Hiki laatikko parvekkeella tehdä

Syitä huurtumista ikkunat parvekkeella ja ratkaisut

Asentamalla uusia ikkunat loggialle varustettu kaksinkertaiset ikkunat, tietenkin hyvin tarpeellinen prosessi. Tämä vähentää lämmönhukkaa ja lisätä asunto oleva ala, jota voidaan nyt käyttää paitsi säilytyspaikkana roskaa. Mutta operaation aikana voisi kysyä, miksi hiki ikkuna parvekkeella?

Tämä tapahtuu useista syistä:

 1. tiivistys tiloissa. Jos aiot kääntyä loggia on "jatkoa asunnon," sitten tietenkin, se on hyvin lämmennyt, jättäen halkeamia ja laatii mahdollisuus. Ikkunalasi tällaisessa tapauksessa otetaan säästö ja muoviprofiileja - 5 ja kammion. Jos tätä ei purettu ikkunat ja lasiovet johtavat loggialle, huone pysyy täysin suljettu, mutta ei lämmitetty. Pienentymisen kanssa ympäristön lämpötila laskee lämpötila lasitus kastepisteen, ja ikkuna peitetty hikoilua.
 2. kosteutta. Suurin vesilähteitä ovat asunto: kylpyhuone, keittiö, makuuhuone. Kun otetaan huomioon luonnollinen ilmanvaihto huoneessa, tämä kosteus jakautuu tasaisesti tasainen ilmakehässä ja jatkuvasti tiivistyy tyylikkäin pinnoille - kylmän veden putkeen ja ikkuna lasit. Jos ikkunoita tai ovia loggialle huoneiden raolleen tuuletusta varten, sitten misted parveke.

Syy siihen, miksi hiki ikkuna parvekkeella, voi olla yksi tai voi olla kokonaisuuteen, ongelman poistamiseksi on asentaa ja poistaa ne kaikki.

Onnistuneesti poistaa kosteuden tiivistymistä Ikkuna lasi parveke Loggia on välttämätöntä saavuttaa tasapaino lämpötilan ja kosteuden, muut kuin "kastepiste." Jos parvekkeella on lähde kosteutta, tällaisessa tapauksessa:

 • poistaa mahdolliset vuodot ja vuodon katolta, putki, viemärijärjestelmän;
 • liikkuvat huonekasveja;
 • parantaa eristys Loggia;
 • asentaa triple-ruudussa ikkunat.

Toisaalta, sumu parvekkeella ikkunan alhaisten lämpötilojen vuoksi. Yksi voi nostaa lämpötilaa parvekkeella tai asentamalla sähkölämmitin seinälle sähkölämmitin. Tämä menetelmä on melko kallis käytössä. Paitsi että hankinnan ja ohjelmoitavien lämmityslaitteet. Lisäksi ehkä tasoittaa ylimääräinen lisälaite sähköjohdon tiskiltä, ​​jossa on erillinen katkaisija.

Helpoin ja luotettavin tapa miten sumuamisesta ikkunat loggialle - päästä eroon kosteuden säännöllisellä tuuletus tai jatkuvaa ilmanvaihtoa. Ilmanvaihto loggialle voivat olla luonnollisia ja pakotti.

Painovoimainen ilmanvaihto Loggia

Luonnollista ilmanvaihtoa laitteiden käyttö venttiilit ilmanvaihto. Ne on jaettu ikkuna ja seinä.

 1. ikkuna huohotusventtiili iskee yläosaan profiilin ikkunan. Nämä venttiilit ovat saatavilla eri tyyppejä. Yksinkertaisin koostuu ritilän ja varoventtiili. Melko monimutkaisia ​​järjestelmiä ovat suodattimet ja suojaava ritilät koko kehon ja on ritilöitä säätämiseksi ilman suuntaa. Asennus voidaan tehdä kotona, tarvitsematta poistaa ikkunan ja poistamatta lasitus. Yksinkertainen venttiili on porattu useita reikiä, ja ruuvit ruuvataan venttiilielimet ja sen ulkopuolella parvekkeet. Suodattamista varten reititin voidaan valita tai dremmel päättymättömät reiät profiilin.
 2. seinä venttiili ilmanvaihto. Kuten nimi kertoo, se on asennettu seinälle. Se luo uusia sisäilman kierto on mahdollista säätää virtausta. Laite on varsin yksinkertainen:

Asennus on alkeis - poratun reiän täyttyminen halkaisija, ja siellä on menossa venttiili mukaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Riippumatta asennuspaikalle ilmanvaihto data on monia etuja:

 1. aktiivinen hengittävyys, jopa 35 m / kV riippuen mallista;
 2. tasoittaa äkilliset muutokset lämpötilan ja kosteuden;
 3. ei syntyisi vetoa;
 4. säännelty raittiin ilman;
 5. lämpöeristys ja äänieristys ei heikkene;
 6. Helppo asennus;
 7. Se ei vaadi sähköä;
 8. Se ei peitä valoa aukko;
 9. poistaa tukkoisuutena suljetussa huoneessa;
 10. Se poistaa liiallisen kosteuden ja homeen.

Koneellinen ilmanvaihto loggialle

Jopa Neuvostoliiton aikoina oli poistoimurin aukot on asennettu ikkunanpuitteet. Heillä oli vähän virtaa moottori on meluisa ja ohut muovilevy - pistoke, joka on suuri jäänyt kylmä, jopa suljetussa tilassa. Kanssa monenlaisia ​​moderneja ilmanvaihtolaitteet tehdä oikeita ilmanvaihto Loggia eivät ole ongelmallisia.

Yksinkertaisin malli mekaanisen ventilaation ovat samat seinä tai ikkuna-suuntaventtiili, joka on varustettu yksinkertaisella tuuletin. Kalliimpia malleja voi toimia kahdessa eri tilassa: huppu ja injektio. Lisäksi ne on varustettu suoja- grillaamiseen inertiaalinen, suodattimet. Kallein malleissa on pakko ilmanvaihtojärjestelmiä talteenottolaitteet. Nämä laitteet vetää lämmintä ilmaa, ja näyttää sen kadulla, samalla piirustuksen kylmässä ilmassa katua. Laitteen sisällä kahden ilma virtaa saapuvat lämmönvaihtimen, jossa, ilman sekoitusta, lämmintä ilmaa huoneen lämmittää tulevan kylmän ilman ulkopuolelta. Tällaiset laitteet on erilaisia ​​toimintoja ja on useita etuja:

 • asennuksen helppous. Perustoiminnot ei poikkea asennusseinän tuuletusventtiili suuri halkaisija;
 • Aktiivisia suodattimia ulkoinen saastunutta ilmaa;
 • alhaisen melutason;
 • lisälämmitystä ilmavirtauksen;

 • korkea hinta;
 • Se vaatii yhteyden verkkoon.

Kondensaatin eristyslasilevyille ja ratkaisuja.

Paljon pahempi, jos huurtumista ilmestyi "rehellisyys" lasia. Kokemuksesta tiedämme, että tämä tapahtuu yksikamarisen, kaksikammioinen ja (3 lasillista), kaksinkertaiset ikkunat, misted lasi parvekkeella ja ikkunoista, ilman eroa. Valitettavasti syy on yksinkertainen - avioliitto valmistaja muovi-ikkunat. Jos virhe havaitaan takuuaikana, sinun täytyy ehdottomasti vaihtaa koko lasi yksikkö takuuaikana. Jos takuuaika on päättynyt, sitten kaksi lähdöt omistaja: maksaa korjaukset yhtiölle, tai yrittää tehdä sen itse. Tämä on melko aikaa vievä ja herkkä prosessi, mutta se on täysin mahdollista, jos käytetään askel askeleelta ohjeet.

Korjaukseen lasi käsityö tarpeesta:

 • Rakentaa hiustenkuivaaja;
 • silikageeli;
 • pora;
 • liimaa ase silikonilla sauva;
 • lastalla.
 1. purku ja poisto viallisen ikkunalasi ei ole ongelma. Varovasti poimii lastalla lasituslistojen ja niiden poistamiseksi;
 2. Lasitus siedetty kuivassa lämpimässä huoneessa;
 3. Tee sumuisessa paikalle pienen reiän;
 4. hiustenkuivaaja rakentaminen alhaisella teholla kuivaa se tiivistyy lasin sisäpuolella;
 5. reikä sotkee ​​rasva imukykyinen "silikageelipylväskromatografian" tai mikä tahansa muu, joilla on samanlaiset ominaisuudet;
 6. set top "patch" sulaa piitä tai muovista;
 7. koota ja asentaa ikkuna paikoilleen.

Syyt jäädyttämisen ikkunat parvekkeella

Usein kun Windowsin uudelleenasennus parvekkeilla, lasitus omistajat huomata, että lasille käynnissä lauhde (lasi "hikoilu), talvella ollenkaan kokonaan maalattu pakkasta. Tietenkin voit ihailla jäädytetty ikkuna, se on kaunis, mutta se on edelleen suuri ongelma, joka on paljon syitä. Joten, jos alkaa huomata huurtumista tai jäätymisen ikkunat parvekkeelle, meidän ymmärtää, miten käsitellä sitä.

TÄRKEÄÄ! Ainoa magneettinen väline lasien, joka on valittu miljoonia kotiäidit! Lue lisää.

Halusimmepa sitä tai ei, mutta viime vuosina ihmiset päättävät yhä useammin osteklyat sen loggias muovi-ikkunat. Ne näyttävät hyvältä, hinnat ovat hyvin demokraattinen. Tyypillisesti ikkunat ovat useita asteita suojaa. Mutta ... kaksinkertainen lasiruutu ei kestä tehtäviään. Valitettavasti yksi lasi ollenkaan ei riitä antamaan kunnon puolusti kotiin

Onpa kiinnostavaa. Kun sää on niin kylmää (mutta ei alle nollan lämpötiloissa) usein misted lasi. Tämä voidaan selittää lämpötilaeroja kaduilla ja parvekkeet huoneen.

Kosteus tiivistyy kylmiin alustoihin. Sitten meidän ikkunat näyttävät pisaroita, ja kylmän - nämä ihmeellisiä mestariteoksia. Mutta tämä ei ole aina normi. Mitkä ovat syyt tiivistyminen? Katsotaan tutkia.

Ensimmäinen ryhmä syistä on hyvin luonnonmukaisuus, ei ole kriittinen:

lämpötilaero johtaa kondenssiveden muodostumista

 1. Kondensaatti, kuten mainittiin, usein tulee näyttöön kun lämpötilaero.
 2. Se edistää sen kertyminen ylikuumenemista, varsinkin jos ulkopuolella parvekkeella kannattaa kostea sää.
 3. Korkea ilmankosteus huoneistossa.
 4. Tavanomaiset piirteitä asunnosta. Ymmärtää, mitä se tarkoittaa, selittää esimerkin avulla. Varmasti olet huomannut, että kypsennyksen aikana tai kiehuu, ikkuna alkaa hikoilla. Tämä johtuu siitä, että lämmin höyry nousee yleensä kattoon. Siellä alkaa jäähtyä, ja alas, laskeutumaan lasi.
 5. Usein avaamaan ja sulkemaan parvekkeen ovi. Halusimmepa sitä tai ei, ja parveke on aina huoneilmaa kylmempää. Open Door kulkee lämmintä ilmaa, se aiheuttaa tiivistyminen ikkunoihin.

On toinenkin, vakavampi joukko syitä. Jos se johtuu niistä jäätyä ikkunan parvekkeella, näistä syistä varmasti täytyy korjata:

 1. Huono laatu ikkunoita. Joskus häikäilemättömät valmistajat myyvät tuotteitaan, tietäen, että se on viallinen. On kaksinkertaiset ikkunoista avautuu ilma tuotetaan aina, jäätyä tiivistymistä. Vihje: Voit korjata ongelman, ota yhteys yritykseen, joka harjoittaa asennus.
 2. Liian suuret ikkunat. Tässä tapauksessa se voi auttaa hyvä split-järjestelmän, tai usein tuuletus. Välttää huuruuntumisen vuonna ikkunalaudalle tarvetta tehdä ilmanvaihdon
 3. Leveä ikkunalaudat. Ilma että lämmittää akkua, vain yksinkertaisesti ei päässyt ikkunan. Ikkunat eivät ole lämmennyt haluttuun määrään, se tiivistyy kosteutta.
 4. Laatikko yksi lasi. Jäljellä on vielä ei liikaa, koska ne ovat vanhoja, vielä Neuvostoliiton tyyliin. Ratkaisu on muuttaa vanhat ikkunat uusiin.
 5. Riittämätön tai rikkoutunut sinetti. Heti kun huomaat lasille alkoi ilmestyä pisaroiden tai pakkasen välittömästi nauttia todentaminen sinetti purukumia. Joskus he yksinkertaisesti lähtevät, jolloin ne ovat aivan oikeassa. Ongelma parvekkeet, sovi kuminauhat ikkunat on puututtava viipymättä.
 6. Unventilated parvekkeet ilman huput. Ilma kiertää koko ajan, koska tämä vesihöyry alkaa tiivistyä. Auttaa ratkaisemaan ongelman ilmanvaihto.
 7. Virheellisestä asennuksesta. Vaikka olet ostanut ikkunat korkealaatuisia ja paras, ne jäätyvät, jos asennustyö suoritetaan väärin. Tämä on erityisesti ominaista, että parveke tiiveysriski. Huolehdi, että asennuksen aikana kaikki liitokset suljettiin vaahtoa, muuten ongelmia on väistämätöntä.

Poistaa huurtumista ongelma

Nyt kun tietää kaikki syyt jäädyttämistä huurtumisen. Mutta kuinka korjata ne? Mitä tehdä jäädytetty ikkunat?

Tuuletusaukkoja, jotta ilma pääsee auttamaan, vaikka ikkuna suljetaan

Veden tiivistymistä ikkunoissa ei tule olemaan:

 1. Lämpö lasin sisälle. Lämpötilan tulisi olla yli kastepisteen. Tästä johtuen vähentää kosteutta, unohdat mitä misted lasia.
 2. Varmista hyvä tuuletus. Se vähentää kosteutta parvekkeella alle kastepisteen, vastaavasti, lasi ei enää hiki.

Asiantuntijat yksimielisesti väittävät, että pahin parvekkeet ovat ilman tuuletinta ja neobogretye. Ratkaisemaan näitä kysymyksiä, voit unohtaa kaiken, mikä on lauhde. Tietenkin, jos hänen koulutus ei ole muita vakavia syitä.

Jälleen se poistaa jäädyttäminen hyvä lämmitys. Tässä suhteessa erinomainen palvelu tulee olemaan lämmin lattia. Ja tietenkin, asennus nykyaikaisten ikkunat - toinen argumentti etuuden lasi jäädy: he täyttää tyhjiö, hyvin eristetty melusta ja kylmä. Tässä mitä asiantuntijat suosittelevat:

ajo lasitus

 1. Asentaa vähintään 2-3-kammion ikkunat. Auttavat luomaan kammioon virtaava ilma kulkee, vastaavasti, lasin lämpötila vaihtelee myös jatkuvasti. Näin vältetään ulkonäkö jäätymisen ikkunat.
 2. Jos jäädyttää ikkuna parvekkeella, jopa 2-3-E kaksinkertaiset ikkunat, älä masennu. Soita Wizard, tai itsenäisesti tarkistaa eristyksen ja ikkunahelat. Löytää ongelmia, korjaa ne.
 3. Tuuleta. Joskus syy jäädyttämistä tulee tuuletin aukot. Luovu tätä prosessia ja katsella ikkunat, jos he eivät saa jäätyä, siis syy on tämä.
 4. Eristä parveke. Se auttaa myös ratkaisemaan ongelman ja etteivät ikkunat jäätymisen.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua pääsemään eroon ongelmasta höyrytettyjä, jäinen lasi parvekkeet, loggias.

Miksi hiki ikkuna parvekkeella ja miten sen estämiseksi

Uusi muovi-ikkunat, asennettu loggialle tai parveke pitkälti parantaa sisätilojen tilaa, lisätä energiatehokkuutta ja äänieristys. Kuitenkin tietyissä olosuhteissa voi tapahtua varsin yleistä ikkunoiden ilmiö, joka voi vaikuttaa paitsi viihtyisään parvekkeella tai loggia, mutta myös yksilön koskemattomuutta sisustuselementtejä, rakenteita ja jopa asukkaiden terveyttä asunnon. Tämä tiivistyminen parvekkeella, joka muodostuu kylmän kauden ja paljon vaivaa isännät kotiin. Seuraavassa artikkelissa kerrotaan, miksi ikkunat ovat hikoilu, joka tiivistyy parvekkeelle, mitä tehdä, jos sen esiintymistä, ja kerrotaan, miten miten poistaa tämän epäkohdan.

Syitä huurtumista ikkunat parvekkeella

Tärkeimmät syyt siihen, miksi muovi-ikkunat alkavat peittää lauhde ovat:

 • Huomattava lämpötilaero sisä- ja ulkopuolelta tilat kosteustasoihin. Tässä tapauksessa ilmenee ns kastepisteen, joka on seurausta vuorovaikutuksesta alhaisen lämpötilan ja kosteuden. Jatkuva kosteus tasolla Ikkunan voi aiheuttaa homeen ja homeen seiniin tai kattoon, joka on täynnä vaaroja ihmisten terveydelle;
 • Huono ilmanvaihto loggialle tai parveke. Laadukkaita ilmanvaihto pääsee eroon tunkkainen ilma, joka on kyllästetty höyry ja estää siten huurtumista ikkunan;
 • Väärä asennus tai visuaalisesti huomaamaton ikkunan vikoja. Tämä on vakavampi syy, mikä ei ehkä riitä tiheässä puskuasennossaan Windowsin komponentteja, yhtenäisyyden puute kehyksen tai viallinen laitteisto. Ikkunoiden voidaan kerätä vastaisesti tiettyjen teknologioita ja standardeja, niin valitessaan myyjän tulisi perehtyvät huolellisesti sen mainetta ja kokemusta asennus miehistön;
 • Läsnäolo ruukkukasvit ikkunalaudalla tai ikkunan lähellä. Kondensaatio tässä on selitetty tapaus, ajoittain kasvien kastelua jonka vuoksi lisää kosteutta.

On myös huomattava, että valinta lasi parveke tai terassi tulisi lopettaa tilillä vähintään kaksikamarinen tuotteita. Paras vaihtoehto olisi maksimimäärä kameroiden perustuu taloudelliset valmiudet ostajan ja lasitus alue. Useimmat paksuus eristyslasin tehokkaasti taistella kondenssiveden muodostumista ikkunat loggialle kylmänä vuodenaikana.

Korjaamiseksi esiintyminen kondensaation ikkunat

Ennen kuin ryhtyvät toimiin, jotka auttavat päästä eroon tiivistymistä ikkunoiden, on välttämätöntä määrittää syy hänen koulutus, selvittää miksi muovi-ikkunat ovat hikoilu ja mitkä tekijät vaikuttavat siihen.

Yleinen syy siihen, miksi kosteus on melko korkea, on läsnäolo raitoja Loggia katon. Voit päästä eroon niistä jälkeen varsinaisen havaitsemisen ja päättäminen erityistä silikonipohjainen tiivisteiden, yms tai tavanomaisia ​​sementtiä lietettä.

Se on myös tärkein syy siihen, miksi misted lasi parvekkeella, on puute luonnon tai viallinen koneellinen ilmanvaihto. Tällaisissa tapauksissa on tarpeen tarkistaa ilmanvaihtokanavien ja laitteiden poistamaan kaikki puutteet ja viat. Tarvittaessa ylimääräinen lähde ilmanvaihto toteuttaa kokoamalla pieni kotimainen faneja.

Yhtä tärkeää on ajankohtainen hoidon ja ylläpidon ikkuna yksiköitä. Usein kondenssiveden muodostumista ikkunat johtuu tukos valumisreiät muovilla kehyksiä. Säännöllinen tarkastus ja puhdistus roskia ja pölyä nämä reiät saadaan tehokas ilmanvaihto ikkunan sisällä yksikkö.

Tosiasia! Lähteenä parveke lämmitys tehokkaasti käsitellä määräajoin huurtumisen, vähentää huomattavasti kosteuden huoneen. Paras olisi käyttää termostaatilla, joka pitää halutussa lämpötilassa tietyn ajan. On syytä toteuttaa ulkoinen eristys parveke tai loggia polystyreeni levyt, vaahtoa tai muuta eristävää materiaalia.

Jos jokin näistä tekijöistä voi olla syy huurtumista - pitäisi kutsua asiantuntija tarkistaa, onko ikkunat on asennettu oikein.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

17 + = 23