Hoitopöytä IKEA

Hoitopöytä IKEA

Jatketaan artikkelisarja lasten huonekaluihin, haluan kiinnittää huomiota hoitopöydät IKEA. Ne voidaan jakaa luokkiin niiden toiminnallisuutta:

 1. Kerrossänky hoitopöydät (SNIGLAR);
 2. Kolmitasoinen hoitopöydät (Sundvik Gulliver);
 3. Seinä / piirtoheitin hoitopöydät (ANTILOP);
 4. Hoitopöytä / lipasto kaappi (LEKSVIK);
 5. Folding hoitopöydät (SPOLING, antilooppeja);
 6. Hoitopöytä, vaatekaappi (HENSVIK).

Ostaessaan hoitopöytä on otettava huomioon joitakin kohtia. Tämä arvo on huone, jossa aiot sijoittaa hoitopöytä, ja sen tarkoitus. Jos käytät taulukon myös paikka säilyttää vauvan vaatteita ja muita asioita, lopeta valinnan monitasoinen pöydän tai ostaa hoitopöytä, vaatekaappi.

On syytä kiinnittää huomiota ylimääräiset tarvikkeet hoitopöydät, erityisesti keksi suunnittelijat Ruotsin huonekaluvalmistaja. Nämä lisävarusteet esitellään huonekalujen päälliset, Swaddling vuodevaatteet, kontti sarjat hoitopöydät, sekä muita pöytien vaihtamiseen taulukoita.

Olkaamme viipyä kustakin luokasta hoitopöydät, korostaen niiden edut ja ominaisuudet.

Siten, kaksiportainen SNIGLAR hoitopöytä on huonekalu korkeus 87 cm, mikä on varsin mukava vasteen. Kiitos toisen rivin, hoitopöytä on käytännöllinen säilytystila tarvittavat varusteet. Kaikki asiat vauva on käden ulottuvilla ja sinun ei tarvitse jätä lasta yksin edes hetken. SNIGLAR hoitopöytä on valmistettu kestävästä ja ympäristöystävällisten pyökistä ja peitetään akryylimaalia.

Kolmitasoinen hoitopöydät esitteli malli nimeltä Sundvik ja Gulliver.

Sundvik hoitopöytä voidaan käyttää alle vuoden. Se on paljon säilytystilaa toimitusten vuoksi kaksi kerrosta. Mallia on toteutettu valkoinen, harmaa ja ruskea ja musta ja ruskea. Pituus, leveys ja korkeus hoitopöytä Sundvik muodostavat 82 * 54 * 95 cm, vastaavasti. Lisäksi sarja Sundvik on mahdollisuus muuttaa taulukon, johon on yhdistetty lipasto. Sen etuna on läsnäolo kaksi laatikkoa sijaan hyllyt. Tämä vaihtoehto on hyötyä niille, jotka pitävät vauvan tarvikkeita avohyllyt jostain syystä eivät pidä.

Toinen kolmitasoinen malli hoitopöydät IKEA - GULLIVER. Koska sen ympärillä yksityiskohtia, se näyttää erittäin varovasti ja huolellisesti. Ylemmän tason on lisäksi varustettu kaide mukavuutta ja turvallisuutta. Tiedot koivu- ja MDF työtaso on erittäin ympäristöystävällinen lapsille. Tämä malli on hoitopöytä tulee valkoinen väri ja väri puu.

Pieniin tiloihin, ja vanhemmat, jotka rakastavat lisäominaisuuksia erityisesti kehitetty tällaisia ​​malleja hoitopöydät kuten antilooppeja ja SPOLING. ANTILOP on kätevä, koska se on kiinnitetty seinään tarvittaessa. Kuitenkin eri seinät vaativat erilaiset kiinnikkeet. Tämä pitäisi huolehtia etukäteen, koska kiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen. ANTILOP muodostuu vahva teräsrunko peitetty 100% polyesteriä. Hoitopöytä on irrotettava kansi, joka on suositeltavaa pestä lämpötilassa, joka ei ylitä 40 ° C: ssa

Toinen malli on kannettava hoitopöytä - SPOLING. Sen edes mahdollista ottaa pitkän matkan. Se on kätevä varastointiin. Toinen etu on, että läsnä SPOLINGA kansi ja taskut varastointiin tarvikkeet (vaipat, pullot, lelut, jne.), A verkkoon varastointi, jota voidaan käyttää pussin pesussa.

Loput kaksi mallia - HENSVIK ja LEKSVIK - täydellinen "sovi" missä tahansa ympäristössä, koska sen suunnitteluun. Suunnittelija Carina Bengs varmistivat, että nämä hoitopöydät eivät vain lapsille, mutta myös miellyttää vanhempia. Kun lapsi saa vanhempi, HENSVIK yksinkertaisesti muuttuu avoin profiili ja LEKSVIK - in lipasto kahdella laatikolla. Valmistaja suosittelee kiinnittämään huonekalun seinään mukana laitteisto. Tämä estää sen kaatumisen. Hoitopöytä, kaappi laatikot LEKSVIK varustettu tulppa, eli niitä ei siirretä kokonaan ja eivät kuulu.

Huolehtiminen kaikki hoitopöytä IKEA on hyvin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain pyyhkiä kostealla liinalla ja pyyhi puhtaalla kuivalla liinalla. Kun kyseessä on vakavampi saastumisen kannattaa käyttää pyyhekumia, hiekkapaperilla tai miedolla saippualiuoksella. On myös mahdollista käyttää välineitä, jotka ovat sopivia käsittelyyn puutuotteita.

Lähes kaikki hoitopöydät haluttaessa täydentää huonekaluja ja sisustus on sama nimi. Se voi olla vauvan sänky ja vauvansänkyjä, varastointi huonekalut, syöttötuoleja sekä lisävarusteet lisää mukavuutta ja varastointi tarvikkeet.

Kätevä hoitopöytä: todellinen ideoita

Kätevä ja käytännöllinen hoitopöytä on varmasti tullut välttämätön laite, joka mielellään jokaisen uuden äidin päivittäisestä hoidosta lapsen jokaisen nuoren äiti tarvitsee lasten hoitopöytä. Se ei voi vain peittää vauva, mutta myös antaa hänelle hierontaa tai harjoituksia. Pelenalnik erittäin helppokäyttöinen. Hänen ansiostaan ​​äiti ei ole kipeä selkä, ja lapsi on muodostunut oikea asento. Lisäksi aikana eri menettelyjä, se on täysin turvallinen, koska taulukko on varustettu korkeat laidat. Hoitopöydät on jaettu useita erilaisia, eri suunnittelu- ja kustannuksia. Äiti vain valita sopivin vaihtoehto hänen ja jopa missä iässä sitä käytetään, niin se määrittelee.

Käytännön hoitopöytä, lipasto

Valitessaan Kapalointitila olisi ohjattava paitsi ulkonäkö tuotteen, mutta myös sen käytännöllisyys, samoin kuin koko lastenhuoneessa tai kylpyhuoneen.

Tähän mennessä hyvin suosittu ja kysynnän keskuudessa uusia vanhempia on paikallaan hoitopöytä muodossa lipasto

Tavanomaisesti, muuttuvat taulukoita voidaan jakaa kahteen ryhmään:

Taulukko-pukeutuja viitataan kiinteään, joten hän asentaa huoneeseen, jossa on lastenhoidon tai uinti. Se on tavanomainen lipasto, jonka päälle on asetettu swaddling kartonkia korkea puskurit. Lisäksi tämä taulukko voidaan varustaa hyllyillä, syvennyksiä tai taskuja hygienia. Kun lapsi kasvaa, hallituksen poistetaan ja pelenalnik muuttuu tavalliseksi lipasto.

Yksi käytännön malleja hoitopöydät on "Stüva" Ikeasta. Hän pystyy pelenalnika muuttuu lipasto, ja sitten pöydälle. Näyttää yksinkertaisempaa mallia "Gulliver", hän muistelee vaikka mitä, ja sen sijaan, että laatikot hänen laaja hyllyt.

"Lasten maailma" pelanatory myydään kaupassa. Erityisen suosittuja malleja: 3-1: pinnasänky, hoitopöytä ja kaappi.

Muista, että vaikka kuinka turvallista ei näyttänyt suunnittelu, vauva ei voi jättää yksin pöydässä, vaikka vain muutaman sekunnin.

Miten valita patjan muuttuviin pukeutuja oikein

Patja pelenalnika voidaan myydä täydellisenä pöytä, ja voit ostaa sen erikseen. Sen mitat valitaan erikseen, mutta sen täytyy sulkea aluksella, jotta lapsi voisi loukkaantua.

Valitessaan patja hoitopöytä välttämättä tarvitse ottaa huomioon sen koon, laadun ja materiaali, josta se on tehty

Yleiset kriteerit valitessaan patja:

 • Materiaalit, joista valmistetaan artikkelin tulee olla allergiselle;
 • On parempi, jos toinen tai molemmat osapuolet ovat vedenpitäviä;
 • Älä osta patja on liian kirkas tai vaalea, koska kirkas voi ärsyttää vauvan, ja valo on liian nopea olla pilaantunut;
 • Kun kangas on miellyttävän tuntuinen ja luistamaton.

Jos olet ostanut lämmitetty patja, sinun täytyy jatkuvasti seurata sen oikean toiminnan ja säännöllisesti tarkistaa huollettavuus johto ja pistoke.

Hoitopöytä taitto: mukavuutta ja tiiviyttä

Pienessä asunnossa ei ole mahdollista asentaa kiinteä Kapalointitila, joten tulla auttamaan mukava ja kompakti kokoontaitettava pöytä. Se on niin kätevä valepuvussa lapsi sekä pöydälle, lipasto, mutta suunnittelu voidaan nopeasti taittaa ja laittaa pois tarvittaessa. Tämä taulukko voidaan ottaa matkoja maahan tai käydä, koska se taittaa se vie vähän tilaa.

Uskomattoman käytännöllinen ja kätevä on pieni kokoontaitettava hoitopöytä

Lisäksi taitto taulukko voidaan varustaa:

Jos taulukko on pyörä, se on helppo kuljettaa koko asunnon, ilman erityisiä ponnisteluja.

On muistettava, että taitto-hoitopöytä on vain asennettu kova, tasainen pinta. Pyörä vaaditaan kiinnitetty erityisellä mekanismilla.

Poimia patja taitettavan hoitopöytä

Mitat patja ei välttämättä ole sama koko taulukon, on hieman enemmän tai hieman vähemmän. Tärkeintä on, että lapsi fiilikset ja se oli suojattu iskuilta puskureihin. Jos patja ei kata koko tilan taulukon, niin vapaata tilaa voidaan laittaa purkit jauhetta tai kermaa.

Tapauksessa patjan liukuvan pöydän pinnan alla voi luoda paksu pyyhe.

Kokoontaitettava pöytä puhallettava patja mallit ovat ihanteellisia.

Edut patja taitettavan muuttuvassa taulukossa on se, että se on helppo pestä ja siirtää

 • Kompakti koko;
 • Valo pesu;
 • Helppo käyttää;
 • Pitkä ja pehmeä puskurit.

Puhallettava patja tukee kehon asennon, tasaisesti jakaa kuormaa luun, joten ei mene huono ryhti.

Miten ommella vaipanvaihtoalusta kädet

Ei kaikki nuoret vanhemmat on varaa hankintaan muuttuvat matto. Voit ostaa edullisia käytetty / on tuote erityisessä sivuston tyypin OLH tai ommella patjan itse. Tämä edellyttää yksinkertainen kuvio, kangas ja täyte (täyte polyesteriä tai vaahtomuovia). Erinomainen muuttuvat matto saadaan myös vanha huopa.

Ommella alkuperäinen muuttuvat matto voi olla melko yksin, jos se on määritetty etukäteen sen ulkonäkö ja täyteaineen

 • Tuota patja suositellaan vain luonnonmateriaaleja, joten se ei aiheuta allergisia reaktioita vauvoilla;
 • Saumat voivat olla läsnä vain reunoille tuotteen, joten he eivät voi hieroa herkkä iho lapsen;
 • Ennen ompelu kangas on parempi pestä lämpimällä vedellä, tason määrittämiseksi kutistumisen.
 • Matolla on suositeltavaa tehdä joitakin irrotettava pussiin, jotka voidaan poistaa nopeasti ja prostirnut.

Lapsille, jotka ovat alttiita allergioita, on suositeltavaa käyttää valkoista maalaamaton luonnonmateriaaleja (puuvilla, flannelette, puuvillakangas, sintsi).

Mitä hyötyä on kokoontaitettava hoitopöytä seinälle

Hyvin pienet huoneet sopiva asennus taitto hoitopöytä, joka on laaja hylly pieni hyllyt varastointi tuorerehun, vauva kerma jauheena. Lisäksi voit takertuvat hänen lähellään erityissäiliöön vaipat. Taitettuna seinää Kapalointitila näyttää erittäin pienikokoinen ja sopii täydellisesti sisä- ja ei häiritse kulkua.

Tärkein etu kokoontaitettava hoitopöytä on, että se voidaan kiinnittää seinään tahansa sopivaan paikkaan

Suositukset lykkäämistä taulukossa:

 • Ripustusjärjestelmän taulukko voi olla vain vahva tiili-, betoni-, tuhkakivi;
 • Kaikki kiinnikkeet tarkastetaan huolellisesti;
 • Jos lapsen paino on yli sallitun standardien pöytään, niin sen käyttö on välttämätöntä luopua välittömästi;
 • Hyllyille olla korkeita Kid ei putoa kohteita joutuneet.

Keskeytetään taulukko olisi valmistettu kestävästä muovista tai puusta.

Yksinkertainen ja halpa: Vauvojen pentue ja lauta

Aluksella muuttamalla voidaan säätää sängyn, kylpyamme, pesukone, kirjoituspöytä. Sitä rajoittaa korkeat laidat ja on vankka perusta, joten naamioida vauva on erittäin kätevä. Carry hallitus voi olla missä tahansa huoneessa. Näin ollen, mikä tahansa kiinteä ja sileä pinta välittömästi muuttuu Kapalointitila. Joissakin malleissa Muuttaminen levyt jo rakennettu sänkyyn.

Erittäin suosittu nuorten äitien Vauvojen on pentue, joka voidaan helposti asentaa pinnasänky

Asennettaessa hallituksen mille tahansa pinnalle, on tarpeen varmistaa, että se ei liu'u lattialla.

Vauvojen postilka tarvitsee vain nopeasti muuttuviin vauvan klinikalla tai matkan. Se on kevyt ja pienikokoinen, joten se voi kuljettaa jopa kävelylle. Yleensä alkuun pentueen puhtaasta puuvillasta, ja pohja - valmistettu Kumi-. Myös puhallettava malli.

 • Se voidaan pestä konekiväärin;
 • Se ei vie paljon tilaa varastoon;
 • Se on vesitiivis pohja.

Ihanteellinen hoitopöytä: kokoa, mitat ja organisaatio

Suurempi hoitopöytä, sitä vakaampi suunnittelu. Tämä pätee erityisesti taulukoita, lipastot ja taittuvat pöydät.

Valitessaan hoitopöytä vauvan on otettava huomioon pituus, leveys ja korkeus optimaalinen

Parametrit, jotka pitäisi ottaa huomioon valittaessa taulukon:

Suositeltava leveys on 75-100 cm. Jos momentti ei synny kuormitusta selkänojan korkeus ei saa olla pienempi kuin yksi metri. Pituus voi olla erilainen, mutta optimaalinen pidetään vähintään metriä. Tätä taulukkoa on helppo järjestää kaikki tarvittavat kohdat lastenhoitoon ja vaatteita.

On pieni hoitopöytä on suositeltavaa antaa vauvan lävistäjä.

Lajikkeet hoitopöydät (video)

Kun valitset Kapalointitila pitäisi huomioon paitsi taloudelliset edellytykset ja muut tekijät. Esimerkiksi äidin ja lapsen kasvua, saatavuutta tilaa huoneeseen. Tärkeintä on, että tuote on valmistettu ympäristöystävällisiä ja kestäviä materiaaleja. On parempi ostaa tavaroita tunnettuja tuotemerkkejä luotettavilta toimittajilta, kun taas terveyden ja turvallisuuden vauva saa murehtia. Esimerkiksi vuonna IKEA-tavaratalo ja Stokke esitteli mukava malleja tunnettujen valmistajien.

Lasten lipasto hoitopöytä - kätevä äiti ja vauva

Pieni mies, vain sai alkunsa, avuton ja herkkä, ja se on parempi peittää erityisen Muuttaminen levyt linjatauluin. Ja kätevä, ja turvallinen - eivät vain lapsi kuulu vahingossa. Se on vain pitämään tämän aluksella, missä se on tarpeen, ja se on pieni. Siksi monet äidit haluavat ostaa halvalla lasten muuttuviin pukeutuja, yläosa, joka toimii paikka muuttaa vauva.

Näissä tuotteissa voi olla erilainen rakenne toisistaan, mutta kaiken kaikkiaan heillä on yksi - paikka muuttuvassa alkuun. Pääsääntöisesti se on varustettu puskurit. Lisäksi mukana on joskus kiinnitetty patja. Valitsemalla oikein ja ostaa lipasto, voidaan pitää yhdessä paikassa kaikki mitä tarvitaan pienten vaippoja, vaatteita, hygieniatuotteita. No, vaipat, tietenkin.

 • Muuttuva alue on varsin tilava, joten se on edelleen ja kosmetiikkaa vauva kunnossa. Kermaa, voita, jauhe, vanulappuja ja sauvat on valmiina.
 • Pikemminkin kompakti koko ja keveys helpottavat rintaan Siirrä se oikeaan paikkaan. Lisäksi on usein pyörät helpottamaan tätä prosessia.
 • Nämä tuotteet näyttävät siisti ja kaunis, hyvin istuva suunnitteluun lasten ja yhdistää muihin huonekaluja. Pääsääntöisesti ne ovat puuta, antaa tilaa erityinen lämpöä.
 • Kun suosikki lapsi kasvaa, ylempi levy voidaan taittaa tai poistaa (mallista riippuen). Lipasto kestää pitkään lapsi: lelujen, kirjojen, muistikirjat koulukäyttöön ja oppikirjoja. Muuten, IKEA on malli, jossa hallitus ei edes tarvitse poistaa - se muuttuu kätevä taulukon esikoululainen.

Seuraava video opettaa jokainen valmistaa lasten lipasto hoitopöytä käsillään:

Katsaus valmistajien ja mallien

Tässä lyhyt katsaus edellyttää suosittuja kotimaisia ​​yrityksiä, jotka tuottavat laadukkaita lasten huonekaluja. Huomaa, että se ei ole aina tarpeen ostaa kaappi, joskus se voi tehdä itsenäisesti.

Lasten huonekalut tehdas, yllään lempeä tyttönimi "Sonia", joka sijaitsee Nizhny Novgorodin alueella. Se toimii vuodesta 2004 ja onnistunut voittamaan tunnustamista kuluttajille. Pääsuunnat - tarjotaan ja muuttuvat keittiökaapit, jotka malleja kutsutaan "Sonia" ja "Sonia-Butterfly." Jälkimmäisistä poiketen vain siinä, että niiden julkisivua koristaa elegantti siluetti Flying perhonen.

Yritys valmistaa lipasto neljä tai viisi laatikkoa, pituus 60 ja 80 cm, korkeus - 93,5 cm. Taulukko muuttamiseksi taittuu kuin kirja. Jos se on laajennettu, sen pituus on 75 cm. tavarat runko - laminoitua puulevyjen ja julkisivu - MDF. Sen reunat kehys on valmistettu PVC, hygieeninen, esteettinen ja pidentää tuotteen käyttöikää.

Muuttaminen pukeutuja Sonia Butterfly

Toisen valmistajan nizhnynovgorodilaisen alueella - yritys "Antel" alkaen Tonshaevo kylästä. Se on erikoistunut avoauto kämppiä ja lipastot kanssa hoitopöytä. He saivat tuotemerkki "Juliana", tuttu monet nuoret äidit.

Tehty laminoidusta puusta, joka julkisivu on tehty MDF, lipastot ovat valkoinen sekä värit wenge, norsunluun, vaahtera, boo, mutteri Ecco. Korkeus tuotteet - 92 cm, leveys - 60 cm, laatikoiden lukumäärä - neljä. Mallin "Ulyana-6" on viisi heistä - sen sijaan suuri yläluokka on kaksi pientä. Ylempi paneeli - saranoitu (sen kokonaispituus 75 cm).

Uusin malli leveys 80 cm on nimeltään "Juliana-7." Se näyttää erittäin tyylikäs, onnistuneesti yhdistämällä kaksi sävyä - valon ja pimeyden. Se on kolme laatikkoa avoin hylly niiden yläpuolella, neljä pyörää pohja ja hieman suurempi syvyys - 45 cm.

Valokuva muuttaminen lasten rinnassa Antel Uljana

Tämä tunnetun yrityksen, se voi tuntua se ei ole välttämätöntä - sen tuotteet ovat jo pitkään pidetty suuressa arvossa vanhemmat ja niistä on tullut klassikoita. Elegantti lipasto pyökki puusta ja lastulevy, kestävät vahvat jalat ja selkä on varustettu kahdella pyörällä. On mistä valita - malleissa on eri leveys ja korkeus (syvyys 44 tai 45 senttimetriä). Taulukko swaddling vaihdettavaksi, laatikot - neljä.

Kapein pukeutuja - "Aistenok mini". Sen leveys - 64 cm. Se tulee myös älykäs versio "luksus". Alin Malli - "Alexandra" (92 cm). Ja silti se on viisi laatikkoa neljän sijasta (ylempi jaettuna kahdella). Suurin lipasto - "Silvia Suite", jonka korkeus on 1,02 metriä ja leveys 98 cm. Lisääntynyt hän ja syvyys - jopa 48 senttimetriä. Leveys "Irishka" malleja "Aistenok" ja "Alexander" - 84 senttimetriä.

Lipasto hoitopöytä Gandylyan

Tämä merkki kuuluu tuottajalle kaupungin Volgodonsk. Tämä IP Baryshnikov, tarjoamalla asiakkaille käytännön, kaunis ja mukava keittiökaapit muovitettua lastulevyä. Ne erottuvat mielenkiintoinen ja erilaisia ​​värisävyjä. Lisäksi mallien pyökki, lehmus, pyökki, leppä ja muut puun, valmistettu hauskaa yhdistetty tuote, jossa yhdistyvät kirkkaita värejä sininen, oranssi tai kirkkaan vihreä.

Keittiökaapit ovat melko korkeat ja syvä - 103 48 senttimetriä. Niiden keskimääräinen leveys - 78 cm. Taulukko swaddling taittuu. Alla on polyuretaani pyörät, ohjaamiseksi teleskooppinen tyyppi laatikoita käytetään päissä - PVC reuna.

Muuttaminen pukeutuja Madagaskar

Ikea Scandinavian yhtiö tarjoaa kolme mallia lapsille Muuttaminen keittiökaapit, jossa toiminnallisuus. Ne on valmistettu massiivimäntyä, peitetty akryylimaalilla tai lakalla. Antakaamme lyhyt kuvaus.

 • Malli "Leksvik" korkeus 94 cm ja leveys 86 cm on varustettu irrotettava pöytä muuttamiseksi (sen syvyys - 78 cm). Kun vauva kasvaa, saadaan tavallista lipasto kaksi laatikkoa.
 • Malli "Sundvik", jossa on avoin hylly korkeus on 108, ja leveys - 79 cm. Hänen pöytä swaddling poimut saranat ja laatikot, kuten edellisessä mallissa, myös kaksi.
 • "Stüva" malli on neljä pientä laatikkoa ja kolme avointa hyllyt (kaksi - oikealla alhaalla, yksi - alle Muuttaminen levyt, joka ei ole muodostettu). Tuotteen korkeus on 1,02 metriä, leveys - 0,9 metriä. Kun lapsi kasvaa, siirrä lähellä pukeutuja tuoli - se olet sinä ja työpöytä.

Mallit Vauvojen laatikot Ikeasta

Kuvia laatikosto hoitopöytä

Tässä osiossa tarjoamme kuvagallerian, jossa voit tarkastella kaikkia yksityiskohtia eri swaddling arkkua. No, niin se on helpompi valita malli, että useimmat toivomaa. Kaikki nämä lapset swaddling arkkua löytyvät verkkokaupoista.

Esimerkkejä laatikosto hoitopöytä

Veres-Bear Sinisen sävyt pitkulainen Walter

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

Parempi pukeutuja päässä muuttuviin pad. Kuinka monet ystäväni osti lipasto, kun taas tajusi, että sellainen sen päälle tällä tavalla osoittautuu tarpeettomaksi. Kaikkia malleja mukavuutta aseman voidaan poistaa. Vaikka ensimmäisten kuukausien vauvan elämä on erittäin kätevä

Click to peruuttaa vastaus.

Aiheeseen liittyvää

keittiö

lastentarha

käytävä

työpaikka

Uutiset ja trendit

me Vkontakte

Isoisä Shura

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

46 + = 50