena on olemassa esteitä tulla asuntoon melua.
 • Lämmöneristys. Koska tiivistys nivelten eliminoidaan lämpövirta tasainen ja tunkeutuminen kylmän lasku aukon kautta.
 • Masking aukkoja. Kun asetettu tavanomainen metalli ovi, välykset välillä voi esiintyä laatikon ja rainan, jossa eri suuruus vääristymiä. Kaikki tämä pahentaa ulkonäköä oven rakenteen. Johtuen eteisen nämä puutteet voidaan piilottaa.
 • Estetiikkaa. Läsnäolo eteisessä oven rakenne tarjoaa erityistä charmia luonnostaan ​​klassinen sisustus. Lisäksi tällainen elementti suorittaa koristeellinen funktio ja koristaa tuote.

Ei ole tarpeen luopua hankinnasta Ovirakenteen kuisti takia stereotypioita ja sitä mieltä, että tämä ovi ei sovi moderni sisustus. Joissakin tapauksissa tämä muotoilu sulavasti suunnitteluavaruuden, täydellisesti täydentäen sen sisustus.

Erityisen hyödyllisiä lisävarusteita

Johtuen tiettyjä ominaisuuksista oven eteisen niille on oltava Valitse erikoisvarusteita. Ensinnäkin erityisiä saranat tarvita. Tarve käyttää niitä, koska siitä, että tällaisissa oviprofiileja akselinsa siirtyy hieman yli eteisessä. Siis merkitystä on käyttää seuraavaa mallia:

 • Corner kortti. Niillä on eräänlainen kulmat, jotka on kiinnitetty saranan jäsen. Niiden kiinnittämistä samalla tavoin kuin suoraa silmukoita. Reunalla reiän on kiinnitetty yhdestä kappaleesta, ja toinen on ruuvattu kiinni rainan reunan ja sisäosan eteisessä.
 • Karmaiseva - ne ovat hyvä vaihtoehto entiseen. Osana suunnittelu on ruuvi painonapit ja saranat. Ensimmäinen osa on ruuvattu suoraan ruutuun välillä eteisen ja karmit. Toinen hiusneula istutettu kulmassa terään hieman koskettaa kuisti.

Sinun täytyy asettaa muita asetuksia, jos niitä käytetään ovensuljin. Huomioon tarve ottaa aikaa että osa terä koskettaa laatikon ulkopuolella, joten suunnittelussa liikkeen lopussa päätöskurssi olisi tasaisempi.

Metalliset ovet, useimmat ihmiset saavat, antaa suojaa tunkeutumista. Mutta nykyajan tuote voi olla toimiva, joka tarjoaa toimitilat omistukseensa enemmän etuja. Hankinnan Ovirakenteen kuisti mahdollistaa paitsi kääntää hänen asunnossaan linnoitusta, mutta myös poistaa lämpöhäviöitä ja luonnoksia.

Jos asunnossa on ovi, voimme eliminoida häiriöt kotona, se tulee kotiin lasku. Tämä on positiivinen vaikutus yleiseen mukavuutta oleskelua. Tietenkin nämä mallit ovat korkeammat kuin perinteisten metalli ovi rakenteita. Mutta ne eivät ole sen arvoinen. Tarpeeksi ostaa ja asentaa tällaista tuotetta, ja olet todennäköisesti katua päätöstäsi.

Mikä on kuistilla? Saranat sisäovet kuisti

Suuri valikoima sisäovet mahdollistaa hankkia suunnittelu mieleisekseen, eri malleja, lujat, hyvin lämpöä ja äänieristys. On malleja, jotka sopivat useimpiin vaatimuksiin. Tämä sisäovet ulkoneva kaistale kehää pitkin. Sinun täytyy tietää, mitä kuisti, mitkä ovat näkökohtia, jotka vaikuttavat asennuksen.

Mikä on kuisti oven, hänen piirteensä

Jos tarkastelemme rakennetta, huomaat, että kun suljet oven eteisen terän on uloke, joka on asetettu ruutuun. Mikä on kuisti, ja miten se on muuttunut? Se on ohut kisko, joka palvelee kehä ovilevyn ja asetusta ovenkarmiin. Sen paksuus on 4 kertaa pienempi kuin pohjarainan. Tässä yhteydessä rakennetta kutsutaan oven neljäsosaa.

Ennen kuistilla ovi käytettiin valmistettujen rakenteiden jono. Nyt voidaan havaita muissa malleissa, on valmistettu esimerkiksi pahvista, sekä rakentamisessa muovi- tai panssaroituja syöttömekanismin.

Edut ja haitat tuotteiden

Koska läsnä yhden tai kahden huulen ovella ei ole aukkoja ja rakoja rungon ja kangas kun se suljetaan. Huijausta hihna mahdollistaa täydellisen tiivistyksen näiden kahden välillä.

Siksi nämä mallit ovat kysynnän pitkään. Edut ovet kuisti.

 • Laadukas äänieristys. Teeskennelty liuska tarjoaa tarvittavat kireys suljetun oven takia tiukasti puristi ruutuun. Sitä tarvitaan varsinkin toimisto-, makuuhuone ja lastentarha, joka estää usein ylimääräisiä häiriöitä.
 • Uloke ei läpäise luonnos, kylmä ilma, pöly ja kosteus. Useimpien tiiviinä liitä sisäpinnalle sinetti. Ovet Tämäntyyppisiä käytetään usein syöttää keittiössä ja kylpyhuoneessa.
 • Masking aukkoja. Asennuksen jälkeen välillä oven ja karmin voidaan muodostaa epäsäännöllinen aukkoja, jotka vaikuttavat haitallisesti ulkonäköön. Narthex piilottaa ne ja on koriste-elementti.

Teeskenteli lankku aiheuttaa joitakin haittoja:

 • valmistus ja asennus monimutkaisuus tekee oven kalliimpia malleja muunlaisia.
 • Asentamiseen tarvitaan asiantuntemusta laatu tilasuunnittelun ole kaikkien saatavilla.
 • Läsnäolo eteisen ovi ei näennäisesti massiivinen, visuaalisesti salaaminen tilaa. Se on edullisesti asetettu suuri huone.
 • Tuotteet vaativat erityistä ruuvityyppisillä varusteet. asennus prosessi on monimutkainen, mutta silmukoiden tulee huomaamaton.

Miten valita sisäovet kuistille?

Ostaminen ovi, sinun pitäisi kiinnittää huomiota joitakin yksityiskohtia. Huijausta hihna tulee olla tasainen ilman vikoja ja ilman viiste kaarevuutta. Tiiviste ei pitäisi puuttua ovea auki tai kiinni.

Kuten tavanomaiset ovet, yleisin swing suunnittelu: täysi, lasi, jossa on yksi tai kaksi ovea. Ne ovat melko kohtuulliseen hintaan ja miellyttävän näköinen. Tiiviste ei pitäisi tehdä kovaa ääntä. Jos se alkaa pitää kiinni kaupantekohetkellä, se pyyhitään kostealla liinalla tai poistettu rasva.

Muotoilu ovet kuisti

puolipontattu joka sijaitsee jossakin oviaukko ja koostuu laatikon ja oven lehtiä, joiden profiilin vanne. Väärinkäytöksiä seinät ovat piilotettuja kehyksiä. Oven paneelit pidetään kahden tai kolmen puolella saranat. Raina voidaan vasemmalle tai oikealle. Vastaavilla puolella saranat asennettuina. Tarvittaessa suunnittelu heiluriovi kynnysarvoa sovelletaan.

Oven asennus tekniikassa kuistin läsnä ollessa ei poikkea tavanomaisesta, lukuunottamatta saranoita. Tässä laitteistossa on erottuva piirre, kun akselia siirretään kääntämällä. Saranat ovea, joissa on eteinen, ovat seuraavat.

 • Korttikulma. Nämä ovat kiinnityslevyt, jotka on taivutettu kulmassa &09deg;. Ne on asennettu samalla tavoin kuin suorat silmukat: yksi osa on kiinnitetty reiän reunaan ja toinen on kiinnitetty terän reunaan.
 • Ruuvi. Tällaiset silmukat koostuvat kahdesta saranoista, joista kummassakin on kiinnitetty ruuvi ja tappi. Ne on kiinnitetty vinosti kangasta.
 • Piilotetut silmukat - monimutkainen rakenne, jossa on saranoita, suljettu metallikotelolla, vivulla ja ruuveilla, jotka yhdistävät liikkuvat elementit. Lisävarusteet ovat näkymättömiä, kun ovi suljetaan. Kangas avautuu taitettuun kulmaan. Asennus tehdään huolellisesti käyttäen jyrsinohkoa. Piilotetut silmukat voivat sisältää ovensuljin.

Ovet, joissa on ovi ja ruuvisaranat, voidaan koota yrityksessä yhdessä laatikon kanssa. Tämä helpottaa niiden asentamista huoneistossa. Ovien luotettavuus riippuu siitä, kuinka hyvin saranan ja eteisen valinta on valittu. Jos ne ovat heikkoja ja huonosti asennettuja, syntyy ongelmia. Saranat ovat ruostumatonta terästä ja messinkiä. Jälkimmäiset ovat riittävän luotettavia ja korroosiota kestäviä. Jos tarvitaan suurempaa lujuutta, käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita. Heidän puuttuminen - tämä on yksi väri, joka ei voi lähestyä sisustusta.

Kiinnitä huomiota asennusreikien lukumäärään. MDF: n kevyissä ovissa neljä on tarpeeksi, ja massiivipuisille valitaan 5 reikää olevat saranat.

Onko kaikki ovia, joissa on eteinen?

Laminoitu ovien kaikkein demokraattisimmat hinnat. Kalvo jäljittelee kaikkia pinnoitteita ja sillä on suuri kosteuden ja aggressiivisen ympäristön kestävyys. Edullinen hinta suomalaisille oville, joilla on tiukka tyyli ja laadukas ammattitaito.

Monia malleja myydään ovellarunkoineen, joissa saranat ja lukot on jo asennettu. Suunnittelu on yleensä halvempaa. Se on myös paljon helpompi asentaa. Jos otat tuotteita kaksoisikkunalla, niiden käyttöominaisuudet lisääntyvät lisätiivistyspiirin takia. Tässä on tärkeää, että jousen vaikutus on pieni, koska on vaikeampaa sulkea ovet.

Säännöt ovien yhdistämiseksi huoneeseen

Valitessasi oven, määritä, mihin malliin tulee:

 • materiaali - muovi, puu, MDF;
 • eräänlainen kangas - piirtäminen, väliseinät, lasilevyt;
 • tyyppisiä lisävarusteita.

Kuisti antaa oville valtavan näkymän. Kevyiden lasilevyjen ostamiseen yhdistettynä useisiin sisustustyyleihin. Pienissä huoneissa käytetään yksilehtisiä rakenteita. Olohuoneessa on tavallisesti suurin huone, jossa on laaja aukko. On parempi käyttää kaksoislehtiä.

Laatikko asennetaan samalla tavoin kuin tavallisissa ovissa, vain räkkisissä erikoissaranoissa ruuvataan. Heidän langan on täytettävä kokonaan rungon runko. Jatkossa niitä voidaan säätää.

Silmukan liitäntäosat ruuvataan ovenlehtiin. Sitten saranat yhdistetään telineeseen ja oven lehtiin, ja ovi avataan ja suljetaan. Sen jälkeen kankaan raja on merkitty jalustalle ottaen huomioon aukko, jonka tulee olla lattian ja lattian välissä (vähintään 10 mm). Sitten laatikko on asennettu aukkoon ja kangas ripustetaan. Sen ja laatikon välisiä aukkoja säädellään kiertymällä silmukoita. Niiden erikoisrakenne akselivaihtelun avulla mahdollistaa oven avaamisen vapaasti. Samanaikaisesti ovilevyn portti ei jätä laatikkoon.

Jos asunnon omistaja ei tiedä mitä kuisti on, on suositeltavaa ottaa yhteyttä ovien asennukseen erikoistuneisiin asiantuntijoihin rakennuksen monimutkaisuuden takia. Tällöin käytetään erityisiä silmukoita, jotka edellyttävät taitojen ja taitojen esiintymistä asennuksen aikana. Kuten jo mainittiin, tämä muotoilu suojaa tunkeutumista vastaan, näyttää vaikuttavalta, ja sillä on myös lämmön- ja äänieristysominaisuudet.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 2