Hometta seinillä talon päästä eroon

Eroon hometta seinillä ihmisten keinoin. Eroon mustaa multaa ikuisesti, valokuvia

Nasty kuva - ulkonäkö musta, ruskea, vihreä läiskät kodin seinien. Mitä olet niitä tai pyyhkiä eikä maalata hometta uudelleen esiin. Haju ja pilasi sisätilojen asunnon - tämä ei ole kaikki. Muotti - suora uhka terveydelle perheesi, kehosi voi reagoida hänen allergiat ja jopa astmaa. Siksi on tärkeää tietää, miten päästä eroon hometta seinillä.

Syyt ulkonäkö muotin seinät

 • Kosteuden läsnäollessa kotona, höyryn tiivistymistä. Kosteus ja huonelämpötila - ihanteelliset olosuhteet kehittämiseen sientä.
 • Huono ilmanvaihto huoneessa. Jotkut osat huoneen pakastetaan enemmän kuin toiset, ne asettuvat kosteutta.
 • Riittämätön eristys huoneen.
 • Fogging muovi-ikkunat.
 • Huono ilmanvaihto johtuu ulkonäön muovi-ikkunat ja ovet suljettu.
 • Rikkoo mitattuna kuivista muurien korjaus.

Muotti on sieni luonteeltaan, sen itiöitä jatkuvasti ilmassa. Kun luodaan sopivat olosuhteet niiden kehityksen (lämmin ja märkä), sientä alkaa lisääntyä.

Ensimmäisessä ilmenemismuotoja sienen kiireesti päästä eroon siitä. Tässä mitä tehdä:

 • Repiä taustakuva ja puhdistetaan sieni kaikki pinnat, riippumatta niiden homehtunut, koska jopa tyhjä osa voi olla sieni-itiöitä.

 • Käyrässä kuoritut osat avulla muotin, vaikkakin pinta kuivuu vähintään 5 tuntia.

 • Silmukan läpi käsitellyt pinnat kuivalla harjalla poistamiseksi hajoamistuotteita mikro-organismien.

 • Pestä kuoritut osat lämmintä vettä, kuivaa ne uudelleen.
 • Päivä gruntuem seinään pohjamaali tunkeutua syvälle.
 • Rappari. Sen jälkeen, kun kipsi on tärkeä Kuivaa pinta, joka oli kosteutta.
 • Ja viimeinen työvaihe - pestä seinät ja Tapetointi. Liima valita kosteudenkestävä, anti-sieni ominaisuuksia.

Välineet poistaa muotin seinistä

Poisti antiseptinen muotin, jossa antifungaalista aktiivisuutta (Metas-BIO, spray spray SCHIMMEL-ENTFERNER, NEOMID Bio). Kun ostat desinfiointiainetta kaupassa muista kysyä myyjältä, jos se sopii sinulle.

Lue huolellisesti ennen käyttöä ja noudata turvallisuusohjeita työskenneltäessä myrkyllisten aineiden (käsineitä, suojalaseja, hengityssuojainta, pukeutua viitta, huivi).

Auttaa pääsemään eroon tästä vitsauksesta ja folk korjaustoimenpiteitä, jotka ovat käsillä emäntä.

 • Valkaisuainetta. Se vaikuttaa kaikenlaisia ​​sientä. Tämä työkalu on sopiva ei-huokoisille pinnoille (laatat, kylpyamme, huonekalut, lasi). Laimentaa ainetta suhteessa 1 osa valkaisuainetta ja 10 osaa vettä. Levitä liuos pinnalle ruiskulla tai siveltimellä, kumi- käsineet ja hengityssuojaimet, koska valmiste sisältää klooria. Kun käsittelyvälineet ei pestä pois.
 • Borax. Making Ratkaisu - 1 kuppi booraksia 2,5 litraan vettä, aiheuttaa sen kuivua puhdistettava seinään.
 • Etikkaa. Se tappaa lähes kaikenlaisia ​​multaa. Take etikalla laittaa spray ja jätä tunniksi. Pyyhi alue vedellä ja kuivaa.
 • Vetyperoksidi. Ota 3% peroksidia liuosta, ja ruiskuttamalla niin, että ne ovat hyvin liottaa seinään. Jätä 10 minuuttia, sitten puhdistaa pois muotista hyvin ja pese.
 • Puhdasta ammoniakkia. Laimenna välineet yhtä vedellä ja spray pinnalle, poistaa muotista. Jäljellä oleva ammoniakki puhtaalla kuivalla kankaalla.
 • Teepuuöljy. Laimennetaan 1 tl öljyä lusikan teekannu. Levitä ratkaisu teennäinen. Se ei tarvitse pestä pois.
 • Kupari. 100 g jauhetta liuotetaan veteen ämpäri ja käsitellä saastuneelle pinnalle.

Ehkäisy hometta

Voit varmistaa, että talo ei ole "sairas", seurata hänen tilansa:

 • Hyvin lämmitetty huone, käyttää eristys.
 • Aika viettää putkityöt, korjaus putki.
 • Varmista, että ei vuoda katto.
 • Kohdella puinen portit antiseptinen.
 • Päivittäinen tuuleta huone, täysin avattavat ikkunat.
 • Tuuleta aina kylpyhuoneen ja eivät kata tiukasti häntä ovelle.
 • No kuivata pestä asioita ennen kuin laitat ne kaappiin.
 • Älä kuivaa märkää asioita unventilated alueilla.
 • Pidä ne on hyvä ilmanvaihto, ne pitäisi antaa jatkuvaa ilmankiertoa.
 • Jos löydät huoneessa kosteissa paikoissa, huolellisesti pyyhi ne kankaalla.

Jossa "elämää" hometta, ja miten päästä siitä eroon, katsokaa video.

Jos tietää, miten päästä eroon hometta seinillä joku ympäristössä jakaa tämän kokemuksen kommentit alareunassa sivun. Neuvoja auttaa muita ihmisiä.

Musta Multa seinillä - miten päästä eroon?

Virallinen lääketiede on jo pitkään tunnustettu, että musta home on todellinen uhka ihmisten terveydelle. Erityyppiset patogeenisten sientä hyökkäyksiä auki maahan kasvit, ruoka ja rakennusmateriaalien sisätiloissa.

Kiireellisimmät kysymys omistajien asuntoja ja taloja, miten poistaa musta home seinistä. Koska kaikki vastaisten menetelmien sienen jonka tarkoituksena on luoda epäsuotuisat olosuhteet sen kasvua, jokainen etsii itselleen parhaiten, mikä johtaa positiivisen tuloksen.

Miten päästä eroon mustaa multaa seinille?

 1. Mikä tahansa keino olisi tehoton, jos piittaamattomuutta ilmanvaihtoa ja kosteuden. Siksi ensimmäinen askel on puhdistaa ilmanvaihtojärjestelmään ja kuivassa tilassa, esimerkiksi ilmakuivauksella.
 2. nesteen keräys, jolla pyritään torjumaan sientä. Tämä voi olla erityinen tai antiseptinen aine, joka perustuu kloorin (valkaisuaine). Hyviä tuloksia voidaan saavuttaa, jos seinä puolestaan ​​laittaa molemmat ratkaisut.
 3. Tuhoaminen sienten kuparisulfaattia.
 4. Käsittely seinät formaliinilla. Työskentelevät formaliinilla olla hyvin varovainen, koska se on myrkkyä.
 5. Pinnalle levitetään aromaattisia öljyjä (tea tree).
 6. Auttaa pääsemään eroon homeen leivinsoodaliuoksella (1 tl lasillinen vettä).
 7. Antifungaaliset ominaisuus on vetyperoksidi.
 8. Etikka on usein käyttää taisteltaessa sienten ja ehkäisyyn.
 9. Hieroa seinä puhdistettiin sieni booraksiliuosta (1 kuppi aineet laimennetaan 4 litralla vettä), joka sen jälkeen huuhdeltiin.
 10. Se estää homeen greipinsiemenuutetta (20 tippaa 2 kupillista vettä).
 11. Kädensijaseinämille mustaa hometta, jos ei ole ratkaisu, joka ei ole vaikea keittää kotona:
 • etikka - 50 ml;
 • boorihappo - 25 ml;
 • vetyperoksidi - 50 m;
 • vesi - 100 ml.

Se parantaa toiminnan ainesosien kuumennettiin nesteen 50-70 ° C: ssa

Musta muotti on vaarallista ihmisille?

Kun kehon ihmisiä, jotka on heikko immuunijärjestelmä, hometta sotkea työtä kaikki elimet ja järjestelmät. Hengitysteitä ja ihoa, ensimmäisenä kosketuksissa itiöt, kärsivät eniten. Lähes kaikki ihmiset pitkään oleskelevat tiloissa, joissa seinät on peitetty sientä on oireita allergiat, ja edelleen sen läsnäolo vastaa heikointa urut.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Miten päästä eroon hometta seinillä asunnossa: aiheuttaa. Miten poistaa homeen seinillä asunnossa?

Tähän mennessä ei ole olemassa yhtä yksittäistä tai moderni rakennusmateriaali, joka ei käynnisty hometta.

Kaikkialla on mikrosporiviljelyn, joka pudottuaan suotuisassa ympäristössä, heti alkaa lisääntyä.

Tämä aiheuttaa vaaran, että nämä tumman ja vihreitä pisteitä pystyvät provosoi valtava määrä tauteja, koska ne ovat hyvin vahvoja allergeeneja.

Sieni voi levitä pinnalle suurella nopeudella, joten päästä eroon hometta seinillä asunnossa tarvitse mahdollisimman pian.

Hometta seinillä asunnossa: syyt voidaan määritellä se

Ennen kuin aloitat torjumaan tämä ikävä ongelma, sinun täytyy selvittää, mistä on kyse, miksi se on väriltään musta ja miten taistella sitä vastaan.

Muotti - ryhmä mikro-organismeja, kuten Strachybotrus Chartarun ja Strachybotys Bcmpa, mikä voi aiheuttaa henkilö iso terveysongelmia. Se voi näkyä joka puolella kodin, kuten laattoihin, puuta (joka on kyllästetty kosteutta), seinät, lattia ja mattoja. Jos sinulla on ongelma LVI ja on jopa pieni vuoto, se voi synnyttää ja leviämisen hometta, kuten parhaiten hän mielestä on kosteassa ympäristössä. Esimerkiksi jos matto kastuneet ja ei täysin kuivunut, se voi tulla hometta, joka sitten alkaa levitä koko huoneistossa.

Jos kosket muotin tahrat hansikkaat kädessä, voit tuntea, että se on hyvin limainen. Useimmiten tämä muotti on musta, mutta voi joskus olla vihreä ja keltainen sävyjä. Se on niin, että se näkyy "mertvyh9raquo; ihmissilmälle paikoissa, ja se ei ole edes epäillä. Mutta jos yhtäkkiä tuli vaikea hengittää ja oli allerginen reaktio - tarkasta asunnon, ehkä seurauksena esiintyminen hometta.

Muotti - myrkyllinen sieni, joka pystyy yhtä hyvin levittää puu, kivi ja tiili pinta. Tapauksessa puun sieni tämä voidaan poistaa leikkaamalla pinta saastuneesta osasta. Se on tehtävä mahdollisimman varhain, koska sieni on vain vuosi täysin tuhota puuta.

Mistä se tulee? Määritellään tärkeimmät syyt hometta huoneessa.

1. Jäädyttäminen ulkoseinän. Jos kipsi ei ole kunnolla kiinni pinnan kanssa seinän, se alkaa jäätyä ja syret. Muotin tässä tapauksessa alkaa esiintyä nivelten kulmat ja näyttää hyvin samankaltainen kuin musta pinnoite.

2. huono ilmanvaihto. Tämä tekijä on eniten heijastuu terveellinen ympäristö, keittiö ja kylpyhuone, eli huoneet, joissa kosteutta on aina kohonnut. No ilmastointijärjestelmä, riittämätön ilmanvaihto, tiukka ikkunat, ja sen seurauksena, kulmissa seinät sientä alkaa tulla esiin.

3. kostea lika. Jos vaakasuora eriste on asennettu väärin, sieni voi esiintyä risteyksessä seinät ja lattiat.

4. Viallinen vesi. Jos LVI ongelma ja siitä alkoi virrata putkeen, sieni alkaa levitä suurella nopeudella. Jos et ratkaise tätä ongelmaa alkuvaiheessa, se voi maksaa omistajille vakavaa uudistusta.

5. katon vuoto. Jos se on lämmin, mutta tämä seikka ei ole kauhea, mutta ensimmäinen suuri sademäärä voivat muodostaa laajoja raitoja, mikä jonkin ajan kuluttua tulla mustaa multaa. Talvi tällainen vuoto vaara, että jäädytetty vesi voi jäädä kipsi.

6. Puute lämmitys huoneessa. Jos asuntosi tai yksittäisiä huoneita siinä heikosti tai ei ollenkaan lämmitetty, se alkaa ilmentyä syret ja sientä.

Kukin edellä mainituista syistä, että ulkonäkö muotti on seurausta kosteuden lisääntyessä. Katsotaanpa, miten päästä eroon siitä.

Miten päästä eroon hometta seinillä asunnossa: folk korjaustoimenpiteitä

Jos hometta huoneistossa on varhaisessa kehitysvaiheessa tarpeen käyttää kemikaaleja, voit tehdä folk korjaustoimenpiteitä.

Teepuuöljy - yksi tehokkaimmista keinoista torjua hometta. Hänellä on varsin terävä maku, mutta ettei meidän tarvitse huolehtia, hyvin pian hän lähtee. Tämä öljy on erinomainen antibakteerinen ja sienilääkkeiden ominaisuuksia, ja lisäksi tuhoaminen ehdottomasti kaikenlaisia ​​multaa, se auttaa myös parantaa päätäitä, hilsettä ja sieni kynnet. Siksi pullo öljyä on oltava läsnä kotona. Päästä eroon homeen käyttää seuraavaa reseptiä: Ota 1 tl .. öljy ja 1 tunti. litraan vettä, seos kaadetaan spray pullo, sekoitettiin ja ruiskutettiin saastuneella tarkkuudella.

Se on myös varsin tehokas käsiteltäessä hometta seinillä on yhteinen etikka. Se ei sisällä myrkkyjä ja sitä voidaan kutsua turvallinen vaihtoehto kemiaa. Kuten viimeaikainen tutkimuksissa, jopa 5% etikkaa liuoksen riittää poistamaan 99% bakteereista ja 80% viruksia. Ota siis spray pullo ja kaada se 5% etikkaa. Ensimmäinen merkki syntyminen sienen seinille välittömästi spray saastuneilta alueilta. Jos pelkäät, että haju voi lisätä muutama tippa eteerinen öljy, tai jopa parempi - laventeli öljyä.

Toinen eksoottisia, mutta ei yhtä tehokas tapa torjua muotti on Greipinsiemenuutetta. Niitä voi ostaa netissä tai luontaistuotekaupoista. Liuoksen valmistamiseksi, meidän täytyy sekoittaa 20 tippaa uutetta ja 2 kuppia kylmää vettä. Sekoita ainekset suihkepullossa ja suihkuta tartunta paikkoja.

Miten päästä eroon hometta seinillä asunnossa: kemia

Jos muotti asunnossasi leviää hyvin nopeasti, ja mikään ei voi tehdä sitä, voit käyttää kemiallisesti. Kukin seuraavista tavoista, on melko myrkyllinen, joten käytä niitä hyvin huolellisesti, jotkut niistä voivat aiheuttaa vahinkoa paitsi pinnoitteen, mutta myös mies itse.

1. valkaisuaine. Ota 1 kuppi kloorivalkaisuainetta ja laimennettiin 1 litralla vettä. Valkaisu puhdistaa kaikki pinnat, paitsi huokoisille materiaaleille. Toinen tämän menetelmän haittapuoli on aggressiivinen kemiallinen reaktio valkaisuainetta, se voi pilata matto väritys, jolloin se myrkyllisiä kaasuja.

2. booraksi. Tämä vaihtoehto puhdistaa kovia pintoja, lisäksi, se ei päästä myrkyllisiä kaasuja, mutta se on täysin tehoton pehmeiden pintojen, kuten matto.

3. ammoniakki. Valmistetaan liuos, joka koostuu ammoniakista ja veden suhteessa 1: 1. Tämä ratkaisu ei häiritse valkaisuaineen kanssa, kuten käy ilmi tämän myrkyllisiä kaasuja. Täytä liuos ruiskun ja ruiskutuksen sen tartunta-alueella. Ruiskutuksen jälkeen liuos jätetään pinnalle useita tunteja, sitten huuhtele.

4. vetyperoksidi. Täytä 3% vetyperoksidin suihkuttimen, spray sen päälle tartunta-alueella ja jätä se 10-15 minuuttia, sitten pestään pois. Huolimatta siitä, että tämä suoritusmuoto on pidettävä vaihtoehto valkaisuaine, se voi myös heikentää tiettyjä pintoja.

Miten päästä eroon hometta seinillä asunnossa, jotta sen esiintymisen

Älä unohda, että estämään homeen seinillä on paljon helpompaa kuin taistella sitä vastaan. Voit tehdä tämän, sinun täytyy seurata joitakin yksinkertaisia ​​sääntöjä:

niin usein kuin mahdollista tuulettaa kaikissa huoneissa, myös keittiö ja kylpyhuone;

pyykki on kuivattava parvekkeella tai ulkona, mutta joka tapauksessa ei kylpyhuone;

Varmista, että viemärin ja hanat ovat aina hyvässä kunnossa;

älä unohda sitä päivää avata verhot kaikissa huoneissa;

asentaa ilmanvaihto kylpyhuone ja keittiö;

viettävät lämmitys kaikissa huoneissa välttämiseksi ylijäähtymistä seiniin

ovi vessaan kannattaa aina jättää auki;

ei kasvaa pelargonioita ja orvokit, nämä värit on kovasti kasvin ja sienen lisääntyvät nopeasti;

Älä sijoita huonekaluja liian lähelle seiniä, niin että ilma pääsee kiertämään vapaasti;

aikana korjaustöiden, käyttää kosteutta kestävistä materiaaleista.

Muotti - erittäin vaarallinen ja paha vihollinen, vaan käsitellä sitä voi ja pitäisi olla, ja mitä pikemmin alkaa tehdä sitä, sitä helpompi on päästä eroon hometta seinillä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 5 =