Hoitopöytä vauvoille

Hoitopöytä vauvoille

Odottamatta syntymän tulevaisuuden perheenjäsen, vanhemmat ovat alkaneet suunnitella ostoa, ensimmäisen päivän mahdollisimman huolellisesti ympäröimään häntä. Kapalointitila ei aina saa luetteloon tarvittavat asiat, ja silti se on loistava keksintö säästää aikaa, vaivaa ja hermoja hiljattain kehittyneeseen äiti. Kysymys on siitä, hoitopöytä tarvitaan, jossa vauvan syntymän ei ole enää ongelma, kun on suorittaa kaikki kotitalouden ja hygienian manipulointi painon tai nojaa kolmeen kuolemantapausta. Joten miksi ei huolta mukavasti etukäteen?

Miksi tarvitsemme hoitopöytä

Joku voisi sanoa, että Kapalointitila - valinnainen ylellisyyttä. Todella, koska jokaisessa huoneistossa on runsaasti pinta, jolle voit vaihtaa vaatteita vauva! Mutta kun nämä käsittelyt ovat matkustaa kymmeniä kertoja päivässä, käynnissä ympäri huonetta etsimään vaipat, jauheiden ja voiteet, hoidosta lapsi alkaa ylittää käsitteen onnellinen äitiyttä. Diapering rikastuksesta kävelylle, vaihtaa vaippoja, likaiset vaatteet ruokinnan, hierontaa ja hygienia, ilma kylpyjä - tämä ei ole täydellinen luettelo Kapalointitila nimitykset.

Sitkeimpien päättää luopua hoitopöytä, makaa alttarille selän terveys, jo heikentynyt hedelmällisessä. Wise äiti yksiselitteisesti piirtää tämä mutkaton asia sisätilojen lastenhuoneessa.

Kapalointitila yleensä suunniteltu lapsille ensimmäisen elinvuoden aikana. Mutta itse asiassa, useimmat vanhemmat voivat vapaasti päättää, kuinka monta kuukautta ennen vaadittu mukavuuden asemalla, joka perustuu ominaisuuksiin kasvun ja kehityksen lapsen. Yleensä Kapalointitila "dozhivayut9raquo; enintään kuusi kuukautta, koska tässä iässä lapsi alkaa aktiivisesti oppia maailmasta, yrittää siirtää itsenäisesti ja pienimmästäkin huolimaton riskit kuvyrknutsya lattialle. Siksi vauvan temperamentti on ohittaa valmistajan suosituksia.

Se on arvo ja sen kasvu: Kapalointitila pituus on yleensä 70-80 cm, ja kun lapsi kasvaa ulos se, käyttö taulukon tulee epämukavaksi.

Muuttuviin taulukko voidaan vaihtaa

Kieltäytyy ostaa hoitopöytä taloudellisista syistä, vanhemmat tai sovitettu suorittamaan kaikki manipulointi vauvan polvillaan hänen sängyssä, tai näyttää mielikuvitusta ja luoda omia työalue tahansa vapaan pinnan. Joskus Kapalointitila muuttaa tavallisen työpöytä, levitetystä vahakangas ja huopa, joskus muuttuvat vauva sopeutua laaja ikkunalaudat.

Kaikissa näissä korvata nykyiset epäkohdat: heikko toimivuus (ei kätevä hyllyt ja järjestäjä työkaluja, jauhe ja vaipat), kun kyseessä on sohva - ei tarpeeksi kiinteää pintaa, joka on niin tärkeä, että lapsi kehittää koordinaatiota ja hierontaa, ja turvattomuuden takia puutteesta rajoitteet. Näin ollen, olosuhteissa, kun päälaite on tarjota improvisoitua Kapalointitila helmi, sen vakaus ja joustavuus.

Erilaisia ​​hoitopöydät tänään on huikea. Ne on valmistettu muovista, metallista ja puusta, kiinteät ja taitettava, hyllyt ja laatikot, ja joskus jopa varustettu tarjotin - miten ei saa sekoittaa nuoren äidin! Mutta se ei ole kovin vaikeaa. Tärkeintä on analysoida sen ehdot ja rajata hakua malleja, jotka täyttävät vaadittavat kriteerit.

Tämän päivän totuus on, ettei jokainen nuori perhe on kuvamateriaalia, johon mahtuu kaikki innovaatiot kehitetty hoitamaan vauvaa ja sen kehittämiseen. Epäilemättä voimme onnistuneesti kasvattaa lapsemme ja jos on pinnasänky, joten potin lokeroita. Mutta valmistajat ovat löytäneet tavan tehdä elämästä helpompaa ja äidit elävät ahtaissa oloissa, on kehittänyt erilaisia ​​liikkuvan Kapalointitila. Näitä ovat:

 • taulukot taittuvat jalat;
 • roikkuu seinä malli;
 • tekstiili muuttuviin matto, jonka sivut, jotka voidaan varastoida kelata rullalle ja ottaa tiellä;
 • hard-Kapalointitila aluksella asennettavaksi reunalla lasten sängyt ja muut pinnat.

Jos lastenhuone on ilmainen yöpöytä tai hyllyille, joka voi liikkua jopa mobiili Kapalointitila ja päättää itse toiminnallisuuden ongelma, ei ole mitään syytä maksaa enemmän. Mitä jos kauppa vaippoja, purkit ja putket tyhjästä? Erillään vauva, vaikka vain hetken, äiti uhkaa häntä kiinni lattialla taas omat seurauksensa. Läsnäolo hyllyjen, laatikoiden tai järjestäjät - on erittäin tärkeä kriteeri, joka rajoittuu turvallisuutta. Äiti ei koskaan menetä kosketusyhteyksiä lapsen kanssa eikä antaisi hänen vammoja, jos sen valinta on:

Tällaisia ​​variantteja on toinenkin etu: niitä voidaan käyttää kaikkien seuraavien vuosien elämän kivi asioita tai leluja, koska muuttuvat matot monissa paikallaan malleja suoritetaan irrotettava. Lipasto myös suojaa sisältöä pölyltä.

Omana laji syytä mainita erityistä Kapalointitila sisäänrakennettu lokeroon, joiden avulla voit yhdistää uiminen ja kastiketta ja joita ei kiusata lastaan ​​lämpötila kontrasteja. Kylvyn jälkeen amme suljettu saranoitu kansi, joka on swaddling pinta. Jos kuitenkin kylpyhuoneessa ja ilman Kapalointitila ei käänny ympäri, voit käyttää samaa mobiili Muuttaminen levyt, saattaa se pesukone.

Miten valita hoitopöytä vastasyntynyt

Riippumatta valmistajan suositusten ja Lastenlääkärit etsittäessä Kapalointitila vanhemmat usein hylkii kaksi tekijää: sen hinta ja koko.

Älä ajattele, että taloudelliset mahdollisuudet hyvin rajoittavat valinnanvapautta. kustannukset hoitopöytä usein typistetty versio tunnettu eurooppalainen tuotemerkki on sama hinta koko rinnassa kotimaisen valmistajan. Joka tapauksessa helpoimmin saatavilla ovat liikkuvia malleja.

Voit nähdä sen täältä:

Hintaluokassa 900-1500 ruplaa. voit ostaa laatua Muuttaminen levyt (esimerkiksi venäläinen Polini Classic - 1000 ruplaa ja Fairy - 1450 ruplaa eli Puolan Ber Ber Dino - 1400 hieroa ...), ja lisäämällä hieman enemmän - ja kotimaan kokoontaitettava pöytä jalat (esimerkiksi "Feya9raquo; 1500 hieroa.).

Jos tila sallii, on parempi valita hoitopöytä paikallaan. Hyllyt ja laatikot sopivat täydellisesti sisälle, on "vzroslet9raquo; yhdessä vauvan kanssa, muuttuvat vain sen sisältöä. Hintaluokassa tämä yrityskauppa on 3-7 tuhatta euroa. Rub. kotimaisten tuotteiden (keittiökaapit "Feya9raquo; viilun lastulevy hyllyille tai massiivipuuta Angela Bella), ja 8-15000 ruplaa .. ulkomaisten mallien (lakoninen Saksan taulukot Geuther tai kirkas Italian huipputekniikan päässä Brevi). Valitsemalla muodikasta riipus tai taulukon malli, amme, pitäisi olla valmis menoja jopa 20 tuhatta. Rub. ja edellä.

Vastattava kysymykseen, kuinka paljon on hoitopöytä, monet vanhemmat unohtaa muita tärkeitä hetkiä:

 • materiaaleja, joista se on tehty, on oltava ympäristöystävällisiä ja allergiaa;
 • vlagoottalkivayuschey pinnoite tulee valita, mutta ei liukas;
 • kaikki osat rakenteen pitäisi olla helppo puhdistaa;
 • pitäisi valita Kapalointitila maksimipituus että vauva ei kasvanut alkuvuonna elämästään;
 • ergonomia - helppo avaaminen laatikot, vakauden, liukumaton jalat - on kiistaton etu.

"Jotenkin olemme itse kasvatettu ilman Kapalointitila" - ajatus monien äitien, silmiinpistävää tämä laite luettelosta pakkolunastusta vastasyntyneelle. Ja sitten muistaa väsynyt kasvot oman äitinsä ja ymmärtää: kyllä, voit tehdä, mutta kustannukset oman terveyden ja mukavuuden. Silti äitiys ei ole uhri, ja onnellisin kertaa nainen hoitaessaan suuren tehtävän - jatkamaan ihmiskunnan.

Jaa ystävien kanssa:

 • Valitsemalla kalusteet ensimmäisestä lapsesta
 • Sisätilojen tilaa vastasyntynyt vauva
 • Idalnaya tilaa vastasyntyneen
 • Mitä minun täytyy ostaa tilaa vauva?
 • vastasyntyneen vauvan huone. huonekalut
 • Hoitopöydät Kylpyamme
 • Vesi vauva tai mitä ei pidä unohtaa
 • Valitsemalla kalusteet ensimmäisestä lapsesta
 • Sisätilojen tilaa vastasyntynyt vauva
 • Idalnaya tilaa vastasyntyneen
 • Mitä minun täytyy ostaa tilaa vauva?
 • vastasyntyneen vauvan huone. huonekalut
 • Hoitopöydät Kylpyamme
 • Vesi vauva tai mitä ei pidä unohtaa
 • Asianmukaista hoitoa pesukonetta
 • Salaisuudet lasten vaatteet
 • Puinen vuode ulosvedettävä
 • Vauva korvakorut - ensimmäinen telineeseen elämässä tyttö
 • 10 asiaa, jotka voivat pysyvästi viedä lapsi jopa vuoden

Reprinting materiaalien on sallittu vain kirjallisella luvalla julkaisijan!

Hoitopöydät: 5 suosittuja malleja Vauvojen

Kun olet talossa vauva taulukon muuttuvat säästää aikaa ja energiaa vanhempien. On vaikea yliarvioida Kapalointitila toiminnallisuutta ja mukavuutta sen käyttöä. Äitini ei ole ongelmia takana lukuisia rinteitä ja manipulointi lapsen. Kaikki mitä tarvitset on aina käsillä, ja lapsi valvonnan alaisena. Katsaus mallien ja 5 mukava hoitopöydät auttaa vanhempia valitsemaan aihe vastasyntynyt.

Lomakkeet hoitopöydät: hyviä ja huonoja puolia eri tyyppisiä taulukoita hoitopöytä

Kaupoissa löytyy Kapalointitila 2 erilaista: kannettavien ja staattisten.

K matkaviestin, joka vaihtaa taulukko ovat:

liikkuva rakenteet hyvä pienille asuntoja , jossa ei ole ylimääräistä tilaa koko huonekalut. Näitä taulukoita voidaan kutsua vaellus: ne on helppo taittaa ja voit tehdä matkoja vierailla tai maahan heidän kanssaan.

Paikallaan malli - mukavin Kapalointitila. Toisin kuin solun rakenteita, kuten mallit ovat osa kodin sisustusta. Ne ovat toiminnallisia, turvallisia lapsille ja helppoa manipulointia. Pelenalnik valitaan aikuisten korkeudella, mikä helpottaa vauvan hoidosta, kuormittamatta selkärangan äiti. Se on kätevä kuljettaa kaikenlaisia ​​swaddling.

Toiminnallisuus ja liikkuvuutta.

Helposti kääntää ja kuljetetaan paikasta toiseen.

Voit ottaa sen mukaasi, jos sinun täytyy mennä käymään tai tehdä käväisy maahan.

Ei tarpeeksi tilaa hygieniatuotteita.

Epävakaus jaloilla epätasaisilla pinnoilla.

Se ei vie hyödyllisen.

Kiinnitetään sopivalla korkeudella äidille.

Varustettu pieni hylly henkilökohtaiseen hygieniaan lapselle.

Joissakin malleissa, säädetään pidikkeet vaippoja.

Erittäin pieni hyllyille, jotka eivät sisällä kaikkia tarvittavia hoidon kohteita.

Kätevä, mobiiliversiota pelenalnika.

Levy voidaan käyttää pöydällä, sohvalla tai korjata sen sängyn vauva.

Täydellinen pienille asuntoja.

Rajoitettu toiminnallisuus: ei muutoksia hoidon kohteita, hygieniaan ja vaatetukseen lapsen.

Mat on välttämätön osapuoli, jossa kampanjoiden lääkärissä ja matkoilla.

Se on pienikokoinen, helppo taittaa ja poistetaan.

On malleja niskatukineen, puskurit, kuoret ja taskut vaipat.

Tarve pesua lyhentää ja Kapalointitila.

Lasta ei saa jättää matolla vartioimatta.

Pukeutumista kylpyhuoneessa, kun vedenkäsittely on kätevä äiti ja vauva.

Lapsi ei tarvitse kokea jyrkkään laskuun lämpötilan.

Kanssa epäkäytännöllinen Kapalointitila tray: pienoiskoossa porealtaat lapsen nopeasti kasvaa.

Kestää epätasainen jalkoihin, usein varustettu pyörillä liikkuvat ympäri asuntoa.

Paljon tilaa erilaisia ​​lasten tarvikkeet: alkaen henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita ja vaatteita ja leluja.

Soveltuu huonetta tarpeeksi tilaa.

Monipuolisuus, helppokäyttöisyys.

Iän myötä lapsi irrotettava Kapalointitila kehittyy, luo yksi hylly.

Myöhemmin lipasto toimii tavallisten huonekalujen säilytykseen vaatteita.

Tämä malli vie paljon tilaa ja on merkitystä vain suuria huoneistoissa on erillinen huone vastasyntyneelle.

5 mukavin hoitopöydät - suosituimmista malleista ja valmistajat

Hoitopöytä - käytännöllinen lahja uudet vanhemmat syntymän vauva. Jos aiot myös tehdä rakkaansa lahja uusi vauva, sitten selvittää hyviä ja huonoja puolia 5 suosittuja malleja auttaa meidän tarkistaa.

Mikä hoitopöytä kätevä ja kun sitä ei tarvita lainkaan - äitien vinkkejä valitsemalla ja osto

Hoitopöydät valmistajat ovat yrittäneet tehdä kaiken helpottamiseksi nuori äiti lastenhoitoon. Mitä valinta tehdä riippuu vanhempien mieltymykset, hinta he ovat valmiita maksamaan ja huoneiston koosta. Mutta on vaikea ymmärtää monipuolisesti tuotteita tarjotaan niille, jotka ensin tekee tällaisen ostoksen. Ei tule sekoittaa valinnan kanssa, kuuntelemme neuvoja kokenut äidit viittaavat useita vaatimuksia tulevaisuuden yritysostoja.

Mitä etsiä valitessaan hoitopöytä?

 • Korkeus pöydän. Erittäin tärkeä tekijä. Siitä riippuu terveyteen selkärangan nuori äiti ja hänen mukavuutta. Valita taulukossa ulvovien kasvua.
 • Irtainta pöydät. Vaunun pyörät helpompaa johtuu siitä, että niitä on helppo liikkua asunnon sekä lukot pyörillä Secure erikoistyökaluja missä tahansa asennossa.
 • lapsen terveys . Valitse malli luonnon materiaaleja, paras puu.
 • Huolehdi tulevaisuudessa. Jos annat kotiin alueella, se on parempi ostaa muuttuviin pukeutuja. Toiminnallisia, tilavat ja palvella lapsi monta vuotta hän pääsee ulos vaunusta.

Jotkut äidit naamioitu onnellinen kakaroita Kapalointitila. Mutta muiden äitien epämukavaa valepuvussa lapsen kumartui pelenalnikom. Usein he mieluummin normaalin aikuisen sänky. Tietty osuus vanhempien mieluummin kaikki manipulointia hänen seuraajansa suorittaa, istuu leveä, pehmeä pinta. Ja on joitakin etuja. Mukava istuu kuin seisomaan. Ei ole pelkoa, että lapsi on muutaman kuukauden kuluttua syntymästä tulee hyvin ketterä ja vortkim, putoavat taulukosta heti kääntyä pois.

Jos päätät ostaa hoitopöytä, toivomme, että tiedot artikkeli auttaa sinua valitsemaan paras vaihtoehto lapsellesi.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

noudattavat erityisolosuhteet terveydelle, eikä se ole lääkäriin.

© 2014-2016 Sivusto materiaalit on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuden ja lähioikeuksien.

Jos käytät ja tulostaa materiaalia aktiivinen ja indeksoitu linkkejä sivusto on pakollista!

Hoitopöytä vauvoille

Syntymän jälkeen lapsen vanhemmat alkaa miettiä, mitä huonekaluja on erittäin tarpeellista ja mitä pitäisi kiinnittää huomiota häneen. Äskettäin ennen nuoret vanhemmat usein kyseenalaistaa ostaa hoitopöytä tai yrittää tehdä mitään muuta keinolla, kuten työpöydälle tai pukeutuja. Ja jos et päättää ostaa, se on parempi valita? Jonka jokainen löytää omansa?

Suurin osa vanhemmista tällä hetkellä ei ole liian selvästi ymmärtää, että se on hoitopöytä ja miksi se on, tarkkaan ottaen välttämätöntä. Loppujen lopuksi itse asiassa, voit käyttää "improvisoidun tarkoittaa" eikä käyttää ylimääräistä rahaa. Mutta jos me käännymme erikoisliikkeiden tai selata eri artikkeleita internetissä, näet kuinka monia erilaisia ​​malleja voi tarjota sinulle modernin markkinoilla. Otetaanpa tarkemmin.

 • Classic hoitopöytä. Se on puinen pöytä on melko korkea jalat, joissa on erityisesti varustettuja vauvan muuttuvien paikkaan, jonka ympärillä on erityinen puskurit. Lisäksi, pesualtaan alla voi olla pieni hylly. Jos ne ovat, niin pöytään tulee enemmän kuin kaappi, kirjahylly, jossa voit laittaa vaippoja, vaippoja ja erilaisia ​​hygieniatuotteita ilman ongelmia.
 • Hoitopöytä-muuntaja. taulukon nimi puhuu puolestaan. Monitoimilaitteet pöytä, korkeussäätö, hyllyt et voi muuttaa vain, mutta myös erittäin puhdasta. Riippuen valitusta tilasta hoitopöytä voi olla jalusta-teline, pöytä pelejä ja luovaa toimintaa, jne Luonnollisesti pitkän aikavälin palvelu ja poikkeuksellinen laatu näiden taulukoiden joutuu maksamaan paljon rahaa, jotta vain sinä voit päättää, se on sen arvoista.
 • Hoitopöytä kylpyhuoneeseen. Ulkonäöltään paljon kuin normaali kirjahyllyyn. Ottaen huomioon, että se on tarkoitettu käytettäväksi kylpyhuoneessa, jossa kosteus on lähes aina tehdä näitä taulukoita materiaaleista, jotka eivät pelkää kosteutta - muovista ja metallista. Kuten muuttuvat taulukot ovat pienikokoisia ja kevyitä. Monet hoitopöydät varustettu erityisillä sisäänrakennettu lokeroon, joka yksinkertaistaa prosessia vauva uinti. Tray sijaitsee ihannekorkeudesta sinulle, joten ei tarvitse kumartua alhainen hänelle.
 • Keskeytetty hoitopöytä. Tämä taulukko on tukevasti kiinnitetty seinään valitun korkeuden ja näytetään vain silloin kun sitä tarvitaan. Kaikki muu aika hän nojaa ylös ilman liikaa tilaa eikä häiritsemättä muita. Olemme erityisen seinään Kapalointitila tilava taskuihin, että kaikki tarvittavat asiat olivat aina käsillä, ja turvallisuudesta vauvan reunoilla kiinnitetty rajoittava puskurit.
 • Muuttaminen pukeutuja. Toisin kuin perinteiset pukeutuja on erityinen, suljettu puskurit, paikka Swaddling vesitiivis pehmeää alustaa. Se palvelee pukeutuja kuin vuotta, luotettava ja erittäin vakaa. On syytä huomata, että se on melko suuri koko, joten jos asunto ei ole tarpeellinen määrä paikkoja, suosia mitään muuta. Tietenkin, laaja rinnassa on paljon helpompi käyttää, kuten tässä tapauksessa, antanut enemmän tilaa vauva ja äiti. Vauva on erittäin tilava, koska siellä on enemmän tilaa latauksen, hieronta- ja kasvu jatkuu.
 • Muuttaminen levyt. Suosittu ja erittäin käytännöllinen vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita antamaan paljon tilaa Kapalointitila. Koska sen jäykkä runko, tämä levy voidaan käyttää missä tahansa: pöydälle, rinnassa, on pesukone, on puoli kylpyhuone. Turvata hallituksen on erityisiä urat, jossa se voidaan kiinnittää sängyn tai muu huonekalu. Käytön jälkeen voit puhdistaa Muuttaminen levyt kaapissa tai ripustaa seinälle.

Mitä etsiä valitessaan?

Valitessaan hoitopöytä, kannattaa ehdottomasti kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Luonnonmateriaaleista. Myös tärkeää, että hoitopöytä on tehtävä, koska luonnon materiaaleja, jotka ovat turvallisia vauvan terveyteen. Esimerkiksi, lateksi, puu, jne. Patja on valmistettu vettä hylkivä ja helppo puhdistaa materiaaleja.
 • Mukavuutta pöytä. Se voidaan varustaa pyörillä ja jarruja.
 • Vakautta. On tärkeää, että hän oli jatkuvasti vahvistettu pelenalnik
 • Tilavuus. Yritä valita kaikkein tilava pöydän, koska lapsi kasvaa hyvin nopeasti, ja on pieni pelenalnike se on tiiviisti
 • Läsnäolo hyllyt, taskut, telineet jne Kaikki tämä ei ole kaikissa Kapalointitila, mutta se on lisäetu valintataulukosta. Niitä voit laittaa kaiken oleellisen, jotta oikeat asiat olivat aina vaivatta kädessä.
 • Kosteudenkestävyys. Jos valittu taulukko on puuta, sitten kysyä miten kosteutta kestävä materiaali, ja mikä on sen elinaikana.

Kuinka paljon on hoitopöytä?

Kuten hinta muuttuvat taulukoita, niin on useita alueita samalla laaja kuin valinta huonekalu. Halvin ratkaisu olisi tietysti muuttuvat aluksella, se voi ostaa rajoille 630 että 3500 ruplaa. Melko talousarvion varojen, samaa mieltä. Kokoontaitettava pöytä ja kylpyhuone maksaa alkaen 3600 että 7950 ruplaa, mutta älä unohda, että tämä malli ei sovi jokaisessa huoneistossa. Laajasta valikoimasta Vauvojen laatikkoa, myös runsaasti erilaisia ​​hintoja. alkaen 3790 asti 69000 ruplaa, se kaikki riippuu valmistajan, koon, materiaalit ja muut tekijät. Keskeytetty hoitopöytä voi ostaa niin alhainen kuin 3299 että 24385 ruplaa. Jälleen kaikki riippuu valmistajan. Loppujen lopuksi sama kotimainen pöydät maksaa paljon halvempaa kuin italialainen. Mutta täällä on päättää, mikä on parempi taskussa ja vaatimuksiin.

Ostimme itse hoitopöytä puusta laaja yläosa ja puskurit. Sitten hän ostaa sen lisäksi yksinkertaisen joustava patja. Taulukon seisoi lastentarha lähellä pinnasänky ja käytimme sitä syntymästä 1 vuosi. Olen viime aikoina vain kirjaimellisesti purkaa sen ja vei hänet vanhemmilleen säilytettäväksi ennen seuraavaa täydennystä perheen. Patja Olen edelleen makaa pesukone kylpyhuoneessa. Jatkuvasti sitä en pyyhi vauva

Ennen vauvan syntymän selvästi asettanut tavoitteeksi ostaa hoitopöytä, koska tiedän, kuinka paljon se on kätevä. Alusta alkaen, olen päättänyt, että sen pitäisi olla tiivis, mutta tilava, joten voit helposti purkaa ja järjestää sen. Tämän seurauksena yhdessä miehensä päättänyt ostaa hoitopöytä kylpy, nyt yleisesti valinnasta hänen kadu. On täysin merkitään kaikki vaatimukset, jotka olemme alun perin. Samalla, joka on erittäin kätevä, koska se voi olla helppo kaataa vettä, se on sijoitettu meitä kaikkialla ja hänellä on vielä kaksi ylimääräistä hyllyä. Muuten on myös kaikki tarvittavat tarvikkeet vauvan hoitopöytä sijoitettu.

Meille syntymän ystäviä antoi taulukko 4 laatikkoa ja taitto hylly. Vaihdan vaatteet vauva pitkään sitä, koska takaisin ei loukkaantunut käyttää. Melko mukavasti, kaikki perus asioita, kuten liukusäädintä, bodykit ja niin ovat valmiina, ja piironginlaatikko kolisee kasaantuvat yöksi.

Ennen kynnyksellä ensimmäisen lapsen ostanut hoitopöytä yhdistettynä lipasto. Itse asiassa se on meille hyötyä ainoastaan ​​varastointiin sekä lasten vaatteita jonkin aikaa, ja jopa hieronta kurssi. Niin uskon asiat eivät mahdu sinällään komodik liian pieniä tätä. Yksinkertaisesti kestää kauemmin, että erityinen hylly kaapissa. Ensimmäinen kurssi hieronta meillä oli 3-4 kuukautta ja kaikki on normaalia, ja toinen on 6 kuukautta on huonompi, koska lapsi sijoitetaan sinne täysin pysähtynyt. Joten näihin tarkoituksiin voidaan käyttää normaalia pöydän (senhetkisten ja muuttuviin matto) - vielä kun se kaikki. Pukea lapsi voi olla sängyllä. Nyt on pelenalnik - hylly sängyllä-areenalla, joka ostettiin erityisesti toisesta lapsesta. Jotenkin enemmän, koska kallellaan puolelle, jos et halua käyttää, ja useammin se on tehnyt nukkumaan lapselle, varsinkin ensimmäisen kerran. Se on kätevä laittaa vauva, jotain kehto muuttuu. Ole kaikkein välttämätön asia talossa, tietenkin, mutta ei paha, ja voi olla erittäin hyödyllistä.

En ole koskaan ollut eikä ole hoitopöytä, minusta se on rahan haaskausta. Veshchichki lapset makaavat hyllylle kaappi. Jotkut kaikkein välttämätön kosmetiikka - samassa paikassa ja loput kosmetiikan (minun tapauksessani, se on kaikkialla). Pampers - iso pakkaus - seisoo nojaa jotain. Kapaloitu vauvan hänen sängyssään. Hieronta suoritetaan pesukone ja sitten sänkyyn. Vielä kuullut paljon siitä, missä lapset näillä pelenalnikov pudota.

Jos olet etsimään hoitopöytä, tai on kokemusta hänen valintansa, jakaa kanssamme! On erittäin tärkeää tietää mielipiteenne!

Lähetetty 17 syyskuu 2012 Filed under: Children, Family

Lapset putoavat hoitopöydät? Joten älä jätä niitä siellä ilman valvontaa! Hän ja sängyn voi pudota, jos teet sen yhdessä paikassa. Ja teidän konepesun. En usko, että menet pois kylvystä, kun lapsi on "valheita ja kuivuu." Yleensä I ja rinta-pelenalnik ja kartonkia. Hyvää - kauhuksi! I're ei vaipoissa, ja vaipat syntymästä pidetty, joten en tiedä miten pärjäisin jos siellä oli yksi asia. Varsinkin vastasyntyneen kun ne ovat 25 kertaa päivässä kirjoittaa. Pukeutuja oli valmistamiseksi puhtaalla liinalla ja sideharso vaippa. Ja sängyssä lay tyhjä taulu ja odotti hetkeä H. Kuinka herätä kuningattareni - En kääreitä taululle, kaikki likaiset vaipat lepäävät siellä hänen kylvyssä ja kylpy - puhdas kuiva pelenalnike. Nukahtaa - Olen on likaista pyykkiä ja uusi erä pelenalnike usein kokki. Yleisesti oli mahdollista tehdä yksi, mutta se tarvitsee hieman enemmän aikaa. Ja niin kävi, että olemme ostaneet yksi, ja toinen antoi meille. Itse olisin ajatellut 2 asiaa päällekkäisiä ostaa. Mutta se osoittautui - very cool! ))))

Ajatuksena on, että kaikki nämä laitteet todella tarvitaan vain ensimmäisenä vuonna. Minun 10 kuukautta, on jo haluavat myydä pukeutuja, ehkä pukeutuminen tehty - ja siellä on hyllyt tyttäriä asioita. Levy jättää - se ei tapahdu ollenkaan (en pidä kuvassa, mutta yleensä tasainen ja hevosenkengän muotoinen vanne on 3 cm korkea).

Kuitenkin Kehotan kaikkia - myös hallituksen, vaikka lipasto, vaikka .... Yleensä mitään, kunhan ei taivuta takaisin - erittäin helppo kopioida! Palautuspiste vauvan - on epärealistinen. Vasta kun hän oli tarpeeksi oma tahto, ja sinulla ei ole sitä säännöllisesti käsillä kulumista.

P.S.: Board meillä on 800 ruplaa. Asetetaan sängylle, paikka ei ota. Ei reikiä seinään. Asennettu plagiaatti, D se ei häiritse. Heti kun jalat vie ja potkii - alkaa siivota. Mutta tässä vaiheessa, ja tuoli niitä harvemmin, ja hallitus ei ole raskas.

En näe järkeä hoitopöytä. Rahan tuhlausta ja sotkua huoneeseen. Tietenkin, jos sinulla on ylimääräistä rahaa, voit ostaa mitään.

Rinta Carlo osti M12, hyvin samanlainen kuin 11 puhaltaa, mutta ei pukeutuja pelenalnika ja myös huonekalut tehdas "Olymp-huonekaluja". Huonekalut haisee pistävä haju kaksi viikkoa, kauhu ei suositella pikkulapsille.

Jos avaat kaikki laatikot samanaikaisesti - nojautuu eteenpäin, joten meidän täytyy kiinnittää seinään.

Kalusteet kiva, mutta hutera, rakennettaessa hieman vahvempi sormi seinälle - oli lommo muovailuvaha. * Taloudellinen, iloinen *

BabyDesk Universal - koko perheelle!

"Jo pitkään olen epäili sitten tarvitaan hoitopöytä pieni asunto, jossa kolme lasta, jokainen mittari schetu.Sovershenno sattumalta Internetissä nähdä seinään hoitopöytä, kiinnostunut, tutkia asiaa. Kävi ilmi, että pöytä tilaa säästävä, erittäin lujasti kiinnitetty seinään valitulle korkeudelle ja näytetään vain silloin kun sitä tarvitaan. Lisäksi hän oli 4-1, se pelenalnik on pöytäpelejä ja luovuutta, tämä magneettinen -markernaya hallituksen ja maalausteline. Analogit näistä ei täyty, valintasi tyytyväinen "

Yhteensä verkossa 2168 artikkeleita.

Lopuksi tuli kauan odotettu päivä, kun lopetat.

Raskauden aikana ei ole vain ulkonäköä ja makua naisia.

On mahdotonta yliarvioida merkitys asianmukaisen suun terveydenhoitoa.

Jokainen vanhempi uskoo vahvasti, että myös hänen lapsen tarkasti.

Kuka ei haluaisi työskennellä televisiossa? Luultavasti jokainen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

33 − = 29