Hiekka suodatin uima

Hiekka suodatin uima

Hiekka suodattimet uima-altaita - edullisin ja helppo tapa ylläpitää pieni koti allas puhtaimmillaan.

Osana sandscreen ─ säiliöpainemittauksen ja 6-asemassa venttiili. Suodattamalla täyteaine on kvartsihiekka eri fraktioiden, kykenee pidättämään partikkeleita 20 mikronia. Nämä ominaisuudet riittää pitämään veden puhtaana.

Suodatin täyteaine voi olla vain hiekka tai hiekka ja sora, samoin kuin hiekka, sora, hiili, antrasiitti. Viime suoritusmuotoja puhdistettua vettä tehokkaammin. Jos sen sijaan tavanomaisen kvartsilasista, käytetään hiekkaa, täydellinen korvaaminen materiaalin suodatus ei suoriteta 3 vuosi ja 5-6 vuotta.

Määräajoin, suodatin tukkeutuu, painemittari ja signaalin ylittää työpaine. Puhdista suodatin vastavirtapesun 1 välein 7-10 päivää, niin asennus jatkuu normaalisti. Jos veden lähde omasta päällä, säännöllinen puhdistus pienellä budjetilla ei vaikuta. Ja kaupungin uima laskuri lisätä kuutiometriä. Hiekka suodatin laite on yksinkertainen riitä, monet kotimaiset mestareita keräävät omia, mukauttaa mallia sen altaan.

Hiekkasuodatin ─ suljetussa säiliössä kvartsihiekkaa. Aseta ne altaan vieressä kiinteiden lajeja ─ teknisissä tiloissa. Yksi eduista hiekkasuodatus ─ yksinkertainen huuhtelu hiekkakerroksen, ja alhaiset kustannukset sen korvaamiseksi.

Suodattimet koti uima-allas on varustettu kuusi-asennossa venttiilit, split hihat ja mittareita. Asema kuusi-tie venttiili ─ ylä- tai sivusuunnassa. Rakennettu ylemmän diffuusori tuottaa tasaisen jakautumisen veden hiekka tyyny mahdollisimman suodattimen alueelle. Hiekka suodattimet ovat valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka kestää syövyttäviä aineita.

Hiekka suodattimet ovat yksi - ja monikerroksinen. Suodattimien ensimmäistä tyyppiä käytetään kvartsihiekkaa osa monikerroksinen ─ 3-5 fraktioita, jotka on sijoitettu karkean jakeen matala. Joissakin tapauksissa, multi-media suodattimet, jossa lisäksi eri fraktioissa kvartsihiekka käytetään ja lisäksi imukykyinen.

Saasteiden laajuuden, joka valvoo painemittari kuuden-asemassa venttiili, suodatin on puhdistettava. Suurempi mikropartikkelit epäpuhtaudet saostetaan hiekkaa, sitä suurempi paine tarvitaan kulkemaan veden suodattimen läpi. Kun saavutetaan kriittinen indikaattorit mitata neula punaiselle alueelle. Tämä signaali jälkimainingit suodatin - hiekka pesu tilassa vastakkaiseen suuntaan veden virtausta.

suodattimen puhdistus taajuus riippuu altaan-tyypin epäpuhtaus vettä, uiminen lukumäärä, tyyppi ja kemikaalien määrää tukia. Tehostamisen suodattimen asennetaan kuusi-asennossa venttiilit, automaattisesti ja säännöllisesti pese.

Maasuodatinpylväissä vesi puhdistettiin hienoa kalsinoitu kvartsihiekka tietty murto-osa - 0,4-0,8mm (tavanomainen ranta hiekka ei sovellu tähän tarkoitukseen: teki erottimet, se johtaa vahingoittaa laitteistoa). Suodattimen koon valitaan puitteissa tietyn allas.

Hiekka suodatin pidättää kaikki hiukkaset eivät ─ sen raja 20-25 mikronia. Lisäksi yksinkertaisuus, tämä tyyli ominaisuudet ja kohtuullinen hinta. Sam hiekka suodatin (ilman täytettä) maksaa 6500-12 900 ruplaa. Hiekka täyteaine on suodattimen tulossa STROYMARKET. hiekka pussi (25 kg) maksaa noin 600 ruplaa.

Haittana Tällaisen suodattimen voidaan pitää palveluaan, joka vie paljon aikaa, koska se on tarpeen puhdistaa hiekka takaisin virtauksen, joka johtaa korkeaan veden, niin, että altaat rajoitettu veden kulutus käyttää tällaista suodatin on yleensä epäkäytännöllistä.

Tiedot suodattimen installaation voi nähdä videon alla:

Miten hiekkasuodatinta? Pumpun jälkeen vesi alkaa "hiipiä" kautta kuorimet ja pohjan luumu. Sitten hän joutuu esisuodattimen ja sitten ─ jo kerros kvartsihiekka, jossa se puhdistetaan, sitten mennä takaisin altaaseen läpi syöttösuuttimen.

Hiekka suodattimet on varustettu automaattisella laitteella, pesua varten. Jos täytät tällainen laite ei ole läsnä, voit viettää puhdistuksen itse. Turvallisuussyistä ennen pumpun toimintaa voidaan sulkea pois, kytke venttiili "pesu", kytke se sitten uudelleen muutaman minuutin. Kierrättämällä vettä suodatetaan päinvastaisessa järjestyksessä saastumisen lähetetään valua. Venttiili konvertoidaan edelleen tilassa "tiivistyminen" ja pumppu toimii minuutin pois päältä ja liikkuu "suodatus" -tilassa.

Suodatus veden olisi päivittäin, riippumatta ajasta toiminnan altaan. Suodatus aika lasketaan ottaen huomioon 2-3 kertaa veden kulku suodattimen läpi altaan päivässä. Vähitellen suodatin tukkeutuu ja ei toimi täydellä kapasiteetilla. Puhdistusta varten tarvitaan:

 1. Poistaa suodatin.
 2. Laita takaisinvirtaustasoa tila ja mahdollistaa suodattimen uudelleen.
 3. Asteen säätelemiseksi suodattimen puhdistus voi olla korkki venttiilin runkoon. Jälkimainingit pää kun korkki on läpinäkyvä. Koko prosessi voi kestää jopa 3 minuutissa.
 4. Laita mode "värisuora" ja pitää sen päällä 20-30 sekuntia.
 5. Veden taso olisi nostettu tavanomaista, ja siirry suodattamalla tilassa.
 6. Tämä operaatio on toistettava joka 7-14 päivää, riippuen taajuus uiminen, likaisuudesta, erityisesti uima-altaita.
 7. Määräajoin, se on tarpeen puhdistaa mesh kauhat sisällä kuorimavälineen ja suodatin.
 • Kuuden asemassa kytkentä venttiili, sinun täytyy sammuttaa pumpun.
 • Pumppu ja suodatin on asetettu etäisyyden päähän 1 metri altaan seinämiin.
 • Alalla pumpun on tarpeen antaa riittävästi ilmaa sulkematta pumppua asennetaan.
 • Jos pumppu tai suodatin on tarpeellista säätää pumpun pitää irrottaa ennen verkkoon.
 • Oikea asennus venttiilin voidaan sulkea pumpun. Sitten klikkaa kahvaan ja käännä se haluttuun asentoon. (Venttiili, joka on paineen alla, on mahdotonta vaihtaa!). Kahva on oikein kirjoittaa lukon uraan.

Puhtauden vettä, sekä tilavuus yksi tärkeimmistä kriteerit tehokkuuden allas. Koti-allas maassa tai hyvinvointi keskustassa pöly, bakteerit, hiukkasten ja kemiallisia lisäaineita vesijohtovettä aina saastuttaa vettä. Suodatus yksikkö maasuodatinpylväs ─ kaikkein yksinkertainen ja edullinen laite, joka käynnistää keinotekoinen lampi seisovan veden kanssa puhtaan veden altaaseen paikallaan.

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittua aktiivinen valintaruuduilla indeksoitu käänteinen.

Hiekka suodattimet altaan kädet

Asettaminen runko mini-allas alueella sivuston mökin tai omakotitalon, omistajan on huolehdittava puhtauden vesihuollon. Muutoin vastattava lisäkustannuksista määrästä kuutiota kylmää vettä. Joitakin suosituksia asentamiseen hiekan puhdistaja voi säästää investointeja.

Kuinka tehdä suodattimen altaan kädet

Älä unohda, että täytetty allas on puhdistettava koko ajan, vaikka se on pieni ja sijaitsee lähellä kotiinsa. Muuten vedenpinnan hankkii paitsi epämiellyttävää väri ja haju, mutta myös tullut uhka ihmisten terveydelle. Ostaminen tahansa puhdistamot - hiekka, patruuna, maa - voi tulla kalliiksi. Sen pitäisi yrittää rakentaa hiekkasuodatinta altaan käsillään. vinkkejä:

 1. Rakenteen kokoamiseksi veden suodattamiseksi vain tarkoittaa käsillä ovat välttämättömiä. Sinun täytyy ostaa tarvittavat osat täydellisen laitteita.
 2. Kun verrataan teollisuuden analoginen hiekkaa suodatin uima tehty omin käsin yhtä tehokas toiminta, mutta se on paljon kannattavampaa. Puhdistusjärjestelmä hiekalla suosittu lemmikkieläinten omistajat mini-altaita.
 3. Haittana kotitekoinen hiekkapesu - pesun aikana likaista vettä ei voida käyttää uudelleen, mikä voi lisätä virtausnopeutta. Plus se pidetään yksinkertainen kustannustehokas palvelu jopa ei-ammattilaisille.

suodatinlaite altaan

Suosittu puhtaampi Suuri vesimäärä on kotitekoinen allas hiekkasuodatinta. Sitä pidetään halvempaa kalliita osia ja helppokäyttöinen. Jotta hiekan suodatin altaan omin käsin, sinun täytyy ostaa näitä kohteita ja materiaaleja, kuten:

 • muoviastia (piipun tyypin amme) noin 50-60 litraa, jossa on suuri halkaisija aukon yläreunassa,
 • suodatin pumppu altaan pumppu väliaineen teho (noin 150 W);
 • Täyteaine hiekka, kvartsi parempi, mutta joskus on sekoitus erilaisia ​​täyteaineita useita kerroksia;
 • pihdit;
 • letkut;
 • vesi erityinen karkeasuodatin;
 • vedenotto suodattimen mesh (hieno solun halkaisijat).

Kokoonpanoon suodattimen suunnittelu

Hiekka suodatin pumppu sujuvasti: jos rakenne on koottu oikein, puhtaan veden on korkea laatu. Valmistella tarvittavat materiaalit, voit alkaa koota Hiekkasuotimella altaan käsillään. Sen vaiheet:

 • Muovi tynnyri tai muu säiliö tulisi välittömästi perustaa pysyvä paikka välittömässä läheisyydessä ruhon veden tilat.
 • Letku, johon on kiinnitetty saanti alaohjainprofiilin pohjalle säiliön, sitten yhdistää pumppuun.
 • Täytä tynnyri kvartsihiekkaa ¾ äänenvoimakkuutta.
 • Top fix letku, jonka läpi vesi toimitetaan rungosta mini-allas.
 • Siivilä veden puhdistus, joka on sijoitettu pumpun ja säiliön.
 • Toinen letku, joka toimittaa puhdistettua virta takaisin mini-allas, joka on yhdistetty pumppuun.

Miten asentaa hiekkasuodatinta kädet

Säännöllisin välimatkoin otto- ja paluu letkut auttaa pitämään altaan puhtaana. Miten tämä tavoite saavutetaan? Hyvin, jos vesi suodatusjärjestelmä allas on varustettu skimmer - laite, joka tuottaa näytteitä pinnasta, jossa on suurin pitoisuus mikro-organismit, virukset, lika ja roskat. Toinen letku palaamassa käsiteltyä vettä voidaan sijoittaa mihin tahansa sopivaan paikkaan allas: on tärkeää, että molemmat olivat mahdollisimman kaukana toisistaan. Sitten seisovassa vedessä ei.

Miten puhdistaa ja vaihtaa hiekkaa altaan suodattimen

Kvartsihiekka pidetään paras täyteaine puhdistamiseksi rakenteisiin. Pienemmät voi läpäistä silmän ja pudota altaaseen, suuri - pisteet suodatusjärjestelmä. Kvartsi hiukkasia (0,5-2 mm) lopettaa roskat enintään 20 mikronia (mikrometriä). Elinikää täyteainetta - jopa kolme vuotta normaalikäytössä. Vaihtaminen jätemateriaali suoritetaan uuttamalla koko rakenteen. Sen pitäisi olla:

 1. poista vanha hiekka;
 2. Täytä uuden puhtaan;
 3. koota rakentaminen.

Veden pinta, joka sijaitsee ulkoilmassa, nopeasti peitetty roskat, mutaa, joten pestä hiekan suodatin on suositeltavaa vähintään kerran viikossa, niin on mahdollista välttää paakkuuntuminen hiekka, muodostavat kanavia, joiden läpi suihku kulkee ilman, että puhdistettu. backwashing prosessi:

 • pois suodatin;
 • syöttämällä takaisin paljastamiseksi jet stream mode, käynnistä pumppu;
 • likainen kosteus aiheutuvat letkun läpi jätesäiliöön viemärikaivon tai viemäriputken;
 • muutaman minuutin kuluttua, kun vesi tuli läpinäkyvä, sammuta pumppu ja siirto tavalliseen suodatustila;
 • runko mini-allas on edelleen täynnä vettä sijasta, jota käytetään pesuun hiekkaa.

tuotantokustannusten hiekkasuodatin

Talouden riippumattoman tuotannon hiekkasuodattimen mini-altaan puhdistus voidaan osoittaa laskelmilla kustannukset materiaalien mennä kokoonpano rakenne:

Nimi komponenttien

Tynnyri (kapasiteetti) muovi, 50-60 litraa

Kvartsihiekka keskimmäinen osa, 100 kg (at riippumaton vienti)

Pumpun kapasiteetti 150-250 W

15500-48000

Suodata vesipitoinen materiaali puhdistettiin karkeasti

Vesiletkujen netonuschie, 1 metri

Veden saanti suodatin 1 kpl

Miten valita hiekkasuodatinta altaan. Hiekka suodattimet altaan: asiakkaiden arviot, hinnat

Todettuaan maan uusi uima-allas, kun taas saatat huomata, että vesi on tullut sameaa. Yksinkertaisin ratkaisu on korvata sitä. Mutta tämä prosessi vie aikaa, ja yhdistäminen on usein mihinkään. Veteen oli puhdas ja kirkas, tarvitsemme luotettavia suodattimia puhdistukseen. Halvinta ja kestävä - se on hiekkasuodatinta altaan.

Se on hankala ja siivoaa huonompi kuin toiset, mutta kiistaton etu on kyky regeneroida syöttämällä vettä vastakkaiseen suuntaan. Saastunut neste voidaan käyttää kasteluun tai yksinkertaisesti tyhjentää viemäriin. Se vie paljon vähemmän aikaa kuin koko korvaaminen sitä.

Hiekka suodattimet allas on muovinen säiliö, joka on täytetty erityinen yhdiste. Yksinkertaisin on osa kvartsihiekka 0,5-1,4 mm, jonka läpi saastunutta vettä. Se on vapautettu epäpuhtauksista ja puhdistettiin, se syötetään takaisin altaaseen. 3-5 ovat tehokkaampia murto koostumukset erotetaan koon suodattimen hiukkasia. Tällaisissa malleja voidaan myös käyttää absorboivan. tavanomaisten hiekka on hyväksyttävää joissakin malleissa. Tämä voi vahingoittaa laitteita.

Kapasiteetti riippuu mitoista hiekkasuodatin. Niitä voidaan käyttää yhä altaan suurempi koko. Vesi puhdistettu 25 mikronia hiukkaskoko tai enemmän. Vertaa tätä pii- suodatin. Viimeksi pidättää epäpuhtaudet noin 4 mikronia. Sarjassa yhteydessä näiden kahden muunnoksia voidaan puhdistettua vettä, kunnes selvä.

Hiekka suodattimet altaan vaatii paljon vettä virtauksen vastavirtahuuhtelujakson. Tämä on hyödyllistä, jos on tehdä saastuneen nesteen, ja ovat riittävät resurssit täydentää säiliöön. Jos veden kulutus on rajoitettu, muita tyyppinen suodin tulisi valita.

Vesi altaat tarvitaan puhdistaa päivittäin, vaikka kuinka sitä käytetään. Per päivä suodattimen läpi tulisi olla kaksi kolmasosaa kaikki neste.

Suodatus järjestelmät toimivat vain pakko syöttöveden pumput. Ne jaetaan 3 luokkaan:

 • tavanomainen Pump;
 • itseimeviä (ei tarvitse kokonaan poistaa ilman järjestelmästä, niin että vesi alkoi pumpata);
 • suodatin (esisuodattimella).

Tuotteet myydään erikseen tai pakkaus, joka voidaan suoraan sisällyttää työ (hiekka suodatin pumppu allas).

Korkean suorituskyvyn tilan altaan olisi ihanteellinen. Mutta tällainen pumppu vaatii asianmukaiset suodattimet. Lisäksi voimakas yksiköt tarvitsevat enemmän energiaa ja aiheuttaa enemmän melua.

Hiekka suodattimet altaan: ohje

Suodatin on yleensä myydään yhdessä kuorman kanssa, joka riittää 2-3 vuodenaikoina. Hiekka on pakattu 25 kg: n säkeissä. Sen hinta - 600 ruplaa. ja enemmän. Sisältö säiliö on perusarvo, ja hän oli lähes arvoton.

Hiekka suodatin pumpun Intex-28644, joka vaaditaan kuormitus on 12 kg, ja se kestää useita vuodenaikoina. Jos se on mahdollista korvata laadukasta materiaalia, sitä ei kannata säästää.

Hiekka suodatin Intex-28644 on hyvin keskikokoisten konttien ja voidaan helposti liittää siihen.

Käynnistettäessä järjestelmä olisi täytetty vedellä poistamalla siitä ilmaa. Tämä tehdään pesu- -tilan kansiventtiilimoottori 6 asemissa. Tyhjennysreikä avataan, pumppu kytketään päälle, veden altaasta tulee ja täyttää sen. Kun pesuneste syötetään säiliöön alhaalta ylöspäin, ja hiekka nousee. Sinetöidä se, suodatin kytketään huuhteluvaiheen varten 1,5-2 minuuttia. Näin hiekka puristetaan vesi virtaamaan jälleen alaspäin ja laite on käyttövalmis. On normi suodattimen pesu suoritetaan taajuudella 1-2 viikkoa. Perustamiseksi mesh laite karkean kappale vievät enemmän, koska se voi tukkeutua lehdet ja roskat. Uima-allas on saastunut nopeasti.

Aloittaen pumppu tuottaa käyttämällä kytkimellä sivussa. Se sisältää myös mahdollisuus sisällyttää ajastin, joka sallii järjestelmän irrota tietyn ajan kuluttua. Järjestelmä kulkee 4 m 3 / h. Jos lisäät sen 4-6 tuntia päivässä, se riittää keskikokoisten konttien.

Tietyn ajanjakson jälkeen, suodatin tukkeutuu mekaanisia epäpuhtauksia ja on puhdistettava. Tämä voidaan määrittää paineen kasvu on painemittari. Kuten kuormituksen säiliö nuoli on vähitellen siirtymässä keltainen tai punainen alue, mikä viittaa siihen, että tarvitaan puhdistusta.

Jos hiekkaa suodatinta käytetään uima-allas, se muodostaa ohjaimen päästä eroon suhteellisen suuri kiintoaineen. Jos kemiallisia veden puhdistus, jotka on muodostettu siihen hiutaleet hienoja epäpuhtauksia, joita säilytetään hiekkaan. Kuinka usein puhdistaa suodatin, riippuu altaan tilavuus, määrä uimareita, ajankäyttöä. Esimerkiksi jokainen pohja puhdistus tekee suuria määriä likaa, ja he ovat menossa hiekkaan. Lisätään peräkkäin lisäsakkoa suodatin tärkein, on mahdollista varmistaa saamiseksi täysin läpinäkyvä veteen. Puhdistus ja pumppu- valittu sopivat tietyn toiminnan käsitelty tilavuus.

Kuinka paljon hiekkasuodatinta keskellä? Sen hinta on sisällä 7-13000 (pumpulla) .. Jos se on varustettu hlorgeneratorom, kustannukset nousee 19-22000 ruplaa ..

Palvelu -suodatusjärjestelmät

Poolin toimintaan mukaan seuraavia sääntöjä.

 1. Ennen kuin vaihdat toimintatilaa, pumppu on sammutettu. Venttiili paineen alaisena, ei voida kytkeä.
 2. Suodatin on asennettu etäisyyden lähempänä kuin 1 m allas.
 3. Puhdistuslaite tulisi sijoittaa auki. On tärkeää varmistaa riittävä ilmanvaihto jäähdytykseen pumpun moottori.
 4. Kun järjestelmän säätämiseksi on jännitteetön.

Hiekka suodattimet altaan: arvostelut

Käyttäjät, jotka osti brändin suodattimet uima-altaita, kiinnittää huomiota seuraaviin:

 1. Monet ovat tyytyväisiä hiekkaa suodatin Intexin altaat sekä hinnan ja laadun.
 2. Tärkeää luotettavuus takuu. Jos vialliset tuotteet ovat nopeasti muuttumassa, ei ole mitään ongelmaa.
 3. korkean suorituskyvyn asennus on melko meluisa. Lisäksi, korkea paine, joka voi häiritä letkut.
 4. Kun ostat pitäisi kiinnittää huomiota venttiili ja helppous tilaa vaihdetaan. Voit tehdä tämän sopivat kuuden Venttiilien.
 5. Kaikki huomattava luotettavuus hiekka suodattimen, joka on liitetty laitteen yksinkertainen.
 6. Valitessaan mallia, meidän pitäisi kiinnittää huomiota koostumuksen suodatinmateriaalin ja miten se osoittautuu tulevaisuudessa vaihtoon. Useimpiin malleihin, normaali jokihiekka ei sovellu.
 7. On tärkeää, että suodatin voidaan kytkeä pölynimuri. Allas likainen pohja käsittää vaikeaa.
 8. Sopivasti pumpun syklin kuuluu ajastin. Jos ei, voit ostaa erikseen ja pistorasiasta.

Hiekkasuodatin allas on erittäin luotettava ja käyttäjäystävällisyys. Erityisen suosittuja Intexin malleja sopivin monille asiakkaille hintaan ja laatuun.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 2 =