hoitopöytä

hoitopöytä

Syntymän jälkeen lapsen vanhemmat alkaa miettiä, mitä huonekaluja on erittäin tarpeellista ja mitä pitäisi kiinnittää huomiota häneen. Äskettäin ennen nuoret vanhemmat usein kyseenalaistaa ostaa hoitopöytä tai yrittää tehdä mitään muuta keinolla, kuten työpöydälle tai pukeutuja. Ja jos et päättää ostaa, se on parempi valita? Jonka jokainen löytää omansa?

Suurin osa vanhemmista tällä hetkellä ei ole liian selvästi ymmärtää, että se on hoitopöytä ja miksi se on, tarkkaan ottaen välttämätöntä. Loppujen lopuksi itse asiassa, voit käyttää "improvisoidun tarkoittaa" eikä käyttää ylimääräistä rahaa. Mutta jos me käännymme erikoisliikkeiden tai selata eri artikkeleita internetissä, näet kuinka monia erilaisia ​​malleja voi tarjota sinulle modernin markkinoilla. Otetaanpa tarkemmin.

 • Classic hoitopöytä. Se on puinen pöytä on melko korkea jalat, joissa on erityisesti varustettuja vauvan muuttuvien paikkaan, jonka ympärillä on erityinen puskurit. Lisäksi, pesualtaan alla voi olla pieni hylly. Jos ne ovat, niin pöytään tulee enemmän kuin kaappi, kirjahylly, jossa voit laittaa vaippoja, vaippoja ja erilaisia ​​hygieniatuotteita ilman ongelmia.
 • Hoitopöytä-muuntaja. taulukon nimi puhuu puolestaan. Monitoimilaitteet pöytä, korkeussäätö, hyllyt et voi muuttaa vain, mutta myös erittäin puhdasta. Riippuen valitusta tilasta hoitopöytä voi olla jalusta-teline, pöytä pelejä ja luovaa toimintaa, jne Luonnollisesti pitkän aikavälin palvelu ja poikkeuksellinen laatu näiden taulukoiden joutuu maksamaan paljon rahaa, jotta vain sinä voit päättää, se on sen arvoista.
 • Hoitopöytä kylpyhuoneeseen. Ulkonäöltään paljon kuin normaali kirjahyllyyn. Ottaen huomioon, että se on tarkoitettu käytettäväksi kylpyhuoneessa, jossa kosteus on lähes aina tehdä näitä taulukoita materiaaleista, jotka eivät pelkää kosteutta - muovista ja metallista. Kuten muuttuvat taulukot ovat pienikokoisia ja kevyitä. Monet hoitopöydät varustettu erityisillä sisäänrakennettu lokeroon, joka yksinkertaistaa prosessia vauva uinti. Tray sijaitsee ihannekorkeudesta sinulle, joten ei tarvitse kumartua alhainen hänelle.
 • Keskeytetty hoitopöytä. Tämä taulukko on tukevasti kiinnitetty seinään valitun korkeuden ja näytetään vain silloin kun sitä tarvitaan. Kaikki muu aika hän nojaa ylös ilman liikaa tilaa eikä häiritsemättä muita. Olemme erityisen seinään Kapalointitila tilava taskuihin, että kaikki tarvittavat asiat olivat aina käsillä, ja turvallisuudesta vauvan reunoilla kiinnitetty rajoittava puskurit.
 • Muuttaminen pukeutuja. Toisin kuin perinteiset pukeutuja on erityinen, suljettu puskurit, paikka Swaddling vesitiivis pehmeää alustaa. Se palvelee pukeutuja kuin vuotta, luotettava ja erittäin vakaa. On syytä huomata, että se on melko suuri koko, joten jos asunto ei ole tarpeellinen määrä paikkoja, suosia mitään muuta. Tietenkin, laaja rinnassa on paljon helpompi käyttää, kuten tässä tapauksessa, antanut enemmän tilaa vauva ja äiti. Vauva on erittäin tilava, koska siellä on enemmän tilaa latauksen, hieronta- ja kasvu jatkuu.
 • Muuttaminen levyt. Suosittu ja erittäin käytännöllinen vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita antamaan paljon tilaa Kapalointitila. Koska sen jäykkä runko, tämä levy voidaan käyttää missä tahansa: pöydälle, rinnassa, on pesukone, on puoli kylpyhuone. Turvata hallituksen on erityisiä urat, jossa se voidaan kiinnittää sängyn tai muu huonekalu. Käytön jälkeen voit puhdistaa Muuttaminen levyt kaapissa tai ripustaa seinälle.

Mitä etsiä valitessaan?

Valitessaan hoitopöytä, kannattaa ehdottomasti kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Luonnonmateriaaleista. Myös tärkeää, että hoitopöytä on tehtävä, koska luonnon materiaaleja, jotka ovat turvallisia vauvan terveyteen. Esimerkiksi, lateksi, puu, jne. Patja on valmistettu vettä hylkivä ja helppo puhdistaa materiaaleja.
 • Mukavuutta pöytä. Se voidaan varustaa pyörillä ja jarruja.
 • Vakautta. On tärkeää, että hän oli jatkuvasti vahvistettu pelenalnik
 • Tilavuus. Yritä valita kaikkein tilava pöydän, koska lapsi kasvaa hyvin nopeasti, ja on pieni pelenalnike se on tiiviisti
 • Läsnäolo hyllyt, taskut, telineet jne Kaikki tämä ei ole kaikissa Kapalointitila, mutta se on lisäetu valintataulukosta. Niitä voit laittaa kaiken oleellisen, jotta oikeat asiat olivat aina vaivatta kädessä.
 • Kosteudenkestävyys. Jos valittu taulukko on puuta, sitten kysyä miten kosteutta kestävä materiaali, ja mikä on sen elinaikana.

Kuinka paljon on hoitopöytä?

Kuten hinta muuttuvat taulukoita, niin on useita alueita samalla laaja kuin valinta huonekalu. Halvin ratkaisu olisi tietysti muuttuvat aluksella, se voi ostaa rajoille 630 että 3500 ruplaa. Melko talousarvion varojen, samaa mieltä. Kokoontaitettava pöytä ja kylpyhuone maksaa alkaen 3600 että 7950 ruplaa, mutta älä unohda, että tämä malli ei sovi jokaisessa huoneistossa. Laajasta valikoimasta Vauvojen laatikkoa, myös runsaasti erilaisia ​​hintoja. alkaen 3790 asti 69000 ruplaa, se kaikki riippuu valmistajan, koon, materiaalit ja muut tekijät. Keskeytetty hoitopöytä voi ostaa niin alhainen kuin 3299 että 24385 ruplaa. Jälleen kaikki riippuu valmistajan. Loppujen lopuksi sama kotimainen pöydät maksaa paljon halvempaa kuin italialainen. Mutta täällä on päättää, mikä on parempi taskussa ja vaatimuksiin.

Ostimme itse hoitopöytä puusta laaja yläosa ja puskurit. Sitten hän ostaa sen lisäksi yksinkertaisen joustava patja. Taulukon seisoi lastentarha lähellä pinnasänky ja käytimme sitä syntymästä 1 vuosi. Olen viime aikoina vain kirjaimellisesti purkaa sen ja vei hänet vanhemmilleen säilytettäväksi ennen seuraavaa täydennystä perheen. Patja Olen edelleen makaa pesukone kylpyhuoneessa. Jatkuvasti sitä en pyyhi vauva

Ennen vauvan syntymän selvästi asettanut tavoitteeksi ostaa hoitopöytä, koska tiedän, kuinka paljon se on kätevä. Alusta alkaen, olen päättänyt, että sen pitäisi olla tiivis, mutta tilava, joten voit helposti purkaa ja järjestää sen. Tämän seurauksena yhdessä miehensä päättänyt ostaa hoitopöytä kylpy, nyt yleisesti valinnasta hänen kadu. On täysin merkitään kaikki vaatimukset, jotka olemme alun perin. Samalla, joka on erittäin kätevä, koska se voi olla helppo kaataa vettä, se on sijoitettu meitä kaikkialla ja hänellä on vielä kaksi ylimääräistä hyllyä. Muuten on myös kaikki tarvittavat tarvikkeet vauvan hoitopöytä sijoitettu.

Meille syntymän ystäviä antoi taulukko 4 laatikkoa ja taitto hylly. Vaihdan vaatteet vauva pitkään sitä, koska takaisin ei loukkaantunut käyttää. Melko mukavasti, kaikki perus asioita, kuten liukusäädintä, bodykit ja niin ovat valmiina, ja piironginlaatikko kolisee kasaantuvat yöksi.

Ennen kynnyksellä ensimmäisen lapsen ostanut hoitopöytä yhdistettynä lipasto. Itse asiassa se on meille hyötyä ainoastaan ​​varastointiin sekä lasten vaatteita jonkin aikaa, ja jopa hieronta kurssi. Niin uskon asiat eivät mahdu sinällään komodik liian pieniä tätä. Yksinkertaisesti kestää kauemmin, että erityinen hylly kaapissa. Ensimmäinen kurssi hieronta meillä oli 3-4 kuukautta ja kaikki on normaalia, ja toinen on 6 kuukautta on huonompi, koska lapsi sijoitetaan sinne täysin pysähtynyt. Joten näihin tarkoituksiin voidaan käyttää normaalia pöydän (senhetkisten ja muuttuviin matto) - vielä kun se kaikki. Pukea lapsi voi olla sängyllä. Nyt on pelenalnik - hylly sängyllä-areenalla, joka ostettiin erityisesti toisesta lapsesta. Jotenkin enemmän, koska kallellaan puolelle, jos et halua käyttää, ja useammin se on tehnyt nukkumaan lapselle, varsinkin ensimmäisen kerran. Se on kätevä laittaa vauva, jotain kehto muuttuu. Ole kaikkein välttämätön asia talossa, tietenkin, mutta ei paha, ja voi olla erittäin hyödyllistä.

En ole koskaan ollut eikä ole hoitopöytä, minusta se on rahan haaskausta. Veshchichki lapset makaavat hyllylle kaappi. Jotkut kaikkein välttämätön kosmetiikka - samassa paikassa ja loput kosmetiikan (minun tapauksessani, se on kaikkialla). Pampers - iso pakkaus - seisoo nojaa jotain. Kapaloitu vauvan hänen sängyssään. Hieronta suoritetaan pesukone ja sitten sänkyyn. Vielä kuullut paljon siitä, missä lapset näillä pelenalnikov pudota.

Jos olet etsimään hoitopöytä, tai on kokemusta hänen valintansa, jakaa kanssamme! On erittäin tärkeää tietää mielipiteenne!

Lähetetty 17 syyskuu 2012 Filed under: Children, Family

Lapset putoavat hoitopöydät? Joten älä jätä niitä siellä ilman valvontaa! Hän ja sängyn voi pudota, jos teet sen yhdessä paikassa. Ja teidän konepesun. En usko, että menet pois kylvystä, kun lapsi on "valheita ja kuivuu." Yleensä I ja rinta-pelenalnik ja kartonkia. Hyvää - kauhuksi! I're ei vaipoissa, ja vaipat syntymästä pidetty, joten en tiedä miten pärjäisin jos siellä oli yksi asia. Varsinkin vastasyntyneen kun ne ovat 25 kertaa päivässä kirjoittaa. Pukeutuja oli valmistamiseksi puhtaalla liinalla ja sideharso vaippa. Ja sängyssä lay tyhjä taulu ja odotti hetkeä H. Kuinka herätä kuningattareni - En kääreitä taululle, kaikki likaiset vaipat lepäävät siellä hänen kylvyssä ja kylpy - puhdas kuiva pelenalnike. Nukahtaa - Olen on likaista pyykkiä ja uusi erä pelenalnike usein kokki. Yleisesti oli mahdollista tehdä yksi, mutta se tarvitsee hieman enemmän aikaa. Ja niin kävi, että olemme ostaneet yksi, ja toinen antoi meille. Itse olisin ajatellut 2 asiaa päällekkäisiä ostaa. Mutta se osoittautui - very cool! ))))

Ajatuksena on, että kaikki nämä laitteet todella tarvitaan vain ensimmäisenä vuonna. Minun 10 kuukautta, on jo haluavat myydä pukeutuja, ehkä pukeutuminen tehty - ja siellä on hyllyt tyttäriä asioita. Levy jättää - se ei tapahdu ollenkaan (en pidä kuvassa, mutta yleensä tasainen ja hevosenkengän muotoinen vanne on 3 cm korkea).

Kuitenkin Kehotan kaikkia - myös hallituksen, vaikka lipasto, vaikka .... Yleensä mitään, kunhan ei taivuta takaisin - erittäin helppo kopioida! Palautuspiste vauvan - on epärealistinen. Vasta kun hän oli tarpeeksi oma tahto, ja sinulla ei ole sitä säännöllisesti käsillä kulumista.

P.S.: Board meillä on 800 ruplaa. Asetetaan sängylle, paikka ei ota. Ei reikiä seinään. Asennettu plagiaatti, D se ei häiritse. Heti kun jalat vie ja potkii - alkaa siivota. Mutta tässä vaiheessa, ja tuoli niitä harvemmin, ja hallitus ei ole raskas.

En näe järkeä hoitopöytä. Rahan tuhlausta ja sotkua huoneeseen. Tietenkin, jos sinulla on ylimääräistä rahaa, voit ostaa mitään.

Rinta Carlo osti M12, hyvin samanlainen kuin 11 puhaltaa, mutta ei pukeutuja pelenalnika ja myös huonekalut tehdas "Olymp-huonekaluja". Huonekalut haisee pistävä haju kaksi viikkoa, kauhu ei suositella pikkulapsille.

Jos avaat kaikki laatikot samanaikaisesti - nojautuu eteenpäin, joten meidän täytyy kiinnittää seinään.

Kalusteet kiva, mutta hutera, rakennettaessa hieman vahvempi sormi seinälle - oli lommo muovailuvaha. * Taloudellinen, iloinen *

BabyDesk Universal - koko perheelle!

"Jo pitkään olen epäili sitten tarvitaan hoitopöytä pieni asunto, jossa kolme lasta, jokainen mittari schetu.Sovershenno sattumalta Internetissä nähdä seinään hoitopöytä, kiinnostunut, tutkia asiaa. Kävi ilmi, että pöytä tilaa säästävä, erittäin lujasti kiinnitetty seinään valitulle korkeudelle ja näytetään vain silloin kun sitä tarvitaan. Lisäksi hän oli 4-1, se pelenalnik on pöytäpelejä ja luovuutta, tämä magneettinen -markernaya hallituksen ja maalausteline. Analogit näistä ei täyty, valintasi tyytyväinen "

Yhteensä verkossa 2168 artikkeleita.

Lopuksi tuli kauan odotettu päivä, kun lopetat.

Raskauden aikana ei ole vain ulkonäköä ja makua naisia.

On mahdotonta yliarvioida merkitys asianmukaisen suun terveydenhoitoa.

Jokainen vanhempi uskoo vahvasti, että myös hänen lapsen tarkasti.

Kuka ei haluaisi työskennellä televisiossa? Luultavasti jokainen.

Hoitopöydät: 5 suosittuja malleja Vauvojen

Kun olet talossa vauva taulukon muuttuvat säästää aikaa ja energiaa vanhempien. On vaikea yliarvioida Kapalointitila toiminnallisuutta ja mukavuutta sen käyttöä. Äitini ei ole ongelmia takana lukuisia rinteitä ja manipulointi lapsen. Kaikki mitä tarvitset on aina käsillä, ja lapsi valvonnan alaisena. Katsaus mallien ja 5 mukava hoitopöydät auttaa vanhempia valitsemaan aihe vastasyntynyt.

Lomakkeet hoitopöydät: hyviä ja huonoja puolia eri tyyppisiä taulukoita hoitopöytä

Kaupoissa löytyy Kapalointitila 2 erilaista: kannettavien ja staattisten.

K matkaviestin, joka vaihtaa taulukko ovat:

liikkuva rakenteet hyvä pienille asuntoja , jossa ei ole ylimääräistä tilaa koko huonekalut. Näitä taulukoita voidaan kutsua vaellus: ne on helppo taittaa ja voit tehdä matkoja vierailla tai maahan heidän kanssaan.

Paikallaan malli - mukavin Kapalointitila. Toisin kuin solun rakenteita, kuten mallit ovat osa kodin sisustusta. Ne ovat toiminnallisia, turvallisia lapsille ja helppoa manipulointia. Pelenalnik valitaan aikuisten korkeudella, mikä helpottaa vauvan hoidosta, kuormittamatta selkärangan äiti. Se on kätevä kuljettaa kaikenlaisia ​​swaddling.

Toiminnallisuus ja liikkuvuutta.

Helposti kääntää ja kuljetetaan paikasta toiseen.

Voit ottaa sen mukaasi, jos sinun täytyy mennä käymään tai tehdä käväisy maahan.

Ei tarpeeksi tilaa hygieniatuotteita.

Epävakaus jaloilla epätasaisilla pinnoilla.

Se ei vie hyödyllisen.

Kiinnitetään sopivalla korkeudella äidille.

Varustettu pieni hylly henkilökohtaiseen hygieniaan lapselle.

Joissakin malleissa, säädetään pidikkeet vaippoja.

Erittäin pieni hyllyille, jotka eivät sisällä kaikkia tarvittavia hoidon kohteita.

Kätevä, mobiiliversiota pelenalnika.

Levy voidaan käyttää pöydällä, sohvalla tai korjata sen sängyn vauva.

Täydellinen pienille asuntoja.

Rajoitettu toiminnallisuus: ei muutoksia hoidon kohteita, hygieniaan ja vaatetukseen lapsen.

Mat on välttämätön osapuoli, jossa kampanjoiden lääkärissä ja matkoilla.

Se on pienikokoinen, helppo taittaa ja poistetaan.

On malleja niskatukineen, puskurit, kuoret ja taskut vaipat.

Tarve pesua lyhentää ja Kapalointitila.

Lasta ei saa jättää matolla vartioimatta.

Pukeutumista kylpyhuoneessa, kun vedenkäsittely on kätevä äiti ja vauva.

Lapsi ei tarvitse kokea jyrkkään laskuun lämpötilan.

Kanssa epäkäytännöllinen Kapalointitila tray: pienoiskoossa porealtaat lapsen nopeasti kasvaa.

Kestää epätasainen jalkoihin, usein varustettu pyörillä liikkuvat ympäri asuntoa.

Paljon tilaa erilaisia ​​lasten tarvikkeet: alkaen henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita ja vaatteita ja leluja.

Soveltuu huonetta tarpeeksi tilaa.

Monipuolisuus, helppokäyttöisyys.

Iän myötä lapsi irrotettava Kapalointitila kehittyy, luo yksi hylly.

Myöhemmin lipasto toimii tavallisten huonekalujen säilytykseen vaatteita.

Tämä malli vie paljon tilaa ja on merkitystä vain suuria huoneistoissa on erillinen huone vastasyntyneelle.

5 mukavin hoitopöydät - suosituimmista malleista ja valmistajat

Hoitopöytä - käytännöllinen lahja uudet vanhemmat syntymän vauva. Jos aiot myös tehdä rakkaansa lahja uusi vauva, sitten selvittää hyviä ja huonoja puolia 5 suosittuja malleja auttaa meidän tarkistaa.

Mikä hoitopöytä kätevä ja kun sitä ei tarvita lainkaan - äitien vinkkejä valitsemalla ja osto

Hoitopöydät valmistajat ovat yrittäneet tehdä kaiken helpottamiseksi nuori äiti lastenhoitoon. Mitä valinta tehdä riippuu vanhempien mieltymykset, hinta he ovat valmiita maksamaan ja huoneiston koosta. Mutta on vaikea ymmärtää monipuolisesti tuotteita tarjotaan niille, jotka ensin tekee tällaisen ostoksen. Ei tule sekoittaa valinnan kanssa, kuuntelemme neuvoja kokenut äidit viittaavat useita vaatimuksia tulevaisuuden yritysostoja.

Mitä etsiä valitessaan hoitopöytä?

 • Korkeus pöydän. Erittäin tärkeä tekijä. Siitä riippuu terveyteen selkärangan nuori äiti ja hänen mukavuutta. Valita taulukossa ulvovien kasvua.
 • Irtainta pöydät. Vaunun pyörät helpompaa johtuu siitä, että niitä on helppo liikkua asunnon sekä lukot pyörillä Secure erikoistyökaluja missä tahansa asennossa.
 • lapsen terveys . Valitse malli luonnon materiaaleja, paras puu.
 • Huolehdi tulevaisuudessa. Jos annat kotiin alueella, se on parempi ostaa muuttuviin pukeutuja. Toiminnallisia, tilavat ja palvella lapsi monta vuotta hän pääsee ulos vaunusta.

Jotkut äidit naamioitu onnellinen kakaroita Kapalointitila. Mutta muiden äitien epämukavaa valepuvussa lapsen kumartui pelenalnikom. Usein he mieluummin normaalin aikuisen sänky. Tietty osuus vanhempien mieluummin kaikki manipulointia hänen seuraajansa suorittaa, istuu leveä, pehmeä pinta. Ja on joitakin etuja. Mukava istuu kuin seisomaan. Ei ole pelkoa, että lapsi on muutaman kuukauden kuluttua syntymästä tulee hyvin ketterä ja vortkim, putoavat taulukosta heti kääntyä pois.

Jos päätät ostaa hoitopöytä, toivomme, että tiedot artikkeli auttaa sinua valitsemaan paras vaihtoehto lapsellesi.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

noudattavat erityisolosuhteet terveydelle, eikä se ole lääkäriin.

© 2014-2016 Sivusto materiaalit on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuden ja lähioikeuksien.

Jos käytät ja tulostaa materiaalia aktiivinen ja indeksoitu linkkejä sivusto on pakollista!

Mikä on parempi valita hoitopöytä

Käytä mitä tahansa työpöytä, työn tai ruoanlaittoon, aina kätevä kun sitä paljon työskentelytilaa.

Merkillistä, jos ja hoitopöytä lapsellesi on liian tarpeeksi suuri ja leveä. Tämä on hyvä kaikissa suhteissa: Äiti kätevä kuljettaa vastasyntyneen aamulla wc ja muuttaa hänen vaipat, ja vanhempi lapsi on tarpeeksi tilaa harjoitella hierontaa ja voimistelua. On suuri pöytä on, jos laittaa kaikki purkit-sklyanochki lasten hygienia, joten ne ovat aina käsillä. Se mahtuu helposti vaihtaa vaatteita ja vauvan vaipat, ja turvallisuus korkealle luotettavana pieni.

On erittäin tärkeää, että se ei ole ainoa vakaa ja kestävä, mutta myös riittävän korkea. Raskauden aikana naisilla johtuu kehon painopisteen siirtyminen muuttaa asento - sanotaan olevan "ylpeä ryhti raskaana", ennen synnytystä pehmentää ruston ja nivelsiteitä välillä luut lantion, voivat vähentää kalsiumpitoisuus elimistössä. Siksi monet äidit hoitivat vauva, epämiellyttävä asennossa kumartui sohva tai sohva, pari viikkoa aloin valittaa kipua alaselässä vakiolla rinne ja pyysi suositella hieroja. Jos kuitenkin nuori äiti on kätevä käyttää "työpöytä", se tarkoittaa, että kaikki menettelyt lapsesi se toteutetaan ilman stressiä ja kiirettä, ilo. Uskovat sanan todeksi iskulause "Tarpeeksi äiti - Happy Baby!".

Monet vanhemmat on vieläkin enemmän mukavuutta asemalla myyntipisteistä huoneistossa: makuuhuoneessa vieressä vauvan sänky, kylpyhuone, yleensä pesukone, ja jotkut äidit järjestää pelenalnik ja lämmin keittiö tarvittaessa.

Talo oli sijaa suuri hoitopöytä?

Ei hätää, voit käyttää ja taitto hoitopöydät, joista monet kaksinkertaistuu seistä ja vauvan kylpyamme. Vuoden ensimmäisinä kuukausina syntymän jälkeen vauva voi auttaa ja muuttaa aluksella pinnasänky. Kunhan et unohda liittää pohjaan rajoitukset, jotka eivät salli hallituksen liukumaan pois vierustat tarjotaan. On jopa taitettava läppä seinään hoitopöytä. Lisäksi, tallentaa on laaja valikoima erilaisia ​​laatikoita, kuten on saranoitu kansi, jota käytetään muuttuvan taulukko. Jotkut näistä valmistajat suosittelevat kiinnittämällä takaseinän rintakehän jotta pääse kaatumaan eteenpäin, kun niin luotettavia reunalla aikuisen avointa pöytää.

Vanhemmat mukauttamaan pelenalnika kaikki kodin pöytä: kirjallisesti, joka seisoo olohuoneessa tai keittiöön. Esimerkiksi, olin mukava käyttää syötäväksi muuntaja, tai kuten sitä kutsutaan, pöytä-kirja.

Moms-matkustaja kaupat tarjoavat ja taitto kokoon vedenpitävä kosmeettinen swaddling pentueen, jota voidaan laajentaa mihin tahansa. Mutta, suurelta, ja tavallista kertakäyttövaippa pystyy täysin näytellä marssivat pelenalnika matkan aikana vierailla tai matka klinikalle vauvan kanssa.

Hoitopöytä - tärkein työ äitejä vyöhyke, joten on erittäin tärkeää, että siellä oli paljon päivänvaloa. Miksi? Joka päivä tulee olemaan hyvin varovainen tarkastella kaikkia ryppyjä, näppylöitä, ihon väri ja kunto tuoli vauvan kanssa. Älä unohda murehtia ylimääräisiä iltavalaistuksessa. Pöydän yläpuolella voit ripustaa kaikkein yksinkertainen lamppu-pyykkipoika tai sijoittaa lattiavalaisin vieressä suunnata valon sinne, missä tarvitaan. Kun valaistu hoitopöytä, varmista, että kaikki kirkasvalolaitteita, kuten katto, ei häiritse vauvan ja ei saanut suoraan hänen silmiinsä.

Turvallisuussyistä on tärkeää, että hoitopöytä, pinnasänky ja turvallinen lasten vaatteet ja seisoi äitini hetki ei ole jättänyt lapsi kaiken ikäisiä vartioimatta. Tietenkin, lapsi ei ole edes indeksoinnin, mutta lapsilla, kun ne muuttuvat joskus tehdä näin rajusta ja kaoottinen koordinaatiovaikeuksia, erityisesti kahvat heidän oikeutensa "puts", "cool" pöydälle pinnalla, ja koskaan ei tiedä, ne saattavat vahingossa liikkumaan jopa sen reunaan. Se on vaarallista! Jopa kaikkein huomaavainen äidit vauvoja joskus laskee. Olla hyvin varovainen ja varovaisia. '

Joka tapauksessa, älä jätä vauvaa yksin hoitopöydälle tai jopa erittäin suuri perhe sängyssä! Jos sinun täytyy ottaa Ka-Kuyu asia tai ajaa puhelimeen, laittaa vauvan sänkyyn tai siinä mukana!

Joten päätimme pöytä ja puhui turvallisuudesta. Miten varustaa pelenalnik seuraavaksi? Jos käytät tätä tavallisena pöytä, sinun täytyy ensin laittaa sen pehmeän öljykangas patja tai vuodevaatteet kangas: taitettu useita kertoja pyyhe, huopa tai flanelli vauvan peitto. Tällainen improvisoitu pentue voidaan suojata vedenpitävällä vaippa ja pane päälle jo suurten flanelli vaippa vauvan lämmin ja miellyttävä maata luonnon kangasta. Jos vaihdat vaipan lapset usein kirjoitti ja kaakao, niin vakuuttaa ja alle papit laittaa pienen lapsen alueen kertakäyttöinen vaippa. Se on erittäin kätevä ja käytännöllinen. Mutta sinun pitäisi tietää, että tällainen vaippa likaantuneet hämmästyttävän nopeasti, niin ostaa erittäin pieni koko, välttää valtavaa tuhlausta raunioiksi. Jotkut vanhemmat silti ostaa suuria vaippoja ja leikkaa ne pieniksi neliöiksi ja jopa kolmioita. Olen vahvasti sitä ei suositella, koska vaipan leikattaessa pieniä tarpeeksi unta, joka on haitallista keuhkoihin ja ihmissilmä on paperia pölyä. Jos et vieläkään ostanut kertakäyttövaippoja suuren koon, laajuuden saastumisen kevyesti liikkuvan your buckling niitä ikään kertaiseksi origami, mutta niin että perseeseen lapsi ne aina sovi vain tyhjä puoli.

Ensimmäisen parin kuukauden Kehotan äitien liittää hoitopöydälle vauvan pään anatominen tyyny, joka on erityinen syvennys niskaan. Tämä tyyny ensinnäkin kehittymisen estämiseksi tavallista kierto pään sivulle ja hänen takanaan, ja epäsymmetrisyys koko kehon lapsen takia "asennot miekkamies." Joten, sinun ei tarvitse noudattaa kursseja terapeuttinen hieronta intensiivistä työtä korjaamisesta lihaskuntoa vauva. Toiseksi tällainen tyyny vauva makaa edelleen eikä kääntää pöydän yli, ja siksi harvoin tapahtuu Moro refleksi kuin mahdollista sen jälkeen paniikki ja kyyneleitä. Kun vauva on rauhallinen, se on turvallinen ja kätevä sinulle ja lyhentää aikaa muuttaa lapsen. Kolmas, korkeus tyyny vähentää regurgitaation vaihdettaessa vaippa, kun lapsi on kiusattu ylös jalkojen käsittelyyn perse. Ja tiedämme jo: Jos murunen taaskaan srygnul, sitä vähemmän vaara, että ainetta vaarasta, ja lisäksi se ei ole tarpeen jälleen vaihtamaan vaatteita märkä elin ja takki, ja pyyhi pikku kasvot, kaula taittuu, korvien taakse. Toistuvan perusteellisen pesun ja kastiketta - ei ole vain stressaavaa lapselle, mutta myös ylimääräistä aikaa vietetty äiti pesu ja silitys vaatteita likaisten Malyshkova.

Tässä on silmänkääntötemppu - yksinkertainen pad, ja monet etuja hoidon ja jopa säästää rahaa aikana terapeuttinen hieronta!

Vauva hoitopöytä on usein alasti, joten on syytä noudattaa ehdotonta hygieniaa. Kaikki likaiset vaipat, likaiset vanulappuja ja lautasliinat pitäisi välittömästi heittää roskakoriin pysyvän pöydän alle tai vain jätesäkki. Hyvin kehua vanhempien ja erityistä hukkalämpö asemia, jotka voivat olla kompakti ja hermeettisesti kerätä likaiset vaipat. Kyseiset asemat hajuja ja estää bakteerien kasvu ei siirretä. Ergonomisesti laittaa uurnan oikealla puolella hoitopöytä, jos olet oikeakätinen.

Uudelleentulostustoimintojen materiaalien sivusto on ehdottomasti kielletty!

Tällä sivustolla on säädetty opetustarkoituksiin vain, ja ei ole tarkoitettu lääketieteellistä apua ja hoitoa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 1 =