Hanke on pieni talo parvi

Contents

Kolmiulotteisensuunnittelu kanssa Ullakkokamarien: ilmainen piirustuksia ja valokuvia

Taloa parvi - on ruumiillistuma mukavan ja miellyttävän esikaupunkien elämän. Nämä mökit mahdollistavat suuremman vapauden materiaalien valinnassa, suunnittelussa talon. Tässä artikkelissa löydät tarvittavat suositukset, sekä hankkeita talojen ullakko, ilmainen piirustuksia ja valokuvia.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista talon ullakko - hyvä eristys, koska yläosa rakenne altistuu lämpötilan muutoksista. Yhtä tärkeää on huolehtia huoneen vedeneristys. Poimi lattia ullakolle valoa materiaaleja. Tämä koskee myös katto, ja sisustamisen ja jopa huonekaluja. Älä täytä perusta ja seinät mahdollisesta halkeamia.

Pieni alue ullakko on paras muodostavat koko avaruuden, mutta tarvetta luoda valeseinät pitäisi suosia kipsilevy. Tämä materiaali ei aiheuta ylimääräistä kuormitusta perusta talon.

Toinen tärkeä seikka - ikkuna. Niiden asennus kaltevalla pinnalla vaatii paljon kustannuksia, mutta tulokset ovat sen arvoisia.

Edut ja haitat asuntoa parvi

Kodeissa parvi on enemmän faneja seuraavalla hyötyjä:

 • säästöjä rakennus- ja asennustyöt;
 • asianmukainen käyttö yläpohjan lisää toiminnallinen alue talon kahdesti;
 • helppohoitoisuus ullakko viestinnän. Riitä pitämään niitä kerroksessa;
 • vähentäminen lämpöhäviöiden katon läpi;
 • rakentamisen aikana ullakon ei tarvitse häätö kotoa, he voivat pysyä pohjakerroksessa ennen työn päätyttyä;
 • Asennettu talossa asuinkelvottomaksi tyyppi huone: biljardisali, työpaja, jne.;
 • tilaa mielikuvitukselle. Epätavallinen ullakkotilan voit olla luova lähestymistapa suunnittelu huone.

Mutta samaan aikaan talot tämäntyyppistä saatavilla ja puutteet:

 • noudattamatta jättäminen pakottavia sääntöjä rakentamisen teknologian ja harkitsematon materiaalivalinnat johtaa lämpöhäviö, kosteuden tiivistymistä ja jäädyttämistä.
 • huomattavat kustannukset kattoikkunoiden (yli 1,5-2 kertaa normaali), alas erityispiirteet profiilin ja kustannukset asennustyöt;
 • luminen talvi voi rikkoa luonnonvaloa ullakolle.

Luominen suunnittelu talon parvi, sinun on otettava huomioon erityispiirteet rakentamisen. Sovelletaan seuraavia sääntöjä, saat kauniin ja luotettavan kiinteiden talon.

 1. Laskeminen lisäkuormituksesta. On mahdotonta mielivaltaisesti liittää yhden tarinan kotiin parvi, koska tämä merkitsisi halkeilla hävittämistä pohjan. Jos päätät lopettaa ullakolle olemassa olevaan seinään, hoitavat vahvistamista.
 2. Laskeminen korkeus ullakko. Minimiarvo korkeus lattiasta kattoon 2,5 m.
 3. Oikea katon muotoilu. Kun sen suunnittelussa on otettava huomioon, että pääty suunnittelu antaa vain 67%: n perusta talon. Niin sanottu "rikki" katto lisää noin 90% pinta-alasta ensimmäisessä kerroksessa. Mutta nosto katto 1,5 m voi lisätä alueen 100%.
 4. sallia tietoliikennelinkki substraatin ja ullakon;
 5. ajatella layoutportaikko, paikka sisäseinien ja ikkunat;
 6. On tärkeää tarkkailla palovaatimukset, evakuointisuunnitelma parvi.

Projektit yhden tarinan talon parvi: piirustuksia ja valokuvia

Vuonna yksikerroksinen taloa ullakko toimii useimmiten kauppaan tai toimistoon. Usein tällä tasolla on makuuhuone, joka johtuu mukava jäädä huoneeseen, jossa matalat katot sekä lisäeristys ja kaunis näkymä tähtitaivasta ikkunoista. Poimimme 10 parhaat hankkeet talojen ullakko, täällä ovat ilmaisia ​​piirustuksia ja valokuvia, sekä niiden kuvaus.

Valmis hankkeita talojen ullakko 8-10

№1 projekti. Hanke tämän talon tarjoaa käytännöllistä tilaa ullakolle tasolle, joka taloa makuuhuone, kylpyhuone ja kaksi ylimääräistä huonetta, jotka harkintansa mukaan voi järjestää elävää tai lapsia. Kodikas kehys talo sisältää useita tiiliä ja kevytsoran. Suuret ikkunat tekevät Sisustus Koti on hyvin valaistu. Rakennus täyttää kaikki kerrostalo.

№2 projekti. Viihtyisä mökki ekologisen tyyliin iso ruokasali-olohuone ensimmäisessä kerroksessa. Projektin avulla voit laittaa ullakolle kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja pieni eteinen ja parveke. Se tarjoaa kätevän laajan portaiden asennusta. Pohjakerroksessa sijaitsee myös toinen uloskäynti verannalle. Tämä koti on täydellinen suuri perhe mukava maa loma.

Kolmiulotteisensuunnittelu ullakolle 9 9

№3 projekti. Pienet ja samalla toimiva yksikerroksinen talo olohuone ja toimisto ensimmäisessä kerroksessa. ullakkotilan miehittää kolme viereisiin huoneisiin ja kylpyhuone. Yksinkertaisessa muodossa rakennuksen tehnyt erilaisia ​​erkkeri olohuoneessa ja kattoikkuna, jossa on tasainen katto. Talo sopii sekä vapaa-ajan ja työn.

№4 projekti. Pieni talo rustiikkityyliin. Ensimmäisessä kerroksessa on olohuone, ruokailutila, keittiö ja wc. Ullakko pääsee mukavan leveä portaikko. kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone tässä annetaan.

projekti №5. Toiminnallinen yhden tarinan talon ullakolle sopii suuri perhe. Hanke tarjoaa tilava ruokasali, tutkimus, kylpyhuone ja keittiö alakerrassa, sekä kolme viereisiin huoneisiin ja kylpyhuone ullakolla tasolla. Muoto talon täydentää erkkeri ensimmäisessä kerroksessa olo-ruokailutila ja pääsy parvekkeelle, ja ikkuna jälleen yhden parveke ja harjakatolla.

Kolmiulotteisensuunnittelu ullakko 9 10

№6 projekti. Talousarvio Project kotiin parvi täydellinen elin- ja virkistäytymiseen. Ensimmäisessä kerroksessa on iso tilava olohuone (48,6 m2), joka voi samanaikaisesti toimia ja rooli ruokasalissa. Ullakolla - kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja tilava parveke.

№7 projekti. Yksinkertainen yhden tarinan talon toimiva pohjaratkaisu perheen viisi. Yksinkertainen lomake on täydennetty erkkeri ja parveke. Sisäänkäynti Hall johtaa saliin, jossa portaat parvi ja ovet kaikkiin tiloihin ensimmäisen kerroksen: olohuone, kylpyhuone, keittiö ja lapsia. Vintillä - kolme makuuhuonetta, tilava kylpyhuone ja kaksi vaatehuone, joista yksi on vieressä makuuhuone.

Kolmiulotteisensuunnittelu ullakko ja autotalli

№8 projekti. Valitseminen suunnittelu talo parvi ja autotalli, säästät rahaa rakennustyöt yhdistämällä pääseinät. Lisäksi ratkaisu "kaksi yhdessä" vähentää kustannuksia lämmitys autotallin ansiosta lämmin seinämien talon. Ja lisäksi, ei tarvitse mennä ulos huonolla säällä, päästä autotallin - tärkein osa talon on liitetty autotallin kautta ruokakomero. Suuret ikkunat tekevät talon valoisa ja kaksi pientä terassia edistää miellyttävä levätä ilmassa.

Hanke №9. Suunnittelussa tämä viihtyisä koti on asennus- paritalo peiliin suunnittelussa. Tunnusmerkki tämä rakenne on yksinkertainen autotalli katto, joka ulottuu terassilla, ja tukee kolme puiset palkit. Ulkopinnat puutalo seisoo kehystetty klassikko ikkunat. Ensimmäisessä kerroksessa on olohuone, avokeittiö ja ruokailutila ja kylpyhuone, ullakko tasolla on käytössä kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone.

Autotalli kytketty suoraan talon avulla taittuvat tikkaat, joka säästää säilytystilaa työkaluja ja muita tarpeellisia asioita.

Hanke on kaksikerroksinen talo parvi: piirustuksia ja valokuvia

Kaksikerroksisessa talossa ullakko on mallikas ulkonäkö. Nämä asunnot on suunniteltu mukava mökki tai lepoa. Pääsääntöisesti, suunnitelma kaksikerroksinen talo parvi tarjoaa sijainti ensimmäisen tason julkiset huoneet (se voi olla olohuone, ruokailuhuone, keittiö) ja yksityisiä asuntoja - toisessa kerroksessa (makuuhuone, kylpyhuone, lapset). Valittaessa materiaaleja, voimme keskittyä konkreettisiin, tiili tai puu. Mahdollista yhdistää variantit, joissa yksi kerros on valmistettu puusta, ja toinen - tiiliä. Alla on №10 projekti, meidän lopullisen valinnan.

Olen kiinnostunut projektin numero №10. Mutta haluaisin hieman muuttaa kokoa. Tee leveys 11 m ja pituus 15,7. Jos mahdollista, voitteko lähettää minulle miten se näyttää? Ja siitä toiseen kerrokseen, jossa voi tehdä / makuuhuoneeseen? Pohjakerroksessa korkeus 3,2 m ja toinen 3,0 m voidaan tehdä?

Olen kiinnostunut projektin numero №10. Kuinka paljon on hankkeen tekniset ja kustannusarvio tiilitalo

Talo parvi: valokuvia, projektit, erityisesti suunnittelu

Eri tyyppisiä asuinkiinteistöjä sopii pohjalta esikaupunki päällä, johtaja vie talon parvi: kuvia, suunnitelmia ja hankkeita tällaisten asuntojen löytyy useammin. Syynä suosion rakennuskonstruktiossa piilee mahdollisuus lisätä elintilaa lähes puoli minimaalisella rakentamiseen. Harkita kaunein valokuvaprojekteja taloa ullakko, niiden eduista, haitoista ja ominaisuuksia.

Eristetty ullakko voi tulla täysi asuintiloja

Talo parvi: valokuvia, projektit, avaruusteollisuuden vaihtoehtoja

Attic - on yleinen ullakkotilan, varustettu ja käyttää täydellinen yhden tai useamman olohuoneet. Tämä perinne tulee kaukaisesta 17-luvulla, kun köyhien perheiden joutuivat elämään ullakoilla. Mutta tänään asiat ovat muuttuneet ja moderni loft sen toimivuutta ja muotoilua mitenkään huonompi standardin yhden tarinan talossa.

Ullakolla voidaan järjestää makuuhuone panoraamaikkunat ja kodin kuntosali. Valoisa ja tilava huone on täydellinen viran, ja suuri lastenhuoneeseen. Jotkut suunnittelijat suosittelevat varustaa kaikki ullakkotilaan alla kylpyhuoneen säästää tilaa pohjakerroksessa. Kaikki riippuu toiveesi ja fantasioita.

3D-suunnittelu talon parvi, pieni terassi ja irrallaan autotalli

Edut ja haitat asuintalot ullakolle: Projects suosittu kaavoista

Useat liittyvät edut kotinsa parvi, mikä tekee niistä entistä suositumpia vuosi vuodelta:

 • rakentaminen talon parvi - yksi kaikkein kustannustehokkain rakennus- ja asennustyöt;
 • Hyötypinta-ala on kaksinkertaistunut, kiitos oikea käyttö ullakkokerroksessa;
 • rakentaminen ullakon ei aiheuta ongelmia, jotka liittyvät viestintään epäonnistui. Pääsääntöisesti ne ovat jo saatavilla pohjakerroksessa ja se on riittävä huipulle;

Talon ullakko, rakennettu runko tekniikkaa

 • lämmön määrä menetetään kylmän ullakon, vähentää ajoittain. Ja se on vakava säästöjä;
 • viimeistely ullakolle voidaan tehdä asteittain, kun taas asuvat mukavasti alakerrassa;
 • mahdollinen käyttö ylimmässä kerroksessa - hyvin erilaisia. On mahdollista järjestää työpajan, biljardisali, pukuhuone tai muihin huoneisiin. Määrän ideoita viimeistely ullakolle vain rajattomat.

Kaksikerroksinen talo ullakko huone ja autotalli kahdelle autolle

Olen tämän tyyppistä taloa ja haitat:

 • rakentaminen talon asuin ullakkokerroksessa olisi tiukasti noudattaa kaikkia vaatimuksia ja standardeja. Noudattamatta jättäminen rakennusmääräysten voi johtaa jäädyttämistä huoneeseen, merkittävän menetyksen lämmön ja kosteuden tiivistymistä sisällä talossa;
 • kattoikkunat - ei halpa ilo. Koska tietyn profiilin, sekä joitakin asennusominaisuuksia, ne voi maksaa 1,5-2 kertaa kalliimpaa kuin tavallinen;
 • talvella, rankkasateet voivat häiritä luonnollinen valaistus yläkerrasta.

tiilitalo projekti 9,48h8,36 metriä parvi, kolme makuuhuonetta ja takka alakerrassa

On yksi tarina talon parvi projekti: kuvia parhaista vaihtoehdoista

Parvelle voisi tulla suosikki paikka asua, eikä vain kylmä ullakko, seuraavat ominaisuudet on otettava huomioon:

 • hyvä eristys - vaaditaan kunnon rakennus- tai lämpötilan muutoksia yläosassa talon, eivät saa käyttää sitä koko ajan;
 • yhtä tärkeää, ja laadukas vedeneristys. Onhan varmasti et halua sateelle pääsee vettä huoneeseen;

Kuvan alkuperäinen suunnittelun kattoikkunan

 • rakentamisen aikana ja koristelu ullakon aina etusijalle kevyen viimeistely materiaaleja ja kalusteita. Liiallinen kuormitus voi aiheuttaa halkeamia seinät ja pohjan;
 • Olisi parempi, jos ullakkotila säilyy ennallaan. Jos kuitenkin haluat vielä jakaa se useamman huoneen - käyttää kipsilevyä. Tämä kevyt ja kestävä materiaali ei ole liian paljon ylimääräistä taakkaa perusta talon, mutta se on täysin selviytymään rooli osioita.

Moderni talo kaksi erillistä ullakkohuone

Valmis Kolmiulotteisensuunnittelu ullakolle, valokuva kaavoista

Nykyään monet rakennusliikkeet tarjoavat valinta luettelo valmiiksi hankkeiden ullakko taloa niiden myöhempi rakentaminen ja avaimet käteen. Palkata urakoitsija, sinun tarvitsee vain valita suosikki projekti, ja ottamaan työn lopussa.

Jotta voidaan itsenäisesti suunnitella ja rakentaa talon ullakko, sinun täytyy olla tietty taito asettaa. Mutta myös tässä tapauksessa ei ole tarpeen tehdä kaikkea satunnaisesti. On olemassa useita suosituksia ja määräyksiä, joiden noudattaminen on pakollista.

Ennen rakentamisen toinen kerros kerros on tarpeen laskea kuormaa rakennuksen, joka syntyy väistämättä. Jos olet päättänyt varustaa ullakkotilaan jo olemassa olevaan taloon, muista huolehtia vahvistamalla edelleen seinät.

Sisätilojen makuuhuone, varustettu ullakolla

Laskelmissa, ja suunnitelman valmisteluun merkille, että suositellaan vähintään katon korkeus - 2,5 m.

kattorakenne - vakava asia rakentamista tämäntyyppisten taloja. Riippuen alueen toisessa kerroksessa, kolmea mahdollista järjestely ristikon järjestelmä:

 • harjakatolla voit käyttää vain 67% nykyisen alueen;
 • katto muotoilu mahdollistaa käytön enemmän tilaa - noin 0%;
 • mutta jos haluat suurentaa niiden elintila tasan kahtia, sinun täytyy nostaa katolle vähintään 1,5 m.

Pieni kapea ullakko varustettu viihtyisä makuuhuone

Yhteenvetona viestinnän toisessa kerroksessa - yksinkertainen prosessi, se suoritetaan ennen pintakäsittelyä, kun laatimalla yksityiskohtaisen rakennushanke.

Yhtä tärkeä seikka - suunnittelu järjestely ikkunoiden, portaiden ja valeseinät. Muista suunnitella tulevaisuutta ja tehdä selkeä suunnitelma, jonka mitat.

Pieni talo ullakko: 6x6 m layout

Talo 6 6 parvi, pääsääntöisesti merkitsee rakentaminen pieni puutarha irtoa. Kokonaispinta-ala on tilat on noin 50 neliömetriä ja se sopii jopa pieni perhe.

Tarkastellessaan suunnitelmaa talon parvi 6 6 metriä, huomattava määrä etuja tällaisia ​​kotelo voidaan nähdä helposti. Se on nopea ja kevyt rakenne, ja säästöt sähkölaskua. Lyhyesti, luoden 6x6 lomamökki parvi projektiin, edullinen tapa ratkaista asunto-ongelma jo vuosia.

Viimeistelee ullakko omin käsin, valokuva ja muotoilu

Moderni design vaihtoehtoja. Miten tehdä oikeita viimeistely ja eristys ullakkotilan eri tavoin.

Lisäksi oikean asettelun rakennuksen 6 6 kanssa ullakkokerroksessa auttaa järjestämään riittävästi toiminnallista tilaa ympärilleen ja tuntea olonsa. Tässä muutamia vinkkejä luoda projektin kotona parvi 6x6 m:

 • asianmukaisesta järjestämisestä tilaa käytävällä ratkaisee ongelman runsaasti asioita ja "purkaa" talon. Auttaa seinäkaapit ja mezzanine;

Vinkki! Käytä podlestnichnoe tilaa järjestelyn ruokakomero. Pieni huone 2 m on riittävä varastointiin vuodenaikojen kohteita, säilyttämistä ja eri kotitalouksien trifles.

Toiminnallinen tilankäyttö podlestnichnogo

 • keittiö yhdistettynä olohuone, säästää vähän tilaa. Tässä se on tarkoituksenmukaista järjestää portaat toiseen kerrokseen;
 • wc ja kylpyhuone on parempi yhdistää yhteinen huone ja asentaa suihku;
 • kompensoida tilan puute voi olla luomalla terassien edessä talon minkä kokoisia tahansa.

Kun otetaan huomioon kaikki nämä tiedot luodessaan projektin 6x6 esikaupunki talo parvi, voit rakentaa mukava, kohtuuhintaista majoitusta itselleen ja heidän perheilleen.

Hanke kotiin parvi 6,44h6,44 m kaksi makuuhuonetta ja pukuhuone

Huomioi myös runko talon ullakko. Projektit 6x6 m ja muut mitat ovat helposti löydettävissä internetissä. Mahdollisuus riippumaton ja nopea pystytys houkutellut yhä useammat ihmiset haluavat hankkia oma asunto.

Vinkki! Pienestä koostaan ​​huolimatta, voit jopa sijoittaa sivuston 6x6-kylpy kotiin parvi. Muista katsoa, ​​että tällainen vaihtoehto Ennen lopullista suunnitelmaa.

Pieni talo 50 neliömetriä ja terassi ja ullakko

Talo 9 9 ullakko

Rakentaminen 9x9 m talon - hyvin yleinen ilmiö. Tämä koko on tunnustettu optimaalinen sekä rakennuskustannuksia, ja mukavuus myöhemmin oleskelun. Klassisessa versiossa suunnittelun, alakerrassa on keittiö, olohuone, kylpyhuone ja yksi makuuhuone. Yläkerrassa voidaan sijoittaa halutulla tavalla joko makuuhuonetta tai muiden kuin asuinrakennusten huoneita (työpaja, vaatehuone, viherhuone, jne). Optimaalinen koko talon voi mukavasti talon perheen neljä, ja se ei aiheuta kohtuuttomia kustannuksia sen ylläpidosta.

Itse hankkeita, kodit ovat hyvin samanlaisia ​​kuin ulkoasu talon 8-10 parvi. Kuvat osoittavat, että ne eroavat toisistaan ​​vain muodossa, joka voi olla neliön tai suorakaiteen muotoisia.

Hanke kotiin parvi 9x9 metriä takka ja kolme makuuhuonetta

Talon 10-10 parvi: kuva esimerkkejä modernia ajattelua

Yksi suosituimmista majoitusta perhesuunnittelu - talon parvi 10 10 m Jos lapsia on enemmän kuin kaksi lasta -. Tällä asuinalueen vain ei voi tehdä. Huolimatta visuaalinen tiiviyttä, tämä talo on tarpeeksi sisäistä tilaa majoittaa suuri joukko ihmisiä.

10x10 m talon tekee mahdolliseksi saada tilavaa makuuhuonetta, erillinen jokaiselle perheenjäsenelle. Ne ovat yleensä sijaitsevat toisessa kerroksessa. Myös varustettu kylpyhuoneessa.

Suuri talon ala on 140 neliömetriä. m Garret ja autotalli

Ensimmäisessä kerroksessa mahdollistaa järjestää tilava huone, tai yhdistetty keittiö-olohuone, erillinen ruokailutila ja takkahuone, kylpyhuone ja vierashuone. Portaikko tässä tapauksessa voidaan sijoittaa käytävällä, sen alla tarvittaessa järjestää, kuten laatikot säilytystä.

Harkittuaan ehdotettua verkostohankkeissa 10x10 talo ullakko lohkojen, huomaatte, että se on myös taloudellisesti edullinen vaihtoehto ratkaista asunto-ongelma.

Hanke kotiin 10x10 metriä parvi, kolme makuuhuonetta ja parveke

Kuitenkin rakentaminen talon Tämän suuruusluokan on omat erityispiirteensä:

 • varmasti on ainakin kaksi kylpyhuonetta - yksi jokaisessa kerroksessa;
 • on toivottavaa jakaa erillinen huone kattilan, vieressä keittiössä. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti luomista ja edelleen ylläpito lämmitysjärjestelmä talon;
 • koska talo on neliön muotoinen, hyvin suunniteltu ulkoasu huonetta, hyödyntää tehokkaan käytön tilaa;
 • Huolehdi etukäteen kysymys äänieristystä tai tulevaisuudessa ei voi jäädä toinen minuutti hiljaisuudessa.

Talo yhteisen katon ensimmäisen ja ullakko lattiat

Lämpeneminen ullakolla

Ilmeisin on se, että et voi tehdä mukavan käytön ullakon jäädä ilman ylimääräisiä sisäisiä lämmöneristys. Asennus eristys katon alla on sen monimutkaisuus ja ominaisuuksia, joita ei voida jättää huomiotta:

 1. Ullakkokerroksessa, lisäksi Kattopinnalta on kaksi enemmän päädyn ja laaksoon. Jos laatu ei eristä myös heitä, niin voimme olettaa kaikki työsi hyödytön.
 2. Valitseminen höyrynestomateriaalin vaatii erityistä huomiota, koska katto on suunniteltu suojaamaan tiloihin kosteudelta, muodostuu käytännössä ei salli haihtumista mennä ulos.
 3. Kaikki käytetyt materiaalit lämpöeristys ullakon tulisi suunnitella tarkasti järjestämisestä majoitusta ja noudattamaan kaikkia ympäristömääräyksiä ja standardeja.

Lisälämpöä ullakkotilan käyttämällä puu-uunissa

Vinkki! Jos et ole varma osaaminen, on parempi antaa prosessin eristyksen ullakko alalla. Mahdollisesti tekemiä virheitä prosessissa, voi maksaa kalliisti.

Sisätilojen talon parvi: valokuvan sisätiloissa

Jopa yksinkertainen hankkeet ja suunniteltu koteihin parvi (kuva näyttely on hieno) voi tehdä kodin ainutlaatuinen. Alkuperäiset arkkitehtoniset ratkaisut voivat olla kohokohta kotiisi. Joten sinun tulisi huolehtia paitsi siitä ulkoapäin, mutta myös sisustus.

Tilava ullakko kehittymätön laadukkaat mini-asunto

Jos puhumme muotivirtaukset, suosituin koristeluun taloa ullakko nauttii maalaistyyliin mökkejä ja eklektinen. On samat rakenteelliset elementit, kuten palkit ovat vielä näkyvissä. Huonekalut on valmistettu puusta, veistetty asianmukaiset yksityiskohdat. Ikkunat tekstiili puuttuu, saatetaan sohvat virkattu tyynyt ja matot, ja lattia matot ilmettä eläinten nahat.

Usein löytyy ja varsin romanttinen parvi muotoilu tyyliin Provence: vaaleanpunainen sävyjä, kirkas huonekaluja, runsaasti pieniä temaattisen osia. Tässä tapauksessa arkkitehtoninen ulokkeita, syvennyksiä ja niin edelleen. Ommeltiin kipsilevy seinät ja katot on viimeistelty maalilla tai tapetti. Tervetuloa tekstiilit ikkunat ja pylvässängyt, täytyy olla hyllyt matkamuistoja, pienoispatsaita kukkakimppuja kuivattuja kukkia.

Loft - "alkuperäinen" tyyli parvi

Järjestely Huonekalujen ullakolla, on täysin riippuvainen tarpeet ja mieltymykset, mutta älä unohda, että pientalojen parvi projekteja on tiettyjä ominaisuuksia suunnittelun, joka tulevaisuudessa vaikuttaa linjaus kalusteet:

 • jos katto pääty vastaavasti sijoittaa kaapin kumpaankaan seinämistä ei toimi. Pitää tämä mielessä jo suunnitteluvaiheessa;
 • pakollisena osana talon ullakko - portaat toiseen kerrokseen. Tarkkaan harkita sen sijainti siten, että se vie mahdollisimman vähän käyttökelpoista tilaa, mutta se oli mukavin ja turvallinen;
 • harkitkaa luonnollinen ja keinotekoinen valaistus yläkerroksissa. Kattoikkunat kalliimpia kuin yleensä, mutta ne ovat sen arvoisia. Hyvä valaistus - yksi kulmakivistä asianmukaisen suunnitteluratkaisuja.

ullakko sisustus suoritetaan tyyliin maassa

Hankkeet talojen vintillä vaahtopalat

Erityisen suosittuja viime vuosina on saanut rakennusalan vaahto. Ja tietenkin, alkoi ilmestyä paljon projekteja talojen vintillä vaahtopalat (kuva valmiista malleja löytyy Internetistä). Eikä ihme, sillä kustannukset ovat asuntoja on paljon pienempi, koska halpuuden materiaalin. Esimerkiksi melko kunnon kokoinen talon vaahtopalat maksaa lähes yhtä paljon kuin talon 6x6 ja baari parvi (mallit ja hinnat voit katsoa Internetissä sivustojen valmistajat).

Vinkki! monia hankkeita yksikerroksinen talojen ullakolle ja autotalli auton omistajille. Ottaa tarkemmin, ehkä tämä on vain mitä tarvitset.

Talon ullakko huoneessa vaahtopalat

Yhteenvetona voidaan sanoa, että hänen suosionsa kotona parvi sai hyvin ansaittua. Saatavuus laaja valikoima erilaisia ​​asetteluja, kustannukset sisällön ja helppous rakentamisen - kaikki tämä tekee tällaista asunto on erittäin kätevä. Lisäksi on mahdollista saada kaksi kertaa niin paljon elintilaa, menojen varoja yhtä rakentamiseen tavanomaisen yhden tarinan talossa. Siksi, jos etsit edullinen vaihtoehto ja mukavuutta kotona - muista huomioida ajatusta ullakon toisessa kerroksessa.

Ulkoasu talon 8 8 parvi: suosittu hankkeet

Projektit runko taloa: kuvia ja hintoja, erityisesti rakentamisen

Projektit yksikerroksisten talojen jopa 100 neliömetriä: erityisen kompakti rakenne

Hankkeet mökkiä 6 hehtaarin: valokuvat, kuvaus ja vaatimukset

Veranda talon omin käsin: hankkeet, valokuvia kiinnostavia ajatuksia

Plan Yksikerroksinen talo: Esimerkkejä toiminnallinen suunnittelu

Kaverit, lapsuuteni vietettiin talon parvi), vasta sitten kutsuimme vaatimattomasti "ullakko" ja portaikko oli meidän tavallinen vaatimaton kiinnitys, löysä ja creaked huonosti) Vaikka ullakolla oli varsin mukava ... hauskaa!)

Nyt Olisin mielelläni vaihtanut paahtavassa asunto omalla pihalla - uima-allas, kaunis vaimo riippumatossa, auringon valo, puutarha, ja keskellä - vähintään 10-10 talon parvi. Mahtipontisia suunnitelmia) valkoihoisia alkoi vihdoin ... eh))

Mistä löydän mielenkiintoinen pohjaratkaisu 7 7 ullakko? Haluan keskinkertainen kokoinen talo rakennettiin maassa. Tai ulkoasu talon parvi 6 8 on parempi? Kuin alue on lähes sama, vain muodossa rakenteisiin enemmän pitkulaisia. Kuinka kätevä se edes tee mitään eroa? No Ymmärrän sen täytyy näkyä ensinnäkin ullakolla, jos se on kiinteä eikä jätä peregarazhivat lisäseinien, ja niin myös erillisissä huoneissa eikä paljon tahtoa. Vaikka yleensä se on mahdollista, kun kaikki alkuun huolellisesti eristää ja tehdä ylimääräistä makuuhuonetta siellä. Joku harjoitetaan?

O f tietysti eroja. Ensinnäkin pitää jossa voit rakentaa talon. Tietenkin, jos avoimella kentällä ja siellä vaikka ulkoasu talon 7 7 parvi, vaikka 6-7, vähintään 6-8 edelleen havaittavissa. Ja jos juoni vedetään ulos niin saat heti huomaa eroa. Alue on sama, ja tulee sijaitsemaan eri tavoin. Joten tämä on perustavanlaatuinen seikka sivuuttaa toimi.

Mitä makuuhuonetta yläkerrassa, joka on harjoiteltu pitkään ja mitään uutta ajatusta. Vain ole tärkein nazhestit väliseiniä niin paljon raskaampaa ole ilmestynyt, ja lopulta se kaikki romahti.

Viihtyisä talo parvi: hankkeet, kuvia sisustus ja vihjeitä

Rakenne ullakko kerroksessa - erittäin käytännöllinen ja houkutteleva ajatus yksittäisen sivuston. Menojen varustaminen asuin ullakolle on pienempi kuin rakentamiseen täydellisen lattia talossa tulee olemaan lisää neliön kuvamateriaalia. Sillä esikaupunkialueella paras vaihtoehto - talon ullakko. Projektit Kuva onnistuneesta sisustus ja suositukset kokenut rakentajat - meidän materiaalia.

Pienikin ullakko muuttaa julkisivu talon ja tekevät siitä ainutlaatuisen

Alle parvi tarkoitti elintilaa katon alla. Katto järjestely asuin ullakko pitäisi olla kaksinkertainen kaltevuus niin, että korkeus ullakkotila ollut inhimillistä kasvua korkeimpaan kohtaan.

Optimaalinen korkeus on kaksi metriä kaksikymmentä senttimetriä

Ulkoseinään asuin- ullakon koostuu kahdesta tasosta: pystysuora ja kalteva. Pystysuoran osan rakentamisen pohjamateriaalin kotona, kalteva - koostuu veren kattotuolit ja sisempi iho.

Suhde pysty- ja kaltevan osan riippuu projektista

Rakentamisen aikana asuntoihin, monet omistajat miettiä kysymyksen: suosia koko lattian tai ullakolle?

Edut ja haitat asuintalot ullakolle: projektit täyden kerroksen parvella tai asunnon?

Tärkein peruste hyväksi ullakkokerroksessa annetaan aina halpuuden sen järjestelyihin. Onko se todella? Johtuvat alhaisemmat kustannukset käytöstä kattorunkorakenteesta. Käytännössä, sitä suurempi on katto ja, näin ollen, enemmän tilaa runko pinnoitus edullisen parvi.

Mutta muista, vaikka kuinka tilava parvi ei ollut missään tapauksessa hän vie vähemmän lattiapinta-alaa kuin nykyinen lattialle. Joten, jotta ullakkokamari sovi asumiseen, on tarpeen säätää tällainen alue ensimmäisessä kerroksessa ullakolle, se ylitti ainakin kahdesti.

Toinen asia, joka vaikeuttaa tehtävän asuin parvi järjestely edellyttää monimutkaista kokoonpanoa katto ja tie erikoistarjouksia kattoikkunat

Että ullakolla luoda normaali ilmapiiri, on tarpeen tarjota ilmanvaihtojärjestelmä paineilman syöttöjärjestelmään. Kaikki nämä kustannukset laskevat lisätaakkaa rakentamisen aikana. Ja itse asiassa, säästöt ei olisi niin suuri.

Kannattajat sanovat ullakkokerroksessa rakennuksen, että taloa tällaiset "kihara" katot näyttää houkuttelevan. Ja suunnittelijat lisätä että parantaminen asuin parvi on monia omaperäisiä ratkaisuja.

Eräs tällainen ratkaisu, esimerkiksi asennuksen suurista ikkunoista suoraan kalteva osa katon. Jos laitat huoneeseen makuuhuoneessa yöllä voit ihailla tähtitaivasta nousematta sängystä

Innokkaat omistajat eivät pidä, kun jotain on menossa hukkaan. Luettuna - ullakkotilan. Jotkut tekevät siitä dump hyödyttömiä asioita. Mutta itse asiassa siellä mahtuu täysimittainen toimisto-, studio, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Vastustajat Tällaisten taloudenhoitajan muistutti että aktiivinen hyödyntäminen tilan katon pahenee kunnon kattorakenteen ja vaikeuttaa huomattavasti sen korjaamiseen.

Tietoa! Psykologit varoittaa, että matalat katot ullakon tekee henkilö tuntuu ahtaassa tilassa, vaikuttaa haitallisesti hänen psyyke. Erityisen alttiita luonne saattaa jopa tuntea astmakohtauksia takia matalat katot ja viistetty seinät. On syytä miettiä tätä tosiasiaa suunniteltaessa lasten ullakolla.

Kannattajat täysi toinen kerros johtaa vertailua:

Huolimatta kaikista näistä kiistat hankkeet asuintalot ullakolle ja kuistilla tai autotallin ovat hyvin suosittuja. Tämä ei ole yllättävää, koska saamassa valtava suosio runkorakenne tarjoaa monia vaihtoehtoja juuri tällaisia ​​rakennuksia on suuri käyttökelpoinen alue ja erilaisia ​​ulkoasuja. Tarkastellaan valokuvaprojekteja talojen ullakoilla enemmän.

Video: Kaikki ullakko, hyvät ja huonot puolet

Hankkeet mökkiä 6 hehtaarin. Valokuva esimerkkejä kaunis ja kompakti mökkejä suosituksia valintaan asettelun erillisessä julkaisussa nettisivuiltamme.

Vinkkejä rakentaa yksi tarina talon parvi: kuva ideoita

Sisustamiseen asuin ullakolle enimmäkseen huolissaan omistajat pienten lomamökkejä. Ennen kuin päätetään tällaisen hankkeen, pyydä heitä pysymään ystäviensä kanssa, omistajat samaa rakennetta. Yhtäkkiä tunnet olosi yllättäen klaustrofobinen tai vastaan ​​itse vaikuttunut kattoikkunat, jonka kautta voit katsella pilvien?

Jos epäilet viisautta järjestämisestä olohuoneen tässä paikassa, mieti vaihtoehtoja

Tässä, jos haluat, voit laittaa vaatekaappi, luova työpaja, pannuhuone, kuntosali.

Tässä on vaihtoehtoja järjestämiseen ullakkotilaan:

Special kysyntä on projekti-kerroksinen talo autotalli ja ullakko. Tämä asettelu on erittäin kätevä. Erityisesti tällainen vaihtoehto arvostavat asukkaiden pohjoisten alueiden, jotka tietävät, mitä koneen lämmetä kylmänä päivänä. Kun autotallin saman katon alla kuin talo, vaikka ei ole keskuslämmitystä, lämpötila on huomattavasti korkeampi kuin sen ulkopuolella. Ja auto on turvallisesti suojassa kaikki oikut sää.

Rakentamisen aikana tällainen hanke on tarpeen antaa kaikki turvatoimet: läsnäolo eteisen tilaa ja laadukkaita ilmanvaihtojärjestelmien

Miten hankkeita talojen vintillä vaahtopalat

Hankkeet talojen vintillä vaahtopalat, kuva, joka sinulle esitetään, ovat erittäin suosittuja yksittäisille kehittäjille asuntojen. Syyt tähän kysyntään on, että tämä materiaali talo on hyvin toimiva ja katsoa huolellisesti ja ylellinen. Rakennuskustannukset Tällaisen rakenteen on pienempi kuin rakennuskustannukset tiili talo.

Koska yläpohjan käyttökelpoinen pinta-ala lisääntyy suuresti, kun kustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin rakentamiseen koko toisessa kerroksessa vaahtopalat

Edut rakenteissa vaahto lohkojen:

 • Täydellinen geometrisen muodon lohkojen voit luoda vakaa ja tasainen tiiliseinään saumojen muutamia millimetrejä;
 • lohkokokoja ylittää koko tiili, niin että rakenne tehdään entistä nopeammin;
 • vaahtobetonilla eroaa korkea energiatehokkuus ja vaadi ylimääräisiä eristys;
 • materiaali ei tuota myrkyllisiä yhdisteitä ihmiskeholle;
 • vaahto ei ole syttyvä, ei tue homekasvustoa, ja ei pelkää hyönteisiä;
 • yksiköt eivät väänny kosteuden tai lämpötilan muutokset;
 • materiaali on pitkä käyttöikä.

Teknologia rakentamisen rakenteiden ullakko on joitakin erityispiirteitä. Ensinnäkin ullakko runko on valmistettu huolellisesti kuivattua puuta.

Korkealaatuista puuta materiaali ei muotoaan käytön aikana

On tärkeää valita oikea eristys. Ja attics sopivia mineraalivilla tai basaltti laattoja. Nämä lämmittimet ovat osoittautuneet käytännössä.

Ulkopuolella ja katon sisäpuolella tuppeen eri materiaaleista. Ulkopuolella pinottu metalli- tai pehmeä katto. Sisäpuolelle runko on päällystetty vaneri- tai OSB-levyjä.

Tietoa! Tyypillisiä töitä ovat erittäin mukavia ja maksaa vähemmän yksittäistä. Mutta puitteissa yksilöllinen suunnittelu se voi tarjota monia vivahteita: esimerkiksi rakentaminen kätevä portaita vanhusten ja vammaisten tai asettamalla talvipuutarhassa tai työskentelevät ullakolla.

Tyypillisissä projektit ovat harvoin asetetut koriste hoitoon julkisivun.

Kysymys ratkeaa seinä rakentaja

Vaahtopalat voi yksinkertaisesti olla maalattu, kipsissä tai käyttää julkisivun viimeistely materiaali: laatat, sivuraide, kivi.

Parhaat hankkeet talojen ullakko: valokuvan piirustusten

Hyvä asuinkohteista on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • ilmasto alue, jolla rakentamisen tehdään;
 • erityisesti maaperän ja maaston osassa;
 • yhdistelmä kotiin koristamaan ympäröiviin rakennuksiin ja maastoon;
 • järjestäminen mukavin elinolot kaikille perheenjäsenille, ottaen huomioon heidän ikänsä ja yksilöllisiä tarpeita.

Valmiin projekti kotiin parvi suunnittelu arkkitehdit johon osallistuu asiantuntijoita kapea profiilia. On tärkeää ottaa huomioon paitsi ulkoasu huonetta, mutta erityisesti sijoittaminen Tekniset järjestelmät.

Sillä esikaupunkialueella sopivien hankkeiden pieni alue 36-40 neliömetriä. Tämä tila on riittävästi tiloja keittiö ja tilava olohuone alakerrassa ja kaksi pienikokoista makuuhuonetta tai työhuone ullakolla. Asuu yli 60 neliötä ja siihen mahtuu tilava olohuone, makuuhuone ja keittiö alakerrassa ja huonetta toisessa.

Tapaustutkimus House 70 neliömetriä

Suurissa kodeissa olisi ihanteellinen rakentaminen terassien, josta pääsee ullakkokerroksessa. Top on upea näköala maaseudulle.

Jossa voit mukavasti rentoutua ja käyttää katettu terassi perheaterioita tai ystävällinen illanviettoihin

Suburban talo ullakko: 6x6 layout

Pohjapiirroksen vähintään ei vain aluetta. lomamökki hanke 6x6 parvi - paras valinta. Tässä tapauksessa et ole 36, ja vähintään 50 neliömetriä asuintilaa.

Suunnitteluesimerkki talon 6x6

Jos mökki tarvitaan ainoastaan ​​kausiluonteista vierailuja, tällainen tila riittää pieni perhe. Ajan talon voi tehdä Lisäksi jos perheenjäsenten lukumäärän kasvaessa. Mitä tulee ottaa huomioon hankkeen kotona parvi 6x6:

 • maksimaalista käyttöä kunkin neliösenttimetriä;
 • ihmisten määrä vierailevat talossa samanaikaisesti;
 • ikä perheenjäsenet;
 • vierailevat taajuus esikaupunkialueella.

Kun ulkoasu talon 6-6 parvi on tärkeää käyttää kaiken tilan maksimaalisen hyödyn. Perinteisesti keskusta on tilava olohuone pääsy kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Kaikki nämä huoneet ovat täysin miehittää ensimmäisessä kerroksessa. Että se ei ollut tungosta, poimi kompaktin huonekaluja.

Paras valinta tehdään muuntajat, helposti muuntaa vuodepaikkaa. Jos olisit myöhässä kesäasunto vieraita, aseta ne yöllä ei ole vaikeaa

Keittiössä on oltava kaksi sisäänkäyntiä: huoneesta ja pihasta. Taulukonlaskentamenetelmällä kesällä Arbor paljon yksinkertaisempaa, ja keitä kuumana päivänä se on helpompaa, auki pääsy puutarhaan.

Huonetta tässä suoritusmuodossa, sijaitsee ullakolla. Voit tehdä kaksi täyttä makuuhuone ja lapsia.

Kylpyhuoneiden varsin neljä neliömetriä. Jos mökki on käynyt kesällä, ulkosuihku voidaan järjestää pihalla. Fanit lämmetä sidottu kylpylässä alueella. Jos et on suihku tai kylpyamme talossa, voit jättää Käymälän kolme neliötä. Pesukone samalla asettaa keittiössä.

Runko taloa ullakko (6x6 hankkeet) eivät tarjoa sisäinen portaikko. Ne sijoitetaan ulkopuolelle. Tämä tekniikka mahdollistaa myös säästää paljon tilaa. Säilytystilaa talossa pitäisi tarjota kompakti mezzanine.

Tässä on esimerkki suunnitelma ullakko taloa 6-6:

Spesifisyys ulkoasu taloja 9 9 parvi: Kuva onnistuneita ratkaisuja

Talo on kokonaispinta-ala on kahdeksankymmentä neliömetriä - kansallinen hanke. Rakentajat sanovat, että tämä hanke on optimaalinen kustannusten suhde ja asumisviihtyvyyden. Klassinen ulkoasu on makuuhuone, keittiö, olohuone ja kylpyhuone ensimmäisessä kerroksessa ja kaksi tai kolme huonetta ullakolla. Niitä voidaan käyttää ylimääräinen makuuhuone ja järjestää niitä toimistossa, luova työpaja ja tilava vaatekaappi.

Esimerkkinä klassisesta 9x9 suunniteltu koteihin

Toinen Huonejärjestelyt vaihtoehto - layout talon 8-10 parvi. Valokuva esimerkki tällaisen suunnitelman:

Talon 8x10

Mitä sinun tulisi tietää ulkoasu talon 10-10 parvi: kuva parhaista ideoista

Sata neliötä pohjakerroksessa ja toinen toisessa ja seitsemänkymmentä - tässä talossa mahtuu suuri perhe jatkuvasti. Täällä on paikka erilliset huoneet lapsille, vanhempien makuuhuone, työhuone, tilava olohuone ja keittiö. Puolelta taloa ei näytä hyvältä. Projektit 10x10 talo ullakko vaahdon estää vaikutelman viemättömän päällä. Mutta tämä on juuri silloin, kun ulkoinen vaikutelma on petollinen.

On riittävästi tilaa paitsi sijoittamista kylpyhuoneet jokaisessa kerroksessa, mutta myös järjestämiseen saunan tai saunan talossa. Kätevä portaikko leveä käytävillä nostaa vieviä huonekaluja helposti.

Podlestnichnoe tila tulisi käyttää varastointiin asioita

Tällaisessa talossa tarjoavat tyypillisesti erillinen huone kattilan. Jos talon vaahtopalat on pohjakerroksessa, pesula, lämmityslaitteet, varastointi laitteiden ja kodin zakatok sijoittaa tähän.

Talon 10x10

Projektit runko taloa. Tässä artikkelissa otamme tarkemmin, mitä on hyödyntää näitä rakenteita, tekniikoita lajikkeita, keskihinnat rakentamisen, alkuperäisiä malleja, vinkkejä ja paljon muuta.

Esimerkkejä sisustusta kotien parvi sisällä: kuva

Pienikin ullakko voi järjestää niin, että se sopii kaiken mitä tarvitset. Viisto katto kone osittain salata yleisen alueen, mutta voit käyttää niitä tyylikäs suunnittelu huone.

Jos maali kattotuolien vastakkaisia ​​sävyjä - ne ovat tyylikkäitä yksityiskohtia

Projektit pieniä taloja ullakko kuuluu yleensä toisessa kerroksessa makuuhuoneessa. Loma-versio on loogista käyttää luonnon puu.

Huoneeseen ei näyttänyt tumma, laita kirkas huonekaluja ja käyttää kirkkaita tarvikkeet ja tekstiilit

Jos ullakolla sijaitsee laajalla alueella, tehtävä yksinkertaistuu. Nishi kattotuolien välisenä voidaan käyttää elementtejä vyöhykejaon. Yhdessä - sijoittaa sängyn toisessa - työpöydältä tai sohva rentoutua. Kysymykseen siitä, sijoittamalla lapsen ullakolla on lähestyä hyvin huolellisesti.

Muistutan, että kalteva katto voi aiheuttaa epämukavuutta lapsen. Pitäisi olla mahdollista kompensoida tätä tekijää taitava käyttö värejä ja materiaaleja

Jos ullakko työhuone tulee sijaitsemaan, on tärkeää ottaa huomioon valaistus.

Maksimi luonnonvaloa ja mukavat huonekalut on ylimääräinen kannustin luovuutta

Toinen ajatus talon suunnitelma parvi (kuvassa alla) - majoitus vaatekaappi. Täällä voit rakentaa pienikokoinen ja kätevä varastointi.

Vaatehuone ullakolla

Talo parvi: kuvia, projektit ja tärkeimmät päätelmät

Niinpä tutkimme yksityiskohtaisesti kaikki ominaisuudet suunnittelun kanssa ullakolle. Mitkä ovat niiden edut? Ullakko voidaan varustaa jo kertaalleen rakennettu ja asuttu ensimmäisessä kerroksessa. Kun suunnittelet rakentamista, juuri miettiä katto haluttuun muotoon. Tämä voi olla tulevaisuudessa.

Ullakkokerroksessa voidaan kiinnittää koska tahansa

Käyttämällä laadukkaita materiaaleja ja todistettu eristys - avain menestykseen. Ullakkokerroksessa on ainakin yksi ja puoli kertaa kasvattaa käytettävissä oleva ala talon. Täällä voit sijoittaa huoneen eri tarkoitukseen. Samaa mieltä, se on parempi käyttää tätä hyödyksesi kuin tehdä siitä pölyinen ullakolla!

Nyt, kuten aikaan olemme rakenteilla Krimillä talo parvi, An 6x6 ulkoasu. Ajatus parvi, täysin mieheni aluksi vastusti voimakkaasti, mutta periksi minun hartaat, olemme rakentamassa parvi).

Tarkkailee tietoja Internetin kautta, selata runsas tarjonta hankkeita asuintalot ullakko. He päättivät rakentaa talonsa. Kunnes hän löysi toisen "kotiin Sway unelmia", mutta innoittanut monia ideoita.

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

35 − 34 =