Hiekkapuhallus käsillään kaasupullosta

Miten tehdä hiekkapuhallus omiin käsiinsä kotona

Luoda räjäytys tarvitaan seuraavat työkalut ja tarvikkeet:

Kaksi vahvistettua tee;

Kolme nosturia, joista yksi on "äiti-äiti". Kukin nosturi ½ tuumaa;

Neljä puristin (koko 15/25);

Tehdyn kannen alle laitteen;

Neljä suutin 20, jossa on ulkokierre ½ tuuman elementtejä yhdistävä letkut järjestelmä;

Yksi nippa 12 mm ulkokierre ½ tuumaa;

Lyhyen Viestiketjut # 10; tuuma ½ tuumaa;

FUM nauha, joiden avulla josta tukkii yhteyden järjestelmän komponentit;

Kaasun paineilman syöttöletku, joiden halkaisija on vähintään 10 mm;

Vahvistettu letku, jonka halkaisija on 14 mm minimi;

Suutin (voidaan tehdä sytytystulppien) ja kynnyksellä 22 mm;

PVC-letku 12 mm (tarvitaan hyvin pieni pala);

Holkki 18-SH-1,0. Halkaisija 18mm;

Kytkemällä 32 mm ja vastaa sen koko putki säiettä.

Ennen tuotannon aloittamista hiekkapuhalluksella, mieti tavoitteet. Pesin, tehty omin käsin, on huomattavasti huonompi vakiotuotantolaite laitemalleja. Kuitenkin, vaikka niiden avulla, käsittely voidaan suorittaa nopeasti ja tehokkaasti. Toisin sanoen, jos haluat suorittaa käsittely intensiivinen tilassa luopua säästää serial tekniikkaa. Jos teet työtä ajoittain, meidän omatekoinen hiekkapuhallus on tarpeen vain tiellä.

Tärkeää! Kotitekoinen hiekkapuhallus virheellisiä laskeminen tai virheiden läsnäolosta rakenteen, käyttää traumaattinen. kapasitanssi rako hioma-aineen tai venttiili voi johtaa repeämä uhrien. Kun konetta käytetään, on aina sulje avoimet alueilla elimistöön tiukkoja vaatteita. Kädet tulisi olla paksu kumihanskat.

Älä käytä ilman kypärää ilmankiertoa tai peite ja hengityssuojainta. Muuten, pölyä ja muita lika pääse hengitysteihin. Varmista, että venttiili annostuksella hiekka oli aina auki. Lähde.

Kotitekoinen hiekkapuhallus: piirustuksia. Kuinka tehdä Sandblaster käsiään

Hiekkapuhallus on yleiskäyttöinen laite, jota käytetään teollisuuden ja kotitalouksien olosuhteissa. Sitä voidaan käyttää pinnan puhdistamiseen vanhan päällysteen kerros, saastuminen, korroosio.

Tulla omistajia tällaisen hyödyllinen laite taloudessa monella tavalla. Ensimmäisessä - ostaa valmiin myymälän version. Tämä on yksinkertaisin tapa. Sen ainoa haittapuoli - kalleus. Toinen tapa - kerätä hiekkapuhallus omiin käsiinsä. Tämä edellyttää investoi hieman vaivaa, mutta suhteen ainekustannusten tällainen prosessi on paljon edullisempaa.

Ymmärtää, miten tehdä Sandblaster kädet, sinun täytyy tietää, miten se toimii. Se on samanlainen toiminta ruiskupistoolin käytetään ruiskuttamalla maali (maalien ja muiden päällysteiden).

Tärkein tekijä on kompressorilaitokseen. Hän pumppaa ilmaa, luoda tarvittavat paineita kaikilla valtateillä. Kulkee asennus, ilma luo tyhjiön. Tämän hankaavia materiaaleja (hiekkaa) sekoitetaan ilman kanssa ja syötetään pääradan. Sieltä virtaus kulkee suuttimen, ja jonka läpi ulottuu ulospäin. Lähdössä ilmavirta generoidaan hiekkaa, joka liikkuu korkeassa paineessa. Se oli hänen ja lähetettiin pintaan.

Järjestelmä Sandblaster kuviossa.

Kotitekoinen hiekkapuhallus koostuu seuraavista komponenteista:

Toinen tärkeä elementti on suutin, jota ilman laitetta ei voi suorittaa toimintoja siihen liittyviä. Suutin räjäytys yksikkö yritys on tehty teräksestä ja päällystetty booriyhdisteet tai volframi. Se antaa yksityiskohtia kulutuskestävyys. Harvemmin käytetään tuotannossa tavallisten teräs, valurauta tai keramiikkaa. Mutta nämä elementit tuhoutuvat nopeasti vaikutuksen alaisena virtauksen hankaavalla materiaalilla.

Kotona suutin hiekkapuhallus voi raivata sorvin terästä, käyttäen materiaalina vanhat sytytystulpat. Ottaa tämän metallin elektrodi, joka sijaitsee sisällä kynttilä. Tämä järjestelmä on lyhyt käyttöikä, koska kuinka nopeasti kuluvat. Mutta sen arvo on erittäin alhainen.

Edellä kuvattu laite on tyypillinen imu- räjähdys laitteet. Mutta tämä ei ole ainoa versio laitteesta. Jakaa kaikki 3 eri hiekkapuhallus:

 • Imua. Tällainen suoritusmuoto on helpoimmin tuotetaan kotona. Se voidaan puhdistaa pinnat valoa vaiheessa. Tämä suoritusmuoto eroaa siinä, että ilma poimii hiekkaa säiliöstä ja syöttää sen virtana.
 • Tyhjiö. Tämän tyyppinen laite toimii jaksoittain. Tämä tarkoittaa sitä, että hioma-aine poistetaan pinnalle suuttimen läpi, ja imetään takaisin kammioon uudelleenkäyttöä varten.
 • Pneumaattinen. Levitä tällaisten laitteiden työstämiseen laajoja alueita tai vaikea puhdistaa alueita. Kotitekoinen hiekkapuhallus Tämän tyyppinen laite on vaarallinen turvallisuuden kannalta. Siksi se ei ole suositeltavaa kerätä. Tämä johtuu korkean paineen ja suhteellisen suuri kapasiteetti.

Laitteessa, ilma tai vesi voi virrata puhdistusaineen syöttämiseksi. Ensimmäinen vaihtoehto on yleisempää, koska sen rakenne on yksinkertainen.

Toimittamista sekä hioma voi tapahtua kahdella eri tavalla, riippuen siitä, mitä hiekkapuhaltajia jaettu injektio ja paine.

Painelaitteet on tunnusomaista korkea tuottavuus ja työ intensiteetti. Näiden ilma virtaa samanaikaisesti itse laitteeseen ja säiliöön täytetty hiekalla.

Injektio menetelmä toimittaa alhainen paine hiekka on erilainen, joten sitä käytetään hiekkapuhaltaessasi kerätään omiin käsiinsä. Tässä tapauksessa ilma ja hiova materiaali liikkuvat eri reittejä pitkin.

Mitä voit kerätä itsellesi

Tuotanto kodin laitteiden yhteydessä käytetään materiaaleja, jotka voidaan helposti löydettävissä hänen autotallissa. Lisäksi yksinkertainen muotoilu sovellettu toimimaan tehokkaasti. Koska tämä, voit seurata yksinkertainen järjestelmä, ilman piirustuksia.

Kuten säiliön hiontatuotteen (vastaanotin), joka on täytettävä hiekka, on mahdollista käyttää kaasupullo. Täyttöaukko säiliön yläpuolella. paineilmaa virtaa saa suuttimen läpi, joka on asennettu yläosaan sylinterin ja yhdessä hiekan läpi ulostulon alapuolella poistoletku.

Materiaalit laitteen valmistusvaiheessa

Sandblaster piirustukset tehdä selväksi, mitkä osat ovat tarpeen sen valmistuksen ja missä järjestyksessä ne on kytketty. Eräs tällainen piirustuksissa esitetty alla.

Tarpeesta hankinnan kompressori, joka on tärkein tekijä laitteen, kuten edellä on kuvattu. Sen suorituskyky pitäisi olla vähintään 800 litraa. Tämän öljynerotin on tarpeen, jotta ei saada märkä hiekka.

Lisäksi kompressorin tarvitaan saattamista hiontatuotteen. Hyvin usein tämä tehdään käyttämällä kaasupullo, jonka kapasiteetti on 50 litraa. Sen muotoilu mahdollistaa kestämään suurta painetta ja sen ulkopuolella mekaanisia vaurioita.

Hyödyllinen suodatin virtaavan veden, jossa se on mahdollista korvata täyteainetta. Sen sijaan, että suodatinelementin pulloon pommitetaan silikageelillä helmiä (voi ostaa lemmikkieläinten store). Suodatin on ilman kuivattamaan ennen kuin se saapuu vastaanottimeen.

Keston jatkuva käyttö riippuu suurelta osin valitusta suutin. Edulliset versiot (valuraudasta tai keraamiset) lasketaan useita tunteja. Joissakin tapauksissa ne kestävät vain muutamia kymmeniä minuutteja. Siksi on parempi suosia valmistettuja osia boorikarbidia tai volframikarbidi, ja kestää satoja tunteja kovaa työtä.

Lisäksi, seuraavat tiedot tarvitaan kokoonpanoa varten laitteen:

 • happi letku ilman syöttämiseksi (pituus 5 m ja sisähalkaisija 10 mm);
 • vahvistettu letku (2 m ja sen sisähalkaisija on 2 m);
 • varusteet letkut liittää yksittäisen laitteen osat kumiletku yhdeksi järjestelmäksi;
 • holkki;
 • messinki palloventtiili (2 kpl.).
 • ja kierteitetyn putkiyhteen (hänen kaula suoritetaan);
 • pala putkea, joilla on sama halkaisija ja kolme bochata;
 • Tiiviste yhdisteet (fumlenta).

Kun kaikki osat on koottu, voit alkaa koota Sandblaster.

Kotitekoinen hiekkapuhallus koottu seuraavassa järjestyksessä:

 • Valmistautuminen ilmapallo. Jos ostit / käytetty sylinteri on tarpeen vapauttaa kaasua. Tätä varten, että venttiili on täysin kierretty. Koko astia täytetään vedellä, joka syrjäyttää kaasun tähteitä. Tämän jälkeen työ ilmapallo turvallinen. Sen sijaan kaula kiinnittää putkeen palloventtiili. Ylhäältä se on ruuvattu tee johon lisätään kaksi liittoa.

 • Tuet on hitsattu vahvistaminen kappaletta 3-4 yläpuolen kanssa säiliön. Niiden pituus on riittävä hanan maahan.
 • Keskellä pohjan sylinteri on reikä, jossa tee on hitsattu. Yksi haara tarvitaan tulpat. Toisen - ilmaletkun (hitsattu putkimaisen jatkeen). Kaikki liitännät suositellaan hitsattavien sinetöidä. Voit liittää lanka, mutta niin varmasti käyttää tiiviste.
 • Putkimaiseen pidennysosa on kiinnitetty tee-line-suodatin. Jonka tee - letkun, joka on yhdistetty sen toiseen päähän, jossa on nippa alaosassa säiliön (lähellä napaa). Yhteydet ovat kiinteitä puristimilla. Tuloaukon suodattimen laitetaan palloventtiili. Se on kiinteä suutin, jonka kautta kytkeä letku kompressorin.
 • Ase menee ulos suuttimesta, joka on yhdistetty pala letkua palloventtiili. Toinen pää hana on kytketty metalliputken (noin 30 cm).

Tässä vaiheessa omatekoinen valmis räjäytys. Kummallakin puolella vastaanotin voidaan hitsata kahvat. Tästä johtuen on helpompi kantaa.

Räjäytys kaasupullon (video)

Pyynnöstä työntekijöiden video kokoamisprosessissa Sandblaster (Avramenko Garage kanava).

Jotta laite, sinun täytyy:

- kaksi tees käyttäen vahvistettu, ½ tuumaa, kaikki kolme sisäkierteet;

- Yksi kosketa ½ tuuman miehen ja naisen;

- ja kolmas uros-uros;

Kaikki nosturit ½ tuumaa.

- tarve 4 klipsillä 15h25;

- muuttamisesta turvin räjäytys (hatun alta)

- 4 nippa 20 kierteitetty Vi tuuman ulompi;

- 1 socket 12, kierre on sama;

- farmstead ¾ tuumaa ½ tuumaa;

- vielä kytkin 32;

- ja kytke akku. Hän Kierreholkki on ruuvattu. Se on tässä tapauksessa ei korkin, ja kierteet. Sinun tarvitsee vain poimia kaupassa. Ota holkki ja tulppa ja kokeilla erilaisia ​​menossa alas tiukasti kierteeseen. Sillä mitä tapahtuu on, että otat pistokeliitäntä ruuvataan häntä, ja hän roikkuu siellä.

- ja hihassa. Käytämme hihassa ypgroup 18-VG-1.0. Sisähalkaisija 18 mm. Maksimikuorma sen 10 bar. Kaikki tämä on saatavilla LVI myymälöissä.

- no, oikeastaan ​​kaasupullo tarpeisiin. Aiemmin leikattu osa. Se on hitsattu kaulan täytehiekalla, ja alaosassa - istuva lyhyen kierteen ruuvi venttiilin takaisin. Nyt kaikki on helpompaa. Take Liittimet, mutkainen FUM olemme ruuvataan sylinteriin. Kaikki kierteinen sovi. Ja tässä sitten venttiilin kautta. Niinpä tässä saumat jaloissa. Me puolestaan ​​voi ylösalaisin ja hitsaa kaulasta alaspäin.

Jo hitsattu ja maalattu hiekkapuhallus. Kuten sanottu, tämä on pohja. Leikattu ja hitsattu holkki 32. on täyttöistukan. Sovitus. Ja kaikki säilyy sellaisenaan. Reikä kaasupullon venttiili, natiivi.

No, itse asiassa, kaikki on siellä. Getting kokoonpanoon.

Lue 502460 kertaa.

 • Lue 62687 kertaa.

 • Lue 58786 kertaa.

 • Lue 48914 kertaa.

 • Lue 46682 kertaa.

 • Lue 43358 kertaa.

  11 kommenttia

 • 10 kommenttia

 • 9 kommenttia

 • 8 kommenttia

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  16 − 10 =