Hoitopöytä vauvoille

Hoitopöydät: 5 suosittuja malleja Vauvojen

Kun olet talossa vauva taulukon muuttuvat säästää aikaa ja energiaa vanhempien. On vaikea yliarvioida Kapalointitila toiminnallisuutta ja mukavuutta sen käyttöä. Äitini ei ole ongelmia takana lukuisia rinteitä ja manipulointi lapsen. Kaikki mitä tarvitset on aina käsillä, ja lapsi valvonnan alaisena. Katsaus mallien ja 5 mukava hoitopöydät auttaa vanhempia valitsemaan aihe vastasyntynyt.

Lomakkeet hoitopöydät: hyviä ja huonoja puolia eri tyyppisiä taulukoita hoitopöytä

Kaupoissa löytyy Kapalointitila 2 erilaista: kannettavien ja staattisten.

K matkaviestin, joka vaihtaa taulukko ovat:

liikkuva rakenteet hyvä pienille asuntoja , jossa ei ole ylimääräistä tilaa koko huonekalut. Näitä taulukoita voidaan kutsua vaellus: ne on helppo taittaa ja voit tehdä matkoja vierailla tai maahan heidän kanssaan.

Paikallaan malli - mukavin Kapalointitila. Toisin kuin solun rakenteita, kuten mallit ovat osa kodin sisustusta. Ne ovat toiminnallisia, turvallisia lapsille ja helppoa manipulointia. Pelenalnik valitaan aikuisten korkeudella, mikä helpottaa vauvan hoidosta, kuormittamatta selkärangan äiti. Se on kätevä kuljettaa kaikenlaisia ​​swaddling.

Toiminnallisuus ja liikkuvuutta.

Helposti kääntää ja kuljetetaan paikasta toiseen.

Voit ottaa sen mukaasi, jos sinun täytyy mennä käymään tai tehdä käväisy maahan.

Ei tarpeeksi tilaa hygieniatuotteita.

Epävakaus jaloilla epätasaisilla pinnoilla.

Se ei vie hyödyllisen.

Kiinnitetään sopivalla korkeudella äidille.

Varustettu pieni hylly henkilökohtaiseen hygieniaan lapselle.

Joissakin malleissa, säädetään pidikkeet vaippoja.

Erittäin pieni hyllyille, jotka eivät sisällä kaikkia tarvittavia hoidon kohteita.

Kätevä, mobiiliversiota pelenalnika.

Levy voidaan käyttää pöydällä, sohvalla tai korjata sen sängyn vauva.

Täydellinen pienille asuntoja.

Rajoitettu toiminnallisuus: ei muutoksia hoidon kohteita, hygieniaan ja vaatetukseen lapsen.

Mat on välttämätön osapuoli, jossa kampanjoiden lääkärissä ja matkoilla.

Se on pienikokoinen, helppo taittaa ja poistetaan.

On malleja niskatukineen, puskurit, kuoret ja taskut vaipat.

Tarve pesua lyhentää ja Kapalointitila.

Lasta ei saa jättää matolla vartioimatta.

Pukeutumista kylpyhuoneessa, kun vedenkäsittely on kätevä äiti ja vauva.

Lapsi ei tarvitse kokea jyrkkään laskuun lämpötilan.

Kanssa epäkäytännöllinen Kapalointitila tray: pienoiskoossa porealtaat lapsen nopeasti kasvaa.

Kestää epätasainen jalkoihin, usein varustettu pyörillä liikkuvat ympäri asuntoa.

Paljon tilaa erilaisia ​​lasten tarvikkeet: alkaen henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita ja vaatteita ja leluja.

Soveltuu huonetta tarpeeksi tilaa.

Monipuolisuus, helppokäyttöisyys.

Iän myötä lapsi irrotettava Kapalointitila kehittyy, luo yksi hylly.

Myöhemmin lipasto toimii tavallisten huonekalujen säilytykseen vaatteita.

Tämä malli vie paljon tilaa ja on merkitystä vain suuria huoneistoissa on erillinen huone vastasyntyneelle.

5 mukavin hoitopöydät - suosituimmista malleista ja valmistajat

Hoitopöytä - käytännöllinen lahja uudet vanhemmat syntymän vauva. Jos aiot myös tehdä rakkaansa lahja uusi vauva, sitten selvittää hyviä ja huonoja puolia 5 suosittuja malleja auttaa meidän tarkistaa.

Mikä hoitopöytä kätevä ja kun sitä ei tarvita lainkaan - äitien vinkkejä valitsemalla ja osto

Hoitopöydät valmistajat ovat yrittäneet tehdä kaiken helpottamiseksi nuori äiti lastenhoitoon. Mitä valinta tehdä riippuu vanhempien mieltymykset, hinta he ovat valmiita maksamaan ja huoneiston koosta. Mutta on vaikea ymmärtää monipuolisesti tuotteita tarjotaan niille, jotka ensin tekee tällaisen ostoksen. Ei tule sekoittaa valinnan kanssa, kuuntelemme neuvoja kokenut äidit viittaavat useita vaatimuksia tulevaisuuden yritysostoja.

Mitä etsiä valitessaan hoitopöytä?

 • Korkeus pöydän. Erittäin tärkeä tekijä. Siitä riippuu terveyteen selkärangan nuori äiti ja hänen mukavuutta. Valita taulukossa ulvovien kasvua.
 • Irtainta pöydät. Vaunun pyörät helpompaa johtuu siitä, että niitä on helppo liikkua asunnon sekä lukot pyörillä Secure erikoistyökaluja missä tahansa asennossa.
 • lapsen terveys . Valitse malli luonnon materiaaleja, paras puu.
 • Huolehdi tulevaisuudessa. Jos annat kotiin alueella, se on parempi ostaa muuttuviin pukeutuja. Toiminnallisia, tilavat ja palvella lapsi monta vuotta hän pääsee ulos vaunusta.

Jotkut äidit naamioitu onnellinen kakaroita Kapalointitila. Mutta muiden äitien epämukavaa valepuvussa lapsen kumartui pelenalnikom. Usein he mieluummin normaalin aikuisen sänky. Tietty osuus vanhempien mieluummin kaikki manipulointia hänen seuraajansa suorittaa, istuu leveä, pehmeä pinta. Ja on joitakin etuja. Mukava istuu kuin seisomaan. Ei ole pelkoa, että lapsi on muutaman kuukauden kuluttua syntymästä tulee hyvin ketterä ja vortkim, putoavat taulukosta heti kääntyä pois.

Jos päätät ostaa hoitopöytä, toivomme, että tiedot artikkeli auttaa sinua valitsemaan paras vaihtoehto lapsellesi.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

noudattavat erityisolosuhteet terveydelle, eikä se ole lääkäriin.

© 2014-2016 Sivusto materiaalit on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuden ja lähioikeuksien.

Jos käytät ja tulostaa materiaalia aktiivinen ja indeksoitu linkkejä sivusto on pakollista!

Hoitopöytä vauvoille

Odottamatta syntymän tulevaisuuden perheenjäsen, vanhemmat ovat alkaneet suunnitella ostoa, ensimmäisen päivän mahdollisimman huolellisesti ympäröimään häntä. Kapalointitila ei aina saa luetteloon tarvittavat asiat, ja silti se on loistava keksintö säästää aikaa, vaivaa ja hermoja hiljattain kehittyneeseen äiti. Kysymys on siitä, hoitopöytä tarvitaan, jossa vauvan syntymän ei ole enää ongelma, kun on suorittaa kaikki kotitalouden ja hygienian manipulointi painon tai nojaa kolmeen kuolemantapausta. Joten miksi ei huolta mukavasti etukäteen?

Miksi tarvitsemme hoitopöytä

Joku voisi sanoa, että Kapalointitila - valinnainen ylellisyyttä. Todella, koska jokaisessa huoneistossa on runsaasti pinta, jolle voit vaihtaa vaatteita vauva! Mutta kun nämä käsittelyt ovat matkustaa kymmeniä kertoja päivässä, käynnissä ympäri huonetta etsimään vaipat, jauheiden ja voiteet, hoidosta lapsi alkaa ylittää käsitteen onnellinen äitiyttä. Diapering rikastuksesta kävelylle, vaihtaa vaippoja, likaiset vaatteet ruokinnan, hierontaa ja hygienia, ilma kylpyjä - tämä ei ole täydellinen luettelo Kapalointitila nimitykset.

Sitkeimpien päättää luopua hoitopöytä, makaa alttarille selän terveys, jo heikentynyt hedelmällisessä. Wise äiti yksiselitteisesti piirtää tämä mutkaton asia sisätilojen lastenhuoneessa.

Kapalointitila yleensä suunniteltu lapsille ensimmäisen elinvuoden aikana. Mutta itse asiassa, useimmat vanhemmat voivat vapaasti päättää, kuinka monta kuukautta ennen vaadittu mukavuuden asemalla, joka perustuu ominaisuuksiin kasvun ja kehityksen lapsen. Yleensä Kapalointitila "dozhivayut9raquo; enintään kuusi kuukautta, koska tässä iässä lapsi alkaa aktiivisesti oppia maailmasta, yrittää siirtää itsenäisesti ja pienimmästäkin huolimaton riskit kuvyrknutsya lattialle. Siksi vauvan temperamentti on ohittaa valmistajan suosituksia.

Se on arvo ja sen kasvu: Kapalointitila pituus on yleensä 70-80 cm, ja kun lapsi kasvaa ulos se, käyttö taulukon tulee epämukavaksi.

Muuttuviin taulukko voidaan vaihtaa

Kieltäytyy ostaa hoitopöytä taloudellisista syistä, vanhemmat tai sovitettu suorittamaan kaikki manipulointi vauvan polvillaan hänen sängyssä, tai näyttää mielikuvitusta ja luoda omia työalue tahansa vapaan pinnan. Joskus Kapalointitila muuttaa tavallisen työpöytä, levitetystä vahakangas ja huopa, joskus muuttuvat vauva sopeutua laaja ikkunalaudat.

Kaikissa näissä korvata nykyiset epäkohdat: heikko toimivuus (ei kätevä hyllyt ja järjestäjä työkaluja, jauhe ja vaipat), kun kyseessä on sohva - ei tarpeeksi kiinteää pintaa, joka on niin tärkeä, että lapsi kehittää koordinaatiota ja hierontaa, ja turvattomuuden takia puutteesta rajoitteet. Näin ollen, olosuhteissa, kun päälaite on tarjota improvisoitua Kapalointitila helmi, sen vakaus ja joustavuus.

Erilaisia ​​hoitopöydät tänään on huikea. Ne on valmistettu muovista, metallista ja puusta, kiinteät ja taitettava, hyllyt ja laatikot, ja joskus jopa varustettu tarjotin - miten ei saa sekoittaa nuoren äidin! Mutta se ei ole kovin vaikeaa. Tärkeintä on analysoida sen ehdot ja rajata hakua malleja, jotka täyttävät vaadittavat kriteerit.

Tämän päivän totuus on, ettei jokainen nuori perhe on kuvamateriaalia, johon mahtuu kaikki innovaatiot kehitetty hoitamaan vauvaa ja sen kehittämiseen. Epäilemättä voimme onnistuneesti kasvattaa lapsemme ja jos on pinnasänky, joten potin lokeroita. Mutta valmistajat ovat löytäneet tavan tehdä elämästä helpompaa ja äidit elävät ahtaissa oloissa, on kehittänyt erilaisia ​​liikkuvan Kapalointitila. Näitä ovat:

 • taulukot taittuvat jalat;
 • roikkuu seinä malli;
 • tekstiili muuttuviin matto, jonka sivut, jotka voidaan varastoida kelata rullalle ja ottaa tiellä;
 • hard-Kapalointitila aluksella asennettavaksi reunalla lasten sängyt ja muut pinnat.

Jos lastenhuone on ilmainen yöpöytä tai hyllyille, joka voi liikkua jopa mobiili Kapalointitila ja päättää itse toiminnallisuuden ongelma, ei ole mitään syytä maksaa enemmän. Mitä jos kauppa vaippoja, purkit ja putket tyhjästä? Erillään vauva, vaikka vain hetken, äiti uhkaa häntä kiinni lattialla taas omat seurauksensa. Läsnäolo hyllyjen, laatikoiden tai järjestäjät - on erittäin tärkeä kriteeri, joka rajoittuu turvallisuutta. Äiti ei koskaan menetä kosketusyhteyksiä lapsen kanssa eikä antaisi hänen vammoja, jos sen valinta on:

Tällaisia ​​variantteja on toinenkin etu: niitä voidaan käyttää kaikkien seuraavien vuosien elämän kivi asioita tai leluja, koska muuttuvat matot monissa paikallaan malleja suoritetaan irrotettava. Lipasto myös suojaa sisältöä pölyltä.

Omana laji syytä mainita erityistä Kapalointitila sisäänrakennettu lokeroon, joiden avulla voit yhdistää uiminen ja kastiketta ja joita ei kiusata lastaan ​​lämpötila kontrasteja. Kylvyn jälkeen amme suljettu saranoitu kansi, joka on swaddling pinta. Jos kuitenkin kylpyhuoneessa ja ilman Kapalointitila ei käänny ympäri, voit käyttää samaa mobiili Muuttaminen levyt, saattaa se pesukone.

Miten valita hoitopöytä vastasyntynyt

Riippumatta valmistajan suositusten ja Lastenlääkärit etsittäessä Kapalointitila vanhemmat usein hylkii kaksi tekijää: sen hinta ja koko.

Älä ajattele, että taloudelliset mahdollisuudet hyvin rajoittavat valinnanvapautta. kustannukset hoitopöytä usein typistetty versio tunnettu eurooppalainen tuotemerkki on sama hinta koko rinnassa kotimaisen valmistajan. Joka tapauksessa helpoimmin saatavilla ovat liikkuvia malleja.

Voit nähdä sen täältä:

Hintaluokassa 900-1500 ruplaa. voit ostaa laatua Muuttaminen levyt (esimerkiksi venäläinen Polini Classic - 1000 ruplaa ja Fairy - 1450 ruplaa eli Puolan Ber Ber Dino - 1400 hieroa ...), ja lisäämällä hieman enemmän - ja kotimaan kokoontaitettava pöytä jalat (esimerkiksi "Feya9raquo; 1500 hieroa.).

Jos tila sallii, on parempi valita hoitopöytä paikallaan. Hyllyt ja laatikot sopivat täydellisesti sisälle, on "vzroslet9raquo; yhdessä vauvan kanssa, muuttuvat vain sen sisältöä. Hintaluokassa tämä yrityskauppa on 3-7 tuhatta euroa. Rub. kotimaisten tuotteiden (keittiökaapit "Feya9raquo; viilun lastulevy hyllyille tai massiivipuuta Angela Bella), ja 8-15000 ruplaa .. ulkomaisten mallien (lakoninen Saksan taulukot Geuther tai kirkas Italian huipputekniikan päässä Brevi). Valitsemalla muodikasta riipus tai taulukon malli, amme, pitäisi olla valmis menoja jopa 20 tuhatta. Rub. ja edellä.

Vastattava kysymykseen, kuinka paljon on hoitopöytä, monet vanhemmat unohtaa muita tärkeitä hetkiä:

 • materiaaleja, joista se on tehty, on oltava ympäristöystävällisiä ja allergiaa;
 • vlagoottalkivayuschey pinnoite tulee valita, mutta ei liukas;
 • kaikki osat rakenteen pitäisi olla helppo puhdistaa;
 • pitäisi valita Kapalointitila maksimipituus että vauva ei kasvanut alkuvuonna elämästään;
 • ergonomia - helppo avaaminen laatikot, vakauden, liukumaton jalat - on kiistaton etu.

"Jotenkin olemme itse kasvatettu ilman Kapalointitila" - ajatus monien äitien, silmiinpistävää tämä laite luettelosta pakkolunastusta vastasyntyneelle. Ja sitten muistaa väsynyt kasvot oman äitinsä ja ymmärtää: kyllä, voit tehdä, mutta kustannukset oman terveyden ja mukavuuden. Silti äitiys ei ole uhri, ja onnellisin kertaa nainen hoitaessaan suuren tehtävän - jatkamaan ihmiskunnan.

Jaa ystävien kanssa:

 • Valitsemalla kalusteet ensimmäisestä lapsesta
 • Sisätilojen tilaa vastasyntynyt vauva
 • Idalnaya tilaa vastasyntyneen
 • Mitä minun täytyy ostaa tilaa vauva?
 • vastasyntyneen vauvan huone. huonekalut
 • Hoitopöydät Kylpyamme
 • Vesi vauva tai mitä ei pidä unohtaa
 • Valitsemalla kalusteet ensimmäisestä lapsesta
 • Sisätilojen tilaa vastasyntynyt vauva
 • Idalnaya tilaa vastasyntyneen
 • Mitä minun täytyy ostaa tilaa vauva?
 • vastasyntyneen vauvan huone. huonekalut
 • Hoitopöydät Kylpyamme
 • Vesi vauva tai mitä ei pidä unohtaa
 • Asianmukaista hoitoa pesukonetta
 • Salaisuudet lasten vaatteet
 • Kynttilöitä hunajakenno
 • Puinen vuode ulosvedettävä
 • Vauva korvakorut - ensimmäinen telineeseen elämässä tyttö

Reprinting materiaalien on sallittu vain kirjallisella luvalla julkaisijan!

Tämä video ei ole käytettävissä.

vuoro

Hoitopöytä, tai vastasyntyneen hoito

 • kannella

Kuten se?

tekstin transcript

Tässä videossa näytän sinulle järjestämistä meidän hoitopöytä, puhua hoitamaan vauvaa. Näytän mitä käytämme ja mitä me rakastamme! Vastasyntyneen hoito alkaa 07:00 minuuttia.

❤ Kiitos mielenkiinnosta, Like ja tilaus! ❤

Anna BSQ015 koodi ja saanut 10 $ alennuksen ensimmäisen kertaluvun arvoltaan $ 45-$ 5 alennus tilauksen arvo jopa $ 45!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 + 4 =