Hanke on pieni yhden tarinan talon

Projekteja ja talonrakennusta pyöreä muoto

Tähän mennessä pyöristetty muotoilu - epätavallinen ja suosittu ratkaisu asuntoarkkitehtuurin. Käyttäen pallomainen tai sylinterimäinen muoto, luoda rakenne lämpimät ja edullinen energian puolelta verrattuna tavanomaisiin rakenteisiin. Yksityinen pyöreä taloja rakennettu eri tavoin: kiinteä, puu, tiili, ja toiset.

Alkuperäinen suunnittelu pyöreä talo

Rakennukset näyttävät satunnaisia, aina houkutella silmään ohikulkijoita.

Käytännön ja teknologinen puolella se osoittaa, että rakenne on seinät, jotka on pystytetty ympyrän, kaareva katot - kartion muotoinen tai sylinterimäinen - rakennus ylitti perinteinen muoto, tällaisia ​​indikaattoreita:

 • energiatehokkuus;
 • Alhaisemmat kustannukset rakennusmateriaalit;
 • Vakautta vaativissa olosuhteissa.

Round House voidaan rakentaa alkaen baari, useita paneeleja ja olkia. Suunnittelijat kehitti alkuperäisen teknologian rakentaa taloja pyöreä runko. Se voi olla yksi- tai kaksikerroksinen, jossa kasvihuone tai viherhuone on ullakko tai parveke - kaikki riippuu toiveet tulevan omistajan.

Hankkeet rakentamiseen rakennusten on noudatettava arkkitehti, asunto- ja rakennusalan yritys, jos se on päättänyt soveltaa sitä.

pyöreä hankekehityspäälliköt sahatavaran

Nykyään monet organisaatiot tarjoavat rakennusalan palveluja, mutta tarjoaa ilmaisen projekteja. Neuvoteltaessa pyynnöstä tulevan omistajan joidenkin elementeistä voidaan hioa tai muuttaa.

Sovittua esitystä on rekisteröitävä. Voit ostaa valmiita hankkeita omissa organisaatioissaan ja rakentaa taloja omasta. Niille, jotka eivät ole valmiita tekemään rakentamisen omiin käsiinsä, mahdollisuus ostaa jo rakennettu koteja.

Pyöreä House lavalle-ympyrä on ero paitsi geometrinen, mutta myös rakentamisen menetelmällä.

Nämä kodit ovat:

 1. Kanssa sulkee sisäänsä elementtejä, joilla on pyöristetty; tasainen tai kartiomainen katto; seinät muodossa, jossa muodossa sylinteri. Nämä rakennukset näyttävät ulkoisesti kuin torni. Rakentaminen ei pitäisi vaatia käyttöä joitakin erityisiä ratkaisuja kannalta malleja.

Hanke talviasuttava mökki muodossa tornin

 • Seinät ja katto kupoli. Rakentamisen aikana tällainen rakenne vaatii erityistä rakennusosien erilaisia; sisätilat näyttää usein epätavallisia.
 • Suunnitelman mukaisesti suorakulmainen, mutta katto ja seinät lieriömäinen muoto. Muulla tavalla nämä rakenteet ovat nimeltään kaareva. Ottaa ne kierros voi vain olla ehdollinen, koska pyöreiden sulkee osat muistuttavat normaali suorakulmio. Ja rakentamisen käyttää erityisiä kaaria tai asianomaisen tilalla.
 • Sijoitus tällaisissa rakennuksissa on hyvin monipuolinen.

  Disposition pyöreä talo

  Yksi alkuperäisen menetelmiä rakentamiseen ilman seiniä, jossa huone näyttää hyvältä sisälle huoneeseen. Tällainen puurunkoinen talo voidaan rakentaa omin käsin.

  Mökit projekteja, jotka tarjoavat pyöreän tornin - varsin nerokas ratkaisu. Normaaleissa tapauksissa torni käytetään erkkeri ruokasali tai olohuoneessa tai se asettaa tikkaat seuraavaan kerrokseen ja ullakkotilaan.

  Jotta tiili tornimuotoilu, tarvitset ammatillinen mestari. Jos käytät betoni, se on yksinkertainen ratkaisu, koska työ muodostuu yksinkertainen käsittely tuotteiden laakeri seinät.

  Puun tai muiden rakennusten pyöreä muoto on tiettyjä etuja:

  1. Kestää suuria kuormia, esimerkiksi vahvin tuulenpuuskien (jopa 240 km tunnissa), paine lumen kerros (noin 700 kg sq. M.). Tällaiset kodit eivät pelkää maanjäristyksiä, ne ovat vakaampia verrattuna suorakaiteen muotoinen rakennus.
  2. Miehittää pienempi poikkipinta-ala alalla tuottaa suurempi määrä mahdollisille tiloissa.
  3. Kun rakennusmateriaali säästöjä alentanut työvoimakustannuksia.
  4. Kattoja näistä rakennuksista ei normaalisti vuoda.
  5. Round House projekti, joka nykyään on yleistynyt, mahdollistaa uusien rakennusmateriaalien. Tekniikka mahdollistaa rakentamisen tällaisten rakennusten rakentamiseen, myös sellaisilla alueilla, joilla on vaikea ilmasto-olosuhteissa.

  Hanke House, pyöreä muoto

 • Suhteellisen pienellä alueella tämän virtaviivainen rakentamisen taso parantaa merkittävästi energian säästöt lämmityskustannuksissa talvella ja sähköä. Tämä johtuu siitä, että rakennusten ei ole kulmia, ja valo virrat jakautuvat tasaisemmin koko alueen tahansa huoneeseen.
 • hankkeisiin nämä rakennukset kehittäjille että ympäri taloa pystyy palvelemaan suhteellisen pitkän ajan - vähintään 50 vuotta, ja niiden ei tarvitse suuria korjauksia vuosien varrella.
 • Voit tehdä monimutkaisia ​​kuvioita alhaisin kustannuksin.
 • Erinomainen lämmöneristyskyky rakennuksen hyvin pieni paksuus seinät, nopea rakentaminen kierroksen taloja.
 • voit rakentaa puutalo milloin tahansa aikaan vuodesta, ja elää siinä ympäri vuoden.
 • Talojen rakentaminen pyöristää eri järkevä geometrisia muotoja. Hanke on moderni kaksikerroksinen talo pyöreä muoto

  Kuumin aikana tällaisten rakennusten kuumennetaan paljon vähemmän, ja näin ollen ei ole tarvetta käyttää ilmastointi.

 • Projekteja kuten talot tarjoavat erinomaiset akustiset ja äänieristys ominaisuuksia.
 • Harvinainen sisätilojen mökeissä muistetaan kukin.
 • Suuri, voit tallentaa kokoonpanoon katon. Kun asetetaan se pyöreään jätteen talot SE tuskin pysyy: noin 5% verrattuna perinteisiin katot taloja, joissa nopeus on yhtä kuin noin 15%.
 • Takaisin sisältöön

  Rakentaminen ympäri taloa omin käsin

  Talonrakennusta kierroksella ei liity pääomaa kaatamalla säätiö, riittää rakennuksen paalut tai valon säätiö.

  Jos haluat, voimme suunnitella kellarissa tai autotallissa. Jälkeen luodaan perusta, voit matkan rakennusmateriaalien rakentamisen edellyttämä kupolin: lankut, palkit elementtejä. Erikoisterästuotteilla kokoonpano moduulit suoritetaan runkorakenteen.

  Paremmin tehdä tätä työtä, muista tarvitsevat avustajan. Tärkein väline tähän - avaimella. Mukaan valmis reikä alkaa asennus ytimen ja kylkiluut puun. Tähän mennessä, noin mökkiä runkoon puuta, terästä tai teräsbetonista paaluilla, jossa seinät on valmistettu paneelit, vaneri ja pallomainen vaahto.

  Päälle torni on peitetty paneelit tiivistys- ja kosteutta viilu. Väliset tyhjät tilat osien ytimen alkua lämmöneristys tuotteita, unohtamatta hydraulinen ja höyryn eristekerros. Lisäksi, jotka on kiinnitetty kattoon laatat tai muut kattomateriaalina. Eristetty kierroksen talon melko nopeasti ja helposti. Loppuun sisällä voidaan suorittaa erilaisia ​​koriste paneelit, OSB, vuorauslauta, talo-lohko palkin alle tai palkki elementtejä. Höyryn ohjaus kerros estää kasvu kosteuden huoneessa ja lämpöä eristävä kerros. Kupolin rakenne voi "hengittää": hyvän ilmapiirin estää kertyminen ylimääräisen kosteuden puurakenteiden asennettu luuranko, varoittaa kulumista. Edullinen paksuus eristekerroksen - 15 cm, mikä on riittävä suojaamaan tilaan sisäänpääsyä vastaan ​​kylmä ankara ilmasto.

  Pohjan ympäri talon sylinterin muotoinen tai kuvun yhdellä ja samalla alueella on pienempi verrattuna neliön noin 25%, verrattuna suorakulmainen muoto - vielä enemmän.

  Laskun vuoksi yhteydessä tämä määrä materiaaleja rakentamiseen pyöreä koteja vähensivät paino, ja prosessi erektio on paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa.

  Pyöreä talo on helppo rakentaa omin käsin, se on vain tarpeen noudattaa tekniikkaa. Kehys vuoden talo kestää ainakin sata, ja asianmukaista hoitoa noin 200 vuotta.

  Alkuperäinen versio: talon olki

  Epätavallinen vaihtoehto voisi olla suunnitella kierros talo tehty olkia. Sen erektio asennettu puurunko, ja seinät leviämisen olki lohkot tai seoksia, olkia ja savea.

  Tyypillisesti pyöreä talo tehty olkia rakentaa columnar tai teippiä melkozaglublennom säätiö. Aluksi suoritettiin sitominen puutavaran - kehyksen perusteella. Aseta telineeseen ja horisontaalista kylkiluut - koko rakenne pidetään niitä. Sitten hän on menossa sitoutumisen olki: vahvistaminen matot, niput rungon pystytukien kulmassa 45 astetta.

  Lisäksi, kun seinämä olki on asennettu, niiden kääreet mesh metallista tai savea päälle levitetään olki. Sisäseinien myös päällystetty savi, ja kuivaamisen jälkeen päällystetyn kalkkimaalilla. Katolle asentaa joko, mutta se on parasta sovittaa katon Onduline tinaa tai liuskekiveä.

  round-house projekti olki

  Tärkeää! Runkorakenne olki ominaisuuksien rakennuksen herkkää materiaalia muottiin korkeassa kosteudessa ja liikkua jyrsijöillä. Näiden ilmiöiden torjumiseksi on hyvä höyry ja vesi kestämistä, tiheyden nostamiseen puristetaan olki lohkoja ja niiden käsittely liuoksella sammutettua kalkkia. Kalkki on myös lisätä kipsi.

  Taloja olki ovat ihanteellisia asumiseen, koska niillä on kiistaton myönteisiä ominaisuuksia:

  • Ympäristöystävällinen ja luonnollinen puhtaus;
  • Alhainen lämmönjohtavuus;
  • Paloturvallisuus (käsitelty olki painetaan pois);
  • Alhaiset raaka-ainekustannukset ja alhaiset rakentamisen.

  Hei Mikä on noin lieriön muotoinen puutavaran talo (10 m halkaisijaltaan) ja 2 kerros?

  Hanke on pieni yhden tarinan talon

  Nyt nopeasti kehittyvä trendi rakennusalalla, yhä useammat ihmiset päättävät luopua elämän suuria ja meluisia metropoli hyväksi mukava jäädä pienen maan mökkejä. Tämä johtuu siitä, että ei jokainen moderni ihminen pystyy arvioimaan nopea kehitys, kaduilla liikenneruuhkia ja pidemmillä matkoilla töihin. Alitajuisesti jokainen meistä pyrkivät mukavuutta, niin rakentaa oman kodin - se on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat rauhaa ja hiljaisuutta, kun läsnä on hyvin kehittynyt infrastruktuuri. Jopa noin kymmenen vuotta sitten, ymmärtää suunnitelmamme olisi vaikeaa ajoittain, mutta nyt, kiitos valtava määrä mökki siirtokuntia, voit valita sopivin sinulle ominaisuuksista ja sijainti sivuston.

  Onnistunut suunnittelu pieni talo

  Kun monet kehittäjät tarjoavat asiakkailleen projisoida pieni yhden tarinan koteihin, monet heistä välittömästi kieltäytyi uskoen, että pieni talo ei voi olla lähellä, ja vielä tilavampi. Mutta tämä on valtava väärinkäsitys. Asianmukaista ja järkevä käyttö käytettävissä oleva tila, on mahdollista myös rakennuksen, joka oli rakennettu pieni tontti, mukavasti varustaa useita huoneita perheen asunto. Tärkeimmät edut tällaiset rakenteet ovat seuraavat:

  - ei ole tarvetta luoda merkittävä perusta. Koska vain pieni paino rakennuksen, vaikka päätät luoda parvi peruskuormitusalueen on hyväksyttävissä rajoissa.

  - säästää materiaaleja. Alan asiantuntijat rakentamisen näistä taloista kuuluvat luokkaan kustannusobjektille, koska niiden saatavuus.

  - käytännöllisyys. Etusijalle asetetaan pieni mökki, voit olla varma, että jokaista tuumaa tilaa hyötyvät.

  - erilaisissa projekteissa. Nykyään on olemassa valtava määrä epätavallisia yksikerroksiset talot, jotka eroavat paitsi koko sivuston, mutta ulkonäkö ja asettelu. Tämä mahdollistaa sen, että henkilö, joka päätti omasta ryhtyä rakennustöihin toteuttamaan villeimmätkin ideat ideoita.

  - turvallisuus. Kuten tiedetään, yksivaiheiset rakenteet ovat helpompaa ja mukava, ainakin, koska ei ole portaita kerrosten välille. Tämä pätee erityisesti niille perheille, jotka asuvat pienten lasten ja vanhusten.

  Valoisa ja viihtyisä talon pienellä alueella

  Kerroksinen talo moderni ilme

  Asiantuntijat suunnittelussa, luo eniten epätavallinen luvut tänään taloa. Jos uudempi Yksikerroksinen talo valitaan ihmiset, jotka ovat rakentamisen talousarviota vähäisempiä tai lyhennetään, mutta tänään tällainen etusija annetaan rakenteisiin jopa vauraampi maanmiestensä. Ensinnäkin sellainen koti voi olla tyylikäs, ja sen ulkonäkö, riippuen valitusta viimeistely julkisivu, ylellinen ja edustava. Useissa Yhdysvaltojen osavaltioissa on pitkä kerrostalot eivät enää rakennetaan johtuu siitä, että he eivät maksa takaisin alkuinvestointi ja edellyttää huomattavia menoja varten täyden palvelun kotiin.

  Mökki baari

  Viihtyisä talo parvi

  Jos et halua valita olemassa olevien hankkeiden Internetissä, älä epäröi ottaa yhteyttä ammatillinen ja pätevä suunnittelijat ja ne treenata järjestelmiä, piirustukset ja kaikki teknisiä asiakirjoja yksilöllisten tilat. Lisäksi kauan ennen rakentamisen aloittamista, voit nähdä ja arvioida, miten talosi näyttää seurauksena. On mahdollista päästä ansiosta läsnäolo erikoistunut ohjelmisto, sallii visualisointi Asuin- ja muiden kuin asuinkiinteistöjen. Jos et pidä jotain, voit tehdä tarvittavat muutokset ja säädöt, ja sen jälkeen, siirry välittömästi hankkeen toteuttamiseen.

  Varoitus! Projektit bungalow, ei välttämättä luo "tyhjästä". Nykyisin verkosto voi nähdä valtava valikoima sekä kaaviot moneen makuun. Tämä säästää rakennus- budjetin ja samalla, suojautua turhia kuluja, jotka voivat joutua korjaamaan virheet johtuvat virheelliset laskelmat.

  Suosittu rakenneratkaisut

  Jotta voitaisiin siirtyä pois stereotypia, että yksi-kerroksinen talo, se on ikään kuin mökin tai jättää, se on luotu valtavasti erilaisia ​​rakentamisen ratkaisuja. Suosituin on koti lisäyksiä, kuten autotallissa, kuistilla tai kesäkeittiö, mökkejä parvi ja varustettu kellarissa jne Kuten ymmärrät, tämä ei ole täydellinen lista vaihtoehtoja, jotka voidaan toteuttaa kotiinsa. Älä myöskään unohda, että niitä kaikkia voidaan onnistuneesti yhdistää, mutta tässä tapauksessa, varmista kuulla kokeneen asiantuntijan, jotta vältetään suuren kuormituksen perusta. Tarkastellaan nyt tarkemmin suosituin muunnelmia yksikerroksisen taloja projekteja.

  Talo autotalli

  Jos sinä tai perheenjäsenesi on henkilökohtainen ajoneuvoa, niin välittömästi huolehdittava, että parkkipaikalla alueella talon. Tietenkin lähes joka mökkikylä on nyt vartioitu pysäköintialue, mutta miksi maksaa siitä kun voi vain säätää autotallin lisärakennuksen perusrakenne. Muistathan tehdä päätös sellaisen laitoksen talossa, on välttämätöntä vaiheessa suunnittelussa. Tämä ei ainoastaan ​​määrittää tarvittava määrä materiaalit ja ajoitus, joka täytyy suorittaa kaikki työ, vaan myös tehdä tulevaisuuden rakentamista vahva ja pitkällä aikavälillä. Autotalli voidaan järjestää yhtä hyvin kotona. Tämä järjestely on yleensä selittyy pieni koko tontteja, koska ei jokainen ihminen voi kannattavasti ostamaan tilava alue. Hanke on pieni yksikerroksinen talo autotalli kellarissa, uskomattoman kysynnän tänään ovat suosittuja asukkaiden meidän valtion. Siksi löydät sopivin piirustus helposti.

  Onko suositeltavaa luoda parvi?

  Ei kaikki ihmiset, jotka haluavat suosia yhden tarinan talo, päättää rajoittaa alueen käytettävissä sivustoon. Kuten tiedetään, rakentaminen kaksikerroksisia asuntoja maksaa paljon kalliimpia ja ei ole aina oikea päätös. Tässä tapauksessa on suositeltavaa kiinnittää huomiota hankkeille pieniä mökkejä on hyvin varustettu ullakolle tai kellariin. Kuvitella, että ullakko ja kellari voi olla siedettävä ja lisätä määrää hyödyllisiä tilaa huomattavasti. Esimerkiksi kellarissa voidaan sauna tai kotisivun kirjaston ja parvi alla mukava ja iso huone ripustaa vieraita. Kunhan et unohda, että tällainen päätös olisi tehtävä jo suunnitteluvaiheessa. Tämä auttaa määrittämään määrän rakennusaineita, joita tarvitaan, sekä selvittää, mitä näkökohtaa on rakenne seurauksena.

  Miten varustaa asemalle pieni talo?

  Pientalot ovat yleensä pystytetty siinä tapauksessa pieni osa hankittiin aiemmin. Mutta joskus, tällainen hanke on valittu siksi, että haluttomuus rakentaa iso talo muutamassa kerroksessa. Mutta rakentamisen jälkeen tavoitteena on kysymys siitä, varustaa alueelle ympäri taloa? Jos asut mökki ratkaisuun, joka loi kaikki tarvittavat viestintä, harkitsemaan ajatusta luoda oman allas tai puutarha hedelmäpuita. Lisäksi sinulla on mahdollisuus varustaa hänen takapihallaan BBQ kanssa, jotka kattavat voidakseen kokki sitä ympäri vuoden.

  Tärkeää! Projektit pieniä yksikerroksisia taloja ovat suosittuja maanmiestemme äskettäin. Ulkopuolella yli puoli vuosisataa, kehittää aktiivisesti suuntaan parantamisen tällaisten laitteiden jotta he huolimatta Pienen kokonsa, voi tarjota mukavan majoituksen. Siksi, suunnittelu olisi suoritettava kokeneet ammattilaiset, joilla on kokemusta.

  Kodikas talo autotalli

  Tietenkin rakentaminen yksikerroksisia taloja seurasi samalla monimutkainen manipulointia sekä rakentamisen muita asuinrakennusten. Ennen suunnitelman laatiminen on tarpeen määrätä paitsi maa-alueella, mutta myös kuvia, jotka valittu ensisijaiseksi. Suosittu yksi on puun ja kevyt metallirakenteita. Lisääntynyt kysyntä tällaista materiaalia johtuu valtava määrä etuja. Tarkastellaan niitä tarkemmin.

  Mökissä hieno ulkoasu ja autotalli (kahdelle autolle)

  Asunnot puutavaran: edut ja haitat

  • Rakenteet puusta ovat täysin turvallisia ihmisten terveydelle;
  • Heillä on erinomainen mikroilmaston;
  • säilyttää houkutteleva ulkonäkö ja niiden alkuperäiset ominaisuudet vuosia;
  • kestäviä ja luotettavia.

  • kalleus aineita;
  • pitkittynyt kutistuminen perusta;
  • selkeät vaatimukset sivuston ja ilmastollisten tekijöiden maastoon;
  • Ilmoituksen säännöllinen restauroinnin estämiseksi tuhoaminen materiaalin takia korkea tai alhainen kosteus.

  Elementtitalo - käytännöllinen ja moderni ratkaisu

  Muista, että jos päätät rakentaa yksikerroksinen talo, jotta pintamateriaali muodostuu ajan myötä, hometta ja erilaiset sieni koulutuksen, puutavara on peitettävä erityisellä lakalla. Se on suhteellisen edullista, ja lisäksi antaa materiaalille erityistä kiiltoa.

  • kohtuulliseen hintaan;
  • kevyt;
  • ei ole tarvetta luoda merkittävä perusta;
  • kestävyys ja käytännöllisyys;
  • operatiivinen nopeus rakennustyöt.

  • alttius vaikutuksia korkeissa ja matalissa lämpötiloissa;
  • tarvetta luoda ylimääräisen lämmöneristys tilojen lämmitykseen;
  • houkuttelevaa ulkonäköä. Parantaakseen sitä, on suositeltavaa kiinnittää huomiota monenlaisia ​​viimeistely materiaaleja.

  Bungalovina baari

  Tässä artikkelissa kävimme läpi tärkeimmät edut yksikerroksinen talot hankkeita sekä vivahteet materiaalien valinta. Muista, että missään tapauksessa ei voi tukeutua omiin resursseja ja luoda piirustuksia tarvitaan rakentamiseen omia. Puutteen vuoksi kokemusta ja taitoja tämän liiketoiminnan, voit tehdä virheitä, jotka tulevat esiin vasta varsinaisen hankkeen toteuttamisen ja poistaa ne, tarvitaan paljon aikaa ja rahaa. Entrust on kyse taitoa ja jos tulos olet varmasti tyytyväinen.

  Plan Yksikerroksinen talo: Esimerkkejä toiminnallinen suunnittelu

  Valitessaan hankkeen rakentamisesta Mökki maalla sivuston, ensinnäkin, sinun täytyy päättää kerrosluku rakennuksen. Tämä vivahde on suora vaikutus talousarvioon tulevan asuntorakentamisen ja toiminnallisuutta. Puolestaan ​​valinta rakentamisen riippuu nousussa osan alueella. Pieni kehittämiskohteena asettaa joitakin rajoituksia valinnasta talotyypin, joten hyvä suunnitelma Yksikerroksisessa talossa on aina paikka.

  Kiitos toimivaltaiselle suunnitteluun, pienikin Yksikerroksinen talo voi olla mukava ja kodikas

  Plan Yksikerroksinen talo: edut ja haitat

  Rakennustyöt rakentamisen yksikerroksisten rakennusten eroavat monia etuja, koska rakentaa talo yhdessä kerroksessa paljon nopeammin ja helpommin kuin kahden tai useamman.

  Tällainen rakenne tarjoaa suuria mahdollisuuksia suunnittelun, toteutuksen, ja takaa luotettavuuden ja turvallisuuden valmiin rakennuksen. Mutta yksikerroksinen taloa ei voi ratkaista ongelmaa rakentamiseen esikaupunkialueilla, omistajat, joilla on suuria perheitä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota kaksi- ja kolmikerroksinen rakennuksia.

  Optio-ohjelma yksikerroksinen talo pieni alue

  Yksikerroksinen rakennukset ovat suosittuja paitsi koska sen pienen koon ja alhaiset rakennuskustannukset. Ne sopivat täydellisesti luonnonmaisemaa. Kuitenkin yli jakautuminen sisätiloissa pitäisi ajatella, koska rakennuksen seurauksena olisi täysin tarpeisiin kaikille asukkaille. Tämän vuoksi on tarpeen perehtyä kuvia, suunnitelmia yksikerroksiset talot sekä niiden ominaisuuksia. Näin voit luoda entistä täydellisempi kuva käsitys siitä, miten hankkeita kehittelevät rakennuksia.

  Valokuvan asettelun kerroksinen talo 10 10. Vaihtoehdot lisätä elintilaa. Toimivaltainen Suunnittelu talo ja vinkkejä järkeistää tilaa. Valokuva kaavoihin yksikerroksinen talot 8 10 ja 10.-12.

  Edut hankkeet yhdessä kerroksessa

  Kuten minkä tahansa rakennuksen tarina rakentaminen ja on etunsa ja haittansa. Paras on se vaihtoehto, on paljon hyötyä kuin haittaa.

  Edut hankkeiden pienellä kerrosluku:

  • perustus pohja on tärkein osa talon. Näin kustannukset sen rakentaminen on erittäin korkea verrattuna hintoihin jäljellä työpaikkoja. Useimmissa tapauksissa yksi-kerroksisia ovat yksinkertaistettu versio perusta. Tällainen pohja ei ole suunniteltu kestämään painoa useita kerroksia, joten se voi olla yksinkertainen ja kevyt rakenne ja toteutus. Tämä puolestaan, ei aseta rajoituksia tyypin maaperän alueella varattu rakentamiseen;

  Yksikerroksinen talo makuuhuonetta ullakolle

  • rakentamisen aikana seinien voi merkittävästi säästää rahaa, koska niiden rakentaminen ei vaadi ylimääräistä vauhtia, koska ei ole toisessa kerroksessa. Valinta rakennusmateriaalit tässäkin tapauksessa, melkein mitä ei rajoitu;
  • Engineeringin yksikerroksisten rakennusten on hyvin yksinkertainen. Ei tarvitse tehdä monimutkaisia ​​johdotuksen viestinnän, lämmitys, jne odotus erityiset käyttöehdot talon. Koska se tapahtuu, esimerkiksi, jossa taloissa, joissa on tällainen arkkitehtoninen elementti, toinen valoa, tai on olemassa paljon tarinoita. Asennustyöt mahdollisimman yksinkertainen ja hinta on hyvin halpaa;
  • kiitos yksinkertainen rakenne talon rakentamiseen ei maksa paljon, ja kaikki työt tehdään mahdollisimman pian;

  3D-suunnittelu yksikerroksinen talo ullakko ja autotalli

  • projekteja kerroksesta kuulu läsnäolo tikkaat paitsi kaavoista Garret. Tämä eliminoi kalliit ja monimutkainen rakenne portaita, tehokkaampia tilaaminen sisäistä oleskelutilat.

  Kiinnittää huomiota! Yhtä tärkeää on psykologinen tekijä valittaessa suunnitelma. Lapsiperheille, erittäin tärkeä osa unionin ja optimaalista sijoittamista olohuoneita suhteessa toisiinsa.

  Haitat yksikerroksisten rakennusten ja piirteet avaruusteollisuuden

  Yksikerroksisten rakennusten haittoja, mikä ei ole niin paljon:

  • tilat, joissa on suuri alue ja yksi kerros aiheuttaa huomattavia vaikeuksia jo suunnitteluvaiheessa. Tällaisessa tilanteessa, sinun täytyy varmistaa, että käytävällä oli niin vähän kuin mahdollista valmistuksessa suunnittelua. Erityisesti tämä vaatimus koskee lepohuonetta - huonetta, vieras ja lapsia. Tämä riippuu mukavasti ollessa niistä;

  Disposition kerroksisen talon ala on 150 neliömetriä, on suunniteltu suurille eläville perheille

  • rakennukset yhdessä kerroksessa ja suuri koko vaatii huomattavia organisaatiossa vaiheessa katon. Myöhemmin katto tämän kokoluokan joutuu usein tekemään määräaikaishuolto ja päivittää, mikä aiheuttaa uusia kustannuksia;
  • rakennusten pienet mitat rajoittaa koko sisätilan. Suunnitteluvaiheessa joudumme luoda suunnitelma, joka samanaikaisesti tarpeisiin kaikille asukkaille ja standardien rakentamisen ja puhtaanapito.

  Terassi oleskelualue, rakennettu yhden tarinan talo

  Valokuvaprojekteja yksikerroksisten talojen ja keinoja lisätä avaruuteen

  Kun otetaan huomioon, että yhden tarinan rakennukset usein kooltaan rajoitettuja, monet omistajat esikaupunkialueilla pyrkivät millään tavalla lisätä sisätilat.

  Tapoja lisätä alueella:

  • järjestely pohjakerroksessa, jonka kautta voi paitsi olohuonetta, mutta myös biljardisali, urheiluhalli tai ruokakomero;
  • rakentaminen taitekatto, joita voidaan käyttää mahtuu vierashuone, makuuhuone tai lastenhuone;

  Kerroksessa, ensimmäisessä kerroksessa ja ullakolla pieni yksityinen alue talon

  Kiinnittää huomiota! Rakentamisesta aiheutuvat kustannukset ullakkokerroksessa on vain hieman suurempi kuin kustannukset, mikä edellyttää järjestämisestä katon kaksi rinnettä. Siksi ullakolle voidaan pitää kannattava investointi.

  • vesikattoasennus yhdellä ramppi edelleen järjestämisestä ullakkokamari tai liitteitä, kuten alustoilla;
  • käyttö tasakaton erikoisleveäksi oleskelualue kukka puutarha tai patio;
  • järjestää autotallin tai työpajan.

  Kaikki nämä tekijät auttavat monipuolistamaan asettelua kerrostalon ja tehdä siitä mielenkiintoinen arkkitehtoninen ja toiminnallinen näkökulmasta.

  ullakko laite - tehokas keino lisätä sisätilojen kotiin

  Plan yhden tarinan talon 8 8 metriä korkilla

  Tällaiset rakennuselementti sokkeli ei voida pitää täydellisenä lattian. Siksi sillä ei ole vaikutusta nimellisen kerrosten lukumäärä talossa. Mutta jos maanalaisen vyöhykkeen nostaa ja asianmukaisesti varustamaan, sokkelin alueelta voidaan turvallisesti lisätään koko rakennuksen koosta.

  Hanke on yksikerroksinen rakennusten korkki ei sovi olohuoneisiin tällä sivustolla. Nämä vaikeudet johtuvat siitä, että ei ole mahdollista järjestää luonnonvaloa tarvittava määrä ja normaali taso ilmanvaihto.

  Suunnitelman alapohja talon 8 8 m 1 - käytävä, 2 ja 3 - ei-asuintiloja (biljardisali, pannuhuone, pesula, kuntosali, jne.)

  Voit kuitenkin aina siirtyä alaosaan rakennuksen kaikissa huoneissa, joilla on taloudellista ja teknisen tarkoituksen. Pienikin rakennuksen 8x8 metrin pystyy tarjoamaan perheen ylimääräistä tilaa majoittaa paljon asioita, ja kodinkoneet pohjakerroksessa.

  Vinkki! Käytä socket asennuksesta veden ja lämmitysjärjestelmät (asennus kattilan), organisaatio pesula alue silitys ja kuivaus, varastointi ja säilyttäminen vihanneksia (eikä kellarin). Täällä voit siirtää kodinhoitohuone, ruokakomero tai kaappiin.

  Kolmiulotteinen suunnittelu 8x8 m talon pohjakerroksessa

  suuria projekteja asemoinnin mahdollistamiseksi kellarissa tilaa, jotka on tarkoitettu vapaa-aika:

  Ominaisuudet suunnittelu Yksikerroksisessa talossa 10 10 metriä parvi

  Mitä tulee kustannuksiin mökki ullakko lattia on lähes samanlainen kuin talon ullakolle. Hetki aiheuttaa se, että tarvittavat materiaalit rakentamiseen ullakko on lähes yhtä paljon kuin tarvitaan loft-alue. Mutta tässä tapauksessa tulee olemaan lisäkustannuksia, koska tarve tehdä:

  Luovuttamisesta Yksikerroksisessa talossa on 10 10 m ullakko

  Kaikki tämä on tarpeen järjestää ullakkokerroksessa kerrostalon-tyyppisiä huoneita, tarjota heille mukavuutta. Siksi kustannukset varsin perusteltua.

  Kuten on laita korkki, ullakko, mistä näkökulmasta arkkitehtuurin, ei voida pitää täysin lattia, joten se pystyy tarjoamaan paljon pienemmän pinta-ala kuin se voisi olla kaksikerroksinen rakennus. Mutta tämä tila antaa mahdollisuuden tehdä mielenkiintoisia ja vaihtelevia asettelua.

  Useimmiten parvi ehdollisesti puhuessaan rakennuksen suunnitelma ensimmäisessä kerroksessa. Tästä syystä omistajat pyrkivät järjestämään huoneeseen makuuhuonetta ja pieneen kylpyhuoneeseen yläosassa talon. Koko tämän alueen määrää, kuinka monta huonetta, niiden mitat.

  Viihtyisä olohuone, järjestetty ullakolla yksikerroksisia talo

  Ullakko voivat sisältää useita makuuhuoneita pieniä ja oleskelutila, kylpyhuone, jossa on kylpyamme. Voit myös sijoittaa ruokakomero.

  Plan yhden tarinan talon 8 x 10 metriä ja autotalli

  Läsnäolo vain yhdessä kerroksessa talossa ei voi olla este luomiseen saman katon tiloissa autotallin tai työpajan. Tällöin suunnitelmissa yksikerroksinen talo autotalli voi olla täysin symmetrinen asettelu, tai päinvastoin, tietty määrä huoneita on saatavilla vapaasti.

  Symmetrinen rakennukset tarjoavat vaihtoehtoja suunnitelma, jossa autotalli erotetaan asuin-huoneita, joissa voimakas seinät pääomaa. Ulkoisesti rakennus näyttää symmetrinen, mahdollisesti ehdollinen puolittamattomien kahteen alueeseen: oleskelutilassa ja tontin varattu autotalli. Kun vapaa tila jakamisen autotalli vain vieressä yksi ulkoseinien rakennusten.

  Disposition kerroksinen talo 8-10 m autotalli ja iso terassi

  Vinkki! On suositeltavaa tehdä asettelussa, että pääsy huone oli paitsi kadulta, vaan myös kotoa. Tämän auton omistaja ei tarvitse kastua sateessa ja lumi sää, kun hän haluaa mennä autotalliin.

  Lisätä tilaa talossa ei välttämättä rajoitu vain yhteen autotallissa, kellarissa tai ullakolla. Voit käyttää kaikkia näitä elementtejä tehdä kodin mukava ja kätevä.

  Hanke on yksikerroksinen talo autotalli 8x10

  Hankkeen kehittämiseen single-kerroksinen rakennus

  Käytössä mukavasti talossa asuvat vaikuttavat monet eri tekijät. Mutta prioriteetti, joka on tärkein luonnetta majoitustiloja sekä ominaisuudet niiden vuorovaikutusta keskenään.

  Tilojen järkevä jakautuminen määräytyy seuraavasti:

  • huoneiden koko;
  • tilojen nimittäminen;
  • majoitus;
  • huoneiden ja muiden tilojen väliset yhteydet, kuten verannat ja käytävät.

  Talon perustaosa on pohja layoutin luomiselle. Nykyään vakioprojektien perusteella mahdollisuudet mallien luomiseen ovat laajentuneet merkittävästi. Kehittäjät käyttävät valmiita piirustuksia, jotka sisältävät tyypillisiä suunnittelu- ja suunnitteluratkaisuja. Tämän ansiosta suunnitteluvaiheen kustannukset pienenevät, eikä pelkästään rahan kustannuksia vaan myös aikaa lyhennetä. Ideat toteutetaan lyhyessä ajassa, ne ovat niin lähellä useimpien esikaupunkialueiden omistajien tarpeita.

  Kompakti yhden kerroksen talo, jossa on alkuperäinen design

  Rakennuksen suunnitteluvaihe ja sen sisäiset tilat

  Rakennuksen suunnitteluvaiheessa on useita pakollisia vaatimuksia, joita on noudatettava.

  Suunnitelmaa laadittaessa älä unohda seuraavia asioita:

  • sijainti suhteessa tuulen nousuun;
  • Ympäristön maiseman ominaisuudet ja suunta, jossa pohjaveden virtaus liikkuu;
  • sijainti suhteessa maailman sivuihin;
  • alueella sijaitsevat rakennukset, niiden ominaisuudet ja syrjäinen sijainti rakennuspaikasta;
  • linkin läsnäolo tekniikan ja viestinnän järjestelmissä;
  • Sisäisten viestintäjärjestelmien sitomisominaisuudet rakennuksen tiloihin;
  • rakennustyyppi;

  Esimerkki yhden kerroksen talon ulkoasusta, joka on suunniteltu 2-3 hengen perheelle

  • kyky tunnistaa piilotiloja, jotka sopivat käytettäviksi hyödyllisiksi alueiksi, pieniä muutoksia standardihankkeeseen;
  • huoneiden lukumäärä, niiden tarkoitus, talon sisäisten tilojen suhde ja tulevan toiminnan ominaisuudet.

  Hyödyllisiä neuvoja! On suositeltavaa vähentää viestintäjärjestelmien osia solmuille. Tämä vähentää kustannuksia ja poistaa tarpeettomien osien asennuksen. Esimerkiksi keittiössä ja kylpyhuoneessa on oltava vierekkäinen asettelu. Tällöin ei tarvita lisäputkistoja.

  Pienen yhden tarinan talo kolmiulotteinen projekti

  Hyödyllisiä tietoja suunnitteluvaiheessa

  Viestintäjärjestelmät tulisi harkita erittäin huolellisesti. On parempi, jos putkilinjan pituutta voidaan pienentää mahdollisimman pieneksi, koska pitkien putkien asennukseen liittyy useita liitäntöjä. Mitä enemmän liitännät ovat, sitä suurempi on vuoto.

  Jätevesijärjestelmä tarvitsee hyvän veden ulosvirtauksen. Se on suunniteltava siten, että se pystyy normaalisti hyväksymään nestemäärän, jos talo toimii samanaikaisesti astianpesukoneen ja pesukoneen kanssa sekä käyttää kylpyhuone tai suihku. Tämä kohta riippuu talon pysyvien asukkaiden määrästä ja kunkin (sekä kodinkoneiden) tarpeista vedessä.

  Yksikerroksisen talon ulkoasu lapsiperheelle

  Asuinrakennuksen liittäminen viestintäjärjestelmiin on toteutettava täysin terveys- ja hygieniavaatimusten mukaisesti. Yleensä jätevedet kierrätetään luonnontilassa, mikä merkitsee painovoiman käyttöä. Viemäröinti tapahtuu yksinomaan tässä tarkoituksessa. On tarpeen saada erityisluvalla terveyspalvelu ja asianmukaisesti järjestää kaivo viemäriin.

  Tärkeää! Eläimiä ja vesisäiliöitä ei saa käyttää viemäröintiin. Tämä voi johtaa terveystarkastuksen tai tuomioistuimen hyödyllisyysmaksuista aiheutuvaan sakkoon ja johtaa myös ympäristön ja pohjaveden pilaantumiseen. Tutki tarkasti sääntöjä ja vaatimuksia, jotka on esitetty viemäriverkon järjestämisessä lähialueella.

  Yksiportaisen talon suunnitelma 8 x 8 m yhdellä makuuhuoneella

  Paikallinen verkkoyhtiö voi myös asettaa tiettyjä vaatimuksia kodinkoneiden käytöstä. Määritä etukäteen, mikä raja on, ja ottaessasi huomioon nämä tiedot, tee sähkölaitteita.

  Yksikerroksisen talon taso jopa 100 m²: mielenkiintoisia ratkaisuja

  Kun optimaalinen sijainti talon osassa tuuli olisi suunnattu katolle rinteillä. Tämän vuoksi vastustuskykyä ja tuulikuormaa pienennetään voimakkaiden pilvien ja huonon sään vuoksi. Lisäksi saostuminen ei pääse kerroksiin.

  Jos asuinrakennetta on tarkoitus rakentaa alueella, jossa tuulen suunnassa on voimakkaita ja usein vaihtuvia, on suositeltavaa käyttää puolihoito- tai lonkatyyppisiä kattoja. Näiden rakenteiden ansiosta on mahdollista muodostaa ylimääräisiä katoksia ja tasoja, jotka tarjoavat tehokkaan suojan seiniltä saostumisen vaikutuksilta.

  Jos poistat sisäiset väliseinät, jotka yhdistävät keittiön, ruokasalin ja olohuoneen, se visuaalisesti työntää irti pienikokoisen talon sisätilan

  Älä unohda alueen maisemanpoiston erityispiirteitä. Rakennusta ei ole suositeltavaa sijoittaa äärimmäisimpiin kohtiin eli rakennustyön tekemiseen alueen korkeimmilla ja alimmilla alueilla.

  Rakennuksen sijainnin määrittämiseksi kannattaa käydä paikallishallinnossa ja saada siellä kartta, joka heijastaa maaston geodeettista vyöhykettä ja kaikkia lähialueiden ominaisuuksia. Tällainen kartta sisältää tietoja pohjaveden sijainnista, niiden suunnasta, maavälineistä ja muista käyttökelpoisista rakennustiedoista.

  Yhden kerroksinen talo, jossa ullakko jopa 100 m²

  Yksiportaisen talon suunnitelma on 6-6 metriä

  Puusta tai muusta materiaalista valmistetun yksikerroksisen mökin ulkoasu perustuu lomakkeen parametreihin ja ominaisuuksiin. Neliörakenteita, jotka ovat myös taloja 6x6 m, katsotaan optimaaliseksi.

  Kiinnitä huomiota! Rakennuksen symmetria mahdollistaa tilojen sisätilojen tasapainotetun ja sopusointuisen muodon. Tämä johtuu osapuolten samankokoisten hankkeiden lisääntyneestä suosioarvosta.

  Pienen talon suunnitelma 6x6 m yhdessä kerroksessa

  Kun otetaan huomioon se, että rakennuksen mitat ovat 6x6 m, eivät ole suuria, tällaista taloa voidaan käyttää kesämökki. Sen rakentamiseen liittyy pienempi kustannus kuin suuremman tai kaksikerroksisen rakenteen pystyttäminen. Käyttämällä nykyaikaisen suunnittelun työkaluja ja tekniikoita voit järjestää kaikki mukavaan oleskeluun tarvittavat ehdot.

  Paljon säästöjä voidaan saavuttaa lämmitysjärjestelmän toimivaltaisen organisaation ansiosta, jos sen korvikkeena käytetään takkaa, jossa on jäähdyttimet tai pienikapasiteettinen kattila.

  Mökki 6 - 6 m voidaan käyttää kesämökki tai ympäri vuoden elin

  Tilaa 36 neliömetriä voit järjestää tiloja:

  Hyvä vaihtoehto on keittiö- ja olohuoneen yhdistelmä studiona. Tämän ratkaisun ansiosta on mahdollista lisätä hyödyllistä aluetta.

  Talo suunnitelma 6x6 m, jossa marmorilattia

  Yksiportaisen talon suunnitelma on 9 9 metriä

  Yksikerroksiset rakennukset 9x9 m suunniteltaessa ovat samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin pienemmän koon muodostaman neliön muotoinen rakenne. Rakennusten, joiden sivun pituus on 9 metriä, etu on se, että hyötyalue kasvaa, mikä mahdollistaa huoneiden sisustuksen monipuolistumisen.

  Esimerkiksi voimme harkita ovisuunnittelua. Rajoitettu avaruusmökki, jonka kokonaispinta-ala on 36 neliömetriä tilaa säästäväksi, edellyttää sisätilojen liukuovien asennusta. Seinään sijoitetun erikoisruudussa piilotettujen rakenteiden asentaminen saavuttaa suurimman mahdollisen säästämisen. Asuinrakennus, jonka mitat ovat 9x9 m, mahdollistaa klassisten ovien asentamisen kääntöovilla.

  Yksikerroksisen talon asetteluvaihtoehdot 9 9 m

  Hyödyllisiä neuvoja! Käyttämällä ullakkohuonetta voit osittain ratkaista pienten rakennusten tiiviyden ongelman. Tässä tapauksessa ullakolla käytetään ison makuuhuoneen majoitukseen, joka vapauttaa tilaa suuremman koon ja olohuoneen järjestämiseksi. On kuitenkin tarpeen etsiä paikka asentamaan portaikko, joka ei aiheuta ongelmia, jos ullakko sisältyy talon 9x9 m: n asentoon.

  Yksikerroksisen talon ulkoasu on 8-10 metriä

  Asettelun valinta on melko laaja, joten sinulla on kaikki mahdollisuudet löytää todella kätevä ja sopiva vaihtoehto sinulle. Talon rakentaminen maaseudulla, jonka parametrit ovat 8x10 m, mahdollistaa hankinnan:

  Kolmiulotteinen projekti yksikerroksisesta talosta 8 10 metriä

  Ja nämä ovat vain tärkeimmät asumisalueet. Emme saa unohtaa, että tässä mökissä lueteltujen huoneiden lisäksi voit järjestää wc: t ja kodinhoitohuoneita. Asetteluun voi kuulua veranta tai eteinen, joka antaa lisävarmistusta kylmältä talvella.

  Keräämällä talon suunnitelma 8 x 10 m hyödyllisen tilan säästämiseksi voit luopua vapaiden tilojen varastamasta käytävistä. Lisäksi kannattava ratkaisu on keittiön ja olohuoneen yhdistäminen poistamalla nämä huoneet erottavat seinät.

  Yksiportaisen talon 8h10 suunnitelma ullakolla, neljä makuuhuonetta ja parveke

  Yksikerroksisten talojen hankkeet jopa 150 m2: valokuvia ja suosittuja suunnitelmia

  Joillakin hankkeilla voi olla muita rakenteellisia elementtejä, jotka parantavat rakennuksen arkkitehtuuria.

  Tällaisia ​​elementtejä ovat:

  Kiinnitä huomiota! Kaikilla näillä elementeillä on ulkoiset laajennukset (poikkeus on erkkeri-ikkuna), jotka on suunniteltu toimimaan lämpimän kauden aikana ja hyvissä sääolosuhteissa.

  Terassi ja veranta ovat hyviä virkistysalueen järjestämiseen. Illalla tätä tilaa voi käyttää teetä juomaan perheen tai ystävien kanssa. Parveke on loistava paikka rentoutumiseen ja maiseman kauneuden miettimiseen talon ympärillä.

  Yksikerroksisen talon asennus on riittävän suuri alueelle

  Työkalulla on rakennuksen monimutkaisempi toiminnallinen merkitys. Hän tehokkaasti koristelee taloa julkisivun puolelta ja pystyy myös tekemään sisustussuunnittelun mielenkiintoisemmaksi. Lisäksi ikkunan ikkuna mahdollistaa suurien ikkunoiden asentamisen. Tämä lisää luonnollisen valon virtaa, joka putoaa kadulle taloon.

  Asuinalueiden rakennusten piirustusten avulla voidaan nähdä, kuinka mielenkiintoinen normaali muuttuja muodostaa tavallisen suorakaiteen tai neliön laatikon. Useimmat ikkunat on asennettu kivi- tai puu- rakenteisiin. Tässä tapauksessa materiaalin tyyppi vaikuttaa suoraan tämän elementin muotoon.

  Suuri yksikerroksinen talo ullakkohuoneita

  Suunnitelmat yksikerroksinen talo 10 12 metriä ja 10 metriä 10

  Bungalow mitat 10x10 metriä ja lasku kuulu hankkeiden 100 neliömetriä. Useimmiten rakentamisesta rakennuksen heijastavat omistajat maa laajalla alueella. Tällainen rakenne voidaan käyttää paitsi maalaistalon kesäkauden, mutta myös pystyy suorittamaan tehtävän täysimittainen kotelo pitää perheen useita ihmisiä.

  Etuna neliön huonetta on, että ne helpottavat kätevä jakelua huonekalut ja esineet ovat optimaalisia järjestämiseen hyvän valaistuksen taso.

  Rakennuksessa, jonka mitat ovat 10x10 metriä mahtuu perheen 4-5 henkilöä. Puhuessaan yleisesti, ulkoasu mökin avulla voit luoda elinolot muistuttavat niitä, jotka tarjoavat kahden makuuhuoneen asunto kaupungissa. Koska kattilahuoneen talossa lämmitys on varmistettu.

  Lisäksi pakollisen tiloihin, omistaja voi järjestää muissa huoneissa, vieläkin enemmän mukavuutta:

  • varustaa toimisto;
  • suurentaa kylpyhuone myöhemmän asennuksen kylvyn sijaan suihkukaappi;
  • asentaa poreallas.

  Vinkki! Jos lisäät projektin 10x12 m, on mahdollista lisätä yleissuunnitelman huoneen tilaa vieraille ja vaatehuone.

  Esimerkkinä onnistuneesta suunnittelusta kylätalo 10x10

  Plan Yksikerroksisessa talossa 11 11 metriä

  Yksikerroksinen talo baari - erinomainen vaihtoehto tiili ja betoni. Mökit puuta ovat paitsi edullisia, mutta myös ympäristöystävällinen. Sillä rakennuksen rakentamiseen puutavaran 11x11 m, ei tarvitse paljon aikaa. Vastineeksi saat noin 102,5 neliömetriä oleva ala ja tarpeeksi tilaa.

  Rakennus 11x11 m projekti voi kuulua:

  Yksikerroksinen talo 11 11 metriä parvi ja suuri autotalli

  Rakennusmateriaalina suositellaan käytettäväksi puun 150h100 parametrit. Horisontaalinen rakennetyyppi poistaa Tikaskokoonpanon, joka itse on monimutkainen suunnittelu ja rakentaminen tekniikka, mutta edelleen miehittää osa hyödyllisiä alueen sekä pohjakerroksessa ja toisessa. Kun yksi-kerroksisia ole tällaista ongelmaa.

  Plan Yksikerroksisessa talossa 12-12 metriä

  Yksikerroksinen rakennus on kooltaan 12x12 m voi olla erinomainen perusta luodaan mukava ulkoasu. Mitat kotelo avulla voit järjestää:

  Optio-ohjelma kerroksinen talo 12x12 m

  • keittiö;
  • ruokasali;
  • kaksi kylpyhuonetta.

  Projektit 12x12 metriä antavat mahdollisuuden järjestää kellariin tai ullakolle. Suljettu terassi tai autotallin voi laajentaa hyödyllinen alue talon.

  On olemassa paljon vaihtoehtoja luoda kätevä ja mukava pohjaratkaisu kehittämiseen esikaupunkien maa. Valinta on rajoitettu vain mielikuvitus ja budjetti.

  Valokuvan asettelun kerroksinen talo 10 10. vaihtoehtoja parantaa elintilaa

  Talo parvi: valokuvia, projektit, erityisesti suunnittelu

  Aidat omakotitaloissa. Photo esimerkkejä valita

  Disposition House, 6-6 m: erityisesti avaruusteollisuuden

  Ulkoasu talon 8 8 parvi: suosittu hankkeet

  Kauniit talot: hankkeita onnistunut muotoilu ja sisäinen rakenne

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 3 = 11